Promes se chce vrátit k fotbalu, dohodl se na spolupráci s dubajským United FC

05.09., 16:16
Aktuality
Quincy Promes během působení ve Spartaku Moskva. (© AFP)

Bývalý nizozemský reprezentant Quincy Promes, jenž byl ve vlasti odsouzen k šesti letům vězení za podíl na pašování kokainu, hodlá pokračovat v kariéře ve Spojených arabských emirátech. V Dubaji, kde byl v březnu zatčen, se zatím úspěšně brání vydání do Nizozemska a nyní se dohodl na spolupráci s místním týmem United FC. O angažmá informoval klub hrající druhou nejvyšší soutěž na sociálních sítích.

Dvaatřicetiletý Promes byl v Dubaji zadržen na základě mezinárodního zatykače, když byl v SAE na soustředění se Spartakem Moskva. Do května byl v domácím vězení, propuštěn byl s podmínkou, že nesmí opustit zemi. Ruský klub, za který hrál od roku 2021, s ním v červnu ukončil smlouvu.

K šestiletému vězení byl Promes odsouzen v nepřítomnosti letos v únoru za to, že se před čtyřmi roky podílel na pašování více než tuny kokainu přes přístav Antverpách do Nizozemska i na následné distribuci. Už loni v červnu byl křídelní hráč odsouzen k 18 měsícům vězení za to, že v roce 2020 na rodinné oslavě bodl bratrance do nohy.

V době incidentů působil Promes v Ajaxu Amsterodam, v minulosti nastupoval také za Twente a Sevillu. Za národní tým dal v 50 zápasech sedm branek. Reprezentační dres naposledy oblékl na Euru 2021 v prohraném osmifinále proti českým fotbalistům.

Autor: ČTK

Komentáře (25)

Přidat komentář
Fodbalysta

Rusko, Emiráty, Arábie, všechno stejná banda

Reagovat
Ranger65

Reagovat
Seydou Doumbia

Hledej na lidech pozitivnív věci, ne ty negativní. Nebýt Quincy Proma Roma tak by tady nevznikla legendární debata potom, co někoho bodnul nožem a to by byla škoda

Reagovat
Largo

Reagovat
Kucka

Na druhé místo v pořadí Čína Ta ještě Promesovi chybí

Reagovat
kilobyte

Co ten Ihattaren? Už měl soud?

Reagovat
Fodbalysta

On teď údajně zas podepsal někde v Holandsku.

Reagovat
ACSeRw!n

jj AZ Alkmaar

Reagovat
Seydou Doumbia

dobrý tým s jeho příběhem pořád škoda že není ve fifě abych si ho tam přidal, respektive nenašel sem ho

Reagovat
Sigma Olomouc

Spíš ve FM

Reagovat
Seydou Doumbia

to nehraju no

Reagovat
Hachim Mastour

To je chyba. Možno si zachytil, že FM 24 bude do konca týždňa zadarmo na epicgames

Reagovat
fabec1222

A dost možná poslední použitelné FM

Reagovat
Hachim Mastour

prečo?

Reagovat
fabec1222

Letos to vypadá na průser. Bude komplet nový matchengine, ale podle prosáknutného infa zatím vůbec nefunguje, hra padá, jsou tam velké bugy. Pár dní zpět ohlásili odklad vydání o dva měsíce. Nebude se dát hrát za repre, ze hry s příchodem ženského fotbalu zmizí některé vlastnosti jako je váha.

Reagovat
Mr.Dalby

Zajímalo by mě, kolik lidí reálně hraje, ne že stráví s holkama 15 minut za celou hru a pak už si ani nevzpomene, že tam nějaký jsou.

Reagovat
fabec1222

Co hraje? Jako ženskej fotbal? Ten tam bude až od nového ročníku a podle mě bude oddělenej od mužského.

Reagovat
misinho7

az tak?

Reagovat
cr7sux

jojo, ještě s arogantní komunikací šéfíka můžou jít fakt do hajzlu odůvodnění odstranění váhy je taky totální vtip, realita bude, že to je, aby nebyly ženy vysmívané. Včera jsem poprvé zapl 24 (po x letech jsem totiž nový nekupoval, až teď jsem to vzal zadarmo na epicu) a hlavně že tam je možnost kochleárního implantátu ale jak by řekl jarda prdík, CSR musí být

Reagovat
fabec1222

Podle mě jim spíš nefungoval rozdíl mezi vývojem mužské a ženské postavy. Takže třeba z žen byli za určitou dobu vždy špekounky.

Reagovat
cr7sux

upřímně technologické zdůvodnění ani nezajímá, mají to dvacet let dojnou krávu na prachy, věděli roky dopředu, že pro 25 budou měnit engine. je to prostě ostuda

Reagovat
pospech11

Koupím jako každý ročník, ale to že FMko stagnuje delší dobu je zřejmé. Tiskovky pořád stejně, vliv rivality nebo oblíbenosti je taky jen aby se neřeklo, popř. jazyková vybavenost je taky jen atribut nic víc. Úprava taktiky a taktickych pokynů se nezměnila taky několik let, možnost třeba v zápase nějak interagovat s rozhodčím... Doufam, že do toho SI šlápnou udělají z toho do pár let opět bestii na víc než 1000 hodin

Reagovat
Hachim Mastour

Prečo odstránili hmotnosť?

Reagovat
Seydou Doumbia

cením příteli, ale nechci mít další závilost, snažím se jich zbavit tak to vynechám

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele