Luis Enrique neměl pochopení pro Dembélého, po hádce ho vyřadil ze zápasu proti Arsenalu

Dnes, 12:49
Aktuality
Ousmane Dembélé (© AFP)

Svůj druhý zápas Ligy mistrů podstoupí PSG na půdě Arsenalu, bude se každopádně muset obejít bez svého ofenzivního pilíře Ousmaneho Dembélého. Na vině přitom nejsou například zdravotní problémy, ale hádka, do které se měl sedmadvacetiletý křídelník dostat s trenérem Luisem Enriquem. A ten svého svěřence postavil před úterním střetnutím na vedlejší kolej.

Zpráva o Španělově verdiktu, o kterém nejprve informovala francouzská televizní stanice RMC Sport a následně ho potvrdil také sportovní list L'Équipe, byla zveřejněna jen den před výkopem v Londýně. Dembélé, který byl od začátku ročníku jednou z hlavních opor pařížského klubu, se dosud objevil ve všech šesti zápasech Ligue 1 a vsítil čtyři branky, zasáhl také i do úvodního utkání milionářské soutěže proti Gironě.

L'Équipe tvrdí, že se francouzský reprezentant měl pohádat se svým trenérským šéfem po pátečním ligovém duelu s Rennes. Dembélé měl být kritizovaný za některá svoje rozhodnutí přímo na hřišti, což se mu nelíbilo, a došlo tak k "prudké” hádce. Luis Enrique přitom nijak "neocenil” to, že se mu jeho podřízený vzpouzí a snaží se obhajovat. Vedení francouzského celku se k problémům oficiálně nevyjádřilo, odhalena už nicméně byla nominace na střetnutí s Arsenalem, v níž Dembélé nefiguruje.

Autor: Patrik Sandev / getfootballnewsfrance.com, lequipe.fr

Komentáře (13)

Přidat komentář
nani92

tak blbý a problémový, že nakoniec skončí u nás

Reagovat
janinho

weiss ho da do laty. pozri ako sa napravil vladko

Reagovat
Phantome

Vladko prešiel z puberty(?) do dospelosti(?), ocko v tom prsty nemá(?).

Reagovat
O.Giroud

ako?

Reagovat
janinho

Reagovat
772jozef

Druhý Drenthe

Reagovat
Nuno čomes

Ofenzivní pilíř To snad nemůže skončit jinak, než že přestoupí do United.

Reagovat
Unai

Reagovat
Godwinson

"že se mu jeho podřízený vzpouzí a snaží se obhajovat"

To je tak hovadsky napsany. Nastesti kazdy zna Dembeleho a jeho slabe intelektualni dovednosti.

Reagovat
Pankrac

Proč hovadsky? Mě se to taky děje. Mám velký pochopení, ale když někdo udělá čůrákovinu a moc dobře to ví, přičemž se začne obhajovat a až vážně vzpouzet následkům, tak ho taky zašlapu do země.

Já to beru tak, že když mám velkou trpělivost a velký pochopení, tak v okamžiku když už je něco přes hranu prostě druhej zmlkne a přijme následky...

Reagovat
Londoner

Škoda, teď se na to budou jen vymlouvat

Reagovat
John Obi Mikel

To by jim mohlo pomoct k vítězství

Reagovat
dextroza_m

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele