Slavisté odcestovali do Berlína vlakem, Bahův start je nejistý

07.12.2021, 17:53
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
RadekVonCZE

Reagovat
AnthonyR

Kuchtič je fajn, ale už by bylo ideální ho prodat. Klidně bych i pustil si vydělat nějaký ty chechtáky do Turecka Bóřovi a Śevčíkovi.

Reagovat
Radikal

Proboha proč? Máme konečně gólovýho útočníka, kterej perfektně sedí do systému, tak proč bychom ho prodávali? Nějaký extra peníze za něj stejně nedostaneme a za nějakých 100 mega, abychom pak kdo ví jak dlouho hledali někoho jako on... to fakt ne sorry. I kdyby pak měl odejít zdarma nebo za nějaký drobný, tak těmi góly se nám to stejně vyplatí ho podržet. A on sám nikam moc nepotřebuje jít, je si naštěstí vědomej toho, že jinde nemá takovou šanci se uchytit, u nás hodně těží ze systému.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme vlakem ,,tvrdík doyebal ďalšie aerolinky ?

Reagovat
smazaný uživatel

Už nemají ani na letenky, tak proto Tvrdík tak zoufale shání investora.

Reagovat
Lemond Laws

JJ, zrovna Tvrdík někoho shání

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele