Premier League - preview 2. kola: Liverpool hostí Brentford

24.08., 08:49, aktualizováno 25.08., 09:06
Previews
Diogo Jota (© AFP)

Liverpool odstartoval sezonu vítězně a druhý triumf hodlá přidat proti Brentfordu. Chelsea se představí na půdě Wolves, do akce jde i Newcastle.

Wolverhampton Wanderers - Chelsea FC

neděle 15:00

Týmy, které narazily v prvním kole na dva pravděpodobně nejsilnější soupeře, spolu poměří síly o druhém víkendu. Favoritem duelu je po další sérii letních nákupů pochopitelně Chelsea, ve prospěch Wolves zase hovoří domácí prostředí.

Vlci proti Arsenalu nasadili základní jedenáctku bez jediného Angličana a určitě nezklamali, gólová hlavička Havertze ovšem dala ráz zbytku utkání. Po nadějném startu do druhé půle přišel hřebíček do rakve v podobě Sakovy branky. Wolverhampton kvůli tomu padl v součtu s koncem minulé sezony už počtvrté v řadě, od poloviny března si připsal jediné vítězství.

Ani Blues si v úvodním utkání neužili gólovou radost, když proti mistrovi z Manchesteru nenavázali na loňské výkony a podlehli mu 0:2. Na rozdíl od Wolves se ale mohli na důležitý zápas naladit vítězně. V rámci závěrečného předkola Konferenční ligy přehráli Servette 2:0, o což se zasloužili Nkunku proměněnou penaltou a také Madueke.

Ač to může znít překvapivě nedávná bilance vzájemných utkání hovoří jasně ve prospěch Wolves. Ti od roku 2021 prohráli jediný střet z osmi a aktuálně drží třízápasovou vítěznou šňůru. V minulém ročníku doma uspěli po gólech Leminy a Dohertyho, Nkunkuova korekce v závěru na konečném výsledku nic nezměnila. Odveta na Stamford Bridge přinesla dokonce dvojnásobek gólů s finálním skóre 2:4. Hlavní hvězdou se přitom stal autor hattricku Cunha. Dalším varováním pro Chelsea je její venkovní bilance - již osmnáctkrát v řadě nedokázala na hřištích soupeře udržet čisté konto.

Domácí v utkání nemohou využít potrestaného Semeda, mimo hru zůstávají i Chiwome, Kalajdžić a González. Na straně hostí by se mohla představit i nejnovější akvizice v podobě Joaa Félixe. Kdo se ale nepředstaví, to je stále ještě vykartovaný Reece James.

Zápas na Molineux vypukne s nedělní patnáctou hodinou, jako hlavní sudí jej má na starosti Darren England.

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Doherty, Mosquera, Toti, Ait Nouri - Gomes, Lemina - Hwang, Cunha, Gomes - Strand Larsen

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Sánchez - Gusto, Fofana, Colwill, Cucurella - Fernández, Lavia, Caicedo - Palmer, Jackson, Nkunku

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.01 - 4.14 - 1.86

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Newcastle United

neděle 15:00

Vydřené vítězství na úvod nové sezony za sebou mají hráči Newcastlu, kteří by ve druhém kole rádi měli snazší cestu. Bournemouth jim ale nenechá nic zadarmo, rovněž bude chtít navázat na cennou remízu proti Nottinghamu.

Cherries zakončili minulou sezonu trojicí porážek, kvůli čemuž se nakonec neudrželi v první polovině tabulky. O to víc je musí těšit zisk cenného bodu ze hřiště Nottinghamu. Na City Ground od třiadvacáté minutě prohrávali gólem Wooda, Ouattarovo vyrovnání následně kvůli ofsajdu neplatilo. Přesto se Bournemouth nevzdal a díky Semenyovi v závěru vykřesal alespoň remízu.

Ani Magpies nebudou na koncovku předchozího ročníku vzpomínat nejlépe, zisk čtyř bodů ze tří utkání umožnil Chelsea je předstihnout, Straky tak zůstaly bez evropských pohárů. Špatně to s nimi vypadalo i minulý víkend proti Southamptonu, kdy je po Schärově vyloučení čekalo více než hodinové oslabení. V závěru první půle přesto udeřil Joelinton, což v kombinaci s pečlivou defenzivou vyneslo tříbodový zisk.

Ačkoliv dlouhodobě se Cherries proti nadcházejícímu soupeři nedaří a z deseti posledních zápasů vyhráli jen jednou, tato výhra přišla právě v minulé sezoně. Na Vitality Stadium se dvougólový Solanke přičinil o jediné vítězství Bournemouthu nad kluby z elitní sedmičky. Odveta na severu Anglie přinesla gólové hody po pauze, právě Solanke se Semenyem poslali hosty dvakrát do vedení, penaltový exekutor Gordon a střelec z nastavení Ritchie ovšem v obou případech srovnali.

Domácí v nedělním utkání mohou počítat už i s vyléčeným Senesim, naopak Newcastle se nadále musí obejít bez zraněných Lascellese, Botmana a Mileyho. Mimo hru je i minule vyloučený Schär, naposledy v lize bude chybět Tonali.

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Araujo, Zabarnyj, Huijsen, Kerkez - Christie, Cook - Semenyo, Kluivert, Tavernier - Sinisterra

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope - Livramento, Krafth, Burn, Hall - Longstaff, Guimaraes, Joelinton - Murphy, Isak, Gordon

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.83 - 3.84 - 2.42

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Brentford FC

neděle 17:30

Osm týmů si v prvním kole připsalo vítězství, hned tři dvojice mezi těmito úspěšnými si to přitom ve druhém kole rozdávají spolu o další. V neděli se tak stane v případě Liverpoolu a Brentfordu.

Reds v závěru minulé sezony ztráceli a z devíti posledních zápasů vyhráli jen ve čtyřech případech, do nového ročníku ovšem vstoupili vítězně. V Ipswichi čekali na gól hodinu, než přišly dvě branky během pěti minut. Hlavní roli si uzmul Mohamed Salah, který nejprve připravil šanci skórujícímu Jotovi, aby následně sám zavěsil.

Dramatické městské derby čekalo hned na úvod na Brentford. Proti Crystal Palace poslal Bees v první půli do vedení Mbeumo, nicméně vlastenec Pinnocka znamenal po přestávce vyrovnání. Rozhodnutí a tříbodový zisk přinesl až dvacet minut před koncem zásah Wissy. I díky tomu mají muži ze západu Londýna jedinečnou příležitosti vyhrát obě úvodní utkání sezony, což se jim naposledy povedlo ještě v League One v roce 2006. Přispět k tomu může i svým stým ligovým zápasem za klub Bryan Mbeumo.

První utkání na Anfieldu bez Jürgena Kloppa po téměř devíti letech možná zmešká Jarell Quansah, na druhé straně by se naopak mohl vrátit Ivan Toney, jehož stále provází přestupové spekulace. Na marodce zůstávají Igor Thiago, Josh Dasilva, Aaron Hickey i Rico Henry.

Zatímco v Londýně Liverpool v minulosti body ztrácel, domácí zápasy s Brentfordem mu jdou jedna báseň. Ve třech případech byl vždy stoprocentní a navíc ani jednou neinkasoval. Loni v listopadu mu nevadily ani dva zásahy VAR proti Núnezovým gólům, dvakrát totiž vzápětí udeřil Salah a na konečných 3:0 upravil Jota.

Zápas na Anfieldu, jenž uzavře druhé kolo Premier League, má naplánovaný výkop na nedělních 17:30. Jako hlavní sudí na něj přitom bude dohlížet Stuart Attwell.

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Robertson - Szoboszlai, Gravenberch, Mac Allister - Salah, Jota, Díaz

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken - Collins, Pinnock, Ajer - Roerslev, Jensen, Norgaard, Janelt, Lewis-Potter - Mbeumo, Wissa

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 7.12 - 13.10

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Manchester United

sobota 13:30

Program druhého kola anglické nejvyšší soutěže otevře v sobotu krátce po poledni utkání mezi Brightonem a Manchesterem United. Oba celky v prvním kole vyhráli a navíc udrželi čistá konta, Seagulls díky jasnému vítězství 3:0 nad Evertonem vévodí ligové tabulce.

Poslední vzájemný duel se odehrál na konci května letošního roku, kdy v posledním kole minulé sezóny zvítězili svěřenci Erika ten Haga 2:0 a vyšvihli se na konečnou osmou příčku, Brighton se musel spokojit s jedenáctým místem.

Mnoho anglických fotbalových expertů před sezónou očekávalo, že si tým z jižního pobřeží bude muset nejprve zvyknout na nového trenéra Fabiana Hürzelera. Německý kouč ale ukázal už v přípravě, že je na úroveň Premier League připravený a vše se potvrdilo minulý týden. První soutěžní branku v novém ročníku vstřelil Kaoru Mitoma, jenž se vrátil po dlouhodobé absenci, v druhé půli pak o výhře nad Evertonem rozhodlo duo Welbeck, Adingra.

Ve věku pouhých 31 let se Hürzeler stal nejmladším trenérem v historii Premier League. V kádru má hned několik fotbalistů, kteří jsou starší než on sám, například Jamese Milnera, který zahájil svou rekordní 23. sezonu v anglické nejvyšší soutěži. I přesto to v klubu, zdá se, všechno klape.

Takovou větu si příznivci Manchesteru United pravděpodobně neřekli už několik let. Mají za sebou další kostrbatou sezónu, ze které nakonec vytěžili maximum, výhra v FA Cupu jim totiž zajistila účast v pohárové Evropě.

Red Devils zahájili sezónu prohrou v Community Shield proti favorizovanému Manchesteru City, do ligy naopak vkročili správnou nohou. V zápase proti Fulhamu se sice dlouho střelecky trápili, všechno v samém závěru zachránil střídající Joshua Zirkzee. Nizozemský reprezentant tak udělal první krok k tomu, aby se stal po svém letním příchodu do klubu součástí stabilní základní sestavy. Je velmi pravděpodobné, že jej trenér ten Hag postaví už v sobotním důležitém utkání.

Red Devils se na Amex Stadium vůbec nedaří, prohráli 6 z předchozích 14 ligových střetnutí s Brightonem, horší bilanci nemají s žádným jiným prvoligovým klubem.

Domácím bude v sobotu chybět brankář Verbruggen, stoper Igor a ofensivní univerzál March. Trenér ten Hag naopak nebude moct využít zraněné obránce Malaciu, Shawa, Lindelöfa a Yora. Kvůli svalovému zranění je mimo hru také dánský útočník Højlund.

Brighton - pravděpodobná sestava:
Steele; Veltman, Van Hecke, Dunk, Hinshelwood; Milner, Wieffer; Minteh, Pedro, Mitoma; Welbeck

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana; Mazraoui, Maguire, Martinez, Dalot; Casemiro, Mainoo; Amad, Fernandes, Garnacho; Zirkzee

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.37 - 3.81 - 2.91

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Manchester City - Ipswich Town

sobota 16:00

V sobotu odpoledne se v rámci druhého kola anglické Premier League utká obhájce titulu Manchester City s nováčkem z Ipswich Townu. Domácí fotbalisté plní roli jasného favorita a ve svém prvním domácím utkání v sezóně budou chtít jednoznačně zvítězit.

Oba týmy se střetnou poprvé od ledna 2002, kdy Citizens porazili Tractor Boys 4:1 na Portman Road v rámci FA Cupu.

Citizens začali sezónu přesně podle svých představ. Nejprve v Community Shieldu porazili Manchester United, městské rivaly udolali svěřenci Pepa Guardioly až po penaltovém rozstřelu, minulý týden pak vkročili správnou nohou i do ligové soutěže výhrou 2:0 ve šlágru kola proti londýnské Chelsea.

Erling Haaland, vítěz Zlaté kopačky Premier League z předchozích dvou sezón, otevřel skóre už v 18. minutě a příjemně tak oslavil svůj stý start v dresu Mancheseru City. Šest minut před koncem zápasu pak bývalý záložník Chelsea Mateo Kovačić zpečetil druhým gólem výhru Citizens na Stamford Bridge.

Poté, co Ipswich pod vedením zbožňovaného trenéra Kierana McKenny postoupil ve dvou po sobě jdoucích ročnících až do Premier League, mnoho expertů považovala Tractor Boys za jasné adepty na sestup. V utkání proti Liverpoolu se ale dlouho favorité nedokázali skrze pevnou obranu Ipswiche prosadit. O výhře Reds nakonec rozhodly branky Joty a Salaha v rámci pěti minut.

Na stadionu, který utkání Premier League hostil po 22 letech, se objevil také Ed Sheeran, který nedávno získal 1.4% vlastnický podíl v klubu. I přes prohru si fanoušci Ipswiche utkání užili, stejně tak trenér McKenna své svěřence za svůj srdnatý výkon chválil. Zda-li bude tato odvaha a bojovnost stačit na udržení se v nejvyšší soutěži ukáže čas.

Domácím bude v sobotním utkání chybět mistr Evropy Rodri, mimo hru je také dlouhodobě zraněný Oscar Bobb. V plné síle nenastoupí ani hostující celek. Mimo hru je George Hirst, Nathan Broadhead a Harry Clarke, nejistý je start brankáře Arijanet Muriće a Wese Burnse.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson; Lewis, Akanji, Dias, Gvardiol; Kovacic, De Bruyne; Bernardo, Foden, Doku, Haaland

Ipswich Town - pravděpodobná sestava:
Walton; Tuanzebe, Woolfenden, Greaves, Davis; Morsy, Luongo; Johnson, Chaplin, Hutchinson; Delap

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.10 - 11.70 - 26.60

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Everton FC

sobota 16:00

Program druhého kola anglické Premier League nabídne v sobotu odpoledne zajímavé střetnutí, na londýnský Tottenham Hotspur Stadium dorazí Everton. Ani jeden z týmu nezačal sezónu tak, jak by si přál, a tak oba tábory budou doufat v plný bodový zisk.

Spurs sice v utkání proti nově postoupivšímu Leicesteru City herně dominovali, na očekávanou výhru to ovšem nestačilo. Na King Power Stadium poslal Tottenham do vedení španělský krajní obránce Pedro Porro, po změně stran ale vyrovnal nestárnoucí veterán Jamie Vardy, který svým gólem zajistil Leicesteru bod za remízu 1:1.

Spurs se v utkání navíc zranila i jedna klíčová postava záložní řady, po ošklivém zranění hlavy zápas nedohrál Rodrigo Bentancur. V sobotu ale budou Spurs i přesto proti Evertonu považování za favority, navíc triumfovali v prvním domácím zápase v pěti z posledních šesti sezón v nejvyšší soutěži. Nepodařilo se jim to jen v září 2020, kdy Spurs nestačili právě na Everton.

Tehdy se stal hrdinou anglický útočník Dominic Calvert-Lewin. Ani on však minulý týden nedokázal spasit Toffees při utkání proti Brightonu. Kaoru Mitoma, Danny Welbeck a Simon Adingra dokázali prolomit obranu Evertonu, a když v polovině druhého poločasu dostal červenou kartu veterán Ashley Young, bylo o osudu utkání nadobro rozhodnuto.

Vzhledem k tomu, že Everton jako jediný tým prohrál v úvodním kole o tři branky, patří Toffees v tabulce poslední dvacáté místo. Trenér Dyche tak trefně po utkání prohlásil, že "horší vstup do sezóny ještě nezažil". Everton navíc nevyhrál v roce 2024 jediné venkovní utkání, z posledních 11 výjezdů získali Toffees jen čtyři body. Horší bilanci nemá žádný jiný prvoligový celek.

Spurs bude v sobotu chybět kromě Bentancura také brankářská dvojka Fraser Forster a nejistý je také start Pedra Porra. Hostům bude scházet vykartovaný Ashley Young a zranění do hry nepustí trio Patterson, Gerner, Coleman. Dlohodobě mimo hru je také portugalský útočník Chemiti a stoper Branthwaite.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario; Porro, Romero, Van de Ven, Udogie; Sarr, Bissouma; Kulusevski, Maddison, Son; Solanke

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford; Holgate, O'Brien, Keane, Mykolenko; Harrison, Iroegbunam, Doucoure, Gueye, McNeil; Calvert-Lewin

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.36 - 5.63 - 8.30

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Southampton FC - Nottingham Forest

sobota 16:00

V sobotu odpoledne se po více než roce vrátí na St Mary's Stadium anglická Premier League, Southampton na svém domácím stadionu přivítá v druhém kole nové sezóny Nottingham Forest.

Svěřenci Russella Martina po návratu do nejvyšší soutěže prohráli 1:0 na půdě silného Newcastlu United, a to i přestože hráli většinu utkání v početní převaze. Ve 28. minutě totiž obdržel červenou kartu Fabian Schär, jenže Saints nedokázali přesilovky využít. Na hřišti dominovali, svého soupeře jasně přestříleli, ale jedinou branku utkání vstřelil Brazilec Joelitnon, když propálil chybujícího brankáře McCarthyho.

Southampton tak prodloužil ponurou sérii na 14 zápasů bez výhry v anglické nejvyšší soutěži. Naposledy se z vítězství radoval tým z jižního pobřeží v březnu 2023 v utkání proti Leicesteru City.

Nottinghamu Forest se minulý týden podařilo z vyrovnaného domácího utkání proti Bournemouthu vytěžit bod. Utkání ale zastínilo hrozivě vypadající zranění Danila, který si poranil kotník a na hřišti strávil jen něco málo přes deset minut. Svěřenci Nuna Espirita Santa ale i bez klíčového záložníka dokázali o pár minut později otevřít skóre zásluhou Chrise Wooda, v závěru ale dokázal vyrovnat Antoine Semenyo.

Portugalský trenér sice nebyl spokojen se ztrátou dvou bodů, ale v utkání proti Bournemouthu nebyli zdaleka považováni za favority. Nottingham bude i v této sezóně jedním z adeptů na sestup. K důležitým bodům by jim mohl pomoci Eddie Nketiah, který je blízko k odchodu z Arsenalu právě do East Midlands.

V sobotu ale ještě Nottinghamu určitě nepomůže, mimo hru je i zmiňovaný Danilo. Domácím pak bude chybět zraněný brankář Bazunu, nejistý je také start Lariose, Sulemany či Adama Lallany.

Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy; Harwood-Bellis, Bednarek, Stephens; Edozie, Smallbone, Downes, Aribo, Walker-Peters; Armstrong, Brereton Diaz

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Sels; Williams, Boly, Murillo, Aina; Yates, Sangare; Elanga, Gibbs-White, Hudson-Odoi; Wood

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.35 - 3.57 - 3.11

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Fulham FC - Leicester City

sobota 16:00

V sobotu od 16:00 je na programu utkání anglické Premier League mezi londýnským Fulhamem a postoupivším Leicesterem City. Domácí fotbalisté v prvním kole podle očekávání nestačili na Manchester United, Foxes naopak získali bod doma proti Tottenhamu Hotspur.

Cottagers mají za sebou poměrně povedenou sezónu. Pod vedením portgalského trenéra Marca Silvy skončili na třinácté příčce s pohodlným náskokem 21 bodů na sestupové pozice. V létě sice přišli o klíčovou postavu záložní řady, João Palhinha odešel do německého Bayernu Mnichov, do týmu naopak přišla velmi perspektivní anglická naděje - odchovanec Arsenalu Emile Smith Rowe.

Ten sice v utkání na Old Trafford nepatřil k nejlepším hráčům na hřišti, k ničemu ho nepustil anglický reprezentant Kobbie Mainoo, v sobotu by mohl proti papírově slabšímu soupeři ukázat, co se v něm skrývá a podpořit útočný trojzubec Iwobi, Muniz, Traoré.

Naopak Foxes se podařilo opět nabudit svou hvězdu. V utkání proti Spurs se dokázal střelecky prosadit nestárnoucí anglický útočník Jamie Vardy, díky kterému utkání skončilo remízou 1:1. Veterán má za sebou velmi povedenou sezónu v Championship, vstřelil 18 branek ve třiceti pěti ligových zápasech a patřil k nejlepším střelcům celé soutěže.

Své nadání bude moct využít i v sobotním utkání, mimo hru je totiž jiný útočník Daka, a tak Vardy pravděpodobně nastoupí v základní sestavě.

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno; Tete, Diop, Bassey, Robinson; Pereira, Berge; Traore, Smith Rowe, Iwobi; Muniz

Leicester City - pravděpodobná sestava:
Hermansen; Justin, Faes, Vestergaard, Kristiansen; Winks, Ndidi; Fatawu, Buonanotte, Decordova-Reid; Vardy

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.88 - 3.81 - 4.27

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Crystal Palace - West Ham United

sobota 16:00

V sobotu odpoledne se utká v londýnském derby Crystal Palace s West Hamem United. Oba dva týmy prohráli svá první utkání v nové sezóně, a tak mají o motivaci ve vzájemném střetnutí postaráno.

V posledním vzájemném utkání před čtyřmi měsíci zvítězili Eagles na svém hřišti s Hammers vysoko 5:2.

Crystal Palace vedené Oliverem Glasnerem má za sebou povedenou letní přípravu, v pěti zápasech nepoznali chuť porážky a poradili si například s Wolves či právě s West Hamem. První soutěžní utkání však neskončilo tak, jak si rakouský trenér představoval. Eagles nestačili na jiný londýnský celek, a to Brentford.

Skóre utkání otevřel v první půli Mbeumo, po poločasové přestávce ale srovnal nešťastným vlastním gólem Pinnock. Vedení Bees vrátil patnáct minut před koncem Wissa, když ránou k pravé tyči dal na konečných 2:1. Eagles tak ztratili důležité body už v prvním kole.

O ztrátě se dá hovořit i v kontextu West Hamu. Na domácím stadionu přivítali ambiciózní Aston Villu a vzhledem k velkým letním nákupům a k příchodu nového trenéra Julena Lopeteguiho byli fanoušci Hammers natěšeni. Španělský trenér ale zahájil své působení porážkou 2:1. O vítězství hostů rozhodl Jhon Duran, který byl rovněž jedním z přestupových cílů West Hamu.

V samotném závěru mohl sice vyrovnat Tomáš Souček, ve velké šanci ale vysoko překopl, a tak Hammers ztratili všechny tři body. O místo v sestavě by ale kvůli tomu český reprezentační kapitán přijít neměl. K dispozici totiž pravděpodobně nebude mexický záložník Edson Álvarez.

Domácím bude v sobotu chybět stoper Joachim Andersen, který dokončil svůj přestup do Fulhamu, a také Jordan Ayew, nová posila Leicesteru City. Na hřiště se pak kvůli zranění nepodívá ani Matheus Franca.

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Henderson; Richards, Lerma, Guehi; Munoz, Wharton, Doucoure, Mitchell; Kamada, Eze; Mateta

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola; Wan-Bissaka, Todibo, Kilman, Emerson; Rodriguez, Soucek; Bowen, Paqueta, Kudus; Fullkrug

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.92 - 3.92

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Aston Villa - Arsenal FC

sobota 18:30

Už druhé kolo anglické Premier League si pro fanoušky přichystalo souboj dvou účastníků Ligy mistrů. A Arsenal do něj půjde s jasným cílem oplatit Aston Ville porážky z minulé sezony, které jej stály ligový titul.

Villans přitom dlouhodobě nejsou oblíbeným soupeřem Mikela Artety. Od doby, co se španělský manažer ujal Kanonýrů, jim čelil devětkrát a hned v pěti případech odcházel poražen, aniž by se radoval ze vstřelené branky. V minulém ročníku došlo k prvnímu střetu v prosinci ve Villa Parku, kdy rychlým gólem rozhodl McGinn, načež jeho spoluhráči ustáli soupeřovo obléhání. V odvetě na Emirates se naopak na rozvlnění sítě dlouho čekalo, až v závěru krátce po sobě skórovali Bailey i Watkins.

Aston Villa si nakonec i zásluhou těchto výsledků vysloužila postup do Ligy mistrů, byť konec sezony si za rámeček nedá. V lize ze čtyř zápasů vytěžila jen dva body, v semifinále Konferenční ligy pak jednoznačně nestačila na Olympiakos. Do nového ročníku ovšem opět vstoupila v dobré formě. Na London Stadium už ve čtvrté minutě skóroval Onana, na něhož sice do poločasu dokázal zareagovat penaltový exekutor Paquetá, avšak zhruba čtvrt hodiny před koncem vystřelil Emeryho družině tři body Durán.

Gunners prožili svůj okamžik hrůzy v polovině dubna, kdy zmíněnou porážku s nadcházejícím protivníkem orámovali ještě vypadnutím s Bayernem. Následně najeli na sérii sedmi po sobě jdoucích vítězství, Villans tak dosud jsou posledním týmem, jenž dokázal vicemistra obrat o body. Zisk jejich plného počtu v úvodním zápase nové sezony měli na svědomí zejména Havertz se Sakou, kteří si navzájem asistovali na své góly.

Příznivce Kanonýrů může před těžkým zápasem utěšovat fakt, že z devíti posledních venkovních zápasů v rámci ligové soutěže ztratili hráči Arsenalu jen jednou, a to na stadionu Manchesteru City. Příznivou formu na hřištích soupeře si uvědomuje i Mikel Arteta, zároveň ale varuje před silou soupeře. "Dominují v každém herním aspektu. Když jim dáte příležitost se rozběhnout, jsou naprosto fenomenální. A když ten prostor nemají, stejně si ho dokáží najít. Zároveň představují velké nebezpečí i po každém přerušení hry či ze standardních situací," vyzdvihuje Arteta soupeřovy silné stránky.

Unai Emery bude i nadále postrádat zraněné Kamaru s Mingsem a zřejmě i náhradního brankáře Olsena. Větší minutáž než minule by mohly dostat dvě letní posily Ian Maatsen s Kostou Nedeljkovićem. Totéž platí o obránci Arsenalu Riccardu Calafiorim, jenž se naposledy nedostal na hřiště ani na chvíli. Přitom právě v defenzivě trápí Mikela Artetu určité trable. Mimo hru jsou Tierney s Tomiyasuem, nejistota nadále panuje i ohledně Timbera.

Utkání ve Villa Parku startuje v sobotu v 18:30, jako hlavní sudí na něj bude dohlížet Michael Oliver.

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Konsa, Carlos, Torres, Digne - Bailey, Onana, Tielemans, McGinn - Rogers - Watkins

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya - White, Saliba, Gabriel, Zinčenko - Ödegaard, Partey, Rice - Saka, Havertz, Martinelli

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.88 - 4.17 - 1.71

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Brighton & Hove Albion
1
1
0
0
3 : 0
3
2
Arsenal FC
1
1
0
0
2 : 0
3
Liverpool FC
1
1
0
0
2 : 0
3
Manchester City
1
1
0
0
2 : 0
3
5
Aston Villa
1
1
0
0
2 : 1
3
Brentford FC
1
1
0
0
2 : 1
3
7
Manchester United
1
1
0
0
1 : 0
3
Newcastle United
1
1
0
0
1 : 0
3
9
Tottenham Hotspur
1
0
1
0
1 : 1
1
Leicester City
1
0
1
0
1 : 1
1
AFC Bournemouth
1
0
1
0
1 : 1
1
Nottingham Forest
1
0
1
0
1 : 1
1
13
Crystal Palace
1
0
0
1
1 : 2
0
West Ham United
1
0
0
1
1 : 2
0
15
Fulham FC
1
0
0
1
0 : 1
0
Southampton FC
1
0
0
1
0 : 1
0
17
Ipswich Town
1
0
0
1
0 : 2
0
Wolverhampton Wanderers
1
0
0
1
0 : 2
0
Chelsea FC
1
0
0
1
0 : 2
0
20
Everton FC
1
0
0
1
0 : 3
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (927)

Přidat komentář
MystycMac

No som zvedaví na United .. Je dosť reálne že im Brighton uštedri dehonestujúcu prehru ako to už býva zvykom.

Reagovat
eder

To je tutovka!

Reagovat
Mato178178

Aby si nebol prekvapeny

Reagovat
Profesor Ikebara

Překvapený budu já, když získáme alespoň 1bod. Stále to není nic extra.

Reagovat
Seydou Doumbia

Není Solanke zraněn? Podle fanty jo.

Reagovat
Cobra

Jo, Ange potvrdil, že hrát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Solomon k nám na hostování. Snad se mu budou vyhýbat zranění, na Champ je to hodně nadstandardní hráč.

Reagovat
Seydou Doumbia

dobrá posila

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Seydou Doumbia

kdo místo něj?

Reagovat
Cobra

Dle jeho tiskovky nevydrží ani Richy celý zápas. Takže bych to tipl (přál si), aby zleva nastoupil Johnson, zprava Kulu a hrot Son. Hlavně nechci vidět v základu Wernera, to jeho minulé vystoupení byla fakt tragédie.

Reagovat
jk

Son na křídle by mě překvapil potom co Ange tvrdil před sezónou jak je pro něj Son na křídle důležitý a Dekiho přípravě na “hrotu”.

Reagovat
eder

Tak snad jasná jednička.

Reagovat
VTID94

Mohli by sme pokračovať v trende z minulej sezóny ale aj jeden bod poteší

Reagovat
masly008

Nech toho.

Reagovat
VTID94

Sorry. Ale tak možno to dopadne úplne opačne a oba zápasy v sezóne nám nedáte ani "čuhnut"

Reagovat
mistr129

Bohatě mi bude dneska stačit 0:1 gólem v 90. minutě

Reagovat
guestikor

Máme vám, co vracet. Připravili jste nás o titul. Musí být dvojka

Reagovat
VTID94

Necháme sa prekvapiť. Hlavne kvalitný zápas a góly

Reagovat
Nikikrew

Tak podla preview hrame dnes bez brankara

Tazky zapas, na Villans moc nevieme. Vela napovie prvy gol. Navyse prvy domaci zapas pre Villans, ktory budu mat extra motivaciu. Zostava jasna, asi len okrem LB, Calafiori by bol platnejsi na Baileyho ako Zinny, uvidime.

Reagovat
Golasso

White to odchytá a v 10 je dáme

Reagovat
Jkb

S tím Calafiorim je to složitější, protože je to i hodně o komunikaci, o tom vědět jak hrají spoluhráči, chápat tu Artetovu hru, Calafiori by byl asi lepší defenzivně, rozhodně v soubojích ale to bránění je hodně komplexní a zase nedá se očekávat, že by herně přinesl to co Zinchenko, který je v týmu nějaký čas a chápe všechny ty věci okolo.

Já bych asi furt ještě čekal, že nějaký čas bude trvat, než se Calafiori natrvalo prosadí do sestavy.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
guestikor

To spíš Timber. Pokud tam dá dneska zase Zinchenka, tak si budu klepat na čelo. Posledně tam šel přes něho gol, kdy mu tam utekl Bailey.

Reagovat
Nikikrew

nevidel som 1 kolo som si myslel ze nehral . Potom ano, Timber urcite

Reagovat
M0rb1D4S

Nemůžu uvěřit, že jsme se konečně zbavili Lukaka a ještě nám Neapol zaplatí 30 + teoreticky 15.

Reagovat
MoonKnight

Tak on zase bude atakovat 20 gólů za sezónu, to se za 30 míčů vyplatí.

Reagovat
Wazza228

United would rather KEEP Sancho than let him leave on loan without significant financial benefit!

[@TheAthleticFC]

Reagovat
Golasso

Já čekám, že to bude buď pohoda nebo naprosté utrpení a prohra, podle toho, co si Emery dneska vytočil na kole štěstí a taktiky.

Reagovat
Raff81

Na Calafioriho je to asi ještě brzo, Timber těžko říct jestli je v plné kondici, Tomi tradičně zraněnej a Kiwior v takovýmhle zápase těžko dostane důvěru...takže tam budeme muset zřejmě ztrpět Zinche a útočnou trojici bych rád viděl Jesus Havertz Saka

Reagovat
Profesor Ikebara

První ztráta pro Arsenal?

Reagovat
Jkb

Nemyslím si. Arsenal měl týden volno, týden na přípravu, kvalita je na straně Arsenalu, konečně i ta lavička vypadá dobře. Bude to boj, nebude to snadné utkání, ale Arsenal dneska vyhraje .

Reagovat
Profesor Ikebara

Od fanouška Arsenalu bych ani jinou odpověď nečekal a je to tak správně. Ano, tým máte nadupaný, ale Emeryho bych nepodceňoval.

Reagovat
jk

Everton have just 14 available first team players to face #thfc today and are missing a key player…

No tak to je jasný, tady si na vítězství taky nešáhnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United lineup vs Brighton:

Onana, Mazraoui, Maguire, Martínez, Dalot, Casemiro, Mainoo, Amad, Mount, Rashford, Bruno

Stejná jako minulý týden, překvapivé je že hraje Amad když včera oznámil že mu zemřela máma tak snad dá dnes gól

Reagovat
Swarley

No misto Amada uz mohl byt Granacho

Reagovat
iamek

Nebyla pravá máma

Reagovat
Wazza228

A Sancho na lavičce není. To zas bude brečení

Reagovat
iamek

Ale bude na tribune

Reagovat
smazaný uživatel

A příští týden už někde pryč

Reagovat
Hlahart

Nevlastní máma teda

Reagovat
mr.Silver

Gabriel Jesus has a groin injury and didn’t travel with squad. (@Teamnewsandtix) #AFC

Křídlo/útočník je must have, Jesus je neskutečná skleněnka.

Reagovat
Miguel19

Sterloš?

Reagovat
Front hell

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Čenda

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Golasso

Super . Teď ještě Partey a máme to komplet (Tomiyasu už je zraněný)

Reagovat
masly008

Pokud ný to měli být zase jenom tihle 3 tak to beru.

Reagovat
Golasso

On se k nim časem někdo přidá, neboj. Zinch, Martinelli, ...

Reagovat
masly008

Zinch je pokrytý

Reagovat
Golasso

Zatím

Reagovat
Bandita_Harry

Zacneme jednotkou a budeme v tom pokračovať až do zajtra

Reagovat
Error

@JacobSteinberg

Armando Broja’s loan move to Ipswich is in danger of collapsing over paperwork issues. Chelsea have been looking to move the Albania striker, who has interest from Everton. Deal not off but Ipswich are considering alternative forwards.

Reagovat
MystycMac

Ligt, Zirkzee a Garnacho mali hrať keď su zdraví načo tam tlači stále Amada a Maguaira

Reagovat
Wazza228

Amad nejlepší hráč přípravy, Maguire odehrál kvalitní zápas proti Fulhamu. Ono se to pak protočí, ale ETH asi nechtěl měnit vítěznou sestavu.

Reagovat
MystycMac

Ta víťazná zostava bude 1 zápas :D zbytočne čakať na jeho hrubice...Amad nič to je len druhy Antony nema nič naviac oproti nemu hráča neprejde rýchlosť nemá je nedôrazný...

Reagovat
KnoxXx

hlavne nema co hladat na hrote Bruno - kym tu bude ETH, tak neexistuje, ze sa to fungovanie zlepsi, lebo on dlhodobo lepi zostavu svojimi najlepsimi hracmi mimo ich idealnu poziciu (a neustale - v uvode sezony je to Bruno na hrote a Licha na LB)

Reagovat
Hlahart

Reagovat
eder

Co to ETH zkouší s potkanem na hrotu?

Reagovat
Tommy$

Maguire hrál minule dobře…, dřív nebo později De ligt bude základ, ale hlavně to neuspěchat, to stejný platí u Zirkzeeho.

Mount mi dává smysl kvůli pressingu, ten měl minule dobrej, ale chce to víc se zapojit do hry.

Rashforda bych ale poslal na lavičku.

Reagovat
MystycMac

No čiže priebeh zapasu United zahodí 3-4 tutovky potom dostanú z nejakej haluze gol a klasicky sa zosipu...

Reagovat
forrest

100% golovka a zakonceni klasika…

Reagovat
Vinci

Jaj Amad dobrý kopyto teď

Reagovat
Swarley

Klasika, to musime davat

Reagovat
iamek

Bez zlute

Reagovat
pingla

kartu proč nedal? za úmyslné hraní rukou

Reagovat
ACSMan

2x rukou hrál

Reagovat
Vinci

To fakt nepochopím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i Amex protéká

Reagovat
ACSMan

Přijde mi to nebo je tam taková chcipla atmosféra?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ze začátku je v PL normální

Reagovat
dantetomas

Ono je to normalne po celu sezonu PL. A prakticky na kazdom stadione

Reagovat
Kixi Syhimour

v zimě je to výrazně lepší

Reagovat
iamek

Rashford hotovy. Amad řešení situace jak Antony. Tragédie

Reagovat
MystycMac

Amad daj ho dole preboha....

Reagovat
Swarley

To bylo teda reseni brejku

Reagovat
iamek

Rash to proč teď dával Brunovi, který byl obsazeny?

Reagovat
iamek

Zaslouženě. Bravo Rash

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně welbeck nám musí dát gól

Z úplného hovna

Reagovat
MystycMac

Reagovat
Gunner14

Welbeck je pán kolikátý gól už dal proti United?

Reagovat
Jkb

Toto byla jeho šestá branka do sítě Manchesteru United.

Reagovat
Kixi Syhimour

Pískej konec

Reagovat
pingla

co stačí, abychom dostali gól, šílenost

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Tommy$

Kdo jinej než Welbz

Reagovat
iamek

Rashe nestihneme prodat ještě?

Reagovat
VTID94

Za dvacku berieme

Reagovat
ACSMan

Tak to je škoda gól jak chicharito

Reagovat
iamek

Ten by si pohlídal ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Ale picu ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi jo

Reagovat
Vinci

United však ten Brighton hraje naprostý hovno. Amad taky dobrej, nedá 100% gólovku, zajebe 3 na 2, a pak se vysere na volného hráče v malým vapne

Reagovat
Swarley

Dvakrat ve ze dvou situací behem par vterin smrdi v ofsajdu, to je fakt tak slozity si to pohlidat?

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicky to mohlo být 0-2 a je to 1-0

Reagovat
Vinci

A u všeho to rozhodl Amad, to je šílený zapas od nej zatím

Reagovat
Swarley

I minule byl slaby, Garnacha tam poslat hned... Ten umi dost veci taky zadrbat, ale vytvori xkrat vic zajimavych situaci nez ten zbytek, co je ted na hristi...

Reagovat
Gunner14

Welbeck 16 zápasu proti United a 7 gólů

Reagovat
ACSMan

To je jak od 16 do 24 v United

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno was fouled 3 times in 5 seconds for Brighton to win possession for their goal too btw

Reagovat
iamek

Rashford . Ty voe ukončí o poločase jeho trápení.

Reagovat
Tommy$

Amad okamžitě dolu

Reagovat
mr.Silver

Celá ta útočná trojka je tragická

Reagovat
kris_kros

Amad to je neskutocne

Reagovat
iamek

Amad . To se nedá.

Reagovat
Gunner14

Amad topovka zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Amad je zřejmě myšlenkama jinde, dalo se to čekat no, i když to nebyla vlastní matka tak ho muselo sejmout

Reagovat
MystycMac

Preboha šak dajte preč Amada to čo je za hrača :DDD To je hrač tak pre League Two ...nič nič nič nedokáže všetko zle.

Reagovat
sensei25

Fanusik Barcy place kde sa nas klub nachadza a potom si pustis UtD a zrazu mas pocit,ze sme na tom este fantasticky oproti UTD.Liga tragedov netechnickych cela PL.Marketing,nic viac nic menej.Sa neda nato pozerat

Reagovat
Zyqen

Zirkzee a Garnacho do hry čím skôr

Reagovat
bbbauch

Amad co tam dnes predvadi, to je uplna tragedie. Pomaly, nedurazny, reseni nahovno.. Dneska by byl platnejsi asi i Antony

Reagovat
Swarley

Boze muj, muzeme mit nekdy jeste kvalitni kridla? Vyhozenych penez do prdele a porad tam hrajou lopaty, to je neco neuveritelnyho, oba stridat a pesky domu

Reagovat
iamek

Amad a Rashford okamžitě dolu. Tohle je od nich U21 výkon. Šílené. Mainoo, Case a Mount docela fajn. Arab taky super. Dalot na LB je horší než na RB. Rozehravka zezadu na nervy a otázka času, kdy to nevyjde. Garnacho a Zirk okamžitě na plac. Brighton extrémně marný a stejne si nevypracujeme nic. Btw proč to Rash před obdržení brankou, tak nesmyslně dával Brunovi, který měl na sobě hráče ( a ten ho jasně fauloval ) ? Měl tam někoho úplně volného a on to vyřeší takhle. Je hotovy.

Reagovat
Tommy$

Nejhorší je, že určitě nesundá oba, a bude to jeden z nich a pak Mount klasicky.

Reagovat
iamek

Mount je aspoň užitečný v pressingu. Ti dva ani to ne.

Reagovat
Alberto Aquilani

Diallo veľký polčas

Reagovat
MystycMac

myslím že posledný za United.

Reagovat
bbbauch

Kvuli jednomo polocasu den po tom, co mu umrela nevlastni mama ho odepsat. Velka myslenka.

Reagovat
iamek

Reagovat
MystycMac

Až teraz som si uvedomil jaky je Antony pán futbalista ked pozerám na Amada.

Reagovat
Zyqen

Dúfam že keď bude zdravý Hojlund tak budú hrať hore Zirkzee, Hojlund a Garnacho v základe

Reagovat
Miguel19

United by mohli zkusit Sterlinga. Horší jak Rashford nebude..

Reagovat
Swarley

A jako Rash by snad mel byt ready, ne? Loni katastrofa, ma cely leto na to dat se dohromady a zase predvadi tohle?

Ten by se mel urychlene probrat

Reagovat
Kixi Syhimour

To tady píšete snad každej rok.

Reagovat
Swarley

Tak tu sezonu pred byl super

Reagovat
iamek

Začíná desátou sezónu a měl špatné dvě. Z toho jednou měl problém celou sezónu s ramenem. Nemá smysl reagovat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Rashofrd by se měl probrat je tu za posledních pár let úplný evergreen

Reagovat
iamek

To víš že jo.

Reagovat
avicii

Reagovat
Manik...

Reagovat
icka

Reagovat
Kixi Syhimour

No a před ní jste to psali taky . Dejme tomu, že jste jednou vynechali.

Reagovat
Swarley

Hele na titul jedu kazdy rok, ale tohle az tak nesedi

Reagovat
iamek

Fakt špatný. Nebyl na euru, zranění by měl mít ok, celá příprava a vypadá jak minulou sezónu .

Reagovat
VTID94

United gola kvôli tiketu a potom môžu aj prehrať

Reagovat
avicii

Od oboch snaha o vysoký presing ale inak slabý futbal, hlavne od Brightonu doma by som čakal väčšiu zábavu...

Reagovat
nomio

Obecně mi přijde, že zatím jsou ty zápasy takové nezáživné. Asi ještě přetrvává nějaká muscle memory z toho Eura. Snad se to časem zvedne

Reagovat
kylo ren

Letos boj o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Chudák Montík...

Reagovat
iamek

On vystřídá Mounta

Reagovat
Tommy$

Nechápu

Reagovat
Vinci

Amada tam fakt nechá ten plesatej tupec

Reagovat
Minister

Lol to striedanie

Reagovat
Swarley

S tim Garnachem ceka na nejakou kouzelnou minutu nebo co je za problem

Reagovat
smazaný uživatel

A chceš aby se v polovině zranil na dlouhou dobu? Ten frajer měl asi 2 týdny dovolenou, má furt jen 20 a nesmíme ho utavit

Reagovat
kylo ren

Tak to jo no

Reagovat
Swarley

Tak polocas snad da, ne?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Matúš Neville

Reagovat
MystycMac

vystriedal Mounta a necha tam toho dreváka Dialla ?

Reagovat
iamek

To nebyl faul na Martineze ?

Reagovat
MystycMac

Nie ani úmyselnú ruku nemal Veltman

Reagovat
Vinci

Naběhl si tam sám, nemá bránit strkanim hlavy do rozkroku

Reagovat
MystycMac

Ale Brightonu by som prial zostup...nebaví ma ten tým absolutne.

Reagovat
Vinci

Nechápu jak můžou sbírat tolik bodu a ještě se o nich píše jak hrají dobre. Vidím jejich tak 10. zapas a pokazdy naprosto otresny fotbal od nich, jen odkopy a kupa štěstí

Reagovat
ACSeRw!n

Welbeck cumim, ze jeste hraje

Reagovat
kris_kros

Typico rashford amad furt na place. To mi hlava nebere.

Reagovat
lajka30

Trasford

Reagovat
smazaný uživatel

Vole tak tahají se tam stejně jak Amad tak Milner ale piskne faul Amada

Reagovat
mr.Silver

Wellé

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl by už welbeck skončit kariéru a začít třeba trénovat jako Cleverley

Reagovat
smazaný uživatel

A pak že vystřídat Amada

Reagovat
Hlahart

Amaaaaad.

Reagovat
Gunner14

Škoda Welbeck

Reagovat
mr.Silver

Offside

Reagovat
mr.Silver

Tak ne

Reagovat
MystycMac

to určite bude OFFside

Reagovat
iamek

Amaaaaaad . Vždy jsem ti věřil

Reagovat
smazaný uživatel

Bude stejně připsaný jako vlastní asi ale podle mě to šlo k zadní tyči

Reagovat
Swarley

Pekny a uz tam toho Garnacha posli, at jsou tri body

Reagovat
MystycMac

Tak vlastný gól Diallo by to netrafil...

Reagovat
Vinci

Tak ještě 2 góly a napraví svoje hrubky co zatím předvedl

Reagovat
smazaný uživatel

Rash dole

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takový pocit že další zápas bude základ Amad - Garnacho podle tohoto střídání, Amadovi věří i když nehrál první poločas dobře a Rashforda teď střídá

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOL top brejk

Reagovat
bbbauch

To musi bejt off

Reagovat
ACSMan

Offside bude

Reagovat
MystycMac

Offside ...

Reagovat
bbbauch

Asi nejzbytecnejsi offside ever

Reagovat
VTID94

Offside

Reagovat
Miguel19

Offside

Reagovat
iamek

Lol takový ofside jsem nikdy neviděl

Reagovat
iamek

Ale hezka akce. Tohle je vyloženě smůla

Reagovat
Hlahart

Tpč to snad ne

Reagovat
m.sali

to ne.... jestli garnacho takhle zazdí druhou tutovku

Reagovat
Minister

Ofsajd

Reagovat
Vinci

Zirkzeeee

Reagovat
MystycMac

Reagovat
smazaný uživatel

PICAAAA nemůžeme mít kousek štěstí

Reagovat
O.Giroud

Mali ste pri hlavičke Welbecka

Reagovat
Nikikrew

to su sasci . Ale trocha smoly no

Reagovat
MystycMac

Toto sa proste možestat iba United Dementi roka

Reagovat
Swarley

Ty vole

Reagovat
Swarley

To jsem fakt asi jeste nevidel

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
Swarley
Reagovat
Nikikrew

Jo, to bolo este horsie co spravil Nani

Reagovat
gocii

Pamatuju Eduarda ze slavia cca 15 let zpet kde to schvalne z offsidu doklepl a koncilo to 0:0

Reagovat
unk

Reagovat
Luc-Luc

Zirkzee krasne doklepl

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ACSMan

Bruno to taky mohl dat Zirkzeemu přesněji

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to byl City tak platí

Reagovat
Gunner14

???

Reagovat
Hlahart

Hej na tyhle ubrečený kecy se chodí do nějaký speciální skupiny?

Reagovat
Salfovic

Ano, skupina číslo 115.

Reagovat
O.Giroud

A ešte by ukončili zápas aby náhodou Brighton nemal šancu dať gól

Reagovat
Skalda29

Ofsajd na brankové čáře snad ani nejde ne . Snad dají ten druhý

Reagovat
Gunner14

Reagovat
MystycMac

tak Jeden dal Jeden zobral...

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Vinci

Ale vystihuje tu auru tuposti kolem utd

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Garnačo jantar

Reagovat
Ligter

tak s tím pohybem asi už toho moc nemohl udělat, no

Reagovat
iamek

Reagovat
Kixi Syhimour

pro vás jednoduše smůla, nic víc

Reagovat
MystycMac

Ale Brighton musí prehrať hrozne hraju...

Reagovat
O.Giroud

Nemusí, lopta je guľatá

Reagovat
iamek

Harry . Case už solidně tahá nohy

Reagovat
Golasso

Doufám, že aspoň svoje

Reagovat
Zyqen

Bruno to nemusel dávať vôbec tak prudko a Garnacho to mohol dať viac k žrdi škoda no Zirkzee to dohral a trafila ho na jeho smolu lopta

Reagovat
Ligter

trochu nešťastný no

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nepiska fauly Brightonu, Garnacho faulovaný byl

Reagovat
MystycMac

Ten Mental teraz začal karty dávať ale za úmyselnú ruku nie.

Reagovat
Hlahart

Bruna jde střídat?

Reagovat
iamek

Bruna? Wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno

Reagovat
smazaný uživatel

McTominay poslední zápas než přestoupí do Neapole

Reagovat
forrest

Kurva Bruna a misto nej McTominaye…

Reagovat
Kixi Syhimour

Skotův gól incoming

Reagovat
Zaschrona

Dyche dal šanci v základu 19letému RB Dixonovi. Musí číst Twitter, protože tam celý týden neběží od našich fandů nic jiného než bulení, že zas bude hrát Holgate.

Reagovat
iamek

Takové saně ve vlastním vapne

Reagovat
Swarley

Reagovat
VTID94

Ten plešatý amatér s nimy čo vlastne robí na tréningoch? Ty hráči sú permanentne v ofsajde

Reagovat
Swarley

nechapu, oni u toho snad nepřemýšlí

Reagovat
Ligter

Reagovat
m.sali

Amad vyapadá, že neví, co to je

Reagovat
iamek

Reagovat
O.Giroud

To ma v tréningovom pláne až na budúcu sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Však to byl teď faul na Casemira teď

Reagovat
scvrklýangličan

Clovece, 90% tvejch komentaru je brek a zbytek podpora svyho tymu. Naopak by to bylo lepsi aspon by se to lip cetlo

Reagovat
Miguel19

Ten Minteh má žalostnou finální fázi. To je leven Antony...

Reagovat
smazaný uživatel

Piskl faul Brightonu

Reagovat
Swarley

No abych byl fer, Garnacho to tam dvakrat ted taky solidne zajebal

Reagovat
Kixi Syhimour

To je od Brightonu hrozná půle

Reagovat
MystycMac

škoda že neprehrajú katastrofálny tym

Reagovat
forrest

Zlý muž Antony na plac!

Reagovat
MystycMac

Antony tam pošle Robenovku

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Manchestersky Krocan

To čo má Antony aké dementne tetovanie? #noragrets

Reagovat
mr.Silver

Wow, Adingra Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

OFSAJDY

Reagovat
O.Giroud

Máš to pozadu

Reagovat
VTID94

Goooooooooooooooooool

Reagovat
Miguel19

Pedro, Pedro, Pedro, Pedro, Pe...

Reagovat
smazaný uživatel

Smolný zápas jak prase

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
kylo ren

Reagovat
Tommy$

To je za ty střídání

Reagovat
Minister

Nádhera

Reagovat
mr.Silver

Obrana United

Reagovat
MystycMac

Velka škoda Brigton mal prehrať

Reagovat
mithro

tak sme oficialne spat. taky gol si nedame kv ofsajdu a potom v nastaveni inkasovat, vitaj united

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Kixi Syhimour

Goooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
MystycMac

??? to niekoho teši ?

Reagovat
O.Giroud

No nie, aj fanúšikovia Brightonu plakali

Reagovat
Ranoth

ano

Reagovat
Moshe Dajan

gooool

Reagovat
iamek

Jen to vypnu a hned gól

Reagovat
Zaschrona

Nechtějí United Holgata? Do takhle blbě pozičně bránící obrany by dobře zapadl.

Reagovat
Miguel19

3 hráči na zadní úplně sami

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Manchestersky Krocan

Dokonalé bránenie

Reagovat
smazaný uživatel

Místo 1-2 2-1

Reagovat
Kixi Syhimour

Nebo taky třeba mohli dát gól z toho břevna, no

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo taky v prvním poločase to nemuselo být 1-0 ale 0-2

Reagovat
Kixi Syhimour

The xG Philosophy : Brighton (2.32) 2-1 (1.53) Man Utd

Nebo to třeba taky dopadlo, tak jak mělo

Reagovat
Kixi Syhimour

*čárka za tak

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Luc-Luc

Kdo misto 7Haga?

Reagovat
Moshe Dajan

ten tam bude s Onanou ještě dlouho

Reagovat
Luc-Luc

Doufejme

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo místo Slota?

Reagovat
Luc-Luc

Xabi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Překlep.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
GazzaPalo

Sir Red nose

Reagovat
Swarley

Kouzelny, kolik jich tam vzadu bylo volnych, genialne rozebrano

Reagovat
Gunner14

dostal se United za půlku v nastavení? Brighton celou dobu tlačil

Reagovat
martin.b

Bruno takovej škodolibej nezájem

Reagovat
MystycMac

To je presne United namiesto 1:2 je 2:1 Fan United už sa tešia na koniec sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkažený víkend hned v sobotu o půl 4

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Luc-Luc

United back to default settings

Reagovat
MystycMac

pri všetkej ucte fan Liverpoolu asi by mal byt ticho.

Reagovat
Gunner14

prohrát proti takhle slabému Brightonu je síla

Reagovat
Swarley

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
J0EL

cakal niekto nieco ine?

Reagovat
MystycMac

Brigton čistý grc tym

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
MystycMac

a nie ? viac som chcel aby Brighton prehral ako United vyhral.

Reagovat
Gunner14

Ten Hag jak ani nešel podat ruku trenérovi Brightonu, šupák

Reagovat
forrest

Ano. Misto toho, aby jejich trener sel podat ruku, tak slavil s kazdym z realizaku koho potkal. Ten Hag cekal a kdyz videl, ze nejde, sel na hriste za hracema… a pak si normalne ruce podali.

Naopak, jde se rovnou podat ruka, ne, ze se zastavim s 2 hracema a s 5 asistentama…

Reagovat
Nikikrew

pls netrep

Reagovat
forrest

Reagovat
bbbauch

Ty si taky dobre ulitavas

Reagovat
zasranej malíř

Už ať je repre pauza

Reagovat
$dolar$

Fakt miluju. Zase vsazena remíza a zase mě to odjede. Předtím Whu Souček netrefil prázdnou, pak Sigma Bolka minutu před koncem neuhlidaji roh a teď zase tihle curaci.

Reagovat
Manik...

United pokračují v obvyklých kolejích

Reagovat
iamek

Ten Arab za pár drobných bude ještě nejlepší nákup

Reagovat
forrest

Klasika. Debilnejsi VAR negol za celou historii VARu nenajdes. A pak si nechas 3 hrace neobsazeny v 95. minute abys klasicky prohral. Furt dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
iamek

Zlepšení oproti minule sezóně velké, ale pořád tomu dost schází.

Reagovat
avicii

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ranoth

len tak dalej

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ACSeRw!n

Pedro Pedro Pedro Pe

Reagovat
forrest

Tak kdo ma Haalanda jako triple capitana ve Fante?

Reagovat
Kixi Syhimour

Guardiola out

Reagovat
eder

Tractor Boys slušná práce!

Reagovat
Miguel19

Ta obrana City je vtip. Strašně dolu šli...

To bude letos rozhodující. Arsenal ji má prostě o třídu lepší...

Reagovat
VTID94

https://x.com/chrisheck76/status/1827325017450754220?t=LglJGgk28XTO3i-CefLN_w&s=19

Vynovený tunel vo VillaParku

“Where all of my heroes are Villans”

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, city prohrává tak dáme hned penalticku! 115 charges!

Reagovat
samson192

Reagovat
bbbauch

Ty uz se na to vyser

Reagovat
Front hell

Nebreč pořád jak děcko

Reagovat
Lojzík

Reagovat
JessePinkman

Tvl, ty jsi mamrd, to není možný.

Reagovat
mistr129

To je dement, proč takový faul

Reagovat
eder

Faul jasný, ale asi to bylo těsně před vápnem.

Reagovat
Kixi Syhimour

To šlápnutí bylo ve vápně

Reagovat
mistr129

už bylo určitě ve vápně... i čára je penalta a tohle už bylo dokonce za čarou si myslím

Reagovat
eder

Mně to právě za čárou nepřišlo, ale nemám k dispozici takovou techniku jako rozhodčí...

Reagovat
forrest

Tvl, docela prisna penalta proti Ipswichi…

Reagovat
LaVolpe

Bohužel jasná.

Reagovat
mistr129

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Tvl ten moc nestudoval Haalandovi penalty

Reagovat
Miguel19

Murič

Reagovat
mistr129

To si mohli nechat Hladkýho

Reagovat
Kixi Syhimour

Bissouma krásně

Reagovat
smazaný uživatel

Karma za Hladkého

Reagovat
eder

Přesně, tenhle kosovský nazdárek je tam zatím za klauna...

Reagovat
Jesfey

Jzs, oni koupili tohodle šílence

V minulé sezóně borec proti nám kopl 70 % výkopů do autu a svého spoluhráče našel jedině omylem

Reagovat
fenixLFC

A furt lepsie nez hladky

Reagovat
samson192

Reagovat
Kixi Syhimour

slušný, slušný

Reagovat
LaVolpe

Ajé, to bude ještě nálož.

Reagovat
unk

Preco sa vsetci snazia rozohravat od brankara, ked na to ocividne nemaju hracov

Reagovat
Miguel19

ESR už solí

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Azza

Reagovat
mr.Silver

Pickford

Reagovat
Kixi Syhimour

Pickford

Reagovat
Zaschrona

Ok, s kým hrajeme za týden?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Zaschrona

Dyche tohle zase nezvládl. Koupí se Ndiaye, přivede Lindstrom, ale pořád hrajeme neefektivní čtyřku vepředu, která nefunguje nikdy když prohráváme. Chybí tam někdo s trochou rychlosti, takhle v podstatě na Spurs dopředu nemáme vůbec nic a hned jsme zas pod tlakem vzadu...

Reagovat
prevadec spojitosti

nejaka stranka na streamy pls?

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
prevadec spojitosti

diky

Reagovat
Čenda

Footybite

Reagovat
eder

Ten Muric to je parodie na gólmana. Zatím tam akorát čumí jak roura a neudělá nic dobře. Jestli na to kouká Venca Hladký tak musí brečet vzteky...

Reagovat
mr.Silver

Ipswich dostane tak 6, to je totální válec od City

Reagovat
mr.Silver

Eze, to je smůla

Reagovat
Zaschrona

Steve Wilson, who is on Match of the Day commentary duty at Tottenham Hotspur Stadium: "Spurs have probably had tougher training sessions this week."

Reagovat
stiflerovamama
Reagovat
VTID94

Martinez - Cash, Konsa, Pau, Digne - Tielemans, Onana, Mcginn - Bailey, Watkins,

Rogers

Reagovat
Miguel19

Vítězná

Reagovat
kitas

No byť to proti Chelsea tak určite

Reagovat
Miguel19

Pálíš ostrými

Reagovat
VTID94

Reagovat
Front hell

Reagovat
Miguel19

Jinak ten Rogers bude mít jistý základ i dál nebo je někdo zraněný a vyhodí ho ze sestavy?

Reagovat
VTID94

Určite základ nemá ho kdo vyhodiť plus hrá výborne

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Spikous

tak na druhej strane je tam ešte Ramsey ktorý hraje tiež na jeho pozícii a nemyslím že sa uskromni z poziciou na lavičke.

Reagovat
VTID94

To určite hej. No myslel som naňho len je po zranení a nejaký čas mu potrvá ešte sa dostať na jeho najlepšiu úroveň

Reagovat
Spikous

a ktovie možno sa nájde pre Jacoba miesto niekde na krídle

Reagovat
VTID94

Uvidíme je len dobre že máme smerom dopredu viac možností

Reagovat
DieFohlenBMG

Super Super Tom Super Tomáš Souček

Reagovat
Jesfey

Johnson stále zůstává na hřišti...

Reagovat
jk

No a co?

Reagovat
Jesfey

No a co, že hrajeme celý zápas v 10.

Reagovat
jk

Což na Everton s přehledem stačilo.

Bohužel se i tak najde nějaký zbytečný toxický pepík…

Reagovat
Jesfey

A objevil ses tu. Očividně je fotbal u tebe na druhém místě a urážení je tady pro tebe denním chlebem.

Reagovat
jk

Johnson nehraje vůbec dobře. Problém u tebe je, že nedokážeš ani pojmenovatproč a bleješ na něj nehledě na výkony prostě proto, že sis ho vyhlídl jako easy target k vybití své vlastní frustrace.

A jestli tě to uráží, tak je to hlavně tvůj problém. Možná kdybys nebyl toxickej pepík, cítil by ses jinak.

Reagovat
Jesfey

A to z jakého důvodu bych najednou měl vyjmenovávat proč? Nevím, proč bych se tady měl otravovat s něčím, co většina vidí (a ty sám, jak uznáváš). A pokud by ses rozumně a alespoň trošku slušně zeptal, tak jsem ty důvody vypsat i mohl.

Easy target ze sebe očividně dělá sám svými výkony a především fotbalovými kvalitami. Mimoto, tento komentář byl hlavně mířen na to, proč nebyl vystřídán. Pro tebe: Proč se ho někdo nerozhodl vystřídat a nechal ho trápit všechny své spoluhráče.

A tvoje urážky, ač se snaží urazit, tady opravdu již nikoho neuráží.

Reagovat
jk

Tak to projedou zkus. Zatím si tu psal jen samy výmysly

. Podle mě ani nechápeš co má křídlo v tom Angeho systému dělat a z toho plyne tvoje frustrace. Prostě nevíš.

Reagovat
Jesfey

Očividně žádné protiargumenty nemáš, protože víš, že mám pravdu. Tenhle komentář už je jenom vyvrcholením tvého zoufalství.

A jestli mají Postecoglouva křídla hrát takhle, tak to jsem rád, že tuhle sezónu na lavičce nedokončí.

Reagovat
jk

Protiargumenty na co? Na to co jsi nenapsal, protože nevíš proč by ses s něčím takovým měl otravovat?

Reagovat
Nizzie

Slušný meltík opět.

Reagovat
jk

Chápu proč si vy dva budete rozumět. Máte ty argumenty totiž stejný.

Reagovat
Čenda

Hale End vs Leicester 2:1

Reagovat
jk

Gumaupay vypadal, že mu není do smíchu…

Reagovat
jk

Wow Micky ❤️

Reagovat
Zyqen

Van de ven a Son

Reagovat
Gunner14

Tak snad budeme proměňovat šance, ne jak minulou sezonu proti Ville, hlavně je nenechat dát první gól. COYG

Reagovat
Spikous

verím že to bude vyrovnaný zápas a nepodľahneme vášmu tlaku

Reagovat
Golasso

Už i Bosák říká, že rozhodčí v PL jsou napiču. Takže je to ofiko.

Reagovat
Spikous

tak to vie snáď každý že ty rozhodcovia sú absolútne mimo

Reagovat
Golasso

Každý ne, věř mi

Reagovat
masly008

Já si myslím že ne že by byli tak špatní jen prostě nestíhají.

Chtělo by to 2 hlavní

Reagovat
Golasso

To by asi taky pomohlo , ale oni se moc nepředvedli ani v kontextu ostatních na Euru a to byl celkem slabě pískaný turnaj.

Reagovat
Salfovic

Spíš to došlo tomu poslednímu, co na to dosud nepřišel.

Reagovat
Golasso

Poslední asi nebude

Reagovat
Referee©

Nejsem proti.....ale co kdo udělá, aby se ta úroveň zlepšila? Každy umí akorát píčovat, rozhodčí jsou vždy na posledním místě.....výchova, mzdy, práce,.....nula....

Reagovat
Golasso

Tak mně jako fandovi zbývá akorát to píčování, nicméně cesty určitě jsou. Z dlouhodobého hlediska podpora rozvoje rozhodčích a zvýšení atraktivity té práce. Ze dne na den je nenahradíš, ale do budoucna musíš, vždyť je to ostuda. Krátkodobě technická pomoc, nějaká opatření, pevnější nastavení procesů rozhodování s minimem přemýšlení od těch vocasů apod.

Reagovat
Referee©

Máš pravdu. Jenže ty procesy jsou nastaveny špatně. Do PL se pumpují miliardy a garantuju Ti, že do rozhodčích se investuje cca 1% rozpočtu všech klubů. A to není jen PL. Nikdo z mladých to dělat nechce. V mládeži a nižších ligách to není vůbec atraktivní. Ti rozhodčí vlastně ani nemůžou za jejich úroveň, když je mizivá konkurence.

Reagovat
Golasso

To chápu, musí to být tlak jak prase, ale prostě liga, co si říká nejlepší na světě, by měla mít nejlepší rozhodčí nebo aspoň někoho, kdo nedělá permanentní ostudu. Udělat z toho fakt lákavý job, aby se ten tlak kompenzoval, by mohlo snad aspoň trochu pomoci.

Reagovat
Referee©

Reagovat
masly008

tvl Cash je Polák?

Reagovat
Spikous

no jeho matka je poľka a preto aj Poľsko reprezentuje nakoľko cesta do anglického tímu nebola pre neho možná

Reagovat
masly008

Jako chápu,ale až teď jsem si všiml u jeho jména polské vlajky.Jak dlouho je reprezentuje nevíš?

Reagovat
Spikous

2-3 roky to hádam aj bude

Reagovat
masly008

Reagovat
Kixi Syhimour

Listopad 2021

Reagovat
mr.Silver

Mateusz Gotówka

Reagovat
Golasso

Reagovat
Swarley

Reagovat
Nizzie

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
VTID94

Kurva Cash... zadný stehenný kvôli ktorému minulý zápas striedal....

Reagovat
Spikous

bude musieť prísť Nedeljkovic najskôr co do takéhoto zápasu mu nezávidím

Reagovat
VTID94

Reagovat
Spikous

mne sa nepáči ani na druhej strane že hraje Digne a radšej by som tam videl Maatsena

Reagovat
VTID94

Ajaj mladý Nedeljkovic na stranu kde najviac horime...

Reagovat
mr.Silver

Dominance

Reagovat
Golasso

Proč ten Martinez padal?

Reagovat
Spikous

lebo Martinez

Reagovat
Golasso

Reagovat
masly008

A ten faul byl kde?

Reagovat
Golasso

Viděl, že se tam někdo válí a nebyl to Saka, tak to písknul

Reagovat
Miguel19

Ten Martinez je tajtrlík. Co tam jako bylo za faul?

Reagovat
Golasso

Se zatím hrálo tak 5 minut

Reagovat
VTID94

Boze

Reagovat
Spikous

koleno v p...

Reagovat
O.Giroud

rakvia vas jedneho za druhym

Reagovat
VTID94

Reagovat
Minister

Wtf

Reagovat
O.Giroud

wtf

Reagovat
Rohlíček

Bude tak 15 min nastaveni ne

Reagovat
Minister

Martinelli by mohol už aj niečo dobre urobiť kokos.

Reagovat
mr.Silver

Gabriel Watkins

Reagovat
VTID94

Ollieeee

Reagovat
Spikous

takto sme Ollieho už jeden čas poznali pod Gerrardom

Reagovat
VTID94

Presne

Reagovat
Spikous

dúfam že to je len začiatkom sezóny a nerozohranosti

Reagovat
O.Giroud

mozno si len pred zapasom nepovedal s nejakym spoluhracom, ze ty mi prihras a ja dam gol

Reagovat
VTID94

Je to len druhý zápas...euro plus dlhšia dovolenka

Reagovat
Spikous

no ja verím že to tak bude. Je na ňom aj vidno že nemá takú energiu potrebnú

Reagovat
Spikous

wtf Watkins?

Reagovat
Minister

Hm to čo bolo??

Reagovat
Golasso

Kdo ten zápas proklel? Přiznejte se

Reagovat
Spikous

kvalitné zakončovanie no

Reagovat
Edgewalker

Teď nevím kdo je větší trouba

Reagovat
MystycMac

To je nuda idem pozrieť Galapredstavenie Barcelony

Reagovat
mr.Silver

Saliba je génius

Reagovat
Golasso

Reagovat
mr.Silver

Ajajaj to musi být gól

Reagovat
masly008

Kai

Reagovat
Gunner14

To vyřešil jak kdyby hrál ještě za Chelsea

Reagovat
Golasso

White

Reagovat
mr.Silver

White

Reagovat
VTID94

Reagovat
DieFohlenBMG

To jsou kreténi

Reagovat
Kiss Me Polka!

white

Reagovat
Minister

White

Reagovat
Miguel19

Solidní cirkus tvl.. V Arsenalu ty skoky začali dobře trénovat...

Reagovat
Gunner14

White

Reagovat
Vlkoslav

ctu prispevky az ted a nejak mi uniklo co Benny udelal

Reagovat
kitas

Watkins je perfektný útočník. Ale Saliba je ešte o triedu nad ním.

Reagovat
Jesfey

To dneska jen kvůli Oliverovi očividně...

Reagovat
kitas

Poradil Salibovi aby totálne ničil Watkinsa ?

Reagovat
Jesfey

Nejspíš, když Saliba hraje tolik rukama

Reagovat
kitas

Akože Watkins má ruky za chrbtom v súboji so Salibom?

Reagovat
Profesor Ikebara

Co to má Arsenal za kombinaci barev na dresech?

Reagovat
guestikor

Boha, těm Havertz je dřevěný

Reagovat
Golasso

Raya

Reagovat
VTID94

Pekne Morgan

Reagovat
Spikous

Rogers ale vyzerá naozaj dobre s loptou na nohe

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Jestli opravdu na Havertze spolíháme jako na útočníka, co nám vystřílí titul, tak to potěš prdel

Reagovat
Profesor Ikebara

Máš dobrý nick, tak ti řeknu tajemství. Arsenal titul mít nebude.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

No s Havertzem na útoku ne, to pro mě není tajemství.

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
Azza

Reagovat
guestikor

Ale to platí i o Jesusovi

Reagovat
Miguel19

Partey vůbec neví která bije.

Dneska by na té pozici potřebovali Rice.

Reagovat
masly008

Na to že celá záloha Vily si ještě nekopla tak celkem dobré.

Reagovat
Profesor Ikebara

Povolit, přitáhnout. Arsenal pojede domů bez bodu.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Nizzie

profík

Reagovat
Gunner14

Martinelli se zatím trápí, má tam balón v dobrých pozicích, ale pořádně nic z toho

Reagovat
mr.Silver

dnes je po dlouhé době dobrý

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Neni. Je aktivní, ale jako už tradičně finální produkt žádnej,

Reagovat
guestikor

Reagovat
mr.Silver

Mohl mít áčko, kdyby to Havertz lépe zakončil.

Reagovat
Gunner14

Aktivní, ale finálka nic

Reagovat
Golasso

Je hroznej. Očividně má za úkol pomoc Sakovi s jeho roli z druhé strany, ale borec, když se nedostane do nějaké běžeckého souboje, vůbec neví. Furt se utápí v nikam nevedoucích kličkách nebo posílá centry naslepo.

Reagovat
Golasso

*nějakého

Reagovat
Ragnar Lothbrok

On je dobrej jenom do zápasů, kdy se hraje nahoru dolu. Do zavřený obrany je nepoužitelnej.

Reagovat
mr.Silver

No on taky není žádný Nico Williams, přednosti má jinde.

Reagovat
Golasso

Ok, ale jestli má hrát v základu, tak musí zapracovat i na slabinách. Ta jeho zoufalost s balonem na noze, kdy on fakt jen čumí do země a motá se jak hovno pod splavem, to je na téhle úrovni nepřijatelné.

Reagovat
mr.Silver

tu klíčku mají přečtenou všichni všichni obránci už dva roky no

Dnes to od něj není nejhorší, trpí tím, že nám přechod do útoku trvá vždycky 10 minut.

Reagovat
Vlkoslav

jako furt se musí uznat, že Villa hrála skvěle kompaktně a každej by to měl těžký, ale souhlasím s tím, že je přečtenej, chce to pořádnej back up, nebo rovnou někoho do základu, brzy ho vytlačí i Trossard

Reagovat
Golasso

U Trossarda je zase problém, že přechod do útoku je s ním nalevo porod. On má dynamiku na malém prostoru, perfektní střelu, ale to mu je platné jen kolem soupeřova vápna, ne když má mít drive přes půl hřiště. Chce to fakt LW do základu nejspíš.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Vlkoslav

Bohužel je přečtenej a chvíle překvapení je fuč, loňská sezona to naznačila a tato to zatím potvrzuje, že to world class asi úplně nebude, ale strašně rád se budu plést, protože jsem jeho velkej fanoušek a jeho příběh mě baví.

Reagovat
Golasso

Jo, taky ho mám rád a chtěl bych, aby byl v základu, ale asi ne no. Přitom ty věci, které on dělá blbě, jsou zrovna ty, na kterých se dá zapracovat. Decision making ho asi nikdo nenaučí, ale minimálně odlepit oči od země/balonu a koukat kolem sebe by se naučit mohl. Pokud nezvládne ani to, tak ho v základu brzo nahradí někdo jiný.

Reagovat
Rohlíček

k hovnu opět

Reagovat
kitas

Timber fauloval tým že bol rýchlejší?

Reagovat
Profesor Ikebara

Ne tím, že hrabal na soupeře rukama. To není podle pravidel, nebo?

Reagovat
masly008

Nebo ten souboj před šancí Watkinse?

Já ty souboje s rukama nesnáším, ale nemůžeš v jednom poločase něco písknout a něco ne.

Reagovat
O.Giroud

Rogers

Reagovat
Kiss Me Polka!

Rogers je vyborny a partey je slabý, se tam nechá oběhnout jak v pripravce+ hromada ztrát, pokud je trochu v pressu

Reagovat
Gunner14

Obrana super, kromě té ztráty Gabriela se Villa pořádně nedostala k šanci. Na druhou stranu, my držíme balón, ale nedokážeme něco vymyslet. Vidím to nějakou Sakovinku, která nás vysvobodí

Reagovat
Golasso

Snad jo, ale Saka je furt pokrytý. Chtělo by to kreativitu i z druhé strany.

Reagovat
Gunner14

naštěstí jemu stačí jeden moment, tu jeho střelu Martinez pěkně vytlačil

Reagovat
Čenda

Co provedl ten Benny? Neviděl jsem

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Čenda

já ho žeru.

A díky

Reagovat
Gunner14

Benny je frajer

Reagovat
Vlkoslav

odkaz už nejede krucipísek, řekněte mi aspoň minutu at to můžu dohledat

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Golasso

Furt týmu chybí minimálně záložník a levé křídlo.

Reagovat
Vlkoslav

Záložník chybí podle tebe i s příchodem Merina? Jinak LW je rozhodně nejpalčivější místo sestavy

Reagovat
Golasso

Merino je podle mě na naší úrovni v ideálním případě hráč na pomezí základu a lavičky + situační hráč a klíčový faktor do některých zápasů jako Trossard. Nemám ho teda nasledovaného, ale za tu dobu, co je na cestě do Londýna, už jsem něco načetl Připadá mi jako takový mix některých vlastností Jorginha/Xhaky a Rice s potenciálem suplovat roli obou, když bude potřeba + je skvělý hlavičkář, ale úplně hvězda to není.

My bychom potřebovali přivést buď top 8 nebo top 6 podle toho, co vlastně má hrát Rice. A zbavit se Parteye.

Reagovat
iamek

https://x.com/statmansticks/status/1827322344735698971?s=46

Kambwala podle všeho včera parádní výkon

Reagovat
Acquanni

To je bramboračka hrozná

Reagovat
masly008

tak moc tomu nepomohlo ty 3 přerušní Vily kdy proleželi přes 10 minut.

Reagovat
Higi

Hoši, za mě je to jenom otázka než přijde top LW a okamžitě bum do základu, pokud se Martinelli neprobere... a hrot by nám teda taky vůbec neuškodil, já osobně bych se teda na Havertze nespoléhal, ale po bitvě je každý generál, jasný... ale za mě momentálně LW a hrot naše největší slabiny, Rice - Merino - Odegaard - Saka bude v cajku, ale LW s hrotem za mě je něco, co nás trošičku pořád brzdí, tu kvalitu tam prostě vidím níž, nemůžu si pomoct, podlemně jen otázka 1-3 přestupových období, kdy přijdou na tyto dvě pozice lepší hráči a Martinelliho a Havertze posadí na lavku, můj názor.

Reagovat
masly008

A teď si vem že přijde hrot a LW a budou hrát to co hrají Kai a Martinelli protože to tak Arteta chce.Co pak? Další hrot a LW?

Reagovat
guestikor

Jakože Arteta po Martinellim chce, aby tam běhal, ale hovno z toho?

Reagovat
masly008

Jakože po většině hráčů chce ať hrají na tutuli a ne na riziko.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

U Havertze to uplně neni, že by neplnil, co se po něm chce, jenom to zkrátka chce větší kvalitu. A u Martinelli ti nevim, ne nadarmo minulou sezonu často seděl na úkor Trossarda. Potřebovali bychom tam brko, který má přednosti Martinelliho a Trossarda dohromady

Reagovat
Golasso

Havertz je v pohodě. Můžeme k němu koupit nějaký mladý dělo typu Šeška a využít toho, že Havertz se případně uplatní i jinde, ale nahrazovat ho hotovým hrotem nemá smysl. Za 100 mega si koupíš zlepšení max o 20 %.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To je dost možný, že po Šeškovi příští léto půjdem.

Reagovat
guestikor

Jasne, ale nemůžeš hrát pořád na jistotu, kor křídla

Reagovat
Kiss Me Polka!

podle komentářů ale přesně tohle vyžadují fanoušci, pokaždé když od něj přijde ztráta při riskantnějším pokusu, tak tu čtu, že nic neumí jen ztrácí míč a umí jen běhat...

Reagovat
Vlkoslav

LW do základu je rozhodně must have, bohužel spoléhat se na Martinelliho nelze, měl by jít do rotace, ale s tím hrotem to snad tak zlé nebude. Věřím ještě i Jesusovi, jinak Kaie furt nevidím jako klasickýho hroťáka a odvádí spoustu jiné práce. Uvidíme v dalších kolech, zatím se testují různé možnosti, tohle byl hodně taktický zápas a Havertz už nás nejednou podržel, kdyby proměnil tu šanci tak je tady za mistra světa

Reagovat
mr.Silver

Raya

Reagovat
VTID94

Do p*ceeeeeee

Reagovat
Spikous

ako je toto možné?

Reagovat
VTID94

Nechapem

Reagovat
Spikous

to sme mali byť 2 čisté góly ale

Reagovat
Spikous

dnes*

Reagovat
bakasa

Watkins je kokot no, nic jinýho v tom není, to musí být gól prostě.

Reagovat
Spikous

no on tam vôbec nemusel ísť hlavou do tej šance

Reagovat
Golasso

Raya je letos skvělý zatím

Reagovat
Edgewalker

Raya

Reagovat
Euphael

čaroděj

Reagovat
Golasso

By mě zajímalo, co by bylo za hejt, kdyby to co Watkins dneska nedal Havertz

Reagovat
Spikous

watkins nepochopitelne nedal takéto šance

Reagovat
Golasso

Tak to se děje prakticky každému

Reagovat
Vlkoslav

první šance rozhodně, ale tady se prostě musí pochválit Raya, to byl save sezony a Watkins to nemohl udělat o moc lépe. Brilantní zákrok

Reagovat
masly008

Jako že to nešlo dát o metr více k tyči?

Reagovat
Euphael

To nemuze proti tem zkurvencum dopadnout jinak, nez golem v 83. minute z penalty

Reagovat
VTID94

Zase klidek. Za to že hráte rovnaký kkt ako my musíme byť skurvenci? Alebo ťa drží minula sezona ešte?

Reagovat
Euphael

Vyhrali jste zaslouzene oba zapasy, ale mate tym plny nechutaku...Martinez, McGinn a spol

Reagovat
Spikous

berieš drogy ? ak by Watkins nespálili šance je to 2:0

Reagovat
BenB

Tohle "kdyby" ale úplně stejně můžeš použít i na druhé straně no.

Reagovat
Spikous

no ja nehovorím že nie ak nedáš takéto šance ťažko sa dá vyhrať zápas

Reagovat
Euphael

A? Mozna jen upresnim - Arsenal da gol v 84.

Reagovat
mr.Silver

Bože, to je hrůza. Partey a Martinelli dolů

Reagovat
Čenda

Reagovat
Euphael

Martinelli pokracuje v te marnosti vidim

Reagovat
Kiss Me Polka!

partey..

Reagovat
Čenda

A to jsem myslel, že Bennyho vysírání bude moment víkendu, Raya typíčo

Reagovat
Rohlíček

Martinelli do rezervy

Reagovat
Gunner14

Martinelli dolů

Reagovat
VTID94

Emi Onana

Reagovat
Kiss Me Polka!

ode paráda saka zakončení jak watkins..

Reagovat
Jesfey

AV jede ale jiné bomby

Reagovat
VTID94

No ale je nám to k hovnu ...

Reagovat
Jesfey

Dneska smůla, ale dobrý základ do sezóny.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ten Partey to je dneska opravdu katastrofa

Reagovat
Rohlíček

Partey je uplne v prdeli

Reagovat
mr.Silver

Trossssssaaaaaaaard

Reagovat
Golasso

Leeeeeeeeeeeeeeoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
VTID94

Ach

Reagovat
Spikous

no nedali sme tutovky

Reagovat
VTID94

Bohužiaľ...

Reagovat
Euphael

Trosssssardinho

Reagovat
Miguel19

Jaký nadšení

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Trossard

Reagovat
Edgewalker

Žolík jak bič

Reagovat
Golasso

Havertz kvalitní 6D šachy s tím dotekem

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Gunner14

Trossaaaaaaard to je pán, vítej zpátky v základu. Pan střelec

Reagovat
Kiss Me Polka!

očekávám další 2 kola hovno ze zakladu, pak zas přijde na 20 minut a dá golz ničeho

Reagovat
Gunner14

Hlavně ať je furt tak produktivní

Reagovat
Rohlíček

Král Martinelliho v zakladu uz nechci videt

Reagovat
DieFohlenBMG

Škoda, že nebyl v outu

Reagovat
VTID94

Reagovat
Spikous

mohol by tam Emery poslať Maatsena

Reagovat
VTID94

Maatsen a Philogene

Reagovat
Spikous

Nedeljkovic to už riadne nezvláda vzadu

Reagovat
Euphael

Kdyby Watkins nespalil tutovky, tak by nehorel.

Reagovat
Spikous

ja nehovorím že nie ale chalan to už nedáva a nieje sa čomu čudovať brániť Arsenal

Reagovat
Profesor Ikebara

Ten Saka je hrozný komediant. Za to měl dostat žlutou twl.

Reagovat
mr.Silver

Barkley?

Reagovat
mr.Silver

Partey

Reagovat
Golasso

Partey from zero to hero

Reagovat
Euphael

Martinez

Reagovat
Profesor Ikebara

Mrdat celý Arsenal i s Artetou

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Minister

Reagovat
Euphael

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Ondiis

Reagovat
kissak

Aaaa pán je gurmán.

Reagovat
kitas

Reagovat
J0EL

iamek pls

Reagovat
Vlkoslav

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Front hell

Nebreč děcko

Reagovat
icka

Reagovat
Kiss Me Polka!

martinez

Reagovat
Golasso

Lež má krátké nohy a Martinez ruce.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Krásnej balon od Gabriela. Partey aspoň trochu vykoupil ten otřesnej výkon.

Reagovat
Gunner14

Nazdar pěkná akce, Martinez

Reagovat
mr.Silver

Ode

Reagovat
Euphael

Capitano pls

Reagovat
Golasso

Ode škoda

Reagovat
Edgewalker

Konečně Calafiori. A Partey pěkně

Reagovat
Kiss Me Polka!

ty vole

Reagovat
LaVolpe

Ode

Reagovat
Minister

Ode

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ode bejvá taky slušnej palič

Reagovat
mr.Silver

Ten Saliba je neskutečný zvíře

Reagovat
PP

vow.. Saliba je dneska neuvěřitelný..

Reagovat
Minister

Saliba super ale Gabriel kam zas vyletel

Reagovat
MystycMac

Saliba je trápny ...proti Bayernu bol nasmiech na Eure detto

Reagovat
Euphael

Reagovat
PP

u tebe když všechny tvoje komenty obrátíme naruby, tak máš 100% pravdu..

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Reagovat
kitas

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
mr.Silver

To byl faul od Saky ne? máme dneska kliku

Reagovat
Spikous

ten Saka je hrozný simulant

Reagovat
VTID94

Kkt ten Saka sa udrží na nohách aspon jeden súboj dopice???????

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
VTID94

To je skorej na plač. Ten chlapec neustoji ani jeden ani jeden skurvený súboj. A to sa picovalo na Grealisha ale toto je už iný level...

Reagovat
Rohlíček

Dotkl se ho, to nemá, to je faul.

Reagovat
VTID94

Logika nepustí

Reagovat
Nizzie

Ten souboj s Dignem před prvním golem ustál v klidu.

Reagovat
Minister

neplač

Reagovat
VTID94

Ja neplačem prehra s vami nas stoji len tri body nie titul

Reagovat
LaVolpe

To nevíš.

Reagovat
VTID94

Reagovat
Spikous

tak náš tím o titul nemá reálnu šancu bojovať. Mrzí ale strata bodov po tých vyložených šanciach ktoré sme nedokázali premeniť

Reagovat
kitas

No, plačeš...

Reagovat
kitas

Reagovat
Golasso

Calafiori se uvedl dobře

Reagovat
LaVolpe

Domací byli tak nadšení, že ho ani nechtěli pustit.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Gunner14

*

Reagovat
Nizzie

Reagovat
J0EL

Reagovat
Čenda

Reagovat
Rohlíček

Bosák uz si ani neni schopnej zapamatovat vysledky z minulyho kola

Reagovat
LaVolpe

První nula dnes.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Edgewalker

Raya MOTM

Reagovat
Zyqen

Calafiori chvíľu na ihrisku a človek si ho okamžite obľúbil

Reagovat
Gunner14

Bude super

Reagovat
Čenda

Reagovat
BennDyaz

Watkins dolů, Durán v základu příští zápas. Snad to Emery zvládne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
LaVolpe

Já ho tedy vždy měl v paměti z filmu Smrt krásných srnců.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Salfovic

Nejlepší Lucifer/ďábel v historii filmu

A ve Smrti krásných srnců byl taky skvělý, ostatně jako všude. Když neberu v potaz ty sračky z poslední doby.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Maximm9

No, nebylo by to tak hrozne, kdyby se tam vyhralo a on si takhle ulevil na to mesto. Ale pokud tam dneska predvedeme sracku a nevyhrajeme, tak bude za solidniho debila

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
Svatej

No, je za krále ..

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
avicii

Chelsea je cirkus a borec si dovolí ešte toto

Reagovat
Whitemedia

Cirkus máš doma

Reagovat
avicii

Reagovat
Salfovic

Cirkus jsem nikdy neměl rád, ale takové urážení si nezaslouží

Reagovat
Kovi81

On mi přijde jako hrozný pičus od doby, co přišel.

Reagovat
Whitemedia

V suchém triku

Reagovat
LaVolpe

Arsenal have now won nine of their ten away Premier League games in 2024 (drawing the other) scoring 30 and conceding just twice in that run.

Reagovat
ashburtongrove

Kez by to tak bylo i po tech dalsich dvou away zapasech

Reagovat
iamek

Roméo Lavia, not even in Chelsea squad today.

“Roméo has a small hamstring issue but not a huge concern”, Enzo Maresca

Reagovat
dantetomas

“Not a huge concern” su v jeho pripade kolko? Tri mesiace?

Reagovat
LaVolpe

Jeden z těch lepších proti ManCity.

Reagovat
John Obi Mikel

Mudryk v základu

Reagovat
Maximm9

Je to trest za naseho stareho ruskeho majitele. Ten u nas bude dokud ten konflikt bude trvat

Reagovat
Modřín2

Reagovat
LaVolpe

Na to, že Chelsea nakoupila celkem dost hráčů, tak sestava je jak z loňska.

Reagovat
Modřín2

To bylo rychlé

Reagovat
Miguel19

J A C K S O N !!!

Reagovat
Mimalu

Jackson

Reagovat
John Obi Mikel

Jacksooooon

Reagovat
Modřín2

Mudryk směřuje na frontu, že ho ostříhali?

Reagovat
Maximm9

Chtit TikiTaku od nasich hracu, kteri ten mic po 3 kontaktu ztrati je snad vtip..... to je hnus

Reagovat
John Obi Mikel

Uff, málem nedáš-dostaneš

Reagovat
vitasrp

Jako ten fotbal je zajímavej, kdykoliv přejdeme kombinací útočníky Wolverhamptonu, může z toho být šance, protože je tam neustále otevřené to přenesení na Mudryka nebo Maduekeho.

Jenže kdykoliv nezakončíme, soupeř to může v pohodě valit do nebezpečného rychlého protiútoku. Chtělo by to tu hrutroc hu stabilizovat.

Reagovat
John Obi Mikel

Madueke dobrý vstup do zápasu

Reagovat
Modřín2

Aspoň je to nahoru dolů a je na co koukat.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Zapnul jsem to před chvílí a krásnej fotbal fakt pro nezaujatýho diváka

Reagovat
Mihi

Madueke výborný zatiaľ, musí hrat základ na RW

Reagovat
avicii

Caicedo dnes zatiaľ dosť mimo...

Reagovat
vitasrp

Mudryk je prostě stroj na špatný rozhodnutí a z toho plynoucí rychlý protiútoky soupeře. On prostě musí začít hrát v hlavě pomaleji, jinak se nikdy nikam neposune.

Reagovat
Miguel19

Caicedo už má 2 solidní píčoviny.

A Mudryk je fakt strašně hloupej hráč.

Reagovat
Mihi

Caicedo strieda dobre momenty kedy rieši dobre ťažké situácie s úplne wtf stratami, veľmi rozporuplný vykon

Reagovat
John Obi Mikel

Achjo

Reagovat
avicii

A znova Caicedo...

Reagovat
vitasrp

Sanchez je neuvěřitelnej, tohle je střela doprostřed branky ty krávo.

Reagovat
martin.b

v téhle situaci tipovat stranu, zajímavý

Reagovat
vitasrp

On je úplně marnej, šílenej, hrůzostrašnej. Totální omyl v tý sestavě.

Reagovat
vitasrp

Za 2 zápasy 2 branky, kdy to řešil šíleně. Ach jo.

Reagovat
martin.b

on jako brankář vypadá cool, je vcelku dobrej nohama, ale jinak spoustu aspektů chytání má fakt špatných no.

Reagovat
vitasrp

On jenom jako brankář prostě vypadá. Mohl by být dělo, má postavu, má dlouhý ruce, jenže má prostě dar, že místo toho, aby v té brance vypadal obrovskej, tak ve spoustě situací naopak působí malej.

No a pak je to celý o tom, že prostě nedělá dobrá rozhodnutí, což je tak nějak alfa a omega u brankářů.

Reagovat
martin.b

tak tak

Reagovat
LaVolpe

Enzo

Reagovat
Miguel19

S tímhle ať jde Caicedo do piče. Třetí jeho ztráta...

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Air-Nouri je baller

Reagovat
avicii

Ale bránenie Maduekeho mi príde veľmi zle

Reagovat
Modřín2

Sanchez, Gusto, Caicedo....ti dneska převádí skvělé výkony

Reagovat
Maximm9

Caicedova asi 4-5 ztrata po ktere sli na nasi branu....

Reagovat
LaVolpe

Jackson je taky mrdka, že?

Reagovat
Modřín2

Jn, je celou dobu, co je u nás. Hrozná krysa

Reagovat
avicii

To sa vie..

Reagovat
Mihi

Nebol faul na Caiceda?

Reagovat
Salfovic

Přijde mi zvláští, že jsi jedinej, kdo to napsal.

Reagovat
avicii

To ze chytá za Chelsea stále Sanchez a pretocili tam stovky miliónov je vrchol amaterizmu..

Reagovat
martin.b

je to zajímavý, zvlášť když je evidentně na trhu Mamardashvili, kterej věkem celkem zapadá do jejich strategie a ani nestojí raketu.

Reagovat
avicii

Presne...toto by pre nich dávalo oveľa väčší zmysel ako nakúpiť kolko? 6 brankárov za 2 roky ?

Reagovat
vitasrp

Ono ale upřímně - hrát s Enzem ve středu zálohy znamená, že je tam Caicedo a pak nikdo. Jeho tam oběhne 80 % hráčů Premier League, to je strašidelná slabina.

Reagovat
Talker

Mně přijde, že ho využíváme naprosto obráceně, než bychom měli.

Když máme kontrolu na míči, tak on se vytahuje na úroveň křídel, téměř se nedostane na míč, prakticky second striker a nemá šanci se vrátit. Ve chvíli, kdy se bráníme/jsou v přechodu, tak je před obránci a je tam k ničemu.

Reagovat
John Obi Mikel

Cucurella

Reagovat
Maximm9

Tady ty simulace typku, kdyz to schytaji ve zdi do cela bych normalne zlutil

Reagovat
dantetomas

Schytal si niekedy supu loptou do cela? Po travnikoch beha a pada Saka, Amad, Szobo a tisic dalsich diverov. Aj dnes ich tam na ihrisku par je a ty tu obvinujes typka, co dostane pecku medzi oci, zo simulacie

Reagovat
Maximm9

Ano, byl jsem ten ktery tam staval.

Dokud nebylo pravidlo ''ochrana hlavy'' , tak ti hraci tohle nedelali, utreli si celo od travy a hralo se dal. Ted to pouzivaji na kouskovani hry.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nizzie

Reagovat
vitasrp

Tahle ztráta, to je od Jacksona naprosto příšerný... Máš jedinej úkol - jdi směrem k míči a sklepni záložníkovi do nohy.

Žádný složitosti, žádný vymýšlení, jen prostě kvalitní přiťuknutí, ať tvůj spoluhráč může tvořit. Tyhle chyby jsou prostě otřesný a soupeře okamžitě štelují do protiútoku.

Reagovat
vitasrp

Ta střední záloha Tam si oba ti hráči dělají z celýho zápasu úplnou prdel.

Reagovat
LaVolpe

Cunha

Reagovat
John Obi Mikel

ufff

Reagovat
Modřín2

I kužely by byly užitečnější v obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

EXCL: Napoli agree deal with Man Utd for Scott McTominay. Subject to all parties being satisfied on player terms. ~€30m + % of future sale. Important for #MUFC FFP compliance. Manuel Ugarte potential signing would be aided by 27yo’s exit @TheAthleticFC

Ornstein

Tak díky za všechno a hodně štěstí

Reagovat
Svatej

Wooow, šílená cena

Reagovat
PanAu

Coze

Reagovat
martin.b

ten střed zálohy mají teda strašnej

Reagovat
vitasrp

Jedna věc samozřejmě je, že to máme nastavený při ztrátě nějak divně, úplně to z toho úseku kamery, co je vidět, ale nejsem schopnej rozklíčovat.

Druhý věc - když ti hráči prohrají 70 % svých osobních soubojů, tak to bude průser při jakémkoliv nastavení.

Třetí věc - my od dvacáté minuty nemáme sekvenci, kdy bychom si dali tři přihrávky bez technické chyby.

Reagovat
Modřín2

looool

Reagovat
Mimalu

Palmer

Reagovat
John Obi Mikel

PALMERRRRRRR

Reagovat
martin.b

tvl souboj kriplů v bráně

Reagovat
LaVolpe

Ramsdale coming.

Reagovat
Miguel19

Druhý geniální dotek Palmera v poločase a hned tohle.

Jinak naprosto tragický výkon od něj..

Reagovat
avicii

Na oboch stranách tak slabé obrany ze je to dnes veľká zábava

Reagovat
Modřín2

Reagovat
Talker

Valí se na nás útok za útokem a pak sekvence 2 nahrávek a střely a gol.

Palmer Jackson Sanchez

Reagovat
Talker

Jinak šance vytvořena přeskočením zálohy a křídel za 300 mega.

Reagovat
Trapper

Sanchez si zajistil místo na měsíc v základu tou rychlou rozehrou

Reagovat
Miguel19

Co je tohle za faul?

Reagovat
vitasrp

Tohle je faul Bože bože bože můj...

Reagovat
Maximm9

Kdyz odkopava brankar od brany, tak mic musi kompletne stat na miste ne ?

Reagovat
avicii

Super druhý polčas snáď v tomto duchu

Reagovat
Modřín2

No souboj o střed tabulky stojí za to

Reagovat
martin.b

kdes měl hráče Caicedo ?

Reagovat
John Obi Mikel

bože

Reagovat
vitasrp

Tenhle zápas prohrajeme 5:2, snad má ale vedení klubu to, co chtělo.

Reagovat
Modřín2

Asi ho nakonec takto vyhrajeme

Reagovat
TopinB

My jsme schopní to ještě projebat

Reagovat
Modřín2

To samozřejmě jsme, ale dneska to nebude ten den

Reagovat
Talker

To si děláš prdel

Zlatej Poche a jeho defenzivní organizace hry.

Reagovat
Deywid

Zlatý Poche a najviac inkasovaných gólov za sezónu ever? Ok, ako povieš

Reagovat
John Obi Mikel

No abychom ho nepřekonali

Reagovat
Deywid

No tak ak bude Maresca ako Poche, že s tým nič za celú sezónu neurobí, tak hej...ale proste Poche to sral celú sezónu a len kvôli piatim vyhrám na konci sezóny sa tu z neho robí martyr....Poche bol totálny neschopak a dobre že je prec

Reagovat
Maximm9

Jsem rikal, obrana bude stat za stejnou picu a nasi ofenzivni hraci budou tim TikiTaka stylem odstreleni, protoze to jsou borci na rychly prechod do utoku, jak se u toho Palmerova golu ukazalo.

Reagovat
kitas

Ten Mudryk čo? Je vôbec šanca že sa ešte zdvihne? Odohral on vôbec dobrý zápas za Chelsea? Alebo aspoň polčas ?

Reagovat
PanAu

Hned ten první proti Live, pak uz nic.

Reagovat
Talker

Díky bohu, že jsme se zbavili Gallaghera a máme Felixe.

Pokud se Caicedo zraní, tak jediné CM/DM k dispozici Enzo, protože Lavia je taky mimo. Máme ale 8-10 variant na ofenzivní posty, což se počítá.

Reagovat
avicii

A tiež 7 brankárov

Reagovat
nomio

Škoda, že nám PL na začátek přihodila tak hroznej los. Tohle je moc fajn.

Nevim teda úplně jaký je Chelsea měřítko, ale jestli to bude směrem dopředu vypadat takhle a zvládnem takhle v tempu odehrát alespoň půlku zápasů, mělo by to na komfortní záchranu bohatě stačit.

Cunha s Larsenem skvělí, Bellegarde výjímečně taky moc fajn, Nouri sice dozadu nic moc, ale akce před prvním gólem lahůdková. Škoda jen tý shaky obrany, mohli jsme úplně v pohodě vést. Chelsea zatím dost otřesná, hlavně teda Caiceido Jediný kdo mi přijde, že něco hraje je Madueke, i přes ty opičárny před zápasem.

Tak snad to dnes klapne

Reagovat
Salfovic

BAN

Reagovat
vitasrp

Když jsme loni zahodili prvních 10 kol ligy a úplně si tím posrali celou sezónu, tak se to ještě dalo nějak pochopit. Změnila se skoro celá sestava, protože vedení chtělo mít prostě mladý talentovaný hráče, nikoliv ty hotové hráče na vyšších platech, co tam mělo v sezóně 22/23.

O co se ale pokoušíme letos, to je neuvěřitelný. V roce 2024 jsme byli čtvrtí v celé Premier League, mohlo to relativně slušně fungovat, místo toho to celé rozbijeme a začínáme odznova.

Tentokrát už si ale nemůžeme dovolit zajebat prvních 10 kol, ten tým bez Champions League nevydrží - jednak prestiží (už teď e nedaří najít sponzory atd.), jednak i finančně, to prostě nepůjde donekonečna.

Přitom na hřišti to vypadá tak, že se ti lidi vidí poprvé, dělají hloupá, strašně hloupá rozhodnutí a chyby. Wolverhampton mohl dát za poločas v klidu 4 branky a to nemusí hrát nikterak úžasně, nicméně záloha nám celkově vůbec nefunguje. Maresca tam zřejmě chce hrát hráč na hráče, ale takový Enzo v tom prostě bude vždycky plavat, soupeř ho snadno obejde a od tý chvíle má přečíslení, to je zkrátka celé špatně.

Potřebujeme na začátku sezóny vyhrávat, klidně i po špatných výkonech, ale neví nevím, tady to spíš vypadá, že nám Wolves v druhé půli dají další tři branky.

Reagovat
spider_8

Ja jsem LM odpiskal uz po vymene Pocheho a letnich posilach. Mame noveho nezkuseneho trenera a uplne stejne problemy jako v predeslych sezonach. Zadne z nich jsme posilami nevyresili

Reagovat
Miguel19

Hra totální sračka, jediný dobrý výkon od Maduekeho...

Každopádně druhý gól jde za sudím tvl. Jak tam vysvobodil toho obránce v rohu, když se ho Jackson ani nedotýkal, to je prostě fail

Reagovat
vitasrp

Sudí tam byl úplná řepa, to jo. Ale je to faul 80 metrů od naší branky. Pak tam tvle Madueke nemusí jak úplný jelito udělat nejzbytečnější faul ever.

No a když už ho udělá, tak by tým mohl ubránit aspoň jednu standardku soupeře. To byla snad třetí nebezpečná šance Vlků po standardní situaci v poločase, to je naprosto tristní.

Reagovat
vitasrp

Skoro prostě, jak kdyby bylo jedno, kdo to trénuje, protože hlavní problém je v nezkušenosti defenzivních hráčů + nedostatečné výšky/fyzické síly prakticky celý sestavy.

Reagovat
dantetomas

Obvinovat rozhodcu z inkasovaneho golu preto, ze odpiskal faul 80 m od brany Mimochodom, pri tom Sanchezovom vykope bola lopta uplne staticka?

Reagovat
Miguel19

Ano byla.

Reagovat
Maximm9

Ja si treba taky myslim, ze nebyla. Jeste jsem si to na ten moment pretacel

Reagovat
dantetomas

Sorac: vymysleny faul

Reagovat
Modřín2

Po prvním zapase jsem doufal, že obrana se zlepšila od tragického Pocheho...no a ono je to možná ještě horší

Reagovat
Modřín2

Gol?

Reagovat
Miguel19

N O N I !!!

Reagovat
Mimalu

Madueke

Reagovat
John Obi Mikel

MADUEKEEEEE

Reagovat
vitasrp

Zatím více štěstí než rozumu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeblueke

Reagovat
Coutinho10

Quansah nakonec lavička, jinak podle očekávání

Liverpool to face Brentford: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Szoboszlai, Gravenberch, Mac Allister; Salah, Jota, Diaz.

Subs: Kelleher, Gomez, Endo, Nunez, Gakpo, Elliott, Tsimikas, Quansah, Bradley.

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson - Robertson, van Dijk, Konate, Arnold - Gravenberch, Mac Allister - Diaz, Szoboszlai, Salah - Jota

Subs: Kelleher, Tsimikas, Quansah, Gomez, Bradley, Endo, Elliot, Gakpo, Nunez

Reagovat
Maximm9

Vy jste kompletne bez zmeny ne ? Sestava i lavicka, nevidim zadnou zmenu. Se divim, ze Slot nechce nejakeho toho ''sveho'' si privest

Reagovat
Salfovic

Vždyť nikoho nekoupili.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ani mi nepřipomínej

Reagovat
Remt

On by možná i chtěl, hele Ale moc mu to podle mě není umožněno

Reagovat
martin.b

To je nějaká novinka, že se sestavy oznamují dřív než hodinu před ?

Reagovat
Miguel19

jo

Reagovat
LaVolpe

Letos 75 minut před výkopem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Teď to je 75 minut předem

Reagovat
avicii

Quansah mal tuším ľahšie zranenie nie? Každopádne by som na lavičke čakal Jonsa a nie štyroch obrancov... Gomezov prestup asi nebude tak horúci sa zdá a to znamená ze budeme bez nového hráča?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jistěže budeme, což je po odchodu Sepa úplně boží

Reagovat
avicii

V piatok konci prestupak a v našom prípade sa dotahuje len Gruzínec do brány ze nepride DM to už som čakal, ale stopér by sa hodil

Reagovat
Maximm9

DOhrani Kukurice bez zlute, preruseni utoku taktickym faulem bez zlute

Reagovat
Miguel19

Tohle je v klidu 2. žlutá ale

Reagovat
Modřín2

Rozhodčí ho měl ze hřiště už vyhodit.

Reagovat
vitasrp

Třetí faul na hráče v pohybu bez karty.

Vsadím se, že příští žlutá bude za taktický faul pro hráče Chelsea.

Reagovat
Mimalu

Noni

Reagovat
John Obi Mikel

Je ve formě, ještěže si proti City ani nekopl

Reagovat
Mimalu

jsme jim chtěli dát na začátek náskok

Reagovat
John Obi Mikel

MADUEKEEEEE

Reagovat
vitasrp

Tohle podle mě bude ofsajd.

Reagovat
vitasrp

Tak ne, super.

Reagovat
Miguel19

N O N I !!

Reagovat
martin.b

ten Sá je strašná díra

Reagovat
Talker

Z Maduekeho se stává brutální bestie při tomto typu zakončení z úhlu. Ten to tam dává hodně solidně.

Reagovat
Salfovic

Vida, jak se hovnař nabudil.

Reagovat
Miguel19

Madueke se potřebuje srovnat hlavně v hlavě. Tam je hroznej blb. Hráč umí být parádní...

Reagovat
Talker

On se hrozně posunul během druhé poloviny sezony, kdy ta kombinace Palmer-Madueke začala dobře fungovat.

Reagovat
Modřín2

Nice

Reagovat
Mimalu

Maduekeeeeeee

Reagovat
Miguel19

N O N I !!

Palmer 1+3

Reagovat
John Obi Mikel

MADUEKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Talker

Maduekeeeeee

Reagovat
avicii

Zrovna tento blb hetrik? to miestnych na štadióne asi nepotešilo

Reagovat
Modřín2

Nekaž nám radost

Reagovat
avicii

Ved vám to môže byť u prdele ... dnes hrac zápasu, aj keď ten Sá ale aj Ait Nouriho so tam vodí neskutočne...

Reagovat
Salfovic

Kde je fotbalový bůh s karmou ???

Reagovat
vitasrp

Slušná sranda Každopádně José Sa bych možná, možná dneska prostřelil i já snad.

Reagovat
Miguel19

Enzo špatně vybojovaný míč. Gallagher by to zvládl lépe.

Reagovat
PanAu

Pls

Reagovat
Talker

Reagovat
Miguel19

Caicedo v půli vyměnil kopačky a totálně se to obrátilo.

Reagovat
RKBoy

vynikajúca reakcia v 2. polčase, takto to má byť.

Reagovat
Maximm9

Zajimava taktika od Wol za stavu 2:3 jit all-in a kompletne to otevrit

Reagovat
TopinB

Jako měli se snažit ubránit výsledek 2:3?

Reagovat
Maximm9

To rozhodne ne ale ten den otevrenych dveri tam udelali podle me moc brzo. Vsak jsme zebraci, kdyby hrali porad svoji hru, tak normalne vyrovnaji.

Reagovat
Miguel19

Caicedo druhá půle totální obrat a hned je to znát.

Reagovat
Maximm9

Colwill taky super ve 2 puli

Reagovat
vitasrp

Solidní zákrok.

Reagovat
vitasrp

Nebudeme udělovat ani kartu ne?

Reagovat
Modřín2

žlutá byla a navíc to nebylo

Reagovat
vitasrp

Takováhle intenzita... No dobře no.

Reagovat
Miguel19

Po takovém souboji zase na karty 1:1 Disciplína opět v prdeli.

Reagovat
vitasrp

Tohle je za mě v pohodě, po takovém zákroku tam musí někdo reagovat a tohle na tiskovce říkal i Maresca.

Reagovat
Miguel19

Jasný no, ale zase to jsou 2 karty za nesportovní chování. A to ji ještě nedostal Jackson, což se divím...

Reagovat
Modřín2

Ale ta změna výkonu naši zálohy po přestávce byla ohromující. Že by dokázal Maresca hráče seřvat a nabudit? To by byla vítaná změna po senilním Pochem.

Reagovat
John Obi Mikel

Naštěstí ofsajd

Reagovat
TopinB

Ty vole dejte do brány dva pytle brambor, pohybovat se budou stejně jak Sanchez a chytí toho podobně

Reagovat
Miguel19

Však to bylo tečované

Reagovat
Modřín2

Reagovat
vitasrp

Jako ale to bránění standardek vážně nemá chybu.

Reagovat
Modřín2

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Mimalu

Felix

Reagovat
Miguel19

F E L I X !!!

Marescaball

Reagovat
Maximm9

Tohle bylo celkem na Pocheho zahrane

Reagovat
vitasrp

No ale tohle byla akce.

Reagovat
samson192

Reagovat
Modřín2

Neto bude bomba.

Reagovat
John Obi Mikel

Felix

Reagovat
Talker

Feeelix Neto KDH(?)

¨Pěkná destrukce

Reagovat
Miguel19

Ještě Cold.

Reagovat
nomio

Hmm, tak tohle je katastrofa…

Reagovat
$dolar$

Oni se zase nějak měnili pravidla co je ruka? Jsem měl za to, že jakmile je to rukáv, tak to ruka není.

Reagovat
avicii

Bude sa pískať menej rúk a potom neuznaju takyto gól Bouremothu

Reagovat
$dolar$

Kdyby tam byl dotek s kuzi, tak nereknu, ale tam to nebylo ani blizko. Pral jsem Newcastlu, ale fakt nechapu, jak tohle mohli neuznat.

Reagovat
avicii

Reagovat
vitasrp

Proč se za stavu 6:2 nastavuje 8 minut?

Reagovat
$dolar$

Aby diváci dostali to, za co si zaplatili

Reagovat
Modřín2

Každá minuta pro nás dobrá, když půlka hráčů hraji dnes spolu poprvé.

Reagovat
RKBoy

za to ich bučanie na hráčov.

Reagovat
Miguel19

Škoda že už na to jebou. To jsme mohli ještě 2 fíky dát...

Reagovat
Talker

Tak takhle to je vždycky, když jeden tým vede o 4. Ten prohrávající ví, že už nevyrovnají, ten vyhrávající se zase nemá kam hnát, protože už prakticky vyhrál, pokud bude držet míč a nepustí soupeře do nebezpečných situací.

Reagovat
vitasrp

Tak tady jde spíš o to, že jsme tam měli ještě 3-4 brejky 4 na 3, 4 na 2 atd., ale ti hráči to posrali.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Modřín2

To je sice pravda, ale pro nás je důležitější, že se při tomto stavu nezranili další hráči.

Reagovat
Talker

Tak to většínou za tohoto stavu je, že všichni jsou greedy a říkají si, že je to jednoduché a chtějí taky gol. Nkunku to tam předržoval zbytečně a Felix zakončoval z mizerné pozice pak, podobně Madueke střílel, když měl přihrávat.

To je celkem klasika za tohoto stavu, že to ti hráči poserou.

Reagovat
Miguel19

No jasný. Ale měli tam minimálně 3 protiútoky, které totálně zajebali - Nkunku a Felix. To se prostě musí dohrát naplno, i když vedeš o 4 fíky.

To že pak držíš balon a nikam se neženeš, to je v pohodě.

Reagovat
Talker

Nečekal jsem, že to bude takhle zábavný pod Marescou. Myslím, že to nečekal ani Maresca, minimálně ne v prvním poločase.

První poločas chaos, druhý poločas dominance. Wolves nám to hodně usnadnili v druhém poločase, nechat jít Palmera na míči s Maduekem proti jednomu hráči 3x za sebou je prostě strašný defenzivní fail.

Reagovat
Modřín2

Potěšilo mě vidět tým ještě s otřesnější obranou

Reagovat
avicii

Tak poďme na to, snáď dobrý výkon a výhra bez komplikácií, treba sa naladiť na derby...

Reagovat
Luc-Luc

To je nuda

Reagovat
dantetomas
Reagovat
772jozef

Reagovat
Lojzík

Jsi debil

Reagovat
Luc-Luc

Goooooooooooooooooooooll kraaaasa Slotball

Reagovat
Kixi Syhimour

Krása

Salah, Jota, Diaz všichni perfektně

Reagovat
vladis271

Najlepsie na Allisonovi je to, ze nevyraza lopty ak nemusi a lapa ich do ruk. Uplne v pohode ma pred sebou este3-4 roky na najvyssej urovni. Ten nakup golmana fakt nechapem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Slušná nuda.

Co je velmi pozitivní je, že Brendtford ze hry neměl téměř nic.

My měli jednu akci, no , chce to zlepšení, kupa zbytečných nepřesností, atmosféra zase meh.

Reagovat
vladis271

Ono to bude asi takto. Bojim sa, ze to teraz zakriknem. Pod Slotom budeme mat podstatne lepsiu obranu a vela zapasov vyhrame s cistym kontom. Ale bude to nuda lebo nebudeme zapajat vela hracov vpredu a riskovat. Dame gola dva a budeme setrit energiu.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
avicii

Prvý polčas v takom slabšom tempe, snáď na to sliapneme ako pred tyzdnom

Reagovat
martin.b

No je tam hodně prostoru k zlepšení, hodně se v záloze vystavujeme hře na riziko/náhodu, z čehož plyne dost nepřesností. DMko neDMko, tohle je spíš o naučení stylu hry, být trpělivější a pohyblivější v build-upu. Snad dnes dostane prostor i Darwin.

Reagovat
dantetomas

Nejaky typek trafil tento vikend v Super6 predoslych 5 spravnych vysledkov. Posledny zapas je prave LFC. Ak LFC vyhra 3:0, tak ma typek milion libier. To musia byt nervy

Reagovat
Chittak_LFC

Nasere, ještě vzhledem k tomu, co jsme zase spálili

Reagovat
dantetomas

Asi by ma mrdlo

Reagovat
Coutinho10

to byla nádherná akce, škoda, že se Mo před něj nedostal

Reagovat
Miguel19

Ten Diaz je hroznej ďábel docela se zvedl po tom horším konci sezony...

Reagovat
avicii

Strašne ma mometalne baví

Reagovat
Luc-Luc

Kral

Reagovat
Kixi Syhimour

Sláva , dneska hroznej a stejně gól

Reagovat
Kixi Syhimour

Slote, opatrně s ním, ten zrovna nemá kontrakt

Reagovat
772jozef

Taa urazený jak malý chlapec

Reagovat
Bady86

Tvl, proc je ten Arnold nasranej? To je blby

Reagovat
vladis271

Dohodne sa s klubom. Musi. Neexistuje aby odisiel v 25 rokoch. Ked bude mat 28 az30 mozno ale teraz nie. By si nasral do ust po jeho sladkych reciach o klube.

Reagovat
Luc-Luc

Letos budem title contender ynwa!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele