Modrič se zlobí: Levy nedrží slovo a vyhrožuje mi

10.07.2011, 22:41
Aktuality
Tottenham odmítá prodat Luku Modriče do Chelsea či kteréhokoliv jiného klubu, který by projevil zájem. Chorvatský záložník se na vedení svého klubu zlobí. Při podpisu nové smlouvy dostal před rokem od předsedy Levyho slib, že v případě dobré nabídky bude moci odejít.

Chelsea nedávno za Modriče nabídla 22 milionů liber. To vedení Spurs neuspokojilo, Daniel Levy navíc prohlásil, že šikovný záložník není na prodej za žádnou cenu. Toto stanovisko pak předseda několikrát potvrdil.

"Předsedu jsem upozornil na naši gentlemanskou dohodu z loňského léta, kdy jsme v Dubrovníku prodlužovali smlouvu. S Levym jsme otevřeně hovořili o tom, že když přijde větší klub s konkrétní nabídkou, tak ji zvážíme a najdeme nejlepší řešení pro všechny strany," zlobí se Modrič.

"Teď Levy vůbec nechce slyšet o tom, že bych mohl opustit Spurs. Navíc mi vyhrožuje. Řekl, že když nepřijmu stanovisko vedení, nechají mě sedět na lavičce nebo na tribuně," pokračuje chorvatský reprezentant.

Modrič zatím nepodal žádost o přestup a jeho zástupci ve čtvrtek pro BBC prohlásili, že tak neučiní ani v budoucnu. Anglická média mezitím informují, že Chelsea připravuje vylepšenou nabídku. Modriče údajně sleduje i Manchester United.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (507)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele