Zůstáváme nohama na zemi, říká po povedeném úvodu sezony Bordalás

13.09.2021, 10:09
Aktuality
José Bordalás (© AFP)
Na čele tabulky španělské nejvyšší soutěže se po nekompletních čtyřech kolech seřadily hned tři desetibodové celky a jedním z nich je překvapivě Valencia. Netopýry před sezonou převzal José Bordalás a jeho kouzlo zatím funguje, včera se o tom přesvědčili i v Pamploně...

Valencia v srpnu přehrála Getafe i Deportivo Alavés a svou váhu má také bod z Granady, v neděli se pak dokázala vypořádat i se špatným vstupem do utkání. Osasunu poslal už v osmé minutě do vedení Moncayola, ještě v první půli ale stihl srovnat Maxi Gómez a po změně stran pak hosté přidali další tři trefy.

"Zůstáváme nohama na zemi," ujistil Bordalás.

"Sezona je stále na začátku a musíme jít krůček po krůčku. Odehráli jsme skvělý zápas a dokázali velmi dobře zareagovat na rychle inkasovanou branku, to jenom ukazuje sílu celého týmu. Po změně stran jsme odvedli skvělou práci, Gonçalo dal dva góly a to nás uklidnilo. Máme další tři body, oslavy ale dlouhé rozhodně nebudou," pokračoval.

Valencia v uplynulých měsících především prodávala a terčem spekulací byl i Gonçalo Guedes. Portugalský křídelník nakonec zůstal, nastupuje v základní sestavě a zatím stihl dvě branky. Včera oslavoval i třetí, nešťastníkem momentu z 50. ovšem nakonec byl Aridane Hernández.

"Všichni víme, jak fantastický je to hráč, navíc je neskutečně oddaný. Každý den mu říkám, že má schopnosti k tomu, aby se stal rozdílovým hráčem. Gratuluji mu, hodně nám pomohl a nejde jenom o góly, ale celkově o jeho přínos," chválí Bordalás svého svěřence.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
madridcan

Včera preváhať kurzy na Valenciu a Medvedeva bola neskutočna tupota

Reagovat
FC Porto FC

3,6 krásných na Vale no :D

Reagovat
Mass

Je dobré vidět Guedese zpět ve formě, jako byl asi před dvěma lety, když byl jedním z nejslibnějších wonderkidů. Doufám, že to vydrží a Valencia se vrátí do top5 LL.

Bordalás ukazuje, že i hodně dobrý hráči se dají sehnat i za eurofotbalových 5-7M , Alderete a Mamardashvili zatim hrajou taky dobře.

Reagovat
blaugrana

Myslim, ze v utorok bude sediet na lavicke Barcy Korman posledny krat. Pustil si celkom hubu na spacir a v utorok to bude dost pravdepodobne dasia kompromitacia z Bayernom a Joan ho posle do hajov zelenych.

Reagovat
celeb

nemyslim. Pokial nepadne v utorok nejaky rekord, tak nevidim dovod ho vyhadzovat. Sme tam kde sme nie kvoli Koemanovi, ale hlavne Bartomeovi a celkovemu megalomanstvu poslednych vedeni.

Navyse tolko prilezitosti mladym hracom ako Koeman nedal ani Pep. Sice posledny zapas tak aj vyzeral, ale vyslo to.

Reagovat
blaugrana

To je fuk, ale Laporta je politik a Koemqn sa s nim otvorene hada cez media a to on isto akceptovat nebude.

Reagovat
celeb

Laporta si musi uvedomit, v akej situacii je on aj klub teraz a ze sa to s tym, na co bol zvyknuty neda porovnat. Nemam peniaze na odstupne, novi treneri sa k nam nepohrnu. Xavi potrebuje naskor vyzriet, to ze nam to zazracne raz vyslo s Pepkom je super, ale urcite to nebude pravidlo.

Ono keby si Koeman nedupol na Luuka, tak po zraneni Braithwaitea a odkladu navratu Fatiho mame len 2 utocnikov - Depaya a Demira, co musi byt sok oproti pretlaku poslednych rokov.

Koeman ma plne pravo byt nasraty, hlavne ked Laporta nieco sluboval ale uz vtedy vedel, ze to nemieni dodrzat.

Reagovat
blaugrana

Ja netvrdim, ze nema pravo byt nasraty. Kader je slaby, to vieme, ja di ale proste myslim, ze ak bude zajtra 0:4, tak pôjde a je to dost realny scenar.

Reagovat
celeb

ja si myslim, ze 0:4 to neskonci, ale keby aj, tak to ustoji. Ocakavania nie su vysoke, povedzme si pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo

Reagovat
blaugrana

a Šavi a Pujolom na scenu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele