Premier League - preview 1. kola: Na závěr se představí nováček z Leicesteru

16.08., 08:46, aktualizováno 19.08., 08:34
Previews
King Power Stadium (© AFP)

Pondělní zápas mezi nováčkem z Leicesteru a londýnským Tottenhamem uzavře první kolo anglické Premier League. Utkání je na programu od 21:00.

Leicester City - Tottenham Hotspur

pondělí 21:00

Program prvního kola anglické Premier League uzavře v pondělí večer utkání mezi postoupivším Leicesterem City a londýnským Tottenhamem. Foxes patří mezi hlavní adepty na sestup, naopak svěřenci Angeho Postecoglua by rádi bojovali o přímý postup do Ligy mistrů.

Leicester zažil vloni povedenou sezónu, pod trenérem Enzem Marescou vyhrál Championship s náskokem jednoho bodu před druhým Ipswichem, do skvělé formy se rozehrál odchovanec Kiernan Dewsbury-Hall a nejlepším střelcem v sezoně se stal zkušený Jamie Vardy. Vypadalo to, že do Premier League velmi rychle zapadnou a nebudou se muset strachovat o záchranu v nejvyšší soutěži.

Jenže italský trenér během léta vyslyšel lákavou nabídku Chelsea, kde na lavičce nahradil Mauricia Pochettina, a Leicester musel najít náhradu. Tou se stal velšský stratég Steve Cooper, který byl v prosinci roku 2023 po sérii špatných výsledků odvolán z funkce hlavního trenéra Nottinghamu Forest, a fanoušci Foxes nebyli z jeho angažování příliš nadšení. O pár dní později navíc přišla další nepříjemná zpráva, za Marescou do Chelsea přestoupila největší hvězda Leicesteru, a tedy Kiernan Dewsbury-Hall. Jeden z nejproduktivnějších hráčů loňské sezóny Championship, autor 12 branek a 14 asistencí.

Jako náhrada dorazil do Leicesteru na roční hostování z Brightonu argentinský kreativec Facundo Buonanotte, devatenáctiletý mladík má tedy před sebou náročný úkol - přesvědčit fanoušky, že dostatečně nahradí oblíbeného odchovance.

Domácím bude navíc v pondělí chybět i zraněný Jamie Vardy. K dispozici není ani stoper Coady či ofensivní univerzál Patson Daka.

Také v kádru Tottenhamu došlo k několika změnám. Do klubu konečně přišel hrotový útočník světového kalibru, za 60 milionů liber dorazil z Bournemouthu anglický ostrostřelec Dominic Solanke. Mezi další zajímavé posily se určitě dá zařadit střední záložník Archie Gray, který má za sebou průlomovou sezónu v dresu Leedsu, či Wilson Odobert, jehož přestup byl oznámen teprve před pár dny. Francouzský křídelník, odchovanec Paris Saint-Germain, přišel za nemalé peníze z Burnley.

Tottenhamu bude scházet náhradní brankář Fraser Forster, který má poraněný kotník, nejistý je také start Brazilce Richarlisona. Trenér Postecoglu pak ve čtvrtek oznámil, že do pondělního utkání nenastoupí Yves Bissouma, a to kvůli tomu, že na sociálních sítích zveřejnil záběry, na kterých vdechuje rajský plyn.

Leicester City - pravděpodobná sestava:
Hermansen; Pereira, Faes, Vestergaard, Justin; Winks, Ndidi, Soumare; Reid, Mavididi, Fatawu

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario; Porro, Romero, Van de Ven, Udogie; Sarr, Bentancur; Kulusevski, Maddison, Son; Solanke

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.16 - 4.51 - 1.63

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Brentford FC - Crystal Palace

neděle 15:00

V neděli odpoledne je na programu anglické Premier League také londýnské derby mezi Crystal Palace a Brentfordem. Eagles zakončili loňskou sezónu na 10. příčce a v podobný výsledek budou doufat i letos, naopak Bees by se rádi vyhnuli sestupovým bojům.

Brentford v létě nebyl příliš aktivní na přestupovém trhu, do kádru dánského trenéra Thomase Franka přišel portugalský křídelník Fábio Carvalho, který se nedokázal prosadit v Liverpoolu a po řadě hostování si vymodlil trvalý přestup. Ofensivu podpoří také brazilský střelec Igor Thiago z belgických Brugg.

Naopak v týmu Crystal Palace došlo k výraznějším změnám. Během EURO klub opustil hvězdný mladík Michael Olise, Francouz se nechal zlákat nabídkou německého Bayernu Mnichov. Eagles ho nebudou chtít nahradit jedním jménem, v létě přišel z Lazia Daichi Kamada a z francouzského Marseille dorazil Ismaïla Sarr.

Brentfordu bude v prvním kole chybět řada důležitých hráčů, mimo hru je Mee, Henry, Hickey, Dasilva i nově příchozí Igor. Hostům bude scházet jen mladík Franca.

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken; Roerslev, Collins, Pinnock, Ajer; Norgaard, Janelt, Jensen; Mbeumo, Toney, Wissa

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Henderson; Richards, Andersen, Guehi; Munoz, Wharton, Doucoure, Mitchell; Kamada, Eze; Mateta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.91 - 3.29 - 2.64

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Manchester City

neděle 17:30

Šlágr prvního kola anglické Premier League je naplánován na nedělní večer, na Stamford Bridge se utká Chelsea vedená novým trenérem Enzem Marascou s obhájcem titulu Manchesterem City. Domácí fotbalisté budou chtít co nejrychleji zapomenout na posledních pár sezón, naopak Citizens sní o další ligové trofeji. Letos budou útočit už na osmý titul od roku 2011.

Chelsea se s Manchesterem City utká jen patnáct dní po jejich posledním vzájemném zápase. Na předsezónním turnaji ve Spojených státech amerických zvítězili dle očekávání Citizens 4:2, hattrick zaznamenal norský ostrostřelec Erling Haaland, který bude útočit na další Zlatou kopačku pro nejlepšího střelce anglické nejvyšší soutěže.

Londýnský celek se v minulé sezóně dokázal, tehdy ještě pod vedením argentinského trenéra Mauricia Pochettina, na poslední chvíli vyšvihnout na konečnou šestou příčku, která klubu zajistila účast v pohárové Evropě. Jedná se sice "jen" o předkolo Konferenční ligy, příznivci Blues však jsou hladoví po jakékoli trofeji, naposledy se radovali v roce 2021 z vítězství v Lize mistrů, když ve finále porazili právě Manchester City.

V létě převzal tým italský trenér Enzo Maresca, jenž dokázal v minulé sezóně dovést Leicester City k postupu do Premier League z prvního místa. Stal se tak už čtvrtým trenérem od května 2022, kdy se stal novým majitelem Chelsea Američan Todd Boehly. Podobně jako v minulých sezónách přišlo do londýnského kádru mnoho posil, dosud Maresca získal 10 hráčů za více než 150 milionů liber.

Nejdražší posilou se letos v létě stal křídelník Wolves Pedro Neto. Maresca po něm toužil i přesto, že Portugalec nastřílel v posledních třech sezónách v Premier League jen tři branky a je velmi náchylný na zranění. Další zajímavou posilou je odchovanec Leicesteru City Kieran Dewsbuy-Hall, který se už s trenérem Marescou dobře zná. V Championship se z něj stal naprosto nepostradatelný člen základní sestavy a bilancí 12 branek a 14 asistencí dovedl Foxes k postupu zpátky mezi anglickou elitu.

O poznání klidnější léto zažili v Manchesteru. Na lavičce Citizens dle očekávání pokračuje žijící trenérská legenda Pep Guardiola, který dal jasně najevo, že je se svým kádrem nadmíru spokojený. Ještě aby ne, vždyť Citizens vyhráli šest z posledních sedmi ročníků Premier League a letos v létě je opustil jediný fotbalista, který pravidelně v jejich dresu hrál, a to argentinský ofensivní univerzál Julián Álvarez. Ten totiž neodolal nabídce Atlética Madrid a za vysoké odstupné se přesunul do španělského hlavního města.

Do klubu naopak přišla jiná útočná zbraň, a to Brazilec Sávio. Nečekaný tahoun dovedl loni Gironu k úžasné sezóně a k postupu do základní skupiny Ligy mistrů. Girona je součástí City Football Group, a tak se křídelník dle očekávání přesunul právě do kádru Manchesteru City.

V neděli bude Chelsea chybět jediný hráč, a to pravý obránce Reece James. Kapitán mužstva ještě nedoléčil své zranění stehenního svalu a navíc je také je suspendován poté, co byl vyloučen v předposledním zápase Blues v minulé sezóně. Do utkání pravděpodobně nezasáhne ani Conor Gallagher, který je spojován s přestupem do Atlética Madrid.

Co se týče Manchesteru City, mimo hru je mladičký Oscar Bobb, který si v přátelském utkání zlomil lýtkovou kost, a Citizens se budou muset obejít také bez hvězdného záložníka Rodriho, který se na hřišti neobjevil od vítězného finále EURO 2024.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Sánchez - Gusto, W. Fofana, Colwill, Cucurella - Fernández, Lavia, Caicedo - Neto, Nkunku, Palmer

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Lewis, Akanji, Dias, Gvardiol - Bernardo, Kovačić - Sávio, De Bruyne, Doku - Haaland

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.80 - 3.90 - 1.96

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Ipswich Town - Liverpool FC

sobota 13:30

V sobotu krátce po poledni započne na Portman Road nová éra. Domácí fotbalisté totiž poprvé okusí chuť Premier League a hned v prvním kole je čeká náročná zkouška, do Ipswiche dorazí silný Liverpool.

Po více než půlroce, kdy Klopp oznámil šokující konec svého angažmá na lavičce Liverpoolu, čeká jeho nástupce, Nizozemce Arne Slota, první soutěžní utkání. Reds pod jeho vedením v přípravě na americké půdě neprohráli jediné utkání, a to proti nim stáli velmi silní soupeři. Nejprve si Liverpool poradil se španělským Realem Betis, v srpnu pak porazil Arsenal, Manchester United či Sevillu.

Zatímco se podařilo zaujmout předvedenou hrou i výsledky, na přestupovém trhu to zatím není žádná sláva. Netrpěliví fanoušci Reds stále čekají na první letní posilu a navíc se během léta nepodařilo vyřešit smlouvy klíčových hráčů. O nový kontrakt stojí kromě Mohameda Salaha, také kapitán Virgil van Dijk či Trent Alexander-Arnold.

To se ovšem nedá říct o Ipswichi. Na Portman Road přišlo mnoho nových tváří, kteří mají za úkol jediné - udržet tým trenéra McKenny v nejvyšší soutěži. V létě přišel do kádru například Arijanet Murić, pravděpodobně nová brankářská jednička, která nahradila odchazejícího českého gólmana Václava Hladkého. Dále pak Ipswich posílil mladičký útočník Omari Hutchinson, který se stal nejdražší posilou týmu v historii, z Manchesteru City pak dorazil Liam Delap a prvoligové zkušenosti si s sebou přinesl Kalvin Phillips.

O neuvěřitelném příběhu The Tractor Boys toho bylo napsáno už spousta, po 22 letech se jim podařilo vrátit do Premier League. Lví podíl na tom bezpochyby má právě trenér Kieran McKenna, pro kterého je Ipswich prvním klubem v jeho trenérské kariéře. Není teda žádným překvapením, že v sobotu to bude i pro něj premiéra v nejvyšší soutěži.

Domácím bude v prvním ligovém kole chybět zejména dvojice záložníků Nathan Broadhead, Harrison Clarke. Naopak hosté by měli dorazit v tom nejsilnějším složení.

Ipswich Town - pravděpodobná sestava:
Muric; Tuanzebe, Edmundson, Greaves; Johnson, Luongo, Morsy, Davis; Hutchinson, Delap, Harness

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson; Alexander-Arnold, Quansah, Van Dijk, Robertson; Szoboszlai, Gravenberch, Mac Allister; Salah, Jota, Diaz

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.20 - 6.06 - 1.34

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Wolverhampton Wanderers

sobota 16:00

Premier League se v sobotu vrátí i na Emirates Stadium, kde svěřenci Mikela Artety vstoupí do nové sezóny zápasem proti Wolverhamptonu Wanderers. Cíl Gunners je stejný jako loni, a tedy dlouho očekávaný ligový titul, hosté naopak pomýšlejí na umístění v první polovině tabulky.

Arsenal loni zakončil sezónu opět na druhé příčce, tentokráte na Manchester City Pepa Guardioly ztratil pouhé dva body, což vypovídá o vyrovnanosti celé soutěže. Pokud letos chtějí postoupit o jednu příčku výše, nesmí si dovolit zaváhat, protože Citizens vypadají i v této sezóně téměř neporazitelně.

Mikel Arteta si v létě vymodlil stopera Riccarda Calfioriho, který do Arsenalu přestoupil z italské Bologni a bude bojovat o místo v základní sestavě. Navíc londýnský celek uplatnil přestupovou opci na brankáře Davida Rayu, jenž v minulé sezóně nahradil mezi třemi tyčemi Angličana Aarona Ramsdalea. Tým naopak opustil odchovanec Emile Smith-Rowe, čtyřiadvacetiletý záložník se přesunul do Fulhamu.

Wolverhampton bude v sobotu velkým outsiderem, vždyť na Emirates Stadium naposledy bodoval v roce 2020 a proti Arsenalu prohrál posledních šest soutěžních utkání. Tým z West Midlands navíc v létě opustila dvě velká jména, kapitán Max Kilman zamířil do londýnského West Hamu a do hlavního města se přesunul i křídelník Pedro Neto, který podepsal dlouholetou smlouvu s Chelsea. Na hostování do nizozemského Feyenoordu pak odešel i levý obránce Hugo Bueno.

Trenér Gary O'Neill ale už loni dokázal, že patří mezi nejlepší stratégy v zemi a že i s papírově silnějšími soupeři dokáží jeho svěřenci sehrát více než vyrovnané utkání. Do týmu přišlo hned několik mladých, nadějných fotbalistů, kteří se budou chtít v Premier League ukázat v tom nejlepším světle. Z Brazílie dorazil hbitý křídelník Pedro Lima, na hostování s opcí přišel ze španělské Celty Vigo produktivní útočník Jogen Strand Larsen.

Fanoušci se také těší na nečekané návraty, po hostováních se zpátky v dresu Wolves objeví Daniel Podence, Goncalo Guedes či Saša Kalajdžič, poslední jmenovaný ale nejprve musí doléčit poraněné koleno.

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya; White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Odegaard, Partey, Rice; Saka, Havertz, Martinelli

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sa; Doherty, Mosquera, Toti, Ait-Nouri; Sarabia, Lemina, Gomes, Podence; Cunha, Hwang

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.15 - 9.29 - 19.00

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Everton FC - Brighton & Hove Albion

sobota 16:00

Seagulls se v sobotu odpoledne střetnou v Goodison Parku s domácím Evertonem. Pro Fabiana Hürzelera to bude první soutěžní utkání v roli hlavního trenéra Brightonu & Hove Albionu. Oba dva soutěžní utkání mezi Brightonem a Evertonem v loňské sezóně skončil remízou 1:1 a vyrovnaný zápas se dá očekávat i tentokrát.

Toffees se v minulém ročníku dlouho strachovali o sestup, ale díky skvělému závěru se dokázali vyšvihnout na konečné 15. místo. Nebýt odečtu osmi bodů za portušení pravidel finanční Fair Play, patřila by svěřencům Seana Dyche dokonce 12. příčka. Everton je tak i nadále jedním ze šesti týmů, které nikdy nesestoupily z Premier League od jejího založení v roce 1992.

Fanoušci by rádi viděli svůj tým v nejvyšší soutěži i v následující sezóně, a tak s očekáváním vyhlíželi letní posily. A ty nakonec přeci jen dorazily. Nejvíce si v Evertonu slibují od senegalského kreativce Ilimana Ndiayeho, který po povedeném angažmá v dresu Sheffieldu United přestoupil do Marseille. Ve Francii se mu ale příliš nedařilo, a tak v červenci s radostí přijal nabídku z ostrovů.

Také v Brightonu by si přáli vylepšit výsledky z loňské sezóny. Seagulls totiž nedokázali navázat na postup do pohárové Evropy, od března vyhráli jen jediné soutěžní utkání a nakonec skončili až v druhé polovině tabulky, v létě pak z klubu překvapivě odešel trenér Roberto De Zerbi.

Jeho nástupcem se stal Fabian Hürzeler, jenž má za sebou jen rok a půl na lavičce německého St. Pauli. Brighton pod jeho vedením ale během přípravy vypadal velmi dobře, vyhrál všechny čtyři přátelská utkání, v nichž se předvedla zejména mladičká letní posila z Newcastlu, Yankuba Minteh.

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford; Young, Tarkowski, O'Brien, Mykolenko; Gueye, Iroegbunam, Doucoure; Harrison, Calvert-Lewin, McNeil

Brighton - pravděpodobná sestava:
Steele; Veltman, Van Hecke, Dunk, Barco; Milner, Wieffer; Minteh, Pedro, Mitoma; Welbeck

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.10 - 3.49 - 2.39

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Newcastle United - Southampton FC

sobota 16:00

Southampton čeká v sobotu odpoledne náročný zápas prvního kola anglické Premier League, svěřence Russella Martina totiž čeká dlouhá cesta na sever Anglie, v St. James' Parku je přivítá Newcastle United. Zatímco pro Saints skončila sezóna 2023/24 nespoutanou radostí ve Wembley po postupu zpátky do Premier League, Magpies museli zamáčknout své slzy, protože přišli o postup do pohárové Evropy.

Fotbalisté Newcastlu sice měli 25. května už volno, s napětím ale sledovali finále FA Cupu mezi Manchesterem City a Manchesterem United. Kdyby totiž ve Wembley zvítězili favorizovaní Citizens, posunuli by Magpies do Konferenční ligy. Zvítězili ale překvapivě svěřenci Erika ten Haga, a tak Newcastle přišel o poslední šanci zahrát si v pohárové Evropě.

Letos si ale bude chtít tým okolo trenéra Eddieho Howea zařídit postup do pohárů sám. V létě do kádru přišlo několik zajímavých hráčů, kromě brankáře Vlachodimose, který bude bojovat o místo v základní sestavě, dorazil také bývalý kapitán Bournemouthu Lloyd Kelly, jenž by měl posílit konkurenci na pozici stopera. Magpies navíc také uplatnili opci na levého obránce Lewise Halla. Anglický mladík na severu hostoval už v loňské sezóně z Chelsea.

O poznání více změn v kádru si připravilo vedení Southamptonu. Tým, který se dokázal po roce navrátit zpátky mezi anglickou elitu, opustil jen stoper Duje Čaleta-Car, který navíc v dresu Saints odehrál jen 13 utkání v sezóně 2022/23. Na jižní pobřeží naopak dorazilo hned deset fotbalistů!

Prvoligové zkušenosti do týmu přinesl Adam Lallana z Brightonu či Taylor Charlie po ukončení smlouvy v sestupujícím Burnley. Ofensivní čísla dorazili vylepšit chilský reprezentant Ben Brereton Díaz a odchovanec Aston Villy Cameron Archer, kteří loni oblékali dres Sheffieldu United. Dále pak dorazil Flynn Downes z West Ham a na trvalo do Southamptonu přestoupil také perspektivní stoper Taylor Harwood-Bellis.

V Southamptonu je všechny povede trenér Russell Martin, pro kterého to bude v sobotu také premiéra v anglické nejvyšší soutěži. Bývalý skotský reprezentant v minulosti trénoval Milton Keynes Dons a velšský tým Swansea City, v létě 2023 pak převzal Southampton. Hned ve své první sezóně na lavičce Saints dokázal s týmem přes hektické play-off postoupit zpátky do Premier League, a tak se není třeba divit tomu, že jej mnozí řadí mezi nejtalentovanější trenéry na ostrovech.

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope; Trippier, Schar, Burn, Hall; Longstaff, Guimaraes, Joelinton; Murphy, Isak, Gordon

Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy; Sugawara, Harwood-Bellis, Bednarek, Stephens, Walker-Peters; Downes, Smallbone, Aribo; Armstrong, Brereton Diaz

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 5.36 - 7.31

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - AFC Bournemouth

sobota 16:00

V sobotu se rozběhne kolotoč Premier League na plné otáčky, na programu je i duel mezi Nottinghamem Forest a Bournemouthem.

Domácí fotbalisté by se rádi v letošní sezóně vyhli sestupovým starostem, naposledy skončili na sedmnácté příčce a jen o šest bodů se zachránili. Trenér Nuno Espírito Santo má za sebou poměrně povedený půlrok a nyní bude chtít ukázat, že jeho úspěch s Wolverhamptonem nebyl pouhou shodou okolností.

Vedení Nottinghamu mu navíc v létě přivedlo hned několik kvalitních posil, na kterých by mohl portugalský stratég stavět svůj plán na záchranu v nejvyšší soutěži. Kromě stopera Nikoly Milenkoviče, který přišel z italské Fiorentiny, přišel ještě jeden klíčový hráč, a to skotský ofensivní záložník Elliot Andersen. Odchovanec Newcastlu přestoupil za téměř 40 milionů liber, což je klubový rekord.

Svůj kádr doplnil také Bournemouth. Novým členem týmu Andoniho Iraoly se stal například Julian Araujo, který dorazil z Barcelony, či Enes Ünal. Ten se však v přípravě zranil a na startu sezóny bude muset nejprve doléčit poraněný kotník. Cherries také uplatnili také opci na kolumbijského křídelníka Luise Sinisterru.

Největší změnou je ale pozice hrotového útočníka. Dlouholetá opora Dominic Solanke totiž přestoupil po velmi povedené sezóně do londýnského Tottenhamu a Bournemouth musel nutně sehnat adekvátní náhradu. Na poslední chvíli přišel z Porta Brazilec Evanilson.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Sels; Williams, Milenkovic, Murillo, Aina; Yates, Danilo; Elanga, Gibbs-White, Hudson-Odoi; Wood

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto; Smith, Huijsen, Zabarnyi, Kerkez; Cook, Christie; Tavernier, Kluivert, Sinisterra; Semenyo

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.53 - 3.32

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

West Ham United - Aston Villa

sobota 18:30

V sobotu večer započne éra Julena Lopeteguiho ve West Hamu United, Hammers totiž v prvním kole sezóny 2024/25 přivítají na London Stadium ambiciózní Aston Villu. Naposledy se tyto dva týmy utkaly v úvodním zápase Premier League v srpnu 2012, Hammers tehdy zvítězili v Upton Parku těsně 1:0.

Po čtyřech letech plných vzestupů a pádů pod vedením Davida Moyese přichází do West Hamu nový trenér v podobě zkušeného Španěla Julena Lopeteguiho, který dříve působil například v Realu Madrid, Seville nebo v anglickém Wolverhamptonu Wanderers.

Londýnský celek navíc prožívá velmi povedené letní přestupové období, během něhož utratili více než 120 milionů liber. Nejdražší posilou je Max Kilman, který se s trenérem Lopetegium potkal už v dresu Wolves. Dále pak do West Hamu přišel například německý ostrostřelec Niclas Füllkrug z Borussie Dortmund, křídelník Crysencio Summerville z druholigového Leedsu United či pravý obránce Aaron Wan-Bissaka, který bude o místo v sestavě bojovat s Vladimírem Coufalem. Nezapomínejme ani na mladou brazilskou útočnou hrozbu, tedy Luise Guilhermeho, který přišel z Palmeiras za více než 20 milionů liber.

Velké plány pro letošní sezónu mají ale i v Aston Ville. Villans se poprvé po 41 letech zúčastní Ligy mistrů poté, co v minulé sezóně šokovali celou Premier League a zaslouženě se dostali mezi nejlepší čtyři týmy. Hůře v tabulce skončil Manchester United, Chelsea i Tottenham Hotspur.

Svěřenci Unaie Emeryho byli navíc blízko i evropskému titulu, až v semifinále Konferenční ligy nestačili na pozdějšího vítěze, řecký Olympiakos Pireus.

Také Aston Villa v létě hodně posilovala. Za peníze, které vyinkasovala za prodej Douglase Luize a Moussy Diabyho, dokázal tým z Birminghamu nakoupit hned několik velmi nadějných fotbalistů. Do týmu přišel belgický záložník Amadou Onana, jenž po nevydařeném EURO přestoupil z Evertonu, z Chelsea pak dorazil Iaan Maatsen, který má za sebou půlrok v německé Bundeslize. Fanouši se mohou těšit také na duo mladičkých Angličanů - Samuela Ilinga Juniora a Jadena Philogenea. Po individuálně velmi povedené sezóně v dresu Lutonu přišel do klubu i zkušený Ross Barkley.

Domácím bude v sobotu chybět jen Mexičan Edson Álvarez, hosté nebudou moct využít služeb dlouhodobě zraněného Tyronea Mingse a nenastoupí ani Francouz Boubacar Kamara.

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola; Coufal, Mavropanos, Kilman, Emerson; Ward-Prowse, Rodriguez; Bowen, Kudus, Paqueta; Fullkrug

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez; Maatsen, Konsa, Torres, Moreno; Bailey, Onana, Tielemans, McGinn; Rogers; Watkins

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.48 - 3.68 - 2.84

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Manchester United - Fulham FC

pátek 21:00

V polovině srpna začíná rovněž nová sezona Premier League a na úvod půjdou do akce Manchester United a Fulham, co napravovat mají především domácí svěřenci manažera Erika ten Haga.

Manchester United loni obsadil až osmou příčku tabulky a nepovedenou sezonu se mu povedlo částečně napravit triumfem v FA Cupu. I tak došlo v kádru ke změnám a ty významné se týkaly především příchodů. Na Old Trafford dorazili Leny Yoro, Joshua Zirkzee a na poslední chvíli také z Bayernu Mnichov zakoupení obránci Noussair Mazraoui s Matthijsem de Ligtem.

Právě složení zadní formace už nyní představuje komplikaci, jelikož před začátkem sezony se na marodce ocitlo vícero fotbalistů. Tři měsíce bude chybět Yoro, o první tři utkání přijde Luke Shaw a v pořádku nejsou ani Tyrell Malacia a Victor Lindelöf, na kondici navíc musí zapracovat Harry Maguire.

"Není to ta správná letní příprava, když můžete s týmem pracovat jenom pět nebo šest týdnů. Odcestovali jsme na turné do USA, až poté se k týmu připojili hráči, kteří reprezentovali své země na mistrovství Evropy a Copě América. A nakonec se zapojily i poslední posily," říká Ten Hag.

"Tým není připraven, ale sezona začíná. Je tady ovšem více manažerů, kteří se musejí vypořádat s podobným problémem," dodal.

Absence na straně Red Devils se netýkají jenom obrany, ale rovněž ofenzívy. Ještě měsíc bude mimo hru Rasmus Hojlund, v základní sestavě bude v pátek večer chybět rovněž Joshua Zirkzee.

Fulham bude letos obhajovat loňské třinácté místo a na trhu si počínal skromně, alespoň co do počtu nových posil. Jedna přesto zaujala, z Arsenalu přišel záložník Emile Smith Rowe a stal se nejdražší investicí v historii londýnského klubu, jehož barvy nově hájí také Ryan Sessegnon a Jorge Cuenca. Citelné oslabení naopak bude představovat João Palhinha (Bayern Mnichov).

"Na úvod nás čeká pikantní zápas, který bude sledovat celý svět. Old Trafford je zvláštním stadionem a jedeme tam hrát svůj fotbal, zahrát si na tomto stánku je snem každého fotbalisty," vyhlíží úvodní utkání brankář Bernd Leno.

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana - Mazraoui, De Ligt, Martinez, Dalot - Casemiro, Mainoo - Amad, Fernandes, Garnacho - Rashford

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Castagne, Diop, Bassey, Robinson - Lukic, Reed - Iwobi, Pereira, Smith Rowe - Muniz

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 4.23 - 5.07

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
0
0
0
0
0 : 0
0
Crystal Palace
0
0
0
0
0 : 0
0
Nottingham Forest
0
0
0
0
0 : 0
0
Brighton & Hove Albion
0
0
0
0
0 : 0
0
AFC Bournemouth
0
0
0
0
0 : 0
0
Wolverhampton Wanderers
0
0
0
0
0 : 0
0
Southampton FC
0
0
0
0
0 : 0
0
Leicester City
0
0
0
0
0 : 0
0
Ipswich Town
0
0
0
0
0 : 0
0
West Ham United
0
0
0
0
0 : 0
0
Aston Villa
0
0
0
0
0 : 0
0
Tottenham Hotspur
0
0
0
0
0 : 0
0
Newcastle United
0
0
0
0
0 : 0
0
Manchester United
0
0
0
0
0 : 0
0
Manchester City
0
0
0
0
0 : 0
0
Liverpool FC
0
0
0
0
0 : 0
0
Fulham FC
0
0
0
0
0 : 0
0
Everton FC
0
0
0
0
0 : 0
0
Chelsea FC
0
0
0
0
0 : 0
0
Brentford FC
0
0
0
0
0 : 0
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1321)

Přidat komentář
pingla

Druhá nejlepší liga světa startuje

Reagovat
772jozef

Reagovat
Seydou Doumbia

jj po L1

Reagovat
eder

První tři body pro The Cottagers!

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Unai

Reagovat
Taiger

!!!!!!!!!!!!!!!! ------------------- FPL MONEY LEAGUE ----------------- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Začátek sezóny je tu a to je tvoje poslední příležitost se k nám přidat. Furt nabíráme a je nás momentálně 28, ukaž svůj skill i proti historicky nejlepšímu českýmu fpl manažerovi ever.

Vstupné je 1 000 Kč.

Účet pro zaslání: 35-9550140287/0100

CZ03 0100 0000 3595 5014 0287

Discord: https://discord.com/invite/vqa5KUwX

Reagovat
ElectrickMann

kdy to skončí?

Reagovat
Taiger

Money League končí jako Premier League, takže posledním kolem

Reagovat
Taiger

29! Kdo zaokrouhlí počet?

Reagovat
O.Giroud

táto fanta pre deti muži hrajú sorare

Reagovat
Front hell

Chlapi si spíše vůbec nehrají

Reagovat
VTID94

New rules are set to be introduced for the 2024/25 Premier League campaign:

-Semi-automated offsides will be introduced but won't start until AFTER the international break in September, October or even November.

- Only the captain can speak to the referee. Any other player will be automatically carded if they confront officials.

- Referees will no longer automatically give a yellow card for non-deliberate handballs.

- VAR officials will not get involved in subjective decisions: only CLEAR and OBVIOUS errors will be looked at.

- Team news will now be released 75 minutes before kick-off.

- No mid-season/Christmas break for the players

- Stoppage time will be shorter.

Reagovat
Mastný Chobot

"Only the captain can speak to the referee. Any other player will be automatically carded if they confront officials."

Na toto si počkám

Reagovat
VTID94

To som tiež zvedavý či to bude tak prísne aj v praxi

Reagovat
Nikikrew

Bez sance. Emocie nepotlacis, je to prirodzeny doskedok javu

Reagovat
Nizzie

Ale jo, naučili by se to. Jako jasné, asi by to nebylo vyloženě bez slůvka nebo tak, nějaká interakce tam bude vždy, ale rozhodně se dají potlačit ty jižanské kroužky mávajících končetin kolem hlavy hlavního sudího. To, jestli se toho budou držet a trestat je věc druhá a to si myslím, že bude kámen úrazu stejně jako loni. Nemají na to koule.

Reagovat
smazaný uživatel

Na EURU to fungovalo. Cílem není zamezit jakékoliv interakci mezi rozhodčím a hráči, to ani není proveditelné.

Reagovat
Nikikrew

To je pekna chujovina

Reagovat
Euphael

proc?

Reagovat
r.mrazik

To bylo i loni a přestali s tím po dvou týdnech ne?

Reagovat
Nizzie

jo

Reagovat
mr.Silver

To bylo u toho dlouhého vhazování z autu, po Tomiho červené se na to vybodli

Reagovat
r.mrazik

to taky, byly to tyhle dve pravidla...jestli si tedy pamatuju dobre

a zluta za mavani rukou a chteji karty pro soupere

Reagovat
Nizzie

To mávání je v podstatě "confront officials", takže to jde zahrnout do toho jednoho.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
O.Giroud

Ja som za to videl dostať žltú len MacAllistera, ale tak nepozeral som všetky zápasy, tie odkopavačky lopty tiež už sa trestajú menej.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

Ved prave

Reagovat
krisa

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Nizzie

Přesně toto mě napadlo.

Reagovat
Spikous

to bude tak do tretieho kola keď zistia že je priemer žltých na zápas 7 a viac

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Gunner14

jedno horší jak to druhý

Reagovat
Nizzie

- VAR officials will not get involved in subjective decisions: only CLEAR and OBVIOUS errors will be looked at.

Vždyť toto platilo i doposud ne? Nebo se tím jenom tak oháněli?

- Stoppage time will be shorter.

Juj, to jde zase na ruku betonářům a lehačům.

Reagovat
SunFells

VAR officials will not get involved in subjective decisions: only CLEAR and OBVIOUS errors will be looked at.

Stejná či horší sračka jako doteď, kdy hlavní alibisticky nepískne nic?

Reagovat
Nizzie

Reagovat
J0EL

Toto presne je najvacsia chyba VARu no. Konzervativni kkt fakt maju k dispozicii technologie a odmietaju ich vyuzivat proste.

Reagovat
aragorn

Reagovat
Nikikrew

Ach, krasne som si odpocinul od futbalu, ale stacilo a podme nato COYG!!!

Reagovat
Dale89

- Only the captain can speak to the referee. Any other player will be automatically carded if they confront officials.

Chápu správně, že tohle bylo zavedeno už loni, ale od letoška bude platit už i pro Manchester City a Arsenal?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
TheGun

Přesně

Reagovat
Nizzie

Hlavně se na to loni vysrali po dvou kolech a počítej, že to tak skončí i letos.

Reagovat
Greny

Ani ne , my za to dostávali karty pravidelne

Reagovat
krisa

no mám pocit že takový Jackson držkoval celkem fest

Reagovat
icemike

Však taky za to dostal tak 4 karty

Reagovat
Nizzie

To nemůžu posoudit, každopádně v globálu oproti tomu, co se snažili zavést na počátku sezóny se dost upustilo od toho metru a rozvolnilo se to.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Dawon

https://www.nytimes.com/athletic/5702983/2024/08/16/manchester-united-summer-upheaval/

New signing Leny Yoro was known to have a potential metatarsal issue in his foot upon arrival, but United took a long-term view on the 18-year-old defender

Takze jsme o tom vedeli a ten long term plan byl, aby ihned hral pratelaky at si to radeji zlomi hned a ma to z krku?

Reagovat
Čenda

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Zase to dává o něco větší smysl.

Reagovat
Swarley

Genialni

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
Busby babes

vzdycky pisou, ze operace to vyresi pak na porad. tak asi jo

Reagovat
Gunner14

ESR dnes gól

Reagovat
LaVolpe

Ale chtělo by to vítěznej gól, nějakou šibeničku.

Reagovat
Gunner14

Vykombí s Iwobim nějakou parádu

Reagovat
TheGun

Reagovat
Čenda

Takže třešně kupujou Evanilsona za 37 hergot nám ten nketiah zůstane navždycky snad.

Reagovat
krisa

neboj, jen do vypršení jeho stotisícové smlouvy

Reagovat
masly008

Má někdo jako trojku někoho lepšího na hrot?

Reagovat
Čenda

A za 100k, neber to tvl.

Reagovat
masly008

No zrovna my nemáme moc problémy s platama tak to jako problém nevidím.

Je to odchovanec tak má prostě více.

Reagovat
Čenda

Zajímavej přístup. Tebe bych chtěl mít za šéfa, ideálně v prosperující firmě

Reagovat
Čenda

Ale takhle. Ta nabídka smlouvy mi loni až tak nevadila, a výše platu je sice nadsazena, ale ne nějak rapidně. A pokud by dopadl ten prodej do Marseille, byl by to kolem a kolem skvělej obchod. Mohl odejít loni zadarmo, a letos jsme byli blízko ho prodat za víc než adekvátní sumu. Což se stále ještě může stát. Ale nechávat si ho mi nepřijde ideální. Ano, na začátku října se může dlouhodobě zranit třeba jesus a pak se nám může hodit, ale takhle se to brát nedá. Já jesuse zboznuju a rád bych ho měl za číslo jedna do útoku, ale musí mít víc štěstí na zranění, no. Eddie i Reiss musí pro jejich dobro pryč. A reissovi věřím víc, než eddiemu, mimochodem.

Reagovat
Horcmen

Loni zakládanou miniligu fanty EF official nikdo ani neobnovil, aspoň na Countera se furt dá spolehnout

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
bbbauch

Tak konečně jdeme na to.

1. Mistr

2. TOP 4

3. Nejlepší střelec

4. Nejvíce asistencí

5. Nejlepší trenér

6. POTY

7. Young POTY

8. Golden glove

9. První vyhozený trenér

10. Sestupující

11. Postupující z Championship

Reagovat
krisa

1.Arsenal

2. Arsenal, City, Liverpool, Spurs

3. Haaland

4. Odegaard

5. Arteta

6. Saka

7. Calafiori

8. Raya

9. Cooper

10. Ipswich, Leicester, Southampton

11. Leeds, Burnley, Middlesbrough

Reagovat
Freedo

Reagovat
J0EL

Reagovat
Freedo

1. Arsenal

2. Arsenal, Man City, Newcastle, Liverpool

3. Haaland

4. Palmer

5. Arteta

6. Saka

7. Hall

8. Raya

9. Cooper

10. Everton, Leicester, Ipswich

11. Leeds, WBA, Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

11. Leeds

Reagovat
SunFells

Reagovat
bbbauch

Reagovat
jk

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
TopinB

Reagovat
Nikikrew

Uz sa cez to prenes a daj svoje tipy

Reagovat
SunFells

Bezvýznamné dokud se vstupy ještě významně změní

Reagovat
cr7sux

1. city

2. city, arsenal, mu, lfc

3. haaland

4.bruno

5.pep

6. haaland

7. mainoo

8. raya

9. leicester

10. leicester, ipswitch, soton

11. leeds, coventry, burnley

Reagovat
Vsadim gule

1. City

2. City, Arsenal, United, Chelsea

3. Haaland

4. B. Fernandes

5. Pepek

6. B. Fernandes

7. Mainoo

8. Raya

9. Cooper

10. Ipswich, Brentford, wolves

11. Leeds, Norwich, WBA

Reagovat
kissak

1. Arsenal

2. City, Pool, Newcastle

3. Haaland

4. Watkins

5. Arteta

6. Foden

7. Palmer

8. Pope

9. Maresca

10. Ipswich, Lestr, Saints

11. doufám 5under1land, Burnley, Leeds

Reagovat
Thab

1. Arsenal

2. Arsenal, City, Liverpool, Spurs

3. Haaland

4. Odegaard

5. Arteta

6. Odegaard

7. Mainoo

8. Raya

9. Nuno

10. Nottingham, Soton, Ipswich

11. Leeds, WBA, Norwich

Reagovat
Seydou Doumbia

1. MC

2. MC, Arsenal, Liverpool, Spurs

3. Isak

zbytek mi je jedno

Reagovat
Malresi

1. Arsenal

2. City, LFC, Newcastle

3. Haaland

4. Odegaard

5. Arteta

6. Saka

7. Palmer

8. Raya

9. Maresca

10. Nottingham, Ipswich, Soton

11. Leeds, Coventry, Burnley

Reagovat
Kixi Syhimour

1. Arsenal

2. Arsenal, City, Liverpool, United

3. Haaland

4. de Bruyne

5. Arteta

6. Saka

7. Mainoo

8. Raya

9. Cooper

10. Nottingham, Southampton, Ipswich

11. Leeds, Burnley, Sunderland

Reagovat
Papra

1. Arsenal

2. Arsenal, City, Live, Villa

3. Solanke

4. Saka

5. Arteta

6. Saka

7. Foden

8. Raya

9. Lopetegui

10. Ipswich, Notingham, Southampton

11. Leeds, Burnley, WBA

Reagovat
JessePinkman

1. Liverpool

2. Liverpool, City, Arsenal, Manchester United

3. Salah

4. TAA

5. Slot

6. Van Dijk

7. Elliott

8. Alisson

9. žádný trenér vyhozen nebude

10. Ipswich, Southampton, Everton

11. Leeds, Blackburn, Sunderland

Reagovat
Wazza228

1. Arsenal

2. Arsenal, MU, City, Spurs

3. Haaland

4. Bruno Fernandes

5. Arteta

6. Rice

7. Mainoo

8. Raya

9. Maresca

10. Nottingham, Southampton, Ipswich

11. Burnley, Sunderland, Middlesbrough

Reagovat
havrys99

1. Arsenal

2. ARS, City, Spurs, Chelsea

3. Haaland

4. Odegaard

5. Arteta

6. Odegaard

7. Foden

8. Raya

9. Martin

10. Saints, Ipswich, Nottingham

11. Burnley, Leeds, Coventry

Reagovat
Hlahart

1. Manchester United

2. United, City, Arsenal, Spurs

3. Haaland

4. Bruno

5. ETH

6. Bruno

7. Mainoo

8. Onana

9. Maresca

10. Saints, Ipswich, Nottingham

11. X

Reagovat
mul

1. Arsenal

2. United, Spurs, LFC

3. Isak

4. Odegard

5. Arteta

6. Rice

7. Garnacho

8. Raya

9. Oniel

10. Ipswich, Soton, City

11. Leeds, Burnley, Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

1. United

2. United, City, Arsenal, Aston Villa

3. Haaland

4. Bruno

5. Emery

6. Bruno

7. Mainoo

8. Onana

9. Silva z Fulhamu

10. Ipswich, Southampton, Fulham

11. Burnley, Luton, Boro

Reagovat
Figurehead

1. Man.City

2. Man.City, Liverpool, Chelsea, Newcastle

3. Nkunku

4. Palmer

5. Guardiola

6. Rodri

7. Oscar Bobb

8. Alisson

9. Arteta

10. Man.U., Tottenham, Arsenal

11. Leeds, Millwall, Portsmouth

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
MUTD_B4TM4N

1. Arsenal

2. Arsenal, City, United, Liverpool

3. Haaland

4. Bruno Fernandes

5. Arteta

6. Bruno Fernandes

7. Mainoo

8. Raya

9. Maresca

10. Ipswich, Southampton, Forrest

11. Leeds, Burnley, Sunderland

Reagovat
John Obi Mikel

1. Mistr - Chelsea

2. TOP 4 - Chelsea, Liverpool, Man City, Arsenal

3. Nejlepší střelec - Cole Palmer

4. Nejvíce asistencí - Kevin De Bruyne

5. Nejlepší trenér - Enzo Maresca

6. POTY - Cole Palmer

7. Young POTY - Cole Palmer

8. Golden glove - Alisson

9. První vyhozený trenér - Oliver Glasner

10. Sestupující - Ipswich, Nottingham, Southampton

11. Postupující z Championship - Sunderland, Hull City, Middlesbrough

Reagovat
mr.Silver

1. Arsenal

2. Arsenal, Spurs, City, Newcastle

3. Haaland/Solanke

4. Odegaard

5. Arteta

6. Havertz

7. Palmer

8. Raya

9. Martin

10. Southampton, Leicester, Wolves

11. Leeds, Middlesbrough, Norwich

Reagovat
marcktrooper

1. Arsenal

2. Arsenal, Liverpool, Newcastle, Spurs

3. Haaland

4. Odegaard

5. Arteta

6. Foden

7. Mainoo

8. Raya

9. Sean Dyche

10. Ipswich, Southampton, Everton

11. Burnley, Luton, Leeds

Reagovat
r.mrazik

1. MU

2. MU, City, Arsenal,Liver

3. Solanke

4. Bruno

5. ETH

6. Bruno

7. Garnacho

8. Onana

9. Pochetino

10. Ti co zrovna postoupili

11. Totalni nezajem

Reagovat
jk

1. Mistr, City

2. TOP 4, MU, City, Spurs, LFC

3. Nejlepší střelec, Haaland

4. Nejvíce asistencí, Gordon

5. Nejlepší trenér, Guardiola

6. POTY, KDB

7. Young POTY, Palmer

8. Golden glove, Ederson

9. První vyhozený trenér, Howe

10. Sestupující, Brighton, Foxes, Forrest

11. Postupující z Championship, Saints, Burnley, Norwich

Bába Vanga bonus - Emery ani Arteta nedokončí sezónu

Reagovat
Golasso

Vsadil by sis na to nějakou větší sumu peněz?

Reagovat
jk

Ani ne. Nejsem si jistej tím Norwichem.

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Sary a Roweho budou poloviční.

Reagovat
jk

Rowe už přestoupil? Myslel jsem že ho vezmou Wolves.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhou nabídku na něj poslalo Marseille, zájem o něj máme údajně i my, ale asi to bude mimo naše finanční možnosti. Norwich chce 15+ mega liber, protože nepotřebují prodávat. Trénuje odděleně od týmu, takže předpokládám, že přestoupí.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
andkoo

1. Liverpool

2. Liverpool, City, Arsenal, Spurs

3. Haaland

4. KdB

5. Slot

6. Haaland

7. Mainoo

8. Allison

9. Espirito Santo

10. Nottingham, Ipswich, Leicester

11. Leeds, Middlesbrough, Norwich

Reagovat
avicii

Reagovat
andkoo

Ja väčšinou aj tak nič netrafím

Reagovat
avicii

Prajem ti aspoň 1ku

Reagovat
O.Giroud

1. Arsenal

2. Arsenal, LFC, ManCity, Newcastle

3. Nejlepší střelec - Salah

4. Nejvíce asistencí - Salah

5. Nejlepší trenér - Arteta

6. POTY - Salah

7. Young POTY - Elliott

8. Golden glove - Raya

9. První vyhozený trenér - Nuno

10. Sestupující - Ipswich, Leicester, Everton

11. Postupující z Championship - Burnley, Leeds, Blackburn

Reagovat
Golasso

1. Arsenal

2. Arsenal, City, Live, Spurs

3. Haaland

4. De Bruyne

5. Arteta

6. Rice

7. Netuším

8. Raya

9. Musel bych se podívat, kdo zrovna teď trénuje Chelsea.

10. Vajca toho týpka, co zasíral diskuze o ME

11. Netuším

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
Talker

1. Mistr, City

2. TOP 4, City, arsenal, Chelsea, LFC

3. Nejlepší střelec, Haaland

4. Nejvíce asistencí, Palmer

5. Nejlepší trenér, Guardiola

6. POTY, KDB

7. Young POTY, Palmer

8. Golden glove, Sanchez

9. První vyhozený trenér, Maresca

10. Sestupující, Ipswitch, Foxes, Forrest

11. Postupující z Championship, Saints, Burnley, Norwich

Reagovat
Busby babes

Takze jako vzdycky...

1. Manchester United

2. United, Arsenal, City, Pool

3. Rashford

4. Bruno

5. ETH

6. Bruno

7. Garnacho

8. Onana

9. Maresca nebo jak se ten v Chelsea jmenuje

10. Leicester, wolves, Everton

11. Sunderland, Leeds, Burnley

Reagovat
Nikikrew

1. Arsenal

2. Arsenal, City, Pool, Chelsea

3. Haland

4. De Bruyne

5. Arteta

6.Saka

7. Mainoo

8.Raya

9. Espirito

10. Leicester, Ipswich, Nottingham

11. Leeds, WBA, Burnley

Reagovat
avicii

1. Arsenal

2. Arsenal, City, Totenham, Liverpool

3. Haland

4. TAA

5. Arteta

6. Rice

7. Palmer

8. Raya

9. Nuno

10. Everton, Wolvs, Ipswich

11. Burnley, Norwich, Sunderland

Reagovat
Sigma Olomouc

1. Arsenal

2. Man City, Liverpool, Aston Villa

3. Haaland

4. Foden

5. Lopetegui

6. Rice

7. Manioo/Palmer

8. Raya

9. Maresca

10. Southampton, Nottingham, Brentford

11. Leeds, Burnley, West Brom Albion

Reagovat
Svatej

1. Mistr Arsenal

2. TOP 4 AFC, City, Pool, United

3. Nejlepší střelec Haaland

4. Nejvíce asistencí Saka

5. Nejlepší trenér - ten co nahradí za měsíc Marescu

6. POTY Saka

7. Young POTY Palmer

8. Golden glove Raya

9. První vyhozený trenér Maresca

10. Sestupující ipswich, Lester, Soton

11. Postupující z Championship Leeds, Burnley, Boro

Reagovat
vladis271

1. Manchester United

2. Arsenal, City, Newcastle

3. Halland

4. McTominay

5. Rud Van Nistelroy

6. McTominay

7. Trey Nyoni

8. Onana

9. ETH

10.Ipswich, Nottingham, Soton

11. Sunderland, Stoke, Millwall

Reagovat
bbbauch

Ty tipy jsou stejně vedle jako celej komentář

Reagovat
Freedo

nekrm trolla

Reagovat
vladis271

Reagovat
JessePinkman

za Nyoniho

Reagovat
Pony Slaystation

Bude Antony atakovat svůj prime z minulého roku?

https://www.facebook.com/reel/3619614545018312

Reagovat
Seydou Doumbia

podle mě v PL dá více golu než dal loni, čili 2 goly a víc

Reagovat
Amon

Bože,tak mladej a už tak odvážnej.

Reagovat
aramaki

look at his stats...he is always three goals from a hattrick...crazy

Reagovat
Seydou Doumbia

Pro fans Chelsea : Za 2-3 roky budete můžete mít stoperskou trojici Mawissa-Magassa-Matsima, všechno stopeři Monaca ve věku 19-22 tutovka k vám výměna za Disasiho s Badiashilem

Reagovat
Laliga

1. City

2. City, Arsenal, Liverpool, Spurs

3. Haaland

4.Brennan Johnson

5. Guardiola

6. Rodri

7. Hojlund

8. Raya

9. Steve Cooper

10. Ipswich, Leicester, Bournemouth

11. Burnley, Sheffield, Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
forrest

Tak pánové, všichni jste mi chyběli. Jsem zpět. V plné síle. Doufám, že dnes v plné síle budou i United!

3:0

Reagovat
mimi_united

Veľkolepý štart a ukážka našich ambícií, minimum liga majstrov, cieľ titul

4:0 Bruno 2x, Garnacho, De Ligt

Reagovat
Mato178178

sama tomu neveris, ale snad mas pravdu

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
iamek

Chelsea have expressed an interest in signing Jadon Sancho. They are willing to offer a transfer fee and two academy players for the winger, or sign him on loan with an obligation to buy, with them covering his entire wages. [@CMoffiziell]

Reagovat
Wazza228

Takže 60 mega plus dva hráči do akademie?

Reagovat
smazaný uživatel

70 mega a hráče z akademie si můžou klidně nechat

Reagovat
iamek

Naopak. Dva hraci z akademie lákají nejvíce . Dorost potřebuje golmana a LB

Reagovat
Talker

Výběr Felix Sancho... To možná radši ten Felix.

Reagovat
Bandita_Harry

Lepšie nenakupovat

Reagovat
icemike

Reagovat
Talker

Transfer ban

Reagovat
Bandita_Harry

Tím vám spravia veľkú službu

Reagovat
vladis271

tak to by bol strop.

Reagovat
John Obi Mikel

To je blbost

Reagovat
KnoxXx

to je asi kompenzacia za Mounta

Reagovat
iamek

Fiorentina are interested in signing Victor Lindelof. They are currently working out the conditions of a possible deal for the defender. Dimarzio

Pojď

Reagovat
Mato178178

kolko ponuknu? tak 5mil?

Reagovat
iamek

10 bych vzal

Reagovat
Mato178178

aspon 12 + 3

Reagovat
EZ

2:2

Bruno, Garnacho, Muniz, ESR

Reagovat
Mireccc

FPL - je tento rok zalozena oficialna EF mini liga? Vopred dík za info

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Coutinho10

tak ne, kecám....ta, která je obnovená, ve který jsem, tak to je nějaká historická a kód nevím

Reagovat
Kixi Syhimour

Rodri nebude hrát proti Chelsea, gratulace Arsenalu k titulu

Reagovat
EZ

Reagovat
iamek

Reagovat
LaVolpe

Úplně vidím, jak Chelsea v prvním kole smázne City, a pak dostanou bůra na Molineux.

Reagovat
iamek

Ipswich Town have approached Armando Broja and his camp to present their project.

Busy hours for #ITFC

Ipswich nakonec zajímavě posiluje

Reagovat
Salfovic

Jako tímhle

Reagovat
13

Klasicka ef fanta bez prachu nejaka je pls?

Reagovat
Mireccc

Tiez som sa pytal, ale asi kazdy na to sere

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
RKBoy

kod?

Reagovat
RKBoy

už netreba, otvoril som link.

Reagovat
RKBoy

nefunguje.

Reagovat
Coutinho10

tak ne, kecám....ta, která je obnovená, ve který jsem, tak to je nějaká historická a kód nevím

Reagovat
VTID94

Predať odchovanca 2 krát za rok je celkom fajn

Reagovat
Spikous

len nechápem koho chceme hrať teraz v útoku ťažko povedať ako sa počíta s Duranom a vlastne máme tam potom už len Watkinsa

Reagovat
jk

We can confirm that forward Wilson Odobert has joined Tottenham Hotspur for an undisclosed fee.

Everyone here would like to wish Wilson all the best and thank him for his efforts during his time at Turf Moor

What?! To je asi místo toho křídla z Brightonu.

Reagovat
jk

"We advanced on this as soon as we knew Mendes was also negotiating with Chelsea. We made no attempt to hijack the deal or convince him to come here instead."

OK takže to fakt byl ten záložní plán. Prej po Odobertovi šel ještě někdo z top5, tak sme něco přihodili aby se to tento týden vyřešilo. Jinak docela masakr jak operujeme bez toho aby někdo něco vyčmuchal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hranice mezi nadšením a rozčarováním z toho, že nic nevíš a nemáš jistotu, jestli se něco reálného vůbec děje, je ale hodně úzká. My něco podobného teď zažíváme v Leedsu.

Reagovat
jk

Zatím prostě in Ange&Lange we trust…každopádně zatím ty podpisy dávají smysl tak jsem spoko.

Jinak Leeds je pěkné vybrakovanej. Postoupit do PL bude fakt těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Majitelé se musí v závěru přestupového okna vytáhnout, jinak si proti sobě poštvou fanoušky a půjde to do kytek. Ten tým je pořád papírově společně s Burnley asi favorit na přímý postup, ale chybí hloubka kádru a morálka týmu logicky po ztrátách tolika klíčových hráčů taky opadá. Minimálně 4 hráči musí přijít a trochu se obávám toho, že se to zalepí hráči na hostování z PL, jako loni v případě Anthonyho a Spence.

Reagovat
jk

Farke je dobrej trenér, ale bez posil to půjde fakt těžko no. Mě třeba ten kádr nepřijde buhvíco..

Reagovat
smazaný uživatel

Onana, Dalot, Maguire, Martínez, Mazraoui, Casemiro, Mainoo, Amad, Mount, Rashford, Bruno

Reagovat
Maximm9

Celkem extrem, ze vstupujete do nove sezony v sestave se kterou to stalo v posledni sezone za hovno a rikalo se, jak se vetsina musi vyhazet a jiste misto ma jen Garnacho,Mainoo a Bruno

Reagovat
Mato178178

amad a mount like a new signing

Reagovat
Maximm9

na Mounta jsem zvedavy

Reagovat
ratusek

Reagovat
Busby babes

vetsina se rozhodne nemusela vyhazet. to zas prehanis nebo reagujes na nekoho kdo prehanel.

Jinak pak bude misto Maguire De Ligt a misto Mounta spis Garnacho nebo Hojlund/Zirkzee

Reagovat
Maximm9

Psalo to vice lidi, ale bylo to hned po sezone v emocich.

Ja bych spis cekal, ze se prosadi ten Mount a Garnacho bude hrat misto Amada

Reagovat
Busby babes

cekal jsem v zakladu i de Ligta teda. ale dobry. Garnacho z lavky, Amad si zaklad zaslouzi

Reagovat
John Obi Mikel

Rash v utoku, nebo co to je za rozestaveni?

Reagovat
Salfovic

Bez útoku, tzv na Hřebíka.

Reagovat
Busby babes

spis Bruno nebo Mount na "hrotu"

Reagovat
John Obi Mikel

Falešná devítka

Reagovat
Tommy$

Prakticky stejná jak se City, tudíž Bruno na F9

Reagovat
RKBoy

je tu tento rok teda EF liga? ak áno, má niekto kod? ten starý mi nefunguje.

Reagovat
Profesor Ikebara

Přál bych to United, ale myslím, že letos ještě ne. Jen doufám, že to nevyhraje Arsenal, poněvadž to by s Artetou bylo k nevydržení.

Reagovat
smazaný uživatel

Na titul to ještě není ale věřím že top 4 dáme

Reagovat
Profesor Ikebara

Tomu věřím také

Reagovat
vladis271

Snad vyhraje Liverpool

Reagovat
Bandita_Harry

Snáď áno ta era Arsenalu a City je už celkom nuda

Reagovat
Swarley

Garnacha bych teda čekal v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ideální, je po dovolené teprve 2 týdny v tréninku, ještě měsíc zpátky hrál finále Copy

Reagovat
Swarley

Pravda

Reagovat
Čenda

v přípravě jeden z těch lepších, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

V přípravě kromě Community shield nehrál ani minutu

Reagovat
Čenda

Jaj, sorry, já ho viděl v shieldu, tak jsem myslel, že hrál i v usa, copa mi nedošla.

Reagovat
Swarley

Ja pripravu nevidel, spis loni mozna ten vubec nejlepsi, tak jsem cekal jasny zaklad... Ale byla tam ta Copa, to mi nedoslo...

Reagovat
Tommy$

Garnacho nebyl v přípravě byl na Copě predtim, a nejlepším byl za mě Amad

Reagovat
Čenda

jj, jsem tupelo.

Reagovat
Busby babes

https://x.com/Ankaman616/status/1822640866626064448

Hello friends, the Premier League is returning on August 16, so it's time for a Bad Take Amnesty.

You know the drill. You give me your most baseless, guttural prediction for 24-25. You get one re-do at the end of the Jan window. We look back at these at the season's conclusion.

Tak co byste dali? Muze to byt cokoliv, umisteni tymu, pocet golu hrace nebo tak... (v Athetic podcastu meli: onana da gol, ETH udela knee slide celebration... )

Ja bych treba dal: Garnacho bude mit vic G+A nez Palmer.

Reagovat
RKBoy

z lavičky určite.

Reagovat
Busby babes

ano, dnesni zapas o tom rozhodne

Reagovat
RKBoy

teoreticky môže.

Reagovat
Busby babes

tak 1 Acko, dobrej start

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Baronne

Čauves, ještě tady to hodim, nelákalo by někoho Yahoo Fantasy league NHL? Tipovačka, non cash, pár minut denně, mám posledních pár míst, dejte vědět

Reagovat
Profesor Ikebara

Kurňa to mi musí první zápas sezóny kazit ta sešívaná tlama?

Reagovat
acko_bez_naflusu

Tak konečně je to tady

Reagovat
Swarley

Ruud, dneska mohl nastoupit

Reagovat
Busby babes

ach jo, uz zas: privedl si hrace z Ajaxu... to je tak otravnej narativ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Noke

Za necelý 3 roky, co je v MU, přišlo 5 hráčů, co trénoval v Ajaxu, to není žádnej narativ

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
guestikor

Svitková daleko lepší, než nudný Poborák. Ten mi fakt v tom studiu nechyběl.

Reagovat
Profesor Ikebara

Třeba je nudný, ale alespoň nazývá věci pravými jmény. A ne ta vypatlaná slepice, která si na něco hraje.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

ETH rekne: nejsme jeste uplne pripraveni, protoze priprava byla rozbita kvuli euru a cope. Ale s tim se musi vyrovnat i ostatni manageri...

Bosak: no jo, ale to preci muze rict i kazdej manager v lize...

Bro... vsak presne to ten ETH rekl. Jinak dle Poboraka byli vsichni na tour v USA, kdo jsou duleziti... sice chybel kapitan, nejlepsi strelec, nejlepsi kridlo, nejlepsi zaloznik, ale jinak ma pravdu no.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak podme, ESR hetrik

Reagovat
O.Giroud

alebo 30min

Reagovat
Mastný Chobot

Ha tebe to uz nevyjde

Reagovat
Vsadim gule

Dneska výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Avram Glazer is here at Old Trafford tonight #mufc

bych nevěřil že se někdy objeví v Manchesteru

Reagovat
MUTD_B4TM4N

mu ten tým postupně opravujou, tak se přijde už třeba i kouknout

Reagovat
Ligter

1:1 a vyrovnáme z penalty.

ale jinak věřím

Reagovat
Mato178178

mazraouiuioi na RB

Reagovat
smazaný uživatel

Klekání ještě nezrušili

Reagovat
Busby babes

Gol po cutbacku, kdo to cekal?

Reagovat
Wazza228

Přiznám se, už jsem ho tam viděl

Reagovat
Hlahart

Casemiro zatím zase mimo Hrozná škoda

Reagovat
Hlahart

tpč to by byl gol zas

Reagovat
smazaný uživatel

Podle slov Lukace bude VAR ještě větší sračka než loni

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Tommy$

Amad..

Reagovat
Čenda

Lehčí dive, nic strašného.

Reagovat
Tommy$

Obecně tohle nesnáším, ještě jak se drží za nohu jak kdyby nevím co, a to mu dneska zrovna nejvíc fandím

Reagovat
Hachim Mastour

Tak hádam United porazí Fulham. Nám sa to minulú sezónu vďaka Artetovým experimentom v treťom kole nepodarilo.

Reagovat
dantetomas

Adama hrac akurat do fify. Rychlost spickova a okrem toho ani hovno

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě bere doping

Reagovat
KnoxXx

Mount klasicky k hovnu

Reagovat
Hlahart

Nevyčnívá pozitivně ani negativně

Reagovat
cr7sux

takže k hovnu

Reagovat
MystycMac

Nova sezóna Stary United to je Mega tragédia...

Reagovat
Ligter

taky jsem po 19 minutách nový sezóny čekal úplný válec

Reagovat
kolouch

Takže McTominay v 92. minutě 1:0

Reagovat
Hlahart

Mně to přijde zatím docela ok

Reagovat
O.Giroud

Smith Rowe magické dotyky

Reagovat
j_mrazik

Nemáte někdo odkaz?

Reddit mi někam zmizel

Reagovat
MystycMac

Amad pomaly jak slimák nedôrazný...nejde proti lopte ale čaká nanu...

Reagovat
MystycMac

Nech zakáže Casemirovi chodiť na štandardky ten je stale v offside

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno co chceš víc

Reagovat
Vsadim gule

No už sme se docela chytli. Ale od Rashforda a Mounta cekam proste víc.

Reagovat
Busby babes

Mount s Amadem jsou dneska fajn. dobre tam kombinuji

Reagovat
Busby babes

co vic chcem do pice... uz to melo byt 2:0

Reagovat
Hlahart

Casemiro teď parádně. Bruno už mohl dva góly mít

Reagovat
Busby babes

dneska hraje dobre. Mel tam par veci, ale ted poslednich 20 minut uz je dobrej.

Reagovat
Busby babes

Case dneska u standartek vybornej.

Reagovat
Busby babes

nebo vybornej by bylo za gol, tak dobrej.

Reagovat
Hlahart

postupem času se zvedá i ve hře.. zatím je to až na výjimky za mě dobrý

Reagovat
mr.Silver

Fulham spadne, záloha a obrana je na úrovni Champu

Reagovat
avicii

vôbec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Mainoo zatim vybornej a obecne mame spousty ziskanych balonu hodne vysoko. to je velky zlepseni proti lonsku.

Reagovat
Hlahart

i obrana zatím docela kompaktně

Reagovat
Busby babes

jj, prave, ta taktika je daleko lepsi nez loni a to treba Casemirovi hodne pomaha. respektive loni casto byl bidnej prave proto

Reagovat
Hlahart

Harry, pls

Reagovat
smazaný uživatel

Maguire žlutá za simulování, už jsem viděl ve fotbale všechnu

Reagovat
Mato178178

a pri tom ho podkopol

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mastný Chobot

Maguire Fernandes

Reagovat
Mimalu

Maguire

Reagovat
mithro

Maguire booked for diving.

je to tu, sezona zacala

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Vsadim gule

Dokavad ho Casemiro nedá, tak nikdo nejde spát

Reagovat
Noke

Koukám, že na žlutý za kecy se vykašlali hned v prvním zápase. Příště si. muzou ušetřit papír

Reagovat
dantetomas

Adama uz mal mat zltu, nie? Ved nema pasku

Reagovat
Mastný Chobot

Ten by tam musel mat opasok

Reagovat
mr.Silver

*řetěz

Reagovat
Hlahart

I maguire

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom 1 minus, že by ty loňské šílenosti skončili

Reagovat
smazaný uživatel

Minuta*

Reagovat
Sandstorm

Mazraoui hodně slušný. Mount nejvíc useless. Ten snad půjde jako první dolů.

Reagovat
Wazza228

Z naší strany zatím dobrý. Hlavně ten vysokej pressing nám vychází a získáváme po něm spoustu balónu. Chybí tomu gól, ale šance si vytváříme.

Reagovat
smazaný uživatel

To už mělo být 2-0

Reagovat
Busby babes

Herne jsme teda lepsi, mozna i jasne lepsi. Bylo tam hlavne na zacatku hodne nepresnosti a asi 3x jsme poslali Fulham do kontru, coz bylo nebezpecny. ale nastesti z toho nic moc nebylo. Jedna hezka strela z dalky... dopredu pak je to tezky. Fulham je docela zalezlej, neni tam moc prostoru, ale i tak jsme si ty sance vytvorili. Psal jsem to vejs, ale fakt dokazeme ziskavat hodne balonu vysoko na jejich pulce. Nekde od 25 minuty jsme je takhle zavreli na jejcih pulce, to byla hodne dobra pasaz. Skoda, ze Bruno a Case zazdili svoje sance.

Ale jestli to takhle pujde, tak nam tam neco spadne..

Reagovat
Busby babes

Mainoo, Case, Amad a Bruno hrajou dobre. Mazraoui je fajn. snazi se hrat dopredu, slusnej debut, pro me prekvapeni. A Dalot na LB taky dobry. zajimava varianta na tech becich, ale lepsi takhle nez Licha na LB.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
iamek

Jak to vypadá herně? Co Arab?

Reagovat
Hlahart

Herně od 20. minuty dobrý. Bruno měl jednu tutovku, jednu pološanci, jednu pološanci měl i Case. Mazraoui slušnej začátek, vypadá docela jistě a technicky je na tom slušně

Reagovat
Hlahart

Dobrej výkon... Všichni hrají dobře asi s výjimkou Rashe a asi i Mounta. Tam je fakt vidět, že se pořád hodně hledají, každý z jinýho důvodu. Ke skvělýmu výkonu chybí, že to mělo být 2:0 a mohl být klid (pominu-li Csaplára).

Reagovat
Busby babes

Mount se mi libi teda. dobre napada, dobre si rozumi s Amadem. diky nemu jsme meli nekolik slusnych situaci

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
Tomanatura

Zatim super, jen tak dal. Casemiro teda nevypada jak hrac pro Arabii.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

No zacatek horel, pak se srovnal a uz to bylo super...

Reagovat
smazaný uživatel

My one big takeaway from the first half is Mazraoui.

I doubt I even saw him play a handful of games before.

He is a very different FB than AWB. He doesn't dilly dally on the ball. He's very comfortable in possession & positive with it.

So far, I like what I've seen.

https://x.com/Cantona_Collars/status/1824533698475417653?t=fevf_yWIS6YvXzOfCNhebA&s=19

Reagovat
Swarley

Mainoo je poklad, na ten vek paradni prehled

Reagovat
mr.Silver

Fulham hrozný poločas, tam až na pár záblesku ze strany ESR a Iwobiho a obrovské práce v napadání od Munize nebylo vůbec nic k pochválení. Od ESR dolů je až ke gólmanovi hrozně průměrně až podprůměrně sestavené, Fulham se musí zkusit Palhinhu nějak nahradit, jinak to bude utrpení. Nechápu tu rozehrávku od gólmana, nemají na to stopery, a jenom úplnou náhodou/neschopností Fernandese z toho nebyl gól.

Reagovat
Swarley

U tech kridel je to fakt slabota, tam strasne chybi vytvoreni nejakeho tlaku na beka, zatlacit do vapna, jit do klicky a do centru nebo do ostre nahravky na druhou vlnu, vic nabehu za obranu... Strasne stojate...

Reagovat
Vsadim gule

Amad se sice snaží, ale zatím to není ono. O Rashfordovi ani nemluvím

Reagovat
Sandstorm

Garnacho to tam bude muset přijít rozhýbat. Dnes by potěšil i debut Zirkzeeho.

Reagovat
Swarley

jasna vec, Garnacho hned ted na plac

Reagovat
Mastný Chobot

To co tam Bosak nacvicoval s tym postihnutym chlapcom dopici

Reagovat
Swarley

a to hrobove ticho, aby nekdo nerekl jeste nejakou vetsi p-covini

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Busby babes

to jsem taky nepochopil. asi si mysli, ze vsichni vozickari jsou lidi, co jsou ochrnuti. docela trapnej pokus o vtip. Ten kluk takhle mozna nadskoci, ale muze taky pet schodu jit pul hodiny...

Reagovat
Hlahart

Jinak Ugarte ani Sancho v sestavách

Reagovat
Swarley

Snad to jen neznamena, ze Ugarte je stejne k hovnu jak Sancho

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
masly008

Jako Rash bez žluté? To jsou ty nové pravidla?

Reagovat
Vsadim gule

Protože to bylo bez keců

Reagovat
Hlahart

Jasná žlutá

Reagovat
masly008

Reagovat
Hlahart

Dejte gol tvl ale

Reagovat
mr.Silver

Leno za ty drobáky to byl fakt steal jako prase, parádní brankář

Reagovat
Busby babes

on je presne golman do tohodle typu tymu

Reagovat
Busby babes

to byla skvela vyhoda, kdy jde jeden nas do 3 obrancu

Skoda Kobbie

Reagovat
Swarley

Pojdme stridat, ale Antony ty si zase sedni

Reagovat
masly008

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Salfovic

Ruud: Ofenzivní hráči zvedat a jít se rozběhat. Antony, kam se hrneš?

Reagovat
Bandita_Harry

Anthony je z nich práveže najofenzivnejsi

Reagovat
masly008

Ale ten Muniz v osobních soubojích nepříjemný

Reagovat
Busby babes

me teda prijde, ze je tam uplne k nicemu zatim. ale tak vetsinou to neni jeho vina no

Reagovat
MystycMac

Smith Rowe to je hrozný hrač za také poleno vyhodiť cez 30 mega...

Reagovat
guestikor

A přesto ve Fulhamu bude patřit k tomu lepšímu

Reagovat
MystycMac

bude striedať lavička a základ...

Reagovat
mr.Silver

Pereira

Reagovat
Mimalu

Pereira

Reagovat
Noke

Pereira

Reagovat
O.Giroud

Pereira

Reagovat
Vsadim gule

Vypadá to, ze starý dobrý Casemiro je zpátky. Dnes se mi dost libi

Reagovat
Mastný Chobot

To je mamrd ten Pereira

Reagovat
Swarley

To bylo reseni, jakoby byl porad nas

Reagovat
Busby babes

Reagovat
MystycMac

Doraz tam niečo Fulham šupne z protiútoku...

Reagovat
Hlahart

Tak to že z tohohle dostane žlutou zrovna Pereira mě... překvapilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč teď dostal žlutou Pereira a ne hráč United?

Reagovat
Swarley

Dodatecne za tu zk-urvenou nahravku pri tom brejku

Reagovat
Swarley

Kvalitni cenzura

Reagovat
O.Giroud

asi ukázal, že nech dá kartu Martinezovi alebo co

Reagovat
masly008

Martinez podruhé bez jasné karty .

Tvl v těch pravidlech je hned první zápas bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

A teď žlutá bez doteku.

Reagovat
O.Giroud

ti hráči Fulhamu nevedia prihrávať, to je hrozné

Reagovat
MystycMac

ESR išiel dole a hned ma Fulham v zalohe navrch vdaka Cairneymu

Reagovat
Swarley

Lisandro si poradne odfoukl, to mohl byt vystavni vlastnak

Reagovat
mr.Silver

To je ale extrémní sračka od United ve druhé půli

Reagovat
Tomanatura

Druha pulka uz pekna sracka ne nepodobna lonskym vykonum, tak zase zpet do reality…

Reagovat
mr.Silver

Zakončení Fernandese dnes jiná liga

Reagovat
MystycMac

Bruno všetko zle rieši...

Reagovat
masly008

Jonny na plac

Reagovat
mr.Silver

Co to jsou za střídání?

Reagovat
smazaný uživatel

Toto co je za střídání De Ligta chápu ale Evans?

Reagovat
Salfovic

Evans coby nejzkušenější mu bude na hřišti vysvětlovat co a jak.

Reagovat
MystycMac

preboha živeho EVANS

Reagovat
KnoxXx

0:0 a dvaja stoperi, dufam, ze ETH rychlo pofrci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jj, stridame zraneneho stopera a Mazraouiho, kterej je mrtvej... uplne duvod pro vyhazov.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Noke

Zajímavý střídání

Reagovat
Busby babes

Maguire dneska skala.

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Hlahart

Čemu se divíte s tím střídáním, vždyť je tam doslova dva dny....

Reagovat
LaVolpe

Fulham je zbytečně moc vysoko.

Reagovat
Sandstorm

A Licha na LB. Busby bude mít radost

Reagovat
Vsadim gule

Konci sranda… Scotty na plac

Reagovat
Swarley

McTom, vyreseno

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tam ale ten jeden gól dotlačit!

Reagovat
mr.Silver

Garnacho

Reagovat
Salfovic

Takže McTom gól, to je jasnÿ.

Reagovat
m.sali

skoro

Reagovat
Sandstorm

Po 60. minutě sme úplně vypadli z tempa.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nebyl faul na Garnacha

Reagovat
dantetomas

McTom da dalsi gol.. kurz 34, tak pod Scotty

Reagovat
MystycMac

Garnacho trápny

Reagovat
m.sali

Reagovat
mr.Silver

Klasika

Reagovat
Swarley

Ze on tam nakonec proklouzl Antony a v drese Garnacha

Reagovat
Swarley

Ok, je to Garnacho

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi si jistý...

Reagovat
Kincl

Neskutečný jak se ten tým drží na dně tak dlouho

Reagovat
Hlahart

Yeeeeeees Zirkzeee

Reagovat
KnoxXx

prekvapenie - konecne hra utocnik a dali sme gol

Reagovat
dantetomas

Nemohol to nechat Scottovi? Mrdka

Reagovat
Sandstorm

ZIRKZEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOL Super debut

Reagovat
Ligter

Zirkzeeeeeee

Reagovat
xjert02

Nahodak jak svina

Reagovat
PP

škoda.. mohla být prča..

Reagovat
Hlahart

Zirkze zřejmě dokáže brát goly z kopačky McTomiaye, můžeme prodávat

Reagovat
smazaný uživatel

takže po neděli za 30 do Neapole

Reagovat
MystycMac

Dobre že tak Leno si zaslúžil dostať gol..

Reagovat
xjert02

Reagovat
Vsadim gule

To sebral Scottymu před nohou. Ten ještě neví jak to u nás chodí

Reagovat
Swarley

Ruud je zpet na OT a i jemu podobne goly

Reagovat
Busby babes

Ruud by mel dneska 5. a to i presto, ze je mu skoro 50

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Swarley

Z Bruna si muze delat po zapase prdel

Reagovat
Swarley

A z tech dvou hovad taky, wtf kurva

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Busby babes

tvl jo!!! Joshuaaaaaa!!!!! sice nevi jak, ale to je fuk. krasnej gol.

Reagovat
mr.Silver

Garnacho

Reagovat
DieFohlenBMG

LOL

Reagovat
Miguel19

Reagovat
MystycMac

Poleno :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
Hlahart

????

Reagovat
Mastný Chobot

Rashford a Garnacho

Reagovat
KnoxXx

ani vlastna koncovka, ani poriadna rychla prihravka

Reagovat
m.sali

tyvle Ruuda u nás klepne

Reagovat
vceradnesazitra

Na příštím tréningu - ok, lets start from the beginning...

Reagovat
DieFohlenBMG

Rashford by už měl hrát jenom plážový fotbal

Reagovat
MystycMac

však Garnacho je poleno ...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Coutinho10

rip, kdo měl vsazený hcp

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
MystycMac

Vyhrá je ale United v tejto sezóne nečaká nič pekne ...Góly dávať nevedia zbytok škoda komentovať.

Reagovat
PP

tak je to první zápas, na vás je docela velký tlak.. za tři body, co chceš víc?

Reagovat
xjert02

No, tohle bude pro Ucka tezky boj o top 4.

Reagovat
avicii

Takýto záver po 90 minútach

Reagovat
xjert02

Reagovat
Busby babes

ok, proc myslis, na zaklade tohodle zapasu?

Reagovat
Vsadim gule

A sme první!

Reagovat
FC Porto FC

Tak že žádná změna u United, buď prohra nebo výhra o gól nějak

Reagovat
stiflerovamama

Pičky prvý zápas a PL v starom duchu, United náhoďákom vyhrajú.... Ale strašne nezaujímavé mužstvo, tak na 7-8 miesto.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsme měli v prvním poločase asi 3 dobré šance a mohlo to být klidně 2-0

Reagovat
Swarley

Tam neco melo padnout, tam jsme tu druhou cast hrali dobre, druha pulka uz tradicni bida

Reagovat
stiflerovamama

A Fulham mal v druhom polčase 3 dobré šance takže to mohlo byť aj 2:3, kedže ty ani imaginárne neveríš, že by to United mohli premeniť a z troch šancí rátaš 2 góly.

Reagovat
mithro

Man Utd (2.72) 1-0 (0.48) Fulham

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Gunner14

Náhodou to vypadá, že opět budou bavit, zajímavé mužstvo

Reagovat
Petr.Petr

Letos bude nejvic bavit arsenal. Tim jak je pasovanej na favorita tak tomu podlehli snad i ti zoufali fanouscci a fakt si mysli ze to daji. Prdel bude sledovat jak kazdym kolem budou ztracet vic a vic a pak budou vsichni prekvapeni ze to se necekalo bla bla bla. Ja ti rikam ze arsenal nebude do 3 mista. Vzdycky sem mel pravdu. Po sezone se vrat k tomuto komentari a uznej me kvality vizionare.

Reagovat
Gunner14

Vidím, že i ty si posilnil před sezónou

Reagovat
MystycMac

Priami konkurent pre Liverpool

Reagovat
mithro

Reagovat
Neutron

Ty si taky chudacik

Reagovat
Mato178178

velmi tazky zapas ale zlepsenie najma v defenzive je tam viditelne(6 striel) . trochu sa doladi kontrola hry a pojde to.

Reagovat
r.mrazik

Zirkzee vypadá opravdu jako extra slušný technik. Tomu fakt míč nepřekáží

Garnacho úplná šílenost, stane se

Reagovat
r.mrazik

A piskej konec sezóny

Reagovat
Zyqen

Zirkzee a jeho sebavedomie keď ma loptu

Reagovat
oli9

Tak dnes start na Ipswichi

Očekávám celkem nervózní fotbal a výhru o jeden gól. 1:2

Reagovat
unk

offtopic: mate niekto zaplatene Voyo? teraz som zistil, ze su tam v zasade vsetky ligy aj LM a pride mi to podozrive za 12e

Reagovat
Seydou Doumbia

OT : Jak ted s odstupem času hodnotíte ty nové loga u fotbalových týmu napříč ligami? Za mě tak 90% log k lepšímu. City, Everton, WHU, Burnley, Nice, Toulouse, Nantes, Lille, Inter, Bologna, Cagliari, Fiorentina, Reims...

Reagovat
mistr129

Za mě je určitě dobré a pochopitelné zjednodušení, u Slavie třeba naprosto super, detto Inter nebo Fiorentina.

Na druhé straně stojí Juve nebo hokejové Dynamo, kde to nové logo nemá s původním a klubovou identitou nic společného

Reagovat
Seydou Doumbia

Juve jako jedno z mála jsem nezmínil, protože tam se mi to prostě nelíbí Zbytek ale fajn, třeba takové Nice z totálně hovno loga udělalo krásný a dominantní logo, asi nejlepší proměna ze všech.

https://1000logos.net/wp-content/uploads/2020/09/Nice-Logo-history.jpg

Reagovat
fenixLFC

u koho je ten novy znak stokrat lepsi nez predtym je sparta,, stary bol otras s novym sa da pracovat. west ham, everton je v pohode. naopak kto ma extremne nebavi je juventus- ja chapem ze novy znak je vysoko ucelny a v danom ohlade podareny ale pride mi hrozne nudny. pochybujem ze si tu vacsina vsimla zmien u malych francuzskych klubov, u interu hra rolu nostalgia ale obe su fajn a u cagliari si pamatam len to nove ktore sa mi pozdava ovela viac nez predchadzajuce

Reagovat
Seydou Doumbia

no právě u francie mi příjde že ty loga jsou všechny brutální vylepšení, ale je mi jasný že to moc lidi nesleduje psal jsem to z hlavy kdo mě napadl

Reagovat
Mato178178

Mne sa este paci nove logo neapolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Jak u koho

Reagovat
Nikikrew

Dnes ma king narodky a hrame 1 kolo. Vidim to na 3:0, skoda ze zapas asi neuvidim , ale bude to dobry den

Reagovat
Coutinho10

Liverpool XI: Alisson; Alexander-Arnold, Quansah, Van Dijk, Robertson; Szoboszlai, Gravenberch, Mac Allister; Salah, Jota, Diaz.

Subs: Kelleher, Tsimikas, Endo, Elliott, Konate, Nunez, Gakpo, Bradley, Jones.

Reagovat
Kixi Syhimour

[Joyce] Joe Gomez looking at transfer options before end of the month. He didn’t travel with Liverpool for game at Ipswich Town.

Reagovat
Kixi Syhimour

Bral bych za předpokladu, že Slot fakt věří Seppovi, nebo že někdo přijde. Stejně se zas zraní.

Reagovat
Coutinho10

j jako taky bych mu asi nebránil

Reagovat
SunFells

6 a LCB/LB a ten kádr vypadá hodně slušně.

Reagovat
Coutinho10

teď to jenom potvrzovat i na hřišti a brát 3 body týden co týden

Reagovat
O.Giroud

tak ešte neprišla ani 6 ani LCB

Reagovat
Coutinho10

zvládnem i bez nich

Reagovat
avicii

snáď

Reagovat
Johny203

Kloppool pri Toutatisovi staň sa Liverpoolom a dnes je konečne ten deň!! Po 6 a pol roku temna, od 8.1.2018 je Liverpool späť. Konečne je zas komu fandiť. Snáď tá pauza stála za to a dočkáme sa množstva nádherného a kreatívneho futbalu.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
iamek

Reagovat
vladis271

ČO?

Reagovat
O.Giroud

salama amen

Reagovat
Grahf

tiež dúfame, že je liverpool po tej nočnej more späť

Reagovat
Johny203

Darmo si robíš srandu ale herný prejav z rokov 2004-2017 ma bavil oveľa viac lebo tam bol vždy kreatívny element, niekto kto vedel tvoriť hru. To sa s odchodom Coutinha úplne vytratilo a ďalšie dva roky sa na to nedalo pozerať a v marci 2020 som s tým musel prestať lebo namiesto radosti mi to prinášalo utrpenie. Kreatívny herný prejav je vždy viac ako akékoľvek víťazstvo či trofej.

Reagovat
oli9

tpc vzdyt 18 - 22 jsme hráli jeden z nejhezčích, nejlepších a nejucelnejsich fotbalu na světě

Reagovat
fenixLFC

on je bud debil alebo troll ktory sa to snazi zakryvat coutinhom

Reagovat
Johny203

18-20 sa hral najhorší možný futbal, dodnes ma strašia tie dlhé úseky prihrávok na stredovej čiare medzi Van Dijkom a Lovrenom/Gomezom a potom ušiel Salah po krídle a dal gól. To nie je kreativita a ani to nie je pekný futbal. Veď sa to podobalo na ten Guardiolov antifutbal čo hral s Barcelonou kedy mali milión zbytočných prihrávok v strede poľa.

Reagovat
vladis271

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Noke

Reagovat
Whitemedia

*ututatise

Reagovat
Swarley

Jo ono to tam neni, ja si to automaticky doplnil

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Neutron

Reagovat
Swarley

Reagovat
Unai

Reagovat
avicii

Tak, nova éra začína.. hráme na ihrisku asi najväčšieho outsidera celej sútaže, dnes musíme ísť od začiatku za gólmi a vyhrať o viac ako jeden..aj keď nováčik sa bude chcieť ukázať a vieme ako to dopadlo trebárs minulú sezónu na Lutone.. dnes som celkom optimista, čo pred zápasom vonku nebývam, snáď sa moje očakávania naplnia

Reagovat
Kixi Syhimour

V tomto tisíciletí náš trenér svůj první oficiální zápas nikdy nevyhrál

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Ipčvich taun dneska získá bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Od letošního ročníku se na Canal+ Sport dá vypnout cz/sk komentář a nechat jen ruchy ze stadionu, nevím jestli u všech providerů, kteří je mají v nabídce ale na Skylink live tv to jde

Reagovat
Coutinho10

zkusím, díky za připomenutí, určitě jsem to četl, ale asi bych si na to nevzpomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Já to slyšel v podcastu VAR když tam byl Hošek a říkal to tam, ještě mají nový pořad každou neděli od 20:00 Extra Time kde ukáží sestřihy všech zápasů víkendu

Reagovat
Coutinho10

o tom vím, ale díky za tip, poslechnu ten díl

Reagovat
Hachim Mastour

Sheeran na tribúne

Reagovat
smazaný uživatel

Ed Šírka

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Kieran!

Reagovat
smazaný uživatel

Ipčvich taun cmon

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jako klečí? Kundy

Reagovat
smazaný uživatel

Mckenna to nebude mít jednoduché a když nebudou hrát proti nám tak mu budu fandit a snad Ipswich zachrání, vidím v něm velký trenérský potenciál a myslím že i když zase sestoupí tak on v PL zůstane

Reagovat
Hachim Mastour

Salah konečne dobrý účes

Reagovat
Whitemedia

Kopíruje Mudryka

Reagovat
vladis271

podla mna ma po transplantacii vlasov.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
vladis271

Mal velke kuty uz minulu sezonu.

Reagovat
Hachim Mastour

no šak ano, nevedel som že bol na operacii

Reagovat
vladis271

Ale to je len moj tip. Nemam to overene.

Reagovat
EZ

ved to je jasne, ze bol.

Reagovat
EZ

inak by ma zaujimalo, ako k tomu pristupuju kluby, ked sa tvoj 100milionovy asset rozhodne brat lieky na prostatu kvoli ucesu

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
smazaný uživatel

Byly časy, kdy hrál za Liverpool Bobby Firmino. To byly časy.

Reagovat
m.sali

Ipswich zatim dost sympatickej výkon. snad bude aspoň bod!

Reagovat
mr.Silver

Dobré tempo

Reagovat
Luc-Luc

To je hroznej vykon. Slot ven!

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
oli9

Šílenost.. Já nevím proč hraje Gravenberch a ne Endo... Snad tam. Nebude cpat Holanďany za každou cenou

Reagovat
Luc-Luc

Taky nechapu, střed Maca Gravenberch je průchoďák jak blázen. Endo měl byt v základu jednoznačně.

Reagovat
fenixLFC

vy ste sa hladali gravenberch tam hra pretoze zo zaloznikov co mame k dispozicii tam slotovi najviac vyhovuje. endo bol okej zaplata minulu sezonu ale v priprave bol naprosto zufaly a horel ako papier. on slotovi do tohto stylu sediet nebude. ale jasne, pcha tam gravenbercha len preto lebo je holandan

Reagovat
oli9

No já jen že jsem ještě gravenbercha neviděl zahrát dobře nebo průměrně.. Natož aby tomu týmu dal něco navíc....

Vždy nejhorší na place

Reagovat
fenixLFC

to tiez nie je pravda ale nevadi

Reagovat
avicii

Reagovat
Luc-Luc

Snad někoho koupi, protože na Gravenberchovi to stavět nemužem.

Reagovat
avicii

Slot sa už vyjadril ze Ryana prerabame na 6ku..

Reagovat
Melda

Já bych mu šanci dál, je to talent.

Reagovat
vladis271

snad to nedopadne ako ked sme Lucasa prerabali na DM.

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mr.Silver

Hutchinson prozatím nejlepší na hřišti

Reagovat
dantetomas

Trent branenie ako ja v stredu vecer na fotbalku - hlavne sa nezranit

Reagovat
Coutinho10

zatím teda žádnej šlágr

Reagovat
Kiss Me Polka!

co to je to logo Liverpoolu? jsem si hledal jestli z champu nepostoupil nějaký jiný Liverpool, když jsem to uviděl na livesportu

Reagovat
fenixLFC

vobec nemame to logo na dresoch uz 12 sezon logo mame stale rovnake, len v medialnych vystupoch budeme pouzivat toto, ktore bolo zaroven nasim logom (s inym druhom pisma) medzi rokmi 68 a 87

Reagovat
Kiss Me Polka!

upřímně jsem doteď vůbec nezaznamenal, že tam je nejaky pták vždy jsem viděl nějakou kombinaci zeleného a uvnitř cerveneho

Reagovat
Zaschrona

Ten nějaký pták je symbol města Liverpool.

https://en.wikipedia.org/wiki/Liver_bird

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

Jinak pekna kačena

Reagovat
Čenda

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Burnes, dobrý luck

Reagovat
dantetomas

Ako toto nie je zlta? A tym padom cervena?

Reagovat
Gunner14

Druhá žlutá jasná ne, to nevypadalo nechtěně

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak Burnes červená...

Reagovat
vladis271

Fuj, nuda.

Reagovat
hrundy

Je to špatný z naší strany... Vůbec si nedokážeme poradit s vysokým napadáním a velkou agresivitou Ipswiche, naštěstí soupeř krom tohohle nemá vlastně na nic kvalitu.

Každopádně Burnes jasná červená, moc nechápu jak se povedlo ho nechat na hřišti...

Reagovat
Kixi Syhimour

To je fotbal jak z devatesátek

Hroznej výkon teda, tuna nepřesností, neviditelná křídla, nepoužitelní beci...

Reagovat
Luc-Luc

Bod bychom si z horké ipswichské půdy mohli odvést. Gravenberch musí ale dolů co nejdříve za Enda, abychom posílili střed a 0:0 udrželi. Zároveň je potřeba poslat do hry Gakpa a Darwina misto Salaha a Joty.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
forrest

Ipswich, postrah Premier League

Reagovat
stiflerovamama

No veľká bieda, bolo jasné, že Ipswich bude nahecovaný a my sme sa im totálne prispôsobili. Slabý pressing, slabá rozohrávka, keď treba dať nejakú finálnu/predfinálnu prihrávku tak pokazíme. Záloha vôbec nefunguje, tam nie je ani jeden záložník v hre. Nie je čo chváliť.

Reagovat
Miguel19

Fotbal hroznej. Snad ale Live s 0 vzadu.

Nedivím se, ze tu všichni fans Live chtějí 6. Ten Gravenberch je slabej jak čaj…

Reagovat
Sm0ker2

Všichni ne, Fenix ho chválí

Reagovat
Luc-Luc

Fenix je tradičně mimo. Je to takový náš Busby.

Reagovat
Sm0ker2

Všimnul jsem si.

Reagovat
Yoro15

to by bol rad, ak by bol intelektualne na urovni Busbyho

Reagovat
fenixLFC

radsej budem ako busby nez ako lucluc

Reagovat
frezi

sice mi lezieš na nervy, ale aspoň nie si pomýlený kkt, tak buď v kľude <3

Reagovat
fenixLFC

nie je to pravda ale mohla by byt

Reagovat
dantetomas

Ja vidim poslednych 20 minut polcasu a neprisiel mi o nic horsi nez Trent, Szabo ci dalsi

Reagovat
fenixLFC

psssst nekaz im narativ

Reagovat
fenixLFC

to su zas hystericke reakcie ipswich hra velmi aktivne, vyborne pressuje a uzatvara stred ihriska takze sa tazko presadzuje. co sa mi javi ako najvacsi problem tak je ze aj ked macca s gravenberchom funguje v pohode tak stale budu pocetne slabsi nez super. ako sme dlhe roky boli zvyknuti ze za dvojkou zaloznikov mame DM tak tu sa valia superi na dvoch zaloznikov samotnych. co predstavuje problem najma v situaciach kedy prepadne ofenziva a lopta sa dostane za szoboszlaia.

co sa mi naopak paci je (ked sa to da) rychly prechod do utoku, kde sa to narazackami snazime dostat k salahovi a diazovi. viackrat to vyslo, co ale vyslo menej je to, ze sa im zatial uplne nedaria suboje jeden na jedneho s krajnymi obrancami. co je pritom zakladom slotovho futbalu a naschval ich bude do tychto situacii dostavat aby si s obrancami poradili. v druhom polcase tam pride urcite gakpo nalavo a uvidime co nunez. jota v kombinacii (ako vacsinou) nie je uplne najsilnejsi a kopec veci pokasle, ale beztak mu staci jedna-dve sance ked bude na hrote aby mu tam nieco padlo

Reagovat
fenixLFC

jo a z tej rozohravky stopro dostaneme tuto sezonu par dementnych golov

Reagovat
FCSL

Opět sobota 13:30... Zase Liverpool doplácí na náročnej program

Reagovat
Kixi Syhimour

45 minut na první zranění, nemám slov

Reagovat
Sigma Olomouc

Proč Hladký odešel z Ipswiche? Vždyť by tam byl jednička a takhle je dvojka v Burnley

Reagovat
O.Giroud

lebo by nebyl jednotka

Reagovat
Greny

Furt je lepší být dvojka v PL než dvojka v Championship....

Chtěl myslím dost peněz po té poslední sezone

Reagovat
Sigma Olomouc

Jo, ba zapomněl, že koupili Muriče. Proč teda Murič není na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si říkám, zvlášť když nepřivedli žádného brankáře a chytá ten co mu dělal loni dvojku, podle mě si řekl o velký plat který mu nemohli dát

Reagovat
O.Giroud

A Muric je kto?

Reagovat
Sigma Olomouc

Jo, já zapomněl, že koupili Muriče. Proč teda Murič není na lavičce?

Reagovat
O.Giroud

knock

Reagovat
smazaný uživatel

Ok to jsem nevěděl

Reagovat
KnoxXx

a nechyta nahodou ich minulorocna jednotka, ktory nechytal, lebo bol zraneny?

Reagovat
Zaschrona

Ne, Murice koupili z Burnley. Hladký tam místo něj šel dělat dvojku zadarmo.

Reagovat
KnoxXx

som myslel Waltona, ktory minuly rok nechytal, lebo sa v uvode sezony zranil (inak by chytaval on a nie Hladky)

Reagovat
smazaný uživatel

Fit byl už někdy na začátku září a i tak chytal dál Hladký

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba čeká že odejde i Trafford, ten musí mít taky určitě nabidky z PL

Reagovat
Zaschrona

Muric je zraněný.

Reagovat
Sigma Olomouc

Aha díky moc

Reagovat
mr.Silver

Real Sociedad manager Imanol: “I’ve left Merino out of the squad as there are talks with other clubs… and this is the best solution now”.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Kiss Me Polka!

jde do Arsenalu?

Reagovat
mr.Silver

Jo jo

Reagovat
Kiss Me Polka!

good namísto parteyho je tam někdo potřeba

Reagovat
forrest

Jako nevystrelit za polocas proti Ipswichi na branu, to je hodne slusny…

Reagovat
smazaný uživatel

Slot bude druhý Moyes v United

Reagovat
Bandita_Harry

Ty budeš druhý MysticMac

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda pro Ipswich že ofsajd

Reagovat
mr.Silver

Ten Diaz je extrémní babrák

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Liverpool je trapný Oni si nedokáží vytvořit ani tlak proti nejslabšímu týmu ligy Lemráci trapní

Reagovat
oli9

Jsi za kokota. Víš to?

Reagovat
smazaný uživatel

To je tvůj fotr, špíno z incestu

Reagovat
Luc-Luc

Podle mě by to ani tak nebyla penalta, spiš žlutá za dive pro utočnika

Reagovat
Luc-Luc

Lucho

Reagovat
Ligter

tohle Ipswich nemůže udržet

Reagovat
O.Giroud

ked tam konečne nie je hráč Ipswichu, ktorého môžu trafiť tak to jebne vedla

Reagovat
mr.Silver

Raya - White, Saliba, Gabriel, Zinch - Partey, Rice, Odegaard - Saka, Havertz, Martinelli

Reagovat
Gunner14

Očekávaná

Reagovat
Luc-Luc

Goooooooooooll konečně !!

Reagovat
Kixi Syhimour

Oukej, tak tohle bylo nádherný

Reagovat
fenixLFC

jotaaaaaaaaaaaaaa salaaaaaaaaaaah

Reagovat
smazaný uživatel

Kruté pro Ipswich

Reagovat
Kiss Me Polka!

no Trent teď hodně dominantní desetiminutovka

Reagovat
O.Giroud

nazdaaaaar

Reagovat
stiflerovamama

No konečne

Reagovat
Luc-Luc

Tohle je gol kola, paradni akce

Reagovat
Gunner14

Reagovat
afc*proky

Možná i sezony.

Reagovat
Salfovic

Historie PL.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Gunner14

Ipswich odešel, ale pěkných 50 minut

Reagovat
Luc-Luc

Konečně hrajem Kloppuv fotbal a je to znát. Dobrej výkon teď

Reagovat
fenixLFC

ty si hrozna pica

Reagovat
Luc-Luc

BAN !!

Reagovat
fenixLFC

suhlas, uz si ho davno mal mat

Reagovat
Luc-Luc

"V komentářích platí zákaz používání vulgarit, zákaz hrubého urážení ostatních uživatelů"

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
dantetomas

Tu je niekto este vacsi chuj nez sme mysleli

Reagovat
Luc-Luc

Moooooooooo

Reagovat
fenixLFC

salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah domonic

Reagovat
O.Giroud

Salah zas gol v otvaracom zapase nazdaaar

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Těžká sezóna pro McKennu

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale jo, tohle je opravdu jiná písnička, Salah

Reagovat
Gunner14

Ti dostanou ještě 2-3, vůbec nestíhají už

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak pískej konec ligy

Reagovat
oli9

Fanoušci united už si můžou jít užívat sobotu.. Ztráta lfc nebude

Reagovat
dantetomas

Strasny traged ten Gravecosi

Reagovat
Predater

Líbí se mi jak si Slot takticky úplně neskutečně vytírá prdel se všemi jak v preseason tak teď v PL a jak to ani místní fandi Liverpoolu nedokážou pochopit, neb nerozumí fotbalu.

Reagovat
fenixLFC

akoze furt je to zapas proti najslabsiemu timu v PL ale suhlas ze si dnes vytiera prdel s analfabetmi na cele s luclucom

Reagovat
vladis271

Ja by som si pockal par kol s tvrdenim kto je najslabsi tim ligy. Nikdy nevies ktory novacik vyleti.

Reagovat
Gunner14

Neskutečně si vytírá prdel s jedním z nejlepších týmů na světě proti nováčkovi a outsiderovi ligy

Reagovat
Busby babes

Reagovat
oli9

Reagovat
Luc-Luc

jasně, Slot je uplnej Fraudiola kříženej s Ancelottim

Reagovat
Ranoth

Mo Salah never failed to score or assist on opening weekend of Premier League season

Reagovat
fenixLFC

ta zostava wolves bez neta, kilmana a cunhu je hrozny pruser

Reagovat
avicii

Veľký kandidát na zostup ...

Reagovat
nomio

Spíš se děsím našeho rozestavení na 4 vzadu, kdykoliv jsme to hráli, tak to byl strašnej průser

Reagovat
Mastný Chobot

Martinelliho v zaklade som necakal, ani Parteya. Snad to bude ok vyhra na zaciatok.

Reagovat
VTID94

WestHam bude ťažký súper na začiatok. Snáď sa nebude opakovať otvárací zápas z minulej sezóny

Reagovat
EL Gringo

Arne Mo

Reagovat
Gunner14

COYG

Reagovat
Hlahart

Canal+ dneska nemá konferenční přenos?

Reagovat
fenixLFC

na strankach pisu ze na 4

Reagovat
Hlahart

já tam mám přestávku ve vysílání

Reagovat
smazaný uživatel

Divný, mě to jde Canal Sport 4

Reagovat
Hlahart

Už jo zvláštní

Reagovat
Papra

Mam stejnou otazku,nevidim ho

Reagovat
Hlahart

Musíš jít přes tu přestávku ve vysílání na canal+sport4

Reagovat
smazaný uživatel

Na Forest plachta u zraněného hráče? To vypadá špatně

Reagovat
R.Meireles

Zlomená noha

Reagovat
SunFells

Dat guy Partey

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Golasso

Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai

Reagovat
mr.Silver

Kaaaaaai

Reagovat
SunFells

King Kai

Reagovat
mistr129

Kai martinelli

Reagovat
Edgewalker

Hezky pěkně

Reagovat
Gunner14

King Kai Saka krásný centr

Reagovat
Nizzie

Ještě že ten Havertz je takhle k hovnu pro nás.

Reagovat
Gunner14

Waka waka

Reagovat
Euphael

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Brzděte zase jo

Reagovat
Nizzie

Proč, celý letošek hraje více než dobře a borci ti jdou tvrdit, jak je pro nás k hovnu

Reagovat
Whitemedia

Ti borci jsou k hovnu, nic víc.

Reagovat
Nizzie

To bych zase neřekl, ale toto od nich nebylo nejbystřejší no.

Reagovat
oli9

Everton další sezóna, opět stejná bída

Reagovat
Kiss Me Polka!

takže ty kecy, že s rozhodčím bude mluvit tento rok už opravdu jen kapitán, zase berou za své už v prvním kole ? Gabriel mu tam řve z půl metru do ksichtu

Reagovat
fenixLFC

co ten kokot schar ako ocakaval

Reagovat
Euphael

co udělal?

Reagovat
Kovi81

Sotva se dotkl toho debila ze sotonu a ten se sesunul k zemi, jak kdyby dostal k.o.

Reagovat
Maximm9

Oba sli uplne stejne, akorat jeden byl chlap, zustal stat a druhy to zahral na mrdku

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Nuno čomes

Strašné zmrdství. To se musí trestat. Ideálně v soubojích ať to oprávněně bolí.

Reagovat
Nuno čomes

Nic

Reagovat
Greny

buď měli dostat červenou oba nebo nikdo

Reagovat
fenixLFC

ani nahodou. oplacanie podobnym sposobom je cervena hadam vzdy ked druhy hrac padne. jasne, diaz vidno ze si priniesol moresy zo spanielska ale podla pravidiel uplne spravne rozhodnute

Reagovat
Greny

Jo já vlastně zapomel že můžeš úplně v klidu složit borca zezadu v přerušené hře

Reagovat
fenixLFC

nemozes, preto za to dostal zltu.

Reagovat
Nuno čomes

A ten simulant jako co? Nic? To je podle tebe v pořádku?

Reagovat
smazaný uživatel

To nemyslíš vážne snad?

Reagovat
SunFells

Since the start of last season, Kai Havertz has scored or assisted 15 goals in 13 games as a striker in the Premier League:

Kai Havertz last 17 games for Arsenal.

- 12 goals

- 8 assists

Reagovat
Golasso

Víc takých flopů

Reagovat
Nizzie

Úplně k hovnu hráč. jitrnica a fenix ti to vysvětlí.

Reagovat
Whitemedia

ale pořád málo, má na víc

Reagovat
SunFells

Jasně no, je mu jen 25 a už jen aktuální absence solidního hráče z levé strany mu dost odebírá možnosti.

Reagovat
Miguel19

Saka Proč padal tvl, však mohl v klidu hrát

Reagovat
Golasso

Přišlo mi, že dostal koňára od prvního a druhej dobíhal tak, že by to nestihl, tak spadl.

Reagovat
SunFells

Protože by ten balón po zpomalení kontaktem nestihl, tak to zkusil, čum.

Reagovat
Cobra

Protože je ukázkový diver?

Reagovat
SunFells

Lol

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Side

Reagovat
blaugrana

Burn snad zlame tu mrdku Brereton Diaza. Nechutny skur****zmrd.

Reagovat
mr.Silver

Raya

Reagovat
Golasso

Raya

Reagovat
Greny

Rozhodčí už zas jedou bomby... Brereton žlutá a Schar redka...

Tak měl buď vylít oba nebo nikoho

Reagovat
Gunner14

Raya wow

Reagovat
dantetomas

Ja som myslel, ze ten semi-auto system funguje podobne ako na Eure. Ani hovno. Ten offside B’mouthu kontrolovali asi styri minuty a nakoniec kreslia ciary vo windows malovani.

Aha, tak to som netusil, ale ten novy system zavedu az po jednej z repre prestavom v septembri alebo oktobri. Najlepsia liga sveta

Reagovat
Miguel19

Pokud vím, má fungovat až od nějaké repre pauzy. Pokud se to neměnilo...

Reagovat
dantetomas

Hej, uz sa mi to nechcelo mazat, ale komentatori to hned spominali. Lebo som na to cumel ako puk, preco furt riesia kreslenie ciar, ked mal byt ten semi auto system….

Reagovat
Papra

Tak tahle informace jde odzacatku. To ze ty jsi to netusil je fakt zajimava informace

Reagovat
mistr129

Reagovat
fenixLFC

mccarthy

Reagovat
Gunner14

Jak čekal jestli z toho Wolves něco bude mít měl pískat ocásek

Reagovat
mr.Silver

Soton ty vole neskutečná sekvence mrdkovin před tou červenou

Reagovat
iamek

Greenwood už jede

Reagovat
iamek
Reagovat
Golasso

Bojím se to otevřít

Reagovat
iamek

Tentokrat znásilnil jen obranu soupeře

Reagovat
Ondiis

Jakou obranu? Na videu žádná nebyla

Reagovat
masly008

Vždyť jenom běžel a vystřelil.

Reagovat
iamek

Blablablablablabla.

Reagovat
Hlahart

bude skvělej

Reagovat
iamek

A druhy

Reagovat
Busby babes

he is gone, move on.

Reagovat
iamek

Never!

Reagovat
herbage

Za rok bude Trent Mbappemu sázet áčka jak na běžícím páse

Reagovat
Mastný Chobot

Kurva Kai to bolo zakoncenie teda

Reagovat
mr.Silver

Partey je špatný. Havertz teď solidní miss

Reagovat
Hlahart

Wiefer

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Už je to tady

Reagovat
Busby babes

jak tohle muze nebyl penalta?

Reagovat
dantetomas

Tak cisto technicky DCL slapol Dunkovi na nohu, nie

Reagovat
Busby babes

ciste technicky tam Dunk skocil pod nohy DCL.

Reagovat
dantetomas

No to ano, ale ten kontakt sposobil DCL tym, ze Dunkovi stupil na nohu, nie Dunk tym, ze by priamo podrazil supera :biggrin::

Reagovat
Busby babes

ja bych na to koukal jinak. DCL delal normalne svuj krok a Dunk mu tam proste dojel... to neni chyba DCL ale Dunka por me. to byl faul na DCL, podrazeni

Reagovat
dantetomas

A popravde, ja ten tvoj pohlad chapem a ked piskol penaltu, uz ju mal nechat. Ako pises, dcl robil prirodzeny pohyb a dunk tam nemotorne vletel. Keby dcl akurat nerobil krok, tak ho priamo podrazi a nie je o com. Len som sa snazil poukazat na to, preco to nakoniec otocili. Dunk z toho vysiel hodne stastne

Reagovat
Busby babes

jasne, coz ja chapu to vysvetleni co dali. jen mi prijde nesmyslny. ale tak holt subjektivni vec.

Reagovat
Busby babes

The referee awarded a penalty to Everton for a foul by Dunk on Calvert-Lewin. The VAR recommended an on-field review as he deemed Calvert-Lewin’s foot landed on Dunk’s foot and there was no foul. The referee overturned the original decision and play restarted with a drop ball.

jinak tohle je vysvetleni, uplne k nicemu imho teda.

Reagovat
Papra

Co? Spis v jakym vesmiru by za tohle mela byt penalta?

Reagovat
Kiss Me Polka!

kokot ten Mosquera. redka za debilitu minimálně

Reagovat
mistr129

Mosquera snad jasná červená ne?

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Busby babes

nema na sobe dres United, tak je to v pohode.

Reagovat
mr.Silver

Mosquera úplně jasná rudá

Reagovat
Minister

Mosquera wtf

Reagovat
Golasso

Tpč.... Bezmozqera

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Čenda

Reagovat
nomio

Reagovat
Mastný Chobot

Wtf jak to priskrtil

Reagovat
Gunner14

Wtf magor??? Jak tohle není červená??

Reagovat
SunFells

Tierney VAR

Reagovat
Nizzie

Aha

Reagovat
Gunner14

Jaj, dává rozum

Reagovat
Čenda

Reagovat
mr.Silver

Proč to VAR nekontroloval?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Za tohle jako nic jo?

Reagovat
Gunner14

Borec může škrtit hráče bez problémů, ok.

Reagovat
Golasso

To nedostane ani kartu?

Reagovat
Acquanni

To je vtip ne? Já jsem radši, když se nepíská každý hovno, ale takhle chytit pod krkem ležícího hráče není červená jo? Wow

Reagovat
SunFells

Kdyby chytil, schválně se zapřel svou vahou.

Reagovat
SunFells
Reagovat
Acquanni

Jo já to viděl dobře, napsal jsem to v rychlosti a je to ve finále nepodstatný. Kolikrát padla červená za chycení pod krkem "face to face" a tady byl Kai na zemi. To že se do něj vyloženě tou rukou opřel tomu samozřejmě jen přidává.

To vypadá, že se můžeme těšit na další skvělou sezónu s VARem. Ještě chápu, že sudí možná nemohl posoudit sám jestli Mosquera jen "blbě padal", ale že to VAR neřeší

Reagovat
Čenda

taky ještě pochopím sudího v tomhle případě, ale tohle je od VARu CLEAR and OBVIOUS error teda

Reagovat
Acquanni

Nechápu

Reagovat
Minister

To teraz akože VAR už nebude vôbec zasahovať či ako?

Reagovat
Nizzie

Wtf jako jebnuti soupeřovou hlavou o zem není red? ok no

Reagovat
Mastný Chobot

Ait-Nouri je super hrac toho by som bral, keby sme nemali plno

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
VTID94

Martinez - Cash, Konsa, Pau,Digne - Tielemans, Onana, Mcginn

Bailey, Watkins , Rogers

Očakávaná aj keď by som tam dal Maatsena

Reagovat
Spikous

No zostava vyzerá zaujímavo a tiež som čakal Maatsena . Na druhej strane aj ty hráči na lavičke majú kvalitu a je z čoho vyberať.

Reagovat
VTID94

Presne. A to nám minulú sezónu veľmi chýbalo

Reagovat
Spikous

vidieť na lavičke Buendiu, Ramseyho, Maatsena, Barkleyho. To je ešte zranený Mings a Kamara. Taktiež je tam Philogene . Som ale zvedavý na Durana či sa dostane na ihrisko po tom čo sa toto leto okolo neho robilo

Reagovat
mr.Silver

Saka bože

Reagovat
Acquanni

Aha už našel kde má karty

Reagovat
Acquanni

Btw. S tou žlutou pro Saku za zakopnutí z frustrace naprosto souhlasím. Ale, ALE jsem hodně zvědavej, jestli to budou konečně sudí trestat pravidelně, nebo je to jen klasický výkřik do tmy.. 2 minuty po tom, co VAR zignoroval redku pro soupeře

Reagovat
Minister

Prvé kolo a anglickí rozhodcovia už zase úplne v lese

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Tak to už snad nikoho nepřekvapí ne

Reagovat
Gunner14

tragédi, ale nic se nezmění

Reagovat
Golasso

PL mi chyběla, ale ti rozhodčí fakt ne

Reagovat
Gunner14

Hned první zápas a jedou bomby

Reagovat
Golasso

Strašný bomby

Reagovat
Čenda

tahle hyperventilace mi fakt nechyběla

Reagovat
Čenda

Hoši pls, nedejte tý černý sviny příležitost dát nám redku.

Reagovat
Čenda

Už dobrý, ale chvilku jsme vypadali fakt nasrany (což samozřejmě chápu, já tady soutěžím s andulkou, kdo dřív vzteky rozhryže sépiovou kost dopíči)

Reagovat
mr.Silver

Partey snad 10. ztráta ne? To je fakt špatné od něj dnes.

Reagovat
Kiss Me Polka!

partey musí jít

Reagovat
Golasso

Partey a Martinelli jsou přesně ty důvody, proč chci záložníka a levé křídlo

Reagovat
Golasso

Teda abych Martinellimu nekřivdil, situace za ním je taky důvod.

Reagovat
Kiss Me Polka!

vždyť dnes byl zinch velmi dobrý

Reagovat
Golasso

Já myslel náhrady za Martinelliho na LW

Reagovat
Golasso

To asi vyznělo jinak, než jsem chtěl

Reagovat
Nizzie

Jo no

Reagovat
Higi

Partey dnes hoří, to je málo od něj, málo.

Reagovat
Golasso

Chtělo by to Jesuse

Reagovat
Edgewalker

Chtělo by to začít hrát.

Reagovat
Golasso

V tom by nám právě pomohl Jesus

Reagovat
Edgewalker

Tak mohl by, neříkám že ne

Reagovat
Čenda

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ty vole tak ale začnem zase hrát trošku ne

Reagovat
mr.Silver

Bože

Reagovat
Golasso

Timber

Reagovat
guestikor

Jako Havertz by taky mohl něco ustát proboha

Reagovat
mr.Silver

Saka neskutečný fakt

Reagovat
Minister

Sakaaa vďaka bohu

Reagovat
SunFells

Klasa

Reagovat
Golasso

Sakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Edgewalker

Klasická Sakovinka

Reagovat
Gunner14

Saka na pána

Reagovat
Sigma Olomouc

Oba Češi v základu ve West Hamu. Možná zas tak špatnou pozici v klubu nemají.

Ale celkově ten West Ham vypadá nabušeně, podle jmen by mohl útočit na TOP 6

Reagovat
SunFells

1. kolo

Reagovat
Sigma Olomouc

posily musí dostat čas, potom Češi budou na lavičce.

Reagovat
Miguel19

Možná taky proto už prohrávají...

Reagovat
mr.Silver

Jesus bože

Reagovat
Golasso

Nedivím se mu upřímně

Reagovat
Swarley

Vyprstit Ježíše je celkem odvaha

Reagovat
Acquanni

To je mrdka ten Mosquera

Reagovat
Golasso

Měl dostat růžovou kartu

Reagovat
Acquanni

Je rok 2024, na západě by to mělo být spíš na regulérní kriminál

Reagovat
Golasso

Reagovat
Sigma Olomouc

Co udělal?

Reagovat
Acquanni

Po tom co už měl být venku za to, že přiškrtil Havertze na zemi, chytil Jesuse za prdel a za to ještě dostal Jesus žlutou protože na to zareagoval a strčil do Mosquery. Ale to bys musel vidět, jak ho chytil, dement. A kór když už právě ani neměl být na hřišti což si musel sám moc dobře uvědomovat

Reagovat
Sigma Olomouc

Teď na to koukám. Ještě ho budou vyšetřovat za sexuální násilí . Ale teď vážně, Mosquera je fakt mrdka, dal bych mu stopku 5 zápasů

Reagovat
Acquanni

Jak jsem psal výše, rok 2024 a na západě? To je dneska na kriminál

Ale vážně. Snad ještě víc mě sere, že ani dodatečně se nic dít nebude. Když už to sudí přehlídne (to ještě pochopím v "realtime") a VAR posere, už jen za ten "zákrok" Kaie by měl dostat aspoň ty dva zápasy stop, co jsou za redku A fakt i to chycení Jesuse... Tvl... Jako kdyby ho nějak poplácal tak ještě neřeknu, i když ani to se soupeři dělat nemá, ale oni se tam chlapi u toho fotbalu prostě poplácaj, dělaj to i trenéři atd.. ale takovej ASS GRAB Kokot prostě. Dal bych mu 2 zápasy za tu nepochopitelné odpuštěnou redku a zápas k tomu za to chycení. A mohl by být ještě rád

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Frony

Myslel si, že je Greenwood a Havertz je Greenwoodova přítelkyně.

Reagovat
Acquanni

Reagovat
bakasa

To zas píská vymrdanec to snad není pravda

Reagovat
LaVolpe

Co je to zas za bezmozka?

Reagovat
Gunner14

Rozhodčí šašek a Mosquera je úplně vypatlenej

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Coufal a Souček v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Everton se bude s Goodison parkem loučit sestupem?

Reagovat
fenixLFC

bolo by to super ale bohuzial sa to nestane

Reagovat
SunFells

Reagovat
mr.Silver

Hrozný zápas, díky bohu, že už je konec

Reagovat
kaaspis

Ofsajd, ale to postavení Pickforda?

Reagovat
Acquanni

Výkon v první půli slušný, i když nic extra.

Druhá půle nic moc, ale začít výhrou s čistým kontem, to je to hlavní. Hned další kolo bude pořádný test.

Každopádně že se hned tak naseru okamžitě v prvním kole na ty dementní sudí, v tomhle případě VAR, to jsem nečekal a to jsou moje očekávání na sudí i VAR v PL velmi, velmi nízko.

A ještě víc k nasrání to bylo, když pak ten pičus Mosquera byl asi 3x, 4x vidět při dobrém obranném zákroku a pak ještě předvedl to s Jesusem btw. Vím, že Jesus si o nějaký odstrčení říkal, schválně tam chtěl překážet při rozehrávce a klidně bych za to dával žlutý, ale TAKHLE chytit protihráče za prdel mimo hru, to ať jdou jde Mosquera do píče, kór když už měl bejt venku a to si musel sám uvědomovat

Reagovat
mr.Silver

Úplně jasná penalta od Kuduse

Reagovat
VTID94

Reagovat
Spikous

a to je prvé kolo a toľko zjavných chýb rozhodcov

Reagovat
smazaný uživatel

#WHUAVL – 2’

VAR checked a potential penalty for a challenge by Kudus on McGinn. The VAR confirmed the referee’s call of no penalty, deeming it was minimal contact.

Reagovat
VTID94

Onanaaaaaa

Reagovat
Spikous

ta jeho výška verím že bude tímu pomáhať a najmä pri defenzívnych štandartkách

Reagovat
VTID94

Tam by mohol byť veľmi platný

Reagovat
Bayern +

Areola to je fakt čiarový brankár. Toto by Čech alebo Neuer chytili do úst...

Reagovat
waynemarkrooney

Nebo Fabianski...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
DieFohlenBMG

To je zase den

Reagovat
VTID94

K*rva Leoooon

Reagovat
Spikous

Škoda že z toho nebol gôl. Zatiaľ ale hrajeme za mňa dobre

Reagovat
VTID94

Onana zatiaľ výborný. Morgan aktivny aj prekvapivo Cash hrá super

Reagovat
Spikous

Onana zatiaľ najlepší na ihrisku. Watkinsovi chýba zápasová prax. Rogers naozaj dobrý.

Reagovat
VTID94

Aaaach John

Reagovat
VTID94

Reagovat
Spikous

hlavne že v druhej minúte sa penalta nepiskala Cash tam ale šiel hlúpo no. Malo to byť 3:0 pre nás namiesto toho je to remíza. Hádam sa teraz obrana nezosype

Reagovat
VTID94

Tie nepremenené šance nás budú mrzieť mám taký pocit...

Reagovat
Spikous

pravdupovediac tiež mám taký pocit že sme tomto West Ham nakopli

Reagovat
Spikous

obávam sa že Cash nás bude stáť v sezóne ešte veľa bodov

Reagovat
VTID94

Asi som ho prechvalil

Reagovat
Spikous

Casha mám osobne rád ale ten chalanisko na seba tie problémy priťahuje v zápase Nedeljkovic vyzerá veľmi sľubne v príprave tak verím že dostane šancu . Druhý polčas to chce hrať to čo na začiatku a pritlačiť West Ham inak už vidím ako dostaneme hlúpy gól

Reagovat
VTID94

Vieme aké máme tie začiatky druhých polčasov

Reagovat
Spikous

takže budeme prehrávať 3:1 v 55 minute po dvoch góloch zo štandartiek?

Reagovat
VTID94

dúfajme že nie...

Reagovat
Spikous

na druhej strane Cash sa snaží vždy zabojovať a nechce vypúšťať súboje aj keď dnes mu to tam Kudus robí kolotoč

Reagovat
Miguel19

Paquetá zase sázky?

Reagovat
PhilipS

Škoda, že je Paqueta neprodejnej kvůli sázkám. Klidně bych se bez něj obešel

Reagovat
SunFells

Lol. Amadovi trvalo 5 minut na scéně předvést něco horšího aniž by tam byl faul.

Reagovat
J0EL

Maguire detto

Reagovat
SunFells

I Garnacho, ale tam jiné očekávání ani nejsou.

Reagovat
1joni

Hoši něco takovýho obhajovat ???

Fakt ubohost a dalších 1000 komentářů , můžete napsat ok , ale hodnota 0!!!!!!!

Reagovat
SunFells

To je spíš poukázání na ten prostoduchý festival pokrytectví.

Jinak jsou to oni a 400 hráčů v lize, ale Pepíci bojují

Reagovat
Gunner14

Tak když ti dělá kapitána největší uplakánek v lize

Reagovat
avicii

Reagovat
Salfovic

Vinicius light

Reagovat
Svatej

To je takovej pazmrd.....

Reagovat
SunFells

další mongol

Reagovat
bbbauch

Bojuj

Reagovat
Svatej

Tohle se děje, když s tebou člověkem uz nechce nikdo diskutovat, prostě se priseres vsude

Reagovat
Svatej

Hehe, to "tebou" jsem zapomněl odmazat

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

Zachrance karier uci pekne prasarny

Reagovat
Front hell

Tak Saka padal dříve než Arteta přišel,ale za pokus

Reagovat
Swarley

No padal spis dost pozde, to by Arteta stihl i mezitim dojit

Reagovat
Front hell

Uuu. Nečekal jsem, že přijde ještě něco trapnějšího, než prvotní snaha přisoudit Artetovi zásluhy i tam kde je nemá. Méně je někdy více

Reagovat
J0EL

Swarley zovseobecnuje a hyperbolizuje? Imagine my surprise

Reagovat
Spikous

to snáď nieje možné čo dnes nevieme premeniť

Reagovat
PhilipS

Paqueta dolů nebo nedohraje. Antonio měl taky zůstat v šatně

Reagovat
Bayern +

Už striedaj pls, chcem tam vidieť Fülleho a Summervilla už

Reagovat
VTID94

Duran z dovolenky zverejnil video s prekríženými rukami pre fans Westhamu keď s nami o ňom jednali

Reagovat
Spikous

dúfam že im dal gól Inak Emery chce hrať ofenzívne keď vidím tie striedania

Reagovat
VTID94

Vyzerá to tak. Ale skorej by som tam poslal Philogena namiesto Baileyho

Reagovat
Spikous

Možno príde aj to a ešte Maatsena za Digneho

Reagovat
Salfovic

Se vyznáte

Reagovat
Spikous

to nieje možné dnes čo sme už nedali

Reagovat
Whitemedia

Duranga

Reagovat
Spikous

Duran

Reagovat
VTID94

Duraaaaaaaaaan ty si magooooooor

Reagovat
Spikous

zase na druhej strane chalan už minulý rok ukázal veľký potenciál

Reagovat
VTID94

On ma brutálny potenciál len tá jeho povaha to je problém

Reagovat
Spikous

on môže byť naozaj skvelý žolík ak prijme tú rolu v tejto sezóne v tíme. Navyše ak sa začne LM bude hrať určite častejšie aj v základe . Onana ale vyzerá skvele koľko toho dokáže vyhrať

Reagovat
Miguel19

Ajeje, nabídka od Boehlyho incoming...

Reagovat
VTID94

Neskoro

Reagovat
Miguel19

Tvl skoro vrtulník...

Reagovat
Skalda29

Ty jo chudák Souček ze dvou metrů překopnout

Reagovat
Profesor Ikebara

Prostě Souček.

Reagovat
VTID94

Tak fans Chelsea blížia sa nedeľné bohoslužby. Treba ísť prosiť o milosrdenstvo od City dnes

Reagovat
John Obi Mikel

Dnes Maresca nastartuje mašinu a jako první jeji sílu poznají City.

Reagovat
Kinky7

Tak já bych se hodně divil kdyby Chelsea dnes prohrála. Bez Rodriho a Foden max na střídačce. Čekám sestavu Edy - Lewis, akanji, Dias gvardiol, kovacic Bernardo, grealish, McAtee, Doku, Haaland. 2:2

Reagovat
John Obi Mikel

To já bych se vůbec nedivil

Reagovat
Kinky7

Prý se nám snažíte prodat Chilwella. Víš o tom něco?

Reagovat
Me2win

Je to tak, nesedí do taktiky.

Reagovat
Miguel19

Tam budeme rádi, že se ho zbavíme.

Reagovat
John Obi Mikel

Ano. Maresca ho hodil přes palubu

Reagovat
M0rb1D4S

Hodil by se vám tam vůbec, když Guardiola tam využívá buď Gvardiola nebo Akého?

Reagovat
Kinky7

Hodil. Walker má poslední sezónu takže si dovedu představit že by dostal walkerovu roli ale zleva a Gvardiol by šel na stred

Reagovat
Svatej

Maresca doslova rekl, že bude lepší aby si nasel klub, takže je to tak..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Maximm9

Co stacilo na United muze stacit i na nas

Reagovat
Svatej

Vsak nam dalo 4ku jejich béčko/céčko

Reagovat
M0rb1D4S

Jakože brát v potaz předsezonní přátelák, to chce taky kuráž

Reagovat
Svatej

A nebrat ho v potaz vůbec, to taky

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea vyhraje 1-0

Reagovat
Salfovic

Neměl bejt Hladký v Burnley dvojka ?

Reagovat
O.Giroud

veď majú len Trafforda a jeho a Trafford nebol ani na lavičke

Reagovat
Miguel19

WTF ten kurz na City? To jsou peníze zdarma, jenom se pro ně sehnout.

Reagovat
Salfovic

Ta 4 vypadá lákavě. Ale jestli se nechám zlákat, tak jste v hajzlu.

Reagovat
Gunner14

No Rodri, no party. Dnes první ztráta City

Reagovat
Miguel19

Proti vám by to ztráta byla, proti nám fakt ne

Reagovat
Gunner14

Já vám věřím, hráči budou nažhaveni, aby je náhodou Boehly nenahradil pod novým trenérem

Reagovat
Miguel19

Já vůbec. Ale pokud máme porazit City, tak určitě v prvním zápase je asi největší šance.

Ale nic od toho nečekám. Vsadím si v klidu na City a pohoda

Reagovat
Greny

Za mě City a Plzeň v HCP o 2 a vic gólů, hned krásnej kurz kolem 4 s tím že je to dost realne

Reagovat
dantetomas

Este som tam prihodil Real v handicape.. tak snad nesklame

Reagovat
Gunner14

Kurz určitě super na City, ale zas tolik se tomu nedivím, dokážete jim zatopit

Reagovat
Maximm9

Ja zase verim vam na titul. Skvele doplneny tym a pokud nebudete mit takovy vypadek jako minuly rok tusim v prosinci, tak je to vase.

Reagovat
Gunner14

mohli byste dneska pomoci teda

Reagovat
Me2win

Mám z Chelsea letos dobrej pocit, jestli se podepíše i ten Félix s Osimhenem, tak bych to neviděl tak černě jak to vidí rivalové atd, ale to podceňování nás by nám mohlo vyhovovat. Letos si musíme dojít hlavně pro Konf. ligu a případně Top 4 by byl sen.

Reagovat
John Obi Mikel

Já mám z našich fanoušků pocit, že Felixe nechtěj

Reagovat
blade115

Tak posledně ukázal, že je sice náramně efektní, ale vůbec ne efektivní. Krásně se dostával do šancí, ale stejně tak krásně je zahazoval. Navíc vedle Palmera a Nkunkua si nemyslím, že dalšího hráče na tu pozici potřebujeme.

Reagovat
Svatej

Ja ho určitě nechci Meli bychom usilovat o lepší hráče než resuscitovat padlou hvězdu

Reagovat
Miguel19

Však tenhle je hroznej bambula...

Reagovat
Me2win

Jojo, ten Migel18 je hrozná močka.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Me2win

Hele, močůvka z Arsenalu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
avicii

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Talker

Já fakt nevím, proč bychom ho měli chtít. Vždyť máme 2 podobné hráče, jen lepší, v Palmerovi a Nkunkuovi.

Jedině že bychom střelili Nkunkua arabům a pak by to smysl dávalo.

Reagovat
John Obi Mikel

Já ho mám rád, ale nepřijde mi, že ho nutně potřebujem

Reagovat
Me2win

Je to línej sobec a palič, ale pořád výkonnostně lepší než Mudryk . Do stylu hry by se mohl hodit. Ale že bych ho nějak extra chtěl neříkám.

Reagovat
Talker

Na LW máme nejen Mudryka, ale i Sterlinga a hlavně Neta. Tj máme tam 3 hráče, není důvod tam brát čtvrtého, zvlášť když LW má držet šířku hřiště a kdybychom chtěli invertovat křídlo, tak tam je Nkunku.

Na SS/am máme Palmera, Nkunkua s tím, že část prostoru tam dostanou KDH/Enzo ve chvíli, kdy budeme chtít hrát defenzivněji s Laviou+Caicedem.

Zbývá teoreticky hrot, kde by mohl hrát F9, ale tam je Jackson, který tam sedí více a k tomu tam opět může hrát F9 Nkunku.

Takže byť je to kvalitní hráč, na základ to není na žádné pozici a máme podobného hráče v Nkunkuovi na backup všude, kde by byl backup on.

Reagovat
Me2win

Tak hlavně, že o ničem nerozhoduješ bráško.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Talker

Já vždycky po pár týdnech zapomenu, jakej jsi dement a že nemá smysl se tebou vůbec zaobírat.

Díky, žes mi to připomněl velmi rychle

Reagovat
Neutron

Reagovat
Front hell

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Talker

Jinak krásně vidět na sestavě, jak jsem psal před chvílí - místo toho, abychom hráli na 4 ofenzivní hráče, tak uprostřed Enzo, Felix dává zase o něco menší smysl.

Reagovat
Miguel19

Ivan Toney, out of Brentford squad for their opening Premier League game.

He’s still one to watch on the market as Al Ahli added him to the shortlist as revealed 10 days ago, but there are also other opportunities.

Reagovat
smazaný uživatel

Brentford manager Thomas Frank: “Things are happening for Ivan Toney so we decided not to involve him in the squad”.

“There’s interest, nothing closed yet but things are happening”, told Sky.

Reagovat
oli9

OT:

hele měli jste někdo ze sportu z námahy krevní sraženinu ve svalu ( stehení , lýtkový ) ?

Reagovat
dantetomas

Ne

Reagovat
Nizzie

Hele ne, ale řešil bych to asi s doktorem, ne na EF teda.

Reagovat
oli9

Samozřejmě že jsem u lékaře byl, s jdu znovu. Jen jsem se ptal jestli má někdo zkušenost.. Jelikož vůbec nedokážu odhadnout jaká pauza zase bude

Reagovat
Nizzie

Jo takhle. Tak snad se někdo ozve a brzy se dej do kupy.

Reagovat
SunFells

Ebere

Reagovat
SunFells

krádež

Reagovat
nomio

Klasika, třetí hrací den a už druhé, naprosto tragické rozhodnutí

Reagovat
Whitemedia

Guehi asi přemýšlel nad přestupem a ne nad zápasem.

Reagovat
Miguel19

Snad přestoupí. Z toho nějaký chechtáky na další děti z JA budou.

Reagovat
Whitemedia

Souhlasím, i když tuším, že ty to s tou JA nemyslíš vážně.

Reagovat
Miguel19

Ale Amíci jo.

Reagovat
Whitemedia

To je dobře.

Reagovat
SunFells

Působí, že chce Franka nasrat

Reagovat
smazaný uživatel

Na Nova Sport 3 Wrexham

Reagovat
M0rb1D4S

https://x.com/ChelseaFC/status/1825174655109415011

Ta sestava se mi celkem líbí, jenom z té stoperské dvojice jde vyloženě strach

Reagovat
Talker

Úspěšné léto - sestava slabší než loni, protože jsme se zbavili Gallaghera a Chalobaha.

Reagovat
M0rb1D4S

Však v té sestavě stejně není jediný nově příchozí hráč Akorát teda Lavia s Nkunkuem tak můžou připadat, když loni nehráli vůbec

Reagovat
Maximm9

No realne Nkunku a Lavia jsou u nas 1rok, ale vlastne je muzeme brat jako nove posily

Reagovat
M0rb1D4S

A Fofana neodehrál soutěžní zápas už 448 dní. Ta zranění jsou fakt masakr.

Reagovat
Hlahart

To bych řekl, že byl Talkerův point ale

Reagovat
Miguel19

Jj hlavně ten Chalobah

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Hlahart

Až na stopery je to dost silný

Reagovat
Kinky7

No vaši wingbeci si zabehaji. Hraje jak Doku tak Savinho

Reagovat
M0rb1D4S

Tak o Gusta strach nemám a Cucurella bude stejně hrát spíše LCB než krajního beka.

Reagovat
Talker

Nebude se Cucu invertovat, tudíž na kraji budou obrovské díry?

Reagovat
M0rb1D4S

Sám nevím Z přípravy nešlo poznat, jak to vlastně budeme hrát

Reagovat
Maximm9

Z pripravy slo poznat, ze nase obrana bude stejne derava jako posledni sezonu, takhle ti to reknu

Reagovat
Talker

Já přípravu sledoval jen sestřihy a komentáře, ale přijde mi, že chceme hrát hodně úzkou obrannou linii s tím, že jeden krajní bek bude udržovat šířku a druhý bude invertovat.

Reagovat
Miguel19

Tak invertovat bude při držení míče ne? Při bránění klasika LB..

Reagovat
Talker

To jo, ale průser defenzivně byl po ztrátě míče, kdy jsme měli zhuštěný střed hřiště a na krajích obrovské díry.

Reagovat
vitasrp

Spíš dává smysl, že bude hrát s míčem třetího stopera, Gusto držet šířku vpravo, Palmer v meziprostoru a vlevo Nkunku/Jackson bude držet šířku.

Záložní dvojice Lavia+Caiceda, takže by to mohlo být bez invertování.

Reagovat
Higi

Jenom 1 gólman v základu? :O

Reagovat
Talker

Jinak zajímavý, že Enzo páska. Čekal bych, že po tom průseru s argentinou to neudělají, ale očividně...

I když po vyštípání Gallaghera, Chalobaha a Chilwella a trestu+zranění pro Jamese je 3. služebně nejstarší hráč na hřišti a Fofana si prakticky nekopl, takže po Cucurellovi druhý. ,

Reagovat
M0rb1D4S

A pozitivní je, že se Sterling nedostal ani na lavičku Snad do konce měsíce vypadne

Reagovat
Miguel19

Asi jo, když ho chtěli vyměnit za Chiesu, což je prostě zase naprostý WTF snaha o přestup

Reagovat
Whitemedia

Hele to bude blbost. Chtějí se zbavit Sterlingova platu a tak ho vymění za maníka, který chce i po Juve strašný balík? To mi nevychází.

Reagovat
Miguel19

Nevím. Tak ti blbové se evidentně snaží o Osimhena, i když ví, že chce plat tak 350-400K..

Reagovat
M0rb1D4S

Kdo ho chtěl měnit? Však bylo docela jasně psáno od Chelsea insiderů, že mohli Chiesu kontaktovat, ale z naší strany nebyl žádný zájem.

Reagovat
Miguel19

Tak asi jenom DiMarzio

Reagovat
M0rb1D4S

Ten mi přijde, že poslední dobou střílí strašně mimo. Minimálně co se nás týká, tak snad netrefil vůbec nic

Reagovat
Whitemedia

Od té doby, co napsal, že Kounde k nám za pár šušňů deal done, si všímám, že netrefí ani vrata od stodoly.

Reagovat
Miguel19

Ok, já ho bral v rámci Itálie jako nejvěrohodnějšího...

Reagovat
John Obi Mikel

Jediná jiná možnost byla Colwill

Reagovat
RKBoy

3. služobne najstarší hráč je tu jednu celú sezonu.

už nech sa to celé ukludní a ten káder má nejakú tvár lebo tento chaos okolo sa mi nepáči.

Reagovat
Talker

To si myslím, že nepřijde. Tenhle americký systém prostě bude dlouhodobý, kdy vyměníme 10+ hráčů každý rok.

Prý to dělají stejně i u Dodgers, že mají násobně více přestupů, než ostatní týmy.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
RKBoy

zostava sa mi páči, lavička je tiež super.

človek sa ale pýta, je nám potreba ťahať sem pri snahe o Osimhenma aj Félixa? už teraz tam máme slušný pretlak a to nehovorím o tom, že dalšie leto má prísť dvojka Paéz - Estevao.

Reagovat
Maximm9

Ja treba s Felixem az takovy problem nemam, kdyz u nas byl, tak patril mezi ty nejlepsi a byl jediny, kdo dokazal prejit pres 1-2 hrace a neco zkusil.

Ted by mohl zapadnout jeste vic, kdyz uz vetsina spolu je vic nez jeden rok, navic k nam chce.

Osimnhen je uplna picovina, ale bojim se, ze k nam prijde, protoze se jinak nezbavime Lukaka.

A s Paéz - Estevao bych moc nepocital, vsak jim je 17let, ti pujdou na nejakou hostovacku v Evrope

Reagovat
RKBoy

proti Félixovi tiež nič nemám, len mi príde už nadbytočný.

Paez a Estevao by mali byť hned v prvom tíme pokiaľ sa nemýlim a žiadne hosťovania.

Reagovat
Busby babes

ted u toho predstavovani jsem fakt netusil, jestli je na obrazovce Guardiola nebo Maresca

Reagovat
KnoxXx

vypnut Bosaka - na nezaplatenie

Reagovat
fenixLFC

bozi upgrade tuto sezonu

Reagovat
Nizzie

Reagovat
vitasrp

Vůbec netuším, co od tohohle čekat, může to být ok, může to být totální průser

Čekám ale něco jako 0:2.

Reagovat
dantetomas

Reagovat
VTID94

Ten Bosak Radsej nech je tam Svitkova a rovno sama

Reagovat
Pan.Antonin

Prý si ho podle studiového moderatora můžeš nějak vypnout

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jde to jen na Skylinku

Reagovat
fenixLFC

uz len kvoli tomu sa oplati si ho priplatit

Reagovat
smazaný uživatel

To jo navíc i když mám sice i na O2, tak třeba konferenční přenos dávají jen na kanály které má jen Skylink nebo T-Mobile

Reagovat
fenixLFC

ja som prave rozmyslal ze ktore zoberiem pretoze vlani som mal canal plus najskor za 89 a potom asi za 170. takze som pzoeral aj moznosti O2 ale ot ej som vedel ze maju iba dva programy co je pre mna malo kedze si rad preskakujem medzi zapasmi alebo (a najma) pozeram aj ine ako big6. takze nakoniec som vyberal medzi canal+ za 239 alebo skylink za 299 na prve tri mesiace s tym ze uvidim nakolko budem vyuzivat aj sledovanie dalsich lig/programov. nemusiet pocuvat toho retarda je navyse neocakavany bonus

Reagovat
Nizzie

Reagovat
VTID94

Reagovat
fenixLFC

ked si na pocitaci tak dole vpravo medzi zvacsenim celej obrazovky a "live" mas textovu bublinu, tam ho mozes vypnut. v telke rpedpokaldam ze to bdue kdesi v jazykovych predvolbach

Reagovat
VTID94

Reagovat
Nizzie

Je to tak na té telce

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Modřín2

Enzo má skvělý začátek. Na co stáhnul, to posral

Reagovat
Kixi Syhimour

Meh, ta 11 Chelsea nevypadá na papíře tak slabě, komu se mám pak smát.

Reagovat
Modřín2

Neboj, určitě spoustu vtipných situaci nabídneme.

Reagovat
KnoxXx

nehraval Doku vyhradne z lavej strany?

Reagovat
Modřín2

Však už je tam zpátky

Reagovat
Maximm9

Pepek videl jakou ma levacku, tak ho hned poslal an druhou stranu

Reagovat
Maximm9

Ti fans City jako proc piskaji na Palmera ?

Reagovat
John Obi Mikel

Ty vaše patičky...

Reagovat
hitZor

Jenže on tam jeden z těch dvou (nejspíš Cucu) měl běžet. Místo toho oba začali nesmyslně nabíhat do středu hřiště za Jacksona.

Reagovat
Maximm9

Jacksson mi uz zveda tlak

Reagovat
Modřín2

to je fakt ocas

Reagovat
John Obi Mikel

To bylo rychlý

Reagovat
Kixi Syhimour

Jackson

Reagovat
KnoxXx

Doku konecne vlavo a hned dali gol, cuduj sa svete

Reagovat
Modřín2

Snad offside

Reagovat
hitZor

Nemyslím si

Reagovat
John Obi Mikel

Bohužel nic

Reagovat
diastan

Goooooooool

Reagovat
KnoxXx

zasa 2min maluju ciaru

Reagovat
Busby babes

trochu bych si tipnul, ze poloautomatizovany system neukaze nic, protoze jeste nebyl v Premier league spusten. Bosak zas perli

Reagovat
Hlahart

To je hrozný, že tenhle člověk se tím tak dlouho živí

Reagovat
Busby babes

jako na zacatku meli dobrou pripravu, ale prijde mi, ze ted uz na to dcoela serou a uz je to casto na urovni CT nebo tak. Kde clovek aspon chapal, ze nemuzou sledovat tak podrobne, kdyz pak musi mit prehled i u milionu dalsich sportu. ale tohle je specializovanej kanal, co se soustredi na jednu soutez.

Reagovat
Nizzie

Jako pořád si myslím, že ta úroveň je vysoká, jenom Bosák už je fakt hroznej. Možná je to i věkem, že už tě nebaví poslouchat, jak řeší, že při sestavování pódia mají borci na hlavách helmu, nebo s kým chodil tenhle hráč na základce, ale radši bys slyšel nějaké fotbalové zajímavosti. Navíc jeho příprava se mi zdá taky dost odfláknutá, asi má nosánek nahoře no.

Reagovat
Nizzie

Též mi zatrnulo, když jsem to slyšel. Ten borec je těžce za zenitem.

Reagovat
fenixLFC

akanji je ale dneska zufaly

Reagovat
Busby babes

That could be a big goal for Manchester City in the race for the title and/or to avoid relegation this season

Reagovat
John Obi Mikel

Jako kombinace pěkná, ale půlka týmu stojí a kouká

Reagovat
Modřín2

Zázrak bude, jestli aspoň vystřelíme na bránu.

Reagovat
Modřín2

Tak jednou jsme ji trefili a kdo jiný než Palmer. Zbytek není schopný vystřelit.

Reagovat
Talker

Enza jsme postavili tak nahoru proč...? Vždyť už máme rok a půl informací o tom, že jako ofenzivní záložník je úplně k hovnu a má být mezi stopery.

Teď začínáme odznova a několik měsíců budeme koukat na Enza, jak neví, co dělat.

Reagovat
Modřín2

Taky si říkám, proč ho postavil tak vysoko.

Reagovat
hitZor

Taylor zas úřaduje, tohle je jasná penalta

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta atmosféra je tragická

Reagovat
Talker

Moc důvodu k pozitivitě fanoušci CFC nemají.

Vždyť jsme byli snad nejvíce pesimitičtí fanoušci, co se týče PL podle nějakého průzkumu tenhle týden.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak takový SB se asi zas jen tak nevidí, navíc to je ještě ve fázi, kdy se nepíská

Ale z kraje sezony ta atmosféra není bůhvíjaká ani u nás.

Reagovat
Talker

Tak půlka lidí ještě nedostala předpis na antidepresiva.

Reagovat
Modřín2

Reagovat
TopinB

a chlast je na stadionu drahej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Modřín2

A ty se divíš?

Reagovat
fenixLFC

tak polovicu publika ti tvoria hraci chelsea, co sa nevosli na zapasovu supisku

Reagovat
TopinB

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Acquanni

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
Csaplárova past

Ty vole Lavia, Fofana a Nkunku hrají výjimečná situace vidět tyhle hrát

Reagovat
Kovi81

Leverkusen se Stuttgartem včera byl úplně jiný sport, než tahle sračka

Reagovat
John Obi Mikel

My z toho neuděláme ani střelu na bránu (ale stejně ofsajd)

Reagovat
Gunner14

Z Jacksona by mě drblo, měl štěstí že to byl ofsajd

Reagovat
Euphael

ty pico on minutu nezvedl praporek

Reagovat
iamek

Pomezni

Reagovat
Error

Co to kurva bylo

Reagovat
John Obi Mikel

Sanchez

Reagovat
O.Giroud

Sanchez

Reagovat
Euphael

Savinho vypadá dobre, ale neumi pravou co

Reagovat
Modřín2

Enzo mě fakt nebaví. Neustále kazí, nic pořádně nevytvoří, je slabý v soubojích. Úplně zbytečný hráč.

Reagovat
masly008

ještě že došel za hubičku a můžete ho prodat

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
O.Giroud

asi ma ešte ten racista v hlave ten edukačný proces

Reagovat
Talker

On má hrát hlavně úplně někde jinde, přesunout ho hlouběji.

Tohle je jako postavit Jorginha na second strikera a čekat, že bude užitečný.

Reagovat
martin.b

A vznikne problém, kam postavit ty další dva za ~170m

Reagovat
John Obi Mikel

Caicedo 2 mouchy jednou ranou

Reagovat
O.Giroud

2 zlte ako kaminski, ale to by nemohol piskat Taylor no

Reagovat
Kixi Syhimour

Mohl dát žlutou? Nevím, jak to s těmi výhodami funguje tuhle sezonu.

Reagovat
John Obi Mikel

Ofsajd

Reagovat
KnoxXx

aspon, ze maju City stale Edersona, sance na titul inych timov sa tym vyrazne zvysuju

Reagovat
Gunner14

Si neumí pohlídat lajnu

Reagovat
spider_8

Jezis to je lamak, on si ani nepohlida offside lajnu Maresca uz tusi, ze to bude mit tezke

Reagovat
Talker

Nedělal tohle loni celou sezonu?

Reagovat
Kixi Syhimour

2. v počtu chycení do ofsajdu

První je Darwin

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
off-olda

Maresca?

Reagovat
RKBoy

Jackson má fakt v tej hlave nasraté.

Reagovat
samson192

Taylor klasik

Reagovat
iamek

Enzo jasná žlutá. Nechápu

Reagovat
samson192

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gunner14

Enzo měl mít žlutou za ten šlapák

Reagovat
Front hell

V čem? Že enzo fauloval první?

Reagovat
iamek

Bosák je peklo ty voe

Reagovat
Hyrax

Reagovat
spider_8

Reagovat
off-olda

Dobrej poločas nudy.

Reagovat
John Obi Mikel

Bosák o Boehlym

Reagovat
Csaplárova past

Co řekl?

Reagovat
John Obi Mikel

Nkunku

Reagovat
off-olda

Co to tam ty dementi furt zkousi s tema penaltama?

Reagovat
Gunner14

Nkunku to jsou sašci

Reagovat
samson192

Asi sledoval včera Saku

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gunner14

radši se starej o ty vaše skokany

Reagovat
iamek

Reagovat
Front hell

Tak včera 1+1. Tam bylo co sledovat

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Nizzie

To mu může jen závidět, což?

Reagovat
RKBoy

bud nech vystrieda Enza alebo Laviu a jeho posunie nižšie.

chýba tam rýchlosť a 1v1 hráč, Madueke alebo Neto musia naskočiť čo najskôr.

Reagovat
Jkb

Enzo je extrémně nesympatický hráč. Spousta faulů, simulací od něj, to je neuvěřitelný, že někdo takovej má pásku.

Reagovat
Gunner14

ideální kapitán pro současnou Chelsea

Reagovat
Ranoth

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

K tomu rasismus a máš z toho poster boye pro následující dekádu.

Reagovat
Front hell

Tak každý cirkus potřebuje svého principála

Reagovat
Kily8

Pičus, čo hrá extrémne zákerne a zároveň pri každom kýchnutí ide skapať od bolesti.

Reagovat
Nizzie

Argentinčan no.

Reagovat
Gunner14

City zranitelní, nehrajou nic extra a Chelsea v poslední 15 minutách lepším týmem, ale to by nesměli být ty lamy vepředu

Reagovat
Kinky7

Jako Lavia by se nám ale hodil jako rezervní Rodri. Hraje dobře

Reagovat
Miguel19

Jako City jedou tak na půl plynu, ale i tak jsem od nás čekal větší průser. Zvlášť po té přípravě..

Nicméně Palmer a Jackson dnes ještě neměli hrát od začátku. Není to od nich ono. Od Enza bych to čekal taky lepší.

Zkusil bych Neta/Mudryka nalevo a Nkunkua do středu..

Reagovat
Miguel19

Jinak od nás se mi hodně líbí Lavia. Tam je vidět, že je to "produkt" City.

Od City hraje dobře ten Savinho. Tohle budu čekat od Neta...

Reagovat
John Obi Mikel

Není to vyloženě zlý, ve druhé půli otočíme

Reagovat
off-olda

strany.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jitrnica

Nkunku hrozně hloupý hráč

Reagovat
Gunner14

I Jakcson a Madueke sedí

Reagovat
Ranoth

je v spravnom klube

Reagovat
Snatus

Lavia mě překvapil, nečekal jsem nic a hraje celkem dobře. Dolů určitě Palmer, ten není ve své kůži po té nepřípravě. Madueke po skvělé přípravě sedí....

Reagovat
Talker

Spíš posadit Enza, Palmera dát do středu a napravo Noniho.

Reagovat
Snatus

Reagovat
Kinky7

Btw. Nezapomněl Taylor karty v šatně? Minimálně za to sestřelení KDB bych žlutou čekal

Reagovat
O.Giroud

Nezapomnel.

Reagovat
Talker

Tak jo, Enzo (Maresca) napiš 100x na tabuli: "Enzo (Fernandes) nemůže hrát nejofenzivnějšího záložníka".

Jinak nejdříve to vypadalo dost špatně, po golu jsme se dostali do hry. Lavia, Cucu a Caicedo asi nejlepší od nás.

Reagovat
John Obi Mikel

Mne se Cucu dnes moc nelíbí

Reagovat
Miguel19

Hrál dobře. Pak ho tam ale asi dvakrát Savinho vymíchal...

Reagovat
John Obi Mikel

U gólu taky spolu s Colwillem špatně přebrali Erlinga

Reagovat
Kiss Me Polka!

to nebyl jeho hráč, kdyby byl u hallanda, tak nechá úplně otevřenou lajnu

Reagovat
John Obi Mikel

A on měl někoho za sebou?

Reagovat
Kiss Me Polka!

ano, savinha

Reagovat
jitrnica

Byl u gólu a s balonem je na nic

Reagovat
Jkb

Cucurella zářil dokud tam byl Doku, jakmile šel Doku na druhou stranu a přišel Savinho tak má obrovské problémy a ten Savinho si tam dělá co chce.

Reagovat
Kily8

Presne. Cucurella posobil pri Dokuovi, ako nepreniknuteľná stena. Keď tam prišiel Savinho, bol ako prestarnutý ementál. Obrovský kvalitatívny rozdiel medzi Dokum a Savinhom v tomto zápase.

Reagovat
samson192

Enzo s Jacksonom ako Pat a Mat

Reagovat
KnoxXx

najlepsia obrana proti Chelsea je nechat ich ubranit sa vlastnymi silami

Reagovat
Modřín2

Gallagher nám hrozně chybí. Jeho pozic převzal Enzo a ten je tragický.

Reagovat
Csaplárova past

Mne je z te Chelsea na bliti. Za 20 let co sleduju PL jsem nevidel odpornejsi tym.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč střídá Nkunka

Reagovat
John Obi Mikel

A koho by měl střídat?

Reagovat
off-olda

Enza

Reagovat
KnoxXx

finalna faza Dokuho

Reagovat
John Obi Mikel

Ach jo

Reagovat
John Obi Mikel

Místo Lavii bych střídal Enza, ale asi ho tam nechává, že je ofenzivnější než Lavia

Reagovat
Csaplárova past

Guiu tam udela za 20 minut vic nez Jackson za 3 zapasy

Reagovat
Modřín2

Enzo konečně na DM a snad tam zůstane.

Reagovat
Jkb

Mohla by Chelsea vstřelit regulerní branku, prosím. Potřeboval bych, aby City ztratili body dneska.

Reagovat
Modřín2

Enzo má při standartkách osobku na Haalanda? Dneska už jsem viděl dost.

Reagovat
Snatus

Po odchodu Lavii nám ten střed úplně odešel.

Reagovat
Pigeon

Tak 4 žluté karty pro hráče Chelsea za diskuzi

Reagovat
Snatus

Ti naši hráči jsou jak akvarijní rybičky.

Reagovat
off-olda

Tak tohle jsem si myslel, ze je docela jasna?

Reagovat
Modřín2

Tak to by nesměl pískat Taylor

Reagovat
Talker

Za mě dneska píská dobře, na obě strany.

Reagovat
Gunner14

Taylor a proti City, smrtelná kombinace

Reagovat
hitZor

Minulou sezonu asi jo, ale jak to pořád mění, tak už se v tom nedá vyznat

Reagovat
John Obi Mikel

Úplně jasná. Ale Taylor je rodák z Manchesteru...

Reagovat
Snatus

Nově prý dle pravidel ne. Přirozený pohyb ruky prý

Reagovat
hitZor

Přirozený? Přirozeně by neměl loket nad úrovní ramena, natož pak hlavy

Reagovat
Snatus

Tak to říkal komentátor, moje slova to nejsou

Reagovat
Talker

Už ji stahoval dolů a za záda, navíc mu to tam napálil z metru.

Reagovat
hitZor

No problém je, že ji v té nepřirozené pozici měl. Jinak jsem taky za to tohle nepískat, právě kvůli tomu napálení z metru a tomu, že by ten balon letěl někam na půlku, ale argument že ji měl mít v přirozené pozici je úplně mimo

Reagovat
Busby babes

natahuje nohu dopredu, u takoveho pohybu je prirozene, ze jde ruka nahoru imho... navic z metru, nema sanci reagovat. Nastrelena ruka to driv byvala...

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsem zvédavý na konzistenci...

Reagovat
hitZor

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Mimalu

toto se proti City nepískalo nikdy

Reagovat
Kixi Syhimour

Já si ten Everton pamatuju, neboj

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Modřín2

Ta bude platit jen u City.

Reagovat
fenixLFC

to nebude konzistentne ani u toho dementa taylora

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Registrujisejenproto

Co uz je ruka

Reagovat
Snatus

Madueke ani minuta

Reagovat
John Obi Mikel

Proč brát ohledy na výkony v přípravě...

Reagovat
Talker

Jde o zápas proti City, asi je mi to jedno. Budu soudit podle následujícího zápasu, kdy snad budeme hrát s Palmerem centrálně.

Reagovat
John Obi Mikel

Dnes ho tam měl dát. Stejný provar jako Trpiš proti Slovácku. Nerozehraní hráči místo těch co absolvovali plnou přípravu.

Pokud vím, tak Enzo se někde vyjadřoval k pozici Palmera ve své taktice. Akorát uz jsem zapomněl jestli to bylo křídlo nebo desítka.

Reagovat
Modřín2

No teda, ta sedla

Reagovat
iamek

Sanchez

Reagovat
diastan

Suche triko

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to bychom měli klasický Kovacicův banger

Reagovat
O.Giroud

takze banger

Reagovat
Kixi Syhimour

Na první dobrou to tak vypadalo, stream má takových 480 řádků

Reagovat
O.Giroud

ale chápem, borec dával góly len LFC a väčšinou to bangre boli, takže sila zvyku

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
John Obi Mikel

Tak to jděte do píči. Enzo-Caicedo vs Kovačič

Reagovat
Miguel19

Proč to nechytil ty pičo?

Reagovat
off-olda

Nám dá góla střelou z dálky Kovačič.

Ať už tahle sezona skončí.

Reagovat
diastan

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Euphael

Reagovat
fenixLFC

caicedo s enzom teda kvalitne a usilovne branenie

Reagovat
vitasrp

Sanchez je totálně odpornej golman. Sestupová kvalita.

Reagovat
martin.b

Ne náhodou byl před prodejem v Brightonu dvojkou, prostě průměrák

Reagovat
Luc-Luc

Dostat takovej gol od kopyta Kovacice, to je majstrštyk Chelsea bude asi muset koupit dalši pokemony

Reagovat
Miguel19

Však by byl u vás nejlepší záložník, ty kopyto.

Reagovat
Luc-Luc

To určitě, takovej neandrtálec

Reagovat
John Obi Mikel

Kovačič > Gravenberg

Reagovat
Luc-Luc

Jo, to jo, Gravenberch je marnej

Reagovat
Kixi Syhimour

Není to pravda, ale mohla by být

Reagovat
smazaný uživatel

Boehly právě odešel koupit dalších 10 nových pokémonů?

Reagovat
masly008

Gólmanů

Reagovat
Talker

Nám dá gol i Kovačič...

Reagovat
Gunner14

Snad necháme kopat Jorginha penaltu až to bude 4-0 na Emirates

Reagovat
Swarley

To musi chytat

Reagovat
O.Giroud

u Chelsea to plati dvojnásobne, lebo ďalších 10 brankárov čaká na šancu

Reagovat
Modřín2

Místo toho, aby se pískla pencle za jeho ruku, tak si tam střelí gól.

Reagovat
Talker

ale no tak, chtít penaltu za to, že Gusto nakopne míč tak, že jde směrem středový kruh je už trošku ujetý.

Reagovat
Modřín2

Ale zanadávat si můžu, ne?

Reagovat
Front hell

Reagovat
iamek

Reagovat
vitasrp

Myslím, že o potenciálním pohybu míče bez zahrání rukou v těch pravidlech a ani v jejich výkladu vůbec nic není.

Můžeš hrát klidně od branky, dát střílenou přihrávku zpátky úplně na nikoho, ale kdyby to trefilo ruku v nepřirozené pozicic, je to penalta.

Tady to ale do něj nastřelil z centimetru bez možnosti reagovat. V loňský sezóně by to možná byla penalta, ale byla by to hrozná hovadina, protože v týhle situaci je fakt stoprocentní vliv náhody. Jestliže tohle nebudou pískat, já budu jenom rád.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
krisa

Reagovat
Modřín2

Reagovat
Swarley

Golmany vlastne Chelsea nenakupovala?

Reagovat
off-olda

Jenom asi 3.

Reagovat
Front hell

To je brankář panečku

Reagovat
Ranoth

Maresca out ?

Reagovat
mr.Silver

Nejnudnější první kolo v historii PL

Reagovat
O.Giroud

jeste zajtra Son, ten to možno zachráni

Reagovat
Seydou Doumbia

v čem? nebo co si čekal?

Reagovat
mr.Silver

Koukal jsem na 4 zápasy a byla to fakt nuda, všichni na půl plynu, hrozně moc chyb a ve finále vše jednostranné. Dobré tempo měl pouze Liverpool-Ipswich, nejzábavnější asi AV-WHU.

Reagovat
Seydou Doumbia

je to začátek ligy, je léto, týmy se teprve seznamují s profi fotbalem a nasazením...dej tomu čas

Reagovat
mr.Silver

Však jasně, EURO je zlo, já jen že si nevybavuji první kolo, které by bylo overall tak bez emocí

Reagovat
Seydou Doumbia

nejvíc emocí nakonec způsobil ten plácač po prdeli mosquera z wolves co? nebo kdo to byl

Reagovat
Cantona

Tá Chelsea, to čo bolo? Ten Maresca tam nevydrží ani do Vianoc. Však to bolo vtipné, ako po každej akcii chceli penaltu. Sa čudujem , pod Pochettinom, si to začalo sadať, si hovorím, v ďalšej budú nebezpečný a oni ho vyhodili

Reagovat
unk

vysledky čelzi su mi ukradnute, ale pod Pochem sa na to aspon dalo pozerat

Reagovat
Kinky7

Být tam ještě Lavia tak ten Kovacicuv gól nedostanete

Reagovat
vitasrp

To je bomba, ale byl to jeho první soutěžní zápas od Vánoc (30minut) a větší porce minut v soutěžním zápase poprvé za více než rok, takže tam ho trenér sundaval kvůli fyzičce a riziku zranění

Reagovat
Kinky7

Tak já to spíše myslel tak že 6tku máte vyřešenou pokud bude zdráv. Naprosto skvělý výkon ala Rodri

Reagovat
Seydou Doumbia

Ederson vicekapitán ve fantě (omylem), tak snad něco za něj bude čk a 3 zákroky asi

Reagovat
Papra

koho jsi měl kapitánem, že ti nehrál?

Reagovat
Seydou Doumbia

wotkins aha já myslel že i vicekapitán se počítá za nějaký násobek bodů i když kapitan hraje...hraju to po 3 letech, nějak extra to nežeru jako zdejší

Reagovat
Papra

chápu, ale je to tak, že vícekapitán dvojnásobí pouze v případě, že kapitán ti nehraje. Škoda pro tebe, žese je neprohodil

Reagovat
Seydou Doumbia

jj škoda pro mě naštěstí kamoš taky neměl ideální kolo, tak jsem to tolik neposral...jsem místo hlídat fantasy 20:59 sázel longshoty na PL

Reagovat
martin.b

https://www.nytimes.com/athletic/5702345/2024/08/19/liverpool-transfers-data-ian-graham/

Graham was an “unofficial member”, with data fed into the decision-making process, but there was friction when he opposed Rodgers’ plans to sign Joe Allen and Gylfi Sigurdsson, two players the Northern Irishman had managed at Swansea City. Rodgers got his way with Allen and striker Fabio Borini when other members of the committee felt that Chelsea’s Daniel Sturridge was a better option. Sturridge was signed six months later.

...It was a dysfunctional period. Rodgers had wanted Ashley Williams and Ryan Bertrand but ended up with Mamadou Sakho and Alberto Moreno.

“In the first few years of the transfer committee, those failed signings, most of them were because the players we wanted to bring in Brendan vetoed,” Graham says. “And the ones Brendan wanted to bring in we vetoed. So at times we ended up with fifth- or sixth-choice players. We just weren’t getting our top targets.”

Graham claims he “begged” the owners not to sign Aston Villa’s Christian Benteke in the summer of 2015 as he felt he was a poor fit for Liverpool’s style, but signing the Belgian striker was an “obsession” for Rodgers and FSG paid the £32.5million release clause.

The compromise was that Rodgers would also accept the signing of Roberto Firmino from Hoffenheim for £29million. Edwards was adamant that the Brazilian was undervalued and the data showcased his all-round contribution — despite a modest goal return in Germany. Firmino went on to score 111 goals in 362 games for Liverpool, while Benteke was off-loaded after just one season having netted 10 times in 42 appearances.

supr článek, hlavně ten inside o Rodgersovi, kterej posral snad každej přestup, kterej si vydupal

Reagovat
avicii

Rodgers mohol byť úspešný keby sa nestaral do prestupov..ale zas on s hráčmi ktorých nechcel nevedel robiť a utapal ich na šialených pozíciách...

Reagovat
martin.b

jako zpětně je fakt vtipný to číst, podobně by se samozřejmě našly případy i za Kloppa, kdy nejdřív chtěl Gotzeho a až po odmítnutí obrátili pozornost na Maného a místo Salaha chtěl původně Brandta. Vůbec jsem ani nevěděl, že kdyby se Emerson nezranil, přišel by spíš on než Robertson

Reagovat
aragorn

Možná někdy lepší nevědět

Reagovat
avicii

Hej hej toto som čítal, pri tých prestupoch hlavne na začiatku Kloppa, fakt je dobre keď si hráčov nevyberá len tréner

Reagovat
fff

PTSD ked sme tu riesili Bentekeho a niekto ma tu presviedcal, ze on je vlastne rychly a technicky hrac a velmi sa nam hodi.

Reagovat
vladis271

Firmino, absolutny gem. Zlaticko <3 Bez neho by ten Kloppov futbal tak dobre nefungoval. Rad by som vedel koho by si priviedol ak by tam Firmino vtedy nebol.

A k Rodgersovi. Ano skoda ho. Ak by sa nestaral do prestupov bol by uspesnejsi. On na tie prestupy nemal cuch.

Reagovat
Kryptos_

Vardy v základu Leicesteru?!

Reagovat
vladis271

Na Solankeho som zvedavy a drzim mu fakt palce aby bol uspesny a dotaihol to daleko.

Reagovat
kitas

Prečo?

Reagovat
TheGun

Když se podívám na oba trenéry, že Cooper a Postecoglou... Kurňa kde je těch 14 let rozdíl vidět?

Reagovat
Thelvin

Porro ❤️

Reagovat
Herry31

Někdo stream prosím?

Reagovat
FUnk

tohle melo byt 0:2 v klidu, johnson <-> kulu, zatim dobry, ale ze by nam to lestr nejak ztezoval.

Reagovat
Cobra

xG 0,52 a přitom to v klidu mohlo být o 3 góly.

Výkon fajn, ale chce to co nejdříve přidat další gól, ať se do hry dostane Bergvall a Gray.

Reagovat
martin.b

Leicester je zralej na to být nejslabší tým ligy, vepředu totální nemohoutnost a oni utratěj +20m za dalšího posouvače ze Spurs, kterej je nikam neposune.

Reagovat
fenixLFC

aspon su schopni zakombinovat. pruser je skor ta obranna praca a mozu dakovat len nemohucnosti spurs. taky soton bol horsi

Reagovat
martin.b

samozřejmě se po mým příspěvku zvedli žejo Soton jsem neviděl no

Reagovat
fenixLFC

tak ja aj leicester hodnotim za cely zapas, nie kvoli tomu ze dali gol

Reagovat
martin.b

mně přišli v první půli teda strašní, zvlášť když hrají doma PL po roční pauze, v ofenzivě dost spolíhaj co vymyslí 19 a 20 letí kluci a Cooper si při omezeným budgetu koupí Skippa za 20m

Reagovat
Busby babes

Vardy

Reagovat
fenixLFC

tvl to je ukazkova karma za vsrtky tie zahodene tutovky

Reagovat
Kixi Syhimour

Vardy

Reagovat
SunFells

Cutie

Reagovat
avicii

Viem ze je začiatok sezóny ale ak Spurs dnes nevyvraju tak takáto strata je veľmi bolestivá a mrzí aj na konci sezóny, mali to jasne vo svojich rukách a mali už vyhrávať o 2-3 góly

Reagovat
Salfovic

Vardy

Reagovat
Free_player

Vardy borec

Dobrý no tak, ale tak zas hrajem to, že to jsme nebyli schopni dát další gol nás typicky potrestalo

Reagovat
mr.Silver

Foxes

Reagovat
acko_bez_naflusu

Krásná akce Lestru

Reagovat
fenixLFC

bentancur ma na toto proste neskutocnu smolu- on vzdy ked hra vyborne tak sa zrakvi

Reagovat
Busby babes

no, to je druhej obdobnej pripad tenhle vikend...

Reagovat
martin.b

proč se vlastně nepoužívají ty golfový vozíky a radši ty nosítka tahají +50ti letí lidi, často ženy ?

Reagovat
fenixLFC

pretoze ti dochodcovia a zeny narobia menej skod ked idu pesi, nez keby riadia ten vozik

Reagovat
Free_player

jn sotva ho vůbec unesli

Reagovat
Kixi Syhimour

Spurs si nezaslouží vyhrát už jenom protože nosí utočný hráč číslo 16

Reagovat
acko_bez_naflusu

Co je zač ten bergvall

Reagovat
mr.Silver

Co ten Porro zkouší?

Reagovat
mr.Silver

Ok, rozchodil

Reagovat
Breze

Strasny preimer ten tim..

Reagovat
Euphael

Nekecej, za poslední roky jste utratili bambilion, musíte byt přestřeleni

Reagovat
Jesfey

*Podprůměrný šašek na lavičce

Stačí se jen podívat, co vymýšlí za taktiky a za sestavy.

Reagovat
SunFells

Vicario pomáhá 18 letému zvládnout svůj první zápas v PL

Reagovat
Euphael

Reagovat
fenixLFC

a co ho mal za to pochvalit ze to dojebal?

Reagovat
Cobra

Řval na něj jak úplný bezmozek.

Reagovat
fenixLFC

ja viem, videl som. uplne pochopitelna reakcia po tej debilnej strate. mlady zas nemoze cakat ze s nim budu jednat v rukavickach, nie priamo v zapase

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele