Nominace Skotska na Irsko

18.05.2015, 12:33
Aktuality
Nominace Skotska na kvalifikační zápas o postup na ME 2016 proti Irsku:

Brankáři: Scott Bain (Dundee), Craig Gordon (Celtic), David Marshall (Cardiff).
Obránci: Christophe Berra (Ipswich), Craig Forsyth (Derby), Gordon Greer (Brighton), Alan Hutton (Aston Villa), Russell Martin (Norwich), Charlie Mulgrew (Celtic), Mark Reynolds (Aberdeen), Andrew Robertson (Hull), Steven Whittaker (Norwich).
Záložníci: Charlie Adam (Stoke), Ikechi Anya (Watford), Barry Bannan (Crystal Palace), Scott Brown (Celtic), Darren Fletcher (West Brom), James Forrest (Celtic), Shaun Maloney (Chicago Fire), James Morrison (West Brom), James McArthur (Crystal Palace), Matt Ritchie (Bournemouth).
Útočníci: Steven Fletcher (Sunderland), Leigh Griffiths (Celtic), Steven Naismith (Everton), Johnny Russell (Derby).

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lidičky,prosím Vás,asi jsem uplně tupá,ale nemůžu zde na stránkách najít nikde žádný kontakt na někoho,kdo mi poradí jak a kdy koupit lístky na česko-turecko v říjnu do Prahy. Víte to někdo ? Poradí mi někdo ? Dá mi někdo kontakt na osobu,která mi to umí sdělit a navést mě až ke správnému nákupu těchto vstupenek ? Je to pro mě téměř otázka života a smrti.... ....dík

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele