Nominace Řecka na Maltu a Polsko

18.03.2011, 15:04
Aktuality
Nominace Řecka pro kvalifikační duel o postup na ME 2012 proti Maltě a přátelský duel s Polskem:

Brankáři: Alexandros Tzorvas (Panathinaikos), Costas Halkias (PAOK).
Obránci: Loukas Vyntra (Panathinaikos), Vassilis Torosidis (Olympiakos), Giorgos Tzavellas (Eintracht Frankfurt), Vangelis Moras (Bologna), Avraam Papadopoulos (Olympiakos), Sokratis Papastathopoulos (AC Milán).
Záložníci: Costas Katsouranis (Panathinaikos), Giorgos Karagounis (Panathinaikos), Sotiris Ninis (Panathinaikos), Yiannis Fetfatzidis (Olympiakos), Pantelis Kafes (AEK Atény), Panagiotis Lagos (AEK Atény).
Útočníci: Georgios Samaras (Celtic), Costas Mitroglou (Panionios), Nikos Lymberopoulos (AEK Atény), Dimitris Salpingidis (PAOK).

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Řekové

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nahodou krasne se na ne sazi....pod 2,5g je jistota

Reagovat
smazaný uživatel

Gerard-8 zeptaj se mamu jaky jsou Řekove v postele ti hovado,radši se divaj na ti vaše knedliky

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda nejlepší hráči odešli.Nikopolidis,Amanatidis a Kyrgiakos.Ale budeme věřit že se dostanou daleko.Jsou tam dobří hráči.Ve spojení Karagounis,Samaras,Mitroglu a Salpingidis.Tak mají šanci.Pokud tam debil trenér nedá mladý nezkušený hráče....Držím řecíčku palce :)

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda. Na internetu jsem se dozvěděl že odešel i Gekas. Kdybych měl takový ovladač kterým by se dali ovládat fotbalisté tak bych jel na zápas třeba Řecko Uruguay. Samaras by běžel s míčem a já bych vzal bych ovladač do ruky stiskl bych tlačítko a řekl bych : Dej gól a on by to napálil přímo do brány. To by bylo. Navíc Řecko už není v nejlepší desítce států. Prostě škoda .

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ještě něco : koukni se na ten zápas Malta Řecko 0-1. Napsal jsem tam dva komentáře. Tak se tam podívej. A kdyby tam dal ten novej trenér třeba hráče jako je Athanasiadis nebo Galitsios tak by Řecko ani pořádně nevyhrálo. A jestli nepřeješ Český Republice ve fotbale tak napiš na seznam : Mistrovství Evropy 2004 - reportáž a statistiky zápasu Řecko Česko .

Reagovat
smazaný uživatel

Řecko! Řecko!Řecko! Řeckoooooooooooo do toho.Ελλάδα

.

Reagovat
smazaný uživatel

Salpingidis a spol. s tím snad ještě dokážou něco udělat .

Reagovat
smazaný uživatel

Ve spojení KaragounisSamaras,Mitroglou a Salpingidis a ještě Nikos Liberopoulos.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele nemyslíte si že tam mají chyby ? Jestli chcete já vám tady nějaký napíšu. Takže, například: Ne Costas Halkias ale Kostas Chalkias, nebo třeba: žádnej Yannis Fetfat. ale Giannis Fetfat. nebo třeba: žádnej Nikos Lymberopoulos ale Nikos Liberopoulos a tak dál. Jo a taky držím řecku palce .

Reagovat
smazaný uživatel

Hehé!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele