Modriče udržíme, trvá nadále na svém Redknapp

23.08.2011, 08:51
Aktuality
Případ "Modrič" včera napsal další kapitolu, když nebyl chorvatský záložník nominován pro zápas s Manchesterem United, který Tottenham prohrál 3:0, a tak opět zesílily spekulace o Modričově odchodu do Chelsea. Manažer Spurs Harry Redknapp ovšem zůstává klidný a věří, že Modrič na White Hart Lane zůstane...

Chelsea se snaží zkušeného záložníka získat celé léto, ale Spurs trvají na tom, že není na prodej. To i přesto, že Modrič vyjádřil zájem k londýnskému konkurentovi přestoupit. Předseda Tottenhamu Daniel Levy nicméně nechce o jeho prodeji ani slyšet, stejně tak Harry Redknapp, a proto již Chelsea se svou nabídkou jednou neuspěla.

Ve včerejším duelu Modrič nehrál kvůli tomu, že neměl podle Redknappa hlavu na správném místě a byl až příliš rozrušen spekulacemi. Nyní ovšem 64letý manažer uvedl, že Modrič na White Hart Lane zůstane, načež mu bude nabídnuta nová smlouva. "Předseda říkal, že se během jednoho nebo dvou měsíců podívá na jeho kontrakt," prozradil Redknapp, ačkoliv Modrič má platnou smlouvu až do roku 2016, kterou podepsal loni.

"Chceme ho udržet. Předseda udělal prohlášení, v němž řekl, že nikam nejde, což není pro Modriče lehké. Doufáme však, že se všechno vyřeší, on zůstane a posuneme se dál. Chceme ho udržet a koupit k němu jednoho nebo dva hráče," komentoval Redknapp.

"Jsem si jistý, že zůstane, protože nemá smysl ho prodávat takhle pozdě v přestupovém okně, protože už by bylo velice těžké najít náhradu. Myslím si, že je tím vším trochu zmatený, protože v životě nikdy předtím žádné problémy nezpůsobil. Někteří hráči by prostě řekli, že odcházejí a vyváděli by kvůli tomu, i takové už jsem viděl, ale Luka by problémy nepůsobil. Prostě si myslím, že je tím zmatený," míní Redknapp a přiznává, že Modrič chtěl skutečně odejít.

"Na rovinu si řekněme, že chtěl odejít. Měl na stole nabídku a věděl, čeho by mohl jinde dosáhnout a bral to jako možnost posunout se dál. Nebyl teď ve správném rozpoložení, aby hrál, ale takhle to dál být nemůže, musí zase hrát," dodal Redknapp.

Autor: Ondřej Holzman / fifa.com

Komentáře (346)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele