Někdo bude muset odejít, mlžil po úvodní porážce Chelsea trenér Maresca

19.08., 09:58
Aktuality
Enzo Maresca (© Profimedia)

Budoucnost Raheema Sterlinga (29) na Stamford Bridge zůstává nejasná. Spekulacím o jeho odchodu nahrál i nový trenér Chelsea Enzo Maresca (44), který zkušeného křídelníka nenominoval k duelu s Manchesterem City a na pozápasové tiskové konferenci připustil, že se kádr londýnského klubu bude muset zúžit.

"Chci Raheema Sterlinga, ale chci i dalších 29 hráčů, které máme. Je však jasné, že pro všechny není místo. Někteří z nich tak budou muset odejít," řekl Maresca po porážce 2:0 s úřadujícími anglickými mistry. "Jeho vynechání ze sestavy bylo čistě taktickým rozhodnutím," dodal italský kouč.

Sterlingovi zástupci ještě před zápasem vydali prohlášení, že za odstavením jejich klienta mimo zápasový kádr nestojí neshody s trenérem. Zároveň ale dodali, že je celá situace zaskočila. "Vzhledem k jeho zařazení do oficiálních předzápasových materiálů klubu v tomto týdnu jsme očekávali, že bude do víkendového utkání v nějakém rozsahu zapojen," uvedli v prohlášení.

"Před sezonou jsme měli s klubem dialog a bylo nám potvrzeno, že Raheem je součástí budoucnosti klubu. Těšíme se proto, až se celá situace vyjasní," dodali hráčovi zástupci.

Sterling přišel do Chelsea v létě 2022 z Manchesteru City a od začátku se stal důležitým hráčem sestavy Blues. V minulé sezoně odehrál 31 ligových zápasů, ve kterých dal osm branek, ke kterým přidal čtyři asistence.

Hned úvod nového ročníku naznačil, že pod vedením nového trenéra jeho pozice výrazně oslabila. Zůstane někdejší anglický reprezentant na Stamford Bridge, nebo se posune o dům dál?

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Brighton & Hove Albion
1
1
0
0
3 : 0
3
2
Arsenal FC
1
1
0
0
2 : 0
3
Manchester City
1
1
0
0
2 : 0
3
Liverpool FC
1
1
0
0
2 : 0
3
5
Aston Villa
1
1
0
0
2 : 1
3
Brentford FC
1
1
0
0
2 : 1
3
7
Manchester United
1
1
0
0
1 : 0
3
Newcastle United
1
1
0
0
1 : 0
3
9
AFC Bournemouth
1
0
1
0
1 : 1
1
Nottingham Forest
1
0
1
0
1 : 1
1
11
Tottenham Hotspur
0
0
0
0
0 : 0
0
Leicester City
0
0
0
0
0 : 0
0
13
West Ham United
1
0
0
1
1 : 2
0
Crystal Palace
1
0
0
1
1 : 2
0
15
Fulham FC
1
0
0
1
0 : 1
0
Southampton FC
1
0
0
1
0 : 1
0
17
Ipswich Town
1
0
0
1
0 : 2
0
Wolverhampton Wanderers
1
0
0
1
0 : 2
0
Chelsea FC
1
0
0
1
0 : 2
0
20
Everton FC
1
0
0
1
0 : 3
0

Autor: Livesport.cz / Reuters

Komentáře (316)

Přidat komentář
pobody's nerfect

Někdo půjde z kola ven. Tipuju Maresca

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greaber

Reagovat
uff

Reagovat
hornito

Reagovat
Kucka

Reagovat
Bakary3

Taky mě hned napadlo, že tohle někdo šeredně odsere

Reagovat
kbtk23

Reagovat
Manik...

Reagovat
Salfovic

On třeba taky.

Reagovat
avicii

Reagovat
772jozef

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
M.Vaza

Yes, kdo asi

Reagovat
LyEX

Nie to majiteľ nerozdýcha, takéto vyjadrenia. Sterling sa čo tvári, bude hrať keď bude hrať, žalovníček.

Reagovat
FC Porto FC

Všichni co nebyli v nominaci krom Jamese půjdou z kola ven

Reagovat
Hurrikane

Ano, pane trenére. Pokud nechcete hrát NFL, tak někdo bude muset odejít..

Reagovat
JackDaniels.

*aj NFL

Reagovat
Nuno čomes

Když jsem viděl tu sestavu, tak to byl dobrý mišmaš. To tam nemá hlavu ani patu

Reagovat
Svatej

Zrovna sestava je úplně normální, wtf

Na tom klubu je tolik věcí blbě, ale soucasnej první tym ma slabinu možná tak na stoperech, zbytek je akceptovatelnej materiál

Reagovat
Seydou Doumbia

guiu a veiga tam nesedí, zrovna tyhle dva cápky bych si z 48 hráčů nenechal ti potřebují pořádný tým, kde budou víkend co víkend hrát, aby někdy mohli být posily pro chelsea mi příjde

Reagovat
Svatej

Jako možná jo, ale ten klub je ted vedenej tak, že veterána jako backup na zadnej post přivádět nebude, takže tam chces akceptovatelnou mladou kvalitu a vytvořit prostředí, ve kterým se ti mladí neustále perou o flek no

Ve výsledku to první výsledky má treba v Gustovi, kterej se.privadel na post, kde mame nejkvalitnějšího možného hrace a on ted bude hrat základ možná i přes Jamesovu přítomnost

Druhá věc, přímo návazná - ten tym je strasne krehkej a furt je nekdo zranenej, tak zas tolik nevadi, ze je x.mladych na lavičce, protože si zahrajou až až

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak Hodně Gusto je mistr z Lyonku, tak ten má základ snad automatický daný. Pořád má herně dost nedostatků, ale lepší on než 1 za 3 měsíc zdravý James. Musí tam být někdo kdo to stabilně odehraje celou sezonu.

Reagovat
Nuno čomes

Kvalitu Kovacic si včera u toho gólu ty dva kvalitní hráče za 237 mega namazal na chleba

Reagovat
Svatej

??? Jako že když je hráč drahej, tak ho nikdo nemůže obehrát, nebo co to meleš zas za hovadiny tyvole?

Reagovat
Nuno čomes

Úplně normální

Nakoupit hráče za rakety a pak to slátat do sestavy je umění no. Kde máte koncepci, styl hry, osu týmu? To je jako Enzo? A gólman, kterému jste přivedli na místo další 3? nebo někdo z těch 20 hráčů mimo nominaci?

Reagovat
Nuno čomes

Ale ty hráče ani pořádně neznám, tak pokud to je dobrý matroš tak možná. Otázka zní, jestli z toho třeba za 2 roky něco bude.

Reagovat
Miguel19

Takže je neznáš ale je to dobry mišmaš

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nuno čomes

No krom těch ze základu ani ne, ale ty neznáte pořádně ani vy, tak nevím na co si tady hrajete. A že to tam je čistý mišmaš, to je prostě fakt

Reagovat
Miguel19

Jasně no. Ty sem přijdeš jak největší odborník, že je to mišmaš a pak prohlásíš, že ty hráče pořádně ani neznáš.

A když přijde nový trenér, tak se logicky styl hry nějaký čas hledá. Ale i včera proti City bylo vidět, co chce Maresca hrát.

Ale my si na něco hrajeme, ok.

Reagovat
Svatej

Vi dokonce, který hráče ty znáš a který ne

Reagovat
Bandita_Harry

Takže vám všetky tie prestupy, stav a počet hráčov prídu úplne normálne hej ?

Reagovat
Svatej

?? To jsi z toho vyvodil?

Reagovat
Front hell

Reagovat
Svatej

Takže jinými slovy víš úplný hovno o tom, jakej je plan, jakým způsobem ta politika klubu funguje, neznáš hráče, ale presto na to vsechno máš silnej názor. Klasickej diskuter 21.stoleti v kostce

Nevim co ti na to dál říct, v podstatě sis odpověděl sám - víš kulový

Reagovat
Seydou Doumbia

taky je možnost že kulový ví i Boehly a může to dopadnout katastrofou

Reagovat
RKBoy

tak Boehly už s prestupmi tiež nič nemá, že.

Reagovat
Svatej

Ten to už neřídí, ale jasně,. možná klub s touhle strategii špatně odhadnul hřiště, na kterým hrají a ten jejich Dodgers model nebude fungovat, ale hadam, že na to se bude přicházet postupně

Ja jsem zatim spíš pesimista, ale ciste z hlediska soucasnyho A tymu si nemyslim, ze je to průser. Spousta těch fotbalistů tam jsou fajn kopačky

Reagovat
mesyas

Po 2 letech tam žádné zlepšení není, skladba týmu je stále tragická. Enzo - Caicedo - Lavia podle analytických stats fungovala, ale v případě Enza - Caiceda nefunguje. Jak píšeš nahoře, tým je hrozně křehký a někdo je neustále zraněný a tak je tu minimální šance, že se nějak sehrají a vytvoří se ta kostra týmu. A teď přivedli další sklo v podobě Pedra Neta, který zvládne odehrát průměrně 20 zápasů za sezonu, k čemu ti je takový hráč(i když může být sebevíc lepší)? Nedivil bych se kdyby se další rok sháněl brankář, protože oni kupovali Jorgensena jako dvojku co má potenciál být jedničkou(stejně jako u Petroviče) a Sanchez je prostě průměrný brankář a lepší už se dovolím říct, že nebude.

Nedávno jsem viděl vyjádření Marescy, že je plán na 5-10let, letos to už bude třetí rokem a když se podíváš na tým tak obrana neexistuje(a to stála dost), střed nefunguje z hlediska kompatibility a útok je až na 2-3 jména taky průměrný. Teď se spekuluje o Felixovi a já se ptám, kde by hrál? Vždyť se nedokázal ještě najít místo pro Nkunka.

Reagovat
Svatej

Nefunguje? Vždyť spolu hrajou rok, ze kteryho jeste Enzo většinu času buď hrál zatizenej nebo nehrál vůbec, proč vytahuješ tenhle závěr tak brzo?! Dokonce i za půl roku v případě, že budou hrát dal, nude brutálně brzo na hodnocení, natož teď

Golman souhlas, tam se nepodchytil ten hlavni krok vzit dobrej zaklad a okolo něj stavět vatu.

Střed je v pohodě, o ten mam absolutně nejmenší starost a utok je mladej. Pochopim skepticismus, ale vynášíš nad hračema soudy hrozně brzo. Ještě to pochopim u trenérů, kde se daji určitý zaklady implementovat ihned a tak rychle vidíš změnu, ale hráči takhle nefungujou

Reagovat
Talker

Vždyť spolu hráli sezonu v kuse a nejlépe to vypadalo, když byl Enzo po operaci mimo. To dost říká.

Reagovat
Svatej

Sezonu vkuse pres zranění Enza a to ještě poslední 1/5 nehrál, to je hrozně málo prostě

Reagovat
B3n

Reagovat
Nuno čomes

Vím o tom asi tolik jako ti v tom klubu. Ale divím se, že zrovna ty tam nemáš funkci s takovým přehledem. Až zas skončíte hluboko v poli poražených, pak se můžem pobavit.

Reagovat
Svatej

- Vždyť ty ani nevíš, kdy použít měkký i

- v jedny větě řekneš, že víš to, co já a v druhý ironicky, že s tím přehledem mám mit v klubu funkci.. ty prostě nedokážeš bejt konzistentní ani sam se sebou, přemýšlíš aspoň trochu nad tim, co plácáš?

- a když skončíme vysoko, tak to se bavit nemůžem

Uuuuf, nechci diskuzi uzavírat jen proto, že jsi hloupej, ale vadí mi, že s tim ani nepracujes a nedáš si teda aspon práci, aby jsi svoje nedostatky zakryl.

Reagovat
Svatej

A nebo jsem hloupí oba a tím "ti" jsi nemyslel mě, ale lidi v klubu.

Sice to je zas neskutečně hloupej nonsense, ale dělá to dvě z mých odrážek zbytečný a směřuje tvoji hloupost jinam.

No, vyber si

Reagovat
Nuno čomes

Zkousíš tady něco s měkkým i a přitom sám nevíš.

Konzistentní říkáš.. Proto sis vybral k diskuzi místo položených otázek v prvním komentu raději koment druhý, asi že jsi nad věcí nebo něco takového.

Bavit se nemůžeme hlavně proto, protože jako jejich fanoušek nemáš ani náznak soudnosti a objektivity. To, že někdo po chvíli o někom bezdůvodně napíše, že je hloupý, je spíš úsměvné. Jelikož to nevtrdíš o sobě, jistě přijdeš na to proč.

Jo a taky hlavně za to používání koncovky -ej, to je zlo samo o sobě.

Reagovat
Svatej

Vybral jsem si ho z jednoduchyho důvodu.

Ty jsi sám zpochybnil, že je to mišmaš a hned následně řekl, ze ten tým neznáš, čímž jsi svůj vlastní komentář kompletně pohřbil a nebylo potřeba na něj reagovat.

Je to jako přijít do autoservisu a zpochybnit metody automechanika při opravě aut, když ani nevíš, jestli zrovna opravuje auto nebo koloběžku, prostě jseš oprávněně za primitiva.

Abych parafrázoval přímo tebe

Zkoušíš tady něco o soudnosti a objektivitě, přitom nejenže vůbec nevíš nic o objektivitě ani soudnosti, ale ani o mně, protože zrovna ja jsem tu vůči klubu nejvic kritickej z cely fanbase, což z tebe zase dělá primitiva, po několikátý v jediným vlákně

A hloupej jseš, sorry not sorry. Tvoje myšlenkový pochody absolutně postrádají logiku, chodíš sam proti sobě a při výběru kritérií k hodnocení si volis nesmyslný možnosti jako to, ze Kovacic nekoho obehraje, takže je ten hráč k hovnu jsi hloupej, ale není to konec světa..

Reagovat
Transfermarkt

Hele, proč tady spamuješ, když je evidentní, že víš o fotbale tužku?

Reagovat
icka

ty jsi mimo

Reagovat
Csaplárova past

A to si vezmi, že to bylo vesměs to NEJ co mají

Chyběl jen James a Callagher

Reagovat
Figurehead

Reagovat
Talker

Trojice Caicedo-Lavia-Enzo hrát spolu nemůže, no. Což je blbý, když všichni stáli raketu.

Reagovat
Mastný Chobot

Kto by to bol povedal, že mať 30+ hráčov v áčku môže spôsobovať zlú atmosféru

Reagovat
M.Vaza

Chce to novou krev

Reagovat
vladino10

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
avicii

Reagovat
Euphael

Reagovat
772jozef

Reagovat
uff

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Csaplárova past

Na lavičce a na tribuně byli včera hráči v hodnotě 600 mega

Reagovat
M.Vaza

A reálná hodnota? Za ty týpky pravděpodobně nikdy nikdo víc nevysází, než právě Chelsea

Reagovat
Csaplárova past

Co je to reálná hodnota a kdo ji určuje? Prodávající, kupující nebo fanoušek na internetu? Prostě ti borci stáli 600 mega

Třeba takový Sterling nebo Lukaku ... co je u nich reálná hodnota? Budeme se na to dívat současnou optikou nebo tehdejší, když přišli?

Reagovat
Vsadim gule

Pak se má člověk dostat na stadion když ho z půlky zaberou hraci

Reagovat
uff

Reagovat
Jkb

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Salfovic

A pak tam má být nějaká atmosféra, když nehrající hráči jen pičujou.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
icemike

Reagovat
Miguel19

Tak hlavně že chtějí ještě Felixe a Osimhena...

Reagovat
$dolar$

Tak hrotak prijit musi, Jackson je vtip.

Reagovat
Csaplárova past

Kdyby proměňoval ty šance, tak by byl dělo. Koncovka bída ...

Reagovat
Ranoth

Takze horsia verzia Nuneza ?

Reagovat
Csaplárova past

Tutovku nedá ale co nemá dát tak promění

S balónem se tam motá jak špina v kýblu, v repre 14 zápasů a 0 gólů

Reagovat
Kixi Syhimour

On je bohužel zatím jeho lepší verze

Reagovat
Seydou Doumbia

nunez je lepší hráč o dost podle mě

Reagovat
avicii

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Front hell

Reagovat
$dolar$

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Eichel

Reagovat
LFCreds

Reagovat
Gunner14

Reagovat
masina_LFC

tak to ani náhodou

Reagovat
fff

Reagovat
Salfovic

A ještě od fanouška Poolu.

Reagovat
O.Giroud

to keby fenix videl

Reagovat
Kixi Syhimour

Tady se to strhlo , myslel jsem to jenom z pohledu gólových statistik, protože diskuse byla o proměňování šancí, jinak bych taky měl samozřejmě radši Nuneze, klídek.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kissak

Však jsme se také celou sezonu dobře bavili.

Reagovat
Neutron

Felix je hrotak jak oci…

Reagovat
Greaber

Potter šel po 31 kolech. Maresca toho bych tipnul tak na 10 kol max.

Reagovat
Kornovec

Taky nechapu proc byl kapitanem Enzo. Ale moc na vyber tam nemas. Jediny lidr je asi Palmer. Nemaji lehky los. Maresca muze byt venku opravdu rychle

Reagovat
SunFells

Lídr Palmer

Reagovat
pobody's nerfect

Ma stejné jméno jako trenér.

Reagovat
Busby babes

tak ma byt zastupcem, ne? Jen teda po tom jeho letnim extempore docela nestastny...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Tak ono je nešťastný, že by neměl být v základu s jeho výkony za poslední rok.

Reagovat
M0rb1D4S

By mě zajímalo, proč ze všech, zrovna ty, budeš pořád dookola psát tuhle sračku, když moc dobře víš, že většinu loňské sezony odehrál s kílou, ale když byla většina kádru zraněná, tak prostě hrát musel.

Reagovat
Ranoth

Palmer je zatial len one season wonder

Reagovat
Talker

Enzo je one tournament (2 years ago) wonder.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Nizzie

Reagovat
martin.b

Reagovat
avicii

Reagovat
772jozef

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
romeo351

Reagovat
EZ

Frank de Boer sa trasie o svoj rekord

Reagovat
raduinho

Díky Boehly za zničení milovaného klubu. Cirkus Chelsea.

Reagovat
Godwinson

Na co cekaji s tim Osimhenem

Reagovat
Csaplárova past

Patová situace. On do Chelsea nechce, ale nikdo jiný ho taky nechce

Reagovat
Svatej

My ho taky zas tolik nechcem -> ve vztahu k platu

Reagovat
Seydou Doumbia

vy ho zas potřebujete

Reagovat
_Franklin_

Ne! On do Chelsea chce, ale Chelsea mu nechce dat tolik penez, co on chce

Reagovat
Csaplárova past

Minuly tyden psal Romano, ze tam nechce. Kazdopadne prijde Felix

Reagovat
_Franklin_

Osimhen mozna taky, uvidime

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
M0rb1D4S

Ne, nic takového nepsal. To sis akorát vycucal z prstu.

Reagovat
Talker

Je to patová situace.

- Chelsea chce za Lukaka 35mega+, Osimhena ideálně za 70 s tím, že plat bude mít v rámci té struktury (pod 200k/w). Ideálně kdyby si vzali za dalších Sterlinga a bylo to téměř šul nul.

- Neapol chce Lukaka za 25, Osimhena prodat za 90.

- Osimhenovi je u prdele, kam půjde, pokud to bude v Evropě a nasypou mu raketu, ideálně 300k+.

Já nečekám, že to dopadne

Reagovat
Seydou Doumbia

takže tutovka že půjde do pesgay, protože ramuš je na 3 měsíce zraněný a bicykel miami to sám na hrotu neutáhne

Reagovat
Talker

Hele je možný, že Jackson zkurví další zápasy další zakončení a ofsajdy a vedení ztratí trpělivost a koupí ho. Stejně tak Neapol se může posrat z Conteho keců.

U tohohle vedení prostě nikdy nevíš.

Reagovat
Csaplárova past

Jedina moznost je prestup k Chelsea. Kdyby Contemu prodali Osomhena a neprivedli nahradu, tak jim to tam vypali do zakladu a pujde do hajzlu.

Myslim, ze nastane doba, kdy Chelsea bude tezce tahat za kratsi konec v prestupech. S tema debilama by nikdo nemel delat byznys, protoze tohle je absurdum non plus ultra co tam se deje. Bud tam perou prachy nebo je tam tisknou

Reagovat
Kornovec

Ted prichazi Neres z Benfiky. Jinak vymenit Lukakua za Osimhena muze jen Conte. Total fail. Neapol bude hrat spodek tabulky a hlavne me mrzi Osimhen, jak s nim klub vytira podlahu a ani nemuze trenovat s tymem

Reagovat
Maximm9

CHudacek Osimhen, ktery prodlouzil jenom kvuli te vystupce a uprostred sezony, kde hral hovno nebo byl zraneny, tak oznami, ze v lete chce odejit a nebude pokracovat. Takze je logicky na prestupove listine.

Nevidim duvod, proc by mel byt s tymem, kdyz se snazi odejit do Chelsea nebo PSG. Jen nedomyslel, ze s takovym poslednim rokem co ma za sebou se bude tezko tymum davat 130mega za nej.

Reagovat
Kornovec

tohle je ovsem vymysl medii a Neapole. Nikde neni napsano, ze Osimhen pozadal o prestup. Kvara taky rekl, ze by pripadne odesel, ale to nic neznamena. Conte s nim mel hodit rec a nevymyslet nesmysly s Lukakuem

Reagovat
herbage

Vysvětlí mi někdo prosím kontext "I want all 30 players", když má aktuálně v A-týmu 42 hráčů? Těch 30 vyvolených má někde v hlavě nebo to ti hráči ví a bylo to s nimi komunikováno?

Reagovat
M.Vaza

To je dalších 30 co by chtěl

Reagovat
Error

Nema v A tymu 42 hracu, konec vysvetlovani.

Reagovat
herbage

a kolik jich má v A-týmu?

Reagovat
Error

Nedavno jsem narazil na tweet, ze na treninku bylo 23 hracu nebo kolik. Takze takovy je realny stav. Lukaku, Kepa a kopec dalsich mladiku, kteri jsou v tom poctu 42 hracu, ocividne nejsou A tym. A protoze trenuji oddelene, tak s nimi samozrejme bylo vykomunikovano, ze do Acka nepatri.

Reagovat
SunFells

A odchovanci jsou už zabalení v krabicích u příjezdovky

Reagovat
Error

z neceho se elektrina zaplatit musi

Reagovat
herbage

Díky, u vás musí být "radost" pracovat

Reagovat
Error

Podle me uz nove prichozi podepisuji smlouvy s pistoli u hlavy, jinak si to nedovedu vysvetlit.

Reagovat
herbage

Tak chodily tu vloni zprávy, že atmosféra na trénincích není dobrá, že při 30 hráčích A-týmu se jich spousta cítí odstrčená a nějaká parta se asi těžko utvoří, možná kolem těch, co pravidelně hrajou. Ke konci sezóny už tam byly nějaké návyky, teď se všechno zbořilo a znova překopalo. Stanrdem v projektech je, že se všechno může překopat, ale postupnými iteracemi se vytváří stabilní prostředí, ve kterém mohou všichni předvádět optimální výkony. Z tohodle pohledu mi přijde, že jste furt na začátku. Že k vám hráči chodí bych viděl jako mix peněz, prestiže a dlouhodobého zajištění (dlouhodobé kontrakty). Taky je to dáno tím, že ostatní kluby mají problém utrácet, takže i přesun k vám se může jevit jako posun vpřed, protože jinak by byli nuceni zůstat v menších klubech

Reagovat
mesyas

Ten plat není zas tak velkej, ale když to nabídneš takovýmu Veigovi nebo Hallovi(60-100k), do Chelsea teď chodí průměráci nebo talenti, nějaká vyloženě velká kvalita tam nešla ani si nepamatuju. Takový Liverpool před Kloppem.

Reagovat
Bandita_Harry

Heh o hráčoch čo podpisuje Chelsea sa mohlo aj Kloppovi snívat

Reagovat
Nuno čomes

To, že netrénují, neznamená, že do áčka nepatří

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Talker

Hele záleží, jak se na to díváš. Pod smlouvou sice podle transfermarketu je 40+ hráčů, ale spousta těch hráčů s ačkem ani netrenuje. Když se koukneš na ta jména na TM, tak u golmanů je to vidět.

- s Kepou ani Petrovičem se nepočítá, ti si hledají klub na přestup/hostování.

- Bergstrom je golman z juniorky, který byl na lavičce při zraněních, jinak by v ačku nebyl.

Podobně jako Bergstrom na tom jsou Washington, DDF, George, Anjorin, Kellyman, Angelo, Casadei, Acheampong, Humpheys - hráči mezi juniorkou a ačkem, kteří půjdou na hostování/přestup/zůstanou v juniorce. Pokud přijde ještě hrot, tak dost možná i Guiu.

To tě dostane na 30 samo o sobě.

To už máš 13 hráčů a jsi na 30. Přidej si Chilwella, Chalobaha, Gallaghera, Broju, ze kterých chtějí vytřískat FFP profit. Pak "ještě poslední kousek puzzle" Lukaku a teď Sterling.

Reagovat
herbage

Ok. Já na to koukám, že je pěkné si říci, že s tímhle a s tímhle nepočítám, ale ve výsledku je tady ještě vůle hráče a kupujícího, které nemáte pod kontrolou. My taky nepočítali se Cedricem/Pepém, apod., ale nikdo je nechtěl a tak zůstali v kádru. Jestli vám se je podaří všechny do konce přestupáku někam udat, tak OK. Ale třeba Chilwell nebo Sterling budou s jejich platy téžké oříšky

Reagovat
Talker

Jasný, ale my pro ně ani to místo v ačku nemáme, abychom je tam zapsali. Takže u některých je to fakt jasně dané.

Reagovat
Talker

Jinak jasné to je u Kepy, Petroviče které prostě nezapíšeme na soupisku, i kdyby odmítli odejít, protože pro ně prostě není místo.

Reagovat
Nizzie

To bude záležet, jak k tomu Chelsea přistoupí, jestli budou ochotni ty hráče pustit s peněžitou ztrátou obdobně, jako se to dělalo u nás s deadwoodem, nebo budou chtít z každého jednoho něco získat. Pak se klidně může stát, že ti hráči radši budou sedět na tribuně v Chelsea než že by odešli. Díky bohu za to, jak to u nás Edu s Artetou provedli a že tu přestavbu, která by se jinak táhla x let zvládli za 3 roky cca.

Reagovat
herbage

Tak chce to hodně koncepční práce. Vlastně zůstali jen hráči, kteří mají elementární kvalitu a když se nepovedou prodat, tak zůstanou součástí áčka a jede se dál. Když už pal někdo odejde, tak je součástí gunneří rodiny i nadále a všichni spolihráči při odchodu člena A-týmu dávají na socky smutné smajlíky a srdíčka. Taky na fotkách z tréninku je vidět, že jsou jedna rodina a nikdo není bokem

Reagovat
Nizzie

Jasný, já myslel situaci z před cca tří let, kdy jsme se zbavovali všech Luizů, Aubameyangů, Maitlandů apod. Tam jsme byli ochotní jít do toho rizika, že se ti hráči nakonec neprodají a půjdou zadarmo s tím, že jim vyplatíme zbytek smlouvy, a to jenom proto, aby se pročistil vzduch a změnil se klub od základu. A evidentně se to povedlo. Druhá věc je, a to nejsem schopný posoudit, jak zmiňuje Talker, že Chelsea si to z hlediska FFP/PSR dost možná nebude moci dovolit. Respektive musí ty hráče dobře prodat, aby ta ztráta nebyla tak velká.

Reagovat
Talker

Tak ono třeba u Kepy se nám vyloženě vyplatí pustit ho zadarmo než aby tu zůstal na tribuně, protože amortizace je nějakých 10 mega, plat taky, kdežto odchod zadarmo je jen ta amortizace.

Jen je otázka, co si můžeme dovolit, protože vytéct na téhle trojici/čtveřici 50 mega v rámci PSR/FFP by prostě mohl být průser.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Talker

S peněžitou ztrátou nejspíš ano, problém bude amortizovaná ztráta.

My jsme ready pustit Kepu za nějakých 8-10 a Lukaka za nějakých 30-35, aby z toho nebyla ztráta v rámci PSR/FFP (přičemž dohromady stáli tak 160). Podobně to bude u Sterlinga (stál nějakých 45-50, 40% amortizováno, tj nějakých 25-30 bychom chtěli?).

Respektive nějaká menší FFP/PSR ztráta by se asi zkousla, ale to záleží zase na tom, kolik vytřískáme z odchovanců, kteří by měli tu ztrátu pokrýt (Gallagher, Chalo, Broja).

Reagovat
herbage

Broja se bude prodávat fajn, když u vás hrál loni první půlrok hovno a druhý Fulham radši zaplatil prachy navíc, než aby ho musel stavět

Reagovat
Nizzie

Otázka pak je, kdo je za ty peníze koupí (Lukaka, Kepu a Sterlinga) s tím, že v takovém případě oni budou pravděpodobně chtít mít jistotu, že si minimálně nepohorší. Nemají důvod jít s platem dolů.

Já si právě myslím, že pokud byste chtěli zmíněné tři prodat, tak ta ztráta bude velká a nepokryjete to ani prodejem odchovanců. Ta situace je u vás teď defacto bezvýchodná, protože i tím, jak se na přestupovém trhu chováte momentálně se mi zdá, že jste se zahnali sami do kouta. U nás jsme se aspoň nemuseli strachovat o FFP/PSR, takže prostě jsme byli evidentně připraveni ty hráče nechat jít i s tím, že jim vyplatíme zbytek smlouvy a tu rozvážeme. Byť to samozřejmě vypadá špatně, ale bylo to efektivní. Ale u vás to asi ani není možné.

Reagovat
herbage

Lukaku ale půjde s platem dolů, pro svojí lásku ke Contemu je schopen leccos obětovat. Blokátorem je ale Osimhen, který nechce k velbloudům, ale chce dlouhodobý kontrakt a cca 300kpw. A Neapol nemůže mít 2 takové borce v kádru

Reagovat
Talker

To je otázka, no. V tuhle chvíli nevíme, ale řekl bych, že ani jeden nebude chtít úplně být rok bez fotbalu a sedět na tribuně a trenovat individuálně.

Lukaku je ochotný jít s platem dolů, už loni to udělal.

Sterling vypadá, že má na výběr - buď bude dělat 3. variantu na LW, což ho úplně netěší a bude hledat jiné možnosti podle toho vyjádření.

Kepa má rok do konce smlouvy.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Svatej

Jako bezvychodnou ji lidi povazovali i pred rokem, to je furt

I ted jsme utrzili na prodejich ranec a narozdil od zbytku světa nejak umime prodávat pořád i ty nechtěný hráče..

Reagovat
Nizzie

No loni bych já třeba ještě neřekl. A bezvýchodná úplně není ani teď, to jsem nezvolil vhodné slovo, ale rozhodně jste tu situaci letos řekl bych nevylepšili.

To zas jako jo, to se musí nechat, že prodávat pořád umíte. Taky vám s tím občas rádi pomůžeme. Ale zase je rozdíl prodávat třeba Broju, který sice má za sebou ne úplně úspěšné období, ale pořád je to relativně mladý hráč, který se může chytit, a nebo Sterlinga, který je na sklonku kariéry a pravděpodobně bude chtít ranec a je mu u zadele, kdo mu ho dá. Uvidíme, jestli se vám podaří prodat rozumně i Sterlinga (vole hlavně ať s ním nemá Arteta nějaký plán bože ).

Reagovat
PP

Být fanouškem Chelsea musí být za trest posledních pár let. Rotace trenérů, hráčů, tím pádem i hry jako celku.. chudáci.

Přitom včera mělo City bez Rodriho docela slušný průchoďák v tom středu.. škoda.

Reagovat
j_mrazik

Co to je za módu litovat fanoušky Chelsea?

A to, co jsi vypsal, tu je od 2003 úplná normálka.

Reagovat
Seydou Doumbia

Do pár let se to snad celé změní. Každý hráč automaticky bude patřit Chelsea a zbytek týmu si je formou draftu budou pujčovat na sezonní hostování.

Reagovat
Talker

Co si budeme povídat, odchod Sterlinga mi vůbec vadit nebude.

Na druhou stranu ho naprosto chápu. Tohle je výsledek toho, že nakoupíš kotel hráčů a pak se snažíš kotel vypakovat za každou cenu a spousta těch hráčů je někde mezi - možná budou součástí ačka, byli na pre-season, hráli tam, ale možná se koupí ještě jedna posila, která je nahradí...

Sterling viděl, jak se jednalo s tou generací, která přišla před ním, že nejlepší hráč předchozích let Mount byl vypakován a ještě se to hodilo na něj, teď se dělá to samé s Gallagherem, který byl většinu zápasů kapitánem, Chilwellem, Chalobahem a dalšími.

Tohle musí zákonitě u těchto hráčů vytvořit fakt toxickou atmosféru, protože prakticky celé léto nevíš, na jaké straně budeš. Jestli budeš v základu, na lavičce, součástí ačka nebo tě vyšoupnou kompletně.

Takže já vůbec neočekávám od těch hráčů nějakou loajalitu či profesionalitu, protože klub nemá vůči těm hráčům žádnou také.

Reagovat
Seydou Doumbia

dobrý popis

Reagovat
Svatej

Reagovat
herbage

Sterling to pochopitelně viděl, ale pro něj to byla šance na poslední velký kontrakt, aniž by musel někam k velbloudářům. Já jen doufám, že vám nebudeme aktivně pomáhat s jeho novým angažmá my

Reagovat
Talker

Tak on přicházel ve chvíli, kdy tu byl Tuchel, vítěz LM, noví majitelé koupili postarší hvězdy a chtěli z toho vytřískat ještě nějaké tituly.

Pak o půl roku později zjistili, že jsou úplně mimo a TOP3 hráč zlatého míče je hráč na pomezí lavičky a základu a kompletně to zabalili.

Reagovat
Seydou Doumbia

Proč lidi píšou my a pak ani nemají oblíbené týmy vyplněný ach jo

Reagovat
Modřín2

Aby si nebyl nemile překvapen.

Reagovat
Front hell

Protože ho sralo,že lidí hned reagovali útočně na jeho oblíbený tým. Jinak ti poradím. Kdo rád v Anglii bere ,,odpad" z Chelsea ?

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak nikoho kdo je alespon trochu v pořádku nemůže nasrat nějaké negativní komentáře na nějaký blbý fotbalový tým ne? Nebo to lidi fakt tady z toho jsou v depresích, nežerou, brečí doma protože nějaký no name jím urazil jejich tým? Tak špatně na tom tady snad nikdo není.

Reagovat
Front hell

Neřekl bych že v depresích,ale spíše že místo normální odpovědi se vše vztahovala na jeho oblíbený tým.

Reagovat
Seydou Doumbia

klasika ef no...to je jako tu napsat 10 řádku a někdo vypíchne jedinou chybu co si tam udělal a text v hajzlu, zbytečné psaní

Reagovat
Front hell

Reagovat
Salfovic

To je prostě daň za to my.

Reagovat
Error

za 11 let na EF uz bys mohl vedet

Reagovat
Nizzie

Třeba nemají oblíbené, ale milované.

Reagovat
_Franklin_

Front hell taky fandi Slavii a radsi to tam nemá

Reagovat
Nizzie

Ale tak to je pochopitelné, taky bych se za to styděl.

Reagovat
_Franklin_

Reagovat
Front hell

Pěkně popsané

Reagovat
PP

Evidujete někde někdo horší vedení top klubu než co předvádí Chelsea od odchodu Abramoviče? Snad jen Barca a finanční gramotnost Bartomeua a možná úpadek Juve..

Jak jsem vás měl za fakt nepříjemného rivala, který navíc s náma hezky vyjebával na transferech (my vám Girouda, vy nám Luize s Willianem), tak teď je mi vás druhým rokem fakt líto.

Reagovat
Busby babes

tak uvidime, jak na tom budou letos. Prvni sezona po odchodu Romana divoka a rekneme vyjimecne spatna. loni uz to meli hlavne na jare docela fajn. jen holt konkurence za posledni 3 roky vzrostla, je tu Newcastle a Villa.

Ale porad maji hodne kvalitnich hracu a mozna i kvalitniho managera. Vcerejsi zapas nebyl nijak strasnej, hrali proti City, vytvorili si obdobne sanci ale proste udellai jednu chybu u prvniho golu a druhej strela z dalky, kterou golman spis mel mit... pristi 2 zapasy imho daleko vic ukazou, jak na tom budou.

Reagovat
Figurehead

Reagovat
Talker

Tak na druhou stranu City nehráli nikterak skvěle, nebyl to jejich válec, chyběli jim hráči a přišlo mi, že jedou na půl plynu po golu,...

Uvidíme jak to bude vypadat dále, pokud budeme cpát Enza na advanced CM, tak jsem Enzo(2x) out.

Reagovat
M0rb1D4S

A zase. Znehodnocovat vlastní výkon a hodit to na soupeře

Reagovat
Manik...

Reagovat
avicii

pekne zhodnotenie... u vas je taky bordel ze na mieste nášho vedenia by som vám tam poslal stovkecku za Caiceda

Reagovat
Bandita_Harry

Nech si ho nechajú

Reagovat
avicii

Strašne chcem posilu na DM

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Sterling a loajalita?

Reagovat
Geordies

Mi to teda celkově přijde naprosto šílené. V podstatě každé léto se v Chelsea změní trenér, který má svou filozofii (logicky), své oblíbence s tím, že má od vedení volnou ruku, aby si projekt vytvořil podle sebe. Z Chilwella a Gallaghera jeden kouč udělá týmové lídry, aby je druhý trenér označil jako postradatelné.

Jednak to musí být masakr pro hráče, jelikož si nedovedu představit týmovou chemie, ale nezávidím ani fanouškům Chelsea, protože pod Boehlym ten tým nemá žádnou tvář a je to v podstatě chaos.

Reagovat
Talker

Hele Gallaghera se vedení snaží vyštvat už rok, tam to o trenérovi vůbec není. Být Marescovi k dispozici a nebýt tam tlak na to udělat z Enza superstar a tvář týmu, tak dost možná místo Enza hraje v základu Gallagher.

Reagovat
Modřín2

Reagovat
Svatej

Reagovat
Modřín2

Včera sice hrálo City hodně pod svůj standart, ale i tak mi připadalo, že došlo u nás ke zlepšení obranné fáze. Během přípravy to vypadalo opět na naší hlavní slabinu, ale nakonec to vzadu docela šlapalo...teda kromě tradičně špatného Sáncheze.

Přechod do útoku nám docela šel, ale ta naše koncovka je prostě průůůůůůser. Jackson už zase předváděl pičoviny, Nkunku se bál vystřelit a Palmer ještě nebyl rozehraný. Neto a Hall se mi docela líbili.

Takže Marescovi můžu akorát vyčíst naprosto nepochopitelnou pozici Enza v první půli.

Reagovat
Talker

Mně přišlo, že City jeli na půl plynu od toho golu, rozhodně to nebyla nějaká mašina. I díky tomu ta defenziva vypadala solidně.

Reagovat
mayday

Prosinec max.

Reagovat
smazaný uživatel

Boehly out.

Reagovat
chelska

Mě se to jeho vyjadřování líbí, se s tím vůbec nesere, jak to je tak to řekne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

David Ornstein

Ilkay Gundogan exploring options amid possibility of leaving Barcelona. Contract 2026 (hit appearance threshold last season to extend 2yr #FCBarcelona deal by 1yr) but 33yo midfielder could now move. Interest from PL, Turkey, Qatar, Saudi @TheAthleticFC

Že tam lezl v první řadě.

Reagovat
VTID94

Manchester City have made contact with Ilkay Gündogan’s camp over a potential return to the club.

(Source: @FabrizioRomano )

Reagovat
Busby babes

per

@MichaelPlant82

- Fulham now willing to match #mufc’s £30m for Mctominay, could be done in next days.

- #mufc made progress in pursuit of Ugarte.

- #mufc trying to push, there is hope a deal can be secured.

- Eriksen could leave (Ajax interested).

- Mejbri expected to leave (to Spain or France).

Reagovat
Hlahart

A Lindelof má berli, takže tam je to s odchodem asi blbý

Reagovat
Busby babes

fakt?

Reagovat
iamek

Jo.

Reagovat
j_mrazik

A zahodí ji minutu po konci přestupového okna.

Reagovat
iamek

Pokud odejde Mctominay a Eriksen a přijde Ugarte, tak pořád -1 streďák. Nebo v nouzi Zirkzee AM? Nebo fakt ETH tolik věří Collyerovi, který nehrál pořádně ani za U21?

Reagovat
Busby babes

Eriksen hral 1400 minut, tam toho spoustu nahradi Mount. Nebo mel by. za Scotta by pak musel nekdo prijit

Reagovat
Hlahart

Když to hodně zjednoduším, tak teoreticky:

na 10 Bruno, Mount, Zirkzee, Sancho

na 8 Mainoo, Mount a disciplinovanější Bruno

na 6 Case, Ugarte, Collyer

Jako co se týká počtů těl, tak to dokupy dáme, jen je teda evidentní, že na jednu pozici máme zbytečný přetlak (kdo by to čekal). Tam by bylo ideální, kdyby šel i Sancho a přišel třeba ten Berge nebo někdo.

Jinak taky ideální by bylo, kdyby odešel Antony a ne Pellistri, ale co se dá dělat Vtipný je, že proděláme nejspíš na odchodu kterýhokoliv z nich

Reagovat
Busby babes

Sancho si myslim, ze by jeste odejit mohl.

Reagovat
iamek

Pellistri vypadá šul nul. Přišel za 8,5 a má jit za 10. Mi proste jeden kus v záloze ještě chybí, ale kromě Ugarteho se nemluvi o nikom. Jako tam věřím, že přijde.

Reagovat
1joni

Ale jak se asi počítá FFP tak by Pellistri byl zisk , nyní ne?

Což asi potřebujeme.

Reagovat
iamek

Netuším. Hannibal se bude papírově brát jako odchovanec, ale Pellistri ne.

Reagovat
1joni

Tak jestli se přestup rozepisuje na dobu smlouvy tak už něco odepsal a třeba cca 6 mio bude do plusu.

Reagovat
Hlahart

Z tohohle hlediska to zisk bude. Imho potřebujeme aktuálně i cash, nejen účetní zisk

Reagovat
Hlahart

Přestup McTominaye a Greenwooda v jednom období za 60mil by nám totiž jinak udělal dost pohodlnej polštář z hlediska FPL

Reagovat
1joni

Reagovat
RKBoy

neberiem včerajší zápas nijak katastrofálne, základná 11. bola super, až na pozíciu Enza, ktorý musí proste hrať nižšie.. je na čom stavať, je tam potenciál a veľa talentu, pokiaľ ale zas vyhodíme trénera môžeme začínať od začiatku.

celý tento mišmaš čo sa kádru týka je spôsobený nekonzistenciou vedenia klubu bez jasnej vízie, vdaka čomu sa musia robiť aj dosť bolestivé rozhodnutia (Mount, Gallagher, Chalobah, Chilwel).

ja len dúfam že v tejto sezone sa už ustáli jadro tímu aby sa hráči jednak zohrali a zvykli na systém ale aby som si aj ja ako fanúšik vytvoril k tým hráčom a tímu ako celku nejaký vzťah.. momentálne mi je skoro každý hráč ukradnutý, seriozne by som nepredýchal resp. ťažko predýchaval jedine predaje Jamesa a Palmera, nad zvyškom mávnem rukou.

Reagovat
_Franklin_

Nevim proč je kolem toho takove haló prostě se nevešel do nominace, hotovo, úplně běžná věc

Reagovat
Busby babes

tak uplne bezny to u nejlip placenyho hrace tymu neni

Reagovat
_Franklin_

To že je asi nejlip placeny přece neznamena, ze ma automaticky jisty zaklad a kdyz ne, tak kolem sebe budu kopat

Reagovat
icemike

Reagovat
772jozef

Chelsea U21 bude valec no ale Acko stále nič moc

Reagovat
iamek

První zapas hned prohra

Reagovat
Maximm9

Ja rikal, ze budeme jeste na ten hura fotbal od Pocheho vzpominat, mame na to totiz hrace.

Pod Pochem byla tragicka obrana, ale ti hraci dokazali si vytvorit xx sanci a vstrelit 2-3goly.

Pod Marescou ta obrana bude stejne tragicka, ale nedokazeme tim stylem vstrelit tolik golu.... pockam si jeste 2-3 zapasy nez ho uplne odepisu, prece se hralo proti City, ale i tak..... zlaty Poche

Reagovat
RKBoy

Reagovat
kissak

Ano pravda, měl by odejít Boehly.

Je mi líto fans Blues.

Reagovat
herbage

Jestli Chelsea plánuje velké odchody, tak snad to nenechají na poslední den, aby stihli včas vyřídit všechny papíry, resp. zvládli odeslat ty správné. Tehdy se Ziyechem to byl jistě jen trapný omyl, ale opakovat jej by neslo již lehký nádech amatérismu

Reagovat
Salfovic

By si akorát zavařili fax.

Reagovat
herbage
Reagovat
Csaplárova past

Hlavne by nestihli sehnat nahrady za ty hrace

Reagovat
Talker

Počítám, že si od nás ještě 2 hráče vezmete typicky. Sterling a Lukaku ideálně

Reagovat
herbage

Sterlingem nestraš, to je Artetův kámoš a u Lukaka se raději modli, aby Conte neskončil v Neapoli dřív než Lukaku odejde

Reagovat
Miguel19

Poslední den necháme vám, abyste udali Eddieho...

Reagovat
jk

Za 3m do Swansea

Reagovat
herbage

Njn, nám nikdo nepomůže jako vám se Skippem

Reagovat
VTID94

Carney Chukwuemeka's chances of moving on from Chelsea for first-team football are being hit by his £115,000-a-week wages.

Paráda u nás mal nejakých 30k týždenne

Reagovat
Seydou Doumbia

to je brácha z temu od Chukwuezeho z AC? Na to že ten Chukwubamba skoro ani neexistuje tak dobrý prachy.

Reagovat
VTID94

Nie jeho brácho hrá nejakú League Two myslím ten reálny

Reagovat
Csaplárova past

V lednu do Chelsea za 20

Reagovat
VTID94

Reagovat
Svatej

Kde vzali 115?

I tak má ranec, jen tolik nikdo nehlasil

Vtipny je, ze pár hráčů základní sestavy bude brát méně

Reagovat
VTID94

No my sme mu ponúkali nejakých 70k a odmietol ze chce oveľa viac tak aj odišiel. Tak ta suma by celkom mohla sedieť

Reagovat
Seydou Doumbia

pak se nedivím proč odešel, raketa na platu pro hráče, který odehraje pár minut za sezonu

Reagovat
VTID94

A to mal u nas rok do konca zmluvy a dostali sme za neho 18 mega

Reagovat
VTID94

Manchester United are happy to keep Scott McTominay and they will only consider selling if he makes it clear he wants to go and if a club meet their valuation.

(Source: @skysports_sheth )

Reagovat
Hlahart

Reagovat
VTID94

Romano :

EXCL: Chelsea are closing in on João Félix deal! Talks are at final stages to get it sealed soon.

Verbal agreement almost done with Atlético, final details on structure being completed.

TOTAL agreement with João on personal terms as he wants #CFC return.

Díki bože!

Reagovat
Talker

Skvělý, další bargain/nákup se slevou, to jsme potřebovali.

Reagovat
iamek

Will Fish is joining Cardiff City on a permanent transfer.

Hmm. Čekal jsem, že zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

A je zraněný, tak snad stejně prodáme i Lindelofa i když chodí o berlích

Reagovat
jk

Skipp za 20 ofiko. Nic moc prachy, ale perspektivu u nás fakt nemá, takže win win pro všechny. Foxes se zálohou Skipp-Winks

Reagovat
PanAu

Reagovat
Seydou Doumbia

a to jsem si myslel že ten bodový odpočet je to nejhorší co je letos může potkat

Reagovat
Cobra

Nic moc prachy?

Reagovat
jk

Čekal jsem těch 25, ale je fakt že kupuje Lestr a ne chelski.

Reagovat
Miguel19

Však je to o 25 víc, než je jeho cena...

Reagovat
SunFells

Lol. Lester čeká zkáza.

Reagovat
Neutron

Tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Mason Mount made 23 counter-pressures against Fulham, more than any player managed in the Premier League in the opening weekend of the season.

Reagovat
r.mrazik

A to čo je statistiku?

Reagovat
SunFells

Gibbs-White - CHO - Nketiah

Reagovat
afc

Edu dostane 30m ako chcel a posmievackovia sa mozu aj posrat.

Reagovat
herbage

Kde to píšou? Upřímné, bylo by to super, ale moc tomu nevěřím

Reagovat
mr.Silver

Ornstein

Reagovat
SunFells

Jasně že dostane, už tak je to docela ústupek a pro PL kluby super příležitost.

Reagovat
Miguel19

Deco proposed a swap deal between Gundogan and Rodri to Man City which was immediately rejected and now City are asking for the remaining of Ferran’s fee to be paid before August 31st otherwise they will take a legal action. Bad news for Barca. @gerardromero

Tohle je doufám sranda ne?

Reagovat
Salfovic

Úplně vidím, jak přijde Deco za Laportou s tím, že má vychytralý plán, jak se zbavit Gundogana a získat vytoužené top DM.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hlahart

?

Reagovat
Busby babes

gift that keeps giving.

Reagovat
fenixLFC

ja dufam ze to aby im to hned vyplatili sranda nie je

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
SunFells

Lidé si u zjevných vtipů nejsou už jistí, jakmile se jedná o Barcu nebo Chelski.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
iamek

João Félix back to Chelsea, here we go! Deal in place with Atlético Madrid and his agent Jorge Mendes.

Contract until June 2030 plus option for João, as travel and medical tests being booked for next 24/48h.

Jen 2030?

Reagovat
Higi

Jsem zvědavej, jestli nakonec prodáme toho Nketiaha, zda přijde ještě teda nějaký ofenzivní hráč křídlo/hrot, snad jo... každopádně pokud získáme těch požadovaných 30-35 mega liber za Eddieho, tak to bude paráda, ještě by někdo mohl chtít toho Nelsona třeba za 20 M liber.

Reagovat
FC Porto FC

35 Mega liber za něj nikdo nemůže v životě dát

Reagovat
lofin9

keď nešťastníci z Lestru môžu vysoliť 20 mega za Skippa, čo si pomýlil športy tak už sa nemôžeš čudovať ničomu

Reagovat
SunFells

Za Evanilsona to někdo dal

Reagovat
vitasrp

Stejně je prdel, že máš nějaký kádr na konci sezóny a vidíš, že stačí pár věcí, aby to směřovalo někam k první čtyřce.

Spolehlivý a dobrý brankář a zakončovatel.

Uděláš 380 změn, 379 je samozřejmě zase zbytečných ale toho brankáře a zakončovatele stejně ani 20. srpna prostě nemáš.

Felix je jen další z řady hráčů, kdy netušíme, kam ho budeme stavět, protože pro něj nemáme žádnou konkrétní roli.

To zas bude klasicky jednou křídlo, jednou ofenzivní záložník, jednou útočník a světe div se, ve většině případů to bude stát za hovno.

Reagovat
Maximm9

Ja bych treba ofenzivu nechal asi jak byla, ono stacilo, ze se dalsi hraci uzdravili. Veril bych tem mladym a poradne by se rozehrali.

Priorita byla, aby se udelal poradek v obrane, navic si Maresca na obrane hodne zaklada, vlastne se mi porad nechce verit, ze neprisel zadny kvalitni stoper.

Pak privest brankare (to se vyresilo tak, ze jich ted mame asi 8 a jednicka je porad Sanchez)

Masakr

Reagovat
Talker

Strašně nesmyslný, každopádně typické pro tohle vedení.

Reagovat
martin.b

ale zase díky němu prodáte Gallaghera

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
VTID94

Reagovat
TopinB

Nevím co ti přijde nekvalitní, to je prostě útok Chelsea proti obraně Chelsea

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Busby babes

lol, Berge jde za 20 mega do Fulhamu. Takze Scott zustava. Burnley vtipni, po nas chtej 30-35 a pak ho prodaj za 20 + 5

Reagovat
SunFells

Slušné od Fulhamu. Snad to tedy znamená, že jdete utratit za Ugarteho.

Reagovat
Busby babes

doufam, ze na nej ted nebudem mit penize.

Reagovat
iamek

Proč? Když bude slusna cena, tak by mohl být fajn posila. Mlady, v rozboru jsem četl, že to je přesně to DM, které ETH potřebuje.

Reagovat
Busby babes

ja jsem skeptik a v tuhle chvili je cena 50 mega liber. pochybuju, ze to spadne treba na 30 ale tak rad se budu mylit, nejak extra nakoukaneho ho nemam...

Reagovat
iamek

Taky ne, ale četl jsem asi dvě analýzy na X, které ho do podrobna rozebírají a prý naprosto idealni DM pro ETH. Ale neviděl jsem ho snad ani dva zápasy.

A teď mi zrovna skočilo tohle - https://x.com/thedevilsdna/status/1814294424412672301?s=46

Reagovat
Busby babes

jo, ja vim, ze je cast twitteru nadsena... nevim no.

Reagovat
iamek

Berge za 20 je bargain jako svine.

Reagovat
Busby babes

zajimalo by me, co na to rika on.

Reagovat
martin.b

to už je snad jeho třetí 20mil přestup ne ?

Reagovat
pingla

dávno měl skončit u nás...

Reagovat
danielfc

Tí šmolkovia sú smiešni nie len v kreslenej rozprávke:-), kto by len chcel platiť Sterlingovi taký plat?... ako sa ho chcú zbaviť :-))))).. . to by ho museli dať niekomu zadarmo a ešte mu doplácať týždenne aspoň 150.000,-/polovicu mzdy :-)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele