Roztržka v Neapoli: Di Lorenzův agent mluví o odchodu, klub je překvapen

02.06., 10:37
Aktuality
Giovanni Di Lorenzo (© AFP)

Velké napětí aktuálně panuje mezi Neapolí a Giovannim Di Lorenzem, potažmo jeho agentem Mariem Giuffredim. Ten totiž prohlásil, že jeho klient za žádných okolností nezůstane součástí klubu. Vedení je ale těmito komentáři překvapeno, což demonstrovalo i veřejně.

Partenopei už tak v létě čeká velký třesk, prodej je totiž žhavým tématem i v případě hlavních hvězd Osimhena a Kvaraccheliji. Giuffredi zároveň naznačil, že vedení klubu se snaží zbavit dalšího jeho klienta v podobě Mária Ruie.

U třicetiletého Di Lorenza to ale není ten případ. "Opakované komentáře pana Giuffrediho jsou pro nás šokující. Musíme zdůraznit, že s Di Lorenzem máme uzavřenou smlouvu na další čtyři sezony. Hráč není uvolněn k prodeji a jeho přestup můžeme nyní vyloučit," prohlásili Partenopei rázně na sociálních sítích.

Italský reprezentant do Neapole přišel v létě 2019 z Empoli. Za klub odehrál 231 zápasů, během nichž 15 gólů vstřelil a 36 připravil. Vybojoval si rovněž pozici v italském národním týmu, při vítězném tažení na posledním evropském šampionátu byl neodmyslitelnou součástí základní jedenáctky.

Autor: Martin Vejdělek / football-italia.net, SSC Napoli

Komentáře (9)

Přidat komentář
Recoba Inter

Takže přeci jen ho nakonec zlanařil Juventus.

Reagovat
Y.Cabaye

"Nečekaný problém řeší Neapol. Ta chtěla co nejvíce zpeněžit Victora Osimhena, po nepříliš vyvedené sezoně ovšem zájem o nigerijského útočníka výrazně ochladl."

Jakože dal "jen" 17 gólů tak ho najednou nikdo nechce jo? To se mi nějak nezdá.

Reagovat
Martin9719

No podle toho jak vypadala sezona tak je to velký úspěch když v týmu co skončí mimo pohárové příčky ti dá někdo 17 gólů.

Reagovat
Tomanatura

No zrejme se uz nenajde zadny tym, ktery by za nej chtel zaplatit 150 mega a dat mu 20 v hrubem, jak si to predstavovali minule leto.

Reagovat
FC Porto FC

Chce šílený plat, agenta má hroznyho dementa

Reagovat
Muffi

12 v lize ze hry není tolik, aby za něj někdo vyplázl nesmysl, jaký Neapol chce. K tomu zdravotní problémy a občas má svou hlavu.

V reálu pro něj připadají jen 4 kluby - Arsenal, Chelsea, United a PSG a nikdo o něm ení natolik přesvědčen.

Reagovat
SunFells

To je spíš o nákladech než přesvědčení. A Neapol nemá moc dobrou pozici, tak uvidíme či po čase nebudou vybízet i menší nabídky.

Reagovat
Me2win

Chelsea má platovej strop a problémy s FFP, tam je to nereálný zatím.

Reagovat
Recoba Inter

Kluby na ně chtěj akorát vyvinout tlak, přiškrtit je skrz Lukaka, kterýho chce logicky Conte. Místo by mu udělal právě Osimhen, kterýho by prodali za draho, a Lukaku by přišel "za hubičku" což by pro ně znamenalo profit a mohli by hodně získat a posílit. Proto...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele