Modrič by rád do Chelsea. Spurs ho ale nepustí

18.06.2011, 15:00
Aktuality
Chorvatský záložník Luka Modrič se nebrání odchodu z Tottenhamu do Chelsea, která o něho má velký zájem. Ředitel Hotspur Daniel Levy ale prohlásil, že pětadvacetiletý fotbalista není na prodej. Chelsea za něj zatím nabídla 22 milionů liber.

"Jak jsem řekl už v minulosti, žádný z našich klíčových hráčů v létě neodejde," citovala Levyho agentura AP. "A co se týče Modriče, tak toho neprodáme za žádnou cenu. Ani Chelsea, ani jinému klubu," dodal funkcionář.

O chorvatského reprezentanta Modriče se údajně uchází také anglický mistr Manchester United, konkrétní zájem však projevila pouze Chelsea, která neuspěla s nabídkou 22 milionů liber (asi 600 milionů korun).

Modrič si tak musí nechat zajít chuť na přestup, kterému je osobně nakloněn. "Chci z Tottenhamu odejít v dobrém. Působení v klubu si užívám, cítím však, že je vhodná doba začít se rozhlížet po novém klubu," říká. "O přestup žádat nebudu, ke klubu chovám velký respekt. Doufám, že se dohodneme na řešení, které je uspokojivé pro všechny strany."

Autor: Radim Šantrůček / fifa.com, čtk

Komentáře (625)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele