V přípravě zářil Lewandowski, dvakrát skóroval proti AC Milán. Real Madrid skolil Chelsea

07.08., 13:09
Aktuality
Robert Lewandowski (© AFP)

Real Madrid na závěr svého amerického předsezonního turné zdolal Chelsea 2:1, přičemž největší zásluhu na tom měl Brahim Díaz jenž se podílel na obou gólech španělského klubu. V přípravě se blýskl také polský kanonýr Robert Lewandowski, který se dvakrát trefil do sítě AC Milán.

Real Madrid - Chelsea 2:1

Real poslali v úvodním poločase do vedení dvěma góly v rozmezí osmi minut Lucas Vázquez a Brahim Díaz. Chelsea ještě do přestávky snížila zásluhou Noniho Maduekeho, vyrovnat už ale svěřenci Enza Marescy nedokázali.

Barcelona - AC Milán 2:3 po penaltách

Tři góly v rychlém sledu viděli také diváci v zápase mezi Barcelonou a AC Milán. K velké radosti amerických fanoušků byl u dvou z nich Christian Pulisic, který v 10. minutě nejprve nahrál na úvodní gól Luky Joviče a chvíli později sám zvýšil na 2:0 pro AC Milán. Ve 22. minutě však snížil Robert Lewandowski a před uplynutím hodiny hry vyrovnal na konečných 2:2.

Po návratu do Evropy čekají oba týmy generálky na domácí půdě. Barcelona v pondělí přivítá Monako, AC o den později Monzu.

Autor: Livesport.cz / Viktor Kalinács / Matej Kubove

Komentáře (14)

Přidat komentář
ACSeRw!n

po delsi dobe mame zase teda pekne hnusny dresy, oranzova, blee

Reagovat
insane

Ta oranžová teda hodně evokuje nejen Valencii, ale i Barcelonu.

Skoro podobnej typ rouhačství, jak když měla Sparta před lety sešívaný venkovní dresy.

Reagovat
Jordi Alba

Pěknej.

Reagovat
Lojd

Reagovat
Manik...

Mně se líbí

Reagovat
AngryPrd

AC posobilo v priprave dost silnym dojmom. Ak to bude takto napredovat pod Fonsecom, bude to dobra sezona. Zatial na mna trener robi dobry dojem a jeho herny plan sa mi paci ovela viac ako Pioliho.

Reagovat
rominhoFCB

Niektori fandovia Barcelony este stale dufaju...

Breaking: Posledná kapitola ságy Nica Williamsa ešte len príde. @gerardromero

Reagovat
sergi

romero je tlčhuba.

Reagovat
John Obi Mikel

Mohli bychom poslat nabídku

Reagovat
rominhoFCB

BREAKING: There is a lot of optimism in Barcelona about Nico Williams — he is closer to saying YES than NO! The saga is more ALIVE than ever.

— CatalunyaRadio

Reagovat
Modřín2

Ta naše obrana je šílený cirkus. Obránci na to buď naprosto nemají, nebo nový trenér vymýšlí taktiku, jak se nejvíce v obraně ztrapnit.

Jsem zvědavý na nás příští týden, kdy začínáme PL proti City.

Reagovat
John Obi Mikel

No jsou to dost individuální chyby, takže z toho mám strach.

Reagovat
Maximm9

No budeme dostavat zase stejne debilni goly jako za Pocheho. Akorat za nej jsme si tim hura fotbalem pripravili hromadu sanci, takze otazkou je, jak moc ofenzivni budeme ted, kdyz v obrane budeme stat zase za hovno

Reagovat
rominhoFCB

The final price of the Dani Olmo deal: €47M fixed + €13M add-ons (€3M – easy, €10M – difficult).

[@mundodeportivo]

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele