Odpor proti vládě sjednotil istanbulské fanoušky

04.06.2013, 19:38
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (30)

Přidat komentář
aurelio

Od kamoša z Istanbulu:

"For example, when CNN International was broadcasting live about the protests, our CNN Turk was airing a documentary about penguins. People could only be informed via social media and a single tv channel, so most of the nation had no idea about the police violence."

Reagovat
smazaný uživatel

jasne od kamosa nebolo to vsade na FB a nete

Reagovat
aurelio

Nemám FB. Písal mi to známy, Turek, ktorý býva priamo v Istanbule a má to všetko priamo pod oknami.

Reagovat
smazaný uživatel

mam podobne zpravy od kamarada z Instanbulu....

Reagovat
smazaný uživatel

tak to musí bejt hodně zlý.. to je asi jako kdyby se spojili náckové s cikánama..

Reagovat
smazaný uživatel

No tvl... větší žvást jsem neviděl. Dej si facku.

Reagovat
smazaný uživatel

co se týče nenávisti je to srovnatelný.. sám si dej facku..

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně nesrovnatelné. Dej si facku.

Reagovat
Lorcan

nemáš o fotbalových poměrech v turecku ani tu nejmenší páru

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ale říká, že nenávist nácků a cikánů je mnohem horší, to jsem nenapsal. Právě naopak, když jsem byl před lety v Turecku na dovolený, zažil jsem derby Besiktas x Fener, a pod okny hotelu proběhla jedna malá rvačka. No jenže, jakmile je rozehnala policie, tak na zemi leželi tři lidi. Jeden byl mrtvý, ty další netuším jestli to přežili. Takže, chlape, nevím kdo tu má či nemá páru, ale já vím o čem mluvím.

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

docela maras..

Reagovat
didosh

Reagovat
Gareth Bale 11

Lidem se něco nelíbí a jsou mlacený policií, která je vlastně těmi lidmi placena. Jinak fanouškům.

Reagovat
minoLFC

Tak je platena aj aby branila nepokojom

Reagovat
smazaný uživatel

pomáhať a chrániť...zlodejských politikov

Reagovat
Pipo123

Toto je krása, jo síce je tam bordel, ale tak to má aspoň vyzerať, nie ako nepokoje na slovensku, kde príde 200 ludí a všetci sú k sebe dobrý a pomáhajú si. Keď už protesty tak nech to má grády

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takové domácí drsňáky miluju... ale jakmile se něco někde venku semele, tak jsou beztak zamčený na tisíc západů a ani nedutají.

Reagovat
Pipo123

Já som nikdy neutiekol, ale problémy nevyhľadávam, takže tak. Len dávam palec hore turkom za to že to priostrili trocha, v dnešnej dobe asi ani inak neuspeješ. Po dobrom už toho moc nevyriešiš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pokahontas

Tak je to správné.

Rivalita,i nesmiřitelná,patří do fotbalu a dělá ho mnohem lepším.Ale nesmí překážet,když jde o společnou věc,která zdaleka přesahuje svět fotbalu samotného-tj.odpor proti vysloveně policejnímu státu,zaprodanému zájmům korporací (rozbuškou nepokojů byl bezohledný policejní zásah proti poklidným demonstrantům,kteří bránili park,co měl padnout za obět výstavbě dalšího obchodního centra,kterých jsou v Istanbulu už tak mraky).

Kéž bychom si i my v Česku vzali v tomto z Turků příklad a dokázali se obdobně spojit proti těm našim darebákům-Kalouskovi s Nečasem a spol.Dokud budeme vybíjet svou energii na nepodstatné hádky mezi sebou o hovadinách,tak budou tihle zmetci vysmátí a v pohodě,dle hesla rozděl a panuj.

Reagovat
noustres

Kéž by se jim povedlo to alespoň sjednotit lidi v zemi proti vládě. A policie? Placená z daní těchto lidí je ještě mlátí a utlačuje. Aby hájila finanční toky papalášů. Byl bych rád svědkem toho, že se na evropském kontinentu nějaké zemi povede to samé co se povedlo lidem na Islandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyto nepokoje opravdu presahaji meze ktere si clovek kolikrat dovede predstavit, pritelkyne je turkyne a tutiz hodne sleduji zpravy z celeho sveta, pravdou je ze opravdu kdyby se clovek v tirecku spolehal na zpravy z komercnich televizi tak ani nevi ze se neco deje ( myslim turecke tv), pri cemz celosvetove deniky napr new york times to maji jako hlavni zpravy, kdyz jsem si cetl clanek z idnesu tak tam popisovali situaci jako mensi demonstraci kde se seslo 1000 lidi a 500 jich pochodovalo pres bospor, pri zom cisla byla "trochu "odlisna - demonstrace se tou dobou ucastnilo jen na miste pres 100 000 lidi a pres bospor se slo pridal dalsich 60 000 takze ceske media nas tu krmi abychom si z toho nevzali priklad, kazdopadne doufam ze demonstrace splni ucel a povede se jim to jelikoz to omezovani je vic nez prehnane, jinak sam jsem se stal fanouskem GS protoze atmosfera, to jak se tam bere fotbal a hlavne fotbal samotny me absolutne pohltilo, ale take neni dobre se tam moc hadat kdo je lepsi nebo horsi :) nevzniks z toho nic dobreho :)

Reagovat
OVi.77

Tayyip istifa!!!! ...není nic horšího než šašek co si upevňuje moc nad národem co ctí Ataturkův odkaz sekularizace státu..nedávno zakázal pití alkoholu od 22:00 - 6:00, jedna z posledních kapek, toho klauna nemá nikdo rád, bohužel volby jsou všude stejné ..každopádně hodně štěstí přeju Turkům vzhledem k tomu že jich znám celkem dost a mám tam pár dobrých přátel Jinak skvělý příklad jak se dá sjednotit i přes nenávist klubů proti společnému nepříteli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele