Není to o mých metodách, řekl Tuchel po výhře nad Tottenhamem

05.02.2021, 09:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (260)

Přidat komentář
Pony Slaystation

Hlavně slepice nejsou pro top kluby měřítkem...

Reagovat
pantondavo

Reagovat
pedroLFC

Ty jsme porazili i my

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně sebestředný Mourinho dostává od německých trenérů pořádně na prdel...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Guardiola by mohl vyprávět

Reagovat
John Obi Mikel

Co Guardiola, ale OGS.

Reagovat
hona.kub

doba hájení Wernera už by měla skončit... ano, zařídil penaltu, ale opět spálil obrovské šance... přijde mi strašně pomalej, nic moc toho nevymyslí dopředu a zabírá tak místo v základní sestavě borcům, co by ten góĺ po jeho šancích vsítili... lavička by mu prospěla

Reagovat
smazaný uživatel

Werner je lepší hráč než egoista Abraham, který má tuto sezonu jednu asistenci. Gólově jsou na tom podobně. Průměrná známka z různých serverů je ve prospěch Wernera. Pak je tam Giroud, který není zrovna hráčem pro budoucnost a efektivita v poslední době klesla. Asistence žádná. Kteří borci tam teda jsou, kteří Wernera nahradí? Ziyech? 1 gól. Pulisic??

Reagovat
Walter_Sobchak

Neni tam nikto lepší no. Skôr k nemu prihodit Havertza ktorý by mohol pomôcť s finalnym riešením ale s ním je to ťažké. Abraham hrá ako sa vyspí a goly dáva aj tak väčšinou len slabším teamom a Giroud je nahradnik a do Tucheloveho futbalu sa ani nehodí.

Reagovat
hona.kub

Abraham má lepší první dotek s míčem a hru 1na1, tutovky končí gólem.

Giroud je fantastickej při dlouhých nákopech, vyhrává hlavičkové souboje a má dobrý výběr místa v 16ce.

Ziyecha a Pulisice bych s Wernerem moc nesrovnával, nehrají primárně na stejné pozici jako on.

Na Wernerovi mi prostě vadí, že vypadá na tom hřišti bez energie a jakoby ho to nebavilo, snad se to zlepší a hlavně začne proměňovat šance, pak by ty špíly vypadaly jinak...

Reagovat
Svatej

V tom se koukám ani vzdáleně neshodnem... Abraham je užitečnější a lepší útočník..

Reagovat
hitZor

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Talker

Tak Abraham má 6 golů v lize na 950 minut. Werner má 4 na 1560 minut. To není vůbec srovnatelné, co se týče golů.

Reagovat
smazaný uživatel

Werner dal 3 góly v LM. Proč to nepočítat? Celkově je na tom Abraham o 2 góly líp (11-9), to není moc. Btw Werner má v lize 4 asistence. Stejně budou rotovat...

Reagovat
Svatej

Jenže Tammy je alespoň užitečnej ve hře, Werner má horší statistiky a nenabízí nic navíc, rychlsot neuplatňuje.. .Reálně fakt nevidím nic, v čem má přínos oproti Abrahamovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tvůj subjektivní dojem.

Reagovat
Svatej

Jako subjektivně vnímám spatne fakt, ze Werner neprejde 1v1, neudrzi hrace na zadech, nenarazi z prvni, nezpracuje xx micu? Nebo ze se na to divam vůbec zle a fakt, nevyhraje osobni souboj ani proti Bowenovi bylo z toho duvodu, ze premyslel dopredu a chtel odrazenej mic, kterej nakonec neziskal? Ten kluk ma ve hre zapornej prinos kazdej zapas, neni nic, v cem by herne tuhle sezonu Abrahama prevysoval, vubec nic..

Reagovat
Svatej

??? Jako ze ma lepsi rating? Na tom stoji tvoje argumentace?

V prvnich linku se nic nedozvime. V druhych Werner hranici pulku sezony na kridle s obranci pred sebou ma o trochu lepsi drible rate a chances created, na kridelnika mimochodem stale mizerný. Dispossesed, offsides aa bad touches mnohem feekventovaneji nez Tammy.

Z tretiho linku se dozvidame, ze ma Tammy dvakrat lepsi Contribution time, minul o 7(!!!) mene velkych sanci a ma vic golu, min acek. Lepsi dribling znovu, horsi souboje, predevsim uplne smesnou statistiku ve vzduchu. Nakonec klasicky ztraty mice dvakrat vic jak Abraham.

Takze kdyz to shrnem, Tammy je obecne lepsi v soubojich, uzitecnej ve vzduchu, vic sanci dava a min spaluje, dava vic golu a nepotrebuje k nim penalty, mene ztrácí, mene se dostava do offsidu a dela min spatnych doteku, ale Werner je lepsi, protoze ma o 0,6 lepsi dribling rate, vic asistenci a obecnej rating

Reagovat
Svatej

V pulce druhyho odstave zacinam mluvit o wernerovi, abych doplnil, ale to ti urcite doslo

Reagovat
smazaný uživatel

Proc je cena na Transfermarkt skoro 2x vyssi u Wernera?

Reagovat
smazaný uživatel

Divím se, že jsi nenapsal ještě něco jako, že má ve FIFA 21 vyšší rating a je dražší.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Tuchel staví Wernera a ne Abrahama?

Reagovat
Svatej

Takže abych si to ujasnil.

Lampard hrál Wernera tak dlouho, až mu dokázal, že je to s ním beznadějný a posadil ho na lavičku. Abraham i přes to, že ze startu nehrál, ho nakonec gólově překonal a ke konci pravidelně hrál, kdežto Werner ne.

Tuchel je tu tři zápasy a v prvním zápase postavil i Havertze na místo Mounta, takže předpokládám, že je Havertz asi taky lepší, nebo tam to zas neplatí, protože hrál Mount příští zápas? To se to teda bude měnit podle toho?

Ad k tomu TM - několikanásobně vyšší hodnotu než Abraham bude mít i takovej Griezmann, před kterým by v Barceloně upřednostnili fanoušci i Braithwaitha. Vážně hodláš svůj postoj k hráčům řídit podle jejich ceny na portálu, kterej nikdy neuměl ceny odhadovat?

Proč bráníš hráče, kterej je evidentně celou sezonu uplně k hovnu ve srovnání s hráčem, kterej je evidentně v x ohledech lepší a i v největší přednosti Wernera (body) ho převyšuje? Uvědomuješ si, že mezitím, co Werner má veškerou péči a lásku dvou trenérů a týmu, dostává možnost se předvést na více postech v různých systémech i na úkor svých konkurentů, je statisticky téměř ve všem horší než podpůrnej útočník, kterej mu právě svým přínosem práci ulehčuje?

Reagovat
smazaný uživatel

OK, přesvědčil jsi mě. Odedneška v tom mám jasno. Abraham je prostě ve všem lepší a měl by hrát místo Wernera. Jsem s tebou. Kéž by náš nářek vyslyšel i Tuchel.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Protože Tammy se ještě neprodával a TM je k hovnu v tomhle

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje v tomhle lepší server?

Reagovat
smazaný uživatel

A horsi?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Talker

Protože kvalita soupeřů (a styl hry) se dost liší od PL v LM. Proto třeba LM ani poháry nepočítám, protože to je prostě jiná soutěž. To je jako chválit Havertze za jeho goly/asistence, kdy má 5+6, což vypadá slušně, ale téměř polovina z toho je proti šumařům z nižších soutěží.

Teď nesrovnávám ty dva, podle mého jsou v současnosti na podobné úrovni a čekám se na to, kdo se chytne.

Reagovat
icka

Tak LM a pohar v domaci soutezi je dosti neco jineho.

Reagovat
Talker

A PL a LM jsou taky 2 rozdílné věci. Až se budeme bavit o základu v LM, můžeme to brát v potaz, ale v tuhle chvíli mi to přijde nepodstatné, zvlášť když LM jsme hráli naposledy před tou velkou krizí.

Reagovat
icemike

Co spálil?

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

I u lidí je doba hájení? To slyším poprvé.

Reagovat
martin.b

Ukáže se až na jaře, jak na tom jsou, zatím těží z klasickýho počátečního efektu změny trenéra.

Reagovat
jack_donaghy

minimalne ta hra vyzera dost odlisne

Reagovat
martin.b

To každopádně

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Já s Frankem vyrostl, ale to je prostě rozdíl jako prase, vypadá to jednoduše jakoby prostě přibyl trenér. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
jack_donaghy

Blbe, ale naozaj to tak vypada . Ziadne magicke kombinacie tam sice zatial nie su, ale to, ze si zrazu vedia dat 5-10 prihravok v rade je viditelne.

Minulu prvu polku sezony to dost dobre vyzeralo aj pod Frankom, ale prislo mi, ze sa dostal na svoj limit a uz nevedel ako udrzat progres. Nieco podobne som registroval aj v Derby. Verim, ze to casom dotiahne a bude super trener.

Reagovat
smazaný uživatel

jj přesně, Frank je možná inteligentní, ale ten tým hrál hrozně na volnoběh, nemělo to nápad ani žádný metody a postupy. Podobně jsme hrávali v okrese, když v podstatě trénoval někdo z hráčů a kašlal na to.

Reagovat
Walter_Sobchak

Ked sa mu podarí niečo spravit s utokom a k tomu aspon vyradit Atletico v LM alebo vyhrat FA cup tak si myslim že na Lamparda ako trenera väčšina aj zabudne a vyplakavat za nim sa už rozhodne nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Útok není až zas taková tragédie. Počet vstřelených gólů patří pořád do nadprůměru. Výrazně zaostává jen za MU a Liverpoolem. Koukni na Arsenal. Zatím se nedaří, ale zlepší se to na úroveň nejlepších.

Reagovat
Walter_Sobchak

Tak to snowballujeme od začiatku sezony kde sme davali vela golov ale odvtedy to prestalo páliť Wernerovi a aj všetci ostatní totalne vypadli z formy. Ale inak hrame fakt dobre a pokial sa bude darit vyhravat zapasy aspon 1 golom tak nemam problem ale všetci vieme že takto sa dlhodobo fungovat neda a časom sa musia ofenzívni hráči prebudit a naučiť lepšie riešiť finalnu fazu a davat goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Finální fáze je o hlavě. Na všech ofenzívních hráčích v Chelsea je vidět zbrklost v zakončení. Střely jsou z velké části zablokované, to vypovídá o neklidu v rozhodujícím okamžiku, kdy si hráč normálně zasekne, naznačí nebo posune míč před střelou. To se skoro vůbec neděje. Určitě to přijde.

Reagovat
Walter_Sobchak

Snad sa to aj pár takymito vyhrami ako doteraz zlomí, na Mountovi vidno že je premotivovaný a chce za každu cenu vidieť Chelsea vyhrat a vyhrabat sa z krízy, Werner chce zase zlomit to svoje golove sucho, a Odoi je ešte neskuseny. Preto by som tam rad s nimi videl Havertza pri ktorom je už najvyšší čas aby začal niečo hrat a prave tým kludom vo finalnej faze je on známy a tým že ho len tak hocičo nerozhodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Havertze jsem se hodně těšil, ale začínám mít pocit, že se do PL nehodí. Je to na něj rychlé, prostě nemá čas na myšlenku. Těžko říct, jestli si zvykne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně, Tuchel ukazuje, jakým nymandem byl Lampard

Reagovat
Bucky
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
krupa1919

Reagovat
Beči

Reagovat
Kucka

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
krupa1919

Reagovat
Beči

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Front hell

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se předem za spam, ale je to v rámci tématu:

Docela zajímavá začínající stránka o st. situací a současně rozebrané rohy Chelsea 19/20 a v dalších dnech budou následovat další rohy ohledně Chelsea pod Lampardem

https://twitter.com/TNP_Football/status/1357400952551190531

Doporučuju sledovat

Reagovat
Svatej

Reagovat
Psy_cho

Tohle není spam, pěkný odkaz na rozbor fotbalové situace.

Reagovat
smazaný uživatel

Nicmene v kontextu nesmyslu a picovin ve zdejsich diskuzich se to muze jako spam tvarit

Reagovat
hitZor

Reagovat
Emqick

Reagovat
FC Porto FC

Jak to Mourek myslí že to jako nebyla penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že Josého štve ta penalta, ale pravdou je, že to bylo ze strany Diera naprosto stupidní (a jeho výkon včera dost mizerný). Máchat nohama po soupeřovi za každou cenu, když jsem na zemi, to by byl útočník blbec kdyby se nehodil na zem při jakémkoliv kontaktu, který ucítí. Neumím si představit, že by to nějaký rozhodčí neodpískal.

Reagovat
hona.kub

mi se naopak Dier včera líbil, snad jako jedinej od slepic. Dřel, zblokoval velkou spoustu střel a nebýt tam on, tak ten výsledek vypadá úplně jinak...

Reagovat
jk

Kontakt nerovná se faul. Werner mohl normálně pokračovat s balónem místo toho sebou sekl o zem. Ale úplně stejně trapná pentle a vyloučení byl v zápase Arsenalu a Wolves, nebo Saints s ManU. Tak čemu se divíme...

Reagovat
Svatej

Reagovat
El Cid z City

Ta penalta je úplně mimo, přesně takové by měl var odstraňovat.

Reagovat
hona.kub

on paradoxně mu Werner na tu nohu spíš šlápl a pak spadl na zem jak zralá hruška... ale v té rychlosti by to asi pískl každý, otázka je, co by bylo, když by se hrálo s diváky... ten tlak na správné rozhodnutí při tomto zákroku, by byl ze strany plného stadionu úplně jiný a třeba by ten VAR i zaúřadoval

Reagovat
hitZor

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

práveže chyba obrancu, že neohrabane kopkal nohami na zemi v šestnástke keď ani nemusel. trafil Wernera a smola proste

Reagovat
El Cid z City

Werner mohl v klidu pokračovat,ani nemusel vyrovnávat stabilitu, jenže radši přisunul druhou nohu a žřítil se jako když v judu se učís padat a odplácávat rukama..k smíchu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Svatej

Já bych snad pro tyhle případy zavedl nějakej nepřímák ve vápně. Reálně Dier porušoval pravidla hry a jeho jednáním proti pravidlům znemožňoval soupeři hrát tak, jak by hrál, kdyby tam Eric nebyl, jenže to není faul.... Nějaký takový řešení mezi bych klidně přijal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřímý kop by nemusel být vůbec špatnej pro tyhle situace

Reagovat
Busby babes

znemožňoval soupeři hrát tak, jak by hrál, kdyby tam Eric nebyl, jenže to není faul.

je to faul. nemuzes hracum skakat pod nohy.

Reagovat
Svatej

Ja mam tu nevýhodu, ze jsem se naucil vnímat faul jako fyzickýmu zabránění protihráči neco udelat, at se snaží sebevíc a Werner nic udělat nechtel, stejně jako spousta dalsich... Dier uz na zemi byl, chtel odehrat mic a Werner vyuzil savlovacich nohou k získání kontaktu...

Tohle me sralo v době, kdy jsem ještě hrál jako mladší fifu. Uděláš skluz, tvuj hrac už setrvačnosti dojel a v podstatě je ve staticky pozici na zemi a souper do nej nabehl a prepadl. -> faul -> penalta -> ovladač na chodniku (v opačným případě zpráva o dalšího člověka, co mi dupal mámu, stejne jako každej na netu).

Reagovat
PP

to poslední máchnutí navíc bylo zbytečné a za mě zasloužená penalta.

Reagovat
icka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže chlapci chceli asi odpáliť Lamparda, keď zrazu vedia dominovať aj keď celkovo ten výkon nič moc

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jim nový trenér řekl, jakým způsobem mají hrát. Nehledej v tom nic složitého

Reagovat
Csaplárova past

Spurs totálně out. Před třemi měsíci pro mě osobně spolu s Chelsea favorit na titul. Věřil jsem těmto dvěma více než Liverpoolu a o City jsem vůbec neuvažoval. Ale časy se holt mění

Reagovat
Front hell

Tak to už je reálnější věřit v Boha.

Reagovat
smazaný uživatel

Furt je to vetsi sance, nez v pripade Arsenalu

Reagovat
Front hell

Co legenda Frank? Ten co má tu neotřesitelnou pozici a dostane dostatek času

Reagovat
smazaný uživatel

A co vaše super forma, kterou ses oháněl?

Reagovat
Front hell

Viděl si ty zápasy nebo zase vaříš z hovna?

Reagovat
smazaný uživatel

Videl, ale videl jsem hlavne vysledky a to je to hlavni

Reagovat
Front hell

Tak když jsem to psal tak jsme měli ze 7 zápasu 17 bodů,což se dalo mluvit o dobré formě. S vlky jsme byli lepším týmem i v 10. No a zápas s Villou rozhodla jediná chyba. Jinak by jsme brali v klidu bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Což by byla stejne ztrata...

Reagovat
Front hell

S letošní Villou na jejím hřišti určitě né.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud bude CFC pokračovat v tom co předvádí do teď, tak se může hodně vyšvihnout nahoru obrana zatím funguje parádně akorát mi dělá vrásky zranění Silvy a chce to zlepsit trošku tu útočnou fázi, vytvářet si vic gólových šancí, přijde mi, že se hodně nadrou na gol, ale věřím že se to časem zlepší Změna oproti Lampardový hře je výrazná takovou dominanci co maji ted, to je nádhera, snad jim to ještě dlouho vydrží

Reagovat
vicinda07

Jose povedal v all or nothing hned prvu vec ze hraci spurs su podla neho NICE GUYS a ze musia byt trochu hajzlici...o viac ako rok neskor spominam na blaznive, nervovo vypate suboje s cheslea ked to bolo casto ZA hranou a to boli teda slusni chlapci... A tito hajzlici vratane coacha tam predvedu totalnu katastrofu bez zaujatia a po zapase sa so superom skoro vybozkavaju

Reagovat
jk

Dobrej point. Pod Pochettinem ti borci v zápasech s chelski vypadali jak dobrmani co týden nežrali. Sami hráči se vyjadřovali, že je to pro ně větší derby než s woolwichem.

A včera až na Daviese vypadali všichni soft. To asi něco o kabině taky vypovídá.

Reagovat
Svatej

Z druhý strany včera tam nebylo tolik nerváků, spíš dost salámistů... Aurier působí dojmem, že má na salámu celej svět, Ndombelé je zvláštní případ. Žádnej Jan, Rose, Alli, Walker, Dembelé. Byl tam akorát Dier, snažil se Davies a pak přišel Lamela, kterej mi stihnul zvednout tlak už po pár minutách.

Otázka je jestli jste o tyhle masožravý hráče nepřišli..

Reagovat
jk

Aurier is the new Assou Ekotto

Reagovat
vicinda07

tak taky Dembele napriklad vobec nebol nervak a zakerak, len proti Chelsea a Vertonghen bol tiez o 200 percent vacsi hajzlik v zapasoch proti Chelsea ako obvykle zrejme sa nechavali strhnut atmosferou...to bol naboj, vtedy som samozrejme nejak neobhajoval velmi tu hru ale jak vravim, teraz by som videl radsej to ako toto, ze kazdemy to ma na salame...ale jak vravis, Aurier vie byt hovado ale uplne ineho typu, Ndombele, Sissoko a spol, ti asi nepoju az na krv...len teda ma prekvapuje ze pod Mourinhom isla prave aj tato stranka hry dole...zrejme uz stratil uplne vsetko co mal

Reagovat
Hokaido

Ty vzájemný zápasy mi strašně chybí, ty byly prostě top, i když jste byli hrozný hovada.

Reagovat
jk

Aspoň to bylo derby. Včera to nemělo vůbec žádný náboj pro mě. Navíc ta prohra bolí vždycky míň když vezmeš Azpilicunta přes párky.

Reagovat
Svatej

Se divim, že tě nesere víc Alonso, mě by hrozně lezlo krkem, jak takovej pomalej šváb dovede bejt užitečnej, i když na něm 80% času nevidíš nic zajímavýho.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
jk

Ten je druhej. Hraje jak v pralese, ale dřevákům z Tottenhamu dá stejně gól. Willian to samý...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icefish

Když on má perfektní ty "nelíbivý" dovednosti - výběr místa, krytí balonu, perfektní kontrolu přihrávky (směru i síly), má ránu a sřílí přesně - a hlavně, dobře se rozhoduje - prostě dobře ví, co mu vyjde a co ne, a tak dělá málo chyb. Jasně, v mnoha situacích má velký limity, za mě to vlastně vůbec není obránce, ale je to docela pan hráč

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Ale tohle je Mourinhův pohled na věc. Je to jeho taktika. Chce, aby jeho hráči byli zmrdi a aby byli všichni proti nim, stejně jako u nás nebo v Realu. Může to fungovat a nemusí. Rozhodně to není nutnost, viz Liverpool, Man City nebo Bayern - nejlepší týmy světa poslední roky a rozhodně to nejsou žádný řezníci, co by na hřiště chodili jako do války. Na druhou stranu Atleti nebo Sevilla jsou příklad toho, že to pořád fungovat může.

Reagovat
vicinda07

usiel ti asi point...ide o tom ze o tom Mou hovoril ale vobec sa to nedeje a prave vsetkym to vyzera byt teraz jedno pod jeho vedenim...a team do ktoreho prisiel a hovoril ze su vtedy NICE GUYS, tak ti tam nechavali dušu a isli az za hranu od nervov ze sa prehra...vtedy som z toho ani tak samozrejme nebol nadseny ale teraz by som to videl ovela radsej ako toto co sa predvadza teraz

Reagovat
Detective

Jasně, ale ten point je spíš v tom, že nastoupil k týmu, kterej označil za příliš hodnej a pod jeho vedenim se stávaj čím dál tím hodnější.

Reagovat
cristiano.K.

Sevilla?

Reagovat
kolouch

Určitě bych se Mourinha nezbavoval, pořád může v klubu najít uplatnění. Když má Arsenal za maskota dinosaura, proč by ho Tottenham nemohl mít taky?

Reagovat
Golasso

Busaurus. A platit by ho mohl třeba Bale

Reagovat
Zdechlina

Není to o metodách Tuchela, je to o mančaftu co se spoléhá na jediného hráče. Karma je zdarma

Reagovat
iamek

OT: Onana rok distanc za doping

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, píše se, že mu bylo zle, tak si chtel vzít prasek a omylem si vzal prasek manzelky, kde byla nejaka ta zakázana latka

Reagovat
Svatej

Mít hráči Chelsea pořádnou koncovku, tak by ta Viniciusova hlavička na konci zápasu už jen kosmeticky snižovala rozdíl... Spurs vážně včera nebyli dobří, jedinej Ndombelé (ten se tam s Mountem navzájem krásně cupoval, ty jejich konfrontace jsem si vážně užíval) a ufňukanej Toby se mi tam z pole líbili.

Ten tým na nějaký dominování na míči stavěnej nemají, ale naopak pro dobrou reaktivní hru je skvěle poskládanej. K naší klice hráli spíš něco, co připomínalo neaktivní fotbal, kdy nám vážně nechali 3/4 hřiště bez boje. Vážně netušim, jak je vůbec logicky možný, že tým brání od půlky hřiště v hlubokým bloku a přesto je na 35 metrech od brány 15 metrů čtverečních prostorový vakuum mezi útokem a obranou Mount se tam xkrát mohl při převzetí posadit na prdel a dojíst večeři, než se k němu někdo stihl dostat.

Z druhý strany bych znova chtěl vyzdvihnout jeho všestrannost... Od Lampardovskýho AM založenýho doplňování útočníka a střílení branek na startu minulý sezóny přes falešný křídlo, následně zatažený CM, v jednom zápase pak hybrid DM a box2box, aby ho teď jinej trenér používal jako takovouhle spojku mezi liniema, přičemž je fuk, kam ho postavíš, pokaždý ti odevzdá minimálně nadprůměrnej, většinou špičkove výkon. Brutálně všestrannej a chytrej hráč.

Reagovat
El Cid z City

V jakém systému a jaká pozice by podle tebe pro něj byla nejlepší?

Reagovat
Svatej

Dvě varianty pro dva scénáře

1) Realisticky - Pořád bych ho rád viděl jako druhýho nejvysunutějšího v 4-3-3. Jeho výhodou je, že je víceméně jedno, co se hraje a jakou má roli, tudíž tu svou preferenci zakládám na tom, jakej tým máme teď k dispozici. Mít skutečný DM + Mounta, kterej dělá v podstatě všechnu univerzální práci a prvotřídní AM (který všichni chceme vidět v Havertzovi), tak jsem dost spokojenej i do budoucna.

2) Přání - Nejvyšší místo v záloze. Pod ním Gallagher, kterej se ukazuje jako jeho hodně podobná o rok mladší verze, hrající o něco hlouběji a která má takovej ten Vidalovskej buldočí gen. S nima bych si dovedl na hřišti představit i nějakýho zataženýho tvořiče ve stylu Gilmoura. Ti ti dohromady by sice výškově neměli proti spoustě soupeřům šanci, ale dozadu bych takovýmu složení úplně v pohodě věřil. Doteď si pamatuju, jak Rabiot s Verattim roztrhali zálohu Barcelony oběma směrama a se správným nasazením a úkolem by měla tahle záloha zvládnout skvěle pracovat dozadu a být i dostatečně rychlá a aktivní směrem vpřed..

Reagovat
El Cid z City

Díky, doufám,že ang.repre to brzo postaví na Mountovi a Fodenovi ve tříčlenné záloze, Mount box2box,Foden CAM.

Reagovat
Emqick

Reagovat
Talker

Bude záležet hlavně, jak se bude rozvíjet.

On je schopný zahrát v té záloze všechno, ale realisticky podle mého v současnosti jeho nejlepší role je CM, kdy za ním bude jeden další hráč jistit a zároveň na něm nebude ten tlak čistě ofenzivního hráče.

Na AM je neefektivní bohužel, jeho střelba je v současnosti špatná, v tom se podle mého za ten rok zhoršil. Každopádně to není něco, co by nemohlo přijít postupně, protože on tu střelu měl.

Uvidíme, kam se pod Tuchelem dostane, protože on má fakt potenciál v té záloze všude.

Reagovat
PP

s tím AM.. Zakončování má jak holka. Ale přebrání balonu, okamžité zrychlení, kontrola míče.. to má super.

Reagovat
Talker

Tak on zakončovat dřív uměl, ale v současnosti je to špatný. Letos tam měl několik tyček, reflektivních zákroků, zblokovaných střel... To zahazování, kdy to kope do prdele přišlo až poslední dobou, kdy se snaží všechno přebrat na sebe.

Podle mého to musí protrhnout, dát 2-3 goly, aby se znova nastartoval, přece jen tu kopací techniku má famozní, půlka našich rohů smrdí golem, standartky taky kope slušně, ale nepadá mu to tam vůbec. Ve chvíli, kdy to protrhne a začne se mu to dařit, tak mu to tam bude padat. Ale to se dá říct i o Wernerovi, Havertzovi, Pulišičovi a dalších, kteří to dosrávají zápas co zápas.

Reagovat
vitasrp

Hrál na AM dva zápasy, ve kterých mu ty střely nesedly. Z toho není nutný nic vyvozovat (že se v tom zhoršil atd.), protože to je strašně malej vzorek, taky může dát za příští 4 zápasy 3 góly a bude to úplně oká.

Snad to tak bude, protože celá ta ofenziva neprodukuje čísla, který by měla, tak snad se do toho rychle dostanou.

Reagovat
Talker

Tak já to vztáhnul k této sezoně, respektive poslednímu roku, kdy mu to tam úplně nepadá. Tím neříkám, že je špatný, ale že ta forma v této oblasti není super. Podle mého je stylem hry relativně podobný Kovačičovi, kdy má akorát lepší techniku (jak střely, tak přihrávky) a podle mého by se mohl zasunout na CM, zvlášť ve chvíli, kdy hrajeme na 3 stopery. Protože v tu chvíli bychom ho měli více na míči a mohl by více kombinovat.

Tohle z mé strany není kritika Mounta, podle mého je to jeden z nejlepších a nejtalentovanějších hráčů, které máme a i díky tomu jsem nechtěl Havertze (u kterého si myslím, že je pod úrovní Mounta).

Každopádně když se na to dívám, tak jsi zopakoval to, co jsem napsal já.

Reagovat
Talker

Jinak osobně doufám, že z něj vyroste podobně univerzální hráč, jako z KdB - ten zahraje špičkově prakticky na všech postech v záloze, na křídlech i na falešné devítce.

Náběh k tomu má, spíš je otázka, jak vysoko má strop.

Reagovat
Svatej

Jak to s ním vidíš ty? Sleduješ příležitostně i Gallaghera? Docela by mě tvůj pohled na věc.

Reagovat
jk

huh? Ona a 12 měsíců ban

Reagovat
jk

Onana

Reagovat
Svatej

co udělal?

Reagovat
jk

Doping

Reagovat
Svatej

V tom ajaxu ty jejich analýzy posunuli skutečně za hranice proveditelnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

honil si ho

Reagovat
smazaný uživatel

Som to hodil pod preview Eredivisie, lebo som nevedel či to bude niekde inde. Mal som si skôr pozrieť túto diskusiu.

Reagovat
Whitemedia

"On the morning of October 30, Onana was feeling unwell. He wanted to take a pill to ease the discomfort.

"Unknowingly, however, he took Lasimac, a drug that his wife had previously been prescribed."

Reagovat
Sudsybarley

Včera při sledování zápasu jsem tak přemýšlel, jaký bude další postup v kariéře pro Lampse? Do champu logicky už nepůjde, větší klub z PL po něm asi taky nepůjde a trenér pro menší kluby aka West Brom atd taky není, takže zahraničí? Akorát mě napadlo, že by mohlo být zajímavý, kdyby šel do CP po Hodgsonovi, co myslíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

můžou mi fans Chelsea objasnit situaci kolem Marcose Alonsa? Proč pod Lampardem vůbec nehrál? Tuchel mu dal šanci a hraje dobře, proti Burnley dal i gól. I včera slušný. Chilwell bude mít co dělat, aby se dostal zpět do základu...

Reagovat
Error

Protoze Alonso je hrac do petiobrancoveho systemu, Lampard hral na 4 obrance, kde je Alonso na LB tragicky. Pod Lampardem mely jeho vykony sestupnou tendenci a vyvrcholilo to katastrofou proti WBA, kde byl o polocase opravnene stridany a potom uz cichnout nedostal.

Reagovat
Svatej

Hlavně on po tom vystřídání zamířil rovnou do autobusu a to Franka dovedlo k nepříčetnosti, to byl ten reálnej důvod... ne jeden výkon

Reagovat
Gazdo

Tak to by nasralo aj mna a takeho hraca by som nepostavil uz na ihrisko aj keby to bol Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to byl Messi, tak se mu do toho busu jdeš ještě omluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Tak Alonso hrál hovno většinu minulé sezony a v létě jsme šli tvrdě po Chilwellovi. Takže tam šlo jen o tom, kdo bude na lavičce. Alonso se odstřelil sám tím výkonem (a odchodem) .

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
Hokaido

Protože neumí bránit a je strašně pomalej. Nemůže hrát obránce v systému na 4 beky. Akorát má na obránce skvělý zakončení a asi i techniku, takže když je ve formě/hraje dobrý zápas, tak vypadá jako jeden z nejlepších obránců na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard tomu nerozuměl

Reagovat
smazaný uživatel

Nemal som nikdy rad Joseho, ale sledovať jak brutálne mu ušiel vlak je strašné repre bude pre neho vykupenim, ale keď to rýchlo neukonci na klubovej úrovni, tak sa nakoniec na neho nebude spomínať len ako na arogantného pičusa ale aj trageda

Reagovat
smazaný uživatel

tuchel a jeho klasicky pozdrav nemeckym krajanum

Reagovat
Explicitni_Euler

Konečně někdo, kdo se taky pozastavil.

Reagovat
Front hell

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
krupa1919

OT: Slyšeli jste co se včera stalo při zápase Porta? Údajně se jeden z domácích hráčů dostal nějak nešťastně do souboje s 2 hráči Porta a museli ho oživovat hned na hřišti

Reagovat
Hokaido

Takovej knockout jsem ve fotbale dlouho neviděl. Ten hráč bude rád, když z něj nebude zelenina.

Reagovat
Pony Slaystation

https://www.youtube.com/watch?v=bK5uq2UAUiY ten gólman dobrá mrdka, ja se koukl jestli to půjde mimo a pak se tam drží minutu za hlavu

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...no fuj...

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta se nepiskala proč?

Reagovat
mayday

Zrovna jsem si to pustil na posledních pár minut a za minutu tohle. Asi smůla, gólman tam vletět musí a ten obránce to ukopl těsně před ním. Akorát nechápu, proc se nepískala penalta, gólman skoro zabije chlapa a nic...

Reagovat
Spalovač šancí

Lampard mu připravil tým

Reagovat
KKralik77

Budu reagovat na kritiku kolem Wernera. Vůbec si nemyslim, že hraje špatně nebo že by ho to snad nebavilo. Spíš bych řekl, že hra na hrotu mu vůbec v Chelsea nesedí a mnohem víc by mu sedla pozice na křídle kde by mohl víc tvořit hru nebo to strhávat náběhama od půlky.

Jinak jsem viděl po dlouhý době zápas Chelsea. Takže soudím jen podle včerejšího zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Werner a krídlo? Začiatok sezóny si nevidel? plus on absolútne nieje kreatívny hráč

Reagovat
KKralik77

RB Lipsko jsem taky nějak zvlášt nesledoval,ale nehrál tam právě z křídla pod hrotem ?

Reagovat
KKralik77

Beru zpět Koukám že většinou hrál na hrotu s druhým útočníkem.

Reagovat
Talker

Tak Werner z křídla hrál, ale on nemá techniku na to, aby tvořil šance - jeho přebírání míče je relativně nejisté, přihrávky nejsou přesné. Jediné, co tam sedí z jeho strany je rychlost a taková ta agresivita, kdy fakt chce.

V současnosti je to nejspíš na lavičku.

Reagovat
Walter_Sobchak

A v zaklade kto? Najbližšie bude celkom naročny program tak asi dostane šancu aj Tammy ale uvidite že to tiež žiaden posun oproti Wernerovi nebude. A do buducna ani nehovorim, s nim v zaklade neni šanca že by sme niekedy vyhrali titul a rad by som ho videl maximalne ako dvojku. Naša jedina šanca je skusit za tohto pol roka rozohrat Havertza a Wernera pretože prave oni mali byt tí goloví hráči a ked sa to nepodari tak bude musiet v lete prist 100% Haaland alebo nejaky iny zabijak na hrot.

Reagovat
DrQQ

No, Haalanda budú musieť naklonovať, lebo toho chce každý. :-)

Reagovat
Walter_Sobchak

Je mi to jasné no, a vela klubov bude potrebovat útočníka a stopéra ako my takže to bude velky boj. Ale peňazí bude dost ked dáme top4 a predáme zbytočných hráčov takže to bude len na nom ako a pre koho sa rozhodne.

Reagovat
Squinty

Werner a tvořit hru? Vždyť ten borec jak to nemá do běhu,tak je absolutně do kombinace nepoužitelný

Reagovat
iamek

Marcos Rojo se před několika dny upsal Boce Juniors a nové angažmá nezačal nejšťastněji. Argentinského obránce čeká nucená pauza, během prvního tréninku s novými spoluhráči se zranil.

Klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Zadarmo drahej tenhle borec

Reagovat
Busby babes

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
pingla

spíš jsem čekal, že dostal rudou i na tréninku

Reagovat
Dawon

Snad se u Jonese taky podari najit 2tydenni okno, kdy bude zdravy a stihne se behem toho rychle prodat

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
icefish

Můžou bejt rádi, že nezranil někoho jiného...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Tuchel dávam ti pol roka a si vonku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Jordan Pickford is unavailable for selection for Everton against #mufc tomorrow

shit, to mame smulu...

Reagovat
iamek

Sakra :/

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
mesyas

Chudák Havertz, přes Mounta cesta do základu prostě nevede. Jsem zvědavej kde a jak s emu vyčaruje místo základu.

Reagovat
icemike

Mount záloha, havertz podhrot

Reagovat
El Cid z City

V jakém systému?

Reagovat
Talker

Tak Havertz kdyby hrál slušně, tak si cestu do základu najde. Ziyech, Pulišič, Werner, Tammy ani Giroud nehrají nijak skvěle.

Problém je, že Havertz v současnosti hraje ještě hůř, než oni, takže i kdyby mohli hrát spolu, tak to nemá smysl.

Reagovat
iamek

Leeds are showing serious interest in Oscar Dorley from Slavia Prague. The fee would be in the region of £7-million.

The 22-year-old can play either CM or LB and is valued for his blistering pace and extraordinary work-rate.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako proč ne, do rotace může být fajn, ale na pozici levého obránce bych si přece jenom představoval někoho trochu kvalitnějšího.

Reagovat
Mates_Matesović

Jose Mourinho's position at #thfc is not in imminent danger, but a defeat to West Bromwich Albion would make that quickly change. | @TelegraphSport

Reagovat
vodka

to bude super zápas, Big Sam proti Mourinhovi, to s radši sypat sůl do očí...

Reagovat
Cobra

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Solskjær confirmed that Amad Diallo will play for #mufc against Blackburn Under-23s tonight #mulive

Reagovat
Busby babes

nebrec

Reagovat
smazaný uživatel

ved doteraz si ani nevedel kto to je a uz ti vadi, ze ho rovno neda do ačka?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Busby babes

neasi.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vzhledem k tomu že trénuje furt s A, dostal 19 tak by měl být aspoň na lavičce a sbírat minutky, u23 mu nic nedá

Reagovat
Busby babes

videl jsi nejakej zapas u23 potazmo Dialla?

Reagovat
Sandstorm

Jak nic nedá? Je to 18ti letý hráč, který má odehráno pár seniorských zápasů v Itálii A ty ho hned cpeš do základu v PL. Si blázen

Reagovat
sunakashi

A vy jste vsichni blazni,protoze reagujete na zjevneho blazna ci cloveka velmi nizsiho intelektu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Čenda

amen

Reagovat
sunakashi

Fakt uz me dlouho fascinuje,a nepisu to zde poprve, ze na uzivatele Adam95 neustale reaguji uzivatele,kteri jinak vypadaji,ze jsou relativne inteligentni lide...pritom ten clovek je uplne mimo....

Reagovat
sunakashi

Jako dokazu pochopit reakce Adama95 jen pokud je mu do 15let.ale desi me,ze to 95 za jmenem je rocnik narozeni...to by bylo strasidelne....

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobra strategie, sam se ji snazim drzet, jen zrovna na eurofotbalu by se clovek podle teto strategie nemohl bavit temer s nikym

Reagovat
sunakashi

Hele nedelej z Adama95 jen tak nejakeho expresivniho typka.tenhle jede nejvyssi ligu totalni detinske hlouposti...nic ve zlym adame

Reagovat
Busby babes

ja se polepsim.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Čenda

To si zase nemyslím, v každým fan táboře najdeš spoustu zajímavejch lidí, v dobrým slova smyslu samozřejmě. Nemusím s nimi vždy souhlasit(koukám hlavně na tebe, Busby), ale mají zpravidla fakt velkej rozhled, jsou v zásadě slušný, dobře se s nimi diskutuje a hlavně, přináší do diskuze spoustu skvělejch odkazů/vtipů/postřehů/návodů na cokoli

Reagovat
Čenda

No právě.. měl by tu být denně aktualizovaný seznam těch největších tykví z každého tábora, aby nové příchozí aspoň tušil, do čeho jde

Reagovat
C-M@ster

Lol, Kun hraje Rocket League <3

https://www.twitch.tv/slakun10

Reagovat
Busby babes

je fajn videt, ze maj konicky jako kazdej jinej.

Reagovat
smazaný uživatel

spis me prekvapilo, ze RL byla ted soucasti Xgames.

Reagovat
C-M@ster

RL je budoucnost.

Teď je tam je NFL akce k Super Bowlu a udělali takovej NFL mód. Na streamu včera měli Zacha Bannera z Pittsburgu a SunlessKhan si onehdá do videa pozval dva hráče NFL, co s ním zahráli RL. Jako radši bych bral provázanost s normálním fotbalem a pořídil bych si třeba Man United skin na auto nebo gólovou explozi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to s fotbalem ma malo spolecnyho

Reagovat
C-M@ster

RL je hraním imho nejpodobnější hra fotbalu, co zatím vznikla.

Reagovat
Busby babes

Aaron Wan-Bissaka and Daniel James both have more goals from open play in the Premier League this season (2), than Kevin De Bruyne (1). There’s a stat for ya.

Reagovat
Svatej

Na jeho obranu to není uplně fér srovnání, když ho mám ve fantě..

Reagovat
Busby babes

jako s takovym handicapem je to pak tezky, to uznavam.

Reagovat
iamek

Amad 1+3. Naprosto šílený hráč

Reagovat
Busby babes

chudak Adam...

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Shoretire hattrick, cerstve 17, taky hezky.

Reagovat
r.mrazik

Někde jsem četl, že jsou z něj v klubu tak hotovi, že přemýšlí, ze by se vysrali na Jadona

Reagovat
iamek

Taky jsem to četl. Ono kdyby přišel Sancho, tak na RW máme tři mladé hráče + Mason. To by musel Sancho hrát i na jiných pozicích.

Reagovat
smazaný uživatel

Sancho je tak isto dobrý aj ako LW a Mason môže hrať tiež hocikde, každopádne, snáď Jadon k vám nepôjde, Paťko.

Reagovat
iamek

Naše U23 je zábavný tým. 14 zápasu a nejvíce golu v lize ( 39 ) a nejvíce inkasovaných ( 39 ) . Máme jednoho slušného beka a zbytek lepí záložníci nebo obránci s kterýma se nepočítá a nehráli pořádně ani za U18. Proto Wood hraje total attack a se čtveřicí Hugill - Hannibal - Shoretire - Diallo ( Elanga ) to jde docela hezky. Shoretire před 3 dny 17 let a dneska 3+1, Hannibal 1+1, Hugill 1+0 a Diallo 1+3.

Naprosto otřesný Levitt. Jeho výkon nejde ani popsat slovy . Už se nedivím, že nám ho Charlton poslal zpět.

Reagovat
Busby babes

byvaji nekde aspon highlighty?

Reagovat
iamek

Netuším. Já vždy koukám na MUTV. Stojí snad 10 liber na rok.

Reagovat
Wazza228

Na YT jsou většinou hned druhý den od někoho.

Reagovat
Busby babes

zitra kouknu, dik

Reagovat
Busby babes

diky

Reagovat
r.mrazik

O Hugillovi byl teď článek na The athletic...docela mu to teď lepí

Reagovat
iamek

Akorát je hodně hubený. Prý máme nachystany nějaký program až nabere svaly. Vypadá zajímavě. Scout co ho našel zaslouží dvě slapky na hotel a litr kvalitního rumu.

Reagovat
iamek

Jo a Shoretire dneska poprvé na jiném postu. Hrál na AM. Nikdy tam nehrál.

Reagovat
Wazza228

Asi si tam po tomhle výkonu zahraje častěji

Reagovat
smazaný uživatel

kez by se nekdo z nich jednou prosadil do Acka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele