Pardubice získaly na hostování z Plzně nigerijského útočníka Bella

09.09., 10:33
Aktuality
James Bello (© FK Pardubice)

Prvoligové Pardubice posílil ofenzivní fotbalista James Bello. Devatenáctiletý Nigerijec bude v aktuálně 14. týmu tabulky hostovat do konce sezony z Plzně. Východočeši o tom informovali na webu.

Bello po hostování z nigerijské akademie Right2win přestoupil do Plzně natrvalo v létě. V této sezoně poprvé nastoupil za A-tým, v úvodním utkání 4. předkola Evropské ligy proti skotským Hearts odehrál závěrečnou půlhodinu. Za třetiligovou plzeňskou rezervu dal v novém ročníku čtyři branky ve třech zápasech.

"Chtěli jsme přivést na kraj zálohy posilu, díky které by byla na tomto postu větší konkurence a spolu s ní více herních variant. Bello je rychlý a technicky dobře vybavený fotbalista. Vyniká ve hře jeden na jednoho a také si od něho slibujeme velmi dobré zakončení," uvedl sportovní ředitel pardubického klubu Vít Zavřel.

Premiéru v novém týmu si může Bello odbýt v sobotu v domácím duelu s Olomoucí.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
Houfi

Pro obe strany dobre reseni

Reagovat
Kily

můžu nějaký podrobnější popis?

Reagovat
JarousFCB

Jaký máš názor na Krobota? Je to borec od nás z Jeseníku a asi se na něj neumím dívat dost kriticky, ale připadá mi, že patří k těm lepším v Pardubkach a nechápu, že nehraje základ.

Reagovat
Kily

u nás má smůlu, že zrovna na místo jediného útočníka v sestavě máme jednoho z těch mála schopných, jinak by dostával víc prostoru. Otázka je, jestli by z toho bylo ku prospěchu, nevidím v něm útočníka, který by byl něčím výjimečným a něčím by vyčníval, koneckonců u nás byl nejpřínosnější, když přišel v průběhu druhého poločasu

dovede si tedy pokrýt míč, pořád si pamatuju nastavení zápasu tuším že se Zlínem, kdy tři minuty držel míč u rohového praporku. Při dlouhých míčích zase nezávidím stoperům, chytře se naveze do nich, rozhodí je a pak sebere balón

Reagovat
JarousFCB

dík. Asi mu sedí spíše ta role žolíka.

Reagovat
$dolar$

Tezko rict, ja ho videl akorat parkrat za becko a tam to tahal vsechno na sebe, chtel se ukazat. Nedovedu si predstavit, jak bude hrat u vas v lize. Ale takova ta klasika, rychlej, hodne klicek, chce davat goly.

Reagovat
$dolar$

Jo a hraval za B hlavne z prava. Kridlo, utocnik, podhrot, ale zprava. :)

Reagovat
Kily

ď

Reagovat
$dolar$

Jakou mate idealni sestavu?

Reagovat
Kily

si nejsem jistý, jestli vůbec nějakou máme

Stejskal

-

Surzyn (Mareš je bohužel zklamání), Noslin, snad Lurvink (Šimek mi vůbec nesedí a na Jindru je ještě brzy), Šehić

-

???, ???

-

Patrák (po uzdravení snad Sychra), Simon, Leipold/Bello (pokud dovede přejít jeden na jednoho, tak to bude na pravidelné hraní stačit)

-

Zlatohlávek

schválně nepíšu dlouhodobě zraněného Kalabišku, ten střed zálohy je pak celkem rébus a sám nevím, co by mělo být "ideální", Vacek by tady už neměl být, Darmovzal zklamal, Polyák pomalu vypadal, že to není ani na druhou ligu, Solil má zastání asi jen díky tomu, že je to odchovanec a spousta věcí se v jeho případě přehlíží, Míšek před sebou taky ještě má kus cesty

Reagovat
$dolar$

Misek se mi libil, dost mu verim do budoucna.

Zajimal me ten konkurent Bella primarne, tak bych rekl, ze si zahraje. At na jednom nebo druhym kridle.

Reagovat
Kily

jsi vlastně psal, že hrál zprava tam je Patrák a přes toho cesta klidně povede, stejně jako přes Sychru. U něj škoda většího počtu zranění a nemocí, jako jeden z mála pravidelně nechával na hřišti všechno a poctivě makal i dozadu

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Sosi

Jako neni nad to, kdyz ti nejdulezitejsi zapasy seziny v orrdkolech hraje borec, jteryho vzapeti ppsles na hostovani nekam do prdele

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele