Valencia začala hledat trenéra, na místo Gracii má tři kandidáty

30.03.2021, 12:16
Aktuality
Valencia zřejmě bude mít po dvanácti měsících opět nového trenéra. Týmu se loni v létě ujal Javi Gracia, vedení španělského klubu není spokojeno s jeho prací a už se začalo porozhlížet po dalším kormidelníkovi, podle deníku Marca jsou na seznamu tři kandidáti...

Gracia má smlouvu ještě na jeden rok a o jeho odchodu z Mestally se nemluví poprvé. Sám o této možnosti uvažoval hned po několika týdnech ve funkci, když vedení loni prodalo několik důležitých hráčů a následně nedokázalo přivést adekvátní náhrady. Propuštění kouče pak kvůli neuspokojivým výsledkům zvažovala i sama Valencia, ta je až na dvanáctém místě tabulky LaLigy a tři body brala jenom v pěti z posledních devatenácti případů, pozitivní zprávou jsou alespoň čtyři domácí vítězství v řadě.

Podle tisku by na lavičku Valencie mohl osednout Diego Martínez, jemuž končí smlouva v Granadě. Druhým kandidátem je José Bordalás (Getafe) a v úvahu připadá i Michel González, ten je bez práce po odchodu z mexického celku Pumas.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (34)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Do současné Valencie se každý trenér požene... To slavné vedení může být ještě rádo jak si Gracia s týmem vede. Co tak asi čekali, když mu loni v létě nechali jenom torzo týmu z loňské sezóny, útok na poháry? Z hovna bič neupleteš...

Reagovat
Kucka

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Mass

Těch 6 ředitelů co tam sedí si asi myslí, že to jde.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kongo

Už ať jde ten Singapurec do háje, ať se může nějak logicky budovat nový tým. Ani jedna posila, ani jeden mladý nesplňuje požadavky Valencie, takže s takovou budeme klidně stagnovat dalších 5 let.

Reagovat
KoryVCF

Tesat do kamene !!! kéž by to ten zmrd prodal šejkovi.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Gracias!

Reagovat
Aldeano

3 body na 8. místo je vzhledem ke kádru ještě super.

Reagovat
Tromas

Potřebujeme CHONGA, aby reagoval na informaci, že jedním z kandidátů na nového trenéra Valencie je José Bordalás. CHONGA potřebujeme na reakci, jakožto hlavního fanouška a zastupitele fanoušků Getafe na erofotbalu.

Reagovat
Tromas

eurofotbalu

Reagovat
Slavia10

Reagovat
misinho7

Lucas do Bayernu. Typek dobru karieru bude mat. Sice nie som jeho fanusik ale treba povedat ze na ihrisku ide vzdy na 100% a ked nehraje nema blbe reci a k tomu velky univerzal. Taky hrac sa zide kazdemu timu.

Reagovat
sokar

Oficialne, alebo stale v rovine spekulacii?

Reagovat
misinho7

spekulacie ale Marca o tom toci uz celkom dlho

Reagovat
sokar

Kedy mu konci zmluva? Uz teraz alebo o rok?

Reagovat
Kily

před několika dny jsem někde viděl titulek, že to Bayern popřel

Reagovat
Mercury

a kdo z dvojice Ramos, Varane je teda na odchodu?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych si tipl ještěra.

Reagovat
Visca el barca

Raiola a jeho otec dnes jednali s Laportou v Barceloně

Reagovat
Visca el barca

*Hallandův otec

Reagovat
misinho7

tak nakoniec prichadza dalsi suboj ? Mbappe vs Haaland? ... to bude pecka, plus znova to zdvihne uroven La Ligy

Reagovat
Messiáš

Ještě to moc neznamená, ale lize by opravdu tady ten talent boost pomohl. S případného přilákání těch dvou do La ligy by ostatně mohl těžit i zbytek ligy skrze možností vyjednání lepšího dealu na televizní práva a následné redistribuci. Hodně jsem doufal, že v téhle debatě o future GB winner bude i Joao Felix, ale ten i kdyby zůstal zdravý déle než na několik měsíců, tak produktivní asi nikdy tak nebude

Reagovat
Mass

Joao Felix je z těch tří nejtechničtější, mít všechny tři v jedný lize, plus Fatiho a ještě kdyby dokázaly ostatní týmy udžet svoje wonderkidy, bylo by na co koukat.

Reagovat
Messiáš

To rozhodne, u Vale to plati ted bohuzel dost mozna nejvice. Kangin Lee vypada taky, ze neprodlouzi a bude se opakovat Ferran, ted ta saga kolem Fabia Blanca a je dost otazka, jestli nebude Lim chtit nekoho dalsiho zpenezit

Reagovat
Eichel

Jemu by proste pomohlo keby nehral v Atléticu, on by možno na to aj inak mal.

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1377638799728123906

A uz jsou i v Madridu. Evidentne to Spanelsko dneska berou jednim vrzem.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Miguel19

Tak zítra mají být v Anglii

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele