Premier League - souhrn 1. kola: Favorité začali vítězně

16.08., 22:53, aktualizováno 19.08., 23:03
Komentáře a souhrny
Kai Havertz (© AFP)

První kolo nové sezony nepřináší překvapení a tři body berou favorité na přední příčky. Liverpool vyhrál v Ipswichi, Newcastle udolal Southampton a Arsenal si poradil s Wolves, už v pátek uspěl i Manchester United a v neděli všechny napodobil Manchester City.

Leicester City - Tottenham Hotspur 1:1

19.08.2024 21:00

Góly: 57. Jamie Vardy - 29. Pedro Porro

Londýnský Tottenham začal nový ročník Premier League ztrátou s Leicesterem. Kohoutům nebyl moc platný ani dominantní výkon v prvním poločase, protože Jamie Vardy po změně stran zachránil na King Power Stadium v úvodním duelu manažera Steva Coopera remízu 1:1.

Akrobatický defenzivní zákrok Wilfreda Ndidiho na brankové čáře po gólové hlavičce Rodriga Bentancura byl prvním náznakem zajímavého duelu, který na fanoušky čekal. O chvíli později mohl Dominic Solanke, jenž do Tottenhamu přišel v létě za 65 milionů liber, vstřelit svůj premiérový gól, ale hlavičku nasměroval pouze na Madse Hermansena.

Nakonec se svěřenci Angeho Postecogloua branky dočkali. Bývalý hráč Leicesteru James Maddison po necelé půlhodině vybídl ke skórování Pedra Porra, jenž se razantní hlavičkou nemýlil. Sice se diskutovalo o tom, zda šlo o záměr, nebo šťastný odraz od Španělova ramene, ale to na vedení Kohoutů nic neměnilo.

Ve 37 letech a poté, co vynechal větší část přípravy, bylo nasazení Vardyho do základní sestavy překvapením. Ale jediný pamětník mistrovského titulu v kádru Leicesteru měl ještě minimálně jeden trumf v rukávu. V 58. minutě si tento veterán poradil s nedůslednou obranou Spurs a z bezprostřední blízkosti hlavou vyrovnal. Brzy poté mohl Vardy vývoj duelu otočit, ale tentokráte ho vychytal brankář Guglielmo Vicario.

Po ošetřování Bentancura sudí nastavil 10 minut, ale ani to nebylo dost k tomu, aby jeden z týmů dokázal vstřelit vítěznou branku. Za domácí byl nejblíže gólu Ndidi, jeho hlavičku však lapil Vicario. Zatímco hráči Leicesteru jsou s bodem nejspíše spokojeni, pro borce z Londýna jde o nepříjemnou ztrátu. Navíc vyhráli jen dva z posledních osmi ligových zápasů.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Manchester City 0:2

18.08.2024 17:30

Góly: 18. Erling Haaland, 84. Mateo Kovačić

Manchester City vstoupil do nového ročníku Premier League venkovní výhrou 2:0 nad Chelsea. Duel gigantů rozhodl už v 18. minutě Erling Haaland, ve 100 zápasech za Citizens si tak připsal 91 gólů a 15 asistencí. Fanouškům Blues udělal radost alespoň debut Pedra Neta, jako nové posily se jevily také navrátivší hráči po dlouhodobých zraněních. Vedení v závěru pojistil bývalý hráč Londýňanů Mateo Kovačič.

Poslední střet těchto velkoklubů v londýnském stánku přinesl nezapomenutelnou přestřelku 4:4, kterou završil gólem z penalty v úplném závěru Cole Palmer. Na druhé straně všechna pozornost směřovala na Haalanda, který ve stejném zápase skóroval dvakrát, v předsezonním přáteláku pak Londýňanům nasázel dokonce hattrick.

Že se z Chelsea stal oblíbený soupeř norského snajpra, se potvrdilo v 18. minutě. Haaland si přebral přihrávku, dostal se až před Roberta Sáncheze a zkušeně jej přehodil. Rozdílový faktor ve vyrovnaném utkání byla kompaktnost obrany Citizens, v další šanci se tak znovu ocitli hosté. Ve 37. minutě zkoušel zpoza vápna štěstí Jeremy Doku, tečovanou ránu však dokázal Sánchez vyškrábnout nad břevno. V závěru půle se díky dorážce po střele Palmera prosadil Nicolas Jackson, o radost ho ale připravil těsný ofsajd.

City neprohrálo v posledních 65 zápasech, ve kterých vedlo o poločase, což se snažil i po výměně stran změnit nebezpečný Christopher Nkunku. Nejblíže brance byl ale v 51. minutě znovu Haaland, ránu z hranice vápna využil Sánchez k předvedení svých reflexů. Po hodině hry se Jackson inspiroval akrobatickým zakončením, které Demba Ba předvedl v roce 2013 proti Manchesteru United, trefil ale přímo brankáře. Ricu Lewisovi poté nebyl uznán gól kvůli faulu nahrávajícího Haalanda. Výhru tak zpečetil až v 84. minutě Kovačič krásnou střelou o tyč zpoza vápna.

Úřadující šampion tak vstoupil do nového ligového ročníku vítězně. V dalším kole pojede Chelsea 25. srpna na hřiště Wolves, Manchester City přivítá o den dříve doma Ipswich.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Crystal Palace 2:1

18.08.2024 15:00

Góly: 29. Bryan Mbeumo, 76. Yoane Wissa - 57. Ethan Pinnock (vl.)

Brentford zvládl vstup do Premier League, když na domácí půdě v londýnském derby zdolal Crystal Palace 2:1. O vítězství Včel se postarali Yoane Wissa a Bryan Mbeumo.

Týmu Thomase Franka chyběl Ivan Toney, jehož budoucnost je nejistá, i nová klubová posila Igor Thiago. Po prvních nebezpečných střelách Eberechi Ezeho - z nichž jedna vedla ke gólu, který byl následně po kontroverzním rozhodnutí rozhodčího odvolán, Mbeumo využil své příležitosti a poslal Brentford v polovině prvního dějství do vedení. Mladý Kamerunec otevřel svůj gólový účet poté, co ho přesnou přihrávkou našel Wissa.

Oliver Glasner byl viditelně frustrovaný z toho, že jeho tým v prvním poločase nebyl dostatečně důrazný. Doložila to například přetažená střela Jeana-Philippa Matety ze slibné pozice. Francozského útočníka vystřídal po změně stran Odsonne Édouard. Po přestávce však Crystal Palace hrozili mnohem více, Adam Wharton vystřelil levačkou z hranice pokutového území, jeho střela se odrazila od dvou obránců Brenfordu a poté se odrazila těsně vedle levé tyče branky Marka Flekkena.

Velkou část hry stavěli hráči Crystal Palace na svých wingbacích. Centr Tyricka Mitchella odvrátil na zadní tyči Daniel Muñoz, nešťastně však míč nasměroval na Ethana Pinnocka, který míč odrazil do vlastní sítě. Hosté byli najednou plní sebevědomí a brzy opět skórovali, branka nicméně nebyla uznána pro ofsajd.

Vzhledem k náročnému losu v následujících zápasech bylo pro Brentford důležité, aby v tomto utkání bodoval. Nakonec se svěřencům trenéra Franka podařilo poprvé po sedmi střetnutích získat proti Crystal Palace všechny tři body, když Wissa doklepl míč z metru do brány poté, co Dean Henderson dokázal střelecký pokus Nathana Collinse pouze vyrazit před sebe. Pro trenéra Glasnera bude prohra velkým zklamáním a bude doufat, že se mu podaří posílit tým o nové posily ještě před uzavřením přestupového okna.

Více informací k zápasu

West Ham United - Aston Villa 1:2

17.08.2024 18:30

Góly: 37. Lucas Paquetá (pen.) - 4. Amadou Onana, 79. Jhon Durán

Jhon Durán, o kterého měl v minulosti zájem i West Ham, vystřelil historicky první vítězství Aston Villy na London Stadium, když gólem v závěru zajistil týmu Unaie Emeryho vítězství v úvodním kole nové sezony Premier League (2:1).

Optimismem naplněné provedení písně "I'm Forever Blowing Bubbles" se ozývalo po celém London Stadium na uvítanou Julena Lopeteguiho a jeho několika nových velkých jmen, která přivedl, ale byla to nejnovější rekordní akvizice Villy, která neztrácela čas a dala se do střílení gólů. Amadou Onana vtrhl do pokutového území, naskočil si na rohový kop Youriho Tielemanse a po necelých čtyřech minutách zanechal domácí v šoku, čímž si získal přízeň věrných fanoušků Villy. Tým Unaie Emeryho pokračoval i nadále v tomto duchu a Morgan Rogers otestoval Alphonse Areolu, když se snažil navázat na svou vynikající předsezónní formu.

Brzy přišly další jasné šance Villy, Leon Bailey trefil tyč poté, co se prosmýkl kolem Areoly, a John McGinn ze středu hřiště mířil vedle. Po dlouhém míči se Matty Cash dostal v pokutovém území do střetu s Tomášem Součkem a rozhodčí Tony Harrington ukázal na penaltový puntík, přestože se obránce Villy v tomto souboji lehce dotkl míče. Lucas Paquetá pokutový kop chladnokrevně proměnil, čímž nabudil Kladiváře k silnému závěru poločasu, a nebýt skvělého zákroku brankáře Emiliana Martíneze, vítěze Copa América, mohl Emerson strhnout vedení na stranu domácích.

V porovnání s prvním poločasem byl pro Villu start do poločasu druhého výrazně nepříjemnější, ale přesto ji znovu do vedení mohl poslat Rogers. Hrozba protiútoků Villy byla citelná po celý druhý poločas a Durán, který přišel na hřiště po hodině hry, aby nahradil Ollieho Watkinse, po úniku zasáhl boční síť. Zbývalo něco málo přes 10 minut, střídající hráč a nová posila Ian Maatsen pronikl po levé straně a našel Jacoba Ramseyho, který před zaplněným hledištěm přihrál Duránovi a ten prostřelil Areolu.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Wolverhampton Wanderers 2:0

17.08.2024 16:00

Góly: 25. Kai Havertz, 74. Bukayo Saka

Londýnský Arsenal vstoupil do Premier League vítězně. Postaralo se o to především duo Kai Havertz - Bukayo Saka. Oba ofenzivní borci Gunners zapsali do statistik shodně gól a přihrávku a podepsali se tak pod triumf nad Wolves poměrem 2:0.

Přestože hosté vstupovali do utkání na Emirates Stadium v roli outsidera, do šance se dostali jako první, ale střelu Matta Dohertyho zablokoval Gabriel. Poté se osmělili i Gunners. Ben White a Bukayo Saka ovšem promarnili několik příležitostí, přičemž druhý jmenovaný dvakrát vyzkoušel pozornost gólmana hostů. Proti hlavičce Kaie Havertze po Sakově centru už byl ale José Sá bezmocný. Domácí mohli ještě v první půli svůj náskok zdvojnásobit, ale neuspěli. Stejně si vedli i hráči Wolves, avšak David Raya hlavičku Jørgena Stranda Larsena zneškodnil.

První šanci druhého poločasu měl střelec úvodní branky zápasu. Havertz ale v dobré pozici svou slabší pravou nohu přestřelil. Podobně si vedl Thomas Partey a neuspěl ani Vlk Rayan Aït-Nouri, jehož střela proletěla těsně vedle Rayovy tyče. Wolves začali získávat více a více sebevědomí. Střídající Matheus Cunha se po špatné přihrávce Williama Saliby ocitl v obrovské šanci, ale jeho střela postrádala potřebnou razanci.

Probrat své spoluhráče se pokusil kapitán Gunners Martin Ødegaard, jehož prudká rána hostujícího strážce svatyně pořádně štípla. Nakonec se ujal až pokus Saky, který po kombinaci s Havertzem přesně mířil k bližší tyči. Nejlepší ligová obrana loňského ročníku opět velmi dobře zafungovala a hned v úvodu soutěže udržela čisté konto. Wolves sice vyhráli jediný z posledních 11 ligových střetů, i tak šlo ale u týmu kouče Garyho O'Neila najít několik pozitiv, na kterých mohou v budoucnu stavět.

Více informací k zápasu

Everton FC - Brighton & Hove Albion 0:3

17.08.2024 16:00

Góly: 26. Kaoru Mitoma, 56. Danny Welbeck, 87. Simon Adingra

Počtvrté v řadě dokázal Brighton vydolovat z prvního kola Premier League tři body, což se mu podařilo poprvé v historii. Velmi spokojený s výsledkem může být i nový kouč Seagulls Fabian Hürzeler, jehož svěřenci si z Goodison Parku odvezli výhru 3:0 nad Evertonem.

Fanoušci Evertonu si chvíli mohli myslet, že jejich oblíbencům vyšel vstup do sezony poté, co Jack Harrison z bezprostřední blízkosti dostal míč mezi tři tyče, ale jeho oslavy přerušil zdvižený praporek asistenta. Poté, co Brighton přežil tuto krušnou chvilku, přispěchal s odpovědí João Pedro, jehož dalekonosný pokus orazítkoval branku Jordana Pickforda. Ve 26. minutě už ale zkušený gólman musel lovit míč ze sítě. Skóre po přihrávce Yankubaa Minteha otevřel Kaoru Mitoma.

Do šaten šli v lepší náladě hosté. Tu jim chtěli hráči Evertonu co nejdříve zkazit a málem se jim to povedlo. Brzy po startu druhé půle totiž sudí odpískal ve vápně zákrok Lewise Danka na Dominica Calvert-Lewina, ale penalta se po zásahu VAR nekopala. Skóre se znovu měnilo až v 56. minutě. Idrissa Gueye nezvládl rozehrávku, míč se dostal k Dannymu Welbeckovi, který levou nohou mířil přesně. V Premier League se trefil v 15. sezoně v řadě a zajistil Brightonu dvoubrankové vedení.

Další nepříjemnost pro Everton přišla o deset minut později. Postaral se o to velezkušený Ashley Young, který zatáhl za záchranou brzdu, když zastavil pronikajícího Mitomu, za což mu sudí udělil červenou kartu. Šlo o jeho čtvrté vyloučení v kariéře v Premier League. S početní výhodou Seagulls naložili velmi dobře. Konkrétně to byl dvaadvacetiletý Simon Adingra, jehož rána levačkou zapadla do spodního rohu branky. Definitivně tak pečetil venkovní ligové vítězství, na které Brighton čekal od února.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Southampton FC 1:0

17.08.2024 16:00

Góly: 45. Joelinton

Newcastle porazil Southampton 1:0, a zahájil tak novou sezonu Premier League úspěšně. Saints z posledních devíti návštěv St James' Parku ani jednou neodjeli s výhrou a po návratu mezi elitu si budou muset na bodový přísun počkat.

Magpies chtěli napravit v nové sezoně mírně poškozenou reputaci z té minulé, kdy vinou zranění nedosáhli na předsezonní ambice. Proti nově postoupivším hostům Straky začaly zostra, přičemž obzvlášť nebezpečně vypadal útočník Newcastlu Alexander Isak.

Přestože se Southampton ne příliš úspěšně snažil držet míč ve své moci, letní posila Ben Brereton Díaz neustále napadal. Ještě před přestávkou se stal aktérem incidentu, který mohl obrátit zápas na ruby, když Fabian Schär viděl po střetu s chilským reprezentantem přímou červenou. To však Newcastlu příliš neubralo na elánu a po výpadku koncentrace v zadních řadách Southamptonu Isak předložil míč Joelintonovi, který chytře vypálil z 12 metrů a před přestávkou poslal svůj tým do vedení.

Hosté s výhodou jednoho muže v poli věděli, že iniciativa je v jejich rukou, a během pěti minut po návratu do hry mohli vyrovnat. Po několika odrazech v šestnáctce Newcastlu Brereton Díaz nevysvětlitelně neproměnil velkou šanci. Následoval jistý výkon Magpies, kteří neúnavně bojovali ve středu pole a také posunuli Anthonyho Gordona s Isakem nahoru, aby zůstali nebezpeční díky protiútokům.

Kolem 70. minuty udělal Russell Martin dvojité střídání ve snaze najít nějakou příležitost na srovnání. Kombinace nezničitelné černobílé zdi a zřetelného nedostatku útočné kvality ze strany Saints však způsobila, že se jim nedařilo soupeře zlomit. Fanoušci Newcastlu tak mohli ze stadionu odcházet spokojeni, neboť kromě tří bodů viděli i perfektní defenzivní výkon korunovaný čistým kontem.

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - AFC Bournemouth 1:1

17.08.2024 16:00

Góly: 23. Chris Wood - 87. Antoine Semenyo

Nottingham Forest ukončil pětiletou sérii porážek v úvodní den ligy, ale i tak nebyli jeho fanoušci spokojeni, jelikož cestu jejich miláčků za třemi body pokazil v závěru vyrovnávacím gólem na 1:1 Antoine Semenyo. Ten tak odpověděl na úvodní branku duelu, kterou vsítil Chris Wood.

Sotva bitva začala, došlo k nevinně vypadající srážce mezi Semenyem a záložníkem Forestu Danilem, kvůli které musel Brazilec na hřišti podstoupit dlouhé ošetření. Stalo se tak během jeho 50. vystoupení za klub. Když hra nakonec pokračovala, byl to Forest, kdo získal převahu a nejlepší střelec předešlé sezony Wood pokračoval tam, kde v minulém ročníku skončil. Poté, co náhradník Ryan Yates pronikl dopředu a napálil míč na brankáře Neta, byl právě Wood tím, kdo ihned přispěchal s přesnou dorážkou.

Hosté mohli vyrovnat po rohovém kopu, branka byla však pro přechozí ofsajd odvolána. Bournemouth pokračoval v tlaku i v bojovné druhé půli.

Krátce po hodině hry mohl vyrovnat hlavičkující Willy Boly, ani jemu se to ale nepovedlo. Když domácí hrozili zvýšením svého náskoku, mohl to být paradoxně jejich soupeř zásluhou Semenya, kdo mohl skórovat, avšak Matz Sels ránu pokryl. V závěrečné fázi zápasu potěšil fanoušky na City Ground nástup rekordní letní posily Elliota Andersona.

Zdálo se, že Bournemouth bude litovat odevšivšího útočníka Dominica Solankeho, tři minuty před koncem se ale nepovedená přihrávka Harryho Toffola odrazila od Murilla k Semenyovi a ten mohl z bezprostřední blízkosti doklepnout. Pozdní vyrovnávací gól připravil Forest o první vítězství v devíti ligových střetnutích proti Cherries. Andoni Iraola se již nemůže dočkat, aby mu nově podepsaný útočník Evanilson pomohl vylepšit klubový rekord z minulé sezony, kdy Cherries získali 48 bodů.

Více informací k zápasu

Ipswich Town - Liverpool FC 0:2

17.08.2024 13:30

Góly: 60. Diogo Jota, 65. Mohamed Salah

Na jedničku zahájil manažer Liverpoolu Arne Slot angažmá na lavičce slavného celku. Jeho noví svěřenci porazili 2:0 Ipswich Town na Portman Road a ukázali tak ligovému nováčkovi realitu, která ho po 22 letech mimo Premier League čeká.

Nová sezona s sebou přináší nové naděje, které živí i Ipswich Town. Ligový nováček se bude snažit rozcupovat prognózy bookmakerů a zachovat si prvoligovou příslušnost. Na přestupovém trhu sice nebyl přehnaně aktivní, ale i tak posílil svůj kádr. To samé ale nelze říct o jeho sobotním soupeři. Bez nových tváří, o kterých by se dalo mluvit, si ještě více pozornosti uzmul samotný trenér Slot, který má za úkol nahradit klubového hrdinu Jürgena Kloppa.

Nizozemec s sebou přinesl odlišný styl hry, který jeho svěřencům v úvodním dějství příliš neseděl. Největší příležitost Reds přišla až ve 45. minutě, kdy Trent Alexander-Arnold pálil těsně vedle tyče. Naopak hráči Ipswiche dvakrát vyzkoušeli pozornost Alissona Beckera, když zakončovali Jacob Greaves a Omari Hutchinson, pro Brazilce to však byly snadné zákroky. Domácí předvedli v první půli výkon, který potěšil Kierana McKennu i diváky, mezi nimiž nechyběl Ed Sheeren - světová superstar a také jeden ze spoluvlastníků klubu.

Po přestávce musel Sheeren nabrat směr koncert v Srbsku a spolu s jeho odchodem se změnil i obraz hry. Nejprve dvakrát zahrozil Luis Díaz, ale jeho pokusy nenadělaly Christianu Waltonovi velké potíže. Neuspěl ani Diogo Jota, jehož hlavička skončila těsně mimo. Defenziva domácích tak poprvé polevila až po hodině hry. Po přihrávce Mohameda Salaha se podruhé během krátké doby dostal do zakončení portugalský reprezentant, jenž se tentokráte z bezprostřední blízkosti nemýlil.

Pár minut po úvodní trefě se do šance dostal i Salah. Forvard Reds se dobře zorientoval v pokutovém území a z dorážky zvýšil na 2:0. Tento zásah zajistil Egypťanovi další rekord - žádný jiný hráč v historii PL totiž v prvním kole nedal více gólů než právě Salah (9). Během pár minut se tak naděje Ipswiche na dobrý výsledek rozplynuly a domácí poznali, že anglická nejvyšší soutěž je přeci jen něco jiného než Championship a jakýkoli výpadek koncentrace může mít fatální následky.

Reds si s přibývajícím časem vypracovali další šance na zvýšení náskoku, ale už neuspěli. I tak jim dva góly stačily na zisk tří bodů. Tento výsledek znamená, že Slot prodloužil sérii neporazitelnosti Liverpoolu v úvodních kolech ročníku na 13 zápasů, a přestože v této sezoně přijdou ještě daleko těžší duely, on i jeho tým mohou být spokojeni s tím, jak zvládli druhý poločas. Stejně tak Kieran McKenna ví, že boj o záchranu nebude ani proti ligovým gigantům bez šance. Jestli se mu podaří obrat favorita si znovu vyzkouší hned v příštím kole, kdy se představí na půdě Manchesteru City.

Více informací k zápasu

Manchester United - Fulham FC 1:0

16.08.2024 21:00

Góly: 87. Joshua Zirkzee

Dlouho očekávanou Premier League rozjel úvodní zápas mezi Manchesterem United a londýnským Fulhamem. Týmy dělilo v minulé sezoně 13 bodů, přičemž ani jeden nemohl být s finálním postavením spokojen. Favorit z Manchesteru dlouho nenacházel recept na pevnou obranu Londýňanů, kteří sami mohli z několika slibných protiútoků překlopit zápas na svou stranu. Zachráncem Rudých ďáblů se stal Joshua Zirkzee, čerstvá akvizice z Boloni, který v závěrečných minutách utkání rozsekl bezbrankový stav.

Hromada posil z přestupového období dávala fanouškům United vyhlídky na lepší než osmé místo. Vítr z plachet jim však hned v úvodu sebral hostující Kenny Tete. Jeho prudkou střelu z dálky Onana nezkrotil, celá akce naštěstí pro domácí gólem nakonec neskončila. United se do své první vážné šance dostali po chybě brankáře Bernda Lena, kterou vystihl Casemiro, posunul míč ostrostřelci Bruno Fernandesovi, ten ovšem svou střelu směřoval doprostřed branky na stojícího Lena. Fernandes na sebe do poločasu upozornil ještě jednou, ani teď se ale Old Trafford radovat nemohl.

Po zbytek prvního poločasu byli aktivnějším týmem domácí. Kobbie Mainoo po dobré kombinaci na levé straně pálil mimo. Na druhé straně musel Onana hasit tečovanou střelu Rodriga Munize.

Hra na protiútoky se londýnskému celku vyplácela, a ne zrovna nejpevnější obrana United se často dost zapotila. Šanci Andrease Pereiry zneškodnil až na brankové čáře domácí zadák Lisandro Martínez. Bezgólový stav vydržel až do 87. minuty. Debutant v rudém dresu Joshua Zirkzee si sběhl do vápna, kde ho přízemním centrem našel Alejandro Garnacho. Svým premiérovým gólem rozjásal zaplněné tribuny a přihrál Rudým ďáblům první letošní ligové vítězství.

V závěru mohl na 2:0 zvýšit Garnacho, v pádu ale nedokázal usměrnit míč do zcela odkryté sítě. Ačkoliv United vyhráli a splnili povinnost zisku tří bodů, trenér Ten Hag nemůže být s výkonem svého týmu zcela spokojený.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Brighton & Hove Albion
1
1
0
0
3 : 0
3
2
Arsenal FC
1
1
0
0
2 : 0
3
Liverpool FC
1
1
0
0
2 : 0
3
Manchester City
1
1
0
0
2 : 0
3
5
Aston Villa
1
1
0
0
2 : 1
3
Brentford FC
1
1
0
0
2 : 1
3
7
Manchester United
1
1
0
0
1 : 0
3
Newcastle United
1
1
0
0
1 : 0
3
9
Tottenham Hotspur
1
0
1
0
1 : 1
1
Leicester City
1
0
1
0
1 : 1
1
AFC Bournemouth
1
0
1
0
1 : 1
1
Nottingham Forest
1
0
1
0
1 : 1
1
13
Crystal Palace
1
0
0
1
1 : 2
0
West Ham United
1
0
0
1
1 : 2
0
15
Fulham FC
1
0
0
1
0 : 1
0
Southampton FC
1
0
0
1
0 : 1
0
17
Ipswich Town
1
0
0
1
0 : 2
0
Wolverhampton Wanderers
1
0
0
1
0 : 2
0
Chelsea FC
1
0
0
1
0 : 2
0
20
Everton FC
1
0
0
1
0 : 3
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (380)

Přidat komentář
Busby babes

tvl jak z toho v Canal+ udelaj vyrovnanej zapas... uzasny. Fulham vetsinu zapasu neprelezl pres pulku....

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kdyby sledovali jiný zápas

Reagovat
stiflerovamama

Tebe asi nevolali v tom prieskume o negatívnych fans.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
stiflerovamama

S tebou by som asi išiel aj na Aperol Spritz, vyzeráš ako prijemný človek.

Reagovat
Busby babes

tvl na to asi ani nevim jak reagovat. asi diky?

Reagovat
stiflerovamama

V pohode.

Reagovat
Busby babes

ale jinak ja jsem prijemnej clovek.

Reagovat
Bandita_Harry

Vahas nad stiflerovou mamou?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Petr.Petr

Akorat ze tobe by ho nenalili. Nerikej mi ze s tak detinskyma hloupyma nazorama je ti pres 18.

Reagovat
Bandita_Harry

Heh.

Reagovat
Nizzie

Od tebe to fakt sedí.

Reagovat
Petr.Petr

Od tebe to fakt sedí.

Reagovat
Nizzie

Jenom si to potvrdil.

Reagovat
Petr.Petr

Ty si to porvrdil

Reagovat
Nizzie

Dlouho ti to trvalo, než si to vymyslel.

Reagovat
Petr.Petr

Nemam cas te tu trolit kazdej den. Ne pro kazdyho je ef hlavni zabava zivota

Reagovat
Nizzie

Trollit tak ten byl dobrej

Reagovat
Salfovic

Busby jim to kazí.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
cr7sux

Reagovat
avicii

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Coutinho10

na druhou stranu, výhra pro vás v suchým triku to úplně ale nebyla nebo ?

Reagovat
Busby babes

tak jasne, vzdycky ti hrozi, ze jim vyjde jedna akce, kdyz je to jen o gol

Reagovat
Witcher

Tohle už nepustíme

Reagovat
smazaný uživatel

Po poločase to mohlo být 2-0 a mohl být klid, pořád je při těch zakončení hrozná křeč, jinak hlavně v tom prvním poločase hodně dobrý presink, hlavně díky Mountovi, což bylo vidět po když střídal

Reagovat
eder

Mrdky všivý zas uhaluzily tři body....

Reagovat
Devil

....závist je sviňa

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Pharrell

Reagovat
r.mrazik

Larry dneska skvělý.

A Mazr taky zahrál fajn.

Reagovat
Mato178178

no Mazr skor nic moc. posobi dost neohrabane a pomaly a mal tam aj niekolko od veci prihravok akurat mozno pozicne lepsi ako bisaka

Reagovat
r.mrazik

Ok. Mně se líbil na první zápas.

Reagovat
Vsadim gule

Nebyl vůbec špatný. Naopak. Je vidět, ze u toho i trochu přemýšlí

Reagovat
1joni

Reagovat
andkoo

hned oz zaciatku som na neho cumel, ze vlastne vsetko robi spravne

Reagovat
Vsadim gule

Jj, bylo to docela osvěžující

Reagovat
1joni

Reagovat
saurik

kto je larry?

Reagovat
Hlahart

Na začátek dobrý výkon. Do pole je to tak pořád 6/10 ze základní sestavy, takže se snad ještě zvedneme. Začátek rozpačitý, pak prostředek top, konec opět rozpačitý. Obrana dobrý, Mainoo, Mazraoui a nakonec i Casemiro top. Bruno taky, kdyby dal dva góly. Potřebujeme nutně fit útočníka, pak to půjde. Maguire dneska taky dobrý.

Tohle je zase průser: The xG Philosophy : Man Utd (2.72) 1-0 (0.48) Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozné co jsme schopní nedat

Reagovat
Busby babes

ale jinak... tenhle zapas mel skoncit vyraznejsim rozdilem. nedali jsme svoje sance a tak hrozilo, ze jeden brejk Fulham vyresi spravne. Ale ty brejky meli kolik, 4 za celej zapas? nas tam vychytal Leno 4x z bezprostredni blizkosti a netrefena prazdna brana.

hele co tam v tom studiu huli? nejdriv jedou, ze se lidi smejou Maguirovi..., no jasne, kdyz to vy takhle vypichujete i presto, ze 3 roky hraje dobre. Takze ano, kdyz to porad budete takhle cpat, tak se lidi budou porad divit...

A nasleduje: proc strida dva obrance? skoro jakoby Maguire ocividne uz nebyl fit pokracovat a Mazraoui byl 20 minut uz strasne unavenej. A zabije to Svitkova, ze rekne: Martinez nemel dobre utkani... tvl, byl jeden z nejlepsich na place.

Reagovat
r.mrazik

Tak byl stěžejní ten brejk, když šli sami dva na Larryho.

Reagovat
r.mrazik

A teda...říkáme, že Svitakova moc netuší

Reagovat
Busby babes

ja ji mam rad a prisla mi behem eura super. ale tady to bylo mimo no.

Jinak Harry super dneska no, tam to zachranil

Reagovat
EraPoCRkuALMku

Mně přišla během Eura děs, ale je fakt, že v porovnání s Vláškem, Bosákem apod. zvířátky je ucházející. Nicméně chvíle, kdy tam hekla, nebo něco žbreptla...přišlo mi, jako kdyby se neuměla vymáčknout, anebo to sledovala sama pro sebe. Nevím, nejsem z ní odvařený.

Reagovat
Busby babes

ok, ja beru, ze je nova a neni to dokonaly, ale na cesky pomery mi to prislo fakt dobry a nadprumerny. a to, ze se ted s ni na necem neshodnu na tom nic pro me nemeni.

Reagovat
EraPoCRkuALMku

Tak zpětně asi dobrý. Pořád lepší, když bude vidět, že dá ČT někomu šanci a nebudou si tam cpát svoje oblíbence a kamarády. Jako Hašek, ač ve studiu, byl na předminulém Euru strašnej. Takový člověk nemůže před kameru komentovat sport.

Reagovat
Talker

Tak Svítková měla jednu výhodu - není to česká komentátorská škola, kde musí mlít neustále jakékoliv sračky, aby řeč nestála.

To, že informovanost o těch hráčích nemá na úrovni Busbyho, který vidí každý zápas United a sleduje veškeré novinky, takže ví úplně všechno, to není úplně překvapivé.

Reagovat
Transfermarkt

Mě přišla děs pokaždé

Reagovat
Busby babes

Ale jinak dobrej zapas od nas, skoda, ze jsme nepromenili sance. Mainoo pokracuje v lonske sezone, rekl bych ze to bylo jeste lepsi. Casemiro dobrej, konecne hrajem kompaktneji a neni tak exposed (nevim jak to nazvat). Amad s Mountem bylo fajn na te prave strane, Mazraoui me prijemne prekvapil, budu hodne zvedavej jak to bude dal.

Stoperi oba vyborni. utocni hraci jsou definovani golama a tam to nevyslo, ale hra nebyla blba. no uvidime. Fulham hral blbe, prijdou tezsi souperi. z tohodle zapasu se neda moc rict smerem do budoucna

Reagovat
MUTD_B4TM4N

tak Martinez hrál veskrze dobře, ale asi 3x to tam docela zapekl nevydařeným agresivním zákrokem, po kterým šel Fulham do přečíslení... takže by se v tomhle dalo i souhlasit. ale jinak byli oba znalci dost mimo včera, samá předchystaná "moudra"

Reagovat
MUTD_B4TM4N

oba znalci byli dost mimo, pletli všechny možné hráče a měli rance klišoidních outdated mouder ... ale Martinez zrovna asi 2-3x dost namazal Fulham když po někom agresivně vyjel a nezadařilo se, propadl a pak šel Fulham do přečíslení

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
guestikor

Fulham slaboucky. Sice se jim docela povedl nástup, ale potom tam nebylo nic. Pokud ještě neposílí, tak se budou motat těsně nad sestupem.

Reagovat
oli9

Reagovat
Busby babes

https://x.com/ManUtd/status/1824556179634151696

@RvN1776

@Persie_Official

Josh Zirkzee

Our no.11 is the latest Dutch forward to score against Fulham on their Old Trafford debut...

Reagovat
MySch017

Zaujímavé na tomto zápase bolo to, že od 25. minúty do polčasu mohli domáci dať tri góly a bolo by po zápase. Namiesto toho klasicky druhé dejstvo nevedeli prihrať na tri metre, nie to ešte dve prihrávky po sebe. Aj napriek tomu ale Fulham až na naolejovaného Traoreho, vytlačeniu Onanu na roh a odkopu Martineza z päťky nemali ani prd.

Naopak, domáci boli omnoho futbalovejší po všetkých stránkach. Čo ale EtH bude hráčom vyhadzovať na oči, je zahadzovanie tutoviek. Že Rashford odohral celý zápas, je už zvykom, ale stále nepochopiteľným. Skvelý Maguire, Casemiro a debutanti

Reagovat
Devil

.....až na tu naši strašnou koncovku dobrý, rozhodně mnohem koukatelnější fotbal, než za poslední sezóny.

Reagovat
oli9

Tak Fulham byl slabý absolutně nic.. Ale 3 body, 0 v zadu... Myslím že ideální start pro vás

Reagovat
Feind

hlavne se jim bude hrat mnohem vic v klidu

ocekavani byla po minule sezone vselijaka a nevyhrat prvni zapas, je na ne tlak jako prase

Reagovat
VTID94

Kto môže nájsť v tomto zápase nejaké pozitíva? Nuda nuda a nuda... úroveň Champu medzi predposledným a posledným

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

.....že něčemu nerozumíš je tvůj problém

Reagovat
VTID94

Ešte že si tu ty

Reagovat
Busby babes

tim lip pro vas

Reagovat
Jollae

SunVTID

Reagovat
smazaný uživatel

Alejandro Garnacho has MATCHED Cristiano Ronaldo's record of 17 Premier League goal contributions, the highest ever by a teenager in Man Utd’s history

Reagovat
Mastný Chobot

Najlepsi 20-rocny teenager v lige

Reagovat
Hlahart

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Čenda

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
blade115

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Neon

Reagovat
icka

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Gazdo

Reagovat
pingla

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

To mi nejako nevychádza...

Reagovat
SunFells

To ještě uvidíš věci

Reagovat
Busby babes

ono to nevychazi ani u toho Ronalda, v den svych 20. narozenin mel jen 15 G+A

Reagovat
mithro

rekord by mal mat giggs, aspon v PL ere. ale kto vie. twitter v dnesnej dobe znesie vela.

Reagovat
Busby babes

jj, jen v PL ma 21 a pak ma jeste 6 ve first division

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
EZ

Druha polovica prveho polcasu vyzerali Ucka ako problem. Koncentraciu ale prerusil polcas a uz sa nevedeli dostat spat do pohody. Druhy polcas by som povedal mal mierne navrh Fulham. Ale bolo to cele velmi sterilne.

Zirkzee zaujimavy futbalista

Na druhej strane mi strasne vadil Adama. To je velmi zly futbalista, hoci skvely atlet. A Muniz bude raz skvela 9

Reagovat
SunFells

Enzo Maresca: It would be better for Ben Chilwell to leave Chelsea.

Lol. Ten má smlouvu na další 3 roky s 200 kpw, pro něj jako trenér čukotky jen projíždíš kolem na eskalátoru.

Reagovat
SunFells

Enzo Maresca: “The vision I have is that the club is looking for something for 5 or 10 years”.

Reagovat
dantetomas

A pritom je Chilwell uplne v klidku, pretoze mu je jasne, ze on takto o rok v klube stale bude… na rozdiel od Marescu

Reagovat
Talker

Tak ono je dost možné, že Maresca bude před novým rokem pryč.

Reagovat
SunFells

Šak právě, tam už se za Chilwella vystřídalo tolik koučů, že některý ksicht tam viděl i dvakrát

Reagovat
Cobra

Reagovat
Johny203

Premier League je konečne späť a je to fantastické! Aj keď teda ten včerajší zápas dopadol hrozne. Nechápem čo robil manažment Fulhamu doteraz, ten tím je absolútne nedoskladaný. Potrebujú niekoľko hráčov a hlavne nehrať Iwobyho na kraji ale v strede. Keď to vhodne doplnia, kľudne môžu uzatvárať hornú 10.

United napriek výsledku a tomu množstvu šancí až taký dobrý nie sú a s lepšie pripravenými súpermi budú mať výraznejšie problémy. Ak skončia v TOP 6 budem prekvapený. Za mňa budú až siedmi.

Reagovat
fenixLFC

druhy polcas to uz bola uplne ina pesnicka a neskutocne dobre sa na to pozeralo. jasne, on je ipswich najslabsi tim ligy a v druhom polcase odisiel fyzicky ale stale by som neznizoval nas vykon. ono uz v prvom poclase boli vidiet snahy o rychly prechod do utoku, kombinacie a snahu krajnych hracov ist 1 vs 1, len to nevychadzalo. v druhom polcase ano a pokojne sa mohlo (a malo) vyhrat vyssim rozdielom, sanci na to bolo dost.

MOTM urcite salah a napriek tomu ze nedal gol, tak vyborne hral aj diaz. a aj ked nieco podobne sa vravelo uz vlani tak si myslim, ze tento styl bude szoboszlaiovi neskutocne sediet a moze mat vybornu sezonu. je castejsie (a vyssie) v hre, ma si s kym narazit, je to kontrolovanejsie a nie hore-dole. hlavne sa ale viac bude dostavat k prieniekovkam do vapna, respektive za obranu.

uvidime teda co proti silnejsim superom, graveneberhc bol v zalohe uplne v pohode (a urcite lepsi nez by tam dnes bol endo), ale napriek tomu mal ipswich par sanci-sice najma po nasich chybach v rozohravke alebo po standardkach, ale aj tak. uvidime co proti lepsim superom ktori budu nasu zalohu schopni prehrat, pripadne budu mat rychlejsie a kvalitnejsie kridla/hrotaka. tam to bude zas stat hodne na alissonovych vykonoch. takze je stale na com pracovat

dnesny zapas ale slubil minimalne to, ze nas caka zabavna sezona s hernym prejavom, na ktory sa bude dat pozerat

Reagovat
masina_LFC

pekne zhrnuté

Reagovat
avicii

Reagovat
aragorn

Gravenberch jako no6 pozitivně překvapil

Reagovat
ACSMan

S Hladkým by se jim to nestalo

Reagovat
stiflerovamama

No druhý polčas už oveľa lepší výkon, vytvorili sme si strašne veľa šancí, čo je pre nás súčasne aj varovný prst pretože sme ich strašne veľa nepremenili a niektoré riešenia boli fakt na facku. Dá tam Ipswich pred koncom nejaký gól, od ktorého nemali ďaleko, zase by sme z jasného zápasu spravili drámu.

Reagovat
ACSMan
Reagovat
avicii

Reagovat
Swarley

Kdyz vybehnes, tak to proste uz musis mit

Reagovat
ACSMan

Přesně i kdybys měl zbourat spoluhráče nebo 2

Reagovat
John Obi Mikel

Už to zakázali

Reagovat
avicii

Druhý polčas už naplnil moje očakávania, bolo to dobre a mali sme dat aspoň jeden gól navrch.. Gravenberch tu schytal slušný hejt, samozrejme DM neni jeho prirodzená pozícia a len ho na ňu pripravujeme, v druhom polcase ukázal prečo tam Slot chce takého hráča a nie Enda, niekoľko paradných prihrávok z hĺbky poľa, ja mu dávam čas sa na tej pozícii ukázať...posilu by to určite chcelo aj tak... Diaz ma dnes veľmi bavil, Salah stále king, nepáčil sa mi Robo

Ak má inak odísť Gomez, stopér musí prísť

Reagovat
Steve14

LFC po katastrofálnom prvom polčase na víťazstvo stačilo zapnúť na 20 minút v druhom polčase. Povinné tri body sú doma. Dávam na známosť fanúšikom LFC , že predvčerom odštartoval informačno - diskusný web pre fanúšikov LFC, ak má niekto záujem si raz za čas počatovať so scousermi nech sa páči názov lfcweb cz

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nečeká Ipswich podobná sezóna jako Sheffield, určitě z těch tří nováčků bych jim přál zachránu nejvíc

Reagovat
Luc-Luc

Ve druhé půli si naštěstí liverpoolští vzpoměli na svůj fotbal a nedali houževnatým domácím šanci. Záloze Gravenberch Maca do těžších zápasů moc nevěřím. Místo slabého Gravenbercha musí přijít posila. Ok Slot nechce Enda ale jak to chce hrát proti Arsenalu nebo City s Gravenberchem? Tam tato záloha bude naprostý průchoďák.

Reagovat
Mastný Chobot

Vyhra s cistym kontom, super. Vykon v druhom polcase nic moc, aj v prvom sme pustili parkrat tragickych Wolves zbytocne do sanci. Saka a Havertz vyborni, Partey s Martinellim podla ocakavania nic moc. Vseobecne ale pohodovy uvod sezony, tim vyzera naslapane a to este asi pride minimalne ten Merino.

Reagovat
Gunner14

Pohodová výhra, druhý poločas nuda. Saka je král Mosquera na léčení

Reagovat
Frony

Hodně štěstí Mudrykovi, protože tímhle tempem co si Mosquera nastavil se může stát, že ho tam začne na sucho prstit.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
guestikor

Čekal jsem od Arsenalu větší tempo, ale přesto nakonec pohodová výhra.

Z Parteyho na 6 nemám zrovna safe pocit, tak snad se o víkendu uzavře Merino a Rice zpátky na 6

Reagovat
guestikor

po víkendu

Reagovat
MoonKnight

Merino je můj černý kůň na posilu sezóny. Podle mě bude větší posilou než si spousta lidí tady myslí.

Reagovat
herbage

Vysvětlí toho Mosqueru ohledně VAR na těch sociálních sítích?

Reagovat
Golasso

Na nic jsem zatím nenarazil, ale nevím, jestli jsem na správném účtu.

Tipuju nějakou procesní výmluvu klasicky. Debil na hřišti to neviděl a debil u obrazovky to nemohl vrátit, protože to nevyhodnotil jako čistou redku, tak se prostě jelo dál.

Reagovat
Busby babes

https://x.com/PLMatchCentre

neni to tam, tohle je ten ucet.

Reagovat
herbage

Díky. Zveřejnili alespoň, dle jakého klíče budou záznamy zveřejňovat?

Reagovat
Nizzie

Neviděl jsem nic takového a zatím mi to přijde dost random. Jestli se dobře dívám, tak třeba z toho našeho zápasu tam není nic.

Reagovat
Zaschrona

Pozitivní je, že alespoň Young příští týden může hrát.

Negativní je, že jiný zdravý pravý bek v týmu není.

Pozitivní je, že o moc horší sestavu už asi nasadit nejde.

Negativní je, že o moc lepší taky ne.

Tahle sezóna bude zas zábava. Už aby zas bylo po ní.

Reagovat
Zaschrona

*nemůže hrát

Reagovat
John Obi Mikel

Já si říkal, cos to napsal

Reagovat
Busby babes

Reagovat
O.Giroud

hlavne s rovnakym umiestnenim pre Everton

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Imago

Reagovat
Papra

Preciado a (hlavně) Rosický si po víkendu mnou ruce

Reagovat
Grahf

Trapní Saints a zámky z jednej strely gol

Reagovat
kissak

Spíš trapné Zámky.

Reagovat
Busby babes

The referee issued a red card to Young for denial of a goal-scoring opportunity with a foul on Mitoma. VAR checked and confirmed the referee’s call.

jako tyhle vysvetleni budou fakt super. strasnej insight do toho, proc a co piskli.

Reagovat
fenixLFC

zrovna tento priklad je mimo pretoze to bola uplne jasna situacia.

Reagovat
Miguel19

Napoli’s season starts tomorrow and Antonio Conte is NOT happy with the situation.

“I expected a difficult situation but not like this. I expected positive surprises but it’s been hard to find any. I expected better.

Napoli finishing in 10th last season isn’t a coincidence. Whoever thinks it was just bad luck is far from reality.

Mercato? It’s a complicated situation, you know that very well. I’m sorry that it’s all been blocked, what can I say…

Our mantra must be to give 200% and go beyond our limits. We must be humble and patient.

I don’t know when Napoli will become competitive. It could be 6 months, 1 year, 2 years, 3 years. I don’t know.”

Klasik Tvl ale snad mu toho Lukaku dotáhnou.

V hajzlu je, že jediná šance pro Osimhena je PSG. Arsenal jej nepotřebuje s Kaiem v primu...

Reagovat
Talker

To zní jako pohled fanouška Chelsea tohle léto.

Reagovat
Miguel19

Joao Felix ONLY wants #Chelsea . Both clubs have agreed a fixed base between £38 – £42 million.

Jo no, tohle tomu moc nepomáhá

Reagovat
Whitemedia

Jako ten Felix je tak zbytečný nákup a tak strašně ho nepotřebujeme, že bych si raději nechal Gallaghera na lavičku na ten rok a příští léto o něj přišel zadarmo.

Reagovat
Miguel19

Jako už předvedli dost píčovin na trhu, ale tohle je asi ta největší...

Však ten hráč není křídlo, není útočník, není nic. V tom vedení ho asi někdo miluje nebo nevím. Chápu, že se chtějí zbavit Gallaghera, ale tak ať ho prodají v PL.

Reagovat
Talker

On teoreticky perfektně sedí na pozici hráče mezi liniemi do halfspaces. Podle mého ho chceme, protože je viděn jako bargain s obrovským potenciálem - ta cena vypadá hodně slušně.

Loni jsem ho nechtěl hlavně proto, že byl strašně drahý - když byl u nás, tak nebyl ani špatný ani skvělý, prostě jen dobrý a to mi za tu raketu přišlo málo. Letos by to dávalo větší smysl z pohledu ceny, kdy těch cca 40 mega není úplně mimo, zvlášť když půjde s platem dolů.

Problém je tentokrát zase v tom, že bychom kupovali hráče na pozici, kde hraje náš nejlepší hráč v Palmerovi, za ním tam je Nkunku a část zápasů tam odehrají hráči jako KDH a Enzo ve chvíli, kdy budeme hrát tříčlennou zálohu. Na hrot nesedí, na křídlo taky ne, takže by fakt musel vyšoupnout Palmera na křídlo a tam je zas problém, že pokud invertujeme fullbacka, tak tam najednou nebude šířka.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
O.Giroud

Ani neviem o tom, že také niečo nebolo

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Former #MUFC youngster Angel Gomes has been rushed to hospital after suffering a sickening head injury in Lille's match at Reims. The match was delayed for 34 minutes while Gomes got treatment

Lille na Twitteru napsali že už je při vedení v nemocnici

Reagovat
Miguel19
Reagovat
Profesor Ikebara

Hroznej zmrd ten protihráč!

Reagovat
Nizzie

Vole ten Taylor je všude.

Snad bude borec ok.

Reagovat
Busby babes

lol, to se muselo stat.

Reagovat
Busby babes

lol, to se muselo stat.

Reagovat
Skalda29

OT: nějaké stránky kde se dají koupit dresy? Na vintedu Poláci nemají všechno

Reagovat
fenixLFC

zalezi co presne myslis (retro originaly, originaly obecne pripadne fejkove....) a aku sumu do toho chces dat

Reagovat
EZ

Retro dresy odkial?

Reagovat
fenixLFC

najznamejsi je asi classicfootballshirts, ale ceny tam mozu ist niekedy velmi vysoko, najma za starsie dresy. predavaju ako nove, tak pouzite alebo dokonca zapasove dresy. nie je to ale obchod stylu ze najdes dres z kazdej sezony v kazdej velkosti, ale najdes tam veci ktore proste uz ani tie kluby nepredavaju (najma ked maju ineho vyrobcu dresov). maju aj dve kamenne predajne v anglicku, v londyne a manchesteri

Reagovat
Skalda29

Stačí fejkove zas takový kajšmentke nejsem. nebo něco kde kluci predprodavaji dresy ze skříně apod.

Reagovat
O.Giroud

bestsoccerstore

Reagovat
Sigma Olomouc

Welbeck stále hraje a ještě k tomu v základu.

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Swarley

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
smazaný uživatel

Stejně trapné jako to, co za vystoupení tady teď předvádíš ty.

Reagovat
r.mrazik

Vždycky potěší noví dementní fanoušci Realu Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, proč takhle reaguješ.

Reagovat
r.mrazik

To víš. Pokračuju v trapným vystoupení

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Čenda

Reagovat
Profesor Ikebara

Moc hezký.

Reagovat
Kejza

pěkně to tam tou rukou šteloval

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Miguel19

To naznačuje, že se ráno nestihl vysrat?

Reagovat
Čenda

To je fakt jak čumět na děcko

Reagovat
Bakary3

On bude navzdory tomu, co vše dokázal, prostě navždy dement

Reagovat
mistr129

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
aragorn

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Profesor Ikebara

V United byl skvělý, ale Real ho totálně zkurvil. Co z něj se stalo za kreténa.

Reagovat
Swarley

Nerikam, ze presne tohle, ale tyhle manyry mel i u nas na zacatku kariery, tam se fakt nic nezmenilo

Reagovat
Bakary3

akorát to byl ještě mladej sopel, tak si tolik nevyskakoval

Reagovat
j_mrazik

Spíš se mu to tolerovalo, protože byl mladej a časem se přece musí zklidnit…. Ani ne no.

Reagovat
Neutron

Fergie take spravanie netoleroval, u nas to bolo viac futbalu a menej manierov, v Reale uz pridal aj na manieroch a tie mu zostali doteraz, akurat toho futbalu samozrejme ubudlo.

Reagovat
Čenda

Reagovat
kaja900

Co to meleš další nový troll akorát

Reagovat
VTID94

Good Ebening

Reagovat
Unai

Reagovat
Wazza228

Greenwood první zápas 2 góly, tak snad ho za rok, dva dobře prodaj.

Reagovat
Bandita_Harry

Do United za kilo

Reagovat
Zdechlina

Mosquera z Wolves je příbuzný toho z Plzně? Ledacos by to vysvětlovalo. Divím se, že dohrál bez karty

Reagovat
VTID94

10 November 2002: James Milner makes his #PL debut

17 August 2024: James Milner becomes the first player to appear in 23 different #PL seasons

Reagovat
Nikikrew

trhne Barryho

Reagovat
dantetomas

Uz vidim, ako ho kouc Brightonu oslovuje Herr Milner

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
Jkb

Respekt za takovou kariéru

Reagovat
Kapřík

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
VTID94

Amadou Onana's Premier League debut for Aston Villa…

- 1 goal

- 9 duels won

- 3 clearances

- 6 ball recoveries

- 97% passing accuracy

- 100% successful dribbles

- 100% accurate long balls

Reagovat
Jkb

30 úspěšných přihrávek z 31; 2 úspěšné dlouhé pasy, sice vyhrál 9 soubojů ale dalších 8 prohrál

A soupeř byl West Ham.

Reagovat
VTID94

Aha takže keby hral proti rozpredanemu Wolverhaptonu tak by to bolo relevantné?

Reagovat
Jkb

Ono to záleží na tvém osobním měřítku, pokud ti stačí něco takového proti West Hamu tak je to OK. Z mého pohledu hrajete Ligu mistrů letos a je sice hezké, že dokáže přihrát 30 krát za zápas přesně ale ta úroveň na které chce Aston Villa hrát je poněkud výš.

Patříte mezi kluby které utratili hodně peněz v posledních letech, vlastní vás druhej nejbohatší Afričan mám dojem.

Reagovat
VTID94

No nieje to len o nás aj iné kluby výrazne posilnili ako aj spomínaný WestHam. Onana včera hráč zápasu smerom dozadu a aj dopredu. Nieje to Douglas Luiz ale to Emery vie. A keby sme tie 100% šance zo včera premenili tak by to bolo 1:5 a zase sa na to pozeráme inak. A neverim tomu že sme schopný hrať LM každý rok teraz. To aj vďaka PSR možné nieje. Potom by prichádzali hráči ktorí minimálnu úroveň na LM spĺňajú.

Reagovat
Jkb

Já s tím nemám problém. V dobrém systému a dobře poskládaném týmu to bude dobrý hráč, jen osobně bych u tohoto typu hráčů nevyzdvihoval úspěšnost přihrávek, když hraje většinou na jistotu nejbližšímu spoluhráči.

Možná naběhané kilometry, jakou vzdálenost uběhl s míčem a takové čísla, to mi přijde u hráče jeho typu mnohem víc vypovídající.

Ten Douglas Luiz pro vás bude ztráta, ale i bez něj máte spoustu zajímavých fotbalistů.

On vlastně Onana a Tielemans jsou oba Belgičani, Watkins je hrozně nedoceněný hráč, udržíte Martinéze v bráně, Pau Torres, jestli u vás zůstane Diego Carlos, Barkley na lávce, Konza, Mings, to je spousta zajímavých hráčů.

Reagovat
Spikous

Treba to brať aj z toho pohľadu že momentálne nieje jednoduché (možné) sa vyšvihnúť z roka na rok na popredné miesta v tabuľke a to nielen kvôli PSR kde je treba dávať veľký pozor ako neprekročiť finančné obmedzenia ale aj pre veľkú konkurencie schopnosť. Samozrejme že chceme vidieť hrať Aston Villu na popredných miestach v PL a kvalifikovať sa do LM no ideme krok po kroku.

Reagovat
VTID94

Len tak pre zaujímavosť:

Matúš Holíček

Národnosť: slovenská

Vek: 19

Klub: Crewe Alexandra ( League Two)

Pozícia: stredný záložník

Štatistiky: celkovo za Crewe : 36 zápasov, 2

góly, 1 asistencia

: minulá sezóna 28 zápasov 1+1

Akadémia: Dubnica nad Váhom

Agentura: SEG ( Hojlund,Gakpo,Malen)

Reagovat
mr.Silver

Co to je za zajímavost?

Reagovat
VTID94

Tak niekoho to možno bude zaujímať. Ja sledujem aj iných hráčov nielen tých vo svojom klube. Keď stačí fandiť nejakému klubu ako polovica fans tu, že mimo základnej zostavy ani netušia kto tam je. Tak potom sa ospravedlňujem za moj nezaujímavý prispevok

Reagovat
masina_LFC

napríklad pre mňa to je zaujímavosť, lebo som o ňom nikdy nepočul a netušil som, že v crewe hráva nejaký mladý slovák

Reagovat
Euphael

Reagovat
LFCreds

Reagovat
Kapřík

Reagovat
r.mrazik

Mason dva goly v Marseille? slusny start

Reagovat
iamek

Reagovat
Neutron

Reagovat
Busby babes

That is all the more apparent with Yoro, because medical scans showed a possible metatarsal issue when he joined last month from French top-flight club Lille. Executives pressed ahead with the signing anyway, due to a firm belief the 18-year-old defender will be a top player for United for the next decade. It was seen as a rare opportunity to capture one of Europe’s highly-regarded young players

https://www.nytimes.com/athletic/5702983/2024/08/16/manchester-united-summer-upheaval/

tady je ten clanek kde se popisuje ten Yoro. Jako alternativa teda asi byla ho nekupovat anebo ho hned poslat na operaci a byl by 3 mesice mimo tak jako tak, ne?

Reagovat
Grahf

tu si fakt niektorí ľudia myslia, že sa kupuje hráč za desiatky milionov bez toho, aby sa preveril ich zdravotný stav do poslednej omrviny. Ako, že v takom reale to vedeli, mali totiž tajného informátora, ktorý stalkuje Yora cez okno

Reagovat
Busby babes

spis jsem to myslel jako odpoved na to: to jsou blbci, proc ho nechali hrat?

Reagovat
smazaný uživatel

Věděli to všichni, ale vy jste zariskovali, protože jste v choulostivější situaci.

Reagovat
Miguel19

Skipp za 20+5 mega do Lestru

Reagovat
krisa

to je snad v korunách ne?

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Euphael

Reagovat
Čenda

Reagovat
fenixLFC

tvl najskor zaujem o hlozka, teraz skipp za 20. to musia mat nejaky grant alebo dotaciu v ramci ktorej musia kupit priemeraka za velke peniaze

Reagovat
Unai

Reagovat
krisa

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kejza

Reagovat
krisa

skoro až neuvěřitelný prodej I ten Emerson za 15 nebyl špatný podle mě

Reagovat
Devil

Ty dresy Chelsea jsou snad ještě hnusnější, než ty loňský pyžama

Reagovat
ednkfdzkgfd

naprosto otresne

Reagovat
VTID94
Reagovat
Modřín2

Celkově výkon nebyl nejhorší. Na vítězství v EKL by to mohlo stačit.

Reagovat
eder

Haluziola to zas uhaluzil...

Reagovat
Talker

Chtěl jsem původně napsat "hele jsou to Citizens, nemůžeme čekat hodně".

Jenže pak jsem si vzpomněl na lonské zápasy, které měly grády, kde jsme byli přinejhorším srovnatelní a sakra se zapotili, aby vůbec urvali bod. A mít Pocheho, tak věřím, že bychom ten bod zase urvali (ne-li 3).

Proč teda jsem ochotný dát Marescovi pass? No nic, první zápas, Citizens, mizerná příprava, mizerná sestava.

Příští týden to chce ale ukázat, že něco umí.

Reagovat
guestikor

Čekal jsem, ze se o to víc porvete. Celkem easy tři body pro Man City

Reagovat
Talker

Jinak Gallagher místo Enza a věřím, že bychom byli výrazně lepší.

Reagovat
Miguel19

A Chalobah místo Fofany, Chilwell místo Cucurelly, Mount místo Palmera, Lampard místo Maresci a byl by titul...

Reagovat
John Obi Mikel

No nevim. Já bych chtěl po Enzovi aby už konečně něco předváděl. V loňské sezóně o parník horší než Gallagher a dnes si ho namazal na chleba Kovačič, kterého jsme s lehkým srdcem poslali pryč.

Reagovat
Talker

Proč to táhnout do absurdna? Chalo místo Fofany by byl taky upgrade btw.

Reagovat
iamek

Fulham have re-opened talks with Manchester United over signing of Scott McTominay. Fulham had 2 bids rejected & & weren’t expected to go back in unless United were willing to negotiate on asking price. Fulham now expected to make improved offer if talks go positively. Sky

A Conte fajn start

Reagovat
Miguel19

Tam jsou 2 možnosti - buď to urychlí přestup Lukakua nebo jeho konec

Reagovat
Wazza228

Já koukal, kdy hráli a oni mají jiný logo, tak jsem je přehlédl. Ten je schopnej prohrávat schválně, aby ukázal, že bez posil pracovat nemůže.

Reagovat
Busby babes

ten uz tam stihl dat i vypoved, ne?

Jinak doufam, ze to obratem nedame za Ugarteho. 50-60 mega za backup zaloznika... nevim no.

Reagovat
iamek

Ugarte bude vyčkávaná. PSG asi musí prodat ( prý ani netrenuje s ackem? ) a my budeme potřebovat náhradu za Scotta. Uvidíme, kdo cukne dříve . Každopádně bych se asi díval jinam.

Reagovat
Swarley

Backup za koho? Za Casemira? Vsak to potrebujeme jako sul, on kdyz nebude mit formu nebo vypadne kvuli zraneni nebo redce, tak jsme totalne nahrani jako loni...

Ten stred prave na 100% potrebujeme posilit o nekoho defenzivnejsiho... Utocnych variant tam mame docela dost, ale smerem dozadu to cele stoji na Casemirovi a to bych po lonsku uz absolutne neriskoval...

Reagovat
1joni

Reagovat
Busby babes

v tuhle chvili ale case je zaloznik, co bude hrat vetsinu zapasu. on a Mainoo. to je zaklad pro letosek. A nekdo by prijit mel, ale backup za 60 mega? nevim no, to mi rposte prijde moc penez na takovou pozici...

Reagovat
Maresma

U sazkovek hodne rychle padaj kurzy na prestup Branthwaita do LFC

Reagovat
avicii

Včera som na to myslel, že by bola paráda ho mat v tíme a škoda ze je v Evertone

Reagovat
fenixLFC

nemyslel si skor Braithwaitea? to mi pride stokrat uveritelnejsie

Reagovat
krisa

Reagovat
masly008

Reagovat
Čenda

Reagovat
Euphael

Reagovat
avicii

Reagovat
Cobra

Reagovat
Swarley

Reagovat
Nizzie

Bože to je strašný kašpar.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
M.Vaza

Já nevím, ale ten Maresca už od pohledu vypadá, že vydrží max 20 kol, nějak mi tam nesedí

Reagovat
Kejza

aby vám všem ještě neukázal... a nevydržel jich 21

Reagovat
SunFells

On to vidí na 5-10 let, říkal

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Error

Se City bychom asi stejne prohrali kdykoliv, tak budme radi, ze je to za nama, ostrejsi konec pripravy, a ligova sezona zacina pristi tyden. V te uz musime byt nekompromisni.

Reagovat
Csaplárova past

Lukaku základ!

Reagovat
Csaplárova past

Hráči Chelsea v celkové hodnotě 600 mega se nedostali do základu včera

Reagovat
Mastný Chobot

Som si hovoril, že my sme dali možno až zbytočne veľa peňazí za obrancov, ale teraz pozerám na stopérov MU. 4 z top 12 najdrahších stopérov v histórii + jeden 35m Lindelof

Reagovat
SunFells

A budou potřebovat dalšího.

Reagovat
Busby babes

letos uz , pristi rok nahrada za Maguire.

Reagovat
SunFells

De Ligt je náhrada za Maguira.

Reagovat
Busby babes

odesel Varane a Kambwala, meli jsme 3 stopery a Jonnyho. 2 jsme potrebovali privest jako nahrady, abychom meli aspon 4 + Evans. Takze pokud za rok odejde Maguire, bude muset prijit nekdo misto nej. Lindelof snad pujde uz letos.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Devil

.....no alespoň sem tam vyhrají nějaký pohár

Reagovat
Busby babes

to beres podle jakych kriterii? jen v ramci PL?

Reagovat
VTID94

it is what it is

Reagovat
nani92

Ultimatny kráľ, kiežby nikdy neskončil

Reagovat
Mastný Chobot

krasa

Reagovat
masly008

Borec. Ho nejde nemít rád.

Reagovat
Figurehead

Reagovat
LaVolpe

krsná práce

Reagovat
Front hell

Reagovat
Nizzie

Reagovat
J0EL

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Cobra

On je prostě král.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Hyrax

Reagovat
FUnk

tohle neni remiza, ale prohra a nebyt vardyho tak mohla realne byt, zahazovat takove sance a sesypat se po jedne sanci a golu lisek. Tohle bude dlouha sezona

Reagovat
Mates_Matesović

Nová sezona, stejnej příběh. Son a Johnson neumí 1v1, soupeře tlačíme, šance nedáme a ejhle, ztráta bodů.

Jinak Bergvall vypadá fakt zajímavě, snad dostane v sobotu šanci v základu.

Reagovat
fenixLFC

tak to bola dobre dementna strata spurs. johnson aktivny, ale k hovnu, son v druhom polcase neviditelny. kto hral ale najlepsie zo spurs tak bol bentancur, skoda toho zranenia.

napriek zisku bodu a naznaku aktivity v druhom polcase je leicester proste slaby. jasne, kombinacne su v prechode do utoku zaujimavi a stale maju vardyho. ale buonanotte ich pripravuje o strasne mnozstov lopt a vytvara protiutoky supera. mat tam maddisona alebo (ako v minulom copperovom klube) gobbs whitea, tak by z toho vytazili daleko viac. co ale bude este vacsi pruser je ta obrana. faes je proste traged a kristiansen s vestergardom priemeraci. ona pomaly aj ta majstrovska obrana huth, morgan, simpson bola lepsia nez tato zostavicka

ked si spurs zasluzili prehrat za vsetky tie spalene tutovky tak na konci som prial prehru leicesteru pretoze sa vyslovene zmiereli s remizou aj ked mohli spurs v pohode dorazit, najma vdaka chaoseniu spencea s bergvallom

Reagovat
Amon

Strata bodov. Slušný prvý polčas. Potešil výkon Maddisona, škoda že to Solankemu nepadlo. Mal tam viacero dobrých šancí. Inak Johnson veľmi zle. Na Udogiem bolo vidieť, že sa vrátil po dlhom zranení a v príprave neodohral skoro nič.

Reagovat
iamek

Wolves make proposal to sign Aaron Ramsdale from Arsenal. Initial loan + buy option + #WWFC would cover majority of 26yo goalkeeper’s wages. Acceptance at Molineux deal difficult due to finances involved but talks with #AFC continue @TheAthleticFC

Reagovat
mr.Silver

Na co ho Wolves potřebují? Vždyť Sa je více než solidní gólman. To vůbec nedává smysl.

Reagovat
mr.Silver

[Fabrizio Romano] Arsenal have already reached verbsl agreement with Spanish GK Joan García on personal terms. He’s the priority target for Arsenal to replace Aaron Ramsdale if he leaves in final 10 days. Espanyol are aware of #AFC interest but no official bid yet, depends on Ramsdale.

Za 25 mega, Arteta a Edu se s tím neserou

Reagovat
SunFells

Za 25 se to tipuju nestane. Navíc první musí za Ramsdalea přijít něco akceptovatelného.

Reagovat
SunFells

2 sezóny zpátky možná, loni nejslabší jednička a navazuje kde skončil.

Reagovat
pingla

Reagovat
Jesfey

Změna oproti minulé sezóně nulová.

Postecoglou, neboli poziční Conte, opět naordinoval tu svoji holomajznu, kdy všechny útoky vedeme z co největšího úhlu, centrujeme vysoké balóny proti vysokým obráncům a naše záloha se v útočné třetině pramálo něčeho účastní.

Klasicky tragičtí oblíbenci Sarr a Johnson se opět zaskvěli. Hlavně, že náš nejkreativnější hráč, GLC, byl odsunut ze sestavy, abychom náhodou nedali gól z dálky.

Reagovat
Amon

GLC fakt nie. Ten hraje len za Argentínu.

Reagovat
Jesfey

Nečekaně, když tamten upřednostňuje svoje oblíbence.

Reagovat
Sigma Olomouc

Na Livesportu píšou, že Tottenham šestkrát vystřídal, to je v PL nějaké nové pravidlo?

Reagovat
Amon

To bolo za zranenie Bentancura (concussion)

Reagovat
Sigma Olomouc

Jo, toto pravidlo mi úplně vypadlo z hlavy.

Reagovat
iamek

https://x.com/academyscoop/status/1825648705191686370?s=46

Strašná Škoda, že to tenkrát nedopadlo

Reagovat
iamek

Understand Manchester United are working on loan with obligation to buy proposal for Manuel Ugarte.

Negotiations to continue with this formula as Jorge Mendes’s leading talks with Paris Saint-Germain.

Ugarte wants United, pushing a lot after personal terms agreed in July.

Tohle klapne. Jinak FFP máme úplně v pohodě, utrácet se může, ale ineos chce velkou rezervu do dalších oken .

Reagovat
iamek

Scott McTominay is still waiting for Napoli. He has said no to two proposals in the last few hours. [@AlfredoPedulla]

Reagovat
Wazza228

Tak to se asi načeká

Reagovat
Hlahart

Jinak to vypadá, že Solanke do Spurs sedne fakt super. Včera se mi líbil, škoda zakončení. Johnson mi přišel hrozně slabej, ale vlastně jen do doby než ho vystřídal Werner. To byl extrémně zoufalej výkon.

Reagovat
Front hell

Reagovat
SunFells

Fajn vědět, že s vystřídáním přestal být slabý

Reagovat
Hlahart

Sice jsem to nenapsal, ale mohl jsem...

Reagovat
SunFells

Lol

Reagovat
Hlahart

lol je tvoje schopnost porozumět psanému textu. Smutná je pak tvoje schopnost s kýmkoliv vést jinou než arogantní/bezpředmětnou/bezobsažnou/uraženou/urážlivou debatu

Reagovat
SunFells

"lol je tvoje schopnost porozumět psanému textu" - Evidentně právě tvůj problém.

Reagovat
Hlahart

ok.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FUnk

Reagovat
avicii

Solanke je pre nich trefa, absolútne sa tam hodí a bude gólový...

Reagovat
Miguel19

Však ti dva nemají nic. Werner je bílá kopie Johnsona. Johnson je teda rychlejší, ale stejně je mu to k hovnu.

Však 90 % jejich akcí je naběhnout do prvního obránce a konec.

Reagovat
Nizzie

Tak teď přijde jk a vysvětlí ti to.

Reagovat
Jesfey

Tak Werner je spíš střelec a a my z něho děláme křídlo, které má centrovat jeden balón za druhým...

Reagovat
Cobra

Cože co je Werner?

Reagovat
Jesfey

Střelec jako hráč, co střílí, ne hráč, co střílí góly.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Noke

Reagovat
r.mrazik

on pro ne bude super

u wernera ten sesup je extremni na to,jak byl driv skvely

Reagovat
Mastný Chobot

EXCL: Nottingham Forest working on deal to sign Eddie Nketiah from Arsenal. £25m (inc add-ons) opening bid rejected but talks continue - #NFFC top striker target. #AFC want ~£30/35m. #CPFC retain interest but no current club-to-club talks @TheAthleticFC

že zrovna pri Eddiem bude hardballovať... no ok, snáď to vyjde

Reagovat
Mastný Chobot

*budeme

Reagovat
Gunner14

25 je za Eddieho málo

Reagovat
Nizzie

To si nemyslím, ale uvidíme.

Reagovat
mistr129

Rutter za 46, Evanilson za 47, to by bylo, abychom těch 30 nevydolovali

Reagovat
Nizzie

Tak zase ber to tak, pár let zpět, když jsme se zbavovali deadwoodu tak se kritizovalo to, že se ho zbavujeme snadno a pod cenou (byla to samozřejmě pravda, ale mělo to své důvodu). Teď zase že u Eddieho moc vyjednáváme. Zajímavé.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja nekritizujem, len som nečakal, že zrovna pri Eddiem budeme takí hardballeri, keď sme nimi neboli pri Lenovi, Guendouzim, Torreirovi a ďalších. Ale chápem to, je pod dlhým kontraktom, uvedomujeme si, že má cenu a záujemcov, sám asi nejako silno netlačí na odchod a nám by až tak nevadilo, aj keby ostal, hoci plat nemá malý.

Reagovat
Studni

Spíš když by Eddie odešel, bude se někdo kupovat? Vim, že toho loni zase tolik neodehrál, ale myslim si, že by takovej backup chyběl

Reagovat
Nizzie

Jo, já to taky nemyslel tak, že ty kritizuješ, jako spíše obecně, že čtu dost často prodat a zabalit sadu míčů k tomu a nazdar. Leno, Guendouzi, Torreira a další, ta situace byla jiná. Ale o tom jsme si bavili tolikrát, že myslím nemá cenu to už otvírat znovu, zde se názorově trochu rozcházíme, ale chápu i Tvůj pohled . A s tím Eddiem přesně no.

Reagovat
LaVolpe

Však musíš tu pověst levných prodejů nějak "odbourat".

Reagovat
SunFells

Reagovat
jk

Ztratit body proti takhle zoufalýmu lestru je fakt smutný. Viděl jsem jen 1.pol. a ten výkon nebyl špatnej ale mělo to bejt tak 3:0 a byl klid.

Angeball baví, ale mám dojem, že takticky vyspělejší tým si ho namaže na chleba. Tohle bude chtít ještě hodně času..

Reagovat
Gunner14

Slepice

Reagovat
iamek

mufc have agreed a deal for Facundo Pellistri to move to Panathinaikos worth €6m.

6 mega

Reagovat
Mastný Chobot

Koľko by si si predstavoval za 22-ročného týpka, ktorý neočaril ani v zostupujúcej Granade?

Reagovat
puji

Od jeho příchodu do Granady hrál každý zápas v naprosto zoufalém týmu. V systému 4-4-2 byl ze všech křídel o parník nejlepší a navíc křídla v Granadě měla dost defenzívních úkolu. V reprezentaci hraje základ a svoje odehraje. Až zlepší finálku, tak to bude skvělý hráč. Navíc má teprve 22. Pro řeky deal jako blázen

Reagovat
EZ

v repre je dobry, povedal by som, ze tam hra lepsie ako 6m hrac.

Reagovat
iamek

Facundo Pellistri to Panathinaikos, here we go! Exclusive story confirmed as agreement has been sealed for €6m fee.

Permanent deal with sell-on clause for #MUFC, while Pellistri signs a long term contract.

Pana’s Uruguayan manager Diego Alonso, key factor.

Jen 2,5 mega v minusu. Přišel za 8,5. Úspěch pro nás

Reagovat
Busby babes

takze PPR profit neco jsme i dostali za ty hostovacky... jinak po tomhle: nakupujte levne jihoamericany tu nekteri volaji...

Reagovat
martin.b

zase může být aspoň větší základ v případě využití sell-on clause

Reagovat
Busby babes

presne tak

Reagovat
iamek

Manchester United will have 45% sell on clause for Facundo Pellistri after the deal with Panathinaikos.

To jde

Oyedele jde do Polska taky za drobaky a tam máme mít dokonce 50%.

Reagovat
O.Giroud

no nemyslím, že zrovna z Pana pôjde za nejakú pálku

Reagovat
martin.b

no je pravda, že pokud tm nelže, jejich rekordní prodej je pořád Djibril Cissé za 5.6m

Reagovat
Hlahart

Tak loni ho chtělo alespoň PSV, letos nikdo kromě Řeků (navíc ten jeho oblíbený manažer), to o něm taky něco vypovídá

Reagovat
r.mrazik

to je hrozny na to,ze hraje v repre

Reagovat
kitas

Inak teda ak by mal Kai zakončenie aspoň ako Auba, tak dá hádam 30 gólov za sezónu. On sa každý zápas dostane aspoň do 2-3 goloviek.

Reagovat
Golasso

A kdyby uměl přihrávat aspoň jako De Bruyne, tak má k těm 30 gólům ještě 30 asistencí.

Reagovat
Mastný Chobot

Ešte Sakov dribling a Martinelliho rýchlosť

Reagovat
Front hell

a Gabrielovou tvrdost

Reagovat
SunFells

Palmerovo líderství

Reagovat
dantetomas

A Giroudovu krasu

Reagovat
Salfovic

Vieirovu kládu.

Reagovat
SunFells

Akorát že Aubův top je 20 gólů při více xG v sezóně než měl Havertz a ten nakonec i překonává své xG.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele