Moyes vyhlíží posily, tou první by mohl být Fellaini

15.08.2013, 20:55
Aktuality
Přestupové období se chýlí ke konci a i manažeři Premier League začínají být ohledně vytoužených posil nervózní. Apaticky se zatím na trhu chová šéf Manchesteru United David Moyes, který dosud nepřivedl žádnou akvizici, která by reálně mohla bojovat o místo v sestavě. První velkou rybou v jeho síti by měl být Belgičan Marouane Fellaini.

Právě střed zálohy je místo, kde Red Devils tlačí bota. Kromě stálice Michaela Carricka má Moyes na tento post už jen Andersona a Cleverleyho.

"Jsme zapojeni do jednání o několika hráčích a nebojím se, že bychom byli neúspěšní," řekl Sky Sport skotský kouč. Angažování vysokého halva z Evertonu nahrává i to, že se s ním dobře zná ze svého bývalého působiště.

S konkrétní informací přišel zdroj blízký Robertu Martinézovi, který po někdejším trenérovi Toffees Everton převzal. "Roberto se připravuje na Fellainiho ztrátu, je však přesvědčen, že se s ní vypořádá," uvedl zdroj. "Jiný případ už je Leighton Baines, jehož cenu Manchester United není ochoten zaplatit," nechal se slyšet pro goal.com.

Autor: Marek Ustohal / skysports.com, goal.com

Komentáře (479)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele