Musíme se přes to přenést, ví Dunga

11.09.2008, 10:59
Aktuality
Pod velkým tlakem je trenér brazilské reprezentace Carlos Dunga. Po výhře v Chile to již vypadalo, že se Brazilcům vrací forma, noční utkání s Bolívií ale tento fakt nepotvrdilo. Kanárci doma jenom remizovali 0:0 a fanoušci své miláčky vypískali...

"Když nehrajeme dobře, je to běžné. Fanoušci jsou emotivní a je to jejich způsob protestu. Musíme se přes to přenést. Důležité bude být na konci mezi nejlepšími čtyřmi," řekl po zápase Dunga.

Brazilcům v tabulce sice patří druhá příčka a z osmi zápasů prohráli jediný, zároveň ovšem hned čtyřikrát remizovali. Bolívie je zatím s pěti body poslední a výsledek 0:0 ještě zvýšil tlak na Dungu, pod jehož vedením získal olympijský výběr v Číně pouze bronz. Především proto byl z hlediště slyšet pokřik "Sbohem, Dungo".

"Reakce fanoušků byla běžná. Brazilský tým měl vždy za cíl vítězit. Doufáme, že se nám podaří na toto zapomenout," řekl si k zápasu své Ronaldinho. Rovněž na jeho adresu fanoušci adresovali pískot.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nj, tak to asi Bilívie neměla dostatečnou úctu a nenechala to, co Robinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazza.8

vzal si mi to primo z huby...chtel sem napsat kdo vi co jim nechal robinho za vzkaz

Reagovat
smazaný uživatel

Noo Dungy povolaj si Rivalda :D ten by wam pomohol sice je stary ale fanatik chlapec ..toho trenera som nemal rad od zaciatku ..Vyradil Ronala a Adriana !!! a z ostatnych robil debilov akoze dakujem co si dokazal (dokopy nic) ale je cas odist !

Reagovat
smazaný uživatel

Vyřadit Adriana je logický hrál strašně a Ronaldo snad skončil sám....

Reagovat
smazaný uživatel

a teras hraje kazdy horzne !! pod jeho vedenim to neni ta brazilia co bola beriem adriano mal problemy teras je zraneny snad ho povola naspat ....ale dufam v jeho odstupenie !

Reagovat
jtbs

vsetci pod nim hraju hrozne ale vyradenie adriana a ronalda bolo logicke a suhlasim s tim

Reagovat
smazaný uživatel

Ronalda*

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to vypadá, že Paraguay postoupí z prvního místa, už má celkem slušněj náskok a zbytečně neztrácí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle trenér ať už taky proboha vypadne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele