Gattuso z AC Milán má opět problémy se zrakem

Záložník Gennaro Gattuso z AC Milán má opět problémy se zrakem. Třiatřicetiletého italského fotbalistu, který se nedávno vrátil do hry po čtyřměsíční pauze zaviněné ochrnutím očního nervu, proto opět čeká vynucená pauza. Chybět italskému mistrovi bude také Alberto Aquilani.

Gattuso odehrál první zápas po čtyřměsíční pauze

Italský záložník Gennaro Gattuso z AC Milán má za sebou první zápas po čtyřměsíční pauze zaviněné vážnými problémy se zrakem. Třiatřicetiletý fotbalista ve středu odehrál druhý poločas přípravného utkání s Paris St. Germain v Dubaji, které "Rossoneri" vyhráli 1:0.

Gattuso po potížích se zrakem opět trénuje

Gennaro Gattuso se dva měsíce poté, co u něho propukly vážné potíže se zrakem, znovu zapojil do tréninku AC Milán. Podle klubového webu je však příliš brzy na odhady, kdy začne mistr světa z roku 2006 znovu hrát.

Gattuso věří, že ho problémy s viděním nedonutí ukončit kariéru

Italský fotbalista Gennaro Gattuso doufá, že i přes potíže se zrakem bude schopný vrátit se znovu na hřiště. Lékaři přitom mistrovi světa z roku 2006 poradili, aby nehrál ještě dva až šest měsíců, dokud se nezjistí, zda má jít s ochrnutým očním nervem na operaci.

Gattuso: Otevírám ostatním dveře

Gennaro Gattuso se mohl stát jednou z prvních hvězdných posil bohaté Machačkaly, zkušený záložník ale nabídku odmítl. Nyní Anži kupuje Samuela Eto'a a další hvězdy ho mohou následovat. Gattuso se ohlíží zpět a míní, že ostatním otevřel dveře k velkým penězům.

Gattuso odmítl Machačkalu a zůstává v Miláně

Anži Machačkala si musí nechat zajít chuť na příchod další hvězdy světového formátu. Nabídku bohatého ruského klubu sice dlouho zvažoval Gennaro Gattuso, třiatřicetiletý záložník se ale nakonec rozhodl zůstat v AC Milán...

Gattuso přiznal, že zvažuje nabídku z Ruska

V AC Milán probíhá přestavba kádru, mužstvo už opustila dlouholetá ikona Andrea Pirlo, jiný zkušený záložník Clarence Seedorf naopak prodloužil. Nyní se čeká, jak se rozhodne Gennaro Gattuso, další mazák, jemuž sice smlouva na San Siru končí až příští rok, ale přesto svou budoucnost řeší. Uvažuje totiž o nabídce z Ruska...

V první řadě patří dík Berlusconimu, prohlásil Allegri

Červenočerná část Milána slaví, AC totiž přivezlo kýžený bod ze hřiště římského AS a Scudetto mu letos již nikdo nevezme. Úspěšný kouč Massimiliano Allegri po utkání vyzdvihl především vlastníka Silvia Berlusconiho, který umožnil posílení kádru...

Machačkala nabízí za Gattusa 10 milionů eur

Ruský klub Anži Machačkala si po angažování slavného brazilského obránce Roberta Carlose brousí zuby na další velkou hvězdu. Dagestánský celek má údajně intenzivní zájem o třiatřicetiletého italského záložníka Gennara Gattusa, za kterého nabízí AC Milán deset milionů eur.

Gattuso do Londýna nepojede, prý by tam dostal 37.000 facek

Distancovaný záložník Gennaro Gattuso nevyrazí s AC Milán k odvetě osmifinále Ligy mistrů na hřiště Tottenhamu ani jako divák. Mistr světa z roku 2006 nechce svou přítomností provokovat fanoušky anglického klubu poté, co v prvním vzájemném utkání udeřil hlavou do obličeje asistenta trenéra Tottenhamu Joea Jordana. V pondělí za to dostal od disciplinární komise UEFA zákaz startu ve čtyřech utkáních v evropských pohárech.

Gattuso má za "hlavičku" trest na čtyři zápasy

Záložník AC Milán Gennaro Gattuso dostal od disciplinární komise UEFA za úder hlavou do obličeje asistenta trenéra Tottenhamu zákaz startu ve čtyřech utkáních v evropských pohárech.

Na San Siru se po zápase řešil zkrat Gattusa a zákrok Flaminiho

Tottenham má po včerejším překvapivém vítězství na hřišti AC Milán mnohem blíže do čtvrtfinále Ligy mistrů. Těsnou výhru Kohoutům v závěru vystřelil Peter Crouch, jenže po zápase se mnohem více než samotný výsledek řešil fatální zkrat Gennara Gattusa a ostrý zákrok Mathieua Flaminiho, po němž utkání nedohrál Vedran Čorluka.

Gattuso bude řešit svou budoucnost. Zájem o něj má i Inter

Gennaro Gattuso v poslední sezoně nepatřil mezi stálice sestavy AC Milán, a italská média proto často spekulovala o jeho budoucnosti. Ta bude předmětem debaty příští týden, kdy se zkušený záložník setká s viceprezidentem Adrianem Galianim.

Smutný Pirlo podle Gattusa vypadá jako "praštěný palicí"

Andrea Pirlo jen výjimečně vyloudí na své věčně zakaboněné tváři úsměv, ale v těchto dnech je prý zachmuřený ještě víc než jindy. Za jeho mizernou náladu může zranění lýtka, kvůli kterému světový šampion z roku 2006 asi zmešká první dva zápasy Itálie ve skupině, a není jisté, jestli se na MS vůbec objeví.

Gattuso po šampionátu skončí s reprezentací

Italský záložník Gennaro Gattuso oznámil, že po světovém šampionátu v Jihoafrické republice s reprezentací skončí. Úřadující mistr světa měl v poslední době problémy s kolenem a v AC Milán často vysedával jen na lavičce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele