Nominace Ruska na Arménii a Katar

11.03.2011, 15:29
Aktuality
Nominace Ruska pro kvalifikační duel o postup na ME 2012 proti Arménii a přátelský zápas s Katarem:

Brankáři: Igor Akinfejev (CSKA Moskva), Vjačeslav Malafejev (Zenit Petrohrad).
Obránci: Alexandr Aňukov (Zenit Petrohrad), Alexej Berezuckij (CSKA Moskva), Vasilij Berezuckij (CSKA Moskva), Sergej Ignaševič (CSKA Moskva), Jurij Žirkov (FC Chelsea), Roman Šiškin (Lokomotiv Moskva).
Záložníci: Dinijar Biljaletdinov Everton), Alan Dzagojev (CSKA Moskva), Igor Denisov (Zenit Petrohrad), Konstantin Zyrjanov (Zenit Petrohrad), Roman Širokov (Zenit Petrohrad), Igor Semšov (Dinamo Moskva), Dmitrij Torbinskij (Lokomotiv Moskva).
Útočníci: Andrej Aršavin (Arsenal), Alexej Jonov (Zenit Petrohrad), Alexandr Keržakov (Zenit Petrohrad), Roman Pavljučenko (Tottenham Hotspur), Pavel Pogrebňak (VfB Stuttgart).

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kvalitní útok

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to v Arménii zvládnou, pak už by mělo být 1. místo ve skupině téměř jistotou, protože budou hrát venku tuším už jen na Slovensku

Reagovat
smazaný uživatel

Mají slabou zálohu, rád bych tam viděl radši oba Kombarovi

Reagovat
smazaný uživatel

nwm jaký rozestavení Rusko hrává, ale Dzagojev, Biljaletdinov, Denisov, Semšov jsou dobrý hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Žirkov mezi obráncema ? Jinak sestava suprová, tichá závist

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči 100% lepší než Arméni, ale na hřišti to může vypadat uplně jinak. Jen se bojim, že Armenci budou mit přílišný respekt z Rusu a nebude to ta přípočará hra co zatím předvádějí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele