Džeko věří, že v Bosně zavládne postupová euforie

Edin Džeko prý raději ani nedomýšlí, jaká euforie by zavládla v jeho rodné Bosně a Hercegovině, pokud by jeho tým v baráži vyřadil favorizované Portugalsko a poprvé v historii by zamířil na mistrovství světa.

Jdeme správným směrem, pochvaluje si Džeko

Wolfsburg se po několika nepovedených zápasech opět zvedl a v posledních týdnech se mu daří. Zásluhu na tom má i bosenský kanonýr Edin Džeko, který cítí, že VfL se nyní ubírá správným směrem...

Veh plánuje změny. Mohou se dotknout i Džeka

Wolfsburgu se v nové sezoně zatím příliš nedaří. V lize mu patří až deváté místo a plány na obhajobu titulu se pomalu bortí. Trenér Armin Veh tak zvažuje, že v kádru udělá změny. V příštím přestupovém období by mohlo dokonce dojít k rozpuštění strůjců loňského prvenství Grafiteho a Edina Džeka.

Džeko měl na tréninku konflikt se spoluhráčem Zianim

Bosenský útočník Edin Džeko si užil zřejmě vůbec první exces během dvouletého působení ve Wolfsburgu. Třiadvacetiletý útočník se na dnešním tréninku dostal do konfliktu s nováčkem v týmu Karimem Zianim a oba kohouty museli odtrhnout až spoluhráči.

Džeko se upsal Wolfsburgu až do roku 2013

Bosenský útočník Edin Džeko prodloužil smlouvu ve Wolfsburgu a ukončil spekulace o své budoucnosti. Bývalý teplický fotbalista se upsal německému šampionovi do roku 2013.

Džeko teď nikam nepřestoupí, tvrdí vedení Wolfsburgu

Edin Džeko může zřejmě na přestup do AC Milán minimálně pro letošek zapomenout. Vedení Wolfsburgu mu dalo jasně najevo, že ho ještě nepustí bez ohledu na to, kolik bude italský klub přihazovat. VfL by bylo ochotné Džeka prodat příští rok, letos si jej po dohodě s trenérem Vehem chce ponechat.

Milán se Džeka nevzdal. Je naše priorita, říká Galliani

Milán se nevzdal naděje na angažování Edina Džeka. Wolfsburg sice o svém kanonýrovi vyhlašuje, že je neprodejný, rossoneri po něm však stále touží. Podle viceprezidenta Gallianiho je Džeko přestupovou prioritou AC.

Džeko je neprodejný

Bosenský kanonýr Edin Džeko se do AC Milán stěhovat nebude. Podle vedení německého šampiona Wolfsburgu je třiadvacetiletý druhý nejlepší střelec uplynulého ročníku bundesligy neprodejný.

Džeko: Mým oblíbeným klubem je AC Milán

Rossoneri získali téměř sedmdesát milionů eur za přestup Kaká do Realu Madrid, nyní se vedení AC Milán chystá posilovat. Hodně vysoko na seznamu italského velkoklubu je útočník Wolfsburgu Edin Džeko, který by se případnému přestupu příliš nebránil...

Džeko se stal nejlepším hráčem bundesligy

Mistrovským titulem skvělá sezona pro Edina Džeka nekončí. Prestižní německý magazín Kicker totiž zvolil bosenského útočníka nejlepším hráčem uplynulého ročníku. V hlasování jej do první pozice navrhli další ligoví fotbalisté.

O Džeka stojí Chelsea. Kanonýr chce do Itálie

Výkony Edina Džeka v dresu Wolfsburgu nenechaly bez povšimnutí špičkové kluby. Bosenský útočník prohlásil, že se o něj zajímá Chelsea, Džeko by ale raději přestoupil do některého z italských velkoklubů.

Střelecké duo Wolfsburgu se asi rozdělí, Džeko zvažuje odchod

Elitní střelecké duo z Wolfsburgu Grafite, Edin Džeko se možná po této sezoně rozdělí. Zatímco Brazilec Grafite vyhlašuje, že chce v klubu zůstat, bosenský kanonýr prý i kvůli odchodu trenéra Felixe Magatha zvažuje přestup.

Wolfsburg míří za titulem. Džeko s Grafitem lámou rekordy

Stačí získat jeden bod v posledním utkání sezóny proti Brémám a Wolfsburg se s jistotou stane německým šampionem. Vlky táhne za historickým triumfem neudržitelná útočná dvojice Grafite, Edin Džeko.

17.05.2009 Aktuality 110 komentářů
Zaujalo nás

Bundesliga je ve finiši, začíná válka nervů

Německá bundesliga je po minulé sezóně, kdy jí se značným náskokem opanoval Bayern, opět ďábelsky vyrovnaná. Vedoucí kvarteto je namačkáno v rozmezí pouhých dvou bodů, a tak dvě kola před koncem sezóny opět začíná kolotoč prohlášení na adresu soupeřů za cílem rozhodit je...

Žádaný Džeko chce prodloužit smlouvu ve Wolfsburgu

Bývalý teplický útočník Edin Džeko chce prodloužit smlouvu ve Wolfsburgu, i když díky své střelecké formě stále více přitahuje pozornost evropských velkoklubů. Bosenský reprezentant, který během šesti jarních zápasů bundesligy dal osm gólů, má v německém klubu kontrakt do roku 2011.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele