Simeone je deset let ve funkci, Atlético se ale v lize trápí

23.12.2021, 10:26
Aktuality
Diego Simeone (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (68)

Přidat komentář
smazaný uživatel

EF polibek smrti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ranoth

asi by to chcelo zmenu trenera ale je jasne ze oni ho nevyhodia a on sam neodide aj keby skoncili 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Spravil v Atléticu kus roboty, ale už dávno mal zmeniť pôsobisko.

Reagovat
Kenneth

"kus roboty" Oni by mu tam meli spis postavit sochu.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to že zvláštne nakupuje costa za 60, morata za 60, griezman za 50, čo v konečnom dôsledku je 170 mega v piči.

Reagovat
Kily

když do toho započítáš i peníze, které Atlético utržilo za jejich odchody, tak se z píči dostaneš do plusu

Reagovat
smazaný uživatel

z lahka prvé tri stránky na googeli ukazujú 100 až 108 mega minus v net spende za posledných 5 rokov.

transfer market dáva 96 mega čiže nie plus ale mínus.

Reagovat
Kily

nj, udělal z Atlética přední klub a u těch je celkem normální, že každoročně za hráče více utratí, než dostanou na jejich prodejích

Reagovat
Kenneth

A ktery velkokluby tohle nemaji?

Reagovat
Neutron

ako by si chcel dosiahnut to, ze dostanes priemerny klub do spolocnosti top klubov sveta, narusis hegemoniu Real/Barca a k tomu este neminies ani vindru?

Reagovat
smazaný uživatel

City to treba dokazali

Reagovat
Neutron

Ale trosku inou cestou no

Reagovat
pospec7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
smazaný uživatel

O to přece nejde. Je v pořádku utrácet, ale když kupuješ týpky jako Falcaa z Porta nebo kohokoli takovýho, kdo má perspektivu. Ale dát 60M za hráče, co mu je 30, to je dost na bednu.

Já doteď nechápu přestup Felixe s Benficy za tu částku. Griezman totéž. Ty přestupy tam jsou dlouhodobě příšerný.

Reagovat
kattos

Reagovat
smazaný uživatel

Zas Felix je hodně mladý, tam bych ještě na nějaké soudy počkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Když máš útočníka za 120M, kterej ti v mistrovský sezóně dá 7 gólů, tak je nejlepší čas začít pochybovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybovat můžeme, čekalo se určitě víc. Ale u něj bych ještě s tím hodnocením 2-3 sezony počkal. Taky je možné, že prostě stagnuje pod Cholem a s novým koučem to bude lepší. To se ostatně dá říct skoro u všech ofenzivně laděných hráčů Atletů.

Reagovat
smazaný uživatel

Bavíme se ještě o tom, že je tam dlouhodobě špatná přestupová politika? Protože tímhle příspěvkem jsi mi dal zapravdu, a tím pádem už není o čem se bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já netvrdím, že mají dobrou přestupovou politiku. Jen tvrdím, že zrovna u Felixe bych s tím hodnocením vzhledem k věku a potenciálu ještě počkal, i když taky se ZATÍM spíš přikláním k tomu, že to nebyl úplně zdařilý přestup.

Reagovat
Phillipinho

Co je spatnyho na nakupu Felixe, ktery ma potencial byt jednim z nejlepsich hracu sveta a navrat Griezmanna, ktery stale patri ke svetovym utocnikum a pod Simeonem skoncil dvakrat na podiu ve Zlatym mici?

Reagovat
smazaný uživatel

Ke Griezmannovi. Takhle tvá logika by platila, kdyby mu bylo 25 a ne 30. 2 roky byl z formy, je mu 30. I kdyby mu prostředí Atlética lépe vyhovovalo, tak ve 30 člověk hůř hledá motivaci, tím spíš, když se mu 2 roky nedařilo.

Reagovat
sylarko

ano hraci totiz nad 30 rokov uz futbal nehraju

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste fakt finančně negramotný. Týpci se 3 exekucema nebo televizí na splátky a já se s nimi bavím o přestupových částkách. Achjooo, kam jsem to klesnul.

Reagovat
sylarko

ja sa tu nebavim o peniazoch

Reagovat
smazaný uživatel

Celá tahle konverzace je od začátku až do konce o penězích a ty přijdeš a začneš nemluvit o penězích.

Reagovat
sylarko

ja som len reagoval na ten dany koment: "Ke Griezmannovi. Takhle tvá logika by platila, kdyby mu bylo 25 a ne 30. 2 roky byl z formy, je mu 30. I kdyby mu prostředí Atlética lépe vyhovovalo, tak ve 30 člověk hůř hledá motivaci, tím spíš, když se mu 2 roky nedařilo."

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale nemám problém s návratem G. do Atlética, ale s tou přestupovou částkou. Kdyby šel za 10M, tak bych neřek ani půl slova. Za 60M by se měli kupovat hráči s hodně vysokým potenciálem nebo hráče na vrcholu kariéry. Ani jedno G. nesplňuje a s ohledem na věk se už ani nedá očekávat, že by se vrátil do formy, kterou měl když odcházel (to byl mimochodem věkem na vrcholu kariéry).

Reagovat
kattos

Reagovat
celeb

on rozhoduje aj o nakupoch? Maloktory trener ma take pravomoci. Jedna vec je poziadat vedenie o vhodneho, ci konkretneho hraca a druha rozhodovat o tom.

Reagovat
GrimeBaller98

Felix za 120 nebo kolik

Reagovat
vladis271

Reagovat
celeb

mali by mu postavit obrovsku sochu, pomenovat po nom stadion .... a odvolat ho. Pri vsetkej ucte - za posledne desatrocie urcite najvyraznejsia trenerska osobnost v LaLige - posledne roky sa trapi a aj minulorocny titul je skor dosledkom trapenia sa Barcelony a Realu. Najviac je to vidiet v Europe, ale tento rok je to jasne vidiet aj v lige.

Niekedy je jednoducho potrebna zmena a nemusi to byt celkom jeho vina. Kazdopadne kader maju na titul a hraju otrasne. To, ze maju nejake absencie - kto ich nema? Pritom maju aj slusnu lavicku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kattos

Však minule vyhrál ligu

Reagovat
celeb

vsak citaj. Inak triasli sa on do poslednej minuty posledneho zapasu. Posledne 3 zapasy 2:1, remiza by posunula na 1. miesto Real.

Cholo je sympatak, klub mu dlzi vela, ale momentalne to jednoducho nefunguje uz dlhsiu dobu to vyzera na recesiu. Maju snad najlepsiu supisku, ale nefunguje to. Cholo by si mal dat pauzu, hraci vyskusat ineho trenera a mozno za 2-4 roky sa vratit. Ako trener ma kopec casu a je nepochybne legendou Atletica. Niekedy jednoducho potrebujes pauzu.

Reagovat
kattos

Počkat no a co že se báli do posldní minuty?

Irelevantní.

Reagovat
celeb

Asi netusis proti komu a ako hrali. Ani v akej situacii bola Barca a Real. ADM uz davno nie je fackovaci panak, aj vdaka Cholovi.

Reagovat
kattos

Takže po sezoně byl sraz vedení a řekli trenérovi.

Hele hezkej titul, ale mělo to být více jednoznačné?

Titul je hotovej to je maximum, to že Real a Barca slabá je jasný, ale pořád to je konkurence.

Reagovat
Phillipinho

Ten kadr je nevyvazenej. Chybi stoperi, neustale musi byt v zakladu nekonkurenceschopni Felipe a Hermoso. Vypadne Trippier a musis utopit na wing beckovi Llorenteho, protoze proste Vrsaljko nema uroven La Ligy. Nechci uplne Chola branit, ale nema to letos jednoduchy…

Reagovat
Eichel

Reagovat
Reggie

Reagovat
REPLIKATOR

Škoda že nevyletěli z LM. Vyměnil bych jejich poslední 4 prohry v lize za remízu s Portem

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Dlho sa tam aj tak neohrejú. Podľa mňa im už MU vystaví stopku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože teď se od nich nejspíš štěstí odklonilo..ale minulý rok ho měli celou sezónu...

Reagovat
Kixi Syhimour

thesun

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gazdo

Ako urcite uspech ale ono sa to aj lahko dava ked v podstate znasilnuju celu ligu. To ako ked ja som zapol fifu a Adeyemi mi dal v prvej sezone 121 golov vo vsetkych sutaziach

Reagovat
CHONG

Jo no, znásilňují celou ligu až takovým způsobem, že v podstatě nejsou ani první

Reagovat
Gazdo

Ako inak by si nazval skore 56:4?

Reagovat
CHONG

Skóre je to sice impozantní, ale když to nestačí ani na první místo, tak bych byl s nějakým znásilňováním ligy přeci jen opatrný...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Pěkné, ale v LM třeba nahrál jenom na 1 gól ze 16, který dal Ajax na podzim v 5 utkáních, ve kterých nastoupil.

Reagovat
madridcan
Reagovat
ciernyribiz

ruda som mal rad

Reagovat
Salfovic

Je úžasné jakým způsobem dokázal Atletico dostat na vrchol (hned za tu dvojku) a ukotvit ho na něm, ale je otázkou, jestli by už Atletico nepotřebovalo trenérskou změnu.

Reagovat
Tromas

Simeone je hráčskou a trenérskou legendou Atlética. Atlético, jako trenér dostal na špičku světového fotbalu a udržel ho tam. Atleti se na rozdíl od Realu a Barcelony umí chovat s úctou, k takovým osobnostem klubu. Nynější výsledková krize, jde z části i na jeho triko, ale zdaleka ne celkově obrana výkony i schopnostmi ukazuje, že je hrozná ve složením v jakém je a to, pokud sem nepřestoupí nějaký pořádný obránce se jen tak nezmění. Obrana s Felipem a Kondogbiou stojí za hovno. Savič je celkem dobrý obránce, ale teď není k dispozici a Gimenéz, od kterého jsem čekal po odchodu Godína, že ho alespoň částečně nahradí (když ne celkovým vedením obrany, tak alespoň výkony, které budou víceméně na úrovni Godína), jenže Gimenéz je skleněnka. Záloha a útok, jsou složením dost dobré, ale nepředvádějí optimální výkony aspoň ne takové, jako minulou sezónu. Bez pevné defenzívy to nemůže být hurá bezmyšlenkovité útočení. Když se může zdát, že Simeone zabijí tým úplně směrem dopředu, tak to už není pravda, jako v dřívějších sezónách svůj systém částečně upravil, aby více seděl týmu. Současná krize, se ale nemůže, jen tak hodit na něj (nejjednodušší řešení) musí se to brát, jako celkový problém týmu Simeone sice není v té krizi nevinně, ale není hlavním důvodem tím je celková (ne) forma týmu, kterou on musí napravit stejně, jako v minulosti. Takže u Simeoneho jsem jednoznačně pro jeho podržení ve funkci (navíc si myslím, že Simeone má na rozdíl od většiny manažerů odvahu a čest odejít od týmu a z klubu, kdyby byl pro něj přítěží a nenechal by se vyhodit, aby shrábnul zlatého padáka.). Jinak Simeonemu moc přeju, aby dokončil svoji sbírku trofejí v Atléticu a konečně vyhrál tu LM. Jinak je škoda, že liga už je celkově v prdeli a titul neobhajíme, protože to by byla 1. obhajoba titulu po 70 letech.

Reagovat
kattos

Vytáhl Atlety na top, udělal mega úspěchy, MINULOU sezonu vyhrál ligu, ted jsou v lize slabší, ale zase v LM postoupil ze skupiny smrti.

Takže jedinej opravdovej důvod aby šel pryč je že už je nudné že tam je dlouho..?

Reagovat
Eichel

Snáď si ho tam ešte nechajú, nerád by som bol aby sa Griezmann vrátil v lete do Barcelony a Simeone na čele Atlética ho tam udrží skôr.

A teda, minulú sezónu som tu písal, že by ho mali vykopnúť a dostal som hate za to, že nechápem aká je to persóna a kam to dotiahol a bla bla.. to všetko je ale s tým kádrom dlhodobo hrá pod jeho možnosti... keby nemal z pekla šťastie letí už v skupine LM.. aj tú minulú sezónu urval titul len kvôli neschopnosti Realu a Barcelony a tomu, že to pálilo Suarezovi. Ten klub potrebuje zmenu ako soľ a pomohlo by to určite aj hráčom ako Félix.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba si priznať, že v tíme nemá respektíve nikdy nemal top hráčov, ale aj tak dokázal konkurovať tým najlepším tímom. U mňa pán tréner.

Reagovat
Eichel

Veď má posledné dva roky najlepší káder v la lige. Félix 120m, Lemar 72m, Costa 60m, Martinéz 40m, Vitolo 36... i ten Morata šiel za šialené prachy.. tieto bájky o tom, ako dosahuje úspechy s nejakými nonames a do toho nemajú prachy aby mohli konkurovať lepším sú strašné sprostosti posledných 5 rokov.

Reagovat
Phillipinho

Tak to samozrejme platilo drive. Tyhle doby uz jsou ale davno pryc.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele