Xavi odvedl velmi dobrou práci, věřím, že bude šťastný i jinde, říkal Saviola

Dnes, 09:17
Aktuality
Xavi (© AFP)

Javier Saviola kdysi naháněl soupeřům Barcelony hrůzu a s katalánským klubem je spojován i poté, co pověsil kopačky na hřebík. V minulé sezoně pracoval jako trenér v akademii La Masia a je známo, že má přátelský vztah s dnes již bývalým trenérem A-týmu Xavi Hernándezem, kterého by v budoucnu rád viděl zpět na lavičce klubu svého srdce.

Saviola hovořil se španělskými médii o startu katalánského týmu do nového ročníku: "Mají za sebou skvělý start do sezony. Liga mistrů určuje naši pozici jako týmu, v novém formátu ještě více." Po zveřejnění rozhovoru však Barcelona v milionářské soutěži prohrála 1:2 s Monakem poté, co byl už v 11. minutě zápasu vyloučen obránce Eric García.

Řeč padla i na jeho bývalého spoluhráče Xaviho, který v klubu neskončil nejslavněji a často byl terčem kritiky. "Nemůžeme zapomenout na to, co Xavi dokázal. Měl jsem možnost se s ním setkat a mluvit s ním jako s přítelem. Mluvili jsme o tom, že neměl nejlepší start. Ale odvedl velmi dobrou práci. Když nevyhráváte tituly, máte pocit, že jste ničeho nedosáhli," pochválil svého španělského kolegu.

"Všechny ty kluky, kteří se teď objevili v týmu, přivedl a trénoval Xavi. Věřím, že bude šťastný i jinde, a v budoucnu doufám, že se do Barcy vrátí a dokončí svou práci," dodal.

Autor: Livesport.cz / Carlos Volcano

Komentáře (5)

Přidat komentář
FC Porto FC

Saviola byl taky talent co nikdy nenaplnil potencionál

Reagovat
pobody's nerfect

Ani potenciál

Reagovat
sergi

Možno ani potenci.

Reagovat
celeb

moc sa mu nechcelo potit si dres

Reagovat
j_mrazik

Saviola nikdy strach úplně nenaháněl, čekalo se od něj daleko víc. Ve FM byli s Aimarem skvělí, ale realita byla slabší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele