Martial po devíti letech opustí Manchester United. Odcházím, abych přijal nové výzvy, rozloučil se

27.05., 21:28
Aktuality
Anthony Martial (© AFP)

Manchester United podle očekávání neprodlouží končící smlouvu s Anthonym Martialem, který na Old Trafford působí od roku 2015. Kam povedou další kroky osmadvacetiletého útočníka, jehož během kariéry opakovaně trápí zdravotní problémy, není známo.

"S velkými emocemi vám dnes píšu, abych se s vámi rozloučil. Po devíti neuvěřitelných letech v klubu nastal čas, abych napsal novou kapitolu své kariéry," rozloučil se Martial, který celou jarní část promarodil s třísly, proto v sezoně zasáhl jenom do 19 soutěžních zápasů.

Martial zamířil do Manchesteru United před zmíněnými devíti lety z AS Monaco za 60 milionů eur, velká očekávání se mu ale nikdy úplně nepodařilo naplnit. Nejvydařenější z pohledu bývalého francouzského reprezentanta byla sezona 2019/20, ve které si připsal 23 soutěžních gólů, postupně však ztrácel pozici a druhou polovinu ročníku 2021/22 odehrál na hostování v Seville.

Třicetinásobný reprezentant Francie za Red Devils nastoupil do 317 zápasů ve všech soutěžních s bilancí 90 branek a 47 asistencí. Martial s Manchesterem United v sezoně 2016/17 vyhrál Evropskou ligu, dvakrát FA Cup, dvakrát Ligový pohár a jednou domácí Superpohár.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (143)

Přidat komentář
Jacks11
Reagovat
Neutron

Ten uz toho vela neodohra.

Reagovat
Gazdo

Strasna skoda ze tito hraci nemaju normalnu hlavu a zdravie. Bola by radost sledovat tak talentovaneho futbalistu keby bolo keby

Reagovat
Busby babes

tak jeho znicila zraneni, ne hlava

Reagovat
Grahf

tak bol aj lenivý dakus, berbatov ho nakazil

Reagovat
Busby babes

to soudis dle ceho? fakt tyhle reci nechapu, jede se to u nas opakovane u x hracu a pritom to proste neni pravda.

U Martiala nikdy zadnej trener pokud vim nezpochybnoval pristup.

Posledni rok? je uz dobitej a spis to i dle nejakych zprav z klubu vypadalo, ze uz si proste neveri, ze telo vydrzi zatez.

Reagovat
j_mrazik

Tak vidíš ho na place při zápase, ne? I když třeba takový Özil taky vypadal, že má všechno u prdele.

Reagovat
Busby babes

letos na place pusobil jako hrac, co neveri, ze kdyz udela sprint na 100 procent, ze si neco neurve. takze to bylo tak na 70 procent. ale to je proste dusledek jeho zdravotniho stavu, nedokazal byt dlouhodobe k dispozici. a kdyz uz byl, tak prisel Ronaldo. Mel hodne smuly, ale ze by na to sral...

Reagovat
vodka

zpochybnoval ho mourinho, pokud si pamatuju spravne, stejne jako Shawa, ale ole nekde rikal, ze nastupoval pres zraneni xy zapasu a vedeli, ze nemuze hrat dobre,/nejlip ale porad byl ta lepsi varianta.

Reagovat
Grahf

však sa rozbehol len keď mal loptu, neviem, prečo si zas defenzívny, však to bola známa vec u neho

Reagovat
Busby babes

ok, jestli najdes vyroky manageru, kteri zpochybnuji jeho pristup... vyse je zminen jen Mourinho, ale ten to rikal o vic hracich a nebyla to uplne pravda.

Je dobre, ze Martial odchazi, mel odejit driv, respektive nemel dostat tu posledni smlouvu. Ale proste tyhle reci... je to znama vec. akorat ze neni. Spousta tech kecu byla jen na zaklade toho, ze se na hristi blbe tvari a tak.

Reagovat
iamek

Reagovat
Kucka

Reagovat
Neutron

Ty si aj videl Berbatova hrat? on nebol lenivy...nehovorim, atleticky na tom nebol proste ako mnoho dnesnych hracov, ale futbalovo to bol proste elegan...nechapem kde si zobral, ze bol lenivy...

Reagovat
Thelvin

Nebyl, ale měl takovej styl pohybu. Říkalo se to o něm i v dobách, kdy stále hrál.

https://www.bbc.com/sport/football/52511238

Reagovat
Neutron

ano, ja viem ako vyzeral jeho pohyb na ihrisku a chapem, ze to mohlo budit taky dojem, ale to nebolo proste tym, zeby bol lenivy

Reagovat
Thelvin

Si říkal, že nevíš kde to sebral, tak ti to říkám Kdo ho sledoval ví, že to není pravda

Reagovat
Neutron

vsak to je na tom, ze tvrdi, ze ho videl a tvrdi picovinu

Reagovat
J0EL

Heh, to iste sa vravelo o Ozilovi no

Reagovat
Neutron

to si uz popravde nepamatam

Reagovat
Grahf

nie , nikdy som ho nevidel

každý ho tu vtedy kritizoval za to a hlavne, keď mu dal saf prednosť pred tevezom. Jeho elegancia nemá nič spoločné s tým, že bol lenivý na krok.

Reagovat
Neutron

no, nebol

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Wazza228

Jeho první sezóna u nás a pak 19/20 byl skvělý. V těch dalších měl záblesky geniality, ale hlava a zdraví mu nedovolily naplnit potenciál, který měl. Škoda, snad po něm ještě někdo z kvalitní ligy sáhne.

50 million down the drain,

Tony Martial scores again.. .

Reagovat
vodka

Nevím, kde se bere to s tou hlavou. Odehrál toho spoustu přes zranění, kdy objektivně nemohl jít do sprintu. Teď už je asi vyřízený, ale chtěl bych ho ještě vidět třeba v Brightonu místo Welbze. Pořád je to strašně technicky nadaný hráč a herní inteligencí strčí spoustu útočníků do kapsy.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

taky nechapu.

Reagovat
LyEX

Ja osobne neviem kde sa stále berie vo fanúšikoch United to obhajovanie všetkého (myslel som si, že je to doména LFC), roky tu viete ponadávať na každého od trenéra po hráča na ľavej strane striedačky a keď dôjde na odchody alebo podobne, tak všetci vlastne boli popi.či a nikto nebol vyhodené peniaze a podobne, veď reálne mal asi jednú dobrú sezónu a potom v každej ďalšej by sa dobré výkony vedeli zrátať na jednej ruke. Bol zranený to áno, ale možno mu to aj vyhovovalo neviem a na ihrisku býval viac neviditeľný ako niečo predviedol, veď zas buďte trochu súdni a treba si priznať, že hráči z akadémie už po jednej sezóne vedia byť väčším prínosom ako on (Mainoo).

Reagovat
iamek

Měl G+A 140 . To musela být hodně dobrá jedna sezóna <3

Reagovat
Grahf

tak keď to rozložíš na tých 10 rokov, či kolko tu je, tak je to bieda za tie prachy.

Reagovat
Busby babes

v prumeru mel 10 golu za sezonu. 90 golu v 9 sezonach.

Reagovat
J0EL

Ak sa vopchas do pol pasa do nahriatej rury na pecenie, tak sa v priemere budes citit dobre. Takto statistika ale nefunguje.

Reagovat
Busby babes

wtf? Jedna stará kočičí moudrost, která se sem teď moc hezky hodí, říká: „Co to sakra meleš, ty vořechu?“

Reagovat
J0EL

Ze mu z tych 9 sezon realne vysla jedna sezona napriemerne dobre a asi dve priemerne. Zvysok to za tie peniaze bolo velmi slabe. Za tu ciastku a s tym platom, to bol celkom fail no.

Reagovat
Busby babes

4 z tech 9 sezon mel vic golu nez ten prumer 10 golu. Takze tvoje poznamka: takhle statistika nefunguje... je uplne mimo.

Ze ted do toho zacnes cpat castku a plat, coz nema s tim co jsem napsal vubec nic spolecneho, uz je takova klasika no.

Reagovat
J0EL

Toto ti prave velmi nepomohlo prave, takze mimo si skor ty

Ak napises ze mal za 9 sezon priemer 10golov na sezonu, tak to nevyzera az tak zle ako to v skutocnosti naozaj je no

Reagovat
Busby babes

ehm. v polovine sezon mel vic nez prumer, v polovine mene nez prumer... to je pomerne standardni rozdeleni. takze, v cem presne takhle statistika nefunguje?

Reagovat
J0EL

Bolo to menej ako polovica. Alebo po tvojom: V PL v polovici sezon mal sezonu horsiu ako priemeraci zo spodnych timov tabulky

Reagovat
Busby babes

je u nas 9 sezon. 4 sezony mel vic jak prumer, 4 sezony mel min jak prumer a v jedne byl pul roku v Seville.

ale tak whatever, prijd me zas poucovat o statistice. diky

Reagovat
J0EL

V Seville dal jeden gol v EL a nula v lige. To meni vsetko A samozrejme, ze pridem. Som alergicky na podobne pouzivanie statistiky. A mozno sa ju casom aj naucis intepretovat

Reagovat
Busby babes

bavim se o jeho vykonech u nas, tak proc mam brat v potaz pulrocni hostovani v seville, ktere nebylo povedene, o tom zadna, vis asi jen ty. Fakt neuveritelny, jak to porad posouvas.

Co kdybys proste priznal, zes napsal blbost?

Reagovat
vodka

a na tom hostování se taky hned zranil btw a hlavně sevilla byla v té době ve velkých sračkách.

Reagovat
Busby babes

jedinej, kdo tu neumi interpretovat statistiku ses ty.

Ja napsal jen to, ze mel v prumeru 10 golu na sezonu. tys na to reagoval: takhle statistika nefunguje... coz je docela picovina. a v pripade martiala ten prumer i hezky vychazi. mel 4 nadprumerne sezony, 4 podprumerne, jednu byl u nas jen pulrok. Mel 2 vysoce nadprumerne seozny, 2 vysoce podprumerne (ta psoledni hlavne proto, ze prakticky nehral).

Neni to tak, ze by v jedne sezone dal 60 golu a pak v 8 sezonach 3. Pak by tvoje poznamka davala mozna smysl. Takze o interpretaci statistik bych byt tebou nikoho nepoucoval.

Reagovat
vitasrp

Jakože po čase se teda odnaučí tvrdit, že má hráč průměr 10 branek na sezónu, když má ten hráč průměr 10 branek na sezónu?

Reagovat
J0EL

On ale tymto reagoval na toto: tak keď to rozložíš na tých 10 rokov, či kolko tu je, tak je to bieda za tie prachy.

Takze to touto "statistikou" chcel "zlahcit/obhajit. Ty si celkom dobry pamatnik, takze to je akokeby som napisal ze Michu bol v priemere perfektny futbalista, pretoze za 2 sezony v Swansea dal 20 golov, teda priemerna za 1 sezonu 10 golov. Pritom v tej prvej mu vyslo vsetko do coho kopol a dal ich 18 no

Reagovat
vitasrp

Tak ve dvou sezónách ti ten extrém bude průměr zkreslovat šíleně, v 9 sezónách už tam ten vliv jednoho extrému tak silnej nebude, žejo, ale tak to sám víš.

Jde tady asi taky o to, že lidi si ho pamatují hlavně jako “chodce”, co už neměl moc co nabídnout - a takový je rozhodně v posledních dvou sezónách. Nicméně dřív měl co nabídnout, což tenhle průměr naznačuje.

Nicméně takhle bídnej nebyl vždycky, žejo. Jsou tam ty okolnosti toho, že ho hodně dojebala různá zranění (pro výbušnost hráče jsou ty svalový potíže extrémně na hovno).

Potenciál nenaplnil, dobrý přestup to taky nebyl, protože se čekalo víc, ale pro United bohužel. Paradoxně pro mě byl ten největší průser v tom, že se ho United nedokázali zbavit třeba 2 roky dozadu, tzn. že zabíral místo a stál je plat, přitom jinak by tam mohli mít třeba někoho perspektivního a pracovat na jeho rozvoji.

Reagovat
J0EL

Samozrejme, to bola len tzv. swarleyoska hyperbola ten priklad, aby som to doviedol do extremu.

Inak so vsetkym suhlas.

Reagovat
J0EL

Btw, keby sme vylucili "extremy" (horny aj dolny) u Martiala v PL, tak ma priemer na sezonu len 6,4 golu na sezonu no

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

asi tak. cela jeho kariera u nas je takove to: co mohlo byt... ale nenastalo. Naznacil ten potencial naplno ve dvou sezonach, v dalsich dvou mel aspon slusna cisla.

GA mel v takhle:

25, 16, 20, 14, 34, 12, 1, 12, 3.

V prumeru jsme za nej dali asi 15 mega liber za sezonu. 50 za prestup a dalsich 79 na platu (dle sportracu). Odehral u nas pres 300 zapasu, nejake sluzby odvedl. ale potencial nenaplnil a mel nejspis odejit driv, presne jak pises. coz ale ani nikdo z fans United nerozporuje.

Reagovat
vodka

Když on měl třeba loni skvělou přípravu a po nástupu ETH to vypadalo, že přesně sedí do toho stylu, kterým chtěl ETH hrát po příchodu. Pak si zkurvil achilovku, vrátil se na 14 dní a zase se zranil, po vánocích pak další zranění, jako poslední 2 roky byl v podstatě pořád mimo hru.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
bbbauch

Reagovat
J0EL

To bolo jasne, ze sa chytis na toto Pritom som to vysvetlil hned v dalsom prispevku Vitovi

Reagovat
bbbauch

Reagovat
LyEX

Ako nechaj ich, šak keď sú dostatočne spokojný s výkonmi, tak len to ukazuje ich postavenie v tabuľke, možno tie obhajoby nekonečné už idú ruka v ruke s očakavaniami, pred 15 rokmi by takého hráča s týmito štatistikami asi hnali, teraz bude legenda a vlastne bol to bargain.

Reagovat
LyEX

spokojní*

Reagovat
Busby babes

to nekdo pise? zajimavy

Reagovat
Neutron

to tu zas nikto nenapisal Martial stal ranec penazi, platilo sa za potencial (co dnes nie je vobec nic nove). Za mna u nas hral zbytocne dlho, zranenia ho proste sprevadzali cely cas co bol u nas a vyrazne ovplyvnili jeho vykony, coz sa proste stava a nikto s tym nic neurobi. To je tak asi vsetko.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

wtf

Reagovat
Hlahart

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

klasika J0EL. kdyz mu to nevychazi, tak tam zacne pridavat dalsi veci. nejdriv castka a plat, pak Sevillu...

Reagovat
J0EL

Sevillu si tam pridal ty, plat a ciastka tam logicky patri, ked si jeho posobenie u vas chces obhajit tym priemerom 10 golov za sezonu no Alebo plat a ciastka, ktora sa za hracov plati je irelevantna zrazu?

Reagovat
Busby babes

sevillu jsem zminil, ze byl pul roku pryc a tak asi tezko mohl davat goly za United. Presto mu tu sezonu pocitam do prumeru a beru, ze u nas byl 9 sezon a ne 8.5.

Reagovat
J0EL

a tie prachy tam prvy vlozil Grahf. Takze klasicky mimo

Reagovat
Busby babes

jenze tys zacal pak argumentovat: takhle statistika nefunguje. A to nema s platem nic spolecneho. Klasicky mimo ses ty. Napises picovinu a pak ji zacnes hajit nesouvisejicima vecma.

Reagovat
J0EL

Ak tou statistikou ides obhajovat jeho posobenie u vas (o co si sa aj snazil v tej reakcii na Grahfa, ktory tie prachy spominal), tak samozrejme ze s tym to ma co spolocneho vole

Takze este raz, ktore nesuvisiace veci som ja spomenul ako prvy? Lebo uz ti toho ozaj vela nestalo

Reagovat
iamek

Neni lepší to rozpocitat na zápasy?

Reagovat
Busby babes

0.45 G/A na zapas

Reagovat
Mato178178

vela krat aj striedal, cize na minuty to bude mat este lepsie

Reagovat
Salfovic

A vyškrtal bych zápasy po zranění, ve kterých nebodoval.

Reagovat
J0EL

Reagovat
ratusek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Mato178178

chech chech

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Busby babes

G/A kazdych 144 minut. podle TM.

Reagovat
vladino10

Bol zranený to áno, ale možno mu to aj vyhovovalo

Reagovat
Busby babes

neuveritelny, co se tu doctes. btw hodne lidi si neuvedomuje, jak tezky to pro hrace je, kdyz maji dlouhodobe zraneni. Jsou mimo tym, casto maji program, ktery se nekryje s A tymem, takze jsou sami (pripadne s par dalsima co jsou taky zraneni) na rehabilitacich... je to hodne frustrujici. Bylo to videt v nekolika tech fotbalovych dokumentech, myslim ze hned v tom o Sunderlandu tam byl jeden hrac na par mesicu out a popisoval to tam.

Reagovat
LyEX

"se tu doctes"? Videl si vyjadrenie Rooneyho? odvolávam sa na neho, ja osobne a to je len môj názor, že niečo na tom čo povedal pravdy môže byť a to hlavne pri tlaku aký je v MU a pri zlej forme hráča, možno mali viacerí psychické problémy a riešili to uvádzaním bolesti pri každej drobnosti, s ktorou mohli hrať, resp. ako Rooney povedal aj s injekciami by hral.

Reagovat
Busby babes

to asi nevim, na jakej Rooneyho vyrok narazis.

Reagovat
vodka

že někteří zranění nespěchají zpátky do týmu, kterému se nedaří.

Reagovat
Maximm9

Co je na tom divneho ? Ses porad zraneny, mas super tydenni plat a po psychicke strance je jenom tezsi se po kazdem zraneni vracet. Tak potom muzes dojit do takoveho bodu, ze ti dalsi zraneni jen vyhovuj a radsi muze chodit po fyzioterapii, nez nekde tvrde makat.

Ono je otazka, jak se na tu vetu divas, ale tvarit se, ze takovy hraci neexistuji je

Reagovat
EZ

tento hedonisticky pohlad na svet v kontexte profi sportovcov je srandovny. Ta mentalita a priority u sportovca ktory hra prvu ligu od 17 je trochu ina, nez u pracovnika vo fabrike.

Ak by sa mu nechcelo tvrdo makat, nenastupoval by do zapasov 4 mesiace zraneny cez bolest.

Reagovat
Maximm9

Mne prijde zase srandovni, jestli si myslis, ze sportovec ma nezlomnou mentalitu a nemuze mit stejny stav vyhoreni jako pracovnik ve fabrice.

Vzdyt posledni mesice mas tunu rozhovoru s fotbalistama/sportovcema, jak to mentalne ztratili, jak nebyla chut trenovat a porad se vracet po zraneni.

A mluvil jsem obecne o fotbalistech, ze se tohle deje, jestli je to Martialuv pripad, netusim. Ale s jeho historii by byt mohl.

Reagovat
fenixLFC

mas pravdu len po tu cast ze je po kazdom zraneni tazsie sa vracat. ale povedať ze im zranenie vyhovuje je nezmysel. okej, mozes povedat ze niektorym bude vyhovovat ked nemusia hrat, ze sa boja hrat atd. ale povedat ze su radi zraneni je kravina. ty tiez radsej nebudes doma sediet s chripkou namiesto prace aj ked ti pojde vyplata pretoze to je proste limitujuce. a zranenia u futbalistov/ sportovcov su este limitujucejsie....ved ono to aj pises nizsie, ze mentalne stratili chut sa vracat a trenovat, to ale neznamena ze boli radi ze su zraneni

Reagovat
Neutron

Mna fascinuje ako si vies proste vymysliet nieco len aby si si zapicoval

Reagovat
Wazza228

Jakmile máš několik zranění, tak tě hlava potom nepustí do risku, i když jsi zdravý. Někteří hráči to překonají, jiní ne.

Reagovat
iamek

Reagovat
$dolar$

Jsem ani nevěděl, že tam ještě je

Reagovat
bbbauch

Jeho je fakt velka skoda.

Reagovat
herbage

Tak Monaco bonusy za GB asi nic

Reagovat
LyEX

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Čenda

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kucka

Reagovat
Aldeano

Reagovat
AnthonyR

Ohromná škoda těch zranění. Jinak Martial si tenkrát v Monacu zahrál s takovými legendami jako Berbatov, Falcao, Toulalan nebo Carvalho. To byl kádr jak víno.

Reagovat
iamek

Škoda zranění. I tak udělat v MU 91+48 je fantastické a hate na něj směšný.

Reagovat
Unai

Martial , Rashford , Antony , Lingard , Welbeck , Weghorst , Ighalo , Depay , Bebe

Reagovat
Thelvin

Ighalo byl supr a přesně splnil to, proč přicházel

Reagovat
Likan7

Ighalo byl sice sympaťák, ale nesplnil. Sice dal 3 góly v pohárech, ale z těch 11 ligových zápasů mohl alespoň 1 dát

Reagovat
Thelvin

Jenže ono těch 11 zápasů bylo jen 101 minut

Reagovat
fenixLFC

101 premarnenych minut na skorovanie

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Busby babes

tvl Depay, to uz tahas hodne z davna.

Reagovat
Wazza228

Však tam má i Bebeho

Reagovat
r.mrazik

nejlepsi hrac 1na1 od doby ronalda.

skoda ze mu nevydrzelo zdravi

Reagovat
Vsadim gule

Proto nechápu, proč sme ho porad cpali na hrot. Za mě jednoznačně nejlepší na křídle pro nej nejlépe na levem

Reagovat
ACSMan

Tak on hrál celkem dlouho z křídla ale nepřišlo mi, že by tam byl až na nějaké momenty skvělý

Reagovat
Vsadim gule

Jednu dobu se tam střídal s Rashem a to fungovalo skvěle. Pak přišel Sanchez, a najednou to šlo do haje. Podle mě byl na tom hrotu proste nulovej Oproti křídlu

Reagovat
Busby babes

nejlepsi sezonu mel po prichodu Oleho, to uz tam Alexis pak nebyl. Jen pak prisel Ronaldo no.

Reagovat
r.mrazik

Za mlada se tam točili s Rashem podle jejich aktuální formy.

Ta konkurence je pěkně posouvala.

Reagovat
SunFells

9 let, to bych teda netipoval

Reagovat
Jandak

no jo protože z tech devíti let hrál tak 2 roky

Reagovat
PanAu

Legenda

Reagovat
icemike

Chápu to dobře, že ten bonus za zlaty míč teda nebude?

Reagovat
SlothDaemon

Vysvětlí někdo, proč se všichni tak sekají na té klauzuli za zlatý míč? Co přesně je špatně na tom, že ji měl ve smlouvě zahrnutou?

Reagovat
Wazza228

navíc u Golden boy hráče.

Reagovat
Witcher

Do Slavie?

Reagovat
Remt

Vydojil je ale fantasticky jen co je pravda

Reagovat
DieryVonry

Legendo budeš chybět! Že takhle s pompou a lehkostí necháš zapomenout na roky krajana Sahy nikdo nečekal!

Reagovat
Salfovic

Ještě rok to tam mohl vydržet.

Reagovat
iamek

Enzo Maresca has no doubts on Chelsea job, the agreement on contract is almost done and details of his staff are being finalised.

Chelsea and Leicester City, in contact to agree on the compensation fee package for manager and staff.

Zajímavá volba

Reagovat
Salfovic

Když si vzpomenu na to katastrofální jaro, kdy pomalu ztratili neztratitelnej náskok, to pro Chelsea nevěští nic moc dobrého.

Reagovat
FC Porto FC

Irelevantní

Reagovat
Busby babes

spis je to porad hodne nezkusenej trener. 67 zapasu... velkej risk. tak uvidi, jestli se vyplati

Reagovat
vitasrp

A když si vzpomeneš na ten podzim, kdy ten pomalu neztratitelnej náskok získali, tak to zase vypadá dobře. Záleží, co si vybereš.

Navíc je potřeba znát trochu víc detailů - odešli fyzicky, odešli v zakončení, odešli herně, začali dělat individuální chyby, měli smůlu? Zranění? Který faktory na tom měly největší podíl?

Každopádně 0 zápasů v Premier League, celkově skoro úplný hovno za chlapy, byť potenciál asi ukázal (aspoň pro ty ředitele).

Tah v uvozovkách trochu jako s Palmerem - naznačený talent a sázka na to, že se maximálně rozvine. Rozdíl je v tom, že Palmer jako hráč měl být jen jedním z mnoha, Maresca jako trenér musí byt ten hlavní tahoun, takže risk jak prase.

A pokud to nevyjde, měla by se začít řešit ta pozice sportovních ředitelů, respektive mělo by taky dojík k internímu zhodnocení jejich práce. By to měli 0 ze 2 trenérů, 2 komplet neúspěšný sezóny, sázka jenom na mladý hráče atd a nic by z toho nevyšlo.

No uvidíme.

Reagovat
Talker

Díky bohu, že u trenérů nemusíme řešit, zda jsou IP.

Reagovat
81Tomas

To by se u vas povysilo na jinej level, moc bych nekricel....

Reagovat
Maximm9

Ja ho absolutne neznam a lisky jsem taky nesledoval minuly rok, tak ho nechci odsuzovat, kdyz jeho praci neznam.

Ale docetl jsem se, ze ma jit o 5letou smlouvu a to mi prijde jako masakr, hlavne v nasem pripade.Tam bude zase odstupne jako krava.

Reagovat
vitasrp

Pokud tam dají nějaký fixní poplatek za ukončení smlouvy, tzn. nevyplácíš celou dobz kontraktu, tak je jedno, jestli mu to dají na 2 nebo 5 let.

Tam je ta pětiletá smlouva maximálně tak kvůli účetnictví možná + jako vyjádření určitý důvěry v toho kouče.

Reagovat
blade115

Když nic jinýho, tak aspoň to vyřešili rychle.

Reagovat
Mato178178

fnuk, jeden z mojich oblubenych hracov.

sezona je na konci a my sa uz tesime na leto plne prestupov a spekulacii aby sme boli zase nahajpovany a s velkymi ocakavaniami na novu sezonu. sklamanie pride klasicky po par kolach ked prideme na to ze o titul zase nebudeme bojovat

Reagovat
Mato178178

nahajpovani*

nejake predpovede, ocakavia alebo priania?

Reagovat
andkoo

jednu sezonu najrychlejsi hrac ligy skoda ze odvtedy sa uz nedokazal naplno rozbehnut, cakalo sa od neho urcite viac a je smutne, ze s tym jeho platom neodisiel uz o take 3 sezony skor

Reagovat
Zaschrona

Konečně nám nebude dávat góly.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele