Premier League v kostce (26. kolo)

28.02.2017, 21:53
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Vzpomínáte na úřadující šampiony z Leicesteru? Pondělní utkání s Liverpoolem vám paměť dozajista osvěžilo... Nucený odchod manažera Lišáky nebývale nakopnul, až to nabádá ke konspiračním teoriím. Foxes totiž zase létali po celém hřišti, bojovali a odhodlaně makali jeden za druhého. Energie z nich zkrátka prýštila. Jenže tohle přece jde, i když zrovna nemáte formu, no ne?

Claudio Ranieri musel při pohledu na výkon svých bývalých svěřenců uhryzat kraj stolu, právě tohle odevzdání se ze všech sil totiž týmu v posledních kolech chybělo - a voilà, najednou to jde. Dost ale šátrání ve svědomí hvězd Leicesteru. Úplně stejně by nás měl zajímat podivně labilní tým Liverpoolu, který je schopen jednou smést Tottenham, aby často nedůstojným způsobem následně podlehl tápajícímu obhájci.

Sluší se připomenout i skutečnost, že šestadvacátá kostka je složena pouze z osmi duelů, dva zbylé - včetně manchesterského derby - byly totiž odloženy. Stojí za tím finále ligového poháru, ve kterém Manchesteru United udolal Southampton 3:2. Vedle dvougólových tahounů Zlatana Ibrahimoviće a Manola Gabbiadiniho se pozornost upírá i na čárového sudího, který Soton okradl o jednu regulérní branku a italského šutéra o hattrick.

V ligové tabulce se toho tak nestalo tolik, kolik by mohlo. Chelsea díky pauze Man City navýšila náskok na deset bodů a druhý je nyní Tottenham. Ten smetl Stoke 4:0 díky fenomenálnímu Harrymu Kaneovi. Na dně tabulky je osamocený Sunderland, protože Hull uhrál remízu s Burnley a Crystal Palace dokonce porazil dalšího aktéra sestupových bojů Middlesbrough.
Zápas 26. kola: Leicester - Liverpool

Do sestupového tria se na chvíli vklínil i Leicester, ale jen kvůli pozdějšímu termínu dohrávky s Liverpoolem. Doma na King Power Stadium od první minuty dali Foxes jasně najevo, že se nechtějí pachtit na dně a patří v tabulce výš. V prvním poločase naprosto dominovali a díky dvěma gólům pohodlně vedli. Po změně stran už hráli úsporněji a především na protiútoky. Přínos neúnavného Jamieho Vardyho byl hmatatelný, výborně však zahrál celý tým. Liverpool naopak po všech myslitelných stránkách nestíhal.


Sestřih z Match of the Day od BBC a mnoho dalšího si můžete prohlédnout zde.
Gól 26. kola: Danny Drinkwater

Nechci, aby tenhle článek byl celý o Leicesteru, ale tady se tomu ještě zabránit nedá. Pohledné branky dali Gueye i Costa, ale Danny Drinkwater je svou technicky vysoce náročnou parádou suverénně předčil. Míč k němu doskákal po hlavičce Milnera, opřít se do něj z voleje bylo troufalé, leč nakonec zcela správné. Brilantní trefa.


Zákrok 26. kola: Lee Grant

Ne že by to Stoke k něčemu bylo... Zákrok kola však zpravidla neodráží důležitost onoho aktu, nýbrž dovednostní náročnost a obtížnost. A v těch Lee Grant všechny kolegy předčil. Už za stavu 4:0 pro Tottenham se vypjal ke skoku proti ráně Harryho Kanea a vyrazil ji na roh. Parádní zákrok.


Hráč 26. kola: Harry Kane

Zlí jazykové si musí pomalu zvyknout, že Harry Kane asi nebude tou proklamovanou jednosezónní hvězdičkou. Střelec Tottenhamu potřetí v řadě atakuje hranici dvaceti ligových gólů, proti Stoke se zásluhou hattricku dostal už na číslo 17. Jednu branku dal utajenou střelou z úhlu, druhou parádním volejem z hranice vápna, ke třetí mu pomohly štěstí a teč zdi. Navíc fantasticky nahrál na gól i Dele Allimu. Kane se hráčem kola potřetí z posledních osmi možností.


Břídil 26. kola: Artur Boruc

Artur Boruc je už dobře známá postavička Premier League. Polský brankář umí předvést excelentní výkony a tasit z rukávu jeden lepší zákrok než druhý. Byl taky jednou z opor při postupu Bournemouthu mezi elitu. Jenže stejně dobře umí i minelovat. A proti WBA stála taková hrubka Cherries body...


Hvězdy 26. kola dle WhoScored.com

1. Harry Kane (Tottenham) - 10.00
- 3 góly, 6 střel, z toho 4 na bránu, 2 klíčové přihrávky, 2 úspěšné průniky

2. Jamie Vardy (Leicester) - 9.37
- 2 góly, 3 úspěšné průniky, 2 klíčové přihrávky, 8 vyhraných vzdušných soubojů

3. Cesc Fábregas (Chelsea) - 9.28
- gól, asistence, 5 klíčových přihrávek, 5 střel, z toho 2 na bránu, 125 doteků s míčem
Ideální sestava 26. kola

obrázek

Autor: Víťa Horák

Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Poslední zápas uplynulého kola s ideální sestavou pořádně zamával, vždyť z týmu probuzeného Leicesteru sahalo po nominaci hned 7 borců. Jeden z úspěšných je Kasper Schmeichel, který především ve druhém poločase držel Foxes v dominantním postavení. Pochytal šest střel a třeba proti Lallanovi vytáhl výtečný zákrok.

Do obranné čtyřky se nakonec nevešel Robert Huth, protože ho vytlačili dva ještě výraznější stopeři. Gareth McAuley potvrzuje, že věk pro něj není překážka - proti Bournemouthu zase poctivě bránil a dle svého zvyku byl nebezpečný i vepředu. Trefil břevno a pak i skóroval. Naopak Mamadou Sakho se soustředil čistě na defenzivu a při debutu za Crystal Palace měl olbřímí podíl na výhře a čistém kontu proti Middlesbrough.

Jeho kolega Patrick van Aanholt tento duel jedinou brankou rozhodl, ale v sestavě ho předčil létající Rakušan Christian Fuchs. Na něm bylo "odlehčení" po Ranieriho odchodu vidět nejvíc - byl nezastavitelný, jezdil nahoru-dolů, parádním centrem nahrál na gól a k tomu hned desetkrát přerušil akci soupeře (8 tackles, 2 interceptions). Pravou stranu o víkendu ovládl Seamus Coleman, podobně ofenzivně zdatný borec, jenž taktéž stačil jednou asistovat u gólu Evertonu.

Jak je mnohdy obtížné vklínit mezi ofenzivní hvězdy nějakého čistokrevného středopolaře, tohle kolo bylo zcela bezprecedentní výjimkou. O slovo by se jindy úspěšně hlásili i Danny Drinkwater a Jake Livermore, jenže tentokrát jim náleží ze středních záložníků až pátá a šestá pozice. Jedním z těch, kteří je z jedenáctky vyšoupli, není nikdo jiný než symbol odebraného míče N’Golo Kanté. Jeho forma je v posledních týdnech dechberoucí a proti Swansea znovu exceloval.

Takřka "Kantéovský" výkon předvedl i jeho nástupce v Leicesteru, dvacetiletý Wilfred Ndidi. I on byl proti Liverpoolu úplně všude, létal po celém place a 9 odebranými míči šikanoval soupeřův přechod do útoku. No a chybět nemůže ani Idrissa Gueye, třetí do nerozpoznatelné party dynamických středopolařů tmavé pleti. Ten navíc k neúnavnému výkonu uprostřed pole přidal nádherný gól.

Umístění hned čtyř centrálních záložníků vyřadilo ze sestavy ofenzivní univerzály, z nichž byli nejblíže nominaci Pedro, Marc Albrighton, Wilfried Zaha a Christian Eriksen. Místo nich si pozici vysloužil Cesc Fábregas, který se Antoniovi Contemu odvděčil za důvěru gólem, asistencí a rolí přirozeného vůdce prakticky všech akcí Chelsea. Společnost mu pak dělá dvojice útočníků - hráč kola Harry Kane a znovuzrozený ďábel Jamie Vardy, autor dvou gólů a zhruba tisíce sprintů.
Statistické okénko 26. kola

- Cesc Fábregas kromě vstřelené branky proti Swansea i asistoval a posunul se na druhou příčku nahrávačů v historii Premier League; se 102 asistencemi je spolu s Frankem Lampardem hned za Ryanem Giggsem (162)

- Harry Kane nastřílel v dresu Tottenhamu už čtyři ligové hattricky; to je víc než dosavadní lídři Kohoutů Robbie Keane a Jermaine Defoe (3)

- Ryan Fraser z Bournemouthu vybojoval v letošní sezóně už čtyři penalty, což je víc než kdokoli jiný v Premier League; přitom odehrál jen 1000 minut z celkových 2340 možných

- Liverpool prohrál v letošní sezóně pět utkání; čtyři z nich ovšem proti týmům, které v době výkopu sídlily na sestupových příčkách (Burnley, Swansea, Hull, Leicester)

- Jamie Vardy sestřelil Liverpool dvěma góly a ukončil svou střeleckou mizérii; předtím v lize nedokázal skórovat dlouhých 637 minut

A jedna nakonec z ligového poháru...

- José Mourinho se připojil k veleúspěšným Brianu Cloughovi a Siru Alexu Fergusonovi; všichni tři trenéři dokázali vyhrát League Cup hned čtyřikrát
Nejvtipnější moment 26. kola

Nedám ti míč!

obrázek

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (304)

Přidat komentář
smazaný uživatel

První!

Reagovat
smazaný uživatel

Meno

Reagovat
Busby babes

Kdo ma modrej dres, je v sestave.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je celou dobu

Reagovat
Kucka

Reagovat
kvasha16

v zostave kola to nejak zmodralo

Reagovat
Whitemedia

ta sestava je nějaká modrá

Reagovat
Mato178178

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke City just got Kaned.

Reagovat
smazaný uživatel

Musel ten Mcauley tam být? Hodně to kazí

Reagovat
smazaný uživatel

Fuchs už potreti v sestave kola jinak jde videt, jak te lize chybel arsenal, vynecha jedno kolo a vtipne momenty musi byt zredukovany uz jen na jeden...

Reagovat
Usty

Samotnýho mě to překvapilo.. Asi slabá konkurence

Reagovat
hyper01

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Sakho

Reagovat
Hai

Nevadí máme Lucase největší legendu v klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Diame prave naprosto neskutecnej gol. Messi by byl hrdej

Reagovat
J0EL

taky luck som uz dlho nevidel

Reagovat
Spasitel

Gól roka

Reagovat
off-olda

To jsem ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

genius, navic bylo videt, ze to bylo chtene, jak pohnul tim kotnikem

Reagovat
Ligter

Reagovat
salami

jj ale jinak teda poměrně bída, vubec se mi naše hra nelíbila

Reagovat
smazaný uživatel

Diamé zkrátka není AM, po přesunu na CM byl najednou u všeho. Začátek opět mizerný, ale reakce na gól supr. Brighton letos vyhrál 18z18 zápasů, kde vstřelil první gól. NUFC naopak první otočený zápas, kde prohrával od začátku.

Mohlo to skončit 3-3 a nikdo by nemohl nic říct, ale mám pocit, že výhra zasloužená. Penalta mi přijde, že teda nebyla, ale viděl jsem to jen 2x krátce. Doufám, že fanoušci konečně ocení Dummetta, který Knockaerta za celý zápas pustil akorát k jedný střele, jinak si ho mazal na chleba. Colback naopak zase špatný. Hayden chybí dost. Snad Rafu napadne Diamého stavět na CM víc.

Reagovat
salami

já to viděl cca od 30. minuty a asi v 60. jsem zjistil, že je Diamé na hřišti, fakt totálně neviditelnej, ale dost to bylo způsobený naší bídnou hrou, tvorba hry spočívala v tom, kam Lascalles nakopne balon a že ty jeho balony nejsou zrovna dvakrát přesný, na tohle jsem fakt háklivej, když už obránci nakopávaj balony, tak aspon musej bejt přesný, určitě ale pomohlo jeho stažení na CM, s Dummetem souhlas, včera hrál fakt dobře, to ale nic nemění na tom, že bych tam stejně uplně nejradši viděl Anitu, kterej je použitelnej i do ofenzivy, a teda ta lavička je prostě bída, takovej Atsu byl celej zápas na facku a zralej na střídání, ale jediná alternativa na lavici je Ayoze, kterej ani neni křídlo

Reagovat
liquicitizen
Reagovat
Rarášek

Reagovat
hyper01

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nemá někdo free link na Tiki-Taka co běželo/běží na O2 Sport?

Reagovat
Liquid

nemám, ale včera jsem koukal poprvé a bylo to výborný, Řepka perlil

Reagovat
smazaný uživatel

I to prvni bylo celkem v pohode..

Reagovat
Coutinho10

a to si představ, že ten 1. díl byl ještě o parník lepší

v tom 1. díle sem nemohl, jak tam Svěcený nazval Ujfalušiho jako „řezníka z Madridu“ , když zajel do Messiho i Ronalda a on to se tam pak obhajoval a včerejší díl taky dobrej....hlavně jak Řepka začal dělat se Šmícou kamaráda a Sňoza taky bavil

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ndidi hral Kanteho roli, misto Amarteye? Nebo co oni presne letos hraji? A bylo to fakt na sestavu kola? Dik

Reagovat
Gareth Bale 11

Dá se říct, že hrál, čistil to tam slušně a tý záloze jednoznačně opanoval. v sestavě je zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Dikes slepicko..Mne se prave libil v te Seville, se vubec neposral, vyzralej vykon...a pak sem ho videl jeste jednou a taky dobrej

Reagovat
Kucka

Hráli takový 4-4-1-1, jedinej Vardy se toulal kolem půlky a čekal na brejky, Okazaki trochu pod ním. Ndidi hrál dobře, měl tam ke konci ale jednu zbytečnou ztrátu, když dělal kliku na hraně vápna.

Reagovat
smazaný uživatel

ha, tam to pise, ale ta zaloha Gueye, Kante, Ndidi je fakt na papire divna Zajimalo by me, jak by si vyhoveli...

Reagovat
Miguel19

Kanté by sebral všechny balony, takže ti dva by se v tom zápase nudili..

Reagovat
smazaný uživatel

Gueye by lamal nohy a Ndidi by jel sprinty a slalomy bez balonu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Zaschrona

Gueye ma vic vyhranych souboju nez Kante a to jeste byl par tydnu v Africe. Proti temhle dvema bych nechtel hrat.

Reagovat
Whitemedia

Kanté

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Liquid

je dobře, že se Liverpoolu nedaří, ten tým by v Evropě robil jen ostudu, a Newcastle a Aston Villa v té Premier League vůbec nechybí, snad zabere Huddersfield a do PL půjde přímo s Brightonem

Reagovat
Hai

Příští rok si udělá akorát chelsea ostudu v LM s Contem tak jak to dělaná v juventusu

Reagovat
RKBoy

ak tou "ostudou" myslíš, že ju vyhráme,tak áno,radi tú ostudu urobíme.

Reagovat
kvasha16

tak teraz si nam nalozil

Reagovat
nani92

iba jeden vtipný moment

Reagovat
smazaný uživatel

" ... se 102 asistencemi je spolu s Frankem Lampardem hned za Ryanem Giggsem (162) ... "

'hned'

Reagovat
Svatej

? Vzdyt je to dorovnatelny za 5 sezon

Reagovat
Frantszek

Mlady nadejny spanelsky zaloznik Fabregas to mozna jeste da.

Reagovat
smazaný uživatel

Mladičký Španěl Fabregas FIFA a Míra Bosák

Reagovat
fenixLFC

tolko modrej

Reagovat
vladis271

OT:

dajte si 0:20 a sledujte tie následné pohľady.

https://www.youtube.com/watch?v=1y7tHhyowqg

Reagovat
nani92

Si si ubalil?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

nádhera

Reagovat
TopinB

wtf?

Reagovat
Zaschrona

Paul Joyce: Everton keen on return of Rooney in the summer window. A loan offer was already rebuffed by United last month. Koeman insists Rooney would improve Everton.

Reagovat
supporter

A platit mu budou z ceho?

Reagovat
Zaschrona

Z bankovniho uctu.

Reagovat
kvasha16

doba kešu skoncila

Reagovat
Busby babes

za 40 je vas.

Reagovat
Zaschrona

za 40 liber bych ho bral

Reagovat
Busby babes

tak si tam jeste par nul pridej.

Reagovat
Zaschrona

40,000000

Reagovat
smazaný uživatel

*40,000,000

Reagovat
Zaschrona

To tak mozna korun ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tuhle sestavu bych se rad podival i ve skutecnosti

Reagovat
smazaný uživatel

to je nefer robit kostku kedze nehrali 4 timy ligy. . . .

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
niflheim

OT: Nový trailer na Guardians of Galaxy 2 https://www.youtube.com/watch?v=duGqrYw4usE

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kurt na konci

Reagovat
smazaný uživatel

Ať žije modrá

Reagovat
Bayern +

Nejaká modrá zostava... no jasné, Ustohal

Reagovat
blade115

Hiddink k Foxes? Hmm, do konce sezony je to skvělá volba, ale snad radši aby to rovnou vzal někdo perspektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Blanc s lizatkem..

Reagovat
niflheim

Ten Malcuit, už jsem si říkal, že to beztak bude LB

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vzhledem k tomu, že jsem se již několikrát přesvědčil, že zdejší komunita se vyzná opravdu ve všem, chtěl jsem někoho z přítomného publika požádat o nějaký typ na dobrou knížku, kterou bych rád odstartoval svojí čtenářskou kariéru. Předem chci říct, že jsem naposledy přečetl knihu Lovci mamutů na základní škole, takže potřebuju něco méně obsáhlého a hlavně hodně poutavého, na žánru mi úplně nezáleží, jsem otevřenej všemu co může nadchnout 24letýho jedince. Nebráním se ani trošku undergroundovému stylu.. Budu rád za nějaké nápady a návrhy. Díky moc!!

Reagovat
Busby babes

zacni Harry Potterem. zacina to jako detska knizka, co neni moc dlouha a postupne to dospiva. posledni dily uz jsou slusnej temnej thriller.

Reagovat
Busby babes

pak zalezi co mas rad za zanrd no. Me treba bavi detektivky od Dicka Francise, z dostihoveho prostredi. je to ctivy, ne moc dlouhy a zajimavy namety, teda vetsinou. Pak treba fantasy jako Pan prstenu, Hra o truny, knihy ze sveta Star wars...

Reagovat
blade115

"něco méně obsáhlého" - tak třeba Hru o trůny... Ale na druhou stranu je fakt, že tam ty stránky úplně jinak ubíhají, jak to člověk hltá.

Reagovat
Busby babes

vsak jsem mu poradil HP. dal uz jsem psal spis co bavi me.

Reagovat
Lacko_Boh

ja si neviem moc predstaviť nečtenáře že sa prinúti čítať niečo, čo je kvalitne sfilmované. Môj názor.

Reagovat
nani92

To nie je len tvoj názor, ale aj svätá pravda

Reagovat
Busby babes

to zalezi. pokud nechce cist, tak asi ne, pokud si chce neco precist, tak to naopak muze by zajimave si obe verze porovnat.

Reagovat
Azazelo RD

Navíc, když je to tak dementně napsané.

Reagovat
Hokaido

Umři.

Reagovat
Azazelo RD

Tak jako sorry, ale je to sračka. Než lidi tahat ke čtení tímhle, tak to ať radši nečtou.

Reagovat
Hokaido

Ty jsi to četl? Proč je to sračka?

Reagovat
Azazelo RD

Četl asi první čtyři a je to prostě slabá, jednoduchá "pohádka." Opravdu si myslím, že by dospělí měli číst kvalitnější díla.

Reagovat
Hokaido

Jsem vůl, myslel jsem si, že ta konverace je celá o Hře o trůny.

Reagovat
Azazelo RD

Umři.

Reagovat
Hokaido

A k tématu teda: HP taky není žádná sračka. Ale souhlasím, rozhodně jsou kvalitější díla, která za přečtení stojí daleko více.

Reagovat
Busby babes

ja treba Hru o truny zacal cist az potom, co jsem videl prvni serii. Podobne pak treba Green zone, American sniper (i kdyz tam jsem asi cetl knizku pred filmem, uz nevim). Pana prstenu si taky prectu obcas znova...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem začal číst GoT po shlédnutí 3. série, protože mě představa být bez toho světa další rok děsila A musím uznat, že to je nejlepší věc co jsem udělal, ty knížky prostě jiné jsou a těch nových věcí je tam spoustu. Lidé rádi třeba zkouknou celou sérii 3x/4x, ale to už je lepší si vzít ty parádně napsané knížky, IMO.

A i přes to jak moc dobře GoT tvůrci udělali, po přečtení knížek už člověk vidí, jak vlastně hloupé některé scény v seriálu jsou, narozdíl od stejných scén v knížkách. (to co udělali třeba s Euronem by mělo být trestuhodné..)

Reagovat
Kovi81

Ja sem presne proto zacal cist zaklinace, kdyz jsem dohral trojku. Nemohl jsem vypustit ten svet z hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Harryho Pottera mi doporučuje dost lidí, ale ten mě nikdy nezaujal Nicméně Pana prstenů mam rád, Hobbit by nemusel být špatná varianta, je podelě mě víc výpravnej a dobrodružnej (soudě podle filmu), takže by se měl číst líp..

Reagovat
Azazelo RD

Anebo zkus rovnou Frosch und Kröte, je to sice německý, ale podle obrázků ten příběh pochopíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Po Hobbitovi nahoď Silmarillion a ke knize zase 20 let nečuchneš

Reagovat
smazaný uživatel

PP ani Hobita nedoporučuju jako nečtenářovi, Tolkien hodně rád detailně popisoval okolní přírodu, a to by tě mohlo hodně brzy začít nudit. To už je opravdu lepší Harry Potter, tam se s tím Rowlingová moc nesere a dává tam převážně jenom dialogy a akci.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Arbiter

Hobit je dětská knížka, je mnohem čtivější než Pán prstenů, takže jako základ proč ne...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
r.mrazik

Hobit je pohadka pro maly deti....jestli to nezvladne,tak by se mel zastrelit

Reagovat
smazaný uživatel

Hele to že nečtu ještě neznamená, že sjem negramot

Reagovat
r.mrazik

to nebylo mysleno proti tobe...je to mysleno tak,ze je hobit lehka knizka pro deti

Reagovat
smazaný uživatel

Tolkienem nezačínej.

Reagovat
salami

hlavně neodhaduj jakej bude Hobit podle filmu, ale rozhodně je lepší tim začít, jednak to dějově předchází a pak je to o dost snadnější čtení

Reagovat
Lacko_Boh

začni Kingom Ten teda odštartoval moju pseudočitatelskú kariéru. Konkrétne Drobec. Má pár knih aj do 300strán čo je znesiteľné. Alebo Futbal factory, aj keď ja osobne som ju nedočítal, lebo zrejme ma futbal až tak nebaví ale tie časti o výjazdoch boli fajn Alebo Matkina, tie prvé knihy boli fajn aj keď mám pocit že to bolo skôr čítanie pre ženy. Taký Californication v Bratislave. "Bratislavacation". Mohol by byť v češtine. Ale hľadať knižku na začiatok a nútiť sa k tomu? To nie je cesta Kľudne začni Tolstojom, je to na časti a ja osobne som si vojnu a mier 2 len tak z piče zobral na stanici a prečítal som to jak Koscielny Messiho. A pritom ma historia nejak extra nikdy nebrala, vojny som mal tiež v piči Mna vlastne nič nebaví Beat generation je stavka na istotu, na to sa asi najviac z kamarátov namotalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za tipy.. Není to úplně tak, že se do toho nutim, spíš jsem k tomu nikdy nijak neměl vztah, ale asi dospívám a mám chut se trochu obohatit nebo nevim Nicméně mám spíš na mysli něco modernějšího (kromě Harryho Pottera) nejsem zrovna ten typ co se vyžívá v těch starejch klasikách, ale spíš v moderní době a literatuře. Těžko se to vysvětluje, když vlastně ani nevim co chci

Reagovat
vodka

Matkina čte sestra, já sem dal jednu knížku, ale z toho bylo jednoznačné, že je to čtení pro baby

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

Futbal factory Ideš Laco Dominik ešte spí.

Reagovat
Azazelo RD

Ken Kesey, Vyhoďme ho z kola ven. Cokoliv od Kundery.

Reagovat
smazaný uživatel

kundera pro nectenare

Reagovat
Azazelo RD

Mně to zas nepřijde nějak extra nesrozumitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

O mysich a lidech, John Steinbeck

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem si to oživil v Městském divadle v Brně, povedená inscenace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Steinbeck doporučuju Pláň Tortilla, je to fakt sranda

Reagovat
Hokaido

Když tak přemýšlím, tohle je možná nejlepší kniha, kterou začít.

Reagovat
Lacko_Boh

Johnny, čo je to undergroundový styl? Somárske uši?

Reagovat
smazaný uživatel

Tím myslim, jak jsem psal v komentáře výš, že úplně nehledám klasiky od autorů 200 let mrtvejch, ale spíš něco z modernější doby, ale ne nějaký navoněný detektivky Dám takovej blbej příklad protože jinou knížku si nevybavim Strach a svrab v Las Vegas

Reagovat
Busby babes

ne ze by teda delnik ze sroubarny nemohl cist Vergilia v originale ale fakt tu najednou vsichni ctou Kundery, Vojny a mir nebo Steinbecka?

Reagovat
Kucka

Kundera s každou další knížkou si říkám, že ten člověk mohl bejt dobrej zmrd, ale píše fakt dobře

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Rišty

tak zrovna steinbeck je pohodové čtivo, nic složitého...

Reagovat
smazaný uživatel

Steinbecka neni nikdy malo,a jak pise Risty nade mnou, pohodove ctivo...A sakra dobrej spisovatel, preklad do cestiny taky vybornej. Kazdej zna Hrozny hnevu a tohle je taky vyborna vec od nej

Reagovat
FUnk

Reagovat
nani92

Mike Tyson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

chalan, ktorý vynašiel spirita

Reagovat
Lacko_Boh

ale fakt, tesim sa na film, ma ho hrat Fox (Jamie, nie Michael J.)

oscar nomination bude

Reagovat
smazaný uživatel

Něco modernějšího? Co třeba Irvine Welsh, Michel Houellebecq, Chuck Palahniuk nebo Ian McEwan?

Reagovat
vodka

Ten King, třeba žhářka tuším nebyla moc dlouhá. Pak Terry Pratchett jako odpočinkovka. Osobně mě ale docela dostala v poslední době knížka hodina mrtvých očí...

Reagovat
vodka

a z českých se čte dost dobře Urban a klasika Šabach...

Reagovat
smazaný uživatel

za Urbana

Reagovat
13

Urbana neznám. Co je zač?

Reagovat
vodka

těžko popsat, já sem jako první přečetl praga piccola (příběh kluka, pak dospělého, co se motal kolem automobilky praga), pak lord mord (o heroinu v době pražské asanace). u těch dvou mě strašně baví, že do reálných historických událostí máš vsazený smyšlený děj, takže se jednak dost dovíš z té doby, jednak je to dobře napsané. U ostatních knížek, co sem četl (hastrman, boletus arcanus, urbo kune, sedmikostelí, santiniho jazyk) mám trochu problém s koncama knížek, tam se mi to úplně nelíbí, ale za přečtení to stojí.

Reagovat
Rišty

hastrman první půlka jedinečný skvost pro mě, druhá vesměs na pěst

Reagovat
vodka

ne úplně na pěst, ale je to jediná knížka, kterou sem přestal číst a pak ji dočetl třeba po měsíci/dvou.

Reagovat
salami

konce knížek jsou u mě nepřekonatelný právě i u Kinga, kterýho zminuješ vejš, takže si sem tam dám nějakou audioknihu, ale čtu si jiný věci, vždycky mě ten Kingův konec otráví, snad jenom Čtvero ročních dob se mi líbilo

Reagovat
Rišty

urban

Reagovat
mul

Hurinove deti (Tolkien), nie je to obisahle, ľahko sa to číta, super dej

Reagovat
smazaný uživatel

James Joyce, jestli chceš dostat deprese

Reagovat
Busby babes

no a pak mas spousty knizek o United.

Reagovat
13

Chceš mu to čtení znechutit?

Reagovat
Busby babes

vzhledem k tomu, ze fandi United...

Reagovat
Spasitel

Bernard Minier a jeho sága Kruh, Mráz, Trma ak máš rád dačo kriminálne, Zaklínač od Sapkowskeho ak fantasy, 1984 od Orwella ak kvalitnú klasiku, Psychopatológia každodenné života od Freuda ak chceš aby ta rozbolela hlava, Twilight ked máš srdce 15 ročnej pubertiačky alebo ak dačo future tak Metro 2033

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
TopinB

Zaklínač

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo si precti tu Zlatanovu knizku

Reagovat
smazaný uživatel

Metro 2033

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vsadim gule

Řbitov zvířátek od Kinga. Tím sem začal já a přimělo mě to si od nej přečíst další knížky..

Reagovat
Vsadim gule

Místo sem chtěl dat

Reagovat
Ligter

Kdo chytá v žitě, to je kult, vcelku i čtivý. Svýho času jsem ''čtenářskou kariéru'' začínal Zabijákem, ale takový začátek bych možná nedoporučoval.

Reagovat
vodka

kdo chytá v žitě je tak ale do věku 18 max dobrý, pak je to ok, ale dojem z toho musí být mnohem větší, když si cca ve věku toho hrdiny...

Reagovat
Ligter

jo, asi je fakt, že to funguje víc když je člověk v tom rebelantštějším věku. i když já si to užil i tak, na mě tyhle coming-of-age věci dost působí

Reagovat
smazaný uživatel

Knizku v dnesni dobe? Kdy je tolik kvalitnich youtuberu? Wake up!

Reagovat
Ligter

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

To nešlo jen tak jednou.

Reagovat
Lacko_Boh

Inferno na polici

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Zaschrona

Muzes mi dat nejaky tip na kvalitniho youtubera?

Reagovat
Busby babes

kvalitni youtuber je oxymoron, ne?

Reagovat
Zaschrona

ja uprimne nevim, absolutne se v tom neorientuju

Reagovat
mithro

Reagovat
Lacko_Boh

napisal som Suníkovi

Reagovat
SunFells

Tak už to chápu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Azazelo RD

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

diky

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

vSauce, Veritasium, z tych zabavnych napriklad Norman, ktory je podla mna TOPka (aj ked samozrejme humor je subjektivny) ... na youtube je dost kvalitneho materialu, len je zahlteny samym balastom

Reagovat
smazaný uživatel

Elliott Hulse

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Nesbo, Harry Hole saga

Reagovat
13

že žádáš o typ na knihu, takže bych být tebou zvolil pravidla českého pravopisu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

jinak z cizích Mario Puzo (a to prosím nejen Kmotr), a ted z poslední doby mě například zaujalo Norské dřevo od Murakamiho.

Z českých například Má rodina a jiná zemětřesení (od Ivana Krause, geniální kniha) a pokud jsi nikdy před tím moc nečetl tak ti možná unikly Foglarovky a o to by žádný chlapec neměl být ochuzen.

Reagovat
Kucka

Murakami hodně čtivé real-life příběhy

Reagovat
Tommy the Gunner

norske drevo odegaard

Reagovat
mr.Silver

Zrovna Norske drevo je asi jeho nejhorsi knizka, ale vreje doprucuji Kafku na pobrezi, to je vazne super poctenicko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
r.mrazik

*tip .... dej si Kmotra,nebo se cte skvele Pod rouskou noci....to je taky "gangsterka"

Reagovat
Zaschrona

Zacni zivotopisem Fergusona, pro fandu MU idealni. Bavilo to i me.

Reagovat
smazaný uživatel

Ptáci bez křídel

Reagovat
vodka

wow, to tu někdo zná? Ale prakticky nesehnatelné...

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to ve čtečce, geniální kniha.

Reagovat
vodka

je to super, akorát mám obavu, že to byl Bernieresův vrchol. cca měsíc dozadu sem dočetl prach, co padá ze snů a je to slabší. u ptáků bez křídel je totiž boží i to obrovské množství dobového kontextu a postavám skoro všem přeješ. ten pocit, že jsou lidi zkrátka semletí dobou je tam jednoznačný.

Reagovat
smazaný uživatel

já od něj četl zatím jen tohle a v pořadí mám další desítky, ne-li stovky,knih, takže nevím, jestli se vůbec k nějakým dalším titulům od něj dostanu to je fakt, baví mě historie a touhle knihou hezky pochopíš plno věcí + ty kapitoly o Kemalovi tomu taky přidaly šťávu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli máš rád fantasy tak sága Zabíječ od Warhammeru nebo ještě lepší Pratchett, ke kterému jsem si našel cestu přes knížky o Noční hlídce a věcí okolo ní.

Reagovat
Herry31

Pošťák vždycky zvoní dvakrát; Válka s Mloky, popřípadě něco od Švandrlíka, Kundery a z cizích Maupassant.

Reagovat
smazaný uživatel

King

Magician

Warrior

Lover

Reagovat
prevadec spojitosti

Simon Kernick

Reagovat
smazaný uživatel

malazska kniha padlych, to prectes a uz nepotrebujes nic jineho

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem teď u šestýho dílu a jsem naprosto unešenej, nic lepšího jsem asi nikdy nečet, ale navrhovat todle člověku, co chce začít číst, to je čirej sadismus

Reagovat
smazaný uživatel

jsem na tom tak nejak podobne(7. dil) a nejvic me na tom bavi ty postavy a jejich perody... tolik skvelych postav imo nema zadna serie. vede u me jednoznacne tehol, tak si v idealnim svete predstavuju sebe a ti ostatni taky, kruppe, paran, iskaral pust, zmeny v chovani karsy orlonga, kotiliona... ach jo, tak se mi v posledni dobe darilo na to nemyslet a ted asi zas budu muset cist..

Reagovat
smazaný uživatel

Já četl naposled včera. Jinak souhlas, ty kvanta postav a jejich přerody a proměny jsou fakt super, navíc Erikson to napsal tak, že to působí propracovaně a skoro až racionálně. I toho Tehola bych zatím označil za největšího frajera, i když já ho měl zatím jen v pátem díle (předpokládám že je opět v sedmičce), s tím jeho sluhou tvoří úplně skvělý duo.

Reagovat
smazaný uživatel

no propracovane, mozna az moc, nektere zakonitosti toho sveta jsou mi i po tisicich stranek zahadou, treba fci ohnice vylozene nechapu. a jeste me vylozene otravuji uvodni stranky kapitol s poezii, jinak nemam vyhrady.

jinak cetl jsi kroniku kralovraha? to radim mozna jeste naad MKP, jen se bojim, ze z rothfusse se stava druhy martin ohledne odsouvani noveho dilu...

Reagovat
smazaný uživatel

to neznám, ale určitě se mrknu. Nicméně pokud jde o tu poezii, tak tu přeskakuju A pokud jde o některý zatím nevysvětlený věci, tak očekávám že se k tomu dřív nebo později během těch zbývajících dílů dostanem. Přece jen funguje to tak celou sérii- prostě je to vysvětlovaný postupně, proto je taky ten začátek tak těžký překonat, třeba právě narozdíl od Tolkiena, kterej si sepsal hezkej jasnej úvod před Pánem prstenů, kde všechno hezky vysvětluje.

Reagovat
Hokaido

Slyšel jsem o tom, že je to docela podobný GoT, akorát ještě o level kvalitnější. Ale ta délka... To bych asi nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta délka není až takovej problém, jak tě to chytne tak jsi naopak rád že je toho tolik, to spíš ty složitost...Ono je to psaný docela složitým jazykem takže to není jednoduchý na čtení, navíc je tam spousta hlubších filozofických úvah a je toho hrozně moc, četl jsem, že jen těch významnějších postav e okolo šesti set plus další názvy místa atd...Navíc nic není vysvětleny, není žádnej úvod, Erikson tě prostě hodí do děje a buď překonává prvních 200 300 stran pochopíš aspoň trochu kde co kdo a jak a začne tě to bavit nebo tě to prostě v úvodu semele a vzdas to. To se mi ale třeba docela líbí, že Erikson jen takovej nekomerční, je mu jedno kolik lidí ho bude číst, nebere ohled na nový čtenáře prostě se buď chytneš nebo ne. A spoustě lidí co z Ameriky vadilo i to, že tam nejsou klasické fantasy prvky, zadní elfové, skřeti a trpasličí, žádné hůlky a klasická kouzla, všechno je naprosto originální a specifický....Doporučuji si přečíst popis Malazskyho světa na postavy.cz, tam je poměrně slušně popsanej a já začal číst sérii právě potom, co jsem si přečetl tamní popis.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to jde pochopit i přes tu automatickou opravu

Reagovat
Swarley

dej si nějakou klasiku, která neurazí nikoho...Robinson

Reagovat
Mada

Zeměplocha

Reagovat
I am Mancunian

je to dobre ? uz mi to par ludi odporucilo, ale neviem sa k tomu dokopat

Reagovat
smazaný uživatel

me to teda uplne nezaujalo, pprislo mi, ze ty pribehy v porovnani s konkurenci pokulhavaji ajsou spis takovou kulisou pro to, aby ty postavy mohly byt vtipne... ale je pravda, ze jsem tech dilu tolik neprecetl, takze se v tom moc neorientuju. nicmene 95 % lidi, ti rekne, ze je to skvele, takze zkusit to urcite(navic ty dily ani nejsou extremne dlouhe)

Reagovat
TopinB

Některé jsou slabší, některé lepší, třeba Malí Bohové nebo Sekáč jsou úžasné, u Sekáče jsem se smál na celé kolo i když jsem ho četl po dvanácté.

Ale určitě stojí za to projít i těma slabšíma knihama, svět je skvělý a je to dobrá parodie na náš svět, a člověk pak neriskuje, že by mu něco uniklo.

Knížky se dají číst samostatně, v sériích (knížky s těma samýma protagonistama), anebo jednoduše chronologicky.

Reagovat
icemike

pokud se mu bude líbit Barva kouzel, tak pak už to pujde jednu po druhé :-) já začal na Dámy a pánové, zcela náhodou a nedám dopustit na tento svět,,,ale člověk musí mít rád fantasy, smysl pro humor a všimat si těch narážek, co tam jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo podle mě tkví to kouzlo hlavně v tom parodování skutečnýho světa. Já teda nezačal na Barvě kouzel, ale na sérii s noční hlídkou (teď nevím který díl je první), ale taky mě to chytlo a dnes už mám přelouskaný všechny díly, některý i víckrát.

Reagovat
icemike

jojo,taky jsem přečetl všechny a ted ve volném čase jedu znova,ale už si vybírám, asi 5 dílu mě nebavilo (shodou okolností to byly ty, které do zeměplochy tolik nepasovaly jako pyramidy nebo Zlodej času)...tak Stráže Stráže je naprostý luxus je šance 1:1 000 000? tak to by mohlo vyjít

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda ty co nezapadaj do Zeměplochy jak říkáš, taky moc nebavily až na Pyramidy, ty ještě docela šli...ale taky je nevyhledávám.

Reagovat
vodka

taky, já první stráže stráže a pak už sem jel chronologicky, až na posledního hrdinu, ke kterému sem se dostal později.

Reagovat
vodka

ale myslím, že super začátek je zaslaná pošta

Reagovat
icemike

I příjemný film,btw, ne moc vtipný jako kniha,ale sam o sobe hezky

Reagovat
icemike

Vlastne ne,film jsou prachy,ne posta

Reagovat
vodka

dámy a pánové je u mě zase jedna z mála, kterou sem četl jenom jednou. ale třeba tonička bolavá a nac mac fígly mám rád dost

Reagovat
TopinB

Souhlasím, u mě byli první Malí Bohové, a neměnil bych, pomohlo i že je to samostatná kniha a ne část série

Reagovat
TopinB

Ale mě třeba Mrakoplaš celkově (až na Posledního hrdinu a kontinent) nesedl, Barvu kouzel jsem četl jenom jednou, většinu ostatních minimálně dvakrát

Reagovat
icemike

přiznám se, poslední kontinent jsme měl půjčený z knihovny, přečetl za noc a druhý den ho šel koupit, protože tak genialní věc jsem ještě nečetl

Reagovat
TopinB

Já je mám teda všechny už, některé v angličtině, protože se mi nechtělo čekat Kromě vědy a toničky bolavé, ty mi nesedli vůbec, až na Nac Mac Fígly, ale není to nic pro mě

Reagovat
TopinB

Reagovat
TopinB

Robert Merle - Malevil

Fajn post-apo, místo ozářených příšer a tak se tam řeší jak vlastně přežít a nějak znova nastolit civilizaci

Reagovat
vodka

Od merleho bych začal smrt je mým řemeslem, já sem dal aj tu ságu dědictví otců a to je taky super...

Reagovat
TopinB

Já od něj četl jenom Malevil, ale ten se mi fakt líbil

Reagovat
Whitemedia

Já jsem teda na čtení knih moc líný a od dětství jsem toho moc nepřečetl, ale musel jsem si po shlédnutí seriálu hned běžet koupit knihu od Kinga Dallas 63.. a je to fakt pecka

Reagovat
smazaný uživatel

24letýho jedince může v dnešní době nadchnout v podstatě cokoliv od filozofie po sešitový westerny, nicméně si myslím, že nějaká moderní detektivka nebo thriller by rozhodně nezklamal- například něco od Nesbeho, Milénium od Larssona a podobně...určitě taky King, to je nestárnoucí klasika, ale obvykle jsou ty knížky delší. A pak určitě fantasy, to je dneska v kurzu. Buď Terryho Prattcheta, pokud bys chtěl něco zábavnějšího (pro mě osobně skvělý oddechový čtivo) nebo třeba Zaklínače, ty knížky nejsou dlouhý, náročný na čtení ani pochopení, vtáhnou do děje a jsou napínavý. No a od Zaklínače se dá přejít k Písni ledu a ohně (název série ze které je Hra o trůny), to už je přece jen o něco náročnější a pak už pro ty nejodvážnějí následuje jen jedno- série všech sérií a pro mě vrchol nejen fantasy literatury- Malazská kniha padlých. Série o deseti knihách a takřka devíti tisících stránkách, kterou polovina lidí vzdá, protože nedokáže překonat prvních pár stovek stran, který je potřeba překonat na zorientování se a alespoň základní pochopení (ti kdo to dokážou jsou odměnění nejlepším fantasy všech dob, svým způsobem ještě propracovanější než Tolkienova Středozemě).

Reagovat
Hokaido

Já musím doporučit cokoliv od Jacka Londona. Jen Tuláka po hvězdách bych, být tebou, odložil na později. Jeho nejlepší kniha a pro mě zároveň nejlepší kniha, jako jsem kdy četl, ale hodně lidí odradí pomalejší začátek.

Pak už tu zazněl Steinbeck a rád mám ještě Paula Coelha - kromě kultovního Alchymisty třeba Veronika se rozhodla zemřít.

Reagovat
Mariano13

toto je asi najdlhšia konverzácia (toľko odpovedí na jeden koment) akú som na EF zažil ... a je o knihách ... ľudstvo ešte nieje úplne stratené v ríši youtuberov a instagramistov (proste tých čo sú schopní zverejniť aj obsah žalúdka pre lajk, follow či subscribe) a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, děkuju komunitě na EF za rady a tipy!

Reagovat
avicii

Momo skoda ho, hlavne mala prist nahrada ked uz tak...

Reagovat
nani92

však bude Rival 2

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Frantszek

Pic..Ta zaloha kola? Bych dostal prihravku a radsi bych jim to ochotne odevzdal, aby me neslisovali do burgeru a podekoval, ze me nechali zit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ndidi neni nejakej hromotluk

Reagovat
iamek

Taliani berou jako hotovou vec, ze Conte po sezone pujde do Interu. Co to je za cicovina ?

Reagovat
vladis271

Reagovat
vrabejka

Love no. Myslel jsem ale že je Conte větší srdcar a udělá v Chelsea dynastií. Ale pokud je v křížku s Romanem a chybí mu Itálie tak to chápu.

Reagovat
minoLFC

ty vieš o tom hovno....

Reagovat
lenckoj

vždyť to psal Tuttosport na základě toho nemůžeš hodnotit, že Conte odejde

Reagovat
smazaný uživatel

Conte nikdy nebyl žádnej oddanej zaměstnanec. Takže proč ne, když mu v Internu nabídnou balík peněz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

že by CFC zobral len ako interim?

Reagovat
iamek

Pry neschody s Romanem.

Reagovat
vladis271

ve vyhrá titul. O čom by tie nezhody asi mohli byť.

Reagovat
iamek

Chtel vic asistentu a penez na posily.

Reagovat
Lacko_Boh

Romanovi s tými asistentami jebe. Najskor Carlo..

Reagovat
smazaný uživatel

těch může být...

Reagovat
Lacko_Boh

ee, zlakol sa Tottenhamu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Coutinho10

vyhraje titul a ma splneno no

Reagovat
Spasitel

Nebrali hotovú vec aj príchod Simeoneho cez leto ?

Reagovat
iamek

No pry mel uz schuzku s majitelem a ma brat kolem 15 mega euro. A pise to hodne italskych webovek. V nemecku uz to taky pisou a z anglicanu jsem zatim nasel jen express a goal. A yahoo news UK, ale to ani neznam.

Reagovat
Busby babes

ale teda anglicky noviny to zatim vubec nejedou. jen cesky. Sport i CT.

Reagovat
iamek

express, goal a yahoo UK zatim. Vsechno hodku stare zpravy. Ale taky si rad pockam na neco poradneho. Nemci uz to taky maji.

Reagovat
Busby babes

ok. tyhle asi na seznamu nemam.

Reagovat
iamek

Ja je ani nectu. Nevim jak se jim da verit. Jen jsem to projel pres google. Jedni z nich to psali uz 27.2. Na eurosportu uz to taky jede. Jako neverim tomu, ale nevadilo by mi to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

No, to hned dava argumenty, proc se muze clovek do tehle navazet.

Reagovat
blade115

Jediný rozumný důvod, který uvádějí, je, že se chce vrátit do Itálie. Ale to, že je nespokojen s rozpočtem na léto, když ani nemá na starosti přestupy, je blbost. A co se peněz týče, Inter mu nemůže nabídnout nic, co by už nedostal u nás. Sám Conte si ale už několikrát dělal legraci z médií, jak už ho měli skoro za vyhozeného atd. Jediný problém by mohlo být to, že žije v Londýně sám bez rodiny. Nevěřím ale ani trochu, že půjde do Interu.

Reagovat
iamek

. Taky mi to nedava smysl a jak pises rodina je snad jedinej padny duvod.

Reagovat
blade115

Až s tím přijdou i Sky, Di Marzio, BBC atp, pak bude teprv čas začít panikařit...

Reagovat
iamek

Reagovat
Miguel19

V Sunu psali, že se chce v Londýně usadit na delší dobu a dokonce si tam otevřít restauraci..

Reagovat
vrabejka

No právě že to psal Sun

Reagovat
Svatej

A tuttosportu veris

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Jasný, on jako velký Juventino by vzal Inter

Reagovat
vladis271

ako ja tiež tomu neverím. Ale argumentovať klubizmom? Really?

Reagovat
spider_8

Tak Conte strávil většinu hráčské a trenérské kariéry v Juve, těžko si představit, že by jen tak přešel k nejnenáviděnějšímu rivalovi. Obzvlášť když ten rival představuje po všech stránkách horší variantu.

Kdyby ty spekulace byly ohledně jeho návratu do Juve a nahrazení Allegriho, tak už bych se začal trochu bát.

Reagovat
Talker

To si nekdo mysli, ze by ho Abra pustil? Proc by to delal? Pokud vxhrake titul, tak leda,, ze by chtel Conte mermomoci odejit a Inter by ho vyplatil. Coz by byla taky palka

Napise to jeden neduveryhodny zdroj a vsichni to opisou.

Reagovat
Greny

Reagovat
blade115

Praveze by mělo stačit 30 mega na jeho vyplacení ze smlouvy, takže v tomhle směru špatný. Záleží to zřejmě čistě na Contem.

Reagovat
kvasha16

odpovedal si si ssam, picovina

Reagovat
lenckoj

Bravo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele