Premier League - souhrn 1. kola: Favorité začali vítězně

16.08., 22:53, aktualizováno 19.08., 23:03
Komentáře a souhrny
Kai Havertz (© AFP)

První kolo nové sezony nepřináší překvapení a tři body berou favorité na přední příčky. Liverpool vyhrál v Ipswichi, Newcastle udolal Southampton a Arsenal si poradil s Wolves, už v pátek uspěl i Manchester United a v neděli všechny napodobil Manchester City.

Leicester City - Tottenham Hotspur 1:1

19.08.2024 21:00

Góly: 57. Jamie Vardy - 29. Pedro Porro

Londýnský Tottenham začal nový ročník Premier League ztrátou s Leicesterem. Kohoutům nebyl moc platný ani dominantní výkon v prvním poločase, protože Jamie Vardy po změně stran zachránil na King Power Stadium v úvodním duelu manažera Steva Coopera remízu 1:1.

Akrobatický defenzivní zákrok Wilfreda Ndidiho na brankové čáře po gólové hlavičce Rodriga Bentancura byl prvním náznakem zajímavého duelu, který na fanoušky čekal. O chvíli později mohl Dominic Solanke, jenž do Tottenhamu přišel v létě za 65 milionů liber, vstřelit svůj premiérový gól, ale hlavičku nasměroval pouze na Madse Hermansena.

Nakonec se svěřenci Angeho Postecogloua branky dočkali. Bývalý hráč Leicesteru James Maddison po necelé půlhodině vybídl ke skórování Pedra Porra, jenž se razantní hlavičkou nemýlil. Sice se diskutovalo o tom, zda šlo o záměr, nebo šťastný odraz od Španělova ramene, ale to na vedení Kohoutů nic neměnilo.

Ve 37 letech a poté, co vynechal větší část přípravy, bylo nasazení Vardyho do základní sestavy překvapením. Ale jediný pamětník mistrovského titulu v kádru Leicesteru měl ještě minimálně jeden trumf v rukávu. V 58. minutě si tento veterán poradil s nedůslednou obranou Spurs a z bezprostřední blízkosti hlavou vyrovnal. Brzy poté mohl Vardy vývoj duelu otočit, ale tentokráte ho vychytal brankář Guglielmo Vicario.

Po ošetřování Bentancura sudí nastavil 10 minut, ale ani to nebylo dost k tomu, aby jeden z týmů dokázal vstřelit vítěznou branku. Za domácí byl nejblíže gólu Ndidi, jeho hlavičku však lapil Vicario. Zatímco hráči Leicesteru jsou s bodem nejspíše spokojeni, pro borce z Londýna jde o nepříjemnou ztrátu. Navíc vyhráli jen dva z posledních osmi ligových zápasů.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Manchester City 0:2

18.08.2024 17:30

Góly: 18. Erling Haaland, 84. Mateo Kovačić

Manchester City vstoupil do nového ročníku Premier League venkovní výhrou 2:0 nad Chelsea. Duel gigantů rozhodl už v 18. minutě Erling Haaland, ve 100 zápasech za Citizens si tak připsal 91 gólů a 15 asistencí. Fanouškům Blues udělal radost alespoň debut Pedra Neta, jako nové posily se jevily také navrátivší hráči po dlouhodobých zraněních. Vedení v závěru pojistil bývalý hráč Londýňanů Mateo Kovačič.

Poslední střet těchto velkoklubů v londýnském stánku přinesl nezapomenutelnou přestřelku 4:4, kterou završil gólem z penalty v úplném závěru Cole Palmer. Na druhé straně všechna pozornost směřovala na Haalanda, který ve stejném zápase skóroval dvakrát, v předsezonním přáteláku pak Londýňanům nasázel dokonce hattrick.

Že se z Chelsea stal oblíbený soupeř norského snajpra, se potvrdilo v 18. minutě. Haaland si přebral přihrávku, dostal se až před Roberta Sáncheze a zkušeně jej přehodil. Rozdílový faktor ve vyrovnaném utkání byla kompaktnost obrany Citizens, v další šanci se tak znovu ocitli hosté. Ve 37. minutě zkoušel zpoza vápna štěstí Jeremy Doku, tečovanou ránu však dokázal Sánchez vyškrábnout nad břevno. V závěru půle se díky dorážce po střele Palmera prosadil Nicolas Jackson, o radost ho ale připravil těsný ofsajd.

City neprohrálo v posledních 65 zápasech, ve kterých vedlo o poločase, což se snažil i po výměně stran změnit nebezpečný Christopher Nkunku. Nejblíže brance byl ale v 51. minutě znovu Haaland, ránu z hranice vápna využil Sánchez k předvedení svých reflexů. Po hodině hry se Jackson inspiroval akrobatickým zakončením, které Demba Ba předvedl v roce 2013 proti Manchesteru United, trefil ale přímo brankáře. Ricu Lewisovi poté nebyl uznán gól kvůli faulu nahrávajícího Haalanda. Výhru tak zpečetil až v 84. minutě Kovačič krásnou střelou o tyč zpoza vápna.

Úřadující šampion tak vstoupil do nového ligového ročníku vítězně. V dalším kole pojede Chelsea 25. srpna na hřiště Wolves, Manchester City přivítá o den dříve doma Ipswich.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Crystal Palace 2:1

18.08.2024 15:00

Góly: 29. Bryan Mbeumo, 76. Yoane Wissa - 57. Ethan Pinnock (vl.)

Brentford zvládl vstup do Premier League, když na domácí půdě v londýnském derby zdolal Crystal Palace 2:1. O vítězství Včel se postarali Yoane Wissa a Bryan Mbeumo.

Týmu Thomase Franka chyběl Ivan Toney, jehož budoucnost je nejistá, i nová klubová posila Igor Thiago. Po prvních nebezpečných střelách Eberechi Ezeho - z nichž jedna vedla ke gólu, který byl následně po kontroverzním rozhodnutí rozhodčího odvolán, Mbeumo využil své příležitosti a poslal Brentford v polovině prvního dějství do vedení. Mladý Kamerunec otevřel svůj gólový účet poté, co ho přesnou přihrávkou našel Wissa.

Oliver Glasner byl viditelně frustrovaný z toho, že jeho tým v prvním poločase nebyl dostatečně důrazný. Doložila to například přetažená střela Jeana-Philippa Matety ze slibné pozice. Francozského útočníka vystřídal po změně stran Odsonne Édouard. Po přestávce však Crystal Palace hrozili mnohem více, Adam Wharton vystřelil levačkou z hranice pokutového území, jeho střela se odrazila od dvou obránců Brenfordu a poté se odrazila těsně vedle levé tyče branky Marka Flekkena.

Velkou část hry stavěli hráči Crystal Palace na svých wingbacích. Centr Tyricka Mitchella odvrátil na zadní tyči Daniel Muñoz, nešťastně však míč nasměroval na Ethana Pinnocka, který míč odrazil do vlastní sítě. Hosté byli najednou plní sebevědomí a brzy opět skórovali, branka nicméně nebyla uznána pro ofsajd.

Vzhledem k náročnému losu v následujících zápasech bylo pro Brentford důležité, aby v tomto utkání bodoval. Nakonec se svěřencům trenéra Franka podařilo poprvé po sedmi střetnutích získat proti Crystal Palace všechny tři body, když Wissa doklepl míč z metru do brány poté, co Dean Henderson dokázal střelecký pokus Nathana Collinse pouze vyrazit před sebe. Pro trenéra Glasnera bude prohra velkým zklamáním a bude doufat, že se mu podaří posílit tým o nové posily ještě před uzavřením přestupového okna.

Více informací k zápasu

West Ham United - Aston Villa 1:2

17.08.2024 18:30

Góly: 37. Lucas Paquetá (pen.) - 4. Amadou Onana, 79. Jhon Durán

Jhon Durán, o kterého měl v minulosti zájem i West Ham, vystřelil historicky první vítězství Aston Villy na London Stadium, když gólem v závěru zajistil týmu Unaie Emeryho vítězství v úvodním kole nové sezony Premier League (2:1).

Optimismem naplněné provedení písně "I'm Forever Blowing Bubbles" se ozývalo po celém London Stadium na uvítanou Julena Lopeteguiho a jeho několika nových velkých jmen, která přivedl, ale byla to nejnovější rekordní akvizice Villy, která neztrácela čas a dala se do střílení gólů. Amadou Onana vtrhl do pokutového území, naskočil si na rohový kop Youriho Tielemanse a po necelých čtyřech minutách zanechal domácí v šoku, čímž si získal přízeň věrných fanoušků Villy. Tým Unaie Emeryho pokračoval i nadále v tomto duchu a Morgan Rogers otestoval Alphonse Areolu, když se snažil navázat na svou vynikající předsezónní formu.

Brzy přišly další jasné šance Villy, Leon Bailey trefil tyč poté, co se prosmýkl kolem Areoly, a John McGinn ze středu hřiště mířil vedle. Po dlouhém míči se Matty Cash dostal v pokutovém území do střetu s Tomášem Součkem a rozhodčí Tony Harrington ukázal na penaltový puntík, přestože se obránce Villy v tomto souboji lehce dotkl míče. Lucas Paquetá pokutový kop chladnokrevně proměnil, čímž nabudil Kladiváře k silnému závěru poločasu, a nebýt skvělého zákroku brankáře Emiliana Martíneze, vítěze Copa América, mohl Emerson strhnout vedení na stranu domácích.

V porovnání s prvním poločasem byl pro Villu start do poločasu druhého výrazně nepříjemnější, ale přesto ji znovu do vedení mohl poslat Rogers. Hrozba protiútoků Villy byla citelná po celý druhý poločas a Durán, který přišel na hřiště po hodině hry, aby nahradil Ollieho Watkinse, po úniku zasáhl boční síť. Zbývalo něco málo přes 10 minut, střídající hráč a nová posila Ian Maatsen pronikl po levé straně a našel Jacoba Ramseyho, který před zaplněným hledištěm přihrál Duránovi a ten prostřelil Areolu.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Wolverhampton Wanderers 2:0

17.08.2024 16:00

Góly: 25. Kai Havertz, 74. Bukayo Saka

Londýnský Arsenal vstoupil do Premier League vítězně. Postaralo se o to především duo Kai Havertz - Bukayo Saka. Oba ofenzivní borci Gunners zapsali do statistik shodně gól a přihrávku a podepsali se tak pod triumf nad Wolves poměrem 2:0.

Přestože hosté vstupovali do utkání na Emirates Stadium v roli outsidera, do šance se dostali jako první, ale střelu Matta Dohertyho zablokoval Gabriel. Poté se osmělili i Gunners. Ben White a Bukayo Saka ovšem promarnili několik příležitostí, přičemž druhý jmenovaný dvakrát vyzkoušel pozornost gólmana hostů. Proti hlavičce Kaie Havertze po Sakově centru už byl ale José Sá bezmocný. Domácí mohli ještě v první půli svůj náskok zdvojnásobit, ale neuspěli. Stejně si vedli i hráči Wolves, avšak David Raya hlavičku Jørgena Stranda Larsena zneškodnil.

První šanci druhého poločasu měl střelec úvodní branky zápasu. Havertz ale v dobré pozici svou slabší pravou nohu přestřelil. Podobně si vedl Thomas Partey a neuspěl ani Vlk Rayan Aït-Nouri, jehož střela proletěla těsně vedle Rayovy tyče. Wolves začali získávat více a více sebevědomí. Střídající Matheus Cunha se po špatné přihrávce Williama Saliby ocitl v obrovské šanci, ale jeho střela postrádala potřebnou razanci.

Probrat své spoluhráče se pokusil kapitán Gunners Martin Ødegaard, jehož prudká rána hostujícího strážce svatyně pořádně štípla. Nakonec se ujal až pokus Saky, který po kombinaci s Havertzem přesně mířil k bližší tyči. Nejlepší ligová obrana loňského ročníku opět velmi dobře zafungovala a hned v úvodu soutěže udržela čisté konto. Wolves sice vyhráli jediný z posledních 11 ligových střetů, i tak šlo ale u týmu kouče Garyho O'Neila najít několik pozitiv, na kterých mohou v budoucnu stavět.

Více informací k zápasu

Everton FC - Brighton & Hove Albion 0:3

17.08.2024 16:00

Góly: 26. Kaoru Mitoma, 56. Danny Welbeck, 87. Simon Adingra

Počtvrté v řadě dokázal Brighton vydolovat z prvního kola Premier League tři body, což se mu podařilo poprvé v historii. Velmi spokojený s výsledkem může být i nový kouč Seagulls Fabian Hürzeler, jehož svěřenci si z Goodison Parku odvezli výhru 3:0 nad Evertonem.

Fanoušci Evertonu si chvíli mohli myslet, že jejich oblíbencům vyšel vstup do sezony poté, co Jack Harrison z bezprostřední blízkosti dostal míč mezi tři tyče, ale jeho oslavy přerušil zdvižený praporek asistenta. Poté, co Brighton přežil tuto krušnou chvilku, přispěchal s odpovědí João Pedro, jehož dalekonosný pokus orazítkoval branku Jordana Pickforda. Ve 26. minutě už ale zkušený gólman musel lovit míč ze sítě. Skóre po přihrávce Yankubaa Minteha otevřel Kaoru Mitoma.

Do šaten šli v lepší náladě hosté. Tu jim chtěli hráči Evertonu co nejdříve zkazit a málem se jim to povedlo. Brzy po startu druhé půle totiž sudí odpískal ve vápně zákrok Lewise Danka na Dominica Calvert-Lewina, ale penalta se po zásahu VAR nekopala. Skóre se znovu měnilo až v 56. minutě. Idrissa Gueye nezvládl rozehrávku, míč se dostal k Dannymu Welbeckovi, který levou nohou mířil přesně. V Premier League se trefil v 15. sezoně v řadě a zajistil Brightonu dvoubrankové vedení.

Další nepříjemnost pro Everton přišla o deset minut později. Postaral se o to velezkušený Ashley Young, který zatáhl za záchranou brzdu, když zastavil pronikajícího Mitomu, za což mu sudí udělil červenou kartu. Šlo o jeho čtvrté vyloučení v kariéře v Premier League. S početní výhodou Seagulls naložili velmi dobře. Konkrétně to byl dvaadvacetiletý Simon Adingra, jehož rána levačkou zapadla do spodního rohu branky. Definitivně tak pečetil venkovní ligové vítězství, na které Brighton čekal od února.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Southampton FC 1:0

17.08.2024 16:00

Góly: 45. Joelinton

Newcastle porazil Southampton 1:0, a zahájil tak novou sezonu Premier League úspěšně. Saints z posledních devíti návštěv St James' Parku ani jednou neodjeli s výhrou a po návratu mezi elitu si budou muset na bodový přísun počkat.

Magpies chtěli napravit v nové sezoně mírně poškozenou reputaci z té minulé, kdy vinou zranění nedosáhli na předsezonní ambice. Proti nově postoupivším hostům Straky začaly zostra, přičemž obzvlášť nebezpečně vypadal útočník Newcastlu Alexander Isak.

Přestože se Southampton ne příliš úspěšně snažil držet míč ve své moci, letní posila Ben Brereton Díaz neustále napadal. Ještě před přestávkou se stal aktérem incidentu, který mohl obrátit zápas na ruby, když Fabian Schär viděl po střetu s chilským reprezentantem přímou červenou. To však Newcastlu příliš neubralo na elánu a po výpadku koncentrace v zadních řadách Southamptonu Isak předložil míč Joelintonovi, který chytře vypálil z 12 metrů a před přestávkou poslal svůj tým do vedení.

Hosté s výhodou jednoho muže v poli věděli, že iniciativa je v jejich rukou, a během pěti minut po návratu do hry mohli vyrovnat. Po několika odrazech v šestnáctce Newcastlu Brereton Díaz nevysvětlitelně neproměnil velkou šanci. Následoval jistý výkon Magpies, kteří neúnavně bojovali ve středu pole a také posunuli Anthonyho Gordona s Isakem nahoru, aby zůstali nebezpeční díky protiútokům.

Kolem 70. minuty udělal Russell Martin dvojité střídání ve snaze najít nějakou příležitost na srovnání. Kombinace nezničitelné černobílé zdi a zřetelného nedostatku útočné kvality ze strany Saints však způsobila, že se jim nedařilo soupeře zlomit. Fanoušci Newcastlu tak mohli ze stadionu odcházet spokojeni, neboť kromě tří bodů viděli i perfektní defenzivní výkon korunovaný čistým kontem.

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - AFC Bournemouth 1:1

17.08.2024 16:00

Góly: 23. Chris Wood - 87. Antoine Semenyo

Nottingham Forest ukončil pětiletou sérii porážek v úvodní den ligy, ale i tak nebyli jeho fanoušci spokojeni, jelikož cestu jejich miláčků za třemi body pokazil v závěru vyrovnávacím gólem na 1:1 Antoine Semenyo. Ten tak odpověděl na úvodní branku duelu, kterou vsítil Chris Wood.

Sotva bitva začala, došlo k nevinně vypadající srážce mezi Semenyem a záložníkem Forestu Danilem, kvůli které musel Brazilec na hřišti podstoupit dlouhé ošetření. Stalo se tak během jeho 50. vystoupení za klub. Když hra nakonec pokračovala, byl to Forest, kdo získal převahu a nejlepší střelec předešlé sezony Wood pokračoval tam, kde v minulém ročníku skončil. Poté, co náhradník Ryan Yates pronikl dopředu a napálil míč na brankáře Neta, byl právě Wood tím, kdo ihned přispěchal s přesnou dorážkou.

Hosté mohli vyrovnat po rohovém kopu, branka byla však pro přechozí ofsajd odvolána. Bournemouth pokračoval v tlaku i v bojovné druhé půli.

Krátce po hodině hry mohl vyrovnat hlavičkující Willy Boly, ani jemu se to ale nepovedlo. Když domácí hrozili zvýšením svého náskoku, mohl to být paradoxně jejich soupeř zásluhou Semenya, kdo mohl skórovat, avšak Matz Sels ránu pokryl. V závěrečné fázi zápasu potěšil fanoušky na City Ground nástup rekordní letní posily Elliota Andersona.

Zdálo se, že Bournemouth bude litovat odevšivšího útočníka Dominica Solankeho, tři minuty před koncem se ale nepovedená přihrávka Harryho Toffola odrazila od Murilla k Semenyovi a ten mohl z bezprostřední blízkosti doklepnout. Pozdní vyrovnávací gól připravil Forest o první vítězství v devíti ligových střetnutích proti Cherries. Andoni Iraola se již nemůže dočkat, aby mu nově podepsaný útočník Evanilson pomohl vylepšit klubový rekord z minulé sezony, kdy Cherries získali 48 bodů.

Více informací k zápasu

Ipswich Town - Liverpool FC 0:2

17.08.2024 13:30

Góly: 60. Diogo Jota, 65. Mohamed Salah

Na jedničku zahájil manažer Liverpoolu Arne Slot angažmá na lavičce slavného celku. Jeho noví svěřenci porazili 2:0 Ipswich Town na Portman Road a ukázali tak ligovému nováčkovi realitu, která ho po 22 letech mimo Premier League čeká.

Nová sezona s sebou přináší nové naděje, které živí i Ipswich Town. Ligový nováček se bude snažit rozcupovat prognózy bookmakerů a zachovat si prvoligovou příslušnost. Na přestupovém trhu sice nebyl přehnaně aktivní, ale i tak posílil svůj kádr. To samé ale nelze říct o jeho sobotním soupeři. Bez nových tváří, o kterých by se dalo mluvit, si ještě více pozornosti uzmul samotný trenér Slot, který má za úkol nahradit klubového hrdinu Jürgena Kloppa.

Nizozemec s sebou přinesl odlišný styl hry, který jeho svěřencům v úvodním dějství příliš neseděl. Největší příležitost Reds přišla až ve 45. minutě, kdy Trent Alexander-Arnold pálil těsně vedle tyče. Naopak hráči Ipswiche dvakrát vyzkoušeli pozornost Alissona Beckera, když zakončovali Jacob Greaves a Omari Hutchinson, pro Brazilce to však byly snadné zákroky. Domácí předvedli v první půli výkon, který potěšil Kierana McKennu i diváky, mezi nimiž nechyběl Ed Sheeren - světová superstar a také jeden ze spoluvlastníků klubu.

Po přestávce musel Sheeren nabrat směr koncert v Srbsku a spolu s jeho odchodem se změnil i obraz hry. Nejprve dvakrát zahrozil Luis Díaz, ale jeho pokusy nenadělaly Christianu Waltonovi velké potíže. Neuspěl ani Diogo Jota, jehož hlavička skončila těsně mimo. Defenziva domácích tak poprvé polevila až po hodině hry. Po přihrávce Mohameda Salaha se podruhé během krátké doby dostal do zakončení portugalský reprezentant, jenž se tentokráte z bezprostřední blízkosti nemýlil.

Pár minut po úvodní trefě se do šance dostal i Salah. Forvard Reds se dobře zorientoval v pokutovém území a z dorážky zvýšil na 2:0. Tento zásah zajistil Egypťanovi další rekord - žádný jiný hráč v historii PL totiž v prvním kole nedal více gólů než právě Salah (9). Během pár minut se tak naděje Ipswiche na dobrý výsledek rozplynuly a domácí poznali, že anglická nejvyšší soutěž je přeci jen něco jiného než Championship a jakýkoli výpadek koncentrace může mít fatální následky.

Reds si s přibývajícím časem vypracovali další šance na zvýšení náskoku, ale už neuspěli. I tak jim dva góly stačily na zisk tří bodů. Tento výsledek znamená, že Slot prodloužil sérii neporazitelnosti Liverpoolu v úvodních kolech ročníku na 13 zápasů, a přestože v této sezoně přijdou ještě daleko těžší duely, on i jeho tým mohou být spokojeni s tím, jak zvládli druhý poločas. Stejně tak Kieran McKenna ví, že boj o záchranu nebude ani proti ligovým gigantům bez šance. Jestli se mu podaří obrat favorita si znovu vyzkouší hned v příštím kole, kdy se představí na půdě Manchesteru City.

Více informací k zápasu

Manchester United - Fulham FC 1:0

16.08.2024 21:00

Góly: 87. Joshua Zirkzee

Dlouho očekávanou Premier League rozjel úvodní zápas mezi Manchesterem United a londýnským Fulhamem. Týmy dělilo v minulé sezoně 13 bodů, přičemž ani jeden nemohl být s finálním postavením spokojen. Favorit z Manchesteru dlouho nenacházel recept na pevnou obranu Londýňanů, kteří sami mohli z několika slibných protiútoků překlopit zápas na svou stranu. Zachráncem Rudých ďáblů se stal Joshua Zirkzee, čerstvá akvizice z Boloni, který v závěrečných minutách utkání rozsekl bezbrankový stav.

Hromada posil z přestupového období dávala fanouškům United vyhlídky na lepší než osmé místo. Vítr z plachet jim však hned v úvodu sebral hostující Kenny Tete. Jeho prudkou střelu z dálky Onana nezkrotil, celá akce naštěstí pro domácí gólem nakonec neskončila. United se do své první vážné šance dostali po chybě brankáře Bernda Lena, kterou vystihl Casemiro, posunul míč ostrostřelci Bruno Fernandesovi, ten ovšem svou střelu směřoval doprostřed branky na stojícího Lena. Fernandes na sebe do poločasu upozornil ještě jednou, ani teď se ale Old Trafford radovat nemohl.

Po zbytek prvního poločasu byli aktivnějším týmem domácí. Kobbie Mainoo po dobré kombinaci na levé straně pálil mimo. Na druhé straně musel Onana hasit tečovanou střelu Rodriga Munize.

Hra na protiútoky se londýnskému celku vyplácela, a ne zrovna nejpevnější obrana United se často dost zapotila. Šanci Andrease Pereiry zneškodnil až na brankové čáře domácí zadák Lisandro Martínez. Bezgólový stav vydržel až do 87. minuty. Debutant v rudém dresu Joshua Zirkzee si sběhl do vápna, kde ho přízemním centrem našel Alejandro Garnacho. Svým premiérovým gólem rozjásal zaplněné tribuny a přihrál Rudým ďáblům první letošní ligové vítězství.

V závěru mohl na 2:0 zvýšit Garnacho, v pádu ale nedokázal usměrnit míč do zcela odkryté sítě. Ačkoliv United vyhráli a splnili povinnost zisku tří bodů, trenér Ten Hag nemůže být s výkonem svého týmu zcela spokojený.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Brighton & Hove Albion
1
1
0
0
3 : 0
3
2
Arsenal FC
1
1
0
0
2 : 0
3
Liverpool FC
1
1
0
0
2 : 0
3
Manchester City
1
1
0
0
2 : 0
3
5
Aston Villa
1
1
0
0
2 : 1
3
Brentford FC
1
1
0
0
2 : 1
3
7
Manchester United
1
1
0
0
1 : 0
3
Newcastle United
1
1
0
0
1 : 0
3
9
Tottenham Hotspur
1
0
1
0
1 : 1
1
Leicester City
1
0
1
0
1 : 1
1
AFC Bournemouth
1
0
1
0
1 : 1
1
Nottingham Forest
1
0
1
0
1 : 1
1
13
Crystal Palace
1
0
0
1
1 : 2
0
West Ham United
1
0
0
1
1 : 2
0
15
Fulham FC
1
0
0
1
0 : 1
0
Southampton FC
1
0
0
1
0 : 1
0
17
Ipswich Town
1
0
0
1
0 : 2
0
Wolverhampton Wanderers
1
0
0
1
0 : 2
0
Chelsea FC
1
0
0
1
0 : 2
0
20
Everton FC
1
0
0
1
0 : 3
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (380)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele