Musíme se vydat jiným směrem, nabádá De Rossi

19.12.2018, 17:42
Aktuality
Spokojenost s dosavadním průběhem sezóny nemůže panovat u AS Řím. Loňský semifinalista Ligy mistrů se zatím spíše trápí, načež kapitán Daniele De Rossi nabádá ke změně směru...

AS Řím z dosavadních šestnácti kol vydoloval jenom 24 bodů, načež se pohybuje až na průběžné sedmé pozici. Na čtvrtou příčku, znamenající postup do LM, však ztrácí tři body.

Kromě ligové scény měli Giallorossi problémy rovněž v Champions League, kde ve skupině s Realem Madrid, CSKA Moskva a Viktorií Plzeň nakonec obsadili postupovou druhou pozici.

Do zimní přestávky čekají na italský celek ještě duely s Juventusem, Sassuolem a Parmou, kapitán Daniele De Rossi potom nabádá ke změně současného směru. "Musíme změnit směr, abychom opět byli spokojeni s výkony, které předvádíme," řekl De Rossi před utkáním s Juventusem.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (30)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zastaval jsem se Usebia, byl jsem na jeho strane, v LM super, ale nezvlada to a je čas jit. Chtel bych Blanca nebo Conteho, ale je dost mozny,že se čeka na uvolneni Spalletiho, to už muže byt pozde.

Reagovat
Stana95

proč opět Spalleti? Conte by byl super a koneckonců by mi až tolik nevadil ani Mourinho protože na tu naši obranu se v posledních měsících vážně nedá koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že rači Mourek než DiFra.

Reagovat
salami

Tak Mourinho vam ji mozna srovna, kdyz mu privedete 5 novejch drahejch obrancu a ani tak to neni jistota.

Reagovat
Stana95

+ se bude parkovat autobus a bude to totální nekoukatelná sračka a co se týče útočné fáze, tak tam by zoufale chyběl někdo jako Nainggolan, kterej v top formě rozhodoval zápasy sám ... ten náš prostředek hřiště je momentálně taky k pláči

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Tak to už nezrovná mourinho ale tých 5 nových drahých hráčov.

Reagovat
PP

fanoušci MU plesají nad stavem obrany po 2,5 letech Mourinha.. Ten chlap je vyhořelý, minimálně půl roku ho nemůže chtít nikdo normální.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JuventusFC1897

Do konca januara bude v Inter Milane

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
JuventusFC1897

Potom si mozes klepat aj na celo

Reagovat
wiggum

To vam jako drbe s tim Mourinhem v AS?

Reagovat
Stana95

tak já neřekl, že ho tam přímo chci ale ten tým je momentálně ve sračkách a EDF očividně neví, co s tím a obrana hoří jak papír i doma s Janovem je potřeba změna, to je snad jasný každýmu, a jak říkám, super by byl Conte ... jenže se bojím že se EDF udrží i přes zimu a pak ta bída bude pokračovat

Reagovat
smazaný uživatel

No směr bych ani neměnil. Nabrali spousta mladých talentů a i rozestavení mi příjde správný. Hráči jako oba Pellegrini, Cristante, Under, Kluivert, Shick mají všichni potenciál být oporama. Nzonzi, Florenzi, Kolarov, Manolas mají zase zkušenosti a taky slušnou uroven. Je to spíš formou a mentálním rozpoložení než, že by systém neměl potencial.

Reagovat
kattos

Reagovat
Frantszek

Systém, kterým se vydalo se složením kádru ok.

Herní systém? Beztvará sračka. Zodpovědnost za systém trenér.

Trenér ven.

Jenže to nené jediný problém.

Neustále a pořád dokola se řeší, že není kreativní záložník a nic se s tím nedělá. Vodí se samý Nzonziové a Pastoreové. Pastore je vyhořelý a nikdy jsem si nemyslel, že by měl být tahounem ofenzivy.

A druhý kvalitní stoper k Manolasovi je též nezbytnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý stoper je asi největší slabina. Kreativní záložník tolik nechybí. Cristante, Pellegrini jsou super a nzonzi je dobře doplňuje poctivou rozehravkou spíš na bezpečí. Trochu chybí hrot, ale tam bych nelamal hůl nad shickem. Na serii má. Jen to chce hrát trochu jinak než s dzekem.

Reagovat
kattos

Chce to čas. Nemají hráče aby opakovali minulé LM nebo aby vyhrávali ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny cesty vedou....

Reagovat
KillSwitch

treba prestať rozpredávať káder a vymeniť trénera...veď tento tím je ako farma oni namiesto toho, aby poslali mladého neskúseného hráča poslali na hosťovanie, tak ho vybudujú tu..majú na hovno výsledky a keď sa im konečne začne dariť tak to rozpredajú inak neviete do kedy je zranený Džeko?

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Juve na lávce.

Reagovat
Nuno čomes

Jestli Schick půjde do Sampdorie, tak v AS víceméně skončil ne?

Reagovat
Votas

hlavně to má šumák, jestli sedí za Džekem nebo Quagliarellou.

Reagovat
Alberto Aquilani

A hlavne hrá Doria na 2 útočníkov a hlavne by možno k nám tým pádom prišiel naspäť Defrel, aby uvolnil Šikinovi miesto.

Reagovat
Nuno čomes

Aby se ale vůbec Defrelovi chtělo zpět.

Reagovat
Largo

Prej spíš Kowńacki.

Reagovat
10

aby Q nešel do Říma, tahle výměna do konce roku se dost nabízí

Reagovat
10

OFFICIAL | Alex Sandro stays Bianconero until 2023!

Reagovat
LesyJePan

Je tam nejaka vykupka? Ľavy bek by sa nám v lete hodil

Reagovat
LesyJePan

Vedenie sa rozhodlo ze sa proti verdiktu UEFA odvoláme. Super, rovnaký meter na všetkých!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele