Podle Bílka se hráči musejí v Litvě poučit z olomoucké prohry

11.10.2011, 12:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (79)

Přidat komentář
johan14

To zmáknete ľavou zadnou a potom bude záležať na žrebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud budeme nasazení a vyžebráme Estonsko tak možná.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandim repre v každém zápase, ale říkám si jestli by nebylo lepší nepostoupit na ME, vyhodit Bílka a začít zapracovávat mladší hráče a dát týmu trošku jákej systém..

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší by bylo postoupit, vyhodit Bílka a dát týmu nějakej systém.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kardous

Reagovat
smazaný uživatel

+ i na nohou

Reagovat
goodbay

a co jsi říkal po kvalifikaci na MS 2010? A co teprv po kvalifikaci na MS 2014? Nemyslíš, že to ničemu pomoct nemusí? Myslím si, že v minulé kvaldě sme hráli ještě hůř, jen si vzpomenu v Polsku jasně lepší Polsko, Sev. Irsko jsme ani jednou neporazili natož nedali gol. Slováky sme taky neporazili a v obou zápasech byli možná lepším týmem. No a trapas ve Slovinsku. Jediné zápasy, které jsme v pohodě zvládly byli zápasy se San Marinem a doma s Polskem.

V letošní kvaldě jsme byli lepší doma i venku se Skotskem, Lichtenštejnskem i Litvou. Jen Španělé je jiná liga. To že jsme ztratili 5 bodů je věc druhá. Ale hra se určitě zlepšila.

Reagovat
smazaný uživatel

Promin, ale s hráči jako Čech, Rosický, Plašil, Kadlec, Sivok, Hübschman si představuju trochu víc než jen solidní předvedenou hru, to sou všechno hráči kteří nastupují stabilně ve velkých klubech a mají zkušenosti s LM nebo EL. Ve svých klubech patří k těm lepším hráčům tak proč tomu tak není v repre? Podle mě to je prostě trenérem ikdyž proti Bílkoj nic nemám a skandování Baroš ven, Bílek ven rozhodně nepodporuju..

Reagovat
goodbay

Když si vemeš tyhle hráče, tak musíš vidět, že krom Čecha hrajou v průměrných klubech (Arsenal je mometálně velice průměrnej anglickej klub). Bordeaux už není co bývalo a Turecko jde ted docela dolů. Možná ještě Šachtar může být časem renomovaný klub...ale jinak fakt průměrný kluby. A tak to vypadá i v repre.

Reagovat
smazaný uživatel

na zápasy české repre, spolkni plato antidepre

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek nikdy neodejde. Jeho ani nenapadne se zamyslet, proč na něj lidi křičí.

- Asi vám příjemně nebylo, když Letná v závěru španělské lekce skandovala: Bílek ven!

- Příjemné to samo sebou není, ojedinělé také ne. Rok a půl, co jsem ve funkci, si lidé přejí, abych odešel. Je nepříjemné poslouchat něco podobného od vlastních fanoušků, ale nedá se nic dělat.

Volně přeloženo: Nedá se nic dělat, ale musím u týmu zůstat.

Reagovat
j_mrazik

Samozřejmě, že neodejde sám, i kdyby se prohrálo i kdyby se nepostoupilo z baráže.

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek je klasický korytář alibista. Ten neodejde dokud jej někdo nevykope před práh

Reagovat
smazaný uživatel

bílek by se měl poučit z bílkových chyb

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, uz mi nebavy to jeho poucovani, MAZEJ VEN BILKU!!!

Reagovat
ryzskej

Reagovat
Kenneth

Další zbytečný článek, už abysme dostali výklep v Litvě a byl konec téhle trapné ságy Bílek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jestli nevyhrajou nebo i jen remízujou.. absolutně nemaj dál co dělat.. vždyt jinde by z našich nadějných hráču.. dostali maximum.. tady té nevyužitý zboží.. mrhání tím co mužem mít

Reagovat
Minister

a práve dneska mi v TV nefunguje CT4

Reagovat
Filip12

to je znamení abyses nedíval (radši)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trošku OT. ta malta je sympatická. pruměr obdr 2 goly na zapas

Reagovat
Liquid

hodně práce tam předtím udělal Fitzel

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak. on tuším porazil nějake chorvaty ukrajinu nebo madary ted nevím.. udělal tam penzum práce jak cyp

Reagovat
Liquid

Maďary 2-1 myslím

Reagovat
smazaný uživatel

jj našel sem si to. madary křapnul a remizoval s turkama

Reagovat
Liquid

"Milan samozřejmě vnímá ty ohlasy na svou osobu a možná proto chce dát gól za každou cenu. Dříve hrál uvolněněji, protože věděl, že lidi jsou za ním. Kdežto teď chce za každou cenu týmu pomoct, dře na doraz, běhá a chce až moc. To mu pak asi škodí. My ho ale hodláme podržet a snažit se ho dostat do takové pohody, aby dal gól." Řekl Petr Čech.

...nedostal něčím do palice ??? dře na doraz, dře tak, že mu každý obránce uteče...

Reagovat
smazaný uživatel

tak co se týče rychlosti zas nikdo ani baroš nemladne.. to je chyba asi treninku jako takoveho.. spíš mě sere že se dostává do formy rok a něco, mžná dva. problem vidím v tom že samornemu barošovi je tvořeno v repre prostředí bez konkurence. není mu naznačen přímý konkurent. ani takový Necka není stavěn "vedením" repre na stejnou uroven jako on. kdyby tam byl někdo schopenj u kormidla, tak baroš zapas po Litvě sedí na lavce a je rad za 10 minut, přestože by místo něho hral třeba i Pekhart nebo co ja vím Lafata. zas na druhou stranu hrači z lahvač ligy se nebudou snažit donekonečna. ja vím že to neí žadne měřitko a 10 golů v naši traged lize se rovná 1 golu v repre ale i tak, měli tito hrači dostat daleko víc šance. možna by se i prohrálo ale všichni utočníci by aspon citili tu šanci. baroš je prostě bran jako untouchable, což bilek nedavno potvrdil dalšíma hovnama z huby. kde je nějaká barošova snaha makat víc na treninku ? možna že tam maká, nechci se ho dotknout v tomhle, ale tu jistotu má právě pryč, kdoví jak moc do oblaků putovala jeho hlava po E 04... zaspal a nepracoval na sobě dále a ted sklízí co si (ne)zasel. chybí tam pevná ruka která by udělala z jineho utočníka jedničku, na základě výsledků... ne na zakladě jmena

Reagovat
Liquid

hlavně nechápu čím je pro Brücknery, Rady, Bílky tím útočníkem číslo 1, čím, gólama ??? vůbec ne, přihrávkama ...vůbec ne, a ta dravost, hlad, super řešení 1 na 1 co ho zdobylo je už několik let pryč, v Turecku sice góly dával a někdy i mazácky, hodněkrát i z penalt a kolikrát i vyloženě do prádzné brány, ale pak na to nikdy v repre nenavázal, v Portsmouthu za půl roku nedal góla, z Lyonu ho hnali, a to ho všichni experti chválili, že Lyon je přesně pro něho... jako dostávat tolik šancí v útoku Lafata, Pekhart, Holenda, Papadopoulos...., věřím, že těch gólů by nedali méně jak Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

no srovnávat Holendu s Barošem to už je teda síla, ... takže věřím že kdyby Ludek Želva Zdrahal co hrával za sigmu dostával v repre tolik příležitostí jako Koller tak by dal více gólů, ... asi stejná logika

Reagovat
Liquid

Holenda 38/9 za Anzhi, a navíc za poslední dobu to má, dát gól San Marinu či Lichtenštejnsku by pro něho problém nebyl

Reagovat
Joe.Cole

až na to, že jsem tedy za celou jeho kariéru neviděl, že by měl super řešení 1 na 1.Vždycky to byl takový rychlý zmatený tank a potřeboval prostor na to aby se rozběhl, pak už ho bylo těžké dostihnout.

Nějakými i jednoduchými kličkami se nikdy moc nezabýval a většinou ani neumí přečíst pohyb obránce a jít mu do protipohybu, nebo nedejbože změnit směr.

Ale zase bez míče (na přihrávku) si umí naběhnout, jak ale nemá hned střeleckou pozici tak si neví s míčem rady a ztrácí ho.

Reagovat
Liquid

to 1 na 1 jsem vesměs myslel to tankové řešení např. proti Dánsku, přebere míč a obránce neobránce jde jak tank a nenechá se o míč připravit

Reagovat
Joe.Cole

tak to jo.ale stejně si myslím, že v dnešním fotbale jenom tohle útočníkovi nestačí.

Když jsem sledoval Euro, řikal jsem si: "jo, super, máme mladého dravého útočníka, když ještě získá zkušenosti a techniku, může být jeden z nejlepších v Evropě."

Mě ale přijde, že se za těch 7 let nenaučil nic navíc.

Reagovat
Liquid

no něco se naučil, přičuchl ke slávě, přestal makat a začal si hrát na hvězdu, žádný jiný náš hráč neplnil tolika průsery noviny jak tu, tak ve Francii tak v Turecku, jako chcaní na veřejnosti no problemo, ale to překračování rychlosti autem o stovky km, kauza MBia a další a další, může si za to sám pitomec

Reagovat
vocasisko

na dnešní večer se těším, zápas Skotsko-Španělsko bude jistě skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

španělský obléhání zalezlých skotů? tak to teda nevim co je na tom skělýho

Reagovat
smazaný uživatel

minulý zaps 2-3 , šance na pěkny nebo spíš napínavý fotbal tam je..

jinak dnešnímu programu asi vevodí vzajemný clash frantíků s džekem a seveřanů s buzíkama

Reagovat
smazaný uživatel

kde sou ty časy kvalifikace na ME 96... s nizozemskem naprosto užasný dvojboj, drulák proti norsku jak to hecoval... a dneska bojujem o baraž s Litvou a mame nasrano zda na ně vubec máme.

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak na okraj v téže kvalifikaci na euro 96 jsme prohráli s lucemburskem, ...

Reagovat
smazaný uživatel

však ano, remíza třeba pravě s maltou apod.. ale byl tam podstatný rozdíl... když sme museli tak sme jeli... uplně jiná práce s talentama, apod... frydek absolutně nejlepším hračem kvaldy a na ME si zahral 45 minut.. to je ta práce a koule. baroš pokud nějakym omylem budem na ME tak si tam zahraje plných 270 min

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam byla tehdy rozhodující ta euforie těch hráčů bojujicich o zahr angažmá - poborský, nedved, berger, ... kdo dneska bojuje o angažmá ? pilař, petržela, ...v podstatě kdo je kvalitní ten už je dávno venku, zůstali jen ti průměrní , ...

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý nazor ale ja si to nemyslím.. v kkvaldě jde především o tu "chut" a odhodlání. zviditelnovat se mužeš na turnaji... přeci jen v te době ten repre dres znamenal něco jineho (lepšího) než dnes. samozřejmě.. je to i o hračích a jake maji jmeno jak píšeš, to je jasné.. ale to by pak znamenalo že každy kdo už něco znamená , tak na repre sere pač nema motivaci (baroš, rosa a další).. tehda byla lepší parta a lepší hecíři. němec s němečkem + kvalita poborsky nedvěd frydas. dneska je to jenom o tom že "ja mam jmeno a běda jak mě někdo posadí na lavku"..

Reagovat
smazaný uživatel

Bílku, tyvole, a kdy se poučíš ty a posadíš Baroše (na tribunu) ?

Reagovat
Filip12

Martin Hašek dnes 42 safra toto letí pamatujem že ještě před 5 lety hrál za Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý no, Bílek spoléhá na to, že Španělové přejedou Skoty a my že vyhaluzíme v Litvě bod

Reagovat
Filip12

no ona to první je hodně realné otázkou zůstavá jak se na nás připraví soupeř ale věřim že potvrdíme roli favorita

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli jsme v tomto zápase favoriti.

Reagovat
Filip12

NO MÁME ALE VYŠŠÍ KURZ NA VÝHRU

Reagovat
smazaný uživatel

No možná jsme mirní favorité ,ale podle mého názoru si více lidí vsadí na Litvu . Můj tip je 1:1 .

Reagovat
Filip12

tohle nám stačí pokud se ve španělsku nestane stejný výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Baroš bude opět v základu...takže 0:0 bysme mohli dát

Reagovat
smazaný uživatel

Poučit by se mělo vedení ČMFS a začít angažovat trenéry a ne loutky jako byl Rada a ted Bílek

Reagovat
smazaný uživatel

co to je ČMFS?

Reagovat
smazaný uživatel

český myslivecký feudální svaz , ...

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak.

Reagovat
smazaný uživatel

ČMFS = čubky, mercedesy, fet a salámy.

Reagovat
Losinho

To je snad jedno jestli ČMFS, nebo ten FUCK či jak je ta nová zkratka.

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně se nacházíme v takové době ,že i za tu remízu budeme rádi ,a je jedno kdo proti nám stojí ,ať už Litva nebo třeba Švýcarsko.

Reagovat
smazaný uživatel

Po spatnem vykonu proti Spanelsku, predvedou nasi heroicky vykon! Muj tip: 0-3 goly: Rezek, Rosa, Jiracek

Reagovat
smazaný uživatel

Když vynecháš Rezka to poleno co tam nemá co dělat je dost možný že tihle dva ty goly opravdu dají :D

Reagovat
smazaný uživatel

..nevím jestli si to neuvědomuješ..ale bez Rezka by nebyl bod ve Skotsku!..na první gol nahral a druhy gol nasimuloval..ja ho za to neodsuzuju..udelal dobre..jinak by sme byli v řiti..

Reagovat
smazaný uživatel

On tam neměl smrdět, už před tím Skotskem a to, že se mu něco povedlo na tom nic nemění. To by se občas povedlo i moulovi z divize, ale ten tam žádný není, bo na to nikdo takový nemá. Stejně jako Rezek, ale ten tam je.PS: Argumenty na jeho obhajobu nebudu brát v potaz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tomu Rezkovi proste verim. Ma proste snahu! A ja snahu ocenim!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

Rezek určitě

Reagovat
smazaný uživatel

A proc ne? Nahoda je blbec!

Reagovat
smazaný uživatel

Vidis vole. Je polocas a Rezek dal dva goly.

Reagovat
smazaný uživatel

I když na jednu stranu bych byl rád kdyby jsme prohrálůi a Bilek šel do pryč jinak naš fotbal může jít ke dnu uplně.....

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek na hrad

Mírov - 3km

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele