Nominace Nizozemska na Turky a Španěly

11.03.2015, 21:36
Aktuality
Nominace Nizozemska na kvalifikační zápas o postup na ME 2016 proti Turecku a přátelský duel se Španělskem:

Brankáři: Jasper Cillessen (Ajax), Tim Krul (Newcastle United), Kenneth Vermeer (Feyenoord), Jeroen Zoet (PSV).
Obránci: Jeffrey Bruma (PSV), Stefan de Vrij (Lazio), Daryl Janmaat (Newcastle United), Bruno Martins Indi (Porto), Sven van Beek (Feyenoord), Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain), Ricardo van Rhijn, Joel Veltman (oba Ajax), Ron Vlaar (Aston Villa), Jetro Willems (PSV).
Záložníci: Ibrahim Afellay (Olympiakos), Daley Blind (Manchester United), Jordy Clasie (Feyenoord), Nigel de Jong (AC Milán), Wesley Sneijder (Galatasaray), Georginio Wijnaldum (PSV).
Útočníci: Luuk de Jong, Memphis Depay (oba PSV), Bas Dost (Wolfsburg), Eljero Elia (Southampton), Klaas-Jan Huntelaar (Schalke), Luciano Narsingh (PSV), Quincy Promes (Spartak Moskva), Arjen Robben (Bayern).

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Odivk

Dost?

Reagovat
Ingimir

nie, ešte daj

Reagovat
smazaný uživatel

Robben se zranil, podle mě pojede

Reagovat
smazaný uživatel

omg, dyť tam je :D

Reagovat
veikko

Jak je na tom ten Zoet? Vždycky když byl v TV nějaký sestřih, tak vypadal jako jeden z nejhorších gólmanů na světě. Opravdu patří do repre?

Reagovat
Seydou Doumbia

Neschop ný golman, ale jako čtyřka proč ne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele