Subotić: Všichni si zasloužíme pokárat

30.08.2014, 13:26
Aktuality
Borussia Dortmund sice dokázala ze hřiště Augsburgu přivézt tři body, ovšem kýžené vítězství se nerodilo bez problémů. BVB přitom po úvodní čtvrthodině vedlo již o dvě branky, Ramos ve druhé půli přidal další trefu, ovšem bavorští Švábi přesto dokázali utkání zdramatizovat...

Žlutočerná družina má za sebou úvodní vystoupení s Leverkusenem, které svěřenci Jürgena Kloppa nezvládli podle představ, když po devíti vteřinách inkasovali a následně prohráli 0:2. Borussia tak potřebovala za každou cenu napravit zaváhání z domácího svatostánku.

To se však po skvělém úvodu vestfálskému týmu skoro nepodařilo, když Augsburg během posledních deseti minut vstřelil hned dvě branky. "Jsem rád, že jsme vyhráli, ale bylo to o fous. Nehráli jsme ke konci zápasu dobře," prohlásil Neven Subotić. "Naprosto jsme přestali bránit a Augsburg si bez problému vytvářel šance. Všichni si zasloužíme políček," dodal.

Subotić pak může mít radost alespoň z toho, že po vážném zranění kolena, které utrpěl v minulé sezóně, poprvé odehrál za Borussen kompletní zápas. "Koleno stále nefunguje tak, jak bych si úplně představoval, ale můžu hrát," vrátil se ke svému zranění Subotić.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Až se uzdraví Mats tak snad Subotiče vyndá ze sestavy

Reagovat
JacksLFC

Nevim co se s nim stalo, tolik se od nej ocekavalo a prvni sezonu s Hummelsem mel vytecnou

Reagovat
smazaný uživatel

Sokratis je výbornej, doufám, že bude hrát společně s Hummelsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Sokratis je spojovenej s odchodem ne?

Reagovat
db18

25 za něj ale asi nikdo nedá

Reagovat
smazaný uživatel

ten pujde zadarmo do bvb až mu dobehne smlouva

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele