Premier League - preview 3. kola: Red Devils proti Reds

31.08., 08:28, aktualizováno 01.09., 09:02
Previews
Luis Díaz (© AFP)

Souboj tradičních značek zakončí třetí kolo anglické ligy, Manchester United bude doma hostit Liverpool. Ještě před tím se hrají další dva atraktivní duely, Newcastle se střetne s Tottenhamem a na programu je i jedno londýnské derby.

Newcastle United - Tottenham Hotspur

neděle 14:30

V neděli je v St. James' Parku na programu utkání třetího kola anglické nejvyšší soutěže mezi Newcastlem United a londýnským Tottenhamem Hotspur. Domácí jsou v tabulce na sedmém místě se čtyřmi body z úvodních dvou zápasů proti Southamptonu a Bournemouthu, hosté mají také čtyři body, ale díky lepšímu brankovému rozdílu jsou na pátém místě.

Po nepříliš povedené sezóně 2023/24, ve které skončil Newcastle na sedmém místě, nekvalifikoval se do evropských pohárů a z Ligy mistrů vypadl hned v základní skupině, doufá trenér Eddie Howe, že tato sezóna bude o poznání úspěšnější.

V úvodním zápase Premier League proti nově postoupivšímu Southamptonu byl ale již po 28 minutách vyloučen Fabian Schär a Magpies tak byli nuceni přenechat Saints držení míče a ve zbytku utkání převážně bránili. Ve 45. minutě ale vstřelil jediný gól utkání Brazilec Joelinton. O týden později ale Newcastle ztratil body v utkání proti Bournemouthu, remízu 1:1 v 76. minutě zařídil Gordon. Magpies ještě v závěru inkasovali, v 92. minutě se střelecky prosadil rychlík Ouattara, ten však zasáhl míč rukou a branka neplatila. V týdnu pak Newcastle postoupil do třetího kola EFL Cupu, když v penaltovém rozstřelu přetlačili Nottingham Forest.

V St. James' Parku mají domácí fotbalisté v posledních měsících velmi dobrou bilanci, v letošním kalendářním roce zde prohráli jediné utkání, a to 13. ledna proti Manchesteru City, kdy o výhře Citizens rozhodl až v nastaveném čase mladičký záložník Bobb.

O síle Newcastlu na domácím stadionu moc dobře ví i londýnský Tottenham. Poslední dva výjezdy na sever Anglie Spurs hrubě nevyšly, v roce 2023 zde už po 21 minutách prohrávali vysoko 5:0, zápas nakonec skončil 6:1. Loni pak už pod vedením Angeho Postecoglua nedokázali vstřelit branku a opět prohráli drtivě 4:0.

Letos to ale vypadá nadějněji. Tottenham sice v prvním kole překvapivě ztratil body na půdě Leicesteru, Liškám zajistil bod veterán Vardy, minulý týden ale před vlastními fanoušky smetli Everton 4:0. Dvakrát se střelecky prosadil kapitán Son, velmi slibně svoji kariéru v Londýně započal také křídelník Wilson Odobert.

Newcastle bude v neděli chybět hned několik středních obránců, zranění do utkání nepustí Svena Botmana a Jamaala Lascellese, Fabian Schär si stále odpykává karetní trest. Nenastoupí ani útočník Callum Wilson. Hostům bude chybět Bentancur a drahá posila Dominic Solanke.

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope; Livramento, Krafth, Burn, Kelly; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Murphy, Isak, Gordon

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario; Porro, Romero, Van de Ven, Udogie; Sarr, Bissouma, Maddison; Johnson, Son, Odobert

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.47 - 4.14 - 2.62

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Crystal Palace

neděle 14:30

V neděli odpoledne přivítá Chelsea na Stamford Bridge v rámci londýnského derby Crystal Palace. Blues za sebou mají vysokou výhru nad Wolves, v týdnu pak i přes porážku se Servette postoupili do základní skupiny Konferenční ligy. Eagles naopak čekají na své první body v sezóně.

Po chaotickém přestupovém období se Chelsea konečně může soustředit pouze na dění na hřišti. V létě přišlo do klubu spousta nových tváří, poslední z nich, Jadon Sancho, dorazil na Stamford Bridge až v pátek večer v rámci hostování s opcí z Manchesteru United. Z týmu naopak odešel Raheem Sterling a Armando Broja, kteří pod trenérem Marescou nedostávali prostor.

Po porážce 0:2 v prvním kole doma s Manchesterem City dokázal italský trenér minulou neděli umlčet některé kritiky, když jeho svěřenci na Molineux porazili Wolves přesvědčivě 6:2, hattrickem se v druhé půli zaskvěl Noni Madueke. U všech tří jeho branek asistoval Cole Palmer a tento výkon jim vynesl místa v anglické reprezentaci.

Že by všechno šlo podle plánu se ale rozhodně říct nedá. Ve čtvrtek totiž přišla překvapivá prohra v předkole Konferenční ligy proti švýcarskému Servette. O postup do základní skupiny sice nepřišli, fanoušci i přesto pochopitelně spokojeni nejsou.

Podobně jsou na tom i příznivci Crystal Palace. Svěřenci Olivera Glasnera mají za sebou už dvě prohraná londýnská derby, v prvním kole nestačili na Brentford, minulý týden si pak pro tři body do Selhurst Parku přijel West Ham United. Chuť si Eagles spravili v úterním utkání ligového poháru, když v zápase proti druholigovému Norwichi na hřišti naprosto dominovali a po výhře 4:0 postoupili do třetího kola.

Domácí by mohli nastoupit v nejsilnější možné sestavě, nejistý je pouze start Roméa Lavii. Rakouský trenér Glasner naopak nebude moct využít služeb brazilského záložníka Matheuse Francy, který je mimo hru od začátku března. Nenastoupí ani nová posila Chadi Riad, který si v posledním zápase poranil koleno.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Sanchez; Gusto, Fofana, Colwill, Cucurella; Caicedo, Fernandez; Madueke, Palmer, Pedro Neto; Jackson

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Henderson; Clyne, Guehi, Richards; Munoz, Wharton, Hughes, Mitchell; Kamada, Eze, Mateta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 4.35 - 4.77

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Manchester United - Liverpool FC

neděle 17:00

V neděli je na programu šlágr třetího kola anglické Premier League, na Old Trafford změří své síly domácí Manchester United a Liverpool. V Northwest derby dojde k prvnímu střetnutí bývalých trenérských rivalů z Eredivisie, Erik ten Hag se dobře zná s Arne Slotem ze vzájemných soubojů v nizozemské nejvyšší soutěži.

Osm dní po velmi nepřesvědčivém vítězství nad Fulhamem, o kterém rozhodl až v samém závěru nově příchozí Joshua Zirkzee, přišel další nepříliš povedený výkon Rudých ďáblů a zasloužená prohra na Amex Stadium.

Skóre utkání otevřel bývalý hráč Manchesteru United Danny Welbeck, po změně stran dokázal vyrovnat mladičký Amad Diallo. O pár minut později se zapsal mezi střelce také nový oblíbenec fanoušků Zirkzee, jeho branka ale nebyla pro ofsajd uznána, a tak bylo skóre stále vyrovnané. V 95. minutě ovšem přesnou hlavičkou vrátil Brightonu vedení brazilský ostrostřelec João Pedro.

Manchester United tak utrpěl druhou porážkou v pouhých třech soutěžních zápasech v této sezóně, na začátku srpna totiž v Community Shieldu podlehli po penaltovém rozstřelu Manchesteru City. Trenér ten Hag sice dostal důvěru vedení na konci minulého ročníku, ale ani jeho třetí sezóna v Anglii nezačala vůbec dobře.

Rudí ďáblové i přesto mají šanci poprvé od srpna 2023 vyhrát tři domácí zápasy v Premier League v řadě, z Old Trafford odjel z prázdnou v květnu i Newcastle Eddieho Howea. S Liverpoolem však doma vyhráli jediné z posledních šesti ligových zápasů. Fanoušci si rozhodně vybaví říjen 2021 a historickou domácí porážku 0:5 ještě pod vedením Oleho Gunnara Solskjaera, kdy se hattrickem zaskvěl egyptský křídelník Mohamed Salah.

Nový trenér Liverpoolu Arne Slot sehrál proti týmům Erika ten Haga čtyři utkání, oba Nizozemci si ve vzájemných zápasech během svého působení v Eredivisie připsali dvě výhry. Slot se v minulosti, ještě jako trenér AZ Alkmaar, střetl s Manchesterem United ve skupinové fázi Evropské ligy na podzim roku 2019. Jeho svěřenci se však nedokázali ani jednou střelecky prosadit a na Old Trafford prohráli vysoko 4:0. Žádný z posledních devíti trenérů Liverpoolu navíc nezvládl zvítězit při svém prvním utkání proti Rudým ďáblům; naposledy se to podařilo Bobu Paisleymu v roce 1975.

Reds nicméně začali tuto sezónu ve velké pohodě, po úvodní výhře 2:0 na půdě nově postoupivšího Ipswiche dokázali stejným výsledkem na Anfieldu porazit i londýnský Brentford. Slot si užil vítěznou premiéru na domácím stadionu Reds díky brankám Luise Díaze a Mohameda Salaha.

Liverpoolu tak patří po dvou kolech čtvrtá příčka, bez ztráty bodu je ještě trio Manchester City, Brighton a Arsenal. Manchester United je se ziskem tří bodů na dělené desáté příčce s Fulhamem.

Svěřenci Erika ten Haga v minulé sezóně s Liverpoolem dvakrát remizovali a bodový zisk bude pro Manchester úspěchem i v neděli. Kvůli zranění chybí nizozemskému stratégovi hned šest hráčů A-týmu. Mimo hru jsou totiž obránci Lindelöf, Malacia, Shaw a mladičký Yoro, svalové zranění do utkání nepustí ani Masona Mounta a Rasmuse Højlunda. Své premiéry v dresu Liverpoolu se naopak možná dočká letní posila Federico Chiesa, v nové roli brankářské trojky pak bude k dispozici český brankář Vítězslav Jaroš, kterého Reds nepustili na další hostování.

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana; Mazraoui, De Ligt, Martinez, Dalot; Mainoo, Casemiro; Diallo, Fernandes, Garnacho; Zirkzee

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Mac Allister, Gravenberch; Salah, Szoboszlai, Diaz; Jota

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.73 - 4.22 - 1.91

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Brighton & Hove Albion

sobota 13:30

Pouhá dvě odehraná kola stačila, aby v Premier League zbyly už jen čtyři stoprocentní týmy. A dva z nich spolu změří síly hned o třetím ligovém víkendu. Arsenal i Brighton přitom před týdnem musely zvládnout náročné zápasy.

Gunners po úvodním vítězství nad Wolves zamířili do Villa Parku, kde je nečekal z minulé sezony neoblíbený soupeř. Dlouho se schylovalo k tomu, že Artetova družina opět vyjde gólově naprázdno, až v sedmašedesáté minutě potvrdil roli skvělého žolíka Trossard. O deset minut později na něj navázal naopak netradiční střelec v podobě Parteyho, čímž si Arsenal zajistil tři body a zlomení kletby.

Mikel Arteta si chválí především defenzivní část hry svého mužstva. "Je to naše silná stránka. Zaujetí hráčů při každém míči a každé akci ukazuje velkou oddanost týmu. V dosavadních zápasech jsme toho soupeři příliš neumožnili, ale když něco ano, byla z toho opravdu velká šance, při které nás podržel brankář," nezapomněl španělský manažer ani na svého krajana Davida Rayu.

Seagulls se vinou nepovedeného závěru předchozího ročníku připravili o šanci na evropské poháry, do nového ovšem vstoupili s čistým štítem a první tři utkání zvládli úspěšně. Nejcennější je zajisté týden staré měření sil s Manchesterem United, ve kterém sice na Welbeckův gól zareagoval Diallo, avšak v nastavení zařídili tříbodový zisk Racků Joao Pedro. Ještě ve středu si muži z jihu Anglie střihli snadnou práci v podobě Ligového poháru proti Crawley, zvítězili totiž 4:0.

Dlouhodobě se sice Brighton řadí mezi neoblíbené soupeře Arsenalu, v minulém ročníku to ovšem neplatilo. Kanonýři obě utkání opanovali bez jediné inkasované branky, s radostí na ně vzpomíná zejména Kai Havertz, jenž pokaždé skóroval. Prosadil se navíc i v posledním vzájemném střetu ještě v barvách Chelsea.

Mikel Arteta se musí obejít bez dvou hráčů, se kterými možná i trochu počítal. Gabriel Jesus už vynechal předchozí duel s Villans, novou posilu Mikela Merina zase trápí potíže v oblasti ruky. Hostům se v pohárovém utkání zranil O’Riley, který už má za sebou operaci. Otazník vedle něj visí i nad Evanem Fergusonem a Matsem Wiefferem.

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya - White, Saliba, Gabriel, Timber - Ödegaard, Partey, Rice - Saka, Havertz, Martinelli

Brighton - pravděpodobná sestava:
Steele - Veltman, van Hecke, Dunk, Hinshelwood - Minteh, Milner, Gilmour, Mitoma - Welbeck, Pedro

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.34 - 8.30

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - Wolverhampton Wanderers

sobota 16:00

Trenér Nottinghamu Forest Nuno Espirito Santo přivítá v sobotu odpoledne na hřišti City Ground svůj bývalý tým Wolverhampton Wanderers, se kterým se utká ve třetím kole Premier League. Oba vzájemné zápasy v poslední sezóně skončily nerozhodně a remíza by mohla nastat i v sobotu.

Po úvodní remíze 1:1 s Bournemouthem získal Nottingham Forest minulou sobotu své první tři body za těsné vítězství 1:0 na hřišti Southamptonu díky trefě Morgana Gibbse-Whitea z druhého poločasu. Tricky Trees však ale v týdnu vypadli ve druhém kole EFL Cupu, když ve středu po remíze 1:1 na City Ground prohráli 4:3 na penalty s Newcastlem United.

Naopak Wolves jsou jedním z pěti týmů Premier League, které v nové sezóně ještě nezískaly ani bod. V úvodních dvou zápasech prohráli s Arsenalem i Chelsea, minulý víkend doma podlehli Blues vysoko 2:6, k bodům nepomohla ani premiérová branka nové posily Jorgena Strande Larsena.

Wolverhampton ve středu postoupil do dalšího kola ligového poháru, když po dvou brankách navrátivšího Goncala Guedese porazili Burnley 2:0. Domácí fanoušky potěšil svým výkonem i pravý obránce Pedro Lima, který svůj debut v klubu oslavil asistencí.

Nottingham bude v sobotu v plné síle, naopak hostům bude chybět zraněný rakouský útočník Saša Kalajdžič a mimo hru je i dvojice mladíků Gonzalez, Chiwome.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Sels; Williams, Milenkovic, Murillo, Moreno; Anderson, Sangare; Elanga, Gibbs-White, Hudson-Odoi; Wood

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá; Semedo, Mosquera, T. Gomes, Aït Nouri; J. Gomes, Lemina; Hwang, Cunha, Bellegarde; Larsen

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.68 - 3.75

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Leicester City - Aston Villa

sobota 16:00

V sobotu se na King Power Stadium utkají dva týmy, které chtějí co nejdříve zapomenout na ligové porážky z minulého víkendu; Leicester City doma hostí Aston Villu. Foxes se střetnou s Villans poprvé od dubna 2023, kdy si Aston Villa připsala těsné venkovní vítězství 2:1.

Poté, co Leicester při svém návratu do nejvyšší soutěže získal doma bod proti Tottenhamu Hotspur, odešel minulý víkend z Craven Cottage s prázdnou, když ho Fulham porazil 2:1. V utkání se sice střelecky prosadil stoper Wout Faes, který hlavou vyrovnal stav zápasu po úvodní brance Emila Smithe Rowea, ale po přestávce vrátil Fulhamu náskok Alex Iwobi a snaha Lišek o druhé vyrovnání byla nakonec marná.

Leicester si v týdnu zajistil postup do třetího kola EFL Cupu, v úterý doma zvítězil vysoko 4:0 nad Tranmere Rovers z League Two, gólem a asistencí k premiérové výhře Foxes pod trenérem Stevem Cooperem přispěl debutant v základní sestavě Jordan Ayew.

Cooper se bude snažit vyhnout tomu, aby se stal prvním manažerem Leicesteru, který nevyhrál žádný z jeho prvních tří ligových zápasů od Paula Sousy v srpnu 2010, Foxes nicméně vyhráli pouze jeden z posledních pěti domácích střetnutí s Aston Villou.

Svěřenci Unaie Emeryho nedokázali minulý týden navázat na vítězství na hřišti West Hamu United a získat další tři body proti londýnskému Arsenalu, který v minulé sezóně porazili doma i venku. Ve Villa Parku tentokrát prohrála 2:0.

V prvním poločase měl hned obrovskou šanci Ollie Watkins, ale nedokázal trefit branku, po přestávce pak o vítězství Gunners rozhodl Leandro Trossard s Thomasem Parteyem. Villans měli přes týden volno, a tak mohli sledovat losování Ligy mistrů, do níž postoupili poprvé od roku 1983. V milionářské soutěži změří síly například s Bayernem Mnichov, Lipskem či Juventusem.

Teď se ale musí soustředit na domácí ligovou scénu, v sobotu jim proti Leicesteru nepomůže zraněná dvojice Kamara, Mings. Domácí budou postrádat brankáře Stolarczyka a svůj první start v sezóně nezapíše ani útočník Daka.

Leicester City - pravděpodobná sestava:
Hermansen; Justin, Faes, Vestergaard, Kristiansen; Winks, Ndidi; Fatawu, Buonanotte, Decordova-Reid; Vardy

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez; Nedeljkovic, Konsa, Torres, Digne; Bailey, Tielemans, Onana, McGinn; Rogers; Watkins

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.98 - 3.87 - 1.93

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Ipswich Town - Fulham FC

sobota 16:00

V sobotu odpoledne je na programu od 16:00 také utkání mezi postoupivším Ipswich Townem a londýnským Fulhamem. The Tractor Boys po svém návratu do Premier League ještě nebodovali, svěřenci Marca Silvy naopak vyhráli poslední dvě soutěžní utkání.

Náročnější los prvních dvou kol si umí představit jen málokdo. Ipswich Town totiž změřil síly s Manchesterem City a Liverpoolem, dle očekávání z toho byly dvě porážky s celkovým skóre 1:6. Trenér McKenna své svěřence určitě nepochválil za jejich výkon ve středečním utkání ligového poháru proti třetiligovému Wimbledonu. Tractor Boys sice na hřišti dominovali, s papírově výrazně slabším soupeřem ale nakonec padli po penaltovém rozstřelu.

O poznání lepší nálada panuje na Craven Cottage. Fulham totiž po úvodní těsné prohře na Old Trafford dokázal zvítězit nad Leicesterem 2:1 a v týdnu si londýnský celek poradil s Birminghamem a postoupil do dalšího kola EFL Cupu.

Do utkání proti dalšímu nováčkovi v Premier League půjdou jako favorité, Marco Silva navíc může využít všechny své hráče. Domácí trenér naopak nebude moct počítat s Broadheadem, Burnsem či Hirstem.

Ipswich Town - pravděpodobná sestava:
Muric; Tuanzebe, Woolfenden, Greaves, Davis; Morsy, Luongo; Clarke, Szmodics, Hutchinson; Delap

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno; Tete, Diop, Bassey, Robinson; Lukic, Pereira; Traore, Smith Rowe, Iwobi; Muniz

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.13 - 3.49 - 2.37

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Everton FC - AFC Bournemouth

sobota 16:00

Oba týmy zatím čekají na první vítězství, přesto jsou v úplně jiném rozpoložení. Řeč je o sobotních soupeřích Evertonu a Bournemouthu - zatímco domácí se bez bodu i gólu, zato s hrozivým skóre krčí na dně tabulky, Cherries zaznamenali dva nadějné výsledky.

Toffees na úvod nedostali zrovna nejlehčí los, přesto jsou jejich výsledky velkým zklamáním. Nejprve doma schytali tři góly od Brightonu, následně si dojeli o čtyřgólový příděl na hřiště Tottenhamu. Tam bylo v podstatě hotovo už v pětadvacáté minutě, do které stihli skórovat Bissouma se Sonem. Částečné spravení nálady Dycheho svěřenců proběhlo v úterý v rámci Ligového poháru, v němž poměrně silná sestava zvládla duel s Doncasterem.

Bournemouth sice na hřišti West Hamu z EFL Cupu vypadl, smutnit přesto nemusí. V Premier League totiž získal na úvod dva cenné body, a to nejprve ze hřiště Nottinghamu, následně i doma s Newcastlem. Proti Magpies to dlouho vypadalo snad i na výhru, na Tavernierovu trefu ale přeci jen dokázal zareagovat Gordon.

Navíc může Andoniho Iraolu i jeho svěřence povzbudit fakt, že se zpět do hry vrací Aarons. Debut si navíc může odbýt host z Chelsea Kepa. Naopak Everton se stále nemůže spolehnout na zraněné Branthwaiteho, Pattersona a Chermitiho.

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Tarkowski, Keane, Mykolenko - Harrison, Gueye, Iroegbunam, Ndiaye - McNeil - Calvert-Lewin

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Araujo, Zabarnyj, Senesi, Kerkez - Christie, Cook - Semenyo, Kluivert, Tavernier - Evanilson

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.02 - 3.56 - 2.41

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Brentford FC - Southampton FC

sobota 16:00

Ve třetím kole anglické nejvyšší soutěže se utká v Londýně Brentford se Southamptonem. Svěřenci Thomase Franka v polovině týdne porazili Colchester United ve druhém kole EFL Cupu, Saints si ve stejné fázi postoupili přes Cardiff City.

Už po konci přestupového období dojde v sobotu k dalšímu důležitému utkání. Brentford dost možná opustí ostrostřelec Ivan Toney, který v této sezóně nedostal kvůli přestupovým jednáním na hřišti šanci. Spekuluje se i o možném odchodu Yoaneho Wissy, jenž je spojován s přestupem do Wolverhamptonu. Zda-li si Bees poradí i bez dvou klíčových ofensivních hráčů je otázkou, někteří experti by Brentford v tom případě pasovali do role adepta na sestup. Po prvních dvou kolech mají svěřenci Thomase Franka tři body a patří jim 13. příčka.

Ještě hůře na tom je Southampton. Tým z jižního pobřeží patří mezi největší kandidáty na sestup zpátky do Championship už od léta, v prvních dvou kolech navíc nezískali Saints ani bod a favoritem nebudou ani v sobotu. Trenér Russell Martin nebyl spokojený s výkonem Southamptonu ani po středečním utkání ligového poháru, ve kterém Saints porazili druholigový Cardiff 5:3, nepřesvědčil zejména brankář Joe Lumley, který bude v sezóně krýt záda zkušenému Alexi McCarthyovi. Brankářská dvojka Gavin Bazunu je totiž kvůli zranění mimo hru až do začátku roku 2025, do týmu by ale mohl v závěru přestupového období přijít reprezentační gólman Aaron Ramsdale.

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken; Roerslev, Collins, Pinnock, Ajer; Norgaard, Janelt, Jensen; Mbeumo, Wissa, Lewis-Potter

Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy; Stephens, Bednarek, Harwood-Bellis; Sugawara, Fernandes, Smallbone, Downes, Walker-Peters; Brereton Diaz, Archer

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.90 - 4.44

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

West Ham United - Manchester City

sobota 18:30

Úřadující mistr anglické nejvyšší soutěže Manchester City se v sobotu odpoledne na London Stadium utká s West Hamem United a bude chtít na začátku nové sezóny vyhrát i třetí zápas. Citizens v posledních dvou sezónách dokázali nad Kladiváři pokaždé zvítězit a při posledním vzájemném střetnutí v hlavním městě před téměř rokem si připsali vítězství 3:1.

Poté, co Julen Lopetegui zahájil své angažmá na lavičce West Hamu porážkou 2:1 s Aston Villou, slavil minulý víkend svůj první triumf. Jeho svěřenci zvítězili venku nad Crystal Palace 2:0. Po bezbrankovém prvním poločase otevřel skóre v 67. minutě Tomáš Souček, o chvíli později přidal druhý gól kapitán Jarrod Bowen. Kladiváři navíc poprvé od ledna udrželi v Premier League čisté konto, čímž ukončili sérii 19 zápasů bez vychytané nuly. West Ham v týdnu také postoupil do třetího kola EFL Cupu, ve středu večer na London Stadium porazil Bournemouth 1:0.

Lopeteguiho svěřenci v příštím kole vyzvou obhájce trofeje z Liverpoolu, nejprve se ale musí soustředit na ligovou scénu. Proti Citizens se jim nepodařilo vyhrát žádné z posledních 17 ligových utkání, tři body naposledy brali v září 2015 ještě pod vedením trenéra Slavena Biliće. Tehdy v dresu West Hamu skóroval Victor Moses a senegalský útočník Diafra Sakho.

Manchester City mívá v posledních letech pod vedením Pepa Guardioly pomalejší rozjezd do nové sezóny. Letos už ale získali Community Shield a z úvodních dvou zápasů Premier League vytěžili šest bodů, vstřelili šest branek a inkasovali pouze jednu. Čtyři z těchto gólů v nejvyšší soutěži vstřelil nejlepší střelec minulých dvou ročníků Erling Haaland, který minulý víkend navázal na svůj zásah při úvodním vítězství 2:0 na Chelsea svým desátým hattrickem v dresu Citizens při domácí výhře 4:1 nad nově postoupivším Ipswichem Town.

Tractor Boys začali na Etihad Stadium velmi dobře, když Sammie Szmodics skóroval během úvodních sedmi minut. Citizens ale následně průběh utkání otočili třemi góly během pouhých čtyř minut. Dvakrát skóroval vysoký Nor, jednu branku přidal Kevin De Bruyne, v závěru utkání pak Haaland zkompletoval svůj hattrick a zajistil, že Citizens prodloužili svou rekordní sérii vítězství v Premier League o dva a více gólů na 11 zápasů; navíc neprohráli žádný z posledních 46 domácích zápasů ve všech soutěžích.

Lopetegui oznámil, že zkušený obránce Aaron Cresswell má zraněnou podkolenní šlachu a jeho start v sobotním utkání je v ohrožení. O místo v sestavě naopak bude bojovat mexický záložník Edson Álvarez, který už doléčil poranění stehna z Copa America.

Hosté budou v sobotu postrádat dlouhodobě zraněného Oscara Bobba, nejistý je také start Rodriho a Phila Fodena.

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola; Wan-Bissaka, Todibo, Kilman, Emerson; Alvarez, Souček; Bowen, Paqueta, Kudus; Antonio

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson; Lewis, Akanji, Dias, Gvardiol; Kovacic, Bernardo; Savinho, De Bruyne, Doku; Haaland

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.47 - 5.20 - 1.41

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Manchester City
2
2
0
0
6 : 1
6
2
Brighton & Hove Albion
2
2
0
0
5 : 1
6
3
Arsenal FC
2
2
0
0
4 : 0
6
Liverpool FC
2
2
0
0
4 : 0
6
5
Tottenham Hotspur
2
1
1
0
5 : 1
4
6
Newcastle United
2
1
1
0
2 : 1
4
Nottingham Forest
2
1
1
0
2 : 1
4
8
Chelsea FC
2
1
0
1
6 : 4
3
9
West Ham United
2
1
0
1
3 : 2
3
10
Fulham FC
2
1
0
1
2 : 2
3
Manchester United
2
1
0
1
2 : 2
3
12
Aston Villa
2
1
0
1
2 : 3
3
Brentford FC
2
1
0
1
2 : 3
3
14
AFC Bournemouth
2
0
2
0
2 : 2
2
15
Leicester City
2
0
1
1
2 : 3
1
16
Southampton FC
2
0
0
2
0 : 2
0
17
Crystal Palace
2
0
0
2
1 : 4
0
18
Ipswich Town
2
0
0
2
1 : 6
0
19
Wolverhampton Wanderers
2
0
0
2
2 : 8
0
20
Everton FC
2
0
0
2
0 : 7
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1085)

Přidat komentář
Gunner14

Trossard v základu?

Reagovat
TheGun

Řekl si o to hezky, ale vítězná sestava se nemění. Třeba už tam bude špulit prdel Sterling

Reagovat
guestikor

Prdeláč nestihl uzavírku nominace

Reagovat
SunFells

Mám o Martinelliho trochu strach. On by měl strávit podzim s U21, kde by měl zakázané používat pravou nohu, protože to je tragédie jak se v tomhle vůbec nevyvinul a efektivitou je kvůli tomu podprůměrný navzdory mnoha jiným top kvalitám.

Reagovat
Gunner14

snad se probere brzo, uvidíme jak ho Merino v základu ovlivní, bohužel si musíme počkat

Reagovat
Taiger

Konečně, Marti headless chicken

Reagovat
Gunner14

His time is coming

Reagovat
Spikous

dnes to musia byť 3 body

Reagovat
iamek

Arsenal:

Raya | White, Saliba, Gabriel, Timber | Odegaard, Partey, Rice | Saka, Havertz, Trossard.

Brighton:

Verbruggren | Hinshelwood, Dunk, Van Hecke, Veltman | Baleba, Milner | Mitoma, Pedro, Minteh | Welbeck.

Reagovat
Hlahart

Sancho pořád není ofiko

Reagovat
iamek

Raphael Varane, currently removed by Como squad for Serie A season due to injury.

Prý se zvažuje i ukončení smlouvy. Psycho.

Reagovat
Nikikrew

Saka je uzasny

Reagovat
avicii

Neskutočne ich tam točí

Reagovat
masly008

někdo nadával na Martineliho, ale Tross jako vždy od záčatku hrůzostrašný.

Reagovat
Miguel19

Proto přišel Raheem the Dream.

Reagovat
masly008

Reagovat
Miguel19

Však bude super...

Reagovat
masly008

sám si to nepřeješ ne?

Reagovat
Miguel19

Proč? Mě Sterling nikterak nevadí, naopak mi sere, jak s ním ti naši idioti vyjebali.

Reagovat
masly008

ok. tak v tom případě

Reagovat
Miguel19

Navíc se bude prodávat zase za rok. Takže se mu musí i dařit

Reagovat
PP

no, já z něj odvázaný nejsu.. On to decision making má poslední roky otřesné.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Čenda

di do prdele

Reagovat
Golasso

Sterling má na LW slušnou šanci na základ

Reagovat
SunFells

Tak to je jasné

Reagovat
SunFells

V 38 letech chtějí po Milnerovi, aby běhal s Ricem.

Reagovat
Nikikrew

Ved utoci na Barryho rekord, 15 20mim dobrych pre neho

Reagovat
Golasso

Karty gdě zas dpč?

Reagovat
PP

fakt? Já bych stěží písknul faul teda.. Borec odkopl balon a Ode mu naletěl do zvedlé nohy.

Reagovat
Golasso

Za mě by to tedy žlutou sneslo

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
xjert02

Reagovat
Acquanni

To že je hráč první u balónu neznamená, že nemůže faulovat, šel a tou nohou dál proti holeni kolíkama. Takové zákroky můžou skončit i červenou, tohle bylo v pohodě za žlutou, červená samozřejmě určitě ne.

Reagovat
PP

Ale se na to podívej, Ode tam šel dál jak blázen. Borec normálně odkopnul..

Reagovat
Acquanni

Normálně odkopnul a dál pokračoval s pohybem nahoru, proti holeni, kolíkama napřed. Když je v tom větší intenzita, tak je to dneska běžně červená. Tohle bylo dneska normálně na žlutou.

Reagovat
Noke

V český lize by mu dal var červenou, tak jsem zvedavej

Reagovat
ashburtongrove

Za co proboha? Pri takovym odkopu tu nohu nezastavis

Reagovat
kitas

No ale žltá jednoznačne.

Reagovat
Golasso

Tak nemá dělat takový odkop. Však nejde o úmysl, ale že tam šel nebezpečně a dal Odemu šlapák.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Gunner14

Ode teda nevypadá že by to úplně rozchodil

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Saka přestal hrát a hned jsme neškodný

Reagovat
PP

Posledních 10 minut docela hrůza..

Reagovat
Golasso

Nemá někdo číslo na Lukáče? Mám pár hrnců, co bych střelil a hledám člověka, co na to skočí ...

Nezáměrný loket

Reagovat
masly008

Tak to nechápu.Faul za loket do hlavy nepískne,ale přeruší protože to byl loket do hlavy

Reagovat
PP

toto bylo divné. Ono ale Sakovi nepřidává, že neustojí jediný souboj poslední dobou. Dřív co snesl a ustál, to je nesrovnatelné.

Reagovat
kitas

Bože tieto kecy

Reagovat
SunFells

Reagovat
Acquanni

Tvl Neustále dokola se to řeší, proč by měli hráči ustávat fauly, když z toho neplyne nějaká nebezpečná situace? A ne každý pád je hned simulace, kdo hrál fotbal, tak moc dobře musí vědět, že někdy dostane člověk i čistě tělem tak, že jednoduše odletí a je i přesvědčený, že šlo o faul. Saka není žádný extrém a nikdy nebyl co se týče pádů. V tomhle je u nás nejhorší Havertz, ten pravidelně spadne jak ňouma

Reagovat
PP

Ale to já netvrdím, aby ustával fauly. On už ale padá u běžných soubojů.. a navíc u toho začal dělat to válení, což dřív nedělalj. A rozhodčí si tyto hráče zaškatulkují a už se těžko této nálepky zbavíš a nepísknou ti ani faul. Se podívej na Neymara.. X-krát na něj bývaly fauly, ale rozhodčí mu to nepískali.

Reagovat
Acquanni

"X-krát na něj bývaly fauly, ale rozhodčí mu to nepískali."

Jasně, že někdy soupeři prošel i faul na něj, ale stejně tak sudí vždy pískali i úplný nic, když sebou plácal. Rozhodně nebyl Neymar nikdy nějak škodnej. To bych spíše mluvil o Ronaldovi, kterého jsem v ManU nenáviděl ale postupem času jsem si uvědomil, jaké nálože v PL dostával, aniž by se to dost často vůbec pískalo.. On teda samozřejmě vždy uměl padat, ale v té starší éře PL schytával šílený prasárny, za který se dneska běžně vylučuje

Reagovat
Neutron

Preco by mali hraci ustavat suboje? To myslis vazne?

Reagovat
aragorn

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Proč ten šašek nic nepíská?

Reagovat
Gunner14

To zas píská šášula

Reagovat
masly008

To je tragédie od Trosse.To se na mě nezlobte, ale v základu nemá co dělat.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Celá naše ofenzivní hra je tragická, nehledejte si zas obětní beránky.

Reagovat
masly008

já žádného beránka nehledám.Každý tady psal jak je Martineli špatný a Tross je ještě horší v základu.

Reagovat
guestikor

To ani Martinelli. Nakonec bude hrát prdeláč základ

Reagovat
Golasso

Aspoň bude prdel

Reagovat
SunFells

Je to křídlo bez jedné nohy nebo nekřídlo ...Sterling to nebude mít těžké.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Golasso

Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai

Reagovat
Golasso

A Saka zádíčka, to by se mělo počítat za dva

Reagovat
SunFells

Kai a Saka, klasici

Reagovat
Ragnar Lothbrok

ten Havertz mě ale udivuje

Reagovat
SunFells

To musíš mít obočí výš než Carlo, protože je jeden ze 4 nejdůležitějších hráčů už od listopadu.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Acquanni

Tomu chybí k dokonalosti jen větší efektivita v šancích a mě osobně sere že pravidelně sebou nesmyslně plácne

Reagovat
Whitemedia

Bylo jasný, že u vás pojede jak mašina.

Reagovat
guestikor

Odegaardovi tam dávají nějaké tablety na bolest...

Reagovat
Gunner14

Kai cold Saka proti Dunkovi na pohodu

Reagovat
SunFells

Havertz byl až u vykopávajícího Timbera, o pár sekund později atakuje prostor za obranou.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Acquanni

Extrémně důležitý hráč. Hrozná škoda, že jsme ho neměli dvě sezóny zpět když exceloval kromě Saky i Martinelli

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Dobře tomu blbečkovi Rajs dal

Reagovat
Miguel19

Tvl skoro škorpion od Gabriela...

Reagovat
SunFells

Kavanagh píča, polojasno, sobota.

Reagovat
Golasso

Jsem zvědavej, kdy začne někdo dávat žlutý po ekvivalentu toho Parteyova zákroku našemu soupeři . To bude každý obránce vykartovaný do poločasu.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Podle tohohle metru by byl ten jejich levej bek už venku.

Reagovat
ashburtongrove

Myslim ze mu dal kartu za to ze tam sproste zanadaval smerem k rozhodcimu

Reagovat
Golasso

To by dávalo větší smysl, ale vypadalo to spíš za ten faul.

Reagovat
SunFells

Reagovat
xjert02

Reagovat
kitas

Reagovat
guestikor

Ve kterém vesmíru faul na Odegaarda bez karty

Reagovat
masly008

v tom kde loket do hlavy není faul,ale je to důvod přerušit

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Tohle mě na těch anglických rozhodčích baví. Někdy nestačí ani tři zákroky, jindy ty karty tasí hned napoprvé.

Reagovat
kitas

Reagovat
Nikikrew

Pozeram po prvykrat v sezone, ale teda nepaci sa mi to. Zaciatok super, prava strana bola velmi nebezpecna, potom sme prestali hrat. Stred zalohy nie je dominantny, Ode neviditelny, Partey to iste. Trossard od zaciatku je iny ako z lavicky.

Gol z vacsej casti chyba Dunkeho, Saka to ale spravil bravurne.

Mali by sa prebrat a dat rychly 2 gol

Reagovat
ashburtongrove

Dost podobny zapas jak s Villou, kdyz ty tymy dokazou zahustit ten stred a prebirat si ty hrace tak s tim maji problem neco vymyslet. Navic Brighton to tam kouskuje dost tvrdou hrou, nastesti se vede

Reagovat
fenixLFC

mne sa teda od vas nepaci najma timber, mal tam niekolko momentov (nielen pri tej hlavicke brightonu) kedy sa zda ze tie situacie hrozne podcenuje a nehra dorazne

Reagovat
kitas

Práveže až na tú hlavičku ktorú nepokryl sa mi zdá že je dozadu celkom istý. Skôr sa mi nepáči jeho hra dopredu, kedy sa mi zdá dosť nesvoj keď ma dostať loptu v strede ihriska. Je ale vidieť že má veľký drive. Po ročnom zranení ešte od neho čakám že pôjde hore.

Reagovat
guestikor

Na tom investovaném beku mi přijde, že se v tom středu oproti Zinchenkovi málo nabízí... Ale vidět bránit Zinche Minteha nechceš

Reagovat
Nikikrew

Hej od neho cakam viac

Reagovat
guestikor

Ode sel dolů po tom faulu. Evidentně není úplně ok, kdyz mu tam dávali během přerušení nějaké tablety... Partey nic moc uz třetí zapas. Nevěřím, že bude ještě lepší... Trvá mu to a dostává se zbytečně pod tlak, navíc pohrává dost soubojů no

Reagovat
SunFells

Reagovat
Čenda

Reagovat
Golasso

Reagovat
Nikikrew

Bude lepsi, stale mu verim

Reagovat
fenixLFC

baleba je ale smerom dopredu mimo, jemu vsetko trva o dve sekundy dlhsie sa rozhodnut nez by bolo vhodne. nielenze kazi kopec prihravok, ale uplne zufalo tam vyriesil to precislenie okolo 30. minuty ked miesto prihravky do ulicky kde by slo kridlo samo na rayu to tahal sam. a podobnych momentov kedy bol naladeny na uplne inu vlnu nez zvysok tam mal viacero. ale asponze mal par dobrych defenzivnych zakrokov. welbeck najma spociatku vyzeral ze zabudol ze uz nehra za arsenal jak im nahravla loptu za loptou aby to nakoniec vyriesil tak ze uplne zmizol z ihriska

Reagovat
Kixi Syhimour

Arsenal už nikdy nedostane gól

Reagovat
iamek

Rice

Reagovat
SunFells

No to je kokot

Reagovat
avicii

Reagovat
avicii

Ale teda dosť prísne

Reagovat
Miguel19

Rice

Reagovat
VTID94

ty kkt

Reagovat
Acquanni

Pěkně, v první půli borec kopne balón úplně do píči a sudí nic Kvalitka

Reagovat
Acquanni

Konzistence pokračuje

Reagovat
ashburtongrove

Konzistence

Reagovat
xjert02

Reagovat
Čenda

Konzistentně s náma takhle vyjebavaj, další ujetej zarez do sbírky jak Gabiho dvojitá žlutá apod.

Reagovat
Acquanni

Reagovat
Nikikrew

Rice Ck?

Reagovat
MystycMac

Rice dobytok...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

A ten pičus, co ho nakopl, dostane aspoň taky kartu?

Reagovat
Noke

Však mu to ukopl, když už kopal

Reagovat
Golasso

Vole vždyť tam celou dobu stál . Jestli si myslíš, že ho nekopl naschvál, tak ta nabídka s hrncema vejš furt platí

Reagovat
Acquanni

Reagovat
Noke

Nevim jestli ho nakopl schválně nebo ne, ale určitě vím, že kdyby mu Rice ten balón neposunul, tak ho určitě neveme přes nohy bez balónu, tohle jde čistě za Ricem

Reagovat
Golasso

Chceš malou sadu dvou hrnců za 20k nebo větší s pánví za 30?

Reagovat
Neutron

Odfot mi toho co ti kupi dva hrnce za 20k. Sik.

Reagovat
masly008

při tom odkopu by ten balon vůbec netrefil.šel mu prostě po noze.

Reagovat
Noke

To by byla pak jasna červena. Nevěřím, že by ten hráč Brightonu byl tak blbej, že by ho jen tak nakopnul

Reagovat
Noke

https://imgur.com/a/2YV6Vib

Tady už se rozbíhá k odkopu

Reagovat
Noke

Ale je teda pravda, že když viděl jak mu ten balón ukopl, tak ho do ty nohy kopat nemusel

Reagovat
Čenda

až koupíš od golassa ty hrnce, já mám na prodej jeden Karlštejn..

Reagovat
Golasso

Reagovat
Čenda

Reagovat
Noke

Pěkný

Reagovat
Čenda

To né

Reagovat
Mimalu

jasná redka, zločinec

Reagovat
Minister

Rice načo? So žltou kartou toto robiť

Reagovat
mistr129

Asi videl, že se nedává ani za lokty do hlavy a slapaky na holeň…

Reagovat
Gunner14

ok

Reagovat
R.Meireles

Rice

Reagovat
masly008

vsadím se že už nikdy za tohle nebude nikdy 2 žlutá.A ten borec nedostal teda nic?

Reagovat
VTID94

Už myslim jedna bola taká

Reagovat
masly008

ano RvP proti Barce byla podobná.

Reagovat
wyqinac

tvl Lille by proti Slavii melo tak 4 zluty, kdyby tam trestali zakopavani podobne

Reagovat
Skalda29

Komedie oba dva hlavně jak chtěl najednou rychle rozehrát i klidně přes hráče. Přísná žlutá

Reagovat
ashburtongrove

Oni se tam na nej soustredili uz ke konci prvniho polocasu. Tohle si rozhodci obhaji ale asi uz to nikdy neuvidime znovu no

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Swarley

To je paradni

Reagovat
smazaný uživatel

Joao Pedro nakopne míč až do prdele v prvnim poločase nebylo to nic,a za tohle 2 žlutou to tleskám

Reagovat
Acquanni

Ale jak se ještě ten kokot tvářil když tu kartu vytáhl, takový pohled "Sorry no ale já MUSÍM"

Reagovat
masly008

já chci ne musím

Reagovat
Acquanni

Reagovat
smazaný uživatel

Je to k zblití tohle,nemam na to co ani napsat

Reagovat
Čenda

Skrti nás, kopou do nás, a my dostáváme červený, to je moc tohle

Reagovat
MystycMac

Proti United robili to iste a nevadilo to tak prečo plačeš ?

Reagovat
samson192

Proti iným to môžu ale proti nim najlepšie ak ani nenastúpia

Reagovat
Čenda

Protože jsem ten zápas neviděl? bóže tito chujos

Reagovat
Acquanni

Reagovat
vodka

tak pojďme, Welbz by mohl pokračovat v sérii golu proti byvalym klubum

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kinky7

nemohla tohle byt redka pro oba? to odkopnuti jasna zluta ale to nakopnuti mimo mic by si kartu zaslouzilo taky

Reagovat
Čenda

Tak zaprvé odkopnuti si představuji jinak, třeba tak, jak to provedl hráč brightonu v první půlce a nedostal nic. Takovyhle posunuti je druhou žlutou prostě úplně vyndaný, sorry.

A naopak za to zcela jasný úmyslný nakopnutí schovaný za to, že chtěl rychle rozehrát, je snad jasná rudá ne?

A teď se do mně můžete pustit, že je to kvůli klubismu, ale tvl.. tohle by byla rudá i na bruna

Reagovat
kitas

Zatiaľ teda sudi Arsenalu nič nedaruje

Reagovat
herbage

Má cenu vůbec PL sledovat, když ti mamrdi si pískaj jak chtěj?

Reagovat
xjert02

Reagovat
Whitemedia

Jo

Reagovat
Čenda

Reagovat
Neutron

Reagovat
MystycMac

Nepáči sa vam hra Brightonu ? a minulý týždeň ste ich tu vynášali do nebies ...Snáď bude aspoň X

Reagovat
mistr129

Proti slabému soupeři každý vynikne

Reagovat
MystycMac

to chceš povedať že Arsenal je slabší jak United ?

Reagovat
Neutron

Vy nie.

Reagovat
Edgewalker

Ve vzájemném zápase nesnáším všechny soupeře, ale jinak je mám celkem rád

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
guestikor

Mitoma nebo Pedro to tam v prvním poločase zakopli na prase a nic, ale Rice za lehký dotek hned žlutá

Reagovat
Acquanni

Jako upřímně bych ještě pochopil, kdyby dostal redku i hráč Brightonu Protože ten nakopl Rice naprosto záměrně, však Rice neudělal ani krok do cesty, doslova posunul nohu o pár centimetrů

Reagovat
Čenda

Reagovat
Kinky7

takhle jsem to myslel vyse

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
herbage

Ani ten míč nestál, takže neplatná rozehrávka, kterou měl rozhodčí nechat opakovat. Od čeho je tam VAR?

Reagovat
VTID94

Prečítaj si pravidlá prosím ta. Hovoril to aj komentátor

Reagovat
Acquanni

Ještě že Joao Pedro když posunul míč o půl hřiště dostal taky kartu

Ale asi si ji zapomněl sudí zapsat, nějak ji nevidím nikde.

Reagovat
mistr129

Jakože teda můžeš jen tak nakopnout protihráče v situaci, kdy stejně nemůžeš rozehrat?

Reagovat
Kixi Syhimour

Var nemůže, šlo o žlutou

Reagovat
samson192

Reagovat
Nikikrew

opytaj sa Riceho naco to robil, uplne zbytocne

Reagovat
Kixi Syhimour

No nic, třeba tradičně napsat, že chci tohle vidět u City..

Reagovat
Čenda

buď všude nebo nikde kurva.

Reagovat
masly008

Jinak vlastně ten borec nakopl Riceho v přerušené hře, protože ten balon se nedal rozehrýt když se pořád kutálel.

Reagovat
kitas

Veď tá lopta do ktorej totálne jemne kopol Rice ani nestála. Táto červená je strašný bizar.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Matúš Neville

Reagovat
iamek

Gabriel

Reagovat
iamek

Tak spíše chyba obou CB

Reagovat
MystycMac

Je TAM

Reagovat
Mimalu

Pedroooooo

Reagovat
krisa

Vždyť by ho musel nakopnout i kdyby mu do toho Rice nešáhnul, byl úplně u něj..

Reagovat
Miguel19

No, takže by Rice dostal stejně žlutou

Reagovat
iamek

Reagovat
masly008

jako za to že jde od míče? Ale no tak.Zase takový debil nejsi ikdyž jsi dal smajlíka.

Reagovat
Miguel19

Tolik žlutých už za to padlo, že to hráč nakouřil schválně do hráče před ním, jakože chtěl rychle rozehrát...

Reagovat
masly008

ano ale většina tam udělala pohyb nebo tam stála.Rice normálně odcházel.Ten rozdíl jsi určitě viděl.

Reagovat
Miguel19

Ok. Nicméně je tohle prostě jasná karta, za to co udělal Rice.

Reagovat
iamek

Reagovat
mistr129

Tak to moc nikdo nerozparuje, spíš měl jít ven i Veltman

Reagovat
masly008

Ale furt nevíme proč za zakopnutí v prvním poločase žlutá pro hosty nepřišla.To se mění pravidla dle poločasu?

Reagovat
Nizzie

Dle gusta.

Reagovat
aragorn

Reagovat
krisa

Když byl ten bránící k míči čelem. Tady přece Rice odcházel pryč a byl k míči zády. Co měl jako víc udělat?

Reagovat
Miguel19

Ok no, asi by ji spíš nedostal. O to více je za idiota...

Reagovat
Čenda

Kavanagh?

Reagovat
Kiss Me Polka!

šel normalne od míče šel úplně cíleně blokovat rozehrávkou, jak to dělá pomalu každý fotbalista, na co si tu hrajes

Reagovat
krisa

Za co? Však od něj odcházel. Nepostavil se mu schválně do odkopu

Reagovat
vodka

Reagovat
Acquanni

Lehké posunutí míče v pohybu > Kopnutí do protihráče

Reagovat
O.Giroud

To si fakt myslíte, že keby trafil loptu tak mu tá noha pôjde úplne rovnako?

Reagovat
Acquanni

A ty máš pocit, že o Rice jen brnknul, protože ten posunul nohu o 20 centimetrů? Regulérně ho nakopl, použij oči

Reagovat
Godwinson

Brighton, snad to zvládnou za tři

Reagovat
herbage

12 proti 10, ještě aby ne

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Golasso

Reagovat
Swarley

Reagovat
Čenda

Reagovat
jk

Reagovat
Neutron

Reagovat
Nikikrew

Wau Dunk, to bola prihravka

Reagovat
Higi

Ti rozhodčí nemají fakt žádnej cit pro hru, tohle v dalších 100 případech žlutá nebude a on takhle nakurví celej zápas, klaun ten rozhodčí nic víc, hlavně že je důležitej

Reagovat
xjert02

Reagovat
MystycMac

Saliba to de išiel skočil mu rozvod asi.

Reagovat
kitas

Ty sa musíš denne dopupuku pobaviť aspoň 100x. Evidentne ti stačí extrémne malo.

Reagovat
Jordi Alba

Tohle nevezme ani překladač tvl.

Reagovat
MystycMac

ty nevieš čo je to keď ti skočí rozvod zub ?

Reagovat
Jordi Alba

Tak daleko jsem se v tý větě ani nedostal.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Hachim Mastour

čože?

Reagovat
Kixi Syhimour

Gabriel

Reagovat
Swarley

Heh, kvalitni obrana

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Koukám kolik se tady zase hned vyrojilo postaviček

Reagovat
Gunner14

Tak moc neztrácíme v posledních pár letech, tak to víc dusí

Reagovat
xjert02

Reagovat
Bandita_Harry

Ty sa tiež vieš vyrojit postavička

Reagovat
guestikor

Partey tam nechá frajera na 16 úplně volného

Reagovat
Acquanni

Ať jdou opravdu do píče. Žlutá, oka, blbost Rice, ale jak může v jednom zápase nedat kartu za odkopnutí míče přes půl hřiště a pak za tohle ano? A VAR je tak kurva k čemu? To nakopnutí bylo naprosto úmyslně, takže červená. Nebo se změnily pravidla a když hráč zakopne balón (A to ještě to co Rice udělal nazvat zakopnutím je LOL), tak ho soupeř může záměrně kopnout?

Reagovat
masly008

Hele celý zápas tam má dvojí metr takže smůla pro nás zase.

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Neutron

Chudacikovia, zase vam ublizuju.

Reagovat
vodka

proč hraje Partey? proti ville byl taky úplně hrozný, tak fakt nerozumím, proč je aktuálně v arsenalu v základu..

Reagovat
iamek

Nikoho jiného tam nemá ne? Třeba dostane taky druhou žlutou

Reagovat
Miguel19

Jorginho..

Reagovat
Edgewalker

Tak nahradit ho měl Merino, ale hned se zranil.

Reagovat
Čenda

Chris "The Seagull" Cavanagh.

Reagovat
xjert02

Reagovat
mistr129

Racek z Manchesteru

Reagovat
Golasso

Jako ten nás dobře řeže, to jsem dlouho neviděl ani mezi těma PL mrdkama.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ten Veltman to je neskutečnej klaun

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Ragnar Lothbrok

*

Reagovat
Acquanni

Veltman, muž který velmi šikovně využil naivitu Declana Rice Komentátorská hláška týdne tpč. Frustrovaný schválně kopnout do protihráče je šikovnost

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Hroznej kripl Zajímalo by mě, jestli by říkal to samý kdyby se to stalo minulej tejden jeho united.

Reagovat
Golasso

Lukáč je fanda MU?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Mám takový podezření no

Reagovat
Golasso

Hodně by to vysvětlovalo

Reagovat
Jordi Alba

Frustrovanej není očividně sám.

Reagovat
iamek

Reagovat
Acquanni

Ano já jsem frustrovaný a to hodně. Za tři kola už podruhé ti kokoti odpustili soupeři Arsenalu jasnou rudou po tom dementovi Mosquerovi. Za to proti Arsenalu neváhal vytasit druhou žlutou za posunutí míče, který ani nebyl na místě připravený k rozehrávce, o metr, když v první půli nevadilo "posunutí" míče o 50 metrů.

Frustrace je podle mě dost přirozená a logická reakce

Reagovat
Čenda

Reagovat
O.Giroud

To je snáď jedno či míč bol pripravený, blbosť Declana, že toto spraví so žltou kartou. Proste už to rozhodci netrestajú tak často ako zo začiatku, ale stále sa to trestá. Podobne ako simulácie, tiež za každý nasimulovaný pád nedajú žltú, ale niekedy ju proste dajú a teda mi to príde rovnako hlúpe ako keď niekto so žltou kartou simuluje.

Reagovat
Acquanni

Takže je v pohodě že sudí neřeší, když hráč jedné strany zakopne míč přes půl hřiště a pak ve stejném zápase dá žlutou, ještě navíc druhou (neříkám, že má být sudí benevolentnější protože ten hráč už jednu má, ale v kontextu toho že to nepotrestal předtím na druhé straně to tomu prostě ještě přidává) na straně druhé za lehké posunutí o metr? Fakt to tolika lidem připadá v pohodě? A Veltman prostě Rice nakopl naprosto záměrně, nevidět to mohl jen slepec. A i kdyby Rice ten balón regulérně ZAKOPL třeba přes stadion ven tak to snad nedalo Veltmanovi právo ho nakopnout

Reagovat
O.Giroud

Áno je to normálne, že rozhodca proste posúdi x vecí inak lebo to nie je robot, robí chyby a zrovna to chápem, že to vyťahujete. Ale to obhajovanie Declana, že veď lopta nestála resp. nebola pripravená na rozohrávku alebo ju posunul len trochu už je mimo. A o tom Veltmanovi ani nehovorím, borec išiel rozohrať a nemyslím, že keby trafí loptu tak hentak trafí Declana.

Reagovat
Acquanni

Tvl ale tady se nebavíme o nějakém skluzu, který může sudí vyhodnotit v různých situacích odlišně, protože prostě není stroj. Zakopnutí míče mimo hru je naprosto jasný pravidlo a když jednou sudí neřeší odkop přes půl hřiště a ve stejném zápase potrestá druhý tým za poposunuti míče o metr, je prostě čurák

Reagovat
fenixLFC

takze je curak ked spravi jednu chybu namiesto dvoch

Reagovat
Acquanni

Když jde o chybu ne takovou, že by špatně vyhodnotil situaci, ale že vyloženě zapomene na chvíli na pravidla, tak ano, je to naprostý čurák. Znovu, nešlo o nějaký skluzy, souboje, něco kde je X proměnných atd.

Reagovat
Neutron

Ja furt nechapem aku ulohu v tom hra ta dlzka nie aby ste picovali na Rice ze je tupy debil vy sa idete vyvrsit na rozhodcovi a este aj uplne zbytocne

Reagovat
jk

Rice mu tam lezl schválně a teď se tu můžete všichni posrat.

Reagovat
Acquanni

Letošní sezóna bude dost zábavná, když vidím, že zřejmě letos platí pravidla, že když ti soupeř ukopne míč, tak ho můžeš nakopat

Psal jsem to někde výše, ta žlutá pro Rice by ještě byla oka a rozhodně udělal pitomost, ale to nevysvětluje to, že Veltman ho může bez trestu nakopat a že v první půli mohl Joao Pedro zakopnout balón přes půl hřiště. To že obhajujete žlutou pro Rice mě osobně problém nedělá a sám bych proti tomu nic neměl, ale v kontextu ostatních rozhodnutí je to prostě zářez jako kráva a jste fakt dementi, jestli Vám to některým příjde v pohodě. Já a řekl bych že většina ostatních fakt neřveme, že Rice neměl dostat žlutou, jde o kontext několika rozhodnutí, který z toho udělal komedii.

Reagovat
O.Giroud

Keď môže White kopať úmyselne loptu do prothráčov a byť za to oslavovaný tak môže Veltman nakopať Riceho, za to, že mu odkopne loptu pri rozohrávke.

Reagovat
jk

Reagovat
Acquanni

Však tam taky měla přijít žlutá pro oba, protože první tam nakopl někdo míč do Saliby a hned na to se "pomstil" White stejně. Ale víš o co jde ty chytráku? Že tam byl "aspoň" sudí jen jednoduše dement a ani jedné straně tím nepomohl Ale udělat v jednom zápase na stejnou situaci (zakopnutí míče) dvě naprosto odlišná řešení a ještě potrestat zrovna to menší provinění je prostě ovlivnění a zářez.

Reagovat
O.Giroud

No vidíš a od červenej už sme zrazu pri žltej. Takže mal dostať žltú, to súhlasím.

Reagovat
Acquanni

Zakopnout míč PŘI hvizdu a trefit MÍČEM soupeře = nakopnout mimo hru soupeře

Reagovat
O.Giroud

No trefení míčem bylo úmyselné, u toho nakopnutia proste nevieš, len si myslíš. Išiel po lopte, ktorú mu v rozbehu Rice odkopol

Reagovat
Acquanni

Tvl vždyť Rice mu ale nevkročil do cesty, doslova jen posunul nohou a Veltman o Riceho nebrnknul, ale regulérně ho sundal. Tam není absolutně o čem, jestli to byl úmysl, prostě Rice úmyslně nabral. Zajímavý, že White který nakopl míč směr tribuna je jasný záměr, ale u tohoto to prostě "neviem", jasný

Reagovat
Acquanni

Btw. Kdyby předtím White dostal rudou, tak bych nadšený nebyl,ale rozhodně bych neřekl že je sudí kokot. Stejně jako není kokot sudí dneska za to, že dal Riceovi tu druhou žlutou, kokot zkurvený je protože za stejnou, ale výraznější situaci žlutou předtím nedal a u VARu jsou kokoti že neřešili to, že Veltman prostě Rice kopl schválně. Znovu to píšu poněkolikáté, odkdy má právo hráč kopnout do soupeře protože mu posunul mimo hru míč tvl?

I když dá jeden hráč druhému pěstí, tak v momentě kdy to ten druhý oplatí tak jdou ven oba ačkoli bychom se asi všichni shodli, že by si to ten co dal ránu první zasloužil, natož se pak tvářit, že za posunutí míče můžeš soupeře kopnout

Reagovat
O.Giroud

Ale ako ty vieš, že by ho kopol keby mu tú loptu neodkopne? Veltman išiel rýchlo rozohrať a proste tú loptu, kt. by mu tú nohu "zastavila" netrafil a trafil Riceho. Bež von, zober loptu, kamaráta a porovnaj si kam ti vyletí noha keď loptu trafíš a keď ju netrafíš.

Reagovat
Acquanni

Rice normálně odcházel a byl doslova 20 čísel od míče, v takové situaci je normální skrze protihráče rozehrát balón, který je navíc ještě pořád v pohybu? To nemyslíš vážně. Na druhou stranu odkopnutí Whitea směrem na tribunu ke kterému došlo PŘI hvizdu je podle tebe úmysl nemožné popřít. To teda sorry, ale vytáhni si hlavu ze zadku Samozřejmě, že jsem taky zaujatý, ale na tebe teda nemám ani omylem

Reagovat
O.Giroud

Ja si nemusím vyťahovať nič zo zadku, ty si tu ten frustrovaný.

Reagovat
Acquanni

Ano, jsem frustrovaný, samozřejmě že jsem Ale ty se aspoň odvaž napsat na rovinu, že máš jednoduše radost ze zářezu vůči týmu, kterému minimálně nepřeješ, místo abys vymýšlel nesmyslný argumenty jak to co se dneska odehrálo obhájit

Reagovat
O.Giroud

Odkiaľ zas máš, že im neprajem? Ja sa stale bavím o tom, že žiadny zárez tam nebol lebo Veltman nemal byť podľa mňa vylúčený. Ke´d som si to pozrel tak ak už fakt Veltman chcel niečo spraviť Riceovi tak do neho kopnúť loptu, s tým som ochotný súhlasiť, ale stále to je tak na žltú kartu. Ak teda podľa teba mal White dostať žltú v tom zápase proti Aston Ville.

Reagovat
Acquanni

Veltman vyloženě poslal balón Riceovi do nohy a hodlal doslova skrz něj rozehrávat. Ale jasně, opravdu to rozhodně nebyl úmysl, mě se zdá, žes to vůbec neviděl, nebo jen jednou. Stačí vidět jednu, dvě opakovačky a je úplně jasný, že Veltman věděl moc dobře co dělá. A znovu, to že Rice udělal hloupost Veltmanovi nedalo právo k tomu nakopnutí. Žlutá za zakopnutí, ano, ale taky vždycky, ne že jednou ne a pak ano. A kopnutí do protihráče mimo hru = červená.

Reagovat
O.Giroud

Hovorím, že ho teda zrejme chcel trafiť balónom aby získal žltú kartu, určite ho nechcel kopnúť nohou a za to sa červená fakt nedáva. Dýchaj a čítaj

Reagovat
Neutron

Chapem, ze futbal sposobuje emocie, ale u teba to kamo bolo na srdcovu prihodu snad si to dal a prezil si tu ferovost bez ujmy na zdravi

Reagovat
Acquanni

Je to naprosto jednoduché. Pedro měl mít žlutou v první půli, Rice měl být venku, ale Veltman měl být venku taky s přímou červenou. To je celý.

Reagovat
aragorn

Reagovat
Neutron

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Gunner14

Gabi jim tam uteče

Reagovat
Golasso

Martinellimu by tohle mohlo sedět levou stranu hodně otevírají

Reagovat
iamek

Havertz tam dal ukázkově tělo. Nádhera

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Havertz jak si to pak ukop

Reagovat
Gunner14

To je škoda, Kai výborně

Reagovat
Nikikrew

Havertz

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Čenda

díky Kaiovi, teď už mám ten zápas úplně v píči

Reagovat
Čenda

A než mě někdo bude chtít upálit, zpracování i tělo ukázkový, v zakončení trochu smůly, ale to ukopnuti bylo top

Reagovat
Golasso

Se stane no . Stejně už ty největší šance byly předtím.

Reagovat
fenixLFC

saka tam padne pri kazdom kontakte ale zrovna ked by to v tom vapne bolo opravnene a bola penalta tak sa rozhodne to ustat

Reagovat
iamek

Ježíš on ho trefí

Reagovat
Miguel19

Ayari

Reagovat
fenixLFC

ayari

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Vám zkazil radost co

Reagovat
fenixLFC

skor to vyriesil jak uplne kopyto

Reagovat
Gunner14

wtf

Reagovat
O.Giroud

z toho Rayu snáď robia hviezdu naschvál

Reagovat
MystycMac

prázdna Brana a presne da tam de stoji

Reagovat
iamek

Parádní řešení brejku. Jednou to vyjde.

Reagovat
LaVolpe

Saka.

Reagovat
Miguel19

Kai na ně stačí sám. Ale top zakončení už má dnes za sebou.

Reagovat
Kixi Syhimour

co to bylo za zakončení

Reagovat
Gunner14

Hošiii musíme ty šance využít

Reagovat
Golasso

Ještě Timber v háji, to je den

Reagovat
Gunner14

snad to není nic vážný

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Nevypadá to, ale u nás nikdy nevíš

Reagovat
LaVolpe

Co to je dneska za den?

Reagovat
masly008

Teď borec odnesl balon v rukách.A nečekane nic.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Golasso

Snad bys nečekal férovost nebo jednotný metr

Reagovat
masly008

čekal bych jak to bhájí ti co tady psali že Riceho žlutá dle pravidel jak toto pravidlo přestává platit v jednom poločase.Od rozhodčího bych čekal žlutou pro nás že jsme si to nechali vzít.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Golasso

To nejde vysvětlit. Rozhodčí v PL jsou prostě imbecilov

Reagovat
Petr.Petr

Snad nikdo necekal nic jinyho nez to ze arsenal ztrati a prijde bulebicko a vymluvy na rozhodci. Embarasing

Reagovat
mistr129

Reagovat
fenixLFC

nechcete plakat aspon pri porovnavani rovnakych situacii?

Reagovat
mistr129

A v čem se ty situace tedy lišily? Rad si zcela upřímně nechám vysvětlit

Reagovat
Acquanni

Jednoduše, kdyby se Rice zohnul a vzal míč do rukou místo aby ho posunul o metr nohou, tak by to bylo v pohodě a Rice by žlutou nedostal

Reagovat
Spalovač šancí

A proč by ho měl brát do rukou?

Reagovat
Acquanni

Fenix to komentoval jako jinou situaci, tak jsem reagoval tím, že očividně zdržovat tím, že vezmeš balón do ruky je v pohodě, kdežto posunout balón, který ani nestojí na místě, o metr už v pořádku není. Má být zdržování jako zdržování, ať už zakopnutím, nebo odnášením balónu. Sudí se dneska rozhodl potrestat akorát Rice a na konci Rayu, jakékoli jiné zdržování ať už rukama nebo zakopnutím měl v piči. Konzistence

Reagovat
vodka

Reagovat
Vinci

To je ale masakr jak Arsenal totálně přestal hrát, proti takovým retardum by měli dominovat i v 10

Reagovat
masly008

ty jsi je ještě neviděl hrát že?

Reagovat
Vinci

Minimálně 10x. Pokazdy hráli hovno a měli akorát neuvěřitelný štěstí

Reagovat
masly008

No tak. Na míči jsou dobří. Umí se dostat z presu takže napadat v 10 je nesmysl.

Reagovat
iamek

Raya bez karty taky mazec

Reagovat
Minister

Reagovat
iamek

Konečně

Reagovat
Edgewalker

Tak ses dočkal

Reagovat
krisa

Těch 6 minut je docela málo, vzhledem k tomu co se na hřišti událo

Reagovat
iamek

Reagovat
MystycMac

Preboha vi tu idete plakať nad rozhodcom pozrite jak sa rezal Liverpool posledné sezóny keď sa preťahovali s City... toto neje ani kvapka v mori ...

Reagovat
Golasso

Protože nás určitě řežou poprvé ty vocasu

Reagovat
MystycMac

no tak tých sporných momentov v neprospech Arsenalu je za posledné sezóny minimum...

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
O.Giroud

Hej no, pamätám na tú penaltu proti ManCity čo Ederson tam dohral pri zákroku niekoho z ich hráčov a bola penalta. Taký luxus ostatné tímy nedostali

Reagovat
Front hell

Ale dostali. Třeba jak si minulou sezonu vymyslel rozhodčí faul po alissonove simulaci a odvolal regulérní gól City.

Reagovat
O.Giroud

Takže nedostali

Reagovat
Front hell

Takže dostali

Reagovat
O.Giroud

A kedy?

Reagovat
Front hell

Tehdy

Reagovat
Golasso

Zvažovals už pořízení psa? Pojišťovna ti vybaví retrívra s vestičkou + bílou hůl jako bonus.

Reagovat
MystycMac

Odegardovu ruku videli aj slepí...

Reagovat
Golasso

Odegardova ruka já věděl, že to bude téma i v této sezoně

Reagovat
Nizzie

Tonouci se stébla chytá

Reagovat
masly008

a fans poolu plakali jetě více.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Reagovat
J0EL

Tak oni este placu dodnes kvoli tej Odeho ruke

Reagovat
Bandita_Harry

Čím viac zárezov tím viac sĺz

Reagovat
kitas

Nesťažujte sa, veď aj nás rozhodca v minulosti zarezal.

Perfektná logika

Reagovat
Bandita_Harry

Hej, to sa vraví vždy keď sa niekto sťažuje

Reagovat
iamek

Raya ve svém vapne dominantni a stejne kopou rohy do malého vápna

Reagovat
Kixi Syhimour

Pedro je jak já, když hraju FM

Reagovat
MystycMac

Zbytočná strata Brightonu...

Reagovat
772jozef

Reagovat
Edgewalker

Uf, remízu beru, i když se nakonec dalo i vyhrát, škoda těch brejků. Byl to takový zvláštní zápas, je třeba se z něj poučit a je jisté, že Rice už si dá sakra pozor příště

Reagovat
masly008

ne, jen už za toto rozhodčí prostě přestanou dávat druhé žluté tak jako u RvP proti Barce.Klasika.

Nebo už jsi viděl za faul ala Martineli druhou žlutou od té doby?

Reagovat
Edgewalker

Ta redka pro RvP mě ze snů budí dodnes. A jako ano, třeba se to trestat přestane, asi bych nebyl proti popravdě

Reagovat
masly008

Já nemám nic když budou trestat zdržování. Třeba jako v tomto zápase že borec vezme míč do tuky a odejde s ním a jako na potvoru za to nedostal nic.

Kdyby Rice zdržoval stylem že se postaví před balon a neodchází tak to beru, ale tohle je výsměch.

Hlavně by ta rozehrávka neplatila a musel by rozehrát znovu protože ten míč byl normálně v pohybu k brance soupeře.

Reagovat
Čenda

Reagovat
MystycMac

Čim skôr si Arsenal uvedomí že titul nevyhrá tím lepšie ...City to vyhrá stále.

Reagovat
kitas

Aj troll musí mať svoju úroveň. Zatiaľ si ju nedosiahol.

Reagovat
MystycMac

Tak preto troll niesom.

Reagovat
Bandita_Harry

Zatiaľ si podtroll

Reagovat
Acquanni

Jaktože Pedro nedostal červenou za druhou žlutou? Vždyť v první půli zakopl míč přes půl hřiště? Ono se už karty nesčítají po 90. minutě nebo tak?

Reagovat
O.Giroud

Ešte mi napadlo, že po tom Pedrovom zakopnutí lavička Arsenalu plakala, že nech to trestajú kartou veď to je v pravidlách ako zdržovanie hry/nešportové správanie a tak cez polčas 4. rozhodca povedal hlavnému, trestaj tieto veci nech mám kľud a tak to teda v 2. polčase potrestal.

Reagovat
xjert02

Reagovat
mistr129

A pak si lavička Arsenalu stěžovala, že za to dal kartu, tak na konci už to zase karta nebyla.

Reagovat
Acquanni

A jo, teď už je to v pohodě vlastně To je jako kdyby v první půli zapomněli sudí pískat offsidy ale ve druhé už je pískali, tak bychom si řekli, že to bylo férové nakonec

Reagovat
Acquanni

Škoda že to zapomněl sudí říct Riceovi, že v první půli zapomněl na pravidla ale v poločase si vzpomněl.

Reagovat
O.Giroud

Nikde som nepovedal, že to je férové.

Reagovat
Acquanni

Reagovat
Acquanni

Tak buď aspoň chlap a na rovinu napiš , že jsou sudí kokoti, ale když to odnesl Arsenal tak se ti to líbí, místo toho aby ses snažil vymýšlet argumenty, proč to vlastně bylo v pohodě a správně

Reagovat
O.Giroud

Veď ja som nikde nepovedal, že sudí kkti nejsou a nie je to ani nejaká novinka. Ani nehovorím, že Pedro nemal dostať žltú, ja si len nemyslím že Veltman mal dostať redku. To je všetko

Reagovat
Acquanni

Ale tak aspoň že u Whitea si redku vytáhnul v jiném vlákně, protože tam byl úmysl jasnej, tady Veltman rozhodně nechtěl

Reagovat
O.Giroud

No určite ho nechcel kopnúť nohou, možno do neho streliť loptu s tým by som ešte súhlasil keď som si to znovu pozrel. Ale stále mi to príde, že Veltman ak chcel streliť do Riceho loptu tak aby ho nechal vylúčiť, čo sa deje bežne a chcel to skúsiť využiť. Zatiaľ čo White napálil do McGinna tú loptu úmyselne lebo sa odplácal za to, že on trafil Salibu.

Reagovat
Acquanni

Oukej, tak podle tebe když White, který při hvizdu kopnul míč do protihráče, měl dostat červenou, tak Veltman ji měl dostat i kdyby chtěl Rice jen trefit míčem, ne? Protože to bylo dokonce úplně mimo hru

Btw. hodit si míč na rozehrání do protihráče co od tebe odchází otočený k tobě zády je teda za ně celkově prasečina. On vlastně Veltman hodil míč Riceovi pod nohy, ten zareagoval minimálním kontaktem s míčem, který mu soupeř hodil pod nohy a dostal žlutou.

Já musím říct, že s odstupem když jsem to viděl teď znovu několikrát jsem ještě víc naštvanej a neměla to za mě být nakonec ani žlutá. Jako co to je za logiku? Jsi zády k soupeři i míči. Ten soupeř ti hodí míč pod nohy, ty otočíš hlavu a minimálním kontaktem míč posuneš o metr a dostaneš žlutou, wtf

Reagovat
O.Giroud

Veltman teda chcel trafiť pri rozohrávke Riceho so snahou, že možno by mu dal rozhodca druhú žltú, za to že bránil rozohrávke. Síce naivné od Veltmana, keďže Rice sa pred neho nepostavil a išiel skôr od lopty, ale to fakt nie je niečo na červenú kartu. Rice mu pomohol, že tú loptu odkopol a nechal sa vylúčiť a ešte aj dostal nechtiac nakopané. Fakt tam nevidím nič na červenú kartu, zatiaľ čo od Whitea to bolo jasné odplácanie čo videlo aj dosť fanúšikov Arsenalu, keďže ho tu oslavovali čo spravil :) Dýchaj a čítaj, odpíš až zajtra.

Reagovat
papos182

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

Reagovat
Acquanni

Pusť si to zpomaleně a zkus mi tvrdit, že kdyby Rice ten míč neposunul, tak by Veltman rozehrál bez toho aniž by ho nakopnul. Vždyť ho doslova kopl až na stehno a byl tak blízko za ním, že už to zavánělo sexuálním harašením tvl

Reagovat
papos182

Ale Rice ten mic posunul. A o to celou tu dobu jde.

Reagovat
aragorn

Reagovat
Neutron

Reagovat
martin.b

Kavanagh klasická mrdka

Reagovat
Golasso

Reagovat
Čenda

Reagovat
Gunner91

Ty kraso, Arsenal neArsenal, doufam ze tohle uz se opakovat nebude v sezone ani jinym tymum. Je k smichu co se z fotbalu zacina stavat.

Reagovat
krisa

Tu kartu si obhájí ale prostě dát za tohle druhou žlutou je psycho. Kdyby se to takto trestalo běžně, tak dejme tomu. Ale tak tomu není. Nebo, kdyby to byla první žlutá, tak ok, ale takto je to necitlivé zbytečné ovlivnění zápasu. Možná, kdyby ho nenakopnul, tak by to přešel. Takhle možná něco potrestat musel..

Reagovat
hrundy

Necitlivé a zbytečné to bylo hlavně od Declana... Žlutá tady byla naprosto v pořádku.

Reagovat
krisa

v pořádku, tak hlavně ať za tohle dostávají karty všichni

Reagovat
hrundy

Souhlas

Reagovat
772jozef

Pozerám že ten liverpoolsky song sa už spieva pomaly na každom zápase.. to si nevedia vymyslieť niečo svoje ?

Reagovat
masly008

Třeba Celtic že?

Reagovat
dantetomas

Myslis ten song inspirovany fanusikmi Porta a ktory pred nimi spievali v Madride, Neapole, Turine ci Janove?

Reagovat
Bandita_Harry

takmer každý song používa viacej tímov

Reagovat
VTID94

Bailey v p*ci...

Reagovat
Spikous

tretie kolo a Cash a Bailey zranenia, Carlos zranený , Mings a Kamara ktovie kedy návrat. Nádhera teda

Reagovat
VTID94

"zaujímavá" sezóna to bude no

Reagovat
Spikous

z čoho chce dať Watkins gól?

Reagovat
masly008

Něco jako castle minulý rok. A dopadnete podobně

Reagovat
EZ

Bailey uz minuly zapas vyzeral ze nedohra

Reagovat
Spikous

Bailey zranený paráda

Reagovat
EZ

Leicester ale zatial vobec nevyzera ako novacik (Alebo Villa ako ucastnik LM ). Kazdopadne fajn mat ich spat

Reagovat
Miguel19

Watkins má teda formu

Reagovat
Spikous

no reálne to je taká 4 obrovská šanca v sezóne ktorú nepremenil a to sme v treťom kole

Reagovat
Swarley

To by celkem odpovidalo, loni mu to tam dost nadstandardne padalo, ne? Alespon jsem nekde tusim videl takovou statistiku

Reagovat
Spikous

no minulu sezónu bol dosť produktivny a vyťažil z tych šancí naozaj veľa čo mu sezony predtým nešlo.

Reagovat
EZ

hlavne asistencie, na co vlastne nadviazal aj dnes

Reagovat
VTID94

Onanaaaaaaaaaaa

Reagovat
Spikous

ale súper signál

Reagovat
Spikous

Ramsey ďalšia asistencia čo má takisto teši

Reagovat
VTID94

Reagovat
Spikous

no Ollie by ale mohol začať dávať góly

Reagovat
VTID94

Snáď sa prebudí no. Ale Duran má zatiaľ hlavu nastavenú dobre tak ten by ho mohol zastúpiť

Reagovat
Spikous

Ramsey a Rogers vyzerajú ale naozaj dobre

Reagovat
Miguel19

Podle fantasy tečoval Watkins, tak snad

Reagovat
Spikous

ukradli to Ramseymu

Reagovat
VTID94

Reagovat
Gunner14

Krásný týmový gol Fulham influence Arsenalu zřetelná

Reagovat
Miguel19

Ten Bogarde je naprosto příšernej.

Reagovat
Spikous

to je tak keď nemáš žiadneho pravého obrancu vlastne

Reagovat
Zaschrona

Náš nejlepší útočník samozřejmě je Michael Keane

Reagovat
EZ

do toho chaosu este Barkley miesto Onanu, to bude sranda

Reagovat
Spikous

Duraaaaan

Reagovat
VTID94

Duraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
Miguel19

Duran > Watkins

Reagovat
EZ

Reagovat
VTID94

Momentálne bez debaty

Reagovat
Spikous

Duran by mal začať hrávať od začiatku pri "forme" Watkinsa

Reagovat
EZ

ta hlavicka ale world class

Reagovat
Sigma Olomouc

Může někdo zablokovat uživatele LukasKrejzar?

Reagovat
Miguel19

Češti legionáři pouze na lávce...

Reagovat
DieFohlenBMG

To si JLo dovolil hodně

Reagovat
Zyqen

Duran v zimnom termíne do Arsenalu

Reagovat
VTID94

To aby ste začali šetriť

Reagovat
Spikous

Bogarde na pravo je príšerný

Reagovat
VTID94

Reagovat
Spikous

neviem ako to chceme zvládnuť bez pravého obrancu aj LM

Reagovat
Spikous

nech sa Emery toho Bogardeho dole . Hraje príšerne a už mal byť navyše vykartovany

Reagovat
Spikous

Ramsey dole? : to ideme brániť?

Reagovat
VTID94

Nepochopil som asi taktické rozhodnutie

Reagovat
Spikous

inak zasa nemáme stredného záložníka ak sa zranil onana a ostávajú len Tielemans a Mcginn

Reagovat
VTID94

Barkley tam zahrá v pohode. Aj Jacob sa môže stiahnuť nižšie

Reagovat
RKBoy

čo je so Sáviom? ani na lávke, moja fanta zaplakala.

Reagovat
EZ

Koleno

Reagovat
Miguel19

Everton

Reagovat
Spikous

ty si idú jasné za zostupom a tento rok sa im to už podarí pri takýchto výkonoch

Reagovat
O.Giroud

vráti sa Branthwaite a zas tá obrana bude fungovať, škoda že ho niekto nekúpil

Reagovat
Neutron

No my sme sa snazili, ale akurat sme ich urazili no…

Reagovat
Spikous

čo vyvádza Everton?

Reagovat
iamek

Everton

Reagovat
Swarley

Ty vole Everton

Reagovat
fenixLFC

everton

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kinky7

Chudák Zasch....

Reagovat
Maximm9

Posledni prispevek 17:13.... snad je v poradku

Reagovat
Spalovač šancí

Ohledně toho zakopávání míče po odpisknuti by mohl fotbal převzít model z házené. Jakmile míč nepustí, jakkoliv brání, apod, tak automaticky trest (ve fotbale pravděpodobně žlutá). A za pár kol by to úplně vymizelo

Reagovat
Zyqen

Súhlasím ako náhle nepustiš loptu po zapískani okamžite dve minúty dostaneš. Prospelo by to všetci berú tu loptu do rúk dobre že aj brankár nepríde

Reagovat
masly008

Však to je. Jen se to uplatnilo jen proti Arsenalu. Oni jednou odkoupil a jednou balon odnesli a nic.

Reagovat
O.Giroud

Doku, Grealish to bude tragédia

Reagovat
DieFohlenBMG

Bijte je jak řešeto. Haaland 6 gólů a Souček v 90. bude korigovat na 1:8

Reagovat
Swarley

City ma za tech deset minut vic strel jak my za pul roku

Reagovat
Miguel19

A skoro stejně gólů.

Reagovat
Swarley

Jj, KdB to posral

Reagovat
DieFohlenBMG

Pěkně Hálí, ještě aspoň 4

Reagovat
MystycMac

Haaland to je monštrum dajte im už titul...

Reagovat
Miguel19

Haaland Tohle prostě u Mbappého neuvidíš, takhle zamakat dozadu.

Reagovat
MystycMac

Keby si napísal Messiho tak nepoviem Mbappe sa občas stiahne...

Reagovat
Jordi Alba

Letos ani dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

cringe

Reagovat
Nikikrew

Hallandovi opat prepina?

Reagovat
Cobra

Tohle preview je zatím dokonalý.

Reagovat
Swarley

Haaland je jinde

Reagovat
Ladas321

Haaland ještě 13 gólů v PL a bude mít stejný počet gólů jako Rashford za svou dosavadní kariéru v PL. Haaland začíná svou třetí sezónu a Rashford svou desátou.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš že Rashford není hrot a většinu zápasu hraje na křídle? Stejně debilni srovnání jako Haaland - Ronaldo v PL

Reagovat
iamek

Reagovat
Ladas321

A Mbappe hrál v PSG hrot? Dneska ti hráči ve předu mají většinou volnost a sbíhají si často do vápna.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Neutron

Dokonca dal Haaland viac golov v PL ako Messi…

Reagovat
pingla

Reagovat
Neutron

Navyse, Haaland v tomto tempe tak do dvoch rokov prekona napriklad taketo Iana Wrighta takze taketo retardovane prirovnania si strc doprdele...

Reagovat
Swarley

vsak z toho srovnani budou vypadat špatně uplne vsichni

Reagovat
Neutron

neasi

Reagovat
Ladas321

Erling Haaland má nyní v PL víc hattricků než Wayne Rooney.

Reagovat
DieFohlenBMG

Hukot

Reagovat
Nikikrew

Lol

Reagovat
RKBoy

do zápasu s Liverpoolom nás čaká relatívne ľahký los kde budeme zakaždým favorit, takže snád sa dostaneme na nejakú pozitívnu vlnu bez prehry dovtedy.

Reagovat
PanAu

Servette souhlasí

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes čekám skoro stejnou sestavu jako úvodní zápasy jen už budou v základu De Ligt a Zirkzee

Reagovat
iamek

Chris Smalling leaves European football and he will play for Al-Fahya FC in Saudi Arabia, here we go!

Deal done with AS Roma and also with the player now as former #MUFC CB will sign contract until 2026.

Medical on Monday in Rome.

AS Roma will sign Hermoso as new CB.

Reagovat
avicii

Derby day... najviac som zvedavý ako budeme pod Slotom hrať takéto zápasy vonku, či budeme skôr zameraný na obranu..zostava bude asi bez zmien..tak poďme do nich

Reagovat
MystycMac

Dva najtragickejšie tými proti sebe to bude najskôr 0:0

Reagovat
martin.b

Dnes to bude první velkej test zálohy s Gravem na šestce, United letos vypadaj mnohem aktivněji jak ve hře s míčem, tak bez něj a bude třeba hrát rychle a hlavně přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Our ???? man in the middle.

@ManuUgarte8 will wear the number 2️⃣5️⃣

Reagovat
Kixi Syhimour

To bude zase utrpení

Reagovat
Swarley

A co se serete do toho, jak my hrajeme?

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Breze

Ten Hag:

"In the last two years we won, behind City, the most trophies in English football," Ten Hag said.

"That is the reality. They are the facts.

"I had to build this club," he said.

"We brought young players in and progressed them. We won trophies. What more can I do?

Reagovat
smazaný uživatel

A co na tom není pravda?

Reagovat
Kixi Syhimour

What more can I do?

Tak třeba nekončit se záporným skórem, nedělat ostudu v LM, nekončit na osmém místě...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když měl přes 50 různých zranění a neměl stejnou obranu víc jak 2 zápasy celou sezónu

Reagovat
I am Mancunian

tento rýchlo poleti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Giwdul

Naopak: doufejme, že zůstane co možná nejdéle.

Reagovat
RKBoy

páči sa mi ako dokáže vytrhávať veci z kontextu aby si pohladil ego a dostál svojej pravde, prečo nevyťahuje ligové výsledky? to by mu už nesedelo do naratívu, poháre sú pekné, ale skutočný progres vidieť v lige a tam to po tej prvej sezone je velké hnedé.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
EZ

dobry politik z neho

Reagovat
R.Meireles

Ty vole

Ale dobře, že zůstal

Reagovat
mimi_united

3:1 Zirkzee, Garnacho, Bruno - Salah

Reagovat
Front hell

Reagovat
eder

Těsně vedle...

Reagovat
Coutinho10

OT: on od nás nikdo už nedává skotskou ligu ?

docela jsem si říkal, že bych mrknul na Černýho, v základu v Old Firm derby a on to asi nikdo nevysílá

Reagovat
RKBoy

Sanchez - Gusto Fofana Colwill Cucurella - Enzo Caicedo - Noni Palmer Neto - Jackson

lavička - Jorgensen, Tosin, Disasi, Veiga, Casadei, KDH, Mudryk, Felix, Nkunku

Reagovat
RKBoy

ešte si na to lavičku primyslieť Jamesa, Laviu, Sancha miesto Tosina, Veigu, Casadeia a na papieri to celé nevyzerá vôbec zle.. až na brankárov no.

Reagovat
Miguel19

Tosin > Disasi

Reagovat
RKBoy

ok.

Reagovat
Modřín2

Neto v základu Mudryk snad už nastupovat nebude.

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Error

tesim se, cmon

Reagovat
smazaný uživatel

Jadon Sancho: “Enzo Maresca really drew me to the project. I knew him from his time with Pep Guardiola in Manchester City”.

Jadon Sancho left Manchester City in 2017, Enzo Maresca first joined the staff in 2020.

Jadon Sancho… Liar

Reagovat
avicii

Reagovat
Error

Uplne mi to neevokuje, ze by tvrdil, ze se tam potkali...

Reagovat
SunFells

pak to ten komentující ještě víc zmatlal s tím rokem

Reagovat
vodka

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Pep Guardiola: “Erling Haaland, he’s just unstoppable”.

“There is no central defender who can stop him, not even with a gun”. ????

“It's impossible, he's so powerful!”.

Reagovat
Maximm9
Reagovat
lofin9

Saliba si ho vo vzajomnych zapasoch maze na chleba pravidelne, tu si Pep trosku uletel a nechal sa uniest emociami

Reagovat
SunFells

Van de Ven vzal sick day po poslední zkušenosti na St. James Park.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafaela Pimenta, Matthijs de Ligt’s agent:

“I see him so happy and ready for #mufc's new project... Man United are working on improving many things at the club, and Matthijs has trusted them since the first talk we had. He trusts the new project.”

[via @FabrizioRomano]

Snad už dneska základ

Reagovat
Modřín2

Kamada stále bez žluté

Reagovat
vitasrp

Kolik faulů bez karty? si ten sudí dělá prdel ne?

Reagovat
hitZor

Hlavně že Netovi dal hned na první dobrou, přitom to na žlutou ani nebylo

Reagovat
Greny

To je zas metr od rozhodčích Neto hned karta, Kanada dvakrát během dvaceti vteřin dohraje frajera a rozhodčí mu jde domlouvat

Reagovat
vitasrp

No Kamada tam hlavně Neta krásně dojel už po nějakých 40 vteřinách, ale nějakou záhadou mu to prostě prochází.

Reagovat
Modřín2

Když už tak Japonsko a ne Kanada

Reagovat
Maximm9

kukurice normalne sel vystrelit na nasi branu, nebo kam sel

Reagovat
Modřín2

To musíš dávat Noni

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Dohraje Hughes?

Reagovat
Svatej

On to netrefil tyvole o hodně... ze 4 metrů

Reagovat
Svatej

Libovej míč Enza, tohle chcem vidět

Reagovat
Modřín2

Pěkná akce

Reagovat
John Obi Mikel

Madueke s Palmerem nádherně

Reagovat
Maximm9

Tak tomu rikam protiutok

Reagovat
John Obi Mikel

Goooooooool

Reagovat
Mimalu

super

Reagovat
Svatej

Gughese ta žlutá teď hodně bolela, nádhera!!

Reagovat
Error

taky jsem si rikal

Reagovat
Miguel19

Reagovat
John Obi Mikel

To jsi zkomolil schválně?

Reagovat
Svatej

Psal jsem bez dívání se na klávesnici během sledování replaye

Reagovat
Maximm9

Ale natahoval ty ruky na Noniho

Reagovat
Miguel19

J A C K S O N !!!

Nádherný protiútok.

Reagovat
Maximm9

Jestli na neco mame hrace, tak presne na takovy rychly prechod.

Reagovat
Miguel19

Madueke se fakt brutálně rozehrál. Jsem zvědavý, jak mu to dlouho vydrží.

Reagovat
Greny

Snad aspoň do konce roku

Reagovat
Svatej

Reagovat
Greny

To byl hodně rychleji přechod a parádní gol

Reagovat
TomasMTG

Nevíte někdo proč O2 nevysílá Chelsea - Crystal Palace?

Reagovat
Greny

Canal + Action ale nevím zda to maji

Reagovat
Noke

Je to na canal action

Reagovat
smazaný uživatel

Canal+ Action pozice 108

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Možná podobnej chaos jak Canal+, u kterýho jsem to nenašel na klasických sportovních kanálech ale na Canal Action

Reagovat
TomasMTG

Díky moc!

Reagovat
Svatej

Jinak zatím se mi nelíbí Neto nalevo, jsem sám?

Jeho nevýhoda je, že neumí dělat dobře zásek doprostřed, takže se musí spoléhat na kličku doleva, která je jasná na 100 kiláků. Ve výsledku tak má docela omezený možnosti a je to znát vyjma jednoho průniku..

Reagovat
Miguel19

Souhlas, zatím nejslabší hráč.

Reagovat
Svatej

By mu možná bodlo, aby se s druhým křídelníkem neustále prohazoval a tak společně udělali malej chaos v palici obráncovi na tý straně, jenže dávat Maduekeho z křídla v týhle pohodě je naprostá píčovina

Reagovat
Error

Mel by hrat napravo, ale tam je Noni zatim neposaditelny. Predpokladam, ze si brzo sedne a bude hrat Evropu.

Reagovat
Maximm9

Tak hlavne moc prilezitosti nemel. Vsechno to tahame pres pravou stranu

Reagovat
Modřín2

Reagovat
Noke

Bum, hned karta

Reagovat
vitasrp

Ty krávo, u hráčů Chelsea bude fakt dávat za každý první faul hnede kartu?

Reagovat
vitasrp

A tohle je na Jacksona čistý, ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí musejí být šílení…a Howard Webb řekl…To se fakt nedá zápas co zápas

Reagovat
papos182

A pry ze je Jackson palic, nadherne zavesil

Reagovat
Svatej

Fuj od Sancheze tohle byla na Palmera šílená píčovina

Reagovat
Gunner14

Slepice to je obrana

Reagovat
Maximm9

Colwill a Caicedo dneska paradni

Reagovat
martin.b

Ten Dragusin je teda hodně bídnej

Reagovat
Miguel19

Dneska hodně opatrný, což se nedivím po tom prvním poločase proti Wolves.

Není to na škodu, než si to všechno sedne, hlavně vzadu. Dopředu problém mít nebudeme si myslím. Navíc stopeři zatím nepůsobí vůbec jistě, musí se sehrát.

Caicedo dnes zase skvělý výkon zatím. Na něm ty výkony celého týmu budou stát.

Více bych čekal od Neta, není moc v zápase.

Reagovat
Modřín2

Po přestávce to chce rychle střelit další gól, protože naše obrana stále nevypadá vůbec jistě.

Reagovat
Gunner14

Romero u toho gólu

Reagovat
jk

Fakt voser, z dobrého tlaku a fungujícího pressingu dostaneme úplně zbytečně gól, po Destiniho stupidním faulu ofc. Pak centrujem na Madderse proti obraně NUFC, doprdele vraťte mi Brennana Johnsona.

Každopádně to mělo to dobrý tempo, je fajn že chceme být aktivní a soupeře utlouct, ale naše bránění je fakt jen o náhodě a o tom jak moc velký jsou soupeři kopyta.

Reagovat
vitasrp

Mně se to docela líbí, což proti pasivnímu bloku s pětičlennou defenzivní řadou jsem za poslední dva roky nemohl mnohokrát říct.

Líbí se mi, že Maresca hraje jinak, když proti němu má soupeř čtyři hráče v defenzivní linii a přizpůsobuje se při výstavbě hry, když soupeř hraje 3-5-2/3-4-3.

Dneska nehrajeme na dva pivoty, místo toho je v záloze diamant (Caicedo dole, Enzo/Gusto střed, Palmer nahoře) a ono to vytváří lepší pozice pro hráče pro kombinaci a hlavně soupeř nám v tom bloku tu kombinaci hůř blokuje. Pak je tam zajímavá ta varianta, kdy jde Caicedo na stopera a budujeme hru v podstatě ve 4-2-4 s tím, že někdy si do hloubky odskakuje ještě Palmer a otevírá další možnost.

Jenom se trochu bojím, že přijde klasická kravina, srovnání a ten výkon půjde standardně o 50 procent dolů.

Ale zatím spokojenost s tím, že tam bylo minimum blbin, dobře jsme dokázali kontrolovat hru, dobře jsme zvládali soustavně útočit a zamknout soupeře bez míče a i při ztrátách jsme jim nedávali mnoho možností pro přechod do protiútoku.

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Hughes si zahrává

Reagovat
vitasrp

Ty ruce na Palmerovi, když jde na obrannou linii, to je jako co? Ten sudí toho toleruje fakt dost.

Reagovat
Mimalu

bez karty? aha

Reagovat
Miguel19

Mlíčňák tvl..

Reagovat
Wazza228

Manchester United lineup to face Liverpool.

ONANA

MAZRAOUI

DE LIGT

MARTINEZ

DALOT

CASEMIRO

MAINOO

GARNACHO

ZIRKZEE

BRUNO

RASHFORD

Posazení Amada nechápu, sedět měl spíš Rash, ale alespoň to bude kým oživit.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Error

tyvole

Reagovat
John Obi Mikel

Zase proti nám gól roku

Reagovat
$dolar$

To je bolest ten Enzo. Pripomina mi takovy ty africky podvodniky, kteri prijdou nekam s tim, ze maji super resume, na doporuceni a pak se zjisti, ze nikdy v zivote fotbal nehrali.

Ted misto toho, aby to bylo 2:0, tak z jeho pokazeny akce je primak a gol na 1:1. Bleju.

Reagovat
John Obi Mikel

Ty koukáš na nás místo Spurs?

Reagovat
$dolar$

Mam Chelsea vsazenou..

Reagovat
John Obi Mikel

Já myslel že jsi fanda Tottenhamu

Reagovat
$dolar$

A to musim sazet jenom na Spurs, nebo co to je za poznamku?

Reagovat
John Obi Mikel

Že koukáš na nás místo Spurs

Reagovat
$dolar$

Mel jsem tu zasranou Chelsea vsazenou, co na tom nechapes?

Reagovat
John Obi Mikel

Tak snad fanoušci Tottenhamu koukaj na Tottenham, co na tom nechápeš?

Reagovat
vitasrp

Ten Sanchez... Ty pičo, prostě jednou za tři zápasy něco chyť, však to fakt nemůže být tak těžký.

Reagovat
vitasrp

Jenže on to dal o tyč, to nešlo trefit líp.

Reagovat
RKBoy

z hovna gol.

Reagovat
vitasrp

Nicméně třeba přijdou zápasy, kdy soupeř z úplnýho hovna a z jedný situace, kdy se k němu dvakrát šťastně odrazí balón, nevykouzlí hnedka vyrovnání. Protože jinak mělo Crystal Palace zatím úplný hovno.

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson - Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson - Gravenberch, Mac Allister - Salah, Szoboszlai, Diaz - Jota

Subs: Kelleher, Gomez, Endo, Nunez, Gakpo, Elliott, Tsimikas, Quansah, Bradley

Reagovat
Dale89

Stejně je mazec, že poslední rok pískají rozhodčí Chelsea jako nováčka soutěže proti Manchester City. Za každý protest žlutá, za každý faul žlutá, soupeři projdou neskutečné věci. Crystal Palace od první minuty dojíždí souboje, jsou tam ruce, opakované fauly, ale na karty to je 2:1. V kontrastu tu je diskuze na tisíc komentů, když rozhodčí jen dodržel pravidla.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Gunner14

Burn wtf, teď to byla hodně komická dvou minutovka v Newcastlu

Reagovat
SunFells

Pope s Burnem řádná komedie

Reagovat
jk

Pěkně sme se zas dostali do tempa.

BJ na zadní tyči ❤️

Reagovat
lofin9

Burn chladnokrvne povesil to vyzeralo skoro ze od Tonaliho pochytil urcite praktiky

Reagovat
Jesfey

Ještě že to tam Burn kopnul, protože i tohle ten borec dokázal minout...

Reagovat
jk

Chudáčku

Reagovat
Jesfey

Všichni jsme chudáci, že stále hrajeme s někým takovým.

Reagovat
John Obi Mikel

Jackson

Reagovat
Modřín2

Jackson je fakt vypatlaný

Reagovat
Error

Smrdi to ztratou

Reagovat
jk

Joelinton i Guimares na žlutý, bylo by Škoda jejich očividný lability nevyužít.

Reagovat
Error

Ted je to pasaz uplne o hovne, uteklo 15 min a nestalo se vubec nic

Reagovat
vitasrp

Dva praví obránci, k dispozici tipuju na nejbližší 4 zápasy bude 0. Klasika prostě.

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl to snad ne

Reagovat
Error

Disastri na hriste, jsme dohrali

Reagovat
Error

A Mudryk, oh fuck. To jsem cekal Nkunkua teda

Reagovat
John Obi Mikel

Disasi s Míšou, pozitivní zprávy .

Reagovat
Maximm9

Zatim to vychazi co zapas, tak jedno zraneni ? James, Lavia. Ted mozna Gusto

Reagovat
Modřín2

To už můžeme zabalit.

Reagovat
vitasrp

Enzo je hroznej ale, od něj prostě čekám mnohem lepší výkony.

Reagovat
Modřín2

Jelikož i loni patřil k tomu nejhoršímu, tak neočekávám žádný posun v jeho výkonech.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Maximm9

Nkunku dneska Marescu nepozdravil, nebo proc dostal Mudryk prednost pred nim ?

Reagovat
EZ

lebo uz tam poslal felixa

Reagovat
vitasrp

Sanchez je neuvěřitelná kalamita, to bude za sezónu tak mínus 15 bodů prostě.

Reagovat
Modřín2

Enzo, to byl opět tvůj hráč a necháš ho vystřelit!!!!!

Reagovat
RKBoy

2. polčas príšerný výkon, bez tempa a kreativity.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
EZ

tvl sanchez moze byt rad ze mu to nedolamalo prsty

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Maximm9

Vzhledem k nasemu brankarovi nam proste nebude stacit 1:0 v zadnem zapase. minimum bude vzdy 2 goly, jinak to budou prusery jako tohle.

Reagovat
vitasrp

Nastavení čekám tak tři minuty, i když se nehrálo snad půl poločasu.

Reagovat
Modřín2

To je jedno, my nehrajeme celý poločas

Reagovat
Error

Dalsi nedame, priserna pule toto

Reagovat
Maximm9

Borec musi opustit hriste kvuli osetreni, ale rozhodci ho necha si 2 min zavazovat kopacky

Reagovat
vitasrp

Fofana je úplně hotovej, ten byl měl jít taky dolů

Reagovat
vitasrp

Přijde mi, že už fakt tahá nohy.

Reagovat
kissak

Jak je ten fotbal jednoduchý.

Reagovat
John Obi Mikel

Ježiš to je zmar

Reagovat
John Obi Mikel

Cucurello, modrým musíš přihrávat

Reagovat
Modřín2

Reagovat
smazaný uživatel

De Ligt - Licha

Reagovat
vitasrp

Teď už je to úplně v prdeli, teďka už tam není jediný hráč do šíře hry, teda krom Mudryka no, ale ten je šíleně nekonzistentní.

Reagovat
Error

To nevadi, branka je uprostred.

Reagovat
smazaný uživatel

Mudryk už čeká na telefon od Zelenskeho že shodil vlasy?

Reagovat
John Obi Mikel

Jsem mu vzkázal přes svůj podcast ať se místo účesů a tetování soustředí na fotbal.

Reagovat
Miguel19

Co jako čeká, že Nkunku udělá na pravém křídle? To je přesně ono, Felix naprosto zbytečnej přestup...

Reagovat
blade115

Reagovat
Error

Its Palmer time

Reagovat
Modřín2

To je tragédie

Reagovat
John Obi Mikel

Jacksone

Reagovat
vitasrp

Ach jo Jacksone, ach jo..

Reagovat
Error

Smlouvu na 11 let minimalne

Reagovat
Talker

Reagovat
RKBoy

top top top top, nikoho iného na hrot nepotrebujeme ked máme top Jacksona.

Reagovat
Error

45 min na to srat a v nastaveni zacit hrat, uvazovana cesta k uspechu...

Reagovat
John Obi Mikel

Musíš to něčím doplnit, ať se ti to rýmuje

Reagovat
Error

... kterou nemam rad

Reagovat
John Obi Mikel

Čekal jsem že uděláš AABB rým, ale AABA taky dobrý.

Reagovat
Modřín2

Palmer je dneska hrozný. Zpomaluje hru, ztrácí a zbytečně se moc stahuje

Reagovat
vitasrp

To je totální kalamita ten Sanchez, proboha už.

Reagovat
Talker

Já sleduju asi od 70. minuty, dříve jsem nemohl a teď jsem si všiml, že hraje Enzo.

Reagovat
Mimalu

na co ses koukal? Ne že by to byl nějak dobrý výkon, ale v tomto čase byl ze všech hráčů na hřišti u míče nejčastěji

Reagovat
Talker

Pak jsem si to zpětně přehrál v hlavě a pochopil, že on byl ten bílej v obraně.

Reagovat
Mimalu

a navíc toto, tolik černých kluků, mezi nimi sněhurka a ty ji stejně přehlídneš

Reagovat
Miguel19

Nelítal tam splašeně jak Gallagher

Reagovat
vitasrp

No nic, útočník, co nebude pravidelně dávat branky (nebo ne útočník, ale prostě ofenzivní hráč) a brankář, co je prostě totální balíček nervů a je týmu úplně k hovnu, tenhle kádr odsoudí k dalšímu boji o šestý místo.

Nebudeme hrát špatně, dneska jsme měli šance, soupeř úplný hovno, jenže stačí jedna situace/střela zpoza vápna, protivník dá gól a my to naopak vepředu proměňovat nebudeeme (proti Wolverhamptonu to byla super výjimka).

Reagovat
vitasrp

Tady zase bude xG nějakých 2,2 vs 0,5, ale to je ve výsledku úplně k hovnu. Máme jednoduchý los, nemůžeme si na startu dovolit hromadu zaváhání jako loni, musíme naopak vyhrávat i zápasy, kdy budeme hrát špatně.

Reagovat
Modřín2

Boj o šesté místo? Budeme rádi, že se udržíme v první desítce.

Reagovat
Talker

Třeba budeme moci vrátit Sancha

Reagovat
SunFells

Romano tvrdil, že ho máte smluveného do 14. místa

Reagovat
vitasrp

To určitě ne, ten tým bude hrát dobře, ostatně i dneska do vyrovnání hrál velmi dobře a to utkání určitě mělo směřovat k 2:0.

Jenže těch 10-15 %, co pak dělá zásadní rozdíl. To bude strašně chybět, opět.

Reagovat
John Obi Mikel

Druhý poločas hrozný, musíme hrát dobře celých 90 minut, jinak to nejde.

Reagovat
Martin9719

Skvělé! První zápas v sezoně kdy jde takový klub jako MU do zápasu s útočníkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax rate Christian Eriksen as the perfect ‘rare opportunity’ signing. Ajax and Eriksen’s camp have been in lots of contact. The expectation is that after Manchester United vs Liverpool, Ajax will discuss the possibility of signing him. Crucial hours ahead! #MUFC [@TransferwatchNL via @TheEuropeanLad]

Takže dnes poslední zápas Eriksena? Okno se v Holandsku zavírá zítra

Reagovat
Novak.Usykovic

Když si vezmu týmy jako MU či Liverpool... A pak to jak je Arsenal stále šikanovaný v posledních 20 letech rozhodčími..... Je to vážně nefér. Mohli jsme mít tak o dva tituly na víc v posledních dvou létech nebýt zkorumpovaných rozhodčích. Včera to neměla být karta pro Rice ale při psychopata Veltmana červená.

Zkrátka už nemáme Davida Deina. ManCity podváděli ve 115 případech.... MU má stále Webba... Liverpool si vždy vše easy vyplakalal. Arsenal si nikdy nestěžoval, jenom občas Wenger a výsledek? Zařezavaj nás stále a opět.

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
Novak.Usykovic

Oprava... Dva tituly v posledních dvaceti letech.

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

Z úplného hovna

Reagovat
Profesor Ikebara

To je v piči.

Reagovat
fenixLFC

treeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeent

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Luc-Luc

Gooooooooooooooooooooooolll

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd

Reagovat
EZ

do pici moja fanta

Reagovat
Luc-Luc

Varchester United

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo vidět minulý týden

Reagovat
Profesor Ikebara

Ty bys chtěl aby proti vám uznali takový gól?

Reagovat
Novak.Usykovic

Být to naopak, tak mluvíš jinak. Pokrytce.

Reagovat
krisa

Co to bleješ? Úplně jasný ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy var vezme, někdy dá

Reagovat
Swarley

Jasny ofsajd

Reagovat
martin.b

Ale akce hezká

Reagovat
EZ

inak Gravenberch luxusna robota pred golom

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Novak.Usykovic

Fabinho odešel, protože už neměl motivaci? Pamatuju si, že jeden čas to byl nejlepší DM planety. 2019/2020

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby už v tom středu byl Ugarte, Casemiro strašný

Reagovat
Neutron

Vsak to posral Kobbie.

Reagovat
R.Meireles

Jasnej, ale poďme do nich !!!!

Reagovat
martin.b

To nepískl jako faul ?

Reagovat
Profesor Ikebara

Ne, protože to faul nebyl.

Reagovat
Sandstorm

Ugarte má hezkou partnerku.

Reagovat
HV

Jirka Štěpán?

Reagovat
TheTopFootbaler

Kobbie je zatím šíleně špatnej teda, snad se ještě zvedne

Reagovat
smazaný uživatel

The space and time Gravenberch was given on the edge of the box there evidences exactly why we’ve bought Manuel Ugarte.

Reagovat
vodka

Akorát že ani ne, Ugarte je nejlepší v odebírání balonu výš ve hřišti

Reagovat
jitrnica

Zirkzee slušně v lese

Reagovat
Swarley

Mainoo je blazen

Reagovat
EZ

de ligth zatial istota. To bude dobra posila

Reagovat
Swarley

zatim hodne slusne

Reagovat
mimi_united

On je svetová špička, tam nie je o čom

Reagovat
avicii

Reagovat
10

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
eder

čo to?

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro zase

Reagovat
Profesor Ikebara

To je kokot.

Reagovat
Luc-Luc

Goooooooooooooooooooooooooooolll

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde Ugarteho zaregistrovat přes poločas?

Reagovat
Novak.Usykovic

Já bych byl opatrný. Pamatuju si, jak jsme podepsali Ozila do AFC a pak to většinu času bylo neštěstí na hřišti. Raději si počkej, jak ten hráč bude hrát i vás.... A až pak suď. Prasemiro má chyby, ale....

Reagovat
Sandstorm

Casemiro krásně založil

Reagovat
Registrujisejenproto

Prasemiro Trashford United

Reagovat
Grahf

no výborne, ak prehrajeme, tak zas bude tlak na ten haga a budeme tam, kde minulu sezonu

Reagovat
Luc-Luc

Ten Gravenberch opet vyborne

Reagovat
EZ

je skvely

Reagovat
Novak.Usykovic

Nejvíce se mi u něj líbí schopnost zachycovat přihrávky. Asi by se mi líbil v AFC víc místo Parteyho.

Reagovat
EL Gringo

Krásne začal túto sezónu

Reagovat
SunFells

Jsem čekal, že se tam Diaz se Szobem vyliskají mezi sebou.

Reagovat
Registrujisejenproto

Melo to nabeh spise na video do silvestrovske rubriky, kdyby se srazili hlavami

Reagovat
Swarley

To jsou tak stupidni chyby..

Reagovat
Swarley

to je porad dokola

Reagovat
vodka

Takže jako přes kopírák proti Brightonu to bude ještě dlouhá sezóna

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád věřím že Ugarte bude upgrade do té zálohy

Reagovat
Zyqen

Casemiro ten si obliekol dnes zlý dres

Reagovat
Profesor Ikebara

To nefunguje celkově. Nehrají jak tým, akorát tam na sebe pořvávají a ukazují ručičkama. ETH ven, ten na to evidentně nemá, aby trénoval takový tým a takovou bandu on prostě neukočíruje.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je tam půlka hráčů co už trénoval, ono když se zbavíme picovin jako udělal Casemiro tak to není tak špatné

Reagovat
Profesor Ikebara

Právě proto. To že mu to fungovalo v Holandsku není zárukou, že mu to bude fungovat v PL. Nemá na to!

Reagovat
Profesor Ikebara

Martinez

Reagovat
Novak.Usykovic

Asi jde ve stopách Gabriela Heinzeho .

Reagovat
Profesor Ikebara

Heinze byl řízek, ale hrál skvěle, to se o tomhle hobitovi říci nedá.

Reagovat
martin.b

Martinez nezvládá

Reagovat
Registrujisejenproto

Martinez prase

Reagovat
fenixLFC

martinez zas labil

Reagovat
EZ

Picha

Reagovat
guestikor

Konate s velkym prehledem zatim

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl faul na Casemira?

Reagovat
eder

Ne.

Reagovat
Vsadim gule

Faul nic?

Reagovat
Vsadim gule

Tak ne

Reagovat
Luc-Luc

Goooooooooooooool Luchoooooooooo

Reagovat
Registrujisejenproto

Easyyyy

Reagovat
EZ

Casemiro dobry traged dnes. Ten uz nestiha na toto tempo

Reagovat
eder

Luchooo

Reagovat
smazaný uživatel

CASEMIRO 0-2 LIVERPOOL děkujeme pěkně

Reagovat
R.Meireles

Case

Reagovat
SunFells

Casemiro je zlatý

Reagovat
cr7sux

Jsme najali Csaplara?

Reagovat
dantetomas

Case zatial najlepsi hrac LFC

Reagovat
Grahf

najch idú dop pejče, s týmto trápnym poolom a nezahrajú ani hovno

Reagovat
Kixi Syhimour

Trapným?

Reagovat
avicii

Na ak sme trápny tak potom neviem co je United

Reagovat
Profesor Ikebara

Live si nás maže na chleba a ty napíšeš takovou blbost.

Reagovat
jitrnica

Case

Reagovat
EL Gringo

Lucho Mo Casemiro

Reagovat
SunFells

Southgate: Tell them I can fix that.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš že podplatil Casemira?

Reagovat
masina_LFC

ten by to uhral na 0 0 nejak

Reagovat
Novak.Usykovic

Salah a Diaz ..... To je jiná planeta dámy i pánové.

My s Havertzem a skleněným Jesusem ........ Vidím to na třetí místo za ropaky a Liverpoolem.

Reagovat
eder

Není trochu brzy na počítání zajíců?

Reagovat
guestikor

To meli i minulou sezonu a skoncili za Arsenalem. Ale jo, budou dobri, navic ted maji easy los

Reagovat
forrest

Casemiro, 400K tydne. Super hrac.

Reagovat
Sandstorm

Třetí zápas a říkám si, kde jen ten progres. Jako přes kopírák minulá sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Casemiro ukazuje že s ním budem v pici vždycky

Reagovat
kaja900

Tak ho nemá ten váš slavný Hag dávat do základu už v Realu šel herně dolů hrozně, proto ho prodali

Reagovat
jenage

Jen úplný blázen nebo busby mohl čekat nějaký progres.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Aldeano

Reagovat
avicii

Reagovat
krisa

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Tommy$

Reagovat
Hyrax

Reagovat
J0EL

Reagovat
Čenda

Reagovat
vodka

to ne, ale liverpool je sehráním jinde, no, navíc ty dvě debilní ztráty caseho byly prostě dárek pro ně.

Reagovat
guestikor

Martinez s De Ligtem se jeste dal od Diaze mohli postavit

Reagovat
dantetomas

No hosi, ale sup sup, ja potrebujem od vas trochu kopanu a viac faulov na oboch stranach

Reagovat
dantetomas

Mainoo

Reagovat
Luc-Luc

Aaarnee Slot nanaaanana, Aaarnee Slot nanaaanana

Reagovat
fenixLFC

ty si strasny retard

Reagovat
alcantara

Chcelo by to nejake posily pre United, s tymto nedoplnanim kadra sa neda konkurovat.

Reagovat
TheTopFootbaler

Casemiro už nemá ani na českou ligu a je to strašně bolestivě vidět

Reagovat
Ranoth

to bolo najlepsie rozhodnutie noveho vedenia Utd si nechat Caseho a Haga

Reagovat
smazaný uživatel

Jen Casemira, naštěstí je tam nachystaný Ugarte

Reagovat
SunFells

Další pán na holení

Reagovat
Ranoth

nechcem ti brat iluzie ale pod Hagom budete hrat rovnaky hnoj ci uz tam bude Case, Ugarte alebo Rodri... ale na nejaky anglicky cup to mozno zase postaci

Reagovat
kaja900

je jedno koho Hag dostane, tam se nic nezmění dokud je bude trénovat on

Reagovat
Profesor Ikebara

Přesně tak.

Reagovat
eder

Lucho jde na hattrick.

Reagovat
Profesor Ikebara

Ostuda. Další sezona pro smích. Kopl bych tu plešatou, alibistickou hlavu do prdele!

Reagovat
Phantome

United - Casemiro 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Okno v Saúdské Arábii je stále otevřené tak prosím prosím pěkně nějaký klub klidně 15 mega hlavně si ho někdo vemte!

Reagovat
Profesor Ikebara

A plešatýho blbečka jako dárek zdarma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Profesor Ikebara

Jako sry, ale on dělá sestavu a trénuje tým, ordinuje taktiku. Tam není nic, co by člověk mohl pochválit. Nepomůžou si, nemakaj, jen na sebe koukaj kdo co vymyslí a pak si navzájem vyčítají, kdo udělal chybu. Ten tým nefunguje jako celek a to jde za ním.

Reagovat
smazaný uživatel

A koho tam má dát místo Casemira? Mladého Collyera bez zkušeností? Pomalého Eriksena který zítra možná odejde do Ajaxu? Ugarte neměl s PSG žádnou přípravu, žádné zápasy aby mohl hrát, i když samozřejmě i v tomto stavu by byl lepší než Casemiro ale zas by to smrdělo uranenom

Reagovat
smazaný uživatel

Zraněním*

Reagovat
Profesor Ikebara

Twl a tobě přijde, že jediné co nefunguje je Casemiro? Sundej si ty růžové brýle.

Reagovat
EZ

Na jednej strane sa dnes divat na Gravenbercha a na druhej na Casemira, den a noc.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoď tam do druhého poločasu Collyera a Casemira poslat do Arábie

Reagovat
Luc-Luc

Potkan

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Tomanatura

Letos jedem na titul.

Reagovat
iamek

Prasemiro až se s pleskou chytnou za ruce a táhnou do Arábie. Šílený výkon. Poolu stačí trosku pohybu a jsme v hajzlu. Vypadají kdyby se viděli poprvé. Curaci

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Ten Hag?

Reagovat
Registrujisejenproto

Fernandes v te posledni vterine

Reagovat
Luc-Luc

Super poločas, máme to absolutně pod kontrolou. Gravenberch uprostřed výbornej a Lucho má dnes den. Poslal bych tam kolem 60. min Darwina místo Joty, ať je dorazí. YNWA!

Reagovat
Kixi Syhimour

Fantastická půle zatím, drtivý presink, Casemiro za 80 , Gravenberch pokračuje ve výkonech, Diaz dokonce produktivní.

Nepolevit, musíme pokračovat i v druhé půli

Reagovat
Novak.Usykovic

Proč hraje Jota na úkor Gakpa? Gakpo je individuálně lepší ne? To se nehodí do systému?

Reagovat
R.Meireles

Jota je náš nejlepší zakončovatel

Reagovat
Novak.Usykovic

Ok, kazdopadne těžce vám závidím útok.... Mít na vystřídání Gakpa a pak i palice Núňez.... Místo Salah a Jota s Diazem..

Když to srovnám s náma, kde to stojí na Sakovi hlavně... A pak střídajícím Belgicanovi...

Reagovat
R.Meireles

Jinak teda, bych spíš dal Darwina místo Joty během druhé půle

Reagovat
Kixi Syhimour

Gakpo hraje LW, náhradníkem za Jotu je Darwin

Reagovat
Novak.Usykovic

Když tak koukám na Haga, který z nizozemských trenérů v historii PL byl podle vás největším zklamáním v porovnání s hypem, se kterým přišli?

De Boer hype neměl, tak toho bych skrtnul.

Osobně bych to viděl mezi Ten Hagem a Hankem Ten Catem, který shořel v Chelsea.

Ale asi tenhle plesoun opravdu moc dobrého neudělal. Ona zbavil se hru sabotujiciho CR7, ale jinak? I když Hanka ten Cate se zase pral s hráči.

Reagovat
Kincl

To fakt fanoušci United doufali, že udrží krok s tou TOP 3 v lize? Vy musíte body sbírat s Wolves nebo třeba Leicester a né s Liverpoolem.

Reagovat
Profesor Ikebara

Od United se každou sezonu očekává, že budou hrát na špici.

Reagovat
Novak.Usykovic

Mě by hypoteticky zajímalo, kdyby Prime Fergusonovi bylo pořád stále 50 let po titulu v roce 2013, jak by se vyvinula ta celá další dekáda pod ním, uvazime-li, že by ve vedení byly stále Glazerovci a další skudci?

Je na místě se domnívat, že by MU byl na úplně jiné cestě nebo by dnesni fotbal semlel i SA Fergusona?

Reagovat
Novak.Usykovic

Protože podle mě je tohle jedno z nejzajímavějších kdyby v historii fotbalu hned vedle zápasu Bra vs Německo - Pelé vs Beckenbauer.

Reagovat
Profesor Ikebara

To neví nikdo, ale vše šlo do kopru po jeho odchodu. Myslím, že by válel dál!

Reagovat
Busby babes

je ti lip?

Reagovat
eder

To doufají na začátku sezóny fanoušci všech klubů v Premier League...

Reagovat
Kincl

To je jako fandit Stuttgartu a každou sezonu doufat v titul v prvních kolech

Reagovat
eder

Věřím, že se takoví najdou. A nebude jich málo...

Reagovat
Profesor Ikebara

Srovnávat Stuttgard s United?

Reagovat
Kincl

Notak sakra, neber to doslova, ale jako tak deset let už není rozhodně United nějaký tým, kterýho by se ta TOP 10 měla bát. Možná i víc týmů. Neřeknu kdyby něco vyhráli před pěti lety, Myslím tím titul nebo LM

Reagovat
eder

Vyhráli Evropskou ligu přece...

Reagovat
Profesor Ikebara

Neznám tým, který by si nějakou krizí neprošel. Akorát že u nás to trvá už fakt dlouho a ještě je to fakt tragedie.

Reagovat
Novak.Usykovic

S Timo Hildebrandem by Stuttgart uspět mohl. Pamatuju jeho rekord v poctu minut s nulou

Reagovat
Busby babes

To jsou zase chyby vzadu.

Reagovat
Sandstorm

Collyer

Reagovat
smazaný uživatel

We won the FA Cup because he wasn’t on the pitch.

He was mad that he wasn’t in the starting 11 that day & decided that he won’t be part of the squad. He is a big problem, can’t pass, can’t tackle, can’t intercept, can’t run, can’t do anything.

Saudi window is still open, leave.

Reagovat
forrest

Csaplarova past vystavena… Ted jen ty 3 goly dat…

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro dole

Reagovat
EZ

Chudak Collyer

Reagovat
Kixi Syhimour

Každopádně známe OT, nesmíme polevit

Reagovat
iamek

Collyer . Prosím dost. Ještě, že je repre pauza

Reagovat
avicii

Dnes ale máte strasne slabú lavičku..

Reagovat
Busby babes

tak koho jineho misto Casemira?

Reagovat
avicii

Zatiaľ dobre, velke šťastie United pri tom neuznanom góle ale stáva sa...Gravenberch zatiaľ perfektný výkon, Konate skala... najhorší Jota, čo najskôr Darwina hore miesto neho...hlavne neprestat hrať..

Reagovat
Busby babes

aaa, dalsi zapas, dalsi zrakvenej hrac. vyborne.

Reagovat
eder

Ty jo on vystřídal Casemira? Nemá vůbec smysl pro humor, plešoun jeden...

Reagovat
Profesor Ikebara

Mohl bych poprosit režii, aby už nedávali záběry na tu hlavu plešatou? Mě to vytáčí a fanoušky soupeřů rozesmívá.Děkuji.

Reagovat
ernyyyy

Nepřibral Maguire trošku? Jeho lýtka bez stulpen oproti Evansovi byly slušný klobásky

Reagovat
I am Mancunian

To tak aj vyzerá keď naše najväčšie posily sú náhradníci z Bayernu

Reagovat
Profesor Ikebara

V Ajaxu měl přísun hráčů z jedné z nejlepších akademií na světě. Tam moc hledat nemusel. Neumí se orientovat na trhu, tak logicky bere to co zná, i když to nemá formu. Stejný případ, jako Jindra ve Slavii.

Reagovat
Novak.Usykovic

V součásnosti

1) Alison a Raya

2) Pickford

3) Ederson

A jinak MU..... Od Schmeichela k ->> k Saarovi --> De Gea ->> k Onanii ? Dno. I Roy Carrol byl lepší brankář než Onana.

Reagovat
Profesor Ikebara

Saar byl v United skvělý.

Reagovat
Novak.Usykovic

Reagovat
fenixLFC

salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Reagovat
Kincl

0:3, škoda že jim teď řekne Slot asi ať je tolik neznásilňují a nenaloží jim třeba 0:6

Reagovat
smazaný uživatel

Faul na půlce

Reagovat
Sandstorm

Hoďte tam ručník, to je ostuda.

Reagovat
O.Giroud

Mainooooooooo

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Euphael

Reagovat
Luc-Luc

Moooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Lets all laugh at ManU

Reagovat
Grahf

už ho vyhodili?

Reagovat
Registrujisejenproto

United OSTUDA

Reagovat
I am Mancunian

Onana ten nechytí absolutne nič čo ho netrafi

Reagovat
Pony Slaystation

Ani jeden nešel za Onanem, spís oba prvni za Casemirem

Reagovat
iamek

#pleskaout . Pool radost koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi kokot?

Reagovat
iamek

Neotravuj pořad

Reagovat
Profesor Ikebara

Proč? Oceňuje skvělý výkon soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt nebyl faul

Reagovat
Euphael

samozrejme, ze nebyl

Reagovat
Profesor Ikebara

Stále si stojíš za tím, že za to může Casemiro?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, teď i Mainoo

Reagovat
Profesor Ikebara

Tak nic no.

Reagovat
Sandstorm

Zase ztráta ve středu hřiště. Liverpool v suchým triku

Reagovat
eder

Tak tohle už na Casemira nesvedou...

Reagovat
Salfovic

Měl na něj z lavičky zařvat záda a vysral se na to

Reagovat
VTID94

Theater of D*cks

Reagovat
Kixi Syhimour

Salh , přihraj

Reagovat
Registrujisejenproto

Tohle melo byt 4:0 a prase Martinez z frustrace dluha zluta, skoda

Reagovat
Euphael

souhlas kamosko

Reagovat
Breze

Ten Hag: "What more can I do?"

Reagovat
Ángel di María 22

United

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může někdo soudný obviňovat za takové ztráty jako udělal Casemiro a Mainoo trenéra? To je fakt na facku

Reagovat
SunFells

Reagovat
Profesor Ikebara

Přestaň chvíli psát a sleduj tu hrůzu co hrají.

Reagovat
Salfovic

Kdo to byl ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Likan7

Plzeň si proti tomuhle cirkusu připíše výhru jak víno...

Reagovat
Registrujisejenproto

Easy

Reagovat
Kejza

Onana zkušeně čekal na zadní tyči

Reagovat
Likan7

Postavení má facku

Reagovat
Mastný Chobot

Dajte im 10!

Reagovat
SunFells

Ten Hag? To zní správně

Reagovat
Novak.Usykovic

Hlavně že se tu vše svaluje na Casemira. A stejně fasujou.

Říkám vám a pamatujte na má slova.... Jen aby to s Ugartem nebylo ještě horší . Víme jak dopadli posily v Arsenalu jako Cygan, Silvestre nebo Squillaci.... Všichni s francouzským zázemím též.

Reagovat
forrest

A pak cela tramvaj zacala tleskat a vzpominat na tva slova…

Reagovat
Swarley

Kolotoč

Reagovat
Swarley

Skvele Rash, zastavit a vratit zpět

Reagovat
Novak.Usykovic

Salah to je prostě fenomén..... Goauld apofis faraon. Ten když spustí svůj Zat'nik'tel nebo tyčovou zbraň, tak je konec.

Reagovat
iamek

Nedavej tam Amada. Na co. Máme tam Rashe <3. #pleskaout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

iamek 12.06.2024 09:34

V pořádku. Volný byl maximálně Poche a kdo vi, jestli by ten přišel. Lepší než Gareth a podobné úlety. Mohl by být jmenovaný jakýkoliv manager světa a zdejší úderka by stejne neunasela . Balzám

Takze zdejsi uderka

Reagovat
masly008

Reagovat
Pigeon

To nevěřím, že někdo investuje energii do tohodle

Reagovat
Breze

Reagovat
Kixi Syhimour

Iamkova klasika

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Moshe Dajan

balzám

Reagovat
avicii

toto je tak sladké čítať

Reagovat
J0EL

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Front hell

Klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nizzie

zabolela

Reagovat
Čenda

Reagovat
Edgewalker

wtf, teď jsem zapnul a 0:3

Reagovat
Error

ja to mam zapnute od zacatku a taky 0:3

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
eder

To musí být nějaký Error...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Euphael

Reagovat
Swarley

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
cr7sux

Reagovat
jenage

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Breze

Reagovat
SunFells

Reagovat
Manik...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
krisa

Reagovat
Modřín2

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Lojzík

Reagovat
off-olda

Reagovat
Figurehead

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
ednkfdzkgfd

je to tak, fotbalove utkani nekdy byva i 0-3

Reagovat
smazaný uživatel

Trpělivost růže přináší

Reagovat
hodoňa

Jdi do piče osle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ranoth

snad bude mat rovnaky nazor aj vase nove super vedenie a nechaju si tam Haga co najdlhsie

Reagovat
smazaný uživatel

Nechají a na udělají dobře, na konci dní se budu smát já

Reagovat
Registrujisejenproto

Kdo to byl?

Reagovat
eder

Man_Utd nebo tak nějak...

Reagovat
Profesor Ikebara

Doufám, že ne. Dokonce bych byl rád, kdyby šel do Hajzlu už po dnešní ostudě.

Reagovat
eder

Reagovat
Swarley

A to uz jsou ty ruze ted nebo jak?

Reagovat
Rohlíček

Junajtyd

Reagovat
masly008

křídlo jde sám na stopera do 16 a radši to sekne až ke stoperům.

Reagovat
eder

Jotovi jich už asi bylo teď líto, ten většinou takové akce nekazí...

Reagovat
MystycMac

Ten Colyer či ako sa píše to je niečo hrozne ten na profi futbal asi nie...

Reagovat
Registrujisejenproto

Lord Maguire

Reagovat
O.Giroud

to už gól nedáme, tak už len ubrániť

Reagovat
Miguel19

Tady se pohrdalo Sterlingem, ale ten Rashford. Ten týpek má za skoro 3 zápasy nula střel, k tomu absolutní nezájem o hru. Ten borec je v hrozné prdeli.

Reagovat
Profesor Ikebara

Za to může Casemiro, víš?

Reagovat
Swarley

v totalni prdeli

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Sandstorm

Sterling by byl u nás nejlepší křídlo o parník

Reagovat
Swarley

Nebyl, ten by tam zapadl stejne jako ten zbytek

Reagovat
I am Mancunian

A preto dnes tréner radšej posadil Amada

Reagovat
Manik...

Reagovat
avicii

Busby písal ze je ok...

Reagovat
iamek

On tam Rashe nechá do konce . #pleskaout

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť by si mohl hodit mincí jestli stáhne Rashforda nebo Garnacha

Reagovat
J0EL

balzám

Reagovat
Kixi Syhimour

Jota a Maďar dolů

Reagovat
forrest

Ten Collyer tam beha zhruba jak kdybych tam hral ja… kde jsme to vzali? To je nejlepsi DM/CM nasi akademie?

Reagovat
eder

Doufám, že se Sir dnes dobře baví.

Reagovat
Luc-Luc

Darwin trhej

Reagovat
Novak.Usykovic

Jsem zvědavý na Núňez.... Snad si upraví pošramocenou pověst poté, co se choval agresivně a pral se s fanoušky na Cope Americe. Má Liverpoolu co splácet za pošramoceni značky.

Reagovat
Luc-Luc

Kurva ten Zirkzee s trochou stesti mohl mit hattrick...braňte ho už

Reagovat
dantetomas

szobo taku akciu dojebat

Reagovat
fenixLFC

ale szoboszlai tvl

Reagovat
Kixi Syhimour

Zirkzee dneska Darwin. Ta obrana se mi dnes moc nezamlouvá

Reagovat
O.Giroud

bože Szobo to čo bolo

Reagovat
Novak.Usykovic

Už v prvním poločase provájal střelu ze střední vzdálenosti. Měl by se učit od Lamparda či Gerrarda.

Reagovat
Novak.Usykovic

Nezlobte se na mě, ale Zirckecje naprosto k ničemu. Nemá zabijácký instinkt.... Nemá to v sobě. level Breda.

Reagovat
Profesor Ikebara

Twl oni si z nás dělají normálně srandu. Už ani nechtějí dávat goly. To je potupa.

Reagovat
Luc-Luc

Szobo system error

Reagovat
Kixi Syhimour

Maďar

Reagovat
Swarley

Pekne, ze si Amad za tu strelu zatleskal jako jediny na stadionu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Reagovat
dantetomas

Ale ten Rashford by si nekopol ani v Champe... a pritom hra zaklad v Man Utd

Reagovat
vceradnesazitra

Hlavně že zaplatil obědy dětem

Reagovat
Pony Slaystation

Co to kecá, kdyby LFC taky vse proměnil, je to 6:3...

Reagovat
krisa

Ten kdyby tuhle svoji hovadinu o využití všech i pseudošancí neplácnul aspoň jednou za zápas, tak ho jebne asi..

Reagovat
eder

Paráda, ten tým je parádně mentálně naladěn. Vede 5 minut před koncem na Old Trafford 3:0 a presuje jak na začátku utkání.

Reagovat
Mastný Chobot

Ten Hagov uzol na kravate stelesnenim vykonu MU

Reagovat
fenixLFC

tvl aj nacisti so zidmi mali lepsiu vzajomnu chemiu jak szobo s darwinom

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

To zase bude repre pauza v anglických médiích

Reagovat
EL Gringo

Výhoda a nepisknut penaltu?

Reagovat
kaja900

Nebylo to ve vápně ten faul?

Reagovat
MystycMac

Ale zas 0:3 nie je až hrozne bolo už aj horšie...

Reagovat
772jozef

Reagovat
Unai

That is the spirit!

Reagovat
Profesor Ikebara

Děkujeme pane trenére a můžete jít hajzlu.

Reagovat
Novak.Usykovic

Což o to, být fanoušek MU, tak bych se nebál toho, že růže přijdou při troše trpělivosti..... Problém je, že hráči MU a trenér se o ty růže popíchají se svou neohrabaností.

Reagovat
Profesor Ikebara

Hmmm, trpělivost bych měl, ale mám jen jeden život.

Reagovat
masina_LFC

Prvý diel zo série Môj plešatý Holanďan je lepší ako tvoj máme za sebou

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
EZ

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
Swarley

Reagovat
krisa

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
avicii

Reagovat
wild

Reagovat
vladis271

Reagovat
eder

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Čenda

Reagovat
forrest

Ostuda. Zadnej posun. Odevzdanej vykon. Porad dokola… rok co rok, tyden co tyden…

Reagovat
eder

Klídek, bude hůř...

Reagovat
772jozef

Szoboszlai keď mu to vydrží tak bude mať snáď 25 asistencií

Reagovat
PanAu

Za 3 zápasy má 1, slovy jednu.

Reagovat
772jozef

Pco fakt som myslel že už má viac ,,

Reagovat
sensei25

S Ten Hagom na lavixke nepride k zlepseniu.Vyborny material a chemia ziadna.Odvolal by som ho okamzite po tomto zapase.

Reagovat
eder

Proč, proboha?! Vždyť nás to baví!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele