MIKEL NESMÍ REPREZENTOVAT

21.06.2007, 16:38
Aktuality
John Obi Mikel si tak dlouho zahrával, až spadla klec. Záložník Chelsea se poslední dobou až příliš často vyhýbal plnění svých reprezentačních povinností, na což Nigerijská fotbalová asociace zareagovala rázně - zakázala mu hrát za národní tým...

"Mikelovo neotesané jednání a plnění závazků vůči reprezentaci je nepřijatelné. Dokud bude dávat přednost povinnostem v klubu, můžeme mu popřát pouze hodně štěstí," sdělil mluvčí Nigerijské fotbalové asociace Ademola Olajire.

Mikel se poslední dobou příliš často vyhýbal národnímu týmu, a to ať už tomu seniorskému, tak i reprezenraci do 23 let. "Fakt, že ho oba trenéři ve svých týmech nepotřebovali, znamená, že ho přestaneme zvát," pokračoval Olajire.

Mikel kvůli zranění chyběl v kvalifikačním utkání o postup na Africký pohár národů 2008 proti Ugandě. O víkendu proti Nigeru sice již byl k dispozici, kouč Berti Vogts však byl nespokojen s jeho přístupem.

"Trenér před zápasem řekl, že Mikel neprokázal dostatek chuti hrát. Trenér týmu do 23 let Samson Siasia také řekl, že ho nepotřebuje, dokud bude preferovat Chelsea. Siasia je na rozpacích z toho, že Mikel, který pod ním hrál před dvěma roky na mládežnickém světovém šampionátu, nerespektuje povinnost hrát za národní tým," prohlásil dále Olajire.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (19)

Přidat komentář
HOST*

no jo v chelsea se nakazil od mourinha a mysli si, ze muze vsechno

Reagovat
HOST*

jj

Reagovat
HOST*

kdyz tu tak vidim ty reakce, tak mam skoro chut usporadat soutez o nejvetsi nesympataky (myslim hajlzy, svine a kokoty. jenom sem politicky korektni). ja rikam, ze:

1)ibrahimovic

2)straka

3)mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

A když tu vidím ty reakce,tak bych vás tři dal na první místa Zase ho povolají

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi.. kdyby ste měli ten plat jako on, tak by ste taky zůstali radši v Chelsea... nevim co tady píčuješ s nějakou anketou... Ibrahimovič by tě vyškolil že by si brečel, a dva Trenéři, kteří něco dokázali.. narozdíl od tebe:)

Reagovat
HOST*El_Cid

nechci do toho zasahovat, ale ja mam pocit, ze tady spis o charakterovy vlastnosti

Reagovat
smazaný uživatel

mno to možná jo, ale je prostě sám sebou.. každej je jinej.. a on tou svojí povahou dosáhl toho kde je...

Reagovat
HOST*ROMANISTA

mourinho je jeden z nejlepsich traneru na svete a ten rozruch kolem sebe zpusobuje zamerne proto, aby snizil tlak na sve hrace, bere to na svou osobu. i v tom je jeho velikost.

Reagovat
smazaný uživatel

tjn

Reagovat
HOST*

ne asi píčááááák jeden zjebanej

Reagovat
HOST*bruce

Mikel je jeden z největších mamrdů v PL.......arogantní namyšlené děcko......vždy se mi líbí ten jeho ubrečený a překvapený ksicht, když dostane za nějakou svou totální píčovnu červenou kartu..........MU udělal s Mikelem geniální obchod - zbavil se takového duševního trotla a dostal návdavkem od Scumů 10 Mega....

Reagovat
HOST*M11

Mikel ma CIRO

Reagovat
Slejdy

sak jo tak ciro ma ale i pan rajkard z barcelony .. co ty housenky co ???

Reagovat
HOST*M11

co ty zizaly z hlavy co?? pozor na ptacky a jejich zobacky... ale jinak je to pan trener

Reagovat
Slejdy

to je lolec jako krava ... aj rofl k tomu ... jj jako je to pan kauč ...

Reagovat
HOST*M11

ROFL jako kravicka milka

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Takovýhle hráče nechapu jak mužou odmítat reprezentaci vždyť reprezentovat svůj stát je to nejvíc co hráč muže aspoň podle mě.

Reagovat
HOST*nofan

Do reprezentace by se neměl nikdo nutit. Měl by ji hrát jen ten kdo nechá na hřišti všechno. Jako ti naši kluci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele