Nicola ztratil důvěru Salernitany, vaz mu zlomil debakl z Bergama

16.01.2023, 12:06
Aktuality

Jedenáct měsíců byl Davide Nicola hlavním trenérem Salernitany. Italský klub se na přelomu roku začal přibližovat sestupovým pozicím tabulky Serie A a ostudu si uřízl včera, když inkasoval osm branek od Atalanty, vedení začalo jednat a výsledkem je odvolání kormidelníka...

Nicola se týmu ujal v polovině února minulého roku, Salernitanu pozvedl a na konci sezony s ní slavil záchranu v nejvyšší soutěži. Dobře vypadal i probíhající ligový ročník, aktuálně ovšem klub nevyhrál šestkrát za sebou a v neděli schytal debakl 2:8 v Bergamu. V tabulce je Salernitana šestnáctá, na osmnáctou příčku má k dobru devět bodů.

49letý Nicola dříve vedl Livorno, Bari, Crotone, Udinese, Janov a Turín. Jeho nástupce čeká ostrý start, Salernitana totiž v dalším kole hostí vedoucí Neapol.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nevím, no. Sice s Atalantou vyhořeli a maií i díky tomu nejhorší obranu, ale v půlce soutěže mají 18 bodů a to není tak hrozné, Ochoa to čapá a podle mě mají lepší kádr než Cremona či Hellas, ani Spezia, Empoli nejsou výrazně lepší a z trápení Sampy a Sassu může vzejít cokoliv, po vzoru Janova.

Těch 35 bodů by s nimi udělal a zachránil A.

Reagovat
Keeper117

Ja sa bojím že Ochoa pôjde po tom výsledku a zmene trénera na lavičku... čo by ale spravodlivé nebolo lebo za góly nemohol a predtým chytal dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

a teď určitě zachrání Cremonese

Reagovat
Kily

to už automaticky počítáš s tím, že tam Ballardini vydrží měsíc?

Reagovat
10

to jsem zrovna i četl, no...

ale ta tvoje varianta je stejně pravděpodobná

Reagovat
Kily

tak Salernitana nenašla rychle náhradu a prý uvažuje o vrácení Nicoly do funkce, to by s námi celkem zajímavě vyběhli

Reagovat
10

už je to ofiko

Reagovat
Kily

lol

Reagovat
kattos

Reagovat
Kucka

S devítibodovým polštářem na záchranu

Reagovat
Largo

Nechápu, určitě by se s ní zachránil. Ale prý měl dlouhodobě problémy s De Sanctisem. Škoda.

Reagovat
10

jenže Salernitana a její majitel mají mnohem větší ambice, než záchranu...v tý konkurenci spolu s náklady na ten kádr se ani není čemu divit

Reagovat
Truffaldino

Bylo by fajn, kdyby si v SA našli nějakou svou smysluplnou cestu na způsob Sassuola nebo Udinese.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se líbí Empoli po návratu, tiše a nenápadně si drží příslušnost a jedou si to svoje 4-3-1-2, rok co rok mají 2-3 hodně dobré hráče, svých 40 bodů si nějak udělají.

Divím se, že nikdo pořád nešáhnul po Bajramim zatím.

Reagovat
masly008

Ari-Peka

Reagovat
mastakillah

Davide Nicola byl v pondělí odvolán z pozice trenéra Salernitany, podle řady italských médií si pak vedení pohrává s myšlenkou, že kouče rychle vrátí do funkce. Důvodem je fakt, že se představitelům nepovedlo rychle domluvit na podmínkách s žádným jiným kormidelníkem. (football-italia.net)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele