Alberto Gilardino Články

Gilardino má zlomenou nohu

Možná až měsíc a půl bude v sestavě Fiorentiny chybět Alberto Gilardino. Italský útočník si ze včerejšího utkání v Udinese odnesl poraněné koleno a jak ukázalo podrobné vyšetření, především zlomenou holení kost.

Gilardino bude jednat o prodloužení smlouvy s Fiorentinou

Alberto Gilardino za sebou má léto plné spekulací o možném odchodu z Fiorentiny. Italský útočník nepřekypoval spokojeností při pohledu na kádr Violy, nakonec zůstal a už si na své konto připsal dvě branky. A další spousta by mohla následovat, vyloučeno totiž není prodloužení jeho kontraktu...

Montoliva prodáme do zahraničí, oznámila Fiorentina

Odchod Riccarda Montoliva z Fiorentiny se probírá prakticky den co den a vedení Fialek nyní potvrdilo, že hráče prodá do zahraničí. Montolivo tak dosáhne svého. Zároveň se sportovní ředitel Pantaleo Corvino opět vyjádřil k situacím ohledně Juana Manuela Vargase a Alberta Gilardina, tedy dalších potenciálních odcházejících.

Corvino o Gilardinovi, Montolivovi a Aquilanim

Letní přestupový termín se blíží ke konci a hodně živo by v následujících dnech ještě mělo být ve Fiorentině. Stále není vyloučeno, že italský klub opustí Alberto Gilardino a Riccardo Montolivo, náhradou za druhého jmenovaného by se pak mohl stát Alberto Aquilani...

Gilardino zatím neví, kde bude hrát

Alberto Gilardino pravděpodobně zůstane ve Fiorentině, která o svoji oporu nechce přijít. Osmnadvacetiletý útočník si ale nechává otevřená vrátka k případnému odchodu. Zdůraznil, že do konce přestupového okna se může udát spousta věcí.

Fiorentina Gilardina do Juventusu neprodá

Juventus se snažil z Fiorentiny koupit Alberta Gilardina, osmadvacetiletého útočníka ale nezíská. Obchod odmítlo vedení Fiorentiny. Podle Gilardinova agenta se v dohledné době žádný přestup konat nebude.

Gilardino popřel spekulace o odchodu z Fiorentiny

Alberto Gilardino před několika dny ukončil spolupráci se svým dlouholetým agentem a italská média rychle začala spekulovat, zda rozhodnutí nesouvisí s možným lednovým přestupem. Útočník Fiorentiny ale potvrdil, že z toskánského klubu se nikam nechystá.

Fiorentina své hvězdné trio neprodá

Fiorentina obdržela nabídky na prodej svých opor, vedení fialek ale žádnou z nich pouštět nehodlá. Alberto Gilardino, Riccardo Montolivo i Juan Vargas budou v klubu působit i příští sezónu. Podle sportovního ředitele Pantaleo Corvino jsou tito tři hráči nedotknutelní.

Pokud bude Gilardino chtít, může jít, přiznal Corvino

Alberto Gilardino možná v příští sezóně nebude oblékat fialový dres. To za předpokladu, že se rozhodne opustit Fiorentinu. Sportovní ředitel Pantaleo Corvino totiž prozradil, že se to může stát. Vše záleží na Gilardinovi.

Gilardino potvrdil, že ve Fiorentině zůstane

Alberto Gilardino potvrdil, že i v příští sezoně bude působit ve Fiorentině. Reagoval tak na spekulace, podle nichž se měl po mistrovství světa z toskánského klubu stěhovat do turínského Juventusu.

Agent vyloučil možný odchod Gilardina z Fiorentiny

Trenér Fiorentiny Cesare Prandelli je podle italských médií jedním z adeptů na funkci trenéra tamního národního týmu a je otázkou, jak to v létě dopadne. Mluví se i o tom, že v případě odchodu trenéra by mohl změnit dres Alberto Gilardino, jeho agent ovšem nic podobného nepředpokládá...

Gilardino: Byl to můj nejdůležitější gól v reprezentaci

Mezi sedmičkou postupujících zemí Evropy na světový šampionát už je i Itálie. Ta si účast na blížícím se svátku fotbalu zajistila včerejší remízou v Irsku. Veledůležitý bod jí ale zajistil až Alberto Gilardino v devadesáté minutě. Podle jeho slov šlo o nejdůležitější gól v jeho reprezentační kariéře.

Gilardinovi čtvrtá příčka nestačí, rád by potrápil AC a Juventus

Ještě před několika týdny byl hlavním cílem Fiorentiny boj o čtvrtou příčku v tabulce Serie A, s jídlem ale roste chuť a nejinak tomu je i v tomto italském klubu. Viola má šanci poskočit ještě výše a Alberto Gilardino by velmi rád minimálně postrašil Juventus a AC Milán...

Góly přijdou, ujišťuje Gilardino

Hodně pomalý rozjezd do roku 2009 měla Fiorentina. Italský klub prohrál první tři ligové zápasy, náladu si pak napravil až v týdnu proti Neapoli. Problémem Fiorentiny je slabá střelecká potence, Alberto Gilardino ovšem slibuje její brzké zlepšení...

Lyon o Gilardina nestojí

Lyon v zimě opustí Brazilec Fred a vedení sedminásobného francouzského šampiona již začíná hledat náhradu. Média přinesla informace o zájmu o kanonýra Fiorentiny Alberta Gilardina, ten se ovšem na západ stěhovat nebude...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele