Náhrada za zraněného Juráska, Hoffenheim angažoval Prasse

05.08., 20:37
Aktuality
Alexander Prass (© TSG 1899 Hoffenheim)

Po zranění českého reprezentanta Davida Juráska, který si v přípravném utkání zlomil ruku, angažoval Hoffenheim rakouského reprezentanta Alexandera Prasse. Třiadvacetiletý záložník přestoupil z mistrovského Sturmu Graz. Podle agentury APA za něj bundesligový celek zaplatil 11 až 12 milionů eur. Prass podepsal víceletou smlouvu.

Stejně starý Jurásek se vážně zranil před týdnem v Rakousku v utkání proti Norwichi. Po souboji utrpěl zlomeninu levého předloktí a musel na operaci. Jak dlouho bude mimo hru, Hoffenheim neuvedl.

Jurásek do německého klubu přišel v lednu z Benfiky Lisabon. Nejprve na půlroční hostování, které si protáhne i v nadcházející sezoně.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
Rudnevs

Skoda, chcel by som Prassa vidiet v nejakom zaujimavejsom klube. Mam pocit, ze Hoffenheim tak trochu straca momentum, este aj ten odchod Rosena je taky divny, udajne tam teraz uraduje zas agent Wittmann, co je nocna mora pre vsetky kluby…

Zas ale na druhu stranu Prass je pre nich super podpis, cize si sam tak vlastne protirecim, ked vravim, ze TSG ide dole vodou

Reagovat
Lojd

Ten, kdo psal ten nadpis dobre vedel, co dela

Reagovat
AC.Milan

Reagovat
GabrielBatistuta

Taky myslim

Reagovat
Remt

Reagovat
ratusek

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Lojd

*nadpis, dobre

Reagovat
meno

Titulek vy jelita

Reagovat
Lojd

vaaaaaaaaaaa, sorryyyyy!

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Kucka

Reagovat
Mass

Reagovat
Salfovic

Tak to už aby Benfika vybírala, kam ho za rok šoupne.

Reagovat
Axelrose

Nerozehraný, všude málo startů a navíc po zranění.

Ten se vrátí k nám na lávku

Reagovat
Witcher

Vypadá jak Schick

Reagovat
Lojd

kdyby mel decko s Vardym

Reagovat
shitcool

Reagovat
Sigma Olomouc

Juráskova kariéra strmě klesá dolů.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele