Los Evropské ligy: Plzeň s Manchesterem United, Slavia proti Ajaxu. Oba kluby pojedou do Frankfurtu

30.08., 13:52
Aktuality
Trofej pro vítěze Evropské ligy. (© Profimedia)

Fotbalisté Plzně v hlavní fázi Evropské ligy přivítají slavný Manchester United, Slavia se mimo jiné utká s Malmö, které v boji o Ligu mistrů vypadlo se Spartou. Oba čeští zástupci v soutěži budou mít společných hned pět z celkových osmi soupeřů - Frankfurt, PAOK Soluň, Ludogorec Razgrad, Anderlecht Brusel a Bilbao.

Slavia vedle Malmö nastoupí k domácím zápasům proti Ajaxu Amsterodam, Fenerbahce Istanbul se slavným portugalským trenérem Josém Mourinhem a Anderlechtu. Bruselský klub bude hostit i Viktoria, která dále kromě United přivítá ještě San Sebastian a Ludogorec.

Červenobílí se proti celku z Razgradu představí venku a stejně jako Západočeši pak budou hrát na stadionech Frankfurtu, PAOK Soluň a Bilbaa. Viktoria ve zbylém utkání na hřištích soupeřů vyzve Dynamo Kyjev v jeho domácím azylu na neutrální půdě.

Rozhodl o tom páteční los v Monaku. Rozpis zápasů s termíny zveřejní UEFA až v sobotu. Hlavní fáze Evropské ligy začne 25. a 26. září a závěrečným osmým kolem vyvrcholí 30. ledna. Finále se uskuteční 21. května v Bilbau.

Všechny klubové soutěže UEFA včetně Evropské ligy se od této sezony budou hrát ligovým systémem se společnou tabulkou a nově také s 36 týmy místo dosavadních 32. Žádní soupeři se v hlavní fázi neutkají dvakrát, postoupí 24 celků, z toho nejlepších osm přímo do osmifinále. Na rozdíl od minulých sezon se už také nebude "propadat" do jarní vyřazovací části nižších soutěží.

Slavia do hlavní fáze Evropské ligy přešla poté, co v závěrečném 4. předkole Ligy mistrů vypadla s Lille. Základní část druhé nejkvalitnější klubové soutěže UEFA si červenobílí zahrají podruhé za sebou, v minulém ročníku došli do osmifinále.

Plzeň se do hlavní fáze kvalifikovala přes dvě předkola a postupy přes Kryvbas Kryvyj Rih a Heart of Midlothian. V základní či skupinové části soutěže se Viktoria představí popáté a poprvé od sezony 2017/18. V minulém ročníku postoupili svěřenci trenéra Miroslava Koubka až do čtvrtfinále Konferenční ligy.

Mezi 11 soupeři Slavie a Plzně v podzimní hlavní fázi není žádný tým s českým legionářem. Červenobílí figurovali v nejlepším ze čtyř výkonnostních košů a počítač jim při novém systému losování brzy přisoudil všech osm protivníků.

Zajímavý bude pro Slavii souboj s Malmö, které před pár dny neuspělo v závěrečném 4. předkole Ligy mistrů po dvou porážkách 0:2 s pražským rivalem Spartou. Ve druhé sezoně po sobě budou červenobílí čelit celku trenéra Mourinha, nově šéfujícímu Fenerbahce. S jednašedesátiletým Portugalcem se setkali vloni na podzim při venkovní porážce 0:2 a domácím vítězství stejným poměrem nad AS Řím, slavný kouč ale kvůli disciplinárnímu trestu tehdy přímo na lavičce scházel.

Plzeňskému Koubkovi vyšlo přání přivést do Doosan areny slavný Manchester United. Někdejší vítězové Ligy mistrů v roce 2017 ovládli Evropskou ligu, ale v posledních letech zažívají slabší období. V minulé sezoně Premier League obsadili až osmou příčku.

Se společným soupeřem Viktorie a Slavie Bilbaem si předloni ve skupině zahrála Sparta a měla bilanci domácího vítězství 3:1 a venkovní bezbrankové remízy. Dynamo Kyjev musí vzít kvůli válce Ruska s Ukrajinou zavděk domácím azylem na neutrální půdě, ve 4. předkole Ligy mistrů hostilo Salcburk v polském Lublinu.

Soupeři Slavie

Ajax (D)

Frankfurt (V)

Fenerbahce (D)

PAOK (V)

Malmö (D)

Ludogorec (V)

Anderlecht (D)

Athletic Club (V)

Soupeři Plzně

Manchester United (D)

Frankfurt (V)

Real Sociedad (D)

PAOK (V)

Ludogorec (D)

Dynamo Kyjev (V)

Anderlecht (D)

Athletic Club (V)

Autor: Livesport.cz, ČTK

Komentáře (441)

Přidat komentář
Greny

ty zapasy Plzne to je masakr

Reagovat
KnoxXx

ani nie, ked v 3.kosi dostanes kombo Ludogorets doma a Kyjev vonku (nehraju doma)

Reagovat
Lemond Laws

přesně. min.4body

Reagovat
John Obi Mikel

Ajaj, že já tu tu Kodaň kritizoval, takhle přijde ta Coutinhova karma To je úplně jasný.

Reagovat
Salfovic

Plzeň má neuvřitelně brutální skupinu To pomalu nešlo nalosovat těžší, viz Athletic ze čtvrtého koše

Reagovat
Kiwi-21

Plzeň to má těžké ale tuším 1 body hned proti MU

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že v tom losu i tak vznikají takové polouzavřené skupinky. Možná to jenom klame, ale mám pocit, že hodně týmů dostává úplně stejné soupeře z jednoho koše.

Reagovat
QooBo

Reagovat
nani92

včera aj Sparta a Slovan boli dosť podobní

Reagovat
Martin9719

No ono to je bohužel kouzlo švýcarského systému.

Reagovat
Grupma

Není to švýcarský systém. Tenhle omyl bohužel proběhl někde na začátku a od té doby se to traduje.

U Švýcarského systému by se nejspíš vycházelo z klubových koeficientů. Slabé kluby by měli šanci na top soupeře možná jednou ve druhém kole, kdy by se v prvním kole setkaly dva silné týmy.

Reagovat
Fernando_Torres

Docela zvláštní los, oba naše týmy mají totožných 5 z 8 soupeřů, u výjezdů je to snad dokonce 3/4 Jako jména to jsou pěkná, to zase ne že ne, ale těšil jsem se na trochu větší variabilitu soupeřů...

Reagovat
QooBo

Reagovat
didosh

Reagovat
Pablos

Zase je to docela zajímavé... taková konfrontace, jasný na pestrosti méně, na zajímavosti ale pro mě více asi. Takové to, že když uvidíš třeba se trápit Plzeň s někým a řekneš si, škoda, že je nemá Slávka, ta by s nimi třeba zamávala.... no a tady se to dozvíme. Nejhorší, když dostanou oba naši na prdel ale

Reagovat
romeo351

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Kucka

Reagovat
naheCZ

Reagovat
fenixLFC

Co ma hovorit anderlecht ktory sa tu bude drbat dvakrat

Reagovat
Imos

a dvakrát dostane

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Cotton

Tak ta šance na nějakou shodu tam vždy bude

Reagovat
delfin

Reagovat
delfin

Jn, na druhou stranu to bude skvělý porovnání síly Slavie a Plzně.

Reagovat
r.mrazik

ta Plzen neni vubec spatny tym...docela bych se na ne sel podivat, hrajou fakt pekne...idealne na zapas s United

Reagovat
ManUnited

Reagovat
Martin9719

Už jen to kolik nás je v ČR nebo na Slovensku + i třeba to co jsem viděl loni v Mnichově kolik bylo fans MU mezi domácími tak by mě zajímalo kolik fans MU se mimo těch z Anglie na ten zápas dostane.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
delfin

Reagovat
mithro

Reagovat
freeSanchinho

Reagovat
San Iker

Tolik různých variant a ve výsledku mají oba týmy 5 shodných soupeřů

Reagovat
Rezan

Pravděpodobnost mizivá, ale když tomu někde někdo pomůže.

Reagovat
San Iker

jj, když vidím ty losy, tak jsme s tím koeficientem asi začali být příliš nebezpeční

Reagovat
John Obi Mikel

Ten formát je pěkná píčovina, s některými hrát doma a nemít je venku. S některými hrát venku a nemít je doma.

Reagovat
Lemond Laws

Reagovat
fabec1222

Dřív se tak hrál Pohár UEFA

Reagovat
John Obi Mikel

Jj, pamatuju. A mám na to stejný názor.

Reagovat
Salfovic

Ale asi jen tři sezony.

Reagovat
Salfovic

Je to kravina. A nejhorší to bude kolem toho osmého a šestnáctého místa, když o něj budou bojovat kluby s výrazně kvalitativně rozdílnými soupeři.

Reagovat
Spalovač šancí

Neboj, vyčkej. Toto je první krok, cca za 8-10 let už bude hrát každý proti každému...

Reagovat
didosh

Reagovat
mistr129

Vždyť ale v tabulce jsi nakonec se vsema, takže tohle vzájemné měření sil doma i venku není potřeba.

Určitě je to ferovejsj než nalosovat 4člennou skupinu

Reagovat
John Obi Mikel

Akorát že vůbec. Nalosuješ čtyřčlennou a každý s každým se popere o vítězství v ní. Takhle jsi v tabulce s týmy, které ani nepotkáš. Takže se před tebe dostane někdo, bez toho aniž byste spolu změřili síly. Co je na tom proboha spravedlivějšího????

Reagovat
pobody's nerfect

V kontextu celé soutěže určitě ano. Když jsi měl smůlu na skupinu, 10 bodů nestačilo na postup, zatímco jinde stačilo na postup 8.

Reagovat
verv

Reagovat
John Obi Mikel

Ano, ale ty skupiny byly podle výkonnostních košů, takže tam byla aspoň snaha, zatímco tady jde čistě o losování + se promítne jestli to nalosujou doma/venku.

Někdo dostane z toho čtvrtého AC Horní Dolní doma, někdo tým z Top5lig venku a pak se ty týmy poměřujou ve společné tabulce.

Reagovat
Čenda

Reagovat
BaggioRoberto

Ale to je kouzlo toho systemu, rozmanitost, stesti na los, bitva s nahodnymi souperi, ctyrclena tabulka byla po 20 letech nudna. Stejne tak stale se opakujici zapasy v play off.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mistr129

A loni Newcastle dostal těžkou skupinu a skončil v ní poslední, zatímco Lazio přes lehkou přelezlo do osmifinále. Takže se spolu taky nepotkali a Lazio přesto skončilo celkově lépe než Newcastle

Reagovat
John Obi Mikel

Ano, ale ty skupiny byly podle výkonnostních košů, takže tam byla aspoň snaha, zatímco tady jde čistě o losování + se promítne jestli to nalosujou doma/venku.

Někdo dostane z toho čtvrtého lehký tým doma, někdo tým z Top5lig venku a pak se ty týmy poměřujou ve společné tabulce.

Reagovat
mistr129

No ale když píšeš o kosich jako o něčem adekvátně odražejicim kvalitu, tak to je i teď. A prave se to naopak trochu vyváží, že dostat 8 těžkých soupeřů je podstatně méně pravděpodobné, než 3. Tím že je větší množství soupeřů ti to zkratka zvyšuje pravděpodobnost spravedlivého losu

Reagovat
thewall

Výkonnostní koše zůstávají a nově s nikým nehraješ dvakrát. Za mne lepší systém.

Reagovat
John Obi Mikel

No právě že teď není žádná výhoda být v prvním koši, je to pouze o losu

Reagovat
mistr129

jo, konkrétně tohle jsem psal, ale to je nevýhoda úplně nula nula nic. A predtim jsi i z prvního koše mohl dostat extrémně těžké soupeře a třeba 8 bodů nemuselo stačit k postupu, kdežto teď tě podobná úspěšnost udrží ve hře.

Když to reknu jinak, dřív když jsi byl Newcastle ve skupině smrti, tak jsi skončil poslední s 5 body a dopadl jsi stejně, jako by v té skupině dopadla třeba Sparta . Zato teď pravděpodobně nedostaneš 8 smrticich soupeřů, ale max i při poměrně velké smůle 6, takže když s nimi uhraješ 5 bodů a porazis ty 2 outsidery, máš jistý postup

Reagovat
Čenda

Reagovat
BaggioRoberto

Tady prece taky jsou vykonostni kose a z kazdeho dostanes dva soupere, takze pro vsechny stejne. Tam jedine co ti dela velky rozdil v kvalite souperu je ctvrty kos, kde se misi outsideri s tymama z top lig, ktere se dostaly do poharu po delsi dobe. Plus momentalne rozlozeni Ukrajinci z lepsiho kose. Ale to by bylo i v tom starem systemu. Kdyz jsem vcera zbezne projel los ligy mistru, tak mi neprislo ze by tam vylozene nekomu nalosovali sedm velkoklubu a nekomu jeden. Takze los se povedl.

Reagovat
BaggioRoberto

Dej tomu sanci, jedna spolecna tabulka ti udela uplne jinou dynamiku.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
ACSeRw!n

????

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Píčovina to fakt je

Reagovat
Pablos

Ale tak je to nové, je to změna... já se docela těším. Zní to všechno zajímavě (než se to pak ohraje i tohle).

Jen tedy je pecka mít možnost ve 4. koši Nice, Athletico, Hoffenheim nebo Lotyše Ale to by bylo i tak.

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
Čenda

toto je jen jeden z mnoha důvodů, proč je to picovina no.

Reagovat
Freedo

Taky to tu hájí jenom Lemond Laws

Reagovat
smazaný uživatel

Lemond Laws je blbec, ani nemá žádný oblíbený kluby, každej si bude myslet že jw to hovadina

Reagovat
h8_sfatto

stejně jako VAR to nepřináší transparentnost , ale spíš pochyby . Různí soupeři v rádoby stejné skupině...

Reagovat
Uwe háže buly

je to humus

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Čenda

Ty si musel podporovat a bránit i nový EF

Reagovat
fenixLFC

dalsi z tvojich prispevkov "nie je to pravda, ale mohla by byt"

Reagovat
mayday

Říkám to od samého začátku, je to píčovina a není to pro všechny stejné.

Reagovat
Greny

kazdopadne je asi na case si zvykat ze pokud bude EL a LM budou to takovy souperi, protoze to tak bude asi pravidelne, kdyz uz to delali meli aspon zrusit to ze nemuzou hrat tymy ze stejne zeme.

takhle ti tam vzdycky z tech zemi co jsou mimo top a je tam po jednom zastupcich priradi nekoho z tech top peti lig

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně v LM to pro země, které tam mají 4 a víc týmů, povolit měli, třeba max 1 zápas s týmem ze stejné země.

Reagovat
Zephyr

Já jsem za to omezení asi spíš rád. Líbí se mi, že to týmům nalosuje fakt různorodou směsku ze všech koutů Evropy. A ještě k tomu je to 8 různých zápasů

Reagovat
ACSeRw!n

proto to delali.. aby slaby hrali proti silnym a vice se rozevreli nuzky.. oni si to pak rozdaji mezi sebou pozdeji

Reagovat
sensei25

Tak Plzen tipujem na 0bodov.

Reagovat
jenage

United přejedou.

Reagovat
Salfovic

Těm dá Vydra svůj jedinej gól v sezoně.

Reagovat
deporpepa

Vydra vs. Manchester united 1:0

Reagovat
Salfovic

To tipuješ špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já na 7 bodů, postup nedaj, Slávisti asi taky nepujdou rovnou do osmifinále

Reagovat
John Obi Mikel

Kdy los konferenční, abych zjistil soupeře pro Chelsea?

Reagovat
Greny

Chelsea do Hradce pak je mi to uplne jedno

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Proč je v konferenční 6 košů, zatímco v Lm a EL byly 4????

Reagovat
Greny

protoze je tam mene tymu a hraje se jen sest zapasu ? nehraji uz ty lednove terminy takze z kazdeho kose jeden

Reagovat
Salfovic

Je tam taky 36 klubů.

Reagovat
Greny

ok to jsem nevedel, pak mohli nechat stejnej format. v Lednu takovy zapas Minsk - Boleslav nekde v Kosicich by mohl byt zajimavy

Reagovat
Cotton

To by byl negativní počet diváků, ne?

Reagovat
Imos

naopak takový novoroční vyprošťovák, aby byl zbytek roku lepší

Reagovat
Lemond Laws

Protože z každého pouze 1 a celkově tedy 6 zápasů...

Ty ten nový formát zatím moc nedáváš

Reagovat
Salfovic

Hraje se jen 6 zápasů.

Reagovat
Martin2626

A jak bys to chtěl?? Aby měl každej tým svůj koš?

Reagovat
John Obi Mikel

Proč to má jiný formát než ty další 2 soutěže?

Reagovat
Martin2626

Došly jim koše.

Reagovat
kilobyte

Aby nehráli v lednu. U EL se předpokládá nějaká úroveň, ale u EKL už by to mohla být docela bída ohledně trávníků.

I když i v EL to bude častokrát bída.

Reagovat
smazaný uživatel

V konferenční lize je zatim snad jenom 5 týmů, los bude tak za měsíc

Reagovat
Lemond Laws

oh, shit, here we go again

Reagovat
smazaný uživatel

Piš Česky blbe

Reagovat
kilobyte

Vypadni. Slíbil jsi to.

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, nevypadnu

Reagovat
kilobyte

Takže nejsi chlap, když nedržíš slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl tak si mě tady prostě nevšímej a poser se ze mě

Reagovat
kilobyte

Táhni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lemond Laws

Slavia -

Ajax - výhra

Frankfurt - remíza

Fener - výhra

PAOK - remíza

Malmo - výhra

Ludogorec - výhra

Anderlecht - výhra

Bilbao - prohra

Plzeň -

Man Utd - prohra

Frankfurt - prohra

San Sebastian - remíza

PAOK - remíza

Ludogorec - výhra

Kyjev - výhra

Anderlecht - výhra

Bilbao - prohra

není zač

Reagovat
C-M@ster

Že by United nějakým zázrakem vyhráli v Plzni?

Reagovat
smazaný uživatel

No hrajou hovno, já tipuju prohru Plzně 2:3

Reagovat
Martin2626

Sparťanskej primitivní tepláku.

Reagovat
C-M@ster

Co?

Já fandím mimo jiné Plzni a United a vím, jak jsou schopni United ve Štruncových sadech zahrát... Tam je neprohra domácích celkem pravděpodobná.

Reagovat
smazaný uživatel

No jseš Sparťan

Reagovat
C-M@ster

hůř mě snad nikdy nenazvali

Reagovat
smazaný uživatel

No tvl ten kdo nefandí Slávii je přece Sparťan

Reagovat
Martin2626

Tak nemel nesmysly.

Reagovat
C-M@ster

???

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, má řikat že fandí Slávii a nedělat si ze mě blbce

Reagovat
Martin2626

Ajaxamstrdam

Reagovat
smazaný uživatel

No s Ajaxem asi prohrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia 0:1 Ajax

4:3 Frankfurt

4:2 Fenerbahçe

3:0 PAOK

5:1 Malmö

2:0 Ludogorec

1:0 Anderlecht

0:0 Bilbao

Plzeň 2:3 Man United

0:2 Frankfurt

5:1 San Sebastian

1:1 PAOK

0:0 Ludogorec

4:2 Dynamo Kyjev

1:0 Anderlecht

0:1 Bilbao

Takže Slavie 17 bodů a Plzeň 7 bodů

Reagovat
Lemond Laws

jak si přišel prosím na 17 bodů Lukáši?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 16 no

Reagovat
Lemond Laws

a jak si přišel na 16 prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

No výhra s Frankfurtem, Fenerem, PAOKEM, Malmem, Ludogorcem, Anderlechtema a remíza s Bilbaem, 19 sorry

Reagovat
Lemond Laws

na 3.pokus dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

No a Plzeňáci 4 když neporazej United

Reagovat
delfin

Reagovat
smazaný uživatel

No United by mohl hrát hovno, takže by Plzni výhra vyšla, no a pak ten Real Sociedad doma, to by taky mohlo vyjít

Reagovat
Rezan

Jak by mohli. United budou hrát hovno. Už víc než 10 let to dokazují a jsou neuvěřitelně konzistentní.

Reagovat
smazaný uživatel

Od doby co odešel blbec Ronaldo už nehrajou nic a brzo sestoupěj do 2. Anglický ligy Plzeň by měla vyhrát 3:2

Reagovat
Martin2626

Kdo nebrečí, není fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

No United hraje hovno už 10 let

Reagovat
Transfermarkt

Základku si dodělal? Kupecké počty máš neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Blbe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teda místo San Sebastian hrajou Plzeňáci s Realem Sociedad a to prohrajou 0:1, takže má Plzeň jenom 4 body

Reagovat
Lemond Laws

na ně nemají...

Reagovat
smazaný uživatel

No možná, ale ty jsi psal San Sebatian a ne RS

Reagovat
JackBlack

RS je z města San Sebastian, každý dement to pochopí...

Reagovat
smazaný uživatel

Já neznám všecky fotbalový kluby, proboha

Reagovat
GabrielBatistuta

Hraje to... Chtělo by to ho vygumovat.

Reagovat
Lemond Laws

Vždyt jo, to jsou úplně dva jiné týmy.... co na tom nechápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

No já neznám tenhle klub, nezajímam se o jejich fotbal, je to jeden a ten samej tým, takže výhra Plzně 2:0

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Vy blbci

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cotton

Reagovat
Čenda

jsi úžasně blbej, jen pokračuj, mluv dál

Reagovat
Salfovic

Koukám, že tu měl před hodinou záchvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

jako ze začátku jsem si byl jistej, že trollí, ale začínám mít pocit, že je fakt tak blbej a to mě baví, přestože to je k pláči

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl tak na moje komentáře prostě nečum

Reagovat
Martin2626

Čenda je stejnej jako Renda, říkal včera Jenda

Reagovat
Čenda

Škola volá.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře že začíná škola, pak už tady nebudeš

Reagovat
Čenda

však já tě vlastně chválím a děkuji a ty na mě takhle

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, já vim moc dobře co děláš

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrajou se San Sebastian ale s Realem Sociedad blbe

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
delfin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

No ty nemusíš fandit Plzni blbe

Reagovat
Seydou Doumbia

není to grenada ale granada, víme

Reagovat
smazaný uživatel

Co zase se do mě sereš tvl

Reagovat
Imos

třeba má interní info, že je domluvený přátelák s repre Grenady

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
smazaný uživatel

Co? Česko hraje přátelák s Grenadou nebo co

Reagovat
Čenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Reagovat
smazaný uživatel

S Manchestrem United vyhrajou, těm dá Vydra svuj jedinej gól v sezóně, takže 1:0

Reagovat
San Iker

Slavie podle mě 1-8, Plzni taky věřím s jejich stylem hry na 9-24

Reagovat
Pablos

Los KL bude následovat teď někdy nevíte ? Nechce se mi to hledat

Reagovat
San Iker

14:30

Reagovat
Pablos

díky ti

Reagovat
Spalovač šancí

Později

Reagovat
Pablos

*dýl ...a můžeme to tady zase rozjet

Reagovat
deporpepa

Správně... později si nechte do diktátu

Reagovat
pobody's nerfect

Je jen 6 zápasů, co by jim na tom tak dlouho trvalo?

Reagovat
Spalovač šancí

Souhlas :)

Reagovat
didosh

kurvaaa už zas!

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Pablos

Plzeň to má vostrý ...Slavia tohle musí zahrát, nic hrozného pro už ostřílené mužstvo v Evropě.

Reagovat
deporpepa

No pamatuješ na skupinu EKL?? To bylo keců, že jasné první místo a postup... já jim sice věřím, ale byl bych s těma recma ještě opatrnej

Reagovat
Spalovač šancí

To ještě nebyla ostřílená...

Reagovat
Pablos

Tak ale tohle nejsou vyloženě podcenitelné kluby jako nějaké Balkani, Kluž... navíc jsem tam dost viděl, že se jim i přes chlácholící kecy moc motivačně nějákej EKL hrát nechtělo (hráli ho prvně).

Reagovat
deporpepa

Vždyť ten rok bylo finále v Edenu... a oni měli řeči, že tam budou

Reagovat
Pablos

Ale doteď to byly nejhorší výkony co jsem kdy v pohárech od Slavie viděl

Reagovat
deporpepa

To ale nijak nesnižuje jejich snahu...

Reagovat
Pablos

Já bych řekl, že jo... že si mysleli, že to prostě půjde na pohodu

Reagovat
Transfermarkt

Slavia rozhodně lehkou skupinu nemá

Reagovat
Transfermarkt

Samozřejmě ne skupinu,ale zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Má lehký zápasy

Reagovat
wyqinac

no prave, Slavii mnohem vic vyhovujou ty zapasy, kde neni vylozenej favorit, kdyz ty tymy neprijedou jen betonovat, coz tady nebude

Reagovat
Svářeč

Já to říkal, že Plzni se budou body sbírat špatně ale není to nehratelné. Za mě Slavia musí cílit na 24 bodů, Plzeň tak na 15. Spokojenost reálně může být u Slavia tak s 15, u Plzně z 10. Víc bude příjemné překvapení, méně zklamání.

Reagovat
Lemond Laws

úspěch bude Slavia 1-8 a Plzeň 9-24

Reagovat
Godwinson

Me by jen zajimalo, ktery hovado vymyslelo tenhle novy system. By melo viset na kandelabru.

Reagovat
Lemond Laws

To, že se nelíbí tobě asi není úplně důležitý ne?

Reagovat
Godwinson

Jen tady se to nelibi asi trem lidem a to jsem koukal tak na dva komentare. Takze zopakni pocty a radsi neotravuj :*

Reagovat
Lemond Laws

koukal jsem na 2 komentáře a nelíbí se to třem lidem.......

Reagovat
Greny

vsak to staci .. 2 komentare od lidi kterym se to nelibi plus

Reagovat
HorajzmAmmann

takže 4

Reagovat
Spalovač šancí

U každé věci najdeš někoho, komu se to nebude líbit...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, asi někdo jako Babiš

Reagovat
delfin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
schuby

Slavia 12 bodů a Plzeň 10

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeňáci 4 a Slávisti 16

Reagovat
deporpepa

Předtím jsi psal Slavie 19

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, jsem blb

Reagovat
didosh

Kde je komplet rozlosování? Neví někdo s kým hraje Hoffenheim?

Reagovat
smazaný uživatel

Anderlecht, Porto, Braga, Dynamo, Steaua, Lyon, Tottenham, Midtjylland

Je to i na Livesportu.

Reagovat
Zephyr

Libí se mi, žes to nechal i s tím překlepem

Reagovat
Lemond Laws

Reagovat
Grupma

uefa.com - fakt pěkné a přehledné stránky.

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Díky borci,našel jsem...

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: Johnny Gaudreau

Reagovat
Pablos

na kole

Reagovat
mayday

Nevíš den ani hodinu. Byli s bratrem u sestry, která se má zítra vdávat.

Hodně drsné.

Reagovat
didosh

Reagovat
romeo351

Reagovat
Tlustej Pedro

Ten formát se mi líbí, ale budu v těch českých týmech mít bordel, 5 stejných soupeřů

Reagovat
Bex5

Koupim si listek na Plzen a prijedu do Edenu

Reagovat
Grupma

Reagovat
7kaka7

*Oba kluby pojedou do Frankfurtu, Bilbaa a Soluně

Reagovat
Pablos

Slavia 18-20b, Plzeň 4-6b ...když všechno dobře půjde u obou

Reagovat
pobody's nerfect

Myslíš, že je mezi nimi takový rozdíl? Většinu soupeřů mají stejných a neřekl bych, že je Slavia o tolik kvalitnější

Reagovat
Pablos

To úplně není zase až tak, ale viděl jsem hru Plzně a hru Slavie v předkolech... rozdíl teda byl v kvalitě docela velký, ta Koubkova taktická hra na 1:0 apod. sice vychází... takže jako dobrý určitě, ale na tyhle týmy už mi nepříjde, že to bude vycházet ...krom Ludogorce, PAOKu... a pak snad třeba Anderlecht či to Dynamo. Jako jo nevěřím jim moc no, ale přitom si přeju ať si mě namažou

Reagovat
Pablos

vlastně to mělo být tak 6-8b

Reagovat
Salfovic

Slavia 18-20b

Reagovat
Pablos

tak počítám, že občas něco vykurví no ...jinak tam nevidím nic problematického kde se dá fakt ztratit, než Athletico venku. Takže jsem jim něco bodově i ubral

Reagovat
Transfermarkt

18-20 je samozřejmě hodně optimistické, spíš úplný nesmysl

Reagovat
Pablos

Může být… vždyť to je jen tip

Reagovat
smazaný uživatel

19 bodů a jasnej postup rovnou do osmifinále

Reagovat
nani92

budú sa dať kúpiť lístky na Plzen - United, alebo to bude nereálne?

Reagovat
Zephyr

Kolik jsi ochotný zaplatit?

Reagovat
nani92

vymením za Slovan-City

Reagovat
Zephyr

To je vlastně solidní výměna. Na nějakém plzeňské fanwebu to možná i někdo vezme

Reagovat
Greny

ok poptam se TI

Reagovat
belerek1987

Michale (Hřebičíku), už toho nech

Reagovat
Txapeldun

Reagovat
Zephyr

tak tuhle "kauzu" jsem si teda musel vygooglit

Reagovat
HorajzmAmmann

vyměním za Dukla vs Baník

Reagovat
didosh

Reagovat
pobody's nerfect

Budou, ale pro spřátelené kmotry, něco sežere svaz pro sponzory, pak permanentkari. Do prodeje půjdou možná 4 lístky.

Reagovat
Freedo

Není tu nějakej Plzeňák, co fandí i Ajaxu? měl bych nápad

Reagovat
Transfermarkt

Pokud máš kontrakty, dostaneš se u nás na jakýkoliv zápas

Reagovat
PL28

Tipuju ti na balíček. Protože na Ludogorec by možná ani ty usraný čtyři tisíce nevyprodali.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
wyqinac

V plzni zrovna lidi docela chodi, narozdil valny vetsiny zbytku ligy..

Reagovat
ACSeRw!n

tyhle dotazy porad odkola

Reagovat
Txapeldun

Škoda, že nemá Athletic Slavii a Plzeň venku. Ale jsem zvědavej, jestli čeští novináři a komentátoři konečně pochopí, že se tomu týmu neříká Bilbao.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

proč by nemohli ? Pokud tam není v LaLize více klubů s názvem Bilbao, tak v tom nevidím problém, že to tady tak označujem, když se spíše lidem některým (laikům) může plést Athletic a Atletico

Reagovat
Lemond Laws

tak asi neříkáš že Malmo vypadlo s Prahou ne?

Reagovat
Pablos

,,Pokud není více klubů v lize..´´ s Viktorkou to neřekneš, že vypadl někdo s Plzní ?

Reagovat
Salfovic

Jenže ten klub se oficiálně jmenuje Athletic Club.

Reagovat
Pablos
Reagovat
John Obi Mikel

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Athletic_Bilbao Skoro všichni tomu říkaj Athletic Bilbao

Reagovat
Pablos

Jenom ve Španělsku ne no Takže šup, jak nebudeme dost španělsští, tak oheň na střeše

Reagovat
Salfovic

A teď si to přepni na anglickou a španělskou verzi.

Reagovat
Pablos

vždyť ti posílám pasáž z Anglické níž. Ale jestli to chceš celé, prosím ... https://en.wikipedia.org/wiki/Athletic_Bilbao

Reagovat
Salfovic

A ty nevidíš v tom šedivém rámečku vpravo nahoře Full name: Athletic Club a Nombre: Athletic Club ?

Reagovat
Pablos

Však v pohodě... to je jejich španělský název... ty nevidíš třeba znak ? A vyloženě to co se tam píše, že u nich je to Athletic Club a v zahraničí obecně Athletic Bilbao ? Jako sorry, ale tady nechápu proč na tom tak lpíš jak třeba Lemond Laws... však ano je to správně Athletic Club, ale proč někoho kritizovat, že řekne Athletic Bilbao ?

Reagovat
Txapeldun

Jak španělský název? To je OFICIÁLNÍ NÁZEV. https://www.athletic-club.eus/

Reagovat
Pablos

A sami mají ve vyhledávači radši i Bilbao ...protože ví, že se i tohle běžně jinde používá.

Reagovat
jv14

Jsem si to přepnul na tu jejich baskičtinu a docela vtipný titulek:

"SK Slavia Prahak, AZ Alkmaarrek, FC Viktoria Plzenek eta IF Elfsborgek San Mames bisitatuko dute"

Ty se s nějakými oficiálními názvy neserou a ještě to zní trochu posměšně - Pražák a Plzeňák ještě dobrý, ale tím Alkmaarkem a Elfsborgekem chtějí naznačit, že to jsou malé kluby?

Reagovat
Zephyr

To mi spíš naznačuje, že "-k" je třeba běžná koncovka při nějakém skloňování nebo ve výčtu. Ale napsané to pro nás vypadá vtipně no

Reagovat
Pablos

Josef Václav Sládek K

Reagovat
Zephyr

SládeKEK

Reagovat
Lemond Laws

Nikdo nebude kritizovat, když někdo řekne Athletic Bilbao.... ale tady se řeší když někdo řekne POUZE Bilbao......

To nevidíš ten rozdíl, o kterém se celou dobu bavíme všichni tady?

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Pablos

Tak to už je jak s tou Plzní

Reagovat
Lemond Laws

Vzdávám to, na to už nemám při pátku mozkovou kapacitu... máš pravdu, je to jak říkáš ty

Reagovat
Pablos

Jste prostě hnidopiši ...nic víc v tom není... já neupoukazuji na to, že nemáte pravdu, ale na vaše hnidopišství... opravdu nevím proč se neozveš pokaždé když se řekne jen v TV Plzeň při přenosu.

Reagovat
Pablos

Los Konferenční ligy: Mladá Boleslav se v Hradci Králové utká s Betisem, čeká ji i Molde... jdi jim napsat na EF... tvl s Betisem ! A né s Realem Betisem. Prostě se můžete posrat z obecně používaných výrazů ...ano máte pravdu, správně vyloženě je to jak píšete, ale já nechápu vaše lpění na tom. Teď už si snad rozumíme.

Reagovat
Lemond Laws

Ty hulíš nebo?

Právě, že Betis je správně., kdyby napsali pouze Sevilla, tak muzeme nadávat

Reagovat
Lemond Laws

Víš, že Betis není město viď?

Reagovat
Pablos

Jo oká, tak to bylo blbý

Reagovat
Pablos

Popř. tady ta pasáž: commonly known as just Athletic domestically and often as Athletic Bilbao abroad.

Reagovat
Lemond Laws

Sparta bude jediný tým z Prahy v LM a stejně nikdo neřekne, že hraje Praha , takže asi tak :))))

Reagovat
Pablos

Reagovat
Lemond Laws

tvl tak prostě musíš asi uznat, že nemáš pravdu...

Tobě to přijde normální, ale oni nehrají za Bilbao, oni hrají za Athletic, stejně jako Vitík za Spartu...

Reagovat
Pablos

Tady fakt nemám absolutně žádnou potřebu uznávat něco. Vám fakt nestačí vyjádření, že ve Španělsku je to Athletic Club a v zahraničí obecně používané Athletic Bilbao ? Radši budete úzkostlivě obhajovat jen vaší verzi V lize u nás je Bohemka, Dukla, Slavia, Sparta ...i když v LM hraje jen Sparta, tak je i tak nesmysl označit klub jen Prahou ...v lize u nás hraje jen jedna Viktoria Plzeň ...obecně tu běžně říkáme jen Plzeň. Ale né... najednou to neplatí, protože asi jen tak proto

Reagovat
Txapeldun

Proč máš za potřebí za každou cenu dělat debila? Nebylo by jednodušší uznat, že se můžeš mýlit a někdo jinej má pravdu?

Reagovat
Pablos

Proč jim nenapíšeš třeba na tu Wiki nebo Google, Youtube apod. teda ...že to jsou všichni debílci, nikdo ti v tom nebrání.

Reagovat
John Obi Mikel

protože ji nemá

Reagovat
Txapeldun

Reagovat
John Obi Mikel

Protože ji má

Reagovat
Seydou Doumbia

kámo však na tom nesejde na nějakém posraném názvu klubu, jsou horší věci v životě než takové sračky

Reagovat
Pablos

Včera tu někomu vadil název Sporting Lisabon ...nepodceňoval bych tohle téma

Reagovat
Seydou Doumbia

no jo tak my lidi jsme kokoti, tady ti dnes umře 31 letý hokejista a my trávíme čas kokotinama jak číst nějaké vyprcané fotbalové týmy...at si to každý čte jak chce, co se furt do všeho musíme srát

Reagovat
Pablos

jasný, že jo

Reagovat
Lemond Laws

Každý den umře asi víc lidí než hokejista ne? Nebo jenom když umře hokejista tak se nemůžou řešit píčoviny?

Reagovat
Seydou Doumbia

jen příklad, prostě neřešme hovna, utíká nám čas

Reagovat
Lemond Laws

Seš na fotbalové diskuzi, kde se řeší píčoviny. Takže asi to neznamená, že když se tady dohadujeme o píčovině celý den, že nam utíká čas ne jak dlouho píšeš komentář? Delší tak minutu? To to asi nezkazí život

Reagovat
Transfermarkt

Reagovat
John Obi Mikel

Čteš vůbec ten komentář na který reaguješ?

"Pokud tam není v LaLize více klubů s názvem Bilbao, tak v tom nevidím problém"

Reagovat
Pablos

Reagovat
Lemond Laws

v LM bude Sparta jediný tým a stejně neřekneš, že bude hrát Praha, takže asi tak

Reagovat
John Obi Mikel

Kolik znáš týmů z Bilbaa? Reálně to používá 75% fotbalových fanoušků, ale my si tu budem hrát na chytráky.

Reagovat
Lemond Laws

Nehraju, já jsem chytrej.. očividně narozdíl od vás

Reagovat
Pablos

To bys musel dát argument na tu Plzeň ...kterou jsem ti předhodil asi pouze jen 4x ...ale tak ta se nehodila do krámu, chápu no

Reagovat
Lemond Laws

Vždyt nad tebou už jsem argumentačně vyhrál ne?

Reagovat
Pablos

Nevěděl jsem, že v něčem soutěžíme… ok, v tom případě jsem nad sebou vyhrál jen já s failem s Betisem.

Reagovat
Lemond Laws

Aha a já už myslel, že ti to cvaklo… tak nic

Reagovat
Zephyr

Rozhodnout to za vás nedokážu, ale jenom bych podotkl, že v zahraničí častěji slýchávám prosté "Prague", než přímo označení Sparta/Slavia, a to hlavně od lidí, co fotbal úplně nehltají. Tak samo třeba jenom Belgrade nebo Vienna. Prostě taková zkratka, stejně jako u nás to Bilbao. Maximálně si občas někdo vzpomene ve stylu "one the Prague S teams", ale přesný název vysolí jen echt fotbaloví nadšenci.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Martin2626

Plzni se v zahraničí za její dlouhodobou efektivitu dostává uznání a respektu. Pouze primitivní sparťanští tepláci frustrovaně šaškujou na internetu.

Reagovat
Salfovic

Ale ten ekl je fakt sračka. Kdo je tam krom Chelsea atraktivní? Maximálně Fiorentina a dejme tomu Betis.

Reagovat
Greny

a to Fiorentina malem vcera vypadla na penalty.. jsem si rekulerne rikal vcera jestli by Plzen nemela radeji spadnout nize ze by tam mohla nahrat body a dojit daleko navic uz to nejsou propojene souteze ne? takze tam nikdo z EL nespadne

Reagovat
Grupma

Letos po těch změnách se v KL vydělává míň bodů za obdobné výsledky. Zvlášť ty bonifikace jsou slabší.

Reagovat
fenixLFC

Trnto rok to je ubohe. Chelsea po tych nakupoch a prichode marescu je totalne nezaujimavy tim (okrem palmera), fiorentinu ked som videl nazivo vzdy bola shit a betis sa uz opozeral znrmecka tam mas heidenheim ktory nikoho nezaujima...navyse tento rok ani nepride nikto z EL aby to ozivil

Reagovat
San Iker

Tak je škoda, že x relativně zajímavých/věhlasných týmů nepřešlo předkoly (Lens, AEK Atény, Partizan, Austria, Hajduk, Brøndby, Servette, Trabzon)... Hned by to osazenstvo vypadalo víc na úrovni než toto. X týmů, které by tam mohly být se zas ani nekvalifikují do předkol (někdo věhlasnější z Německa, Basilej, Rosenborg, Lech Poznaň, někdo místo holandských Go Ahead - i když v Nizozemsku asi už mimo TOP 5 nikdo zajímavý není atd.)

Reagovat
Grupma

Já to beru třeba tak, že si ty týmy vůbec mohou vyzkoušet zápas s někým z ciziny. Kolikrát silnější tým, když hraje v Evropě poprvé, to podělá, protože je to pro něj strašně nové a chybí zkušenost. Takže KL jako na rozehrání a pak třeba výše.

Reagovat
Salfovic

Pro mě je to strašná degradace termínu ,,hrát poháry´´.

Reagovat
Grupma

Ber to jako že tu býval třeba Intertoto. Taky béčková soutěž a ty týmy druhého sledu si to rádi kopli. Nebo to ignoruj

Reagovat
jv14

Tak já byla úroveň PMEZ? Reálně tak 4-6 týmů s nějakou kvalitou, zbytek mistři z (tehdy) fotbalově podřadných lig.

Dnes se ten fotbal vyrovnal napříč Evropou. Takže bych řekl, že KL je na úrovni Poháru UEFA z 90. let, když tam nehráli vítězové domácích pohárů. A vlastně PVP byl taky takovou soutěží pár kvalitních týmů a trpaslíků.

Reagovat
thewall

Úroveň dřívejších pohárů si idealizujeme."Hrát poháry" bylo vzácnější, ale kvalitu to nemuselo znamenat. PMEZ mělo jen mistry lig a tak tam byla řada účastníků dnešní úrovně KL (v PVP podobně, jen šlo o vítěze národních pohárů).

Například cesta Dundee United do semifinále PMEZ:

1. kolo - vyřadili Hamrun Spartan

2. kolo - vyřadili Standard Lutych

Čtvrtfinále - vyřadili Rapid Vídeň

V tom samém roce se do čtvrtfinále dostalo Dinamo Minsk po vyřazení Grasshopers a Ráby Györ.

(Beru případnou námitku, že ty dnes "zaprášené" značky mohly tehdy mít jiný zvuk a zrovna Standard Lutych bude jeden z nich).

Reagovat
thewall

* ten příklad je z ročníku 1983/84

Reagovat
Čenda

Za Ráby Györ

Reagovat
thewall

JJ, jsem poučen z jedné diskuse

Reagovat
h8_sfatto

tak Slávie aspoň může dokázat, že je Malmo o parník horší než Lille , příležitost má

Reagovat
Pablos

prej Lille... tady se psalo, že jsou o parník horší než Baník apod. a šíleně slaboučký Pokud jim nedají aspoň 7:0 tak to bude tedy asi na odvolání Trpiše už fakt.

Reagovat
John Obi Mikel

Viz muj koment nahoře

Reagovat
Pablos

Tušil jsem, že tě naseru

Reagovat
John Obi Mikel

A jako bonus Chelsea proti Irům

Reagovat
KnoxXx

a otestovat silu PAOK-u, ktory vypadol s Malmo

Reagovat
Furia Ceca

The top eight ranked teams will receive a bye to the round of 16. The teams ranked from 9th to 24th will contest the knockout phase play-offs, with the teams ranked from 9th to 16th seeded for the draw. Teams ranked from 25th to 36th are eliminated from the competition.

Pouze 11 týmů z celkových 36 končí po základní části Tohle i Bolka musí dát...

Reagovat
belerek1987

Mně to vychází na 12, ale tak v matice jsem nikdy moc nevynikal

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Lemond Laws

Matfyz nebo?

Reagovat
KnoxXx

cetto?

Reagovat
Neri04

Jo, sekl ses v matice, ale jinak Tvoje pointa plati: tohle by mela Boleslav dat.

Reagovat
Imos

zas s kým ta Bolka má dát body, tam to nebude ani těch 6-8

Reagovat
deporpepa

No ten starej lisak zase něco vymysli, ale očekávám od nás max 10 bodů což asi bude hranice 24. Místa...

Reagovat
oli9

Ajax 3:1

Frankfurt 2:0

Fenerbahce 3:2

PAOK 1:1

Malmö 2:0

Ludogorec 1:3

Anderlecht 2:1

Athletic Club 2:0

16 bodů Slavie

Reagovat
oli9

Plzeň

Manchester United 1:1 R

Frankfurt 2:0 P

Real Sociedad 2:1 V

PAOK 2:1 P

Ludogorec 2:0 V

Dynamo Kyjev 1:1 R

Anderlecht 2:1 V

Athletic Club 3:0 P

11 bodů

Reagovat
deporpepa

Tak kéž by

Reagovat
San Iker

Jako že tahle Plzeň udrží jen 1x nulu vzadu? Tomu nevěřím

Reagovat
Pepe1911

Na Paok atraktivní výjezd

Reagovat
mayday

Bacha na nože.

Reagovat
Rudy

Sociedad v poharech to bude lahudka. Jeste ted si vybavuji jak Inter vyfasoval tohle peklo ze 4.kose Nejtezsi zapasy. Athletic to bude snazsi jen o kousek. Na druhou stranu uvidime poradny fotbal

Reagovat
Interista_4ever

Nevite náhodou jestli budou týmy z EL padat do Konferenční ligy?

Nebo to taky nebude možné?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude

Reagovat
Interista_4ever

To je skoda, zrovna u KL to ubere hodně na kvalitě a atraktivitě..

Reagovat
Grupma

Souhlasím. Ale na druhou stranu si vybojuješ aspoň tu nejhorší pohárovou soutěž, a pak ti tam propadne nějakej machýrek, co se neudržel na svojí úrovni.

Reagovat
Pablos

Ne už jsou všechny soutěže uzavřený.

Reagovat
oli9

Jako ono to vypadá, že se to fakt opakuje ale to totálně každému a je to díky těm moc zápasům a omezením zemí..

ono ten los má opravu težký kazdy

vemte si takové Bodo ... Porto, United, Braga, Union SG, Besiktas, Nice

Spurs mají AS, Rangers, Galatasaray, Hoffenheim

prostě mi přijde ,že díky tomu počtu soupeřů ty "skupiny" nebo spíš zápasy týmů vypadají všechny jako kvalitní

Reagovat
naheCZ

Boleslavi ten los teda taky zrovna nepřeje zatím

Reagovat
Euphael

prave ze naopak

Reagovat
naheCZ

Zatím to vidím na 0 bodů

Reagovat
Euphael

s kazdym muzou bodovat...Vitoria i Molde hratelni

Reagovat
Euphael

ten betis je samozrejme jinde

Reagovat
naheCZ

Venku mají oba právě ne? To jim vůbec nevěřím právě

Reagovat
Euphael

portugalska liga krome top 3 je hratelna... Noah se da porazit, i ti Polaci doma... mnohem horsi tymy mohli dostat, jako Rapid, Panathinaikos, Brugy nebo Gent

Reagovat
naheCZ

Ale tak zbytek dobrý

Reagovat
deporpepa

Betis v HK... Molde a Victoria SC venku

Reagovat
Euphael

Betis je za odmenu...Molde i Vitoria jsou ok tymy s ohledem na dalsi moznosti

Reagovat
KnoxXx

tak dostat doma tim z LaLigy je prave to, co chces (aj ked u timu bez fanusikov o trochu menej)

Reagovat
Zephyr

Až na Arménii nemají žádnou šílenou destinaci. K tomu Betis jako tým z jiné dimenze (z pohledu Bolky) a zbytek jsou sympatické zápasy v duchu EKL. Fandové Bolky můžou být relativně spokojení

Reagovat
Euphael

Reagovat
Transfermarkt

Reagovat
Spalovač šancí

Klidně je můžeš vyjmenovat všechny

Reagovat
Salfovic

Naopak, dostala ,,domů´´ jeden ze tí atraktivních týmů.

Reagovat
Furia Ceca

Norsko, Portugalsko, Arménie... to budou výjezdy

Reagovat
deporpepa

Taky mohli jet do kazachstánu, na Island nebo na Kypr.. Což Island nebo Kypr by se dal spojit s letní dovolenou, což se ale někdy v říjnu moc nepodaří.

Reagovat
OTASi

Na to, jaký týmy v KL jsou, tak má Bolka šílenej los

Reagovat
Svářeč

Těžkej los vzhledem k tomu co tam bylo... V 5 ze 6 košů dostali jedny z těžších soupeřů (Betis, Vitoria, Lugano, Jagellonia, Noah). Horší to mohlo být jen kdyby z 2. koše dostali Heidenheim nebo Basaksehir. Ale venku v Norsku to bude taky těžké.

Na jednu stranu na hovno pro koeficient, na druhou stranu dobrá příležitost pro Bolku se poměřit s kvalitními soupeři.

Reagovat
belerek1987

Jako los mohl být i lehčí, to ano...ale zase těžkým losem bych to nenazýval. Kdyby dostali Chelsea, Rapid a Panathinaikos, tak bych to bral jako těžký los. Ale tohle je až na Betis celkem hratelné. Noah zachraňoval postup s Ružomberokem v posledních minutách, s kým už by pak Bolka chtěla hrát.

Reagovat
Svářeč

Asi jo, máš pravdu. Ale doufal jsem, že z 1., 3., 4. nebo 5. koše dopadnou aspoň 2 ty slabší mančafty typu Kodaň, Petrocub, HJK, New Saints a podobně.

Ale souhlasím, že u ani jednoho soupeře není třeba být nějak předposraný.

Reagovat
Martin2626

Kdo ze sportovního managementu trojice Teplá Sparta, Slavie, Plzeň nejlépe zužitkuje peníze z evropských soutěží? Muj tip je Plzeň

Reagovat
Martin2626

Oprava: sportovních managementů

Reagovat
deporpepa

To je strašně těžký určit, Sparta to může použít na stavbu stadionu, to určitě jsou dobře investované peníze, Plzeň do dalšího rozvoje mládežnického centra, to taky... No a Slavia si zase koupí nějakého třicátníka

Reagovat
Lemond Laws

v pondělí už do školy ne?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Martin2626

napiš to anglicky ať se cítíš líp ty sparťanské tepláku

Reagovat
Lemond Laws

Martine, ty si zase porušil večerku! Nebo to máš v pátek volnější?

Reagovat
Martin2626

Ne, jitřenku. Kdo má v pátek večerku, je pod pantoflem. Tak zase ses neco novyho dozvedel a ted muzes pred svyma kamaradama delat machrung jak ses chytrej

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Uwe háže buly

Takhle dokurvit všechny evropské poháry

Reagovat
Lemond Laws

Reagovat
Salfovic

Ideální bylo 32 klubů v LM a 48 v EL.

Reagovat
mayday

Nechávám si furt zadní vrátka a čekám na první jedno dvě kola, jak to bude vypadat. Ale jinak se mi to taky nelíbí od samého začátku.

Reagovat
Spalovač šancí

Nechci ti do toho kecat, ale vyhodnocení si spíše nech na poslední dvě kola. Tam bude současný formát nejzajímavější oproti skupinovému

Reagovat
Uwe háže buly

Jo, taky tomu dám pár let šanci, ale přijde mi to hrozně nepřehledný nespravedlivý.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Čenda

Reagovat
Langi

u Bolky spíš škoda, že pro fanoušky je doma atraktivní praktiky jen Betis...ze 4. koše je zajímavější než Lugano prakticky všechno...v tom 5. už to bylo asi jedno.

Reagovat
belerek1987

Vzhledem k tomu, kolik má Bolka fanoušků, tak stadion by vyprodali tak možná s Chelsea.

Co se týče atraktivity, tak KL tam nemá zas tak zvučná jména, takže když už bych náhodou byl fanouškem Bolky a chtěl někam na výjezd, tak z 5. koše bych bral třeba Reykjavík.

Reagovat
Sigma Olomouc

Plzeň to má strašně těžké, Slavia musí postoupit.

Reagovat
deporpepa

Slavia to nemá o moc lehčí, 5 soupeřů stejných

Reagovat
Sigma Olomouc

To je vtipný ale od Slavie se přirozeně čeká víc podle mě.

Reagovat
Mass

Reagovat
Langi

Jinak jako celkově je ten nový koncept teda trochu sračka...u nás slavíme, že máme poprvé 4 týmy v Evropě a pak v rámci EL budeme celý podzim koukat na 5 stejných týmů (ok Bilbao je fajn, ale dál Anderlecht, PAOK a posraní Turci)...plus Bolka moc atraktivní soupeře nemá obecně

Reagovat
Mass

Vypadá to na parádní sestavu zápasů.

Reagovat
Langi

Jo? v rámci EL mi to moc nepřijde...super to má Sparta...ale tady 2x špíny z Turecka, Anderlecht, PAOK a Ludogorec...do toho Bolka má prakticky jen Betis...asi je to hodně subjektivní

Reagovat
Mass

Odkud seš, že ohrnuješ nos nad Fenerbahce, Anderlechtem nebo PAOKem? Všechny tyhle týmy maj na TM víc než Slavia, jen tak pro zajímavost. A Ludogorec tradičně nejsilnější z Bulharska, hodně zajímavých hráčů.

Reagovat
Pablos

Ludogorec je poslední dobou jen stínem ...kde kdo mu nakládal docela příděli, např. před 17 dny... 2:7 doma proti Karabachu... jen tak pro zajímavost

Reagovat
Pablos

2:3 a během prodloužení dostal ještě ty 4 kousky ...a hrál normálně bez vyloučení. Ale oká to mohl být prostě wtf kolabs úplně... ale pamatuji si i z loňska a tak, že docela dostával kde bych to nečekal normálně... fakt už nejsou moc dobrý.

Reagovat
Pablos

Tak např. Nordsjaelland minulý rok 7:1, Fenerbachce 1:3 ...ale doma je porazil 2:0 , se Spartakem si vytřeli prdel to zase ano, v přáteláku jim dali Teplice 3:1 (ale tak přátelák no), no uvidíme... tam jako jestli je Slavia nesmázne, tak to je blamáž.

Reagovat
Mass

Minulou sezonu 2x porazili Frankfurt a jednou Ajax a Slovan. Nikoho neprodali. Sou na 76. místě v koeficietu klubů (Sparta 72.), minulej rok přidali 9 bodů. Rozhodně bych je nepodceňoval kvůli jednomu zesranýmu zápasu, kde dostali tři góly v druhym prodloužení.

Btw za tohle dostal Karabach penaltu, zezadu mu tam hráč Ludogorce strčil nohu a Azer mu šlápl na kotník a upadl.

https://postimg.cc/bGxSX42D

Nemusim psát, že jinej hráč místo penalty za něco podobnýho dostal červenou.

Reagovat
Pablos

Ajax je dal 4:1 a pak 0:1 s nimi prohrál, to je fakt no... Slovan byl přátelák mám za to. Jako jo nějáké zápasy tam mají, ale jsou spíš hodně nevyrovnaný no, kdybych to shrnul.

Reagovat
El Cid z City

Sparta přeci hrála se slaboučkým Malmö, které PAOK vyndalo, tady není o čem, je to sračka mančaft.

Reagovat
Mass

Ano a Plzeň porazila Spartu 4:0, Slavia porazila Plzeň 3:0 a Sparta porazila Slavii 3:2.

Reagovat
delfin

Reagovat
delfin

Já si myslím, že s Fenerbahce to bude super fotbal. Truci bránit neumí, a hráči jak Fred, Kahveci, Džeko, Maximin, Tadič to bude prostě doma paráda. Na ty se těším skoro nejvíc.

Reagovat
Axelrose

Já jsem za SKS spokojený.

Doma atraktivní (a snad i hratelní) soupeři.

Venku Frankfurt jasný výjezd, hodně přemýšlím i o AB.

V Bulharsku jsem byl jednou na dovolené, tak tam podruhé nemusím.

PAOK nějak nevím, ale někdo tu psal o atraktivním výjezdu, tak by to možná taky stálo za to.

Každopádně existuje možnost dalšího pokračování, akorát nevím, kde se hraje finále, abych nebyl na nějakém stadiónu dvakrát

Reagovat
Euphael

Na stadionu Athleticu se hraje finále.

Jo a není to Athletic Bilbao, jak naznačuješ "AB", jen Athletic, ty pitomče

Reagovat
Pablos

https://www.arsenal.com/match/report/1213/pre/u-19/nextgen-arsenal-v-athletic-bilbao-preview

Jdi si napsat Arsenalu na ofiko stránky, jaký to jsou pitomci, přechytralej mamrde.

Reagovat
Euphael

blbečku, to ze používá špatně arsenal PR team stejně jako čeští komentátoři, nemá vliv na skutečnost, že to není Athletic Bilbao.

Reagovat
Pablos

Ale používá se to obecně normálně na to, aby si tady někoho nazýval pitomcem. Chytráčku k smíchu

Reagovat
Euphael

To, ze jsi prachsprosty vymrdanec, neznamena, ze muzes pouzivat beztrestne pojmy. Pozor na to chlapecku.

Reagovat
Pablos

ťuťu ňuňu…

Reagovat
Euphael

Vyskolil jsem te a verim, ze priste si ty nepresnosti odpustis

Reagovat
Pablos

Jen Athletic je úplně stejný jako Athletic Bilbao ...je to Athletic Club, tak se to douč aspoň až budeš na něco poukazovat s úplně zbytečně urážejícími slovy na někoho. Zejtra ti to začíná, tak se můžeš přihlásit, že ses přes prázky něco nového naučil

Reagovat
Euphael

Uz to považuji za uzavrene. Nezlobim se na tebe.

Reagovat
Pablos

Nebo třeba na ofiko Sporting CP ?

Reagovat
Pablos
Reagovat
Axelrose

Ty seš dobrej čůrák. Ti stará píchá jinde a ty si ho doma musíš honit sám, co, že se tady nadáváš ostatním , co?

Reagovat
nafukovaci.tucnak

Bolka to bude mít těžké..doma Betis, to bude fajn zápas . Pak doma s Jagielloniou to může být taky těžký a zajímavý zápas, věřím , že fans Jagy ve velkém počtu přijedou. I když teď prochází krizí,tak je to silný tým

Reagovat
Kincl

Ta Tabulka na livesportu to je nezvyk

Reagovat
Salfovic

Jsem zvědavej, jak ty tabulky budou vypadat tady

Reagovat
Salfovic

A zajímalo by mě, podle jakého klíče jsou v nich seřazené kluby, ale kdyby takhle EL skončila, tak by to bylo fajn

Reagovat
Profesor Ikebara

Plzeň hodně těžké, Slavie měla štěstí. Snad je všechny zvládne uběhat.

Reagovat
AjaxFans

To smrdí výjezdem na Ajax

Reagovat
BaggioRoberto

Na prvni pohled to vypada hodbe tezke, ale Ajax, Andrlecht jsou v utlumu, Paok, Malmo, ty by chtela Slavie v predkole vyradit, Frankfurt je prumer bundesligy a Ludogorets to musi byt vyhra u obou. Bilbao se zas da prirovnat mnohem spis k Betisu nez Atletiku. Ja jako Spartan si myslim, ze Slavie postoupi. Na Plzen to bude moc, nema tak siroky ani zkuseny kadr, ale sest bodu udela.

Reagovat
Simas92

Oba daji minimalne play off (top24), Slavia mozna i top8

Ajax, Paok, Malmo, Anderlecht to jsou sice jmena ale jsou celkem mimo posledni dobou, navic motivace proti CZ tymum nebude na vysoke urovni

Vidim to hodne pozitivne

Naopak Sparta si myslim s tim losem v LM ...to bude vrazdeni nevinatek

Reagovat
BaggioRoberto

tak ja to tady strizlive ohodnotim reknu, ze Slavie postoupi a ty si prijdes kopnout do Sparty. Takovyhle zbytecny komentare prosimte nedavej nekomu, kdo chce se normalne o tom pobavit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele