Nominace Arménie na kvalifikaci

03.10.2011, 11:56
Aktuality
Nominace Arménie na kvalifikační duely o postup na ME 2012 proti Makedonii a Irsku:

Brankáři: Roman Berezovskij (FK Chimki), Gevorg Kasparov (Mika Jerevan).
Obránci: Sargis Hovsepjan, Artur Juspašjan, Artak Jedigarjan, Varazdat Arojan (všichni Pjunik Jerevan), Roman Arzumanjan (Jagiellonia Bialystok), Hrajr Mkojan (Mika Jerevan), Valerij Alexanjan (FC Sanat Naft Abadan), Levon Hajrapetjan (Lechia Gdansk).
Záložníci: Artur Jedigarjan (Banants Jerevan), Henrich Mchitarjan (Šachtar Doněck), Zaven Badojan (Impuls Dilijan), Karlen Mkrtčjan (Metalurg Doněck), Edgar Malakjan (Pjunik Jerevan), Araz Özbiliz (Ajax).
Útočníci: Gevorg Ghazarjan, Marcos Pizzelli (oba Metalurg Doněck), Edgar Manučarjan (Ural), Jura Movsisjan (FK Krasnodar), Artur Sarkisov (Jaroslavl).

Autor: Tomáš Pavlík / profutbal.sk

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Araz Özbiliz ?

Reagovat
smazaný uživatel

má arménské kořeny, ale je zraněný, takže hrát nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

Kluk je šikovnej, repre určitě pomůže. Má jak arménské kořeny tak i arménské občanství spolu s holandským. Akorát to turecké jméno by si mohl změnit na takové, které měli jeho předci. V Turecku nutili Arménce se dokonale asimilovat, ale nejde zapomínat co Turci provedli. To jen meněí exkurze do minulosti.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele