Nadvláda pro Manchester City v anketě o nejlepšího hráče Premier League, cenu získal Foden

18.05., 14:14
Aktuality
Phil Foden (© AFP)

Nejlepším hráčem Premier League byl vyhlášen záložník Phil Foden z Manchesteru City. Třiadvacetiletý fotbalista dal v končícím ročníku 17 branek a přidal osm asistencí. Informoval o tom web ligy.

"Mám obrovskou radost," řekl Foden, který nedávno ovládl i novinářskou anketu. "Jsem moc spokojený s tím, jak jsem v sezoně hrál a jsem rád, že moje góly a přihrávky týmu pomohly," přidal anglický reprezentant.

Spolu s vicemistrem Evropy z roku 2020, který může v neděli se City získat šestý titul, byli na cenu nominováni Erling Haaland, Alexander Isak, Martin Odegaard, Cole Palmer, Declan Rice, Virgil van Dijk a Ollie Watkins.

Foden prodloužil nadvládu Manchesteru City, jehož hráči ocenění získali i v předchozích čtyřech sezonách. Navázal na triumfy Kevina De Bruyneho (2019/20 a 2021/22), Rúbena Diase (2020/21) a Haalanda (2022/23).

Autor: ČTK

Komentáře (21)

Přidat komentář
Svatej

Neuvěřitelný

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
SunFells

Reagovat
Miguel19

Těsně před “Cold” Palmerem.

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

BHAFC have announced that Roberto De Zerbi will leave the club at the end of the season. Tomorrow’s match against Manchester United will be his last as Seagulls boss.

Hrozná škoda jsem zvědav kdo ho získal

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Man__United

Bayern, pro správního ředitele Eberla byl prý první volba

Reagovat
Salfovic

Vypadá to tak.

Reagovat
LaVolpe

Kdyby aspoň zůstal v Anglii.

Reagovat
SunFells

ale tipuju Juve/Bayern

Reagovat
pistacik11

Do Juve najskôr Motta

Reagovat
SunFells

Ono i AC Milán bude bez trenéra jsem si uvědomil. To by bylo skvělé spojení, ještě kdyby koupili Zirkzeeho.

Reagovat
Wazza228

Nejlepší a nejdůležitější hráč City nebyl ani nominovanej? Zajímavý.

Reagovat
Kinky7

Rodri je obecně podceňovaný. Blbá pozice

Reagovat
Wazza228

Rice je na stejný pozici (i když Angličan no...) a pak tam máš VVD jako stopera. Každopádně za mě tam měl být Rodri a jeden z dvojice Haaland / Foden. Nesleduju každý zápas City, ale prostě vy jste schopni každého hráče vepředu nahradit (viz KDB), ale Rodriho ne.

Reagovat
Kinky7

Rodri je podle mě nejlepší hráč světa už rok a půl ca. Toho by nenahradil žádný tým. Neskutečně kontroluje hru týmů a zároveň střílí důležité góly. Např loni Bayern či finále CHL a to z pozice DM. Rice je tam kvůli Angličanovi a za Pool nebylo koho lepšího poslat.

Reagovat
zidane78

Vyhral len preto lebo sa mu celkom darilo.Keby sa mu nedarilo a vyhraje napriek tomu,to bi bolo omnoho zaujimavejsie.

Reagovat
tortuga

Reagovat
Kucka

Reagovat
andkoo

Najlepší hráč ligy ani nedostal nomináciu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele