Premier League - souhrn 5. kola: Liverpool dočasně do čela

Dnes, 15:23, aktualizováno dnes, 20:24
Komentáře a souhrny
Radost hráčů Liverpoolu (© AFP)

Chelsea zvládla daleko lépe londýnské derby na půdě West Hamu, dva góly zaznamenal Nicolas Jackson, jeden pak Cole Palmer. Liverpool porazil Bournemouth o tři góly, rozhodl už během prvního poločasu a přinejmenším do neděle se usadil v čele tabulky.

Crystal Palace - Manchester United 0:0

21.09.2024 18:30

Góly: -

Manchester United v utkání pátého kola anglické Premier League na hřišti Crystal Palace dominoval, ale nedařilo se mu proměňovat šance a z jižního Londýna si tak po bezbrankové remíze odvezl pouze bod.

Po dvou výhrách po reprezentační přestávce se svěřenci Erika ten Haga vrátili na místo, kde předvedli jeden z nejhorších výkonů minulé sezony. United však nastoupili proti týmu, který se aktuálně trápí, a hosté měli po většinu prvního poločasu pevně navrch. První velká šance přišla poté, co Joshua Zirkzee vyslal do šance Alejandra Garnacha, argentinského hráče však vychytal bývalý brankář United Dean Henderson. Gólman Palace potvrdil skvělou formu, když o několik minut později skvělým zákrokem zneškodnil hlavičku Matthijse de Ligta z bezprostřední blízkosti.

Rudí ďáblové chtěli jít do šaten s náskokem, ale Henderson se opět vytáhl proti Garnachovi. I přes dominanci United byl Crystal Palace stále nebezpečný z protiútoku, největší hrozbu představoval Eberechi Eze. Ten měl před přestávkou velkou příležitost ke skórování, ale jeho slabý pokus pohodlně zneškodnil André Onana.

Oliver Glasner, zjevně nespokojený s výkonem v prvním poločase, provedl o pauze dvojí střídání a do hry poslal Ismaïlu Sarra a Jeffersona Lermu. Sarr téměř okamžitě našel společnou řeč s Ezem, jehož pokus byl zablokován, ale nadějná akce probudila domácí publikum. Jenže United velmi rychle získali kontrolu nad utkáním a Fernandes málem prolomil nerozhodný stav pokusem z hranice pokutového území, jeho střela ale skončila vedle tyče. Ten Hag, nepochybně frustrovaný z toho, že se jeho hráčům nedaří zúročit svou dominanci, nasadil Marcuse Rashforda s nadějí, že anglický útočník bude pokračovat ve své gólové sérii.

Byli to ale domácí, kteří se málem dostali do vedení. Proti byl ovšem Onana, který vytáhl hned dvojitý zákrok. Nejprve vychytal Eddieho Nketiaha a poté zlikvidoval dorážku Sarra. Nakonec se ani jedné straně nepodařilo vstřelit vítězný gól a Palace si tak po třetí remíze v řadě připsali třetí bod v sezoně. United se vrací domů frustrovaní, dominantní výkon totiž ztroskotal na špatné produktivitě.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - AFC Bournemouth 3:0

21.09.2024 16:00

Góly: 26. Luis Díaz, 28. Luis Díaz, 37. Darwin Núñez

Liverpool v pátém kole anglické Premier League odčinil domácí porážku z minulého kola a na Anfieldu suverénně porazil Bournemouth 3:0.

Úvod vyzněl lépe pro Bournemouth, jehož jediné dosavadní vítězství v této sezóně přišlo proti Evertonu. Stejně jako v loňském vzájemném utkání se v první pětiminutovce trefil Antoine Semenyo, ale radost hostů přerušil přezkum videorozhodčího. Tento moment Reds nabudil a rázem měli řadu šancí, než ve 26. minutě otevřeli skóre. Dlouhý míč od Ibrahimy Konatého způsobil zmatky, Kepa Arrizabalaga vyběhl z brankové čáry, aby ho zachytil, ale Luis Díaz si zkušeně zpracoval míč, obešel brankáře a poslal domácí do vedení.

Kolumbijec zdvojnásobil svůj účet o pouhé dvě minuty později, když využil špatné organizace hostů, opět dostal přihrávku od Trenta Alexandera-Arnolda a prostřelil Arrizabalagu. Svěřenci Andoniho Iraoly působili poněkud otřeseně a jejich ztráta se ještě navýšila zásluhou kouzelného momentu Darwina Núňeze. Uruguayský hráč se prosadil z pravé strany a střelou do vzdálenějšího rohu přes tyč rozhodl zápas ještě před přestávkou.

Po změně stran se hosté snažili omezit škody, k čemuž jim pomohl znatelný pokles útočné intenzity ze strany svěřenců Arneho Slota. Liverpool však zůstal agresivní a Mohamed Salah málem přidal čtvrtý gól, ale Arrizabalaga pokus vyrážel na brankové čáře. Egypťan se zoufale snažil zapsat do střelecké listiny, znovu ho ale vychytal brankář Bournemouthu a Núňezův odražený míč byl zblokován na čáře.

Ke cti Cherries slouží, že se nepřestali snažit o vstřelení branky a brankář Caoimhin Kelleher v závěrečné fázi zápasu vyrazil míč z brankové čáry.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Brentford FC 2:1

21.09.2024 16:00

Góly: 8. Dominic Solanke, 28. Brennan Johnson - 1. Bryan Mbeumo

Tottenham Hotspur porazil Brentford teprve potřetí za posledních sedm setkání, když doma zvítězil 3:1. Včely tak v této sezoně nejvyšší anglické soutěže nezískaly venku ještě ani bod.

Yoane Wissa potřeboval pouhých 20 vteřin, aby minulý týden otevřel skóre utkání Brentfordu s Manchesterem City, a další tři vteřiny navrch mu stačily k tomu, aby načal gólovou akci také v anglické metropoli. Bryan Mbeumo předvedl nádherný volej do horního rohu poté, co navázal na přihrávku Keana Lewise-Pottera - proti Tottenhamu se trefil už potřetí v řadě. Domácí se ale rychle vrátili do hry prostřednictvím Dominica Solankeho, který ještě v úvodní desetiminutovce dorazil pokus Jamese Maddisona a otevřel si střelecký účet v dresu Spurs.

Svěřenci Angeho Postecogloua začali dominovat a Brennan Johnson sice nejprve poslal svou ránu jen těsně mimo vzdálenější tyč, o chvíli později už ale Velšan přesným pokusem dokonal obrat hráčů v bílém. Náskok domácích málem rychle zahodil Guglielmo Vicario, jehož obral Fábio Carvalho a italský brankář pak musel horko těžko zasahovat proti Mbeumovi.

Tottenham v prvním poločase zaznamenal neuvěřitelných 17 střel a ani ve druhém nejevil známky zpomalení, když Mark Flekken pohotově vyběhl z brankové čáry a nejprve z bezprostřední blízkosti vychytal střelu Dejana Kulusevského a poté Solankeho. Brentford však stále hrozil z protiútoků, když Vicario znovu dobře zabránil ve skórování Mbeumovi.

Včely málem vyrovnaly díky Kevinu Schademu, jeho hlavičku ale vyškrábl ven Vicario. Ten měl mimo jiné velké štěstí, neboť v jednu chvíli viditelně zahrál rukou mimo své pokutové území, což uniklo pozornosti hlavního rozhodčího.

Následně Spurs zpečetili vítězství, když Maddison přehodil Flekkena poté, co ho uvolnil Son Heung-min, a kapitán klubu si připsal druhou asistenci zápasu. Postecoglou bude rád, že se po nedělní porážce se severolondýnským rivalem Arsenalem vrátil na vítěznou vlnu, zatímco tým Thomase Franka stále nezískal bod mimo domov, i když předtím odehrál těžké zápasy s Liverpoolem a City.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Ipswich Town 1:1

21.09.2024 16:00

Góly: 5. Tyler Dibling - 90+4. Sam Morsy

Kapitán Ipswiche Sam Morsy vstřelil v 95. minutě vyrovnávací gól na stadionu St Mary's proti Southamptonu a zajistil svému celku remízu 1:1. Oba nováčci soutěže tak i po utkání pátého kola Premier League zůstávají bez výhry.

V souboji dvou nově postoupivších týmů to byli domácí, kteří před svými fanoušky předvedli aktivní vstup do zápasu a už v páté minutě se ujali vedení. Tyler Dibling, jenž minulý víkend zajistil penaltu proti Manchesteru United, dostal přesnou přihrávku od Adama Lallany a poté prokázal skvělý klid v zakončení, když vstřelil svůj první gól mezi anglickou smetánkou.

Poté, co se Southampton poprvé v této sezóně Premier League ujal vedení, byl těsně před půlhodinou hry velmi blízko zdvojnásobení náskoku. Cameron Archer se dostal do úniku, šikovně obešel brankáře, nicméně svou následnou střelu poslal jen do tyče. Na opačném konci hřiště Aaron Ramsdale zastavil silnou ránu Omariho Hutchinsona a zajistil, že tým Russella Martina šel do přestávky s těsným náskokem.

Kieran McKenna se během druhé půle obrátil na svou lavičku a udělal četné změny ve snaze najít hráče, který by mohl odemknout pevnou defenzivu Southamptonu. Když už se zdálo, že obrana Saints odolá, tak přišel v nastavení šok. Ten obstaral tečovaný dalekonosný pokus Morsyho, jenž hostům zachránil bod. Domácí tak zůstávají v sestupovém pásmu a jsou nyní bez výhry v 18 zápasech Premier League v řadě, zatímco třetí remíza ponechala Tractor Boys na 16. místě.

Více informací k zápasu

Leicester City - Everton FC 1:1

21.09.2024 16:00

Góly: 73. Stephy Mavididi - 12. Iliman Ndiaye

Evertonu se v pátém kole Premier League vydařil vstup do utkání v Leicesteru, nakonec však remizoval 1:1. I tak mohli Toffees slavit alespoň první bodový zisk v nové sezoně. Hrdinou celku z Liverpoolu se dlouho zdál být ve 12. minutě skórující Iliman Ndiaye, kterému asistoval nestárnoucí Ashley Young. Čtvrt hodiny před koncem však domácí vyrovnali zásluhou Stephyho Mavididiho, kouč Sean Dyche se tak prvního triumfu nedočkal.

Návštěva Evertonu v Leicesteru nabyla na důležitosti, protože oběma týmům šlo o zajištění prvního vítězství v anglické nejvyšší soutěži v této sezóně. Čtyři porážky v řadě odsoudily Toffees na samotné dno tabulky. Za pozitivní vstup do duelu ale byli brzy odměněni. Ve 12. minutě vyslal chytrou zpětnou přihrávku Young, na jejím konci byl s nekompromisním zakončením Ndiaye.

Leicester se snažil odpovědět, ale s příchodem silných dešťů bylo těžké hrát konstruktivní fotbal. Podmínky se nezlepšily ani po výměně stran, což vedlo ke krátkému zpoždění. Když hra konečně pokračovala, byl to Everton, kdo opět dominoval. Rychlonohý Ndiaye se propracoval do nadějného prostoru, následně ale nedokázal nebezpečně zakončit. Jordan Ayew se pak po ojedinělém pokusu Lišek chytal za hlavu, po impozantní technické práci totiž přestřelil bránu.

Vytrvalý déšť pokračoval i v závěrečné půlhodině, kdy Toffees nedokázali navýšit vedení. Jesper Lindström byl jedním z hlavních aktérů oživujících hru, změna skóre se ale pořád nekonala. Obě strany se i nadále střídaly ve snaze vytvořit si šanci, gólman Mads Hermansen z Leicesteru zneškodnil pokus Dominica Calverta-Lewina a poté Caleb Okoli zamířil nad Pickfordovu branku.

Evertonu se znovu lepila smůla na paty a stejně jako v předešlých utkáních nakonec na výhru nedosáhl. Leicester stupňoval tlak a po rohovém kopu se míč dostal k Mavididimu, jenž stanovil konečný výsledek. Lišky se poté snažily i o vstřelení vítězné branky, na tu však již nedosáhli.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Wolverhampton Wanderers 3:1

21.09.2024 16:00

Góly: 73. Ollie Watkins, 88. Ezri Konsa, 90+4. Jhon Durán - 25. Matheus Cunha

Aston Villa opět zvítězila a pokračuje ve skvělém vstupu do sezony. Domácí si ve Villa Parku došli pro tři body (3:1) po dalším obratu, který dokonal vítěznou trefou obránce Ezri Konsa.

V týdnu, kdy Villa ukončila 41letou absenci mezi evropskou klubovou elitou, oba týmy před výkopem uctily minutou ticha úmrtí vítěze Evropského poháru z roku 1982 Garyho Shawa. Byl to poslední okamžik úcty, který hosté projevili, protože v prvním poločase tým Unaie Emeryho přehráli. Diego Carlos při pokusu o rozehrání míče zezadu neviděl blížícího se Matheuse Cunhu, což brazilskému útočníkovi umožnilo zachytit jeho přihrávku a z 25 metrů nádherným způsobem poslat Vlky do překvapivého vedení.

Po půlhodině hry Villa propadla a málem prohrávala už o dvě branky, když Rayan Aït-Nouri z voleje zamířil vedle levé tyče branky Emiliana Martíneze. Před přestávkou Wolves nadále dominovali a domácí v prvním poločase nezaznamenali jedinou střelu na branku.

Aston Villa nicméně tuto situaci již zažila a stejně jako před týdnem proti Evertonu si šla pro obrat. Když se po hodině hry představil střelec nádherného vítězného gólu ze zmíněného utkání Jhon Durán, přišel očekávaný nápor Villy, když hlavičku Ollieho Watkinse odklidil z brankové čáry Yerson Mosquera. Anglický útočník však nemusel na gól čekat dlouho, protože o pár minut později mu přihrál Morgan Rogers a z šesti metrů bez problému skóroval.

Závěrečná fáze se odehrávala ve vroucí atmosféře na hřišti i na tribunách a vrchol přišel, když Ezri Konsa vsítil vítěznou trefu Villy. Po přihrávce Youriho Tielemanse se anglický obránce prosadil z bezprostřední blízkosti. Dlouhé přerušení kvůli zranění Mosquery znamenalo třináctiminutové nastavení, které však vedlo pouze k dalšímu gólu náhradníka Durána, který z šesti metrů trefil odkrytou branku, a zpečetil tak tři body a třetí výhru svého týmu během jednoho týdne.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Newcastle United 3:1

21.09.2024 16:00

Góly: 5. Raúl Jiménez, 22. Emile Smith Rowe, 90+2. Reiss Nelson - 46. Harvey Barnes

Fulham porazil v pátém kole Premier League Newcastle United 3:1. Celek z Londýna zadělal na tříbodový zisk již během první půlhodiny, kdy mu pohodlný dvoubrankový náskok zajistili Raúl Jiménez a Emile Smith Rowe.

Domácí nastoupili s cílem napravit překvapivou porážku, kterou utrpěli uprostřed týdne s Prestonem v Ligovém poháru. Úvod zápasu naznačil, že Chalupáři tentokrát pojali start přesně podle přání jejich fanoušků. Jiménez předvedl skvělou kontrolu míče, když se v nelehké situaci dokázal otočit a ranou do pravé dolní části branky Newcastlu otevřel skóre.

Magpies prozatím v lize předváděli dobré výkony, nicméně na Craven Cottage se nadále dostávali do šancí pouze domácí. Antonee Robinson ještě v 15. minutě pálil nad břevno, ale o pouhých sedm minut později již hráči Fulhamu udeřili, když Smith Rowe převzal chytrou přihrávku od Alexe Iwobiho a nekompromisní ranou zblízka skóroval. Newcastle byl zjevně otřesen a pravděpodobně se mu ulevilo, že do přestávky šel jen s dvougólovou ztrátou.

Ať už Eddie Howe řekl svému celku při přestávce cokoli, muselo to fungovat, protože Magpies se dočkali gólu jen pár vteřin po výkopu. Skvěle hrající Jacob Murphy prošel středem hřiště a poté přihrál Harveymu Barnesovi, který navázal na plodné střelecké období.

Newcastle se snažil prodloužit svou neporazitelnost v lize na čtyři zápasy a neúnavně usiloval o vyrovnání, ale v průběhu klání mu cosi chybělo. Bruno Guimaraes se po hodině hry dostal do velké šance, ta ale vyrovnáním neskončila. Byl to tak Reiss Nelson, kdo pojistil vítězství domácích klidným zakončením po hrůzostrašné chybě Guimaraese. Svěřenci Marca Silvy se tříbodovým ziskem posunuli do horní poloviny tabulky.

Více informací k zápasu

West Ham United - Chelsea FC 0:3

21.09.2024 13:30

Góly: 4. Nicolas Jackson, 18. Nicolas Jackson, 47. Cole Palmer

Chelsea zvládla malé londýnské derby na půdě West Hamu 3:0, čímž navázala na poslední vítězství z Bournemouthu a zároveň protáhla trápení svého soupeře. Výhru Blues režíroval Nicolas Jackson, který měl podíl na všech gólech, přičemž dva sám vstřelil a na poslední přihrál.

Chelsea vlétla do zápasu ve velkém stylu a od prvních minut ukazovala, že si na London Stadium dojela pro tři body. Hned ve 4. minutě vystihnul presující Jackson rozehrávku domácích a poslal míč přes brankáře Alphonse Areolu do sítě. Ještě do 20. minuty se hosté radovali podruhé. Moisés Caicedo vyslal průnikovou přihrávku a byl to znovu Jackson, kdo překonal Areolu.

Blues byli i nadále dominujícím týmem a trpělivost trenéra Julena Lopeteguiho přetekla ve 37. minutě. Po další akci a zakončení Noniho Maduekeho vystřídal Guida Rodrígueze český záložník Tomáš Souček.

Všechny ambice na vyrovnání domácím sebral krátce po začátku druhého poločasu Cole Palmer a znovu u toho byl famózní Jackson. Nejprve sám prošel až k pokutovému území, a poté naservíroval gól přesnou přihrávkou na bližší tyč Palmerovi. Pro West Ham mohlo být ještě hůře, ale Maduekeho ránu pokryl Areola, Félix svou střelou trefil jen boční síť a Caicedův pokus srazil Wan-Bissaka.

Žádný strategický tah kouče Lopeteguiho nevyšel ani ve druhém poločase a Chelsea se další výhrou vyšvihla mezi elitu Premier League.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Liverpool FC
5
4
0
1
10 : 1
12
2
Manchester City
4
4
0
0
11 : 3
12
3
Aston Villa
5
4
0
1
10 : 7
12
4
Chelsea FC
5
3
1
1
11 : 5
10
5
Arsenal FC
4
3
1
0
6 : 1
10
6
Newcastle United
5
3
1
1
7 : 6
10
7
Brighton & Hove Albion
4
2
2
0
6 : 2
8
8
Fulham FC
5
2
2
1
7 : 5
8
9
Nottingham Forest
4
2
2
0
4 : 2
8
10
Tottenham Hotspur
5
2
1
2
8 : 5
7
11
Manchester United
5
2
1
2
5 : 5
7
12
Brentford FC
5
2
0
3
7 : 8
6
13
AFC Bournemouth
5
1
2
2
5 : 8
5
14
West Ham United
5
1
1
3
5 : 9
4
15
Leicester City
5
0
3
2
6 : 8
3
16
Crystal Palace
5
0
3
2
4 : 7
3
17
Ipswich Town
5
0
3
2
3 : 8
3
18
Southampton FC
5
0
1
4
2 : 9
1
19
Wolverhampton Wanderers
5
0
1
4
5 : 14
1
Everton FC
5
0
1
4
5 : 14
1

Zbývající zápasy

22.09. 15:00
Brighton & Hove Albion - Nottingham Forest
22.09. 17:30
Manchester City - Arsenal FC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (65)

Přidat komentář
Godwinson

Ten curak proste nezacne hrat Nkunka v zakladu. Jeste, ze pujde za chvilku do prdele.

Reagovat
Mihi

Kam by si ho postavil?

Reagovat
Miguel19

Druhý poločas už poměrně v pohodě.

Důležité další čisté konto. Dneska Sanchéz moc práce neměl, píčovinu měl asi jenom jednu. Centry suverénně sbíral.

Tosin se mi líbil. Mnohem lepší jak Fofana. Lepší hráč jak Chalobah. Nechal bych ho v základu.

Dnes se mi nelíbili křídla, ale odtáhl to Jackson. Palmer sice gól, ale taky bída.

MOTM pro mě Caicedo. Další jeho super výkon.

Reagovat
vitasrp

Cíl byl před sezónou jasný - hlavně nezesrat ligu v úvodu sezóny podobně jako loni.

Zdá se, že to se podařilo.

Výsledky až na zápas s Crystal Palace jsou lepší než výkony, ale to k tomu patří. Ta neznámá, co na začátku loňského ročníku šla proto nám, teď padá v náš prospěch, což je příjemná změna.

Ale v tom základání útoků a přechodové fázi je vidět rukopis trenéra, tam jsou docela hezky vidět automatický věci, což je fajn.

Plus je ten tým zatím lépe schopen zvládat, když se dostane pod tlak, v tomhle se hodí ta roční adaptace a zkušenosti. Dneska nás West Ham dokázal zatlačit, metal to tam do vápna, ale hráči to zvládli, úplnou tutovku z toho neměli.

A pochválím i Sancheze, v druhý půli perfektně sbíral centry.

Reagovat
Whitemedia

Fofana’s knee was strapped up and walking with a limp. (@DomTheRosso)

And HERE WE GO.

Reagovat
Error

Reagovat
TenHagIN

OT: Volby teda masakr, kromě Jihočeského a Jihomoravského kraje Babiš válec...

Reagovat
Godwinson

Kde je Covid, kdyz ho nejvic potrebujeme

Reagovat
Salfovic

Národ dementů. Více než polovina volí Bureše nebo ještě horší komoušsko/fašistický odpad. Jsme na tom hůř než Slováci.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Profesor Ikebara

Twl tak se odstěhuj do Německa, Francie nebo USA ty inteligente, jistě tam na tebe čekají.

Reagovat
Salfovic

Na tebe zase čekají na novinkách, ty vohrnutej čuráku.

Reagovat
Rudnevs

Pozor na tieto reči, pozor na to, čo si pre svoju krajinu prajete. Ak Nemecko, Francii a USA vnímate ako nepriateľov a budete na to myslieť pri volení, dopadnete ako my.

Nech vám slúžime ako odstrašujúci prípad. Majte rozum, bratia.

Reagovat
mistr129

Reagovat
PP

reaguješ na blba.. Toto je rétorika pitomců z SPD či Trikolory, normálního člověk s mozkem toto nenapadne samozřejmě. Nám musí téct do bot, abychom se semkli, doufejme, že parlamentní volby zmobilizují demokratické voliče. Poslední rok jede současná vláda velmi dobře, povodně se zvládli skvěle, tak snad to dobře dopadne.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Godwinson

To je vetsi debilita nez ten puvodni prispevek aneb cerna nebo bila.

Reagovat
Rudnevs

Co je na tom debilita? Ja som Slovak a poviem vam, neni tyzdna, neni dna, co Fico a jeho koalicia nevymyslia spôsob, ako ludom dojebat naladu, den, zivot. Furt daco. Zivotna uroven klesa rapidne. Neviem, ci aj u vas by to v pripade volby Babisa bolo tak zle ako u nas s Ficom, ale ja len pre istotu. Nenechajte si zobrat slobodu a zivotnu uroven vymenou za nacionalisticke kecy a hejt na EU.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Čenda

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Registrujisejenproto

Hur nez slovaci na tom nejsme, ale se zbytkem souhlas

Reagovat
mistr129

Reagovat
Bowie

Reagovat
iamek

Reagovat
Čenda

Reagovat
Talker

To je realita těchto menších voleb, kdy se na to drtivá většina lidí vysere a jdou primárně důchodci, pro které je to program.

Reagovat
Csaplárova past

A teď vážně - co jsi čekal? Jede se anti Fiala a je to téma i pro posrané krajské volby a bylo by i pro ještě více posrané komunální volby. Ale že to ANO udělá klidně koalici právě s tou ODS už ti voliči neví. Vsadím se, že dobrá polovina těch voličů nemá ani páru o tom, kdo ve vedení kraje sedí. To je pak těžký volat po změně když chodí k volbám tihle .... takový člověk ti dokonce řekne, že "volí Babiše" a ne ANO. Vůbec namjí šajnu koho volí a co se tam potom děje

Reagovat
Salfovic

Polovina? Asi tak 90 % voličů kandidáta na hejtamana vůbec nezná, jen to hází svému vůdci sekty.

A doufal jsem tak o pět procent méně pro tohle svinstvo.

Reagovat
PP

na druhou stranu to je sakra budík pro současnou koalici. Přitom pro tuto republiku udělali x-krát víc než ten umečený blbeček ze Slovenska.

Reagovat
Muffi

Nejhorsi je, ze se te vlastizradne svini Konecne podarilo resuscitovat bolseviky a dementi je volili i pres vystoupeni toho severoceskeho imbecila.

Plusem je mala ucast, ze jde o vysledky bez Prahy a ze celkem to SPD a Stacilo dava kolem 10 procent, takze by do snemovny mohli idealne oba ostrouhat.

Ale treaba do roka zacne v te ruske prdeli obcanska valka a Konecna a podobni zmrdi se obesi.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Čenda

Reagovat
iamek

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
mistr129

Střední Čechy taky těsně v pohodě

Reagovat
Luc-Luc

Jo dobry. ANO je zmasakrovalo slušně tu pětikolku

Reagovat
PP

bohužel pro ČR.. Pro Agrofert samozřejmě super.

Reagovat
Luc-Luc

Bohužel pro pětikolku, ČR to zvládne

Reagovat
PP

jsme národ nepoučitelných kreténů. Jasně, komunálky jsou na hraně zájmu a hromada lidí kolem mě je nesmyslně vypouští. Ale bydlíme teď 10.rokem v Olomouci, hejtman od Starostů během jednoho období dostane Olomoucko z nejzadluženějšího kraje do lepšího průměru a stejně tady vyhraje ten vypičenec Okleštěk.. to je prostě na posrání..

Reagovat
Salfovic

Ano, to je dobrý příklad, totálně k posrání.

Reagovat
Čenda

Reagovat
Seydou Doumbia

ani nevím že je po nich

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak to nikoho nemuze prekvapit

Reagovat
Whitemedia

Prcat volby, tady u nás se volí mezi Holišem a Čunkem, takže jsem si radši udělal pořádek na zahradě, protože tahle volba je jako vybírat si, jestli radši přijdu o pravou kouli a nebo tu levou.

Reagovat
mistr129

Tak Čunek je sice Čunek, ale v senátu žádný bordel nedělá a hlasuje vesměs s 5K ne?

Reagovat
Salfovic

Vždyť je to lidovec. Pokud mi tedy něco neuniklo.

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak do kraje se jeste nejak vybrat dalo, ale v mem obvodu do senatu bud: cunek, spd, anonistka jakoze fakt jsem poprve v zivote volil ano sektu misto toho curaka, i kdyz jen proto, abych snizil rozdil a nebyl tak extremni trapas, ze tohle vyhrava s nejvetsim naskokem v republice..

Reagovat
Kixi Syhimour

V první půli bych to nahoru/dolu chápal, ale teda ta druhá půle byla strašná

Reagovat
VTID94

Good Ebening

Reagovat
Unai

Reagovat
Spikous

to je ale na infarkt tie naše zápasy

Reagovat
Csaplárova past

Ten Livesport se nějak mrdá, 2x jsem to tento týden zapl a pokaždý to nefunguje

Reagovat
MystycMac

0:0 spokojne oba celky

Reagovat
TenHagIN

Tohle jsme prostě měli vyhrát, hlavně v tom prvním poločase měli aspoň 2 góly padnout, výkon byl dobrý, ale ta produktivita je šílená

A co odešel ze hřiště Eriksen tak se vytratila i kreativita, Bruno je poslední zápasy na facku, nedivím se že jsme v úterý dali většinu gólů když seděl na lavičce, vymýšlí hrozné picoviny a místo jednoduchých řešení dělá ty horší!

Reagovat
iamek

Konečně se na to dá koukat, ale ty šance nepromenene v prvním poločase . Hlavně v takových výkonech pokračovat a snad to začne padat.

Reagovat
Swarley

Zahozeny body, tohle se musi rozhodnout v prvni puli a zbytek dohrat... Druhou pulku uz to bylo mnohem horsi, klasicky vypadek..

Reagovat
Seydou Doumbia

krásný přihravani stoperu na půlce jako by vedli 2-0 ale už nebylo kam, cp to zavřelo

Reagovat
Seydou Doumbia

Tvl kamoš proti kterému hraju ve fantasy henderson a neser mazraui a já eze to mu lépe vyjít už nemohlo

Reagovat
MystycMac

United keď hra zle prehra keď hra dobre nevyhrá ...Taký hráč ako je Garnacho je úplne zbytočný to je to iste čo Vinicius načo taký hráč ktorý nevie zakončiť a všetko rieši zle...Bruno F tak isto neefektívny vymýšľa hlúposti...Top 4 je pre mňa uzavretá City Arsenal Liverpool Chelsea... Chelsea sa naučila vyhrávať aj keď hrajú zle. Teoreticky ak by Anglicko získalo 5 miesto do LM tak Villa a Spurs majú šancu United 7-10 miesto vidím to tak. Som zvedaví čo zachytá Poleno Henderson proti City Arsenalu Chelsey...

Reagovat
Grahf

prišla liga a naša klasická kanonáda sa vrátila,..My potrebujeme urobiť šnúru viťazstiev, inak sa nepohneme

Reagovat
Tomanatura

Vystridanim Zirkzeeho odesel utok, v pro tu hru je fotbalista na hrotu extremne dulezity.

Reagovat
TenHagIN

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele