PODCAST: Kam půjde Pochettino a proč je Bayern nepřemožitelný?

31.05.2020, 09:52
Názory a komentáře
Jaká bude nová štace pro Pochettina, v čem je kouzlo znovuzrozeného Bayernu, hvězda jménem Alphonso Davies, bláznivé požadavky Brazilce Williana a bizarní kauza Michaela Ballacka. To a mnohem více v podcastu.

Mauricio Pochettino už se zase těší, až bude trénovat. Bude to ale v Anglii, ve španělské La Lize, nebo snad úplně jinde? Kam by nám pasoval nejvíce a co je na jeho prvním vyjádření po vyhazovu z Tottenhamu Hotspur nevšedního a pozoruhodného?

Bayern míří za dalším bundesligovým titulem. Proč se tým pod vedením Hansiho Flicka tak úžasně zberchal a co by musela Borussia podniknout, aby Bavory o triumf připravila? Je Alphonso Davies nejlepší levý bek na světě? Plus hádka o tom, zda by Bayern mohl vyhrát Ligu mistrů.

Willian zřejmě v Chelsea dohrál. Klub mu nabízí smlouvu na dva roky, hráč chce tři roky. Jsou jeho nároky adekvátní, nebo se zbláznil? A který tým po jeho službách sáhne? Řeč přijde i na bizarní kauzu. Michael Ballack měl údajně prohlásit na adresu Virgila Van Dijka, že je přeceňovaný - strhla se diskusní mela, do které se zapojil i stoperův spoluhráč z Anfieldu Jordan Henderson. Skutečnost je ovšem taková, že německý středopolař nic takového jaktěživ neřekl a média sdílela absolutně vylhanou citaci.

Podcast Kontrapresink můžete poslouchat na Spotify, Apple Podcasts či Google Podcasts.

0:20 - Návrat Premier League
4:36 - Bayern uhání jako nové BMW. A co Borussia?
17:09 - Hvězda jménem Alphonso Davies
20:15 - Mauricio Pochettino promluvil o konci ve Spurs
31:17 - Kam půjde Poch příště?
40:40 - Willian chce delší smlouvu. Je to magor?
47:16 - Manchester United hodlá vykoupit Bournemouth
51:22 - Falešný Ballack kritizuje van Dijka



Autor: Jan Pikous

Komentáře (815)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele