Škriniar se nevešel do nominace, média spekulují o jeho odchodu z PSG

24.08., 12:22
Aktuality
Milan Škriniar (© AFP)

Milan Škriniar (29) nebyl v nominaci PSG na páteční zápas druhého kola Ligue 1 proti Montpellier. Slovenský obránce je sice zdravý, nicméně utkání v Parku princů bude sledovat z tribuny, důvodem je rozhodnutí trenéra Luise Enriqueho (54). Informaci přinesl francouzský deník L'Equipe.

Kapitán slovenské reprezentace proseděl úvodní utkání sezony proti Le Havru na lavičce náhradníků. V předsezonní přípravě si za PSG připsal pouze dva starty a francouzská média spekulují o jeho budoucnosti v klubu.

Kromě Škriniara chyběl v sestavě pro duel s Montpellier také Španěl Carlos Soler, který míří do West Hamu. Ze stejného důvodu absentuje také Uruguayec Manuel Ugarte, jehož přestup údajně dokončuje Manchester United.

Enrique se také rozhodl opět vynechat trojici Danilo Pereira, Nordi Mukiele a Juan Bernat. Presnel Kimbembe, Lucas Hernández a Goncalo Ramos se zotavují po zranění.

Škriniar rozšířil kádr francouzského hegemona před rokem jako volný hráč po konci smlouvy v Interu. Během první sezony v dresu PSG si připsal 32 startů, po Novém roce jej na více než dva měsíce odstavilo zranění kotníku.

Autor: Livesport.cz / TASR

Komentáře (40)

Přidat komentář
Di Stéfano

Možno sa mu to vracia za to ako krásne vy*ebal s Interom , bez ktorého by o ňom nik nevedel , keď odišiel zadarmo len aby sa čo najviac nabalil . Ale však peniažky bude zarábať aj na tribúne. Inak pre mňa to bol vždy priemerný futbalista , v tom Interi zázračne systémom a zhodou okolnosti bol považovaný za viac ako je . Ale urazil šťastenu a v Paríži už mu nastavili zrkadlo.

Reagovat
PtákOhnívák

Já to tvrdil vždycky, že je jen přehypovaný průměr.

Jasně, nějakou kvalitu má, to by v Interu nehrál základ. Ale na top kluby nikdy neměl ani mít nebude. Kdyby to byl takový borec, tak by v tom Interu "nehnil" sedm let. Ale dávno by ho někdo vykoupil...

Reagovat
Petrinho17

Podľa tejto tvojej "logiky" nemajú na top kluby ani Barella, či Lautaro...

Reagovat
Salfovic

Na toto téma tu byla nedávno krásná diskuse

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak Barelu je Ital to se nepočítá a Lotaro srdcař ale taky s ním nesouhlasím, není to tak jednoduchý, ale zároven mi Skřín nepříjde jako extra kvalitní hráč

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kily8

Tento prehypovaný priemer bol do svojho zranenia najvyťaženejší hráč PSG. Problémy začali po zranení, keď urýchloval návrat kvoli ME. Evidentne ešte nebol ani na 80% výkonnosti pred zranením. Ale kvoli tomu ho odpísať. PSG o Škriniara bojovala viac, ako rok, Inter ho nechcel pustiť, mal aj iné ponuky. To sa sám “hypoval” a veľkokluby majú tupých odborníkov, sa čudujem, že neobjavili VtákovOhnivákov, ktorí sú králi fejsbukov.

Reagovat
kitas

Vták z nejakého dôvodu nemá rád Skriniara. Nesadli si. Tak si povymyslal sériu hlúpostí, aby mu to sedelo

Reagovat
Axelrose

Z PSG se často chodí na Arabský poloostrov. Třeba si odskočí vydělat nějaké love k Saudům.

Reagovat
celeb

Inter krasne vy*jebal sam so sebou.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Seydou Doumbia

Zase on krásně vyjebal s Interem. Čtvrtý nej plat v týmu za to že nehraješ a nikdo s tebou nepočítá je gut.

Reagovat
Nuno čomes

Beppe ho měl tehdy v zimě strelit za těch 15 mega. Ale jestli jim říkal že se to vyřeší a přitom už měl domluvene PSG.. má co chtel, tzn. peníze

Reagovat
Seydou Doumbia

hlavně že je štastný

Reagovat
celeb

to az ked si najde nove angazma v Juventuse

Reagovat
ACSeRw!n

totalni omyl tenhle prestup

Reagovat
Pablos

Slovácko jednej

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Aneb jak vratit Krmencikovi sebevedomi.

Reagovat
Pablos

Nebo ho postavit na Spartu no… uznávám levnější varianta

Reagovat
Bayern +

Podľa vlaňajšieho merítka by to bolo v Bayerne suverénne najlepšie CB, čiže za lacný peniaz by som ho bral okamžite. Ale viac dúfam, že Kim a Upa budú mať lepšie výkony a v takom prípade by mu prestupovať na lavicku asi nedávalo zmysel.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak to si vůbec nemyslím teda. V Interu byl top stoper, ale podle mě to je jeden z těch co potřebuje ideální tým, formaci, systém a spoluhráče aby vynikal. U nás bych počítal s tím že bude podobný tragéd, jako ostatní.

Reagovat
vladino10

Na druhej strane, ak tam na toho stopéra kúpiš 20 hráčovjeden sa proste chytiť musí

Reagovat
Nuno čomes

U nás měl výhodu, že se hrálo na 3 stopery. Jakmile měl rozehrát, tak peklo.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak jsem rád že mi to můj názor na něj potvrdilo. Objektivní fans Interu ví nejlépe.

Reagovat
Nuno čomes

Jako tělo, souboje a tak dobre. Ale rychlost vůbec a s balónem nemotorný. Docela jsem to Psg nepochopil

Reagovat
Tomanatura

Vzdyt byl super kdyz se hralo ve dvojici, jakmile se pod Contem preslo na trojici v zadu, tak potrrboval asi sezonu a pul, nez se prizpusobil a pak byl zase skala. Jako hrace na nej nedam dopustit, bohuzel si vybral penize misto stesti.

Reagovat
Seydou Doumbia

bohuzel si vybral penize misto stesti.

Nevíš co je pro něj štěstí...zda hrát někde za Inter a nebo brát raketu a nehrát skoro vůbec...podle mě neví ani on sám co je štěstí

Reagovat
Neutron

Preco by to doprdele nemal vediet

Reagovat
Seydou Doumbia

ono to není tak jednoduchá otázka jak se může zdát a dost lidi se mýlí v tom, co si myslí že je pro ně štěstí nebo co štěstí představuje zjístíš až při porovnávaní určitých věci, respektive situací ve kterých si, co bylo lepší a co bylo to opravdové štěstí a kde si měl růžové brýle

Reagovat
Neutron

Zaujimave, ze vacsinou cudzi ludia uplne presne vedia co je pre druheho stastie a co by mal robit so svojim zivotom

Reagovat
Seydou Doumbia

i tak to bývá trenéra umí dělat každý, hrát svůj život už moc lidi ne

Reagovat
Nuno čomes

Koukni na jeho IG nebo IG jeho ženy a asi budeš vědět co je štěstí

Reagovat
Seydou Doumbia

socky neberu vůbec vážně, na sockách jsme všichni štastní, protože nebudeme tam přidávat fotky že máme deprese uzkosti a bereme prášky, aby to viděl celý svět a měl proti nám zbraně tohle nutně nemusí znamenat štěstí

Reagovat
Nuno čomes

Skála byl, ale to je tak všechno.

Reagovat
Elliasson

Nechápu, proč se o něj Atleti nepokusí, když Dávid nevyjde.

Reagovat
kitas

Ten futbal asi nie je taký jednoduchý, že keď nevyjde jeden Slovák, kúpime nejakého druhého

Reagovat
Design23

Si děláš než. Hancko je tak 10x lepší fotbalista, než tento uklízeč

Reagovat
Neutron

Reagovat
$dolar$

Zkusil bych ho na zkoušku místo Hranace, třeba by se chytil. Ale proti Slovácku bych ho nedostavil, když si vzpomenu, co s ním dělal Krmelec..

Reagovat
Neutron

Ty si v partii ten co hovorieva vtipy?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele