Pepe lituje ztráty Di Nataleho

30.03.2009, 19:07
Aktuality
Simone Pepe se podíval na hřiště v kvalifikačním utkání o postup na mistrovství světa 2010 v Černé Hoře, kdyby ovšem mohl, jistě by zvolil jiný důvod svého nasazení. Místo na hřišti mu totiž po několika minutách uvolnil jeho klubový kolega Antonio Di Natale, pro kterého letošní sezona předčasně skončila...

Di Natale v Černé Hoře nastoupil v základní sestavě, hřiště ale opustil hodně brzy. Již v deváté minutě ho nahradil Simone Pepe a kapitán Udinese odcestoval do nemocnice. Včera se dozvěděl vážnost svého zranění - Di Natale si přetrhl zkřížený vaz v koleni a čeká ho šestiměsíční přestávka.

"Jeho absence je nešťastná pro Udinese i pro Itálii. Je to skvělý hráč, teď se bez něho budeme muset obejít v závěrečných zápasech. Je to náš vůdce," lituje zranění Simone Pepe.

Di Natale v posledních zápasech Serie A nenastupoval pravidelně v základní sestavě, přesto letos dal již dvanáct ligových branek. Udinese nebude chybět jenom v Serii A, ale rovněž v Poháru UEFA - ve čtvrtfinále této soutěže na posledního italského zástupce v letošním ročníku evropských pohárů čeká Werder Brémy.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zajímalo by mě jak je možný že Italové maj tolik zraněnejch hráčů, to už snad ani neni možný..smůla,nebo něco špatně při tréninku nebo fakt už nevim,ale letos je těch zraněnejch fakt v Serii A prostě moc..

Reagovat
georgeo

kapitán a v posledních zápasech nenastupoval pravidelně v základu zajímavé, každopádně Udinese má zajímavé útočníky, kteří se pravidelně dostávají do reprezentace

Reagovat
Tsigi

Poslední zápasy byla Uefa trénér to točil

Reagovat
smazaný uživatel

to naštve se tak brzo zranit aale muselo to bolet

::confused:

Reagovat
smazaný uživatel

zdovolenim tu doplnim tveho smajlika ktereho si tu nenapsal....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele