Štrasburk představil nástupce Vieiry, alsaský klub vsadil na Roseniora

25.07., 15:56
Aktuality
Liam Rosenior se stal trenérem Racingu Štrasburk. (© Racing Štrasburk)

Liam Rosenior se stal trenérem Racingu Štrasburk. Čtyřicetiletý bývalý obránce, jenž ve francouzském klubu nahrazuje Patricka Vieiru, podepsal smlouvu do roku 2027.

Štrasburk za sebou nemá povedenou minulou sezonu, ambiciózní klub se umístil až hluboko ve druhé polovině tabulky, což po pouhém roce znamenalo konec Patricka Vieiry. Uvolněné místo zaujme Liam Rosenior, který byl bez angažmá po květnovém odchodu z Hullu City.

"Jsme rádi, že můžeme přivítat Liama, mladého trenéra, jenž dokáže se svými týmy hrát dobrý fotbal a pomáhá hráčům se zlepšovat. Jeho příchod umožní Racingu další růst. Vítáme ho v Alsasku," uvedl na adresu nového kouče předseda představenstva Marc Keller.

"Jsem potěšen, že přicházím do Racingu, historického francouzského klubu s fanoušky proslulými svou vášní a loajalitou," řekl Rosenior po podpisu smlouvy do roku 2027. "Udělám maximum pro to, aby byl Meinau na svůj tým a jeho hráče hrdý. Nemohu se dočkat, až se pustím do práce," dodal londýnský rodák, jenž také působil jako asistent a posléze dočasný manažer v Derby County.

Autor: Jiří Vojík / rcstrasbourgalsace.fr

Komentáře (1)

Přidat komentář
Jeňa

Blábolení o historii RCS je fakt směšné v kontrastu s tím, jak se jakákoliv identita toho klubu po nákupu Boehlym eroduje a mění se ve vybrakovanou farmu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele