Musíme se soustředit. Shamrock bude hrozit z brejků, nabádá před odvetou Sörensen

29.07., 19:47
Aktuality
Oslavující Asger Sörensen ze Sparty. (© Sparta Praha)

Stoper Sparty Asger Sörensen před úterní domácí odvetou 2. předkola Ligy mistrů proti Shamrocku navzdory náskoku 2:0 z úvodního zápasu nic nepodceňuje. Na tiskové konferenci řekl, že Pražané chtějí v odvetě hrát vlastním stylem a nezkoušet nové věci. Povzbudila ho i sobotní ligová výhra 4:1 v Teplicích.

"Nemyslím si, že to je zápas, v němž bychom si mohli vyzkoušet nové věci. Je to velmi důležitý souboj o Ligu mistrů proti dobrému soupeři. Musíme se soustředit na to, v čem jsme dobří, ještě nám v tom trochu něco chybí. Je to pro nás dobrý test, i v tom, abychom předvedli sparťanský styl hry," uvedl Sörensen.

Myslí si, že obrázek hry bude podobný jako v prvním utkání. "Budeme hodně držet míč, zatímco oni budou vyčkávat na protiútoky tak, jak to bylo v prvním utkání v Irsku. Měli pár šancí, ve fotbale se může stát všechno. V Irsku jsme měli štěstí, že jsme neprohrávali 0:1, protože měli velkou šanci. Musíme se soustředit. Nejvíc nám můžou ublížit z brejků. Pokud si je pohlídáme, máme velkou šanci zvítězit," prohlásil osmadvacetiletý Dán.

Sparta se na obhájce irského titulu naladila triumfem 4:1 v Teplicích. "Byl to velmi těžký zápas. Dvakrát za sebou jsme tam remizovali, nehraje se tam lehce. Jsem rád, že jsem tam poprvé vyhrál," mínil někdejší hráč Salcburku či Norimberku.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
Nepracuji-Sázím

Na Spartě je TOP, že zápasy v Evropě nevypustí a vždy ji také jde o koeficient. Však taky umetla cestičku pro Plzeň a Slavii v pohárech

Reagovat
mistr129

Sparta za poslední dvě sezony pokaždý prolezla s prakticky co nejmenším počtem bodů, co byl potřeba. Při 2 postupech uhrála 2 výhry a 2 prohry, při 3 vypadnutích 2 remízy a 4 prohry. Ve skupině uhrála přesně tolik bodů kolik potřebovala

Reagovat
guzman

Šetříme síly na ligu

Reagovat
Losinho

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mikyruv Knir

Neměla by se do brejků dostávat Sparta, když Shamrock potřebuje útočit a dorovnat ztrátu?

Reagovat
kilobyte

I když doma prohrávali, tak pořád hráli na brejky. Proč si myslíš, že venku budou hrát jinak?

Reagovat
ACSeRw!n

ne

Reagovat
Losinho

Reagovat
Martin2626

Přeju vám vy neobolševici všechno nejhorší a zvracím na vas.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

No to jsi nám to nandal ...kvůli tomuhle si tady dělat novej nick

Reagovat
Martin2626

Dát si nick ACSPARTAPRAHA tak si radsi uriznu kule a snim je

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele