LaLiga - souhrn 25. kola

21.02.2020, 22:54, aktualizováno 23.02.2020, 22:55
Komentáře a souhrny
Barcelona doma nastřílela Eibaru pět branek a přeskočila Real Madrid, který senzačně padl na půdě Levante. Atlético Madrid přehrálo Villarreal a posunulo se na průběžnou třetí pozici o skóre před Sevillu, která si pro změnu poradila s Getafe. Real Sociedad vyhrál nad Valencií, důležité body získala Celta Vigo...

Atlético Madrid - Villarreal CF 3:1

23.02.2020 21:00

Góly: 40. Ángel Correa, 64. Koke, 74. João Félix - 16. Paco Alcácer

Po Liverpoolu si Atlético Madrid smlslo i na Villarrealu a vrátilo se na průběžnou třetí příčku. Svěřenci Diega Simeoneho sice jako první inkasovali, ale pak vstřelili tři branky v řadě a celkem bez problému zapsali tři body.

Pro Atlético to ale nebyl nejlepší začátek, po čtvrthodině hry si hosté vytvořili první vážnější šanci a tu také proměnili. Paco Alcácer si zpracoval na hranici šestnáctky balón a tvrdě k tyči vypálil, načež Oblak se mohl natahovat jak chtěl. "Atléti" se pak usadili na polovině Villarrealu, ale dlouho na svojí příležitost čekali. Ta se naskytla po půlhodině hry a Asenjo nejprve lapil akrobatický pokus Saviće i bezprostřední dorážku Moraty. Fanoušci Colchoneros se dočkali až pět minut před přestávkou. Vrsaljko pěkným obloučkem za obranu našel Ángela Correu, který těsně před Asenjem poslal balón do sítě.

Poločasový stav byl víceméně na obě strany zasloužený. Villarreal měl v první půli jen jednu šanci a tu potrestal. Druhá příležitost se naskytla po hodině hry, kdy nebezpečně pálil Gerard Moreno. Oblak musel pokus vyrážet a byl to on, kdo "Atléty" zachránil před inkasovaným gólem. Na to konto pak Atlético udeřilo, Ángel Correa tentokrát v roli nahrávače posadil balón na hlavu Kokeho a kapitán domácích strhl vedení na madridskou stranu.

To už byl na hřišti i talentovaný João Félix jehož start byl proti Villarrealu nejistý. Mladý Portugalec o deset minut po Kokeho brance vypálil z hranice šestnáctky a přízemní střelou překonal Asenja potřetí. Dohnat na Wanda Metropolitano dvoubrankový náskok, to je prakticky nemožné a Villarrealu se to dle očekávání nepovedlo. Atlético se tak po výhře 3:1 vrátilo na průběžnou třetí příčku, Villarreal je se ztrátou pěti bodů na sedmém místě.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Sevilla FC 0:3

23.02.2020 18:30

Góly: 43. Lucas Ocampos, 67. Fernando, 75. Jules Koundé

Až nečekaně jednoznačným výsledkem skončil přímý duel o postavení v TOP 4 mezi Getafe a Sevillou."Azulones" tentokrát nenavázali na skvělé výsledky ať už z domácí soutěže nebo Evropské ligy a od Sevilly museli skousnout hořkou porážku 0:3. Sevilla si zajistila vedení na sklonku prvního poločasu díky trefě Lucase Ocampose a po změně stran se přidali Fernando a Koundé.

Getafe ve čtvrtek porazilo Ajax Amsterdam 2:0 a na setkání se Sevillou se těšilo. Také Andalusané měli v nohách Evropskou ligu, konkrétně duel na půdě rumunské Kluže, který skončil remízou.

Sevilla ukázala svůj potenciál už v 7. minutě, kdy Luuk de Jong sám před Soriou nechal vyniknout domácího brankáře. Getafe se pak snažilo kontrolovat hru a k vidění byla víceméně vyrovnaná partie. Zdálo se, že v prvním poločase gól nepadne, ale dvě minuty před přestávkou hrubě chyboval Cucurella, který podklouzl a Reguillón pak nabídl balón před prázdnou branku skórujícímu Lucasi Ocamposovi.

O přestávce došlo na straně hostí k nečekanému střídání, utkání nedochytal brankář Tomáš Vaclík, jehož mezi tyčemi nahradil Yassine Bounou. Sevilla byla ve druhém poločase lepší a v 67. minutě zaslouženě zvýšila na 2:0. Suso rozehrál standardku na De Jonga, který vrátil balón před branku na Fernanda a i když domácí reklamovali ofsajd, branka byla regulérní. Čtvrthodinu před koncem pak bylo definitivně rozhodnuto, Jules Koundé v náběhu do vápna prostřelil Soriu potřetí a Getafe rezignovalo.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Espanyol Barcelona 2:1

23.02.2020 16:00

Góly: 77. Sandro Ramírez, 83. Sergi Guardiola - 90+3. Adrián Embarba (pen.)

Dlouho nic a pak během závěrečné čtvrthodině padly tři branky. Dvě do sítě Espanyolu, takže Katalánci odjíždějí z Valladolidu s prázdnou a zůstávají na posledním místě. Hosté se po celé utkání víceméně bránili, což bylo zapříčiněno brzkým vyloučením Davida Lópeze.

Espanyol to ve čtvrtek v Evropské lize pořádně schytal od anglického Wolverhamptonu a chuť si nespravil ani v LaLize. Ve Valladolidu nastoupil k důležitému záchranářskému utkání a díky nepovedenému závěru nemá ani bod.

Na Estadio José Zorrilla se na branku muselo čekat a to až do 77. minuty. Do té doby se Espanyol urputně a dobře bránil. Utkání se pro hosty výrazně zkomplikovalo už ve 25. minutě, kdy uviděl naprosto zbytečnou druhou žlutou David López. Přesto mohli hosté vést, kdyby Calleri ve velké šanci lépe hlavičkoval, protože Masip jinak neměl problémy zasáhnout.

Valladolid hrál trpělivě a do větších šancí se dostal až po změně stran. Nejprve Ünal pálil z otočky do rukavic Diega Lópeze a po něm Toni Villa těsně minul. Domácí strana se prosadila až v 78. minutě, kdy se dostal k dorážce Sandro Ramírez a z úhlu překonal Lópeze. O pět minut později přidal Valladolid druhý gól a tím definitivně rozhodl. Ünal se šikovně zbavil brankáře Lópeze a následně upadl, nicméně všechno úspěšně dokonal Guardiola, který doběhl balón a poslal ho do odkryté branky. Espanyolu nakonec bylo dovolena alespoň kontaktní branka. V nastavení došlo ve vápně ke hraní rukou a sudím nařízenou penaltu proměnil Embarba. Víc Espanyol nestihl a po další porážce zůstává poslední.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Athletic Bilbao 2:1

23.02.2020 14:00

Góly: 28. Lucas, 90. Rodrigo Ely - 17. Raúl García

Menší z baskických derby mezi Deportivem Alavés a Bilbaem skončilo porážkou hostujícího Athletic Clubu 1:2. Hosté přitom vedli, po čtvrthodině hry otevřel skóre utkání zkušený Raúl García, ale branky Lucase Péreze a Rodriga Elyho v nastavení znamenaly obrat.

Athletic Bilbao tak zaznamenal už čtvrtou porážku v řadě a důsledně vyklidil pohárové pozice, ba co hůř, svěřenci trenéra Gaizky Garitana se propadají tabulkou čím dál více. Do derby přitom vstoupil lépe Athletic, od začátku měl převahu a také šance. Není ani divu, že se v 17. minutě ujal vedení. Jeho tlak celkem logicky vygradoval ve vedoucí trefu, kterou zajistil přízemní střelou k tyči Raúl García. Ještě před tím zahodil šanci Iňaki Williams, každopádně hosté zaslouženě vedli.

A to až do chvíle, kdy ve 27. minutě fauloval ve vápně Álvarez unikajícího Aleixe Vidala a byla nařízena penalta. Lucas Pérez zvolil opačný dolní roh, než kam skákal Simón a srovnal na 1:1. Na Mendizzorrotze byly k vidění dvě branky, ale to bylo také všechno.

Bohužel ani druhý poločas nepřinesl nijak závratné tempo a šancí bylo poskrovnu. Už to také vypadalo, že oba celky zapíší po bodu, když v nastaveném čase rozhodl o výhře Deportiva Rodrigo Ely, který se položil do Pérezova centru a překonal Simóna. Bilbao mělo na odpověď málo času a v derby nakonec prohrálo.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Granada CF 0:3

23.02.2020 12:00

Góly: 4. Darwin Machís, 28. Darwin Machís, 41. Dimitri Foulquier

Nakonec poměrně překvapivý výsledek viděli diváci v Pamploně. Domácí Osasuna propadla v prvním poločase a od Granady inkasovala tři góly. Po změně stran už se domácí nevzpamatovali, takže po 25. kolech zůstávají ve druhé polovině tabulky.

Vstup Osasuny do zápasu byl doslova katastrofální, hostům stačily čtyři minuty, aby Darwin Machís vlétl do pokutového území a tvrdou ranou pod břevno překonal Herreru. Ten inkasoval z první střely na branku a to ještě nečekal, že v průběhu prvního poločasu vyloví ze sítě další dva fíky.

Osasuna se okamžitě nesesypala, naopak na chvíli převzala iniciativu a byla nebezpečná. Její snaha vedla dokonce ke gólu, který ve 27. minutě vsítil Gallego, nicméně kvůli ofsajdu bylo veškeré vzrušení zbytečné. Granada pak víceméně zopakovala svojí gólovou akci ze čtvrté minuty, tedy že Darwin Machís pronikl do šestnáctky a přesnou ranou překonal Herreru. Když pak čtyři minuty před koncem poločasu zvyšoval už na 3:0 Dimitri Foulquier, vypadalo to s Osasunou zle. Foulquier ze strany procedil balón Herrerovi mezi nohy a potřetí v zápase rozjásal nadšené fanoušky Granady.

Domácí kouč měl o přestávce plno práce, jeho svěřenci sice nesložili zbraně, ale náskok, který si Granada vypracovala, byl nad jejich síly. V 76. minutě spálil před prázdnou brankou obrovskou tutovku Puertas a vzápětí vstřelil neregulérní gól Soldado, takže stav 3:0 pro Granadu setrval až do závěrečného hvizdu.

Více informací k zápasu

Levante UD - Real Madrid 1:0

22.02.2020 21:00

Góly: 79. José Luis Morales

O velké překvapení se v sobotu večer postaralo Levante, když na vlastním stadionu porazilo jedinou brankou Real Madrid. Porážka má pro Zidaneho družinu fatální následky, na prvním místě ji totiž vystřídala konkurenční Barcelona. Před blížícím se utkáním s Manchesterem City to rozhodně není dobrá zpráva. Hrdinou Levante se nakonec stal José Luis Morales, autor rozhodující trefy osm minut před koncem.

Real Madrid dobře věděl, že Barcelona své utkání s Eibarem vyhrála a proto potřeboval na Ciutat de Valencia zvítězit, což se nakonec ukázalo jako neřešitelný rébus.

V sestavě Bílého baletu nechyběl Eden Hazard, který měl pro obranu Levante představovat největší hrozbu. Domácí defenzíva hrála od začátku velice kompaktně a zodpovědně a Real měl problémy vytvářet si větší šance. Až v 18. minutě hlavičkoval těsně vedle Casemiro, stačilo přitom trefit branku, která v tu chvíli zela prázdnotou. V závěru poločase se zase opřel do balónu Modrić a Aitor Fernández musel vyrážet.

Pokud chtěl Real body musel výrazně přidat a toho se fanoušci překvapivě nedočkali i proto, že Eden Hazard svůj samostatný postup na Fernándeze vůbec nezvládl. Šancí Realu bylo málo a pochopitelně s blížícím se koncem se vkrádala do hry hostí křeč. Ta ještě zesílila když osm minut před koncem šokoval příznivce Realu José Luis Morales úvodní brankou. Vukčević z jedničky vyslal dlouhý pas na rozeběhnutého Moralese, který se parádní ranou nemýlil.

Levante se chopilo vedení a v závěru dělalo, co mohlo, aby výsledek udrželo. Veškerá snaha Realu vyšla vniveč a po nejtěsnější porážce zůstane hvězdný tým na průběžném druhém místě.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Valencia CF 3:0

22.02.2020 18:30

Góly: 13. Mikel Merino, 45. Nacho Monreal, 48. Adnan Januzaj

Nepovedený týden završila v sobotu podvečer Valencia. Po výprasku v Miláně od Atalanty v Lize mistrů prohrála i důležité utkání v Baskicku a v přímém souboji o čtvrté místo přenechala body Realu Sociedad.

Valencia ve středu prohrála na milánské půdě s Atalantou Bergamo 1:4 a náladu si nezlepšila ani v lize. Na Anoetě začala katastrofálně a inkasovala již ve 12. minutě po hlavičce Mikela Merina. Pochvalu přitom zaslouží precizní centr Zaldúy, bez kterého by pochopitelně Merino neslavil. Mimochodem Joseba Zaldúa byl ústřední postavou dalšího zajímavého okamžiku v prvním poločase, po půlhodině hry v pokutovém území upadl a dožadoval se pokutového kopu, který sudí po shlédnutí VAR nenařídil. To nemuselo Basky nijak mrzet, před koncem poločasu přišel po rohovém kopu další centr a tentokrát hlavička Elustonda, kterou na vzdálenější tyči prodloužil do branky Nacho Monreal.

Kouč Albert Celades o přestávce spřádal plány na zvrat a rozhodl se okamžitě střídat. Příchod Guillamóna dal hostům jistou naději, která vzala za své po dvou minutách. Ve 48. minutě se opřel do balónu Adnan Januzaj a nádhernou střelou zvýšil už na 3:0.

Hosté byli na kolenou, ale do konce utkání zbýval prakticky celý druhý poločas. San Sebastian hrál ve velké pohodě, po třetí brance kontroloval hru a Valencii do ničeho nepouštěl. Hostům navíc vehementně docházeli síly a s výsledkem už nedokázali cokoliv udělat.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - SD Eibar 5:0

22.02.2020 16:00

Góly: 14. Lionel Messi, 37. Lionel Messi, 40. Lionel Messi, 87. Lionel Messi, 89. Arthur Melo

Barcelona jde minimálně na pár hodin do čela LaLigy, neboť díky dalšímu úchvatnému vystoupení Lionela Messiho porazila Eibar. Šestinásobný držitel Zlatého míče se trefil čtyřikrát a jednu branku obstaral Arthur.

Co dodat? Byl to zase jednou Argentincův zápas. Barcelona hostila na Camp Nou Eibar a obecně se předpokládalo, že zvítězí, byť dle posledních výkonů se až takový rozdíl nečekal. Přitom všechno mohlo být jinak, protože Camp Nou doslova vyděsila čtvrtá minuta a úvodní gól Sergiho Enricha, který však nemohl kvůli ofsajdu platit.

To byl nakonec jediný světlejší okamžik hostů, protože pak už začala úřadovat Barcelona. Tedy Lionel Messi. Ve 14. minutě si navedl balón do středu, Arbillovi troufale nasadil jesličky a nekompromisně zavěsil. Pak sice dvakrát dobře zasáhl Dmitrović, ale od dalších inkasovaných gólů Eibar neuchránil. Ve 37. minutě prošel Messi skrz trojici hráčů a střelou k tyči zvýšil na 2:0. Barcelona položila základ pozdějšího vysokého vítězství, přestože Eibar se jí ve statistice držení balónu překvapivě vyrovnal. Pro Eibar byl výsledek prvního poločasu dost krutý, Lionel Messi vzápětí zkompletoval hattrick, když nakonec zakončil nerovný souboj tří hráčů proti jednomu obránci a brankáři.

Po změně stran pokračovalo ničení Eibaru. Ter Stegen po hodině hry vytěsnil pokus Coteho na rohový kop a o chvíli později nebyla Eibaru uznána další branka. Když už jsme u toho, také Barcelona vstřelila gól, který v 76. minutě nakonec neplatil. Na rozdíl od Eibaru ji to nemuselo mrzet, protože vedla a měla Lionela Messiho. Jeho přímák ze 79. minuty Dmitrović výborně vyrazil a krátce na to další Vidalův gól kvůli ofsajdu rozhodčí odvolal.

Tři minuty před koncem vstřelil Messi již svůj čtvrtý gól a o dvě minuty později završil bůra Arthur. Barcelona rozdrtila Eibar 5:0 a minimálně do večerního zápasu Realu Madrid jde do čela LaLigy.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - CD Leganés 1:0

22.02.2020 13:00

Góly: 62. Iago Aspas

Boj o záchranu se ve Španělsku nadále dramatizuje a důležitý krok ke splnění cíle učinila Celta Vigo. S Leganésem hrála dlouho bez vyloučeného Filipa Bradariće, přesto nakonec díky brance Iaga Aspase vyhrála. Leganés nenašel na oslabeného soupeře recept a pokud Espanyol v zítřejším zápase bude bodovat, spadne na poslední místo.

Na Estadio Balaídos se odehrálo ryze záchranářské utkání. Jak Celta Vigo, tak Leganés nutně potřebovaly body, ovšem zvítězit mohl jen jeden.

Šlo o hodně a to se na prvním poločase projevilo. Po pár minutách sice musel Blanco po Carrillově střele vytáhnout první klíčový zákrok, ale pak se delší dobu nic zásadního nedělo. Ve 21. minutě ale došlo k situaci, která ovlivnila celé utkání. Filip Bradarić dost ostře zajel do Bustinzy a tady nemohlo následovat nic jiného, než červená karta. Pro Celtu Vigo to byla obrovská komplikace a ještě v prvním poločase mohla na vyloučení doplatit, kdyby Blanco nevytáhl další úžasný zákrok. Tlak Leganésu ke konci poločasu gradoval a do akce musel zase Blanco.

Hosté měli na rozhodnutí zápasu čas, ale pochopitelně s přibývajícími minutami stoupala nervozita. V 59. minutě to vypadalo, že se počet sil na hřišti vyrovná, ale původní verdikt červené karty pro Óscara byl zrušen. A jen tři minuty na to se domácí nečekaně prosadili. Centr Olazy jemně lízl Iago Aspas a Soriano se mohl jen ohlédnout.

Leganés měl po inkasované brance stále dostatek času, jenomže nervozity už se nezbavil a domácí toho dokonale využili. Celkem bez problémů se Leganésu bránili a bez újmy přečkali i nastavený čas. Celta Vigo zvítězila 1:0 a postoupila na nesestupovou pozici.

Více informací k zápasu

Real Betis - RCD Mallorca 3:3

21.02.2020 21:00

Góly: 19. Sergio Canales (pen.), 34. Nabil Fekir (pen.), 48. Joaquín - 16. Juan Camilo Hernández, 27. Ante Budimir, 70. Takefusa Kubo

To byl spektákl! Ani dvě penalty nepomohly Realu Betis k výhře, protože dnes se zkrátka Mallorca nehodlala vzdát.

Real Betis byl na domácí půdě jasným favoritem a Mallorca jakožto potápějící se celek se mohla těšit na souboje s hráči jako Canales, Fekir, Carvalko nebo Emerson. Hosté naopak spoléhali na dvojici Kubo - Budimir. Do první větší šance se pozvolna dostával Sergio Canales, který ještě vyšperkoval svou pozici nahrávkou na Williama Carvalha. Ten však napálil jen prvního obránce před sebou.

Betis byl sice mnohem aktivnějším týmem a měl míč na kopačkách daleko častěji než Mallorca, jenže fotbal není vždycky spravedlivý nebo logický. Jako první totiž udeřila právě Mallorca. V 17. minutě ránu Kuba ještě jeden z obránců zablokoval, jenže nahrál v podstatě do dráhy dobíhajícího Juana Fernándeze. Ten se z voleje nemohl trefit lépe - 1:0.

Jenže Mallorca se neradovala příliš dlouho. Jen o dvě minuty později totiž Koutris podrazil ve vápně kličkujícího Nabila Fekira a sudí měl jasno. Nařízenou penaltu si vzal pod patronát Sergio Canales a s ledovým klidem poslal brankáře na druhou stranu.

O pár chvil později se Canales perfektně vrátil, aby vypomohlo své obraně z nesnází. A udělal to tak dobře, že sám ještě dokázal rozjet brejk Realu Betis. Míč se po rychlé akci dostal až k útočníkovi Lorenovi, který však ke zklamání domácích zamířil jen do tyče! A opět platilo staré známé přísloví. Betis sice byl jasně lepší, ale hosté vyučovali lekci z produktivity. Hernández patičkou uvolnil Kuba, japonský mladík našel v pokutovém území Anteho Budimira a ten z otočky mířil přesně - 2:1.

Betisu dnes pomáhaly chyby hostující Mallorky a další šanci na branku si Real nenechal ujít. Ve 34. minutě totiž Nabil Fekir trefil ruku obránce Gámeze a sudí opět pískal penaltu. To je hájemství Fekira, který měl i dnes dostatek odvahy vzít si balon. A dobře udělal, protože i když brankář vystihl směr střely, v cestě do sítě míči zabránit nedokázal.

Druhá půle začala mnohem lépe pro Betis. Sergio Canales dlouhým nákopem vpřed vyslal do útoku kapitána Joaquína, který si jej perfektně zpracoval. Následně si troufl nejen na obránce Poza, ale také krásnou ránu k tyči. S ní nemohl Reina dělat vůbec nic a zdvořile kapituloval.

Mallorca se přesto na chvíli radovala. Záložník Baba se sice pokoušel vymodlit si penaltu, ale sudí po poradě s videem svůj verdikt zrušil. Další branku mohlo přidat domácí mužstvo. Po Joaquínově pasu však Canales neproměnil samostatný náběh a trefil jen brankáře.

A to muselo domácí tým hodně mrzet, protože gólové hody pokračovaly. Dvacet minut před koncem se s míčem u vápna uvolnil mladíček Takefusa Kubo a když mu obránci Realu Betis dovolili vypálit, směle toho využil. Brankář Robles sice míč ztlumil, ale přesto inkasoval.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona25174462:2955
2.Real Madrid25158246:1753
3.Atlético Madrid251110428:1843
4.Sevilla FC25127634:2543
5.Getafe CF25126736:2542
6.Real Sociedad24124842:3140
7.Villarreal CF25115943:3538
8.Valencia CF25108735:3738
9.Granada CF251131132:3136
10.Levante UD251021331:3632
11.Athletic Bilbao25710824:2231
12.CA Osasuna25710831:3531
13.Real Betis2579935:4030
14.Deportivo Alavés25861127:3530
15.Real Valladolid25611822:2829
16.Celta Vigo25591122:3424
17.SD Eibar24661222:3724
18.RCD Mallorca25641526:4222
19.CD Leganés25471418:3719
20.Espanyol Barcelona25471422:4419

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (326)

Přidat komentář
Modi6

Škoda. Remíza by byla lepší variantou

Reagovat
Modi6

Tenhle příspěvek patřil úplně jinam.

Reagovat
Hachim Mastour

Kubo

Reagovat
adoxx

Kubo

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec i celkem škoda, že jen plichta. Ale každej bod dobrej

Reagovat
Phillipinho

Tohle mel Betis jasne vyhrat, jednoznacne lepsi tym. S tim programem co do konce sezony maji se Rubi u tymu asi neudrzi, protoze je to snad nejmin konzistentni tym v lize. Z Mallorcy vybornej Kubo

Reagovat
mastakillah

Joaquín v 38 letech nejvíc gólů co kdy za kariéru dal v jedné sezóně

Reagovat
Kucka

Reagovat
ADM

To čaká aj Lea

Reagovat
technecium

Reagovat
Gazdo

Tak to si teda pozriem

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
REPLIKATOR

11:12 Joaquín se dotáhl na Buya

Betis včera remizoval 3:3 s Mallorcou a jeho kapitán Joaquín si na své konto nepřipsal jenom jeden gól, ale také 542. start ve španělské nejvyšší soutěži. V historickém pořadí se dotáhl na čtvrtého Paca Buya, před touto dvojicí jsou jen Eusebio Sacristán (543), Raúl (550) a Andoni Zubizarreta (622). (football-espana.net)

Legenda V pohodě se dostane na 2. místo historie

Reagovat
QooBo

Keby nebol tie dve sezóny v Taliansku tak dá aj Zubizarretu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Black Jagir

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik jich má Leo?

Reagovat
DrQQ

472

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Vallodemort?

Reagovat
technecium

On se objeví, až se nám zas něco nepovede

Reagovat
ADM

Kdeže, už zahrieva klávesnicu, Leo dal 4 góly Vejprcnicím.

Reagovat
Gazdo

A skuseny tim presne vedel kedy prehrat aby mohol dat sancu superom v boji o titul inak by ich to nebavilo

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Hledá nějakýho brazilce, co dal před sto lety 5 gólů a připravuje si slova.

Reagovat
LAM

Messi

Jinak ta nemohoucnost ba začátku druhýho poločasu v zakončení byla strašná,jak kdyby mimo Lea nedokázali trefit branku.Potom jsme to zas klasicky začli vypouštět.

Arthur ukázal,že by měl hrát v základu a dneska velmi dobrej výkon kořeněnej golem.Martin za těch pár minut na place zas ukázal,že to nemusí bejt vůbec špatná volba,jelikož je dost odlišnej od ostatních útočníků a má velmi dobrou rychlost

Reagovat
Y.N.W.A

jj, tento typ hráč, kterej to táhne na bránu, Barca potřebuje, může s ním trochu měnit systém hry

Reagovat
roman1978

Slušně chlapci. Mělo to hluché pasáže, ale byl tam pohyb a dalo se na to koukat. Navíc to sedlo Leovi. Martin slušná premiéra. Třeba jsme našli nového krále Henrika. Nicméně až příští týden se uvidí, jak jsme na tom doopravdy.

Reagovat
oli9

Leo

Reagovat
Switchback

Tak a Suárez se už asi nemusí vracet

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč co dá soupeři 4 goly? To vypovídá o kvalitě ligy ať je dá messi nebo don chuan z levante, to by se v premier league nestalo. Po druhym golu by messiho odnášeli na nosítkách jakou by dostal kosu

Reagovat
technecium

Reagovat
LAM

V tom zápasy si z nich udělal hroznej kalendář

Reagovat
smazaný uživatel

jako sory ale zrovna arsenalem bych neargumentoval

Reagovat
Phillipinho

A kym bys teda argumentoval? Nejakym tragikomedickym anglickym stoperem z tymu ze spodku tabulky?

Reagovat
ADM

Možno City, ale tí dostali len 3

Reagovat
Dr. Admess

Takže Suárez proti Norwichi, Arshavin proti Liverpoolu, Messi proti Arsenalu. Co tam máš dál?

Reagovat
Y.N.W.A

hele, anglickejm klubům dal Messi myslím 26 branek, Arsenal (9), City (6), United (4), Chelsea (3), Tottenham a Liverpool (2)

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mass

Reagovat
Infi

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
CHONG

Jako Arshavina, viď?

Reagovat
drussbarb

Ale pobavil, snad to byl účel

Reagovat
marke7

Aby ses neposral.

Reagovat
O.Giroud

neviem co ta na tomto bavi

Reagovat
technecium
Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz si vzpomenu na prumeraka defoea, jak dal pet golu za spurs, tak.. no radsi nic

Reagovat
patas92

4 goly v jednom zápase dal i Wijnaldum, to je větší bizár

Reagovat
smazaný uživatel

tomu snad ani neverim, neceho takoveho bych si musel vsimnout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spíš on něco vypovídá tvůj komentář o tobě myslím, že by nikdo z nás nespočítal, kolik klubů dostalo od messiho 3 a více golů...

Reagovat
popltak

Zase proti vejprnicim tam posílá góly

Reagovat
Switchback

Leoš v lize 18 gólů(náskok 5 na druhé místo) a 12 asistencí(náskok 5 na druhé místo)

Reagovat
ADM

A to musí byť štatisticky jeho najslabšia sezona za dlhu dobu..

Reagovat
misinho7

tak ked Atleti nemaju utocnika a my mame impotentnych utocnikov tak to potom vyzera je tu totalne bez konkurencie co sa tyka golov.. Karimovi to ako tak strielalo ale znova prestalo...chybaju mi tie legendarne suboje s Crisom..ked jeden dal hattrick tak aj ten druhy ho chcel dat a aj dal, ta vzajomna motivacia dat stale viac a viac golov..ked som videl ze Ronaldo sa aj v 90 minute nahana za golom a ked pozriem teraz kto tam stoji

Reagovat
Mönchengladbach

Jestli si chce Messi hrát na Hålanda, měl by dávat góly pořádným soupeřům v LM, ne ejbarům v srandalize.

Reagovat
smazaný uživatel

no jelikoz tvori hru a vymysli luxusni pasy na spoluhrace tak si na hallanda moc nehraje pepega

Reagovat
LAM

Hrát na Halanda Hráč dá pár golů a už čte takový srajdy

Reagovat
CHONG

To je nějaká nová móda, že dementi z jiných lig se nudí a chodí blít pod španělskou sekci?

Reagovat
Mönchengladbach

A k čemu jinému by tu ta sekce jinak byla???

Reagovat
technecium

tady někdo chce, abychom s Valloirem kromě Premier League zašli občas i k vám

Reagovat
Mönchengladbach

Rozhodně.

Reagovat
smazaný uživatel

je to pozvánka

Reagovat
drussbarb

Trhejte

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kixi Syhimour

Valloire pod PL nechodí

Reagovat
valloire

jenom někdy jim tam něco hodit z Parlamentních listů, oni to maj rádi

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Gazdo

ti drbe som zomrel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Infi

Reagovat
valloire

jasná věc kolego, trochu jim to tam provětrat

Reagovat
Baronne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
CHONG

K tomu, abychom si měřili péra, tak se nám do toho neserte

Reagovat
kaja900

Taky nechápu, čím dál víc jich tu píše Ale zas na druhou stranu, pár Cules chodí blít do italský na Ronalda skoro každej zápas.. všude stejný

Reagovat
popltak

A kam se mají jít jinam vyblít, než mezi ten největší odpad? Normální diskuze mají pod svými ligami.

Reagovat
CHONG

Tebe zrovna se to netýká, ty bliješ všude.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
misinho7

Reagovat
ADM

Hmm ak sa nemylim, tak trolí

Reagovat
CHONG

Bohužel i to se musí umět.

Reagovat
smazaný uživatel

tak do pod bl je to ted spis nejaky blog na rady do zivota, co jsem videl

Reagovat
Kluivert9

Spíš OneMan Show od Rudnevse.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni i snad když přijedou nějaký vidle tak uzpůsobí taktiku jen tomu aby dal missi co nejvíc golu a snaží se z něj udělat toho nejlepšího bez barcelony by měl sotva polovinu golu co dal.Neříkam že není jeden z nejlepších ale měl to dokázat i v jiný lize. Tak jako král

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je 6 nasobny najproduktivnejsi hrac LM, v ktorej sa hraje proti timom z celej Europy.

A co sa tyka toho, ci by dokazal hrat aj v inom time, tak Xavi a Iniesta uz su prec, napriek tomu ziskal nedavno Zlatu loptu.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně ale ta taktika šoupni to messimu je tam i po odchodu Xaviho a Iniesty kdežto v jinejch klubech se hraje kolektivně kde se ta hra rozloží mezi více hráčů kdyby v liverpoolu každá druhá přihrávka chodila na salaha tak má 40+ golů taky

Reagovat
Kily8

Presne

Reagovat
smazaný uživatel

proc by mel jit jinam? miluje barcelonu, barcelona miluje jeho, on si nemusi nic dokazovat, klubismus nevymrel

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo je to jeho připosrání že by třeba jinde vyhořel. Když si v angličtině nekoupí ani hot dog je věc další. Barca je taková jistota že mu to bude sypat

Reagovat
Doubas

Tak taktika "soupni to Messimu" by se nakonec hrala uplne v kazdym tymu, kde by hral. Protoze by do tejdne na treninku vsichni zjistili, ze to jinak nebude lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

No možná jo ale že jo kolikrát barca vyhrála nějakou trofej díky šoupni to messimu nebudu hledat asi jich pár bude ale spíš bych řekl že kdyby se to rozložilo mezi víc hráčů tak by jich měla víc, protože když selže messi tak je barca v háji

Reagovat
Doubas

To zase nevylucuju, ale i kdyz to vsichni vedi, ze nekdy je lepsi mu to nedat, nakonec vsichni stejne budou mit pocit, ze on je nejvetsi jistota

Reagovat
smazaný uživatel

Já mam třeba messiho rád, občas si pustim jeho brutální dribly ale spíš mi ho znechutily barcelonští fanoušci

Reagovat
Gazdo

Este ze ked sa to rozlozilo takto v liverpoole tak vam to vynieslo presne 1 trofej za poslednych kolko rokov?

Reagovat
smazaný uživatel

dvě

Reagovat
Gazdo

V podstate hej da sa to uz pocitat. Ale aj tak ste vyhrali v porovnani s inymi velkoklubmi za poslednu dekadu relativne hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Otvorím čiernu dieru diskusie

CR - 29apps, 24 goals, 2 assist

Leo - 28 apps, 23 goals, 16 assist

Btw, Leovi celkom slušne dýcha na krk Sancho 32apps, 16 goals, 18 assist

Reagovat
Pharrell

Reagovat
ADM

Mbappe 29 apps, 24 goals, 16 assist

Haaland 30 apps, 40 goals, 8 assist

Lewa 32 apps, 38 goals, 3 assist

Reagovat
smazaný uživatel

Braut

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Mbappe ve sranda lize

Reagovat
marke7

Sancho s těmi asistencemi jede. Ten má áčko snad každý zápas.

Reagovat
O.Giroud

aka je vlastne pozicia Messiho? lebo on sa asi neberie cisto ako utocnik

Reagovat
ADM
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Majk91

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

dobře ty

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Zizou

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ADM

Pekne si dali záležať aj na dresoch z rôznych sezón, poprosím ešte jeden článok s dresom zo 14/15

Reagovat
technecium

Nj tak nejlepší hráč historie musí být všude

Reagovat
smazaný uživatel

No zatim byl jenom v La Lize, proc asi

Reagovat
smazaný uživatel

Protože kromě nejlepšího hráče je i klubista, což je bohužel v dnešní době pro širokou veřejnost těžce pochopitelné.

Reagovat
dextroza_m

Nemůžou překousnout, že je nejlepší no..

Reagovat
Kluivert9

Všechno přečteno, chválím

Reagovat
O.Giroud

Messi

Reagovat
Rudnevs

V preview som čítal kladné reakcie na Braithwaita, tak to je parádne. Ten prestup je taký podivný a moc sa mi nepáči, ako smolne z toho vyšlo Leganes, ale úprimne budem Martinovi v Barcelone fandiť. To by bol pekný príbeh, keby sa mu tam nakoniec ešte aj darilo.

Reagovat
blaugrana

Reakcie su pozitivne hlavne preto, lebo sa vyhralo 5:0 a to nadsenie nabada k optimizmu. Tello effekt tiez kedyso omamil fanusikov. Ale snad svojou rychlostou bude robit problemy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tello měl hlavně slušnou jen jednu kličku. Velmi brzo ho měli "přečteného". Uvidíme, co časem vyleze z BW, ale zatím vypadá velice dobře. Má dynamiku a stabilitu v Barce poslední dobou málo vídanou - snad se nenakazí divingem. Taky záleží, jak se mu bude dařit proti těžším kalibrům a jestli bude od QS stavěný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu půlhodinu vůbec nemůžeš takhle hodnotit a zobecňovat. V prvním zápase za Barcelonu by tam jak drak běhal kdokoliv, kdo není úplná pička

Reagovat
smazaný uživatel

A kde ho hodnotím a zobecňuju? Vždyť říkám, že UVIDÍME, co z něj vyleze. A to, že je rychlý se nedá jen předstírat, ale mít. Co bych za to dal, kdyby ji měl Rak, Busq nebo Roberto. V každém případě tu chvíli, co byl na place, mně a asi nejen mně, mile překvapil. Snad v tom bude pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Co čekat od nejlepšího hráče historie??

Reagovat
valloire

třeba titul z MS

Reagovat
nani92

neplánuje Barcelona žiadať od ligy preloženie El Classica, kým sa jej nevyliečia všetci hráči?

Reagovat
blaugrana

Neplanuje United prelozenie do inej ligy, aby mal sancu na titul?

Reagovat
nani92

titul je pre deti, dospelí sa bavia futbalom

Reagovat
blaugrana

tak ak sa bavis tym, co predvadza united, tak nech sa paci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Třeba do Španělska?

Reagovat
blaugrana

urcite

Reagovat
smazaný uživatel

oni to nepotřebují mají messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Příští týden to vidím na hatrick

Reagovat
smazaný uživatel

Leo 1000 bodu v kanadskym bodovani v kariere, neprekonatelny

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
20fredy20

Vinicius s Rodrygom ho prekonaju, ak budu zbierat svojim tempom tak za 265 rokov ho dozenu.

Reagovat
misinho7

Stale to daju skor ako Fati

Reagovat
Kluivert9

Dohromady možná jo...

Reagovat
misinho7

uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Kanadské bodovanie vo futbale?

To kedy zaviedli a kto?

Reagovat
valloire

cules, teď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20fredy20

Rodrygo 2+0 a Vinicus 1+1 megatalenty tomu sa hovori obchod za 40 mil oba a vraj to teplosske slovo prehypovany Halaand za 23 mil 6 zapasov 9 golov

Reagovat
Foppy

Håland je super hráč, ale nechápu srovnání se dvěma křídelníma hráčema, kteří nastupují nepravidelně, v jiným týmu (=v jiném systému), v jiné lize...

Reagovat
misinho7

on je len hejter, on bude zrovnavat aj golove statistiky napr Varaneho s Haalandom len aby ho ociernil

Reagovat
CHONG

On není hater, on je jenom debil.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

A v Lize mistrů Rodrygo 4+1 a Messi 2+3 -> Rodrygo = Messi? Ok když sám říkáš.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je jedno jestli bude slavit titul real nebo barca. Však posledních 200 let to vyhrávaj jenom tyhle dva týmy, si rovnou před začátkem sezony můžou hodit korunou a zbytek ligy si to rozdá o 3-poslední místo

Reagovat
Kily

takže o ceně pro nejzbytečnějšího uživatele měsíce bychom měli rozhodnuto, o práci méně

Reagovat
dextroza_m

Neznalost, to je oč tu běží...

Reagovat
Messiáš

To je nějaká ubrecena reakce/vendeta na tu porážku od Atletů?

Reagovat
drussbarb

Ses nějak rozjel

Reagovat
smazaný uživatel

S privretím jedného oka by sa dalo o tom písať, keď uberieš jednu nulu...o posledných 20tich rokoch.

Reagovat
technecium

Fajne, v to jsem ani nedoufal

Reagovat
smazaný uživatel

Levante

Reagovat
Kokesh

Prý na co by RM byl Cristiano?

Zatím je jedno, jestli tu 7 nosí na zádech Mariano nebo tenhle...

Reagovat
misinho7

tak Cristiana nenahradi proste nikto.. to kopanie do Hazarda je ale zbytocne. Vieme aky je to hrac, bohuzial zaciatok zacal s nadvahou, tak ked sa rozbehol sa zranil a teraz zaas ked sa mal rozbiehat sa zranil. Tato sezona bude asi prenho odpisana.... Hazard je top dribler, nahravac atd ale rozhodovat zapasy a strielat goly ako Cris nikdy nebude to sme vedeli. Smutne je ale ze to nevidia vo vedeni a veria ze titul nam mozu rozhodovat obrancovia ci zaloznici....

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mám takový pocit, že Hazard je absolutně nekompatibilní s Iscem (jsou si příliš podobní), zvlášť pokud jsou oba v útočný trojce a k nim je na hrotu Benzema. Připomíná mi to některý roky Barcy s vysokým držením míče, ale totální neškodností ve finální a často i předfinální fázi. Letos se na ty góly strašně natrápíte a to jsem vás ještě před pár týdny proti City favorizoval.

Reagovat
misinho7

tak Hazard sa vyjadroval ze Isco sa mu paci neviem ci nie je aj jeho oblubeny hrac v style ze sa mu paci jeho styl, to iste Isco. Su si velmi podobni no. Karim je tiez ten taky typ na tukes co je sice vsetko pekne na oko no chyba tam hrot a kanonier. Mat Hazarda v case Ronalda s tym zeby hral viac hrot tak to by tam mal Eden 3 acka za zapas stale.

Reagovat
Kokesh

Mně připadá, že jeho nadváha a zranění jdou tak nějak dohromady...to je prostě profesionální fotbalista s hlavou dítěte. Úplný opak Cristiana.

Reagovat
Whitemedia

Nevím no, tlustý u nás po dovolené byl, zraněný ale ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně co to má co dělat s tím, když ti někdo jiný zlomí kotník...

Reagovat
misinho7

Reagovat
Switchback

nenechat si ho zlomit

Reagovat
CHONG

Kdyby nebyl tak tlustej, tak by uskočil

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kokesh

Narážím na jeho přístup. Když do největšího klubu světa přijdeš jako prodavač z mekáču, asi to o tobě něco říká...to bohužel někdo, kdo lidé Hazardovi koule od malá nezávisle na výkonech, asi těžko pochopí...

Reagovat
j_mrazik

Kdyby byl hubenější, tak nadskočí.

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Firkraag

Cristiano je profesionální dítě s hlavou fotbalisty ?

Reagovat
dextroza_m

Levante pecka, gol nadherny, Kurtoa to asi chytal do uší

Reagovat
misinho7

vtipalek

Reagovat
Selänne

Zrovna žral kuřecí stehýnka, tak si asi nechtěl ušpinit rukavice.

Reagovat
celeb

mi prislo, akoby mal vsadene. On tam najskor rukami siel, potom ich stiahol. Pokial stihne spravit to, tak by mal stihnut aj vyrazit to strelu. Ako bolo to pekne trafene, ale bol blizko a nebola to az taka pumelica.

Reagovat
Israha

Jako tohle byla daleko zaslouženější ztráta, než minulý týden s Celtou, protože Levante chvílema předvádělo hodně dobrý fotbal...ale co to kurva hrajem? Wannabe tiki taku až do kuchyně? Otřesné, ten ksicht, který měl tým pod Zidanem při jeho první štaci, kdy se hrálo amorfně, podle přístupu soupeře, a s maximální efektivitou a touhou vyhrát, je fuč. Zbyly zbytečné robotické kombinace na krásu (ale přitom bez momentu překvapení) a centry na nikoho ve vápně. Chci zpátky účelný fotbal za tři body, prosím.

Reagovat
misinho7

ono ta ceentrovacia taktika niekedy vychadzala lebo tam bol Ronaldo pripadne Gareth. Bolo to tam na koho poslat. A teraz tam nie je ani Karim, kolko krat stal jak retard na kraji kde bol uz lavy obranca a si tam prekazali a na hrote malicky Eden. A my ideme centrovat a taktika TikiTaka ktoru sa snazi hrat vyjde tiez vtedy ked to ma kto zakoncit, kolko krat sme sa tam krasne prekombinovali no nemal tam kto nabehnut...to co zas robil Cris.

Reagovat
Israha

I stopeři se v té útočné hře hlavou zhoršili, oba. Na centrované míče je to už víceméně zbytečné hrát, už tím nejsme nikterak nebezpečnější, než jakýkoliv jiný tým. A "tiki taka" ten tým nemůže hrát vůbec, to není jen o koncovce...vždyť tam věčně vbíhají jeden do druhého, zavazejí si, neví o sobě. Se trochu bojím, jestli si Zidane tou snahou vtisknout hernímu projevu jasnou tvář trochu nepodřezává větev. Ten reaktivní fotbal bez výraznější snahy o dominanci, a přizpůsobování hry soupeři mu sedělo nejlépe, co od toho začal částečně upouštět, výsledky se zhoršují.

Reagovat
misinho7

na druhej strane treba povedat ze ZZ ma proste ten utok katastrofalny, vtedy to podla mna ani nebol tak reaktivny futbal ale skor sme to prsote hrali na Ronaldo co je proste fakt. Ten tim bol proste najlepsi a jedine co trebalo bolo poslat to v utoku nanho, dat ho do sance co pri tej zalohe a krajoch obrany nebolo take tazke a este k tomu ked on si ten priestor vzdy nasiel. Teraz aj ked sa snazime nieco vytvarat, ci uz len ked ideme z kraja do vapna, tak tak nikto normalne nenabieha. To je tak viditelne az to boli. To musi vidiet v celkom Madride ze ten utok a hrotak nas trapi suverejne najviac. Jovicovi sice verim ale ZZ ho zabija. Sice je pravda ze ked hral vobec sa tak nedral a nesnazil co mi prislo cudne, ale on ma ten instinkt a vie kde sa postavit. No lesti lavicku.

Reagovat
Israha

No já mám hlavně pocit, že ti hráči moc neví, co hrát, a nejsou si to schopni na tom hřišti ani nijak říct. Přece není normální, aby se půlku utkání mačkali na třech metrech čtverečních u levé lajny Marcelo, Hazard, Isco a Kroos; Benzema byl někde na CMku a napravo sám Carvajal. To nemá logiku a pochybuju, že Zidane by byl až tak špatný taktik, že by jim toto naordinoval. Mi to přijde, jak kdyby půlka z nich ještě hrála to, co se hrálo za Ronalda, a druhá půlka z toho byla naprosto zmatená. A to je chyba Zidana, bohužel. BUď jim má detailně říct, co mají hrát, a nebo teda nechat svůj vliv na úrovni motivátorské a psychologické. Aktuálně to na mě působí trochu tak, trochu onak, a nefunguje to.

Reagovat
misinho7

tak Marcelo si tam casto pekne pripravi poziciu na center ale potom si uvedomi ze tam nie je Ronaldo ako niekedy ale Hazard ci Vinco a Benzema stoji mimo, cize nema kto hlavickovat kazdopadne snad nepadneme v El Clasicu lebo to bude koniec sezony

Reagovat
Israha

Musí se ubránit Messi, no. Case s Valverdem by tomu mohli pomoct, navíc s Mendym to bude vysloveně o hráče vzadu navíc. Navíc si myslím, že správnou mentalitu na velké zápasy Zidane pořád umí předávat týmu skvěle, v tom je jeho obrovská síla.

Reagovat
Israha

A hejtí se Courtois, přičemž nikdo taktně nezmiňuje druhou podělanou ofsajdovou past ze strany Varanea za dva zápasy. Sledování hry a přehled na úrovni dědka s šedým zákalem.

Reagovat
CHONG

Tak Varane a ušoplesk si za ten gól zaslouží hate oba.

Reagovat
Israha

Bez debat. Jenže Courtois udělal chybu po kdovíjak dlouhé době a už se to na něj sype, zatímco Varane ta samá hrubka dva zápasy po sobě a celkově hraje tak nějak rozevlátě, a neřeší se to, protože "sympatie".

Reagovat
CHONG

Tak to je bez debat, Varane je miláček davů a ušoplesk je nesympatická mrdka, to se ten hate solí jedna radost

Reagovat
Israha

Rozumím, postoj k věci nesdílím. Chvála i hejt jedině zaslouženě .

Reagovat
misinho7

A mam tusak ze to El Clasico dame, predsa Barca nie je na tom o nic lepsie a tiez je to tam velka bieda. Ale urcite ten naskok hned stratime v dalsom zapase pripadne na domacej pode proti lahkemu superovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane: "Hazard has been hit in the ankle from the injury. We'll have to do tests but it looks bad."

Reagovat
misinho7

ok cize liga aj LM konec... sice nema formu ale je jediny v tom utoku kto je proste na svojej pozici jeden z najlepsich a moze nieco spravit. Absolutne si neviem predstavit ako dame tieto 2 zapasy.

Reagovat
LAM

Vinicius se mě zdál po vysřídání daleko platnější než Hazard.

Reagovat
misinho7

cerstve nohy, je sakra rychly vyuzil to a parkrat si pekne obhodil krajneho obrancu a dostal sa do sestnastky, ale kedze je mladik tak su jeh vykony ako na hojdacke, raz je schopny predriblovat troch a potom zas nevie nahrat... Hazard je proste hrac uplne inde, Top 5 ak berieme vseobecne a nie momentalnu formu... bohuzial strava, zranenia a asi hlava mu zatial brania v tomu aby sa dokazal lepsie presadit....a stale verim ze aj ked s Hazardom bez formy sme schopnejsi nieco spravit ako bez neho

Reagovat
REPLIKATOR

Levante

Reagovat
boryland

Reagovat
Kily8

Znovu sa opakujem, ale možem si to dovoliť: avizoval som dopredu, ako sa obávam, že keď sa Hazard vráti, Real rýchlo stratí 1. miesto v lige. Hneď prvé 2 zápasy to potvrdili. Ak by sa stalo, že v LM proti ManCity nastúpi okolo Benzemu opať Isco s Hazardom, tak tam Pep može dať kľudne tretieho brankára, aby nabral minúty. Nechcem vidieť mrchavú ťažobu v podobe trápiacich sa Hazarda a Isca. Chcem vidieť ľahkosť a ladnosť Viniciusa a Rodryga.

Reagovat
Kily8

...Hazardovi sa obnovilo zranenie? To by sa Real mohol vrátiť na víťaznú vlnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco včera patřil k nejlepším. Přihrál Karimovi do 100% golovky, běhal makal byl všude. Hazard zklamání, ale zas nedělej z Viniciuse nějakýho spasitele. Jeho výkony jsou taky dost jako na houpačce. Teď se poslední týdny dost zlepšil a dostal do formy, takže minuty dostane, ale všichni víme jak je na tom se střeleckou muškou. Rodrygo po povedených zápasech na podzim, kdy vstřelil několik branek se herně taky moc nepředvedl. Ale je fakt, že Rodrygo asi je jedinej, kterej když se dostane do šance, tak to promění. Což je náš kámen úrazu.

Reagovat
Kily8

Treba si uvedomiť, že Hazard je na vrchole, v najlepších rokoch. Vinicius a Rodrygo sú dorastenci, všetko majú pred sebou. Nie sú to deti akadémie. Rovno z Brazílie hrajú za Real Madrid! Napriek tomu, ich výkony sú lepšie, ako Hazardove. Keby aj s nimi, bolo toľko trpezlivosti, ako s Hazardom, bolo by to ešte lepšie.

Reagovat
Dr. Admess

GOAT.

Reagovat
kaja900

Hazard zase zraněnej Věřím že zdravej a ve formě by neskutečně pozvedl naši hru, ale prostě má smůlu, takže to bude posila spíš na příští sezónu.. přitom v Chelsea nějak zraněnej nebýval vzhledem k naší aktuální formě jsem teda hodně zvedavej na zápas s City a na el clasico...

Reagovat
Kily8

No vzhľadom na doterajšie výkony a produktivitu Hazarda, je tam nádej pred zápasom s City. Zober si rozdiel v produktivite jeho a Rodryga.

Reagovat
Anacron

Je to opět tady. Benzema má svoje klasický deseti zápasový okno, kdy netrefí ani stodolu a jelikož je to jedinej útočník tak jsme v hajzlu. Hazard má sice smůlu, ale to nikoho nezajímá. Prostě nehraje. Vysněná posila k ničemu. Dokud neodtáhne Bale a nepřijdou dva top útoční hráči tak na tom budeme pořád stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže u Realu v důležitých a těžkých zápasech, na které mají čas se dlouhodobě soustředit, je schopen dát branku kdokoliv, technicky jsou na tom výborně. Jen někdy nezvládají ty "jednoduché, odpočinkové" zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, oni maj problém s motivací v těch ligových zápasech,pro hráče co vyhráli vše co se dalo, je to i pochopitelný.. věřím že proti City to bude jiná jízda

Reagovat
smazaný uživatel

Když to tomuto Realu sedne, může i teď potupit každého, v těch hráčích to stále je. Ale teď mají souhrou okolností méně šancí a to i proti City.

Reagovat
REPLIKATOR

08:47 Hráči Realu si stěžovali na rozhodčí

Když Real nemůže a rozhodčí nepomůže, je z toho zasloužená prohra.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
misinho7

Fanda Liverpoolu a Barci by mal byt posledny kto sa k tomu bude vyjadrovat

Reagovat
patas92

Ty fakt musíš okomentovat úplně všechno

Reagovat
technecium

Přejmenuj se na nezvladajka prosimtě

Reagovat
Kluivert9

Nemusí, všichni to o něm už ví...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

čaute pozerávate highlajty na YT? má to aj Serie A len Bundesliga mi chýba

Reagovat
Anacron

highlajty

Reagovat
smazaný uživatel

nejebem sa stým

Reagovat
Hakha
Reagovat
smazaný uživatel

tam hned vidis i vysledok, ja preto sledujem na https://www.fullmatchesandshows.com/

Reagovat
Hakha

Wow, luxusní stránka, ukládám, díky.

Reagovat
Visca el barca

Real nám to hrozně ulehčuje. Tohle Pep musí dát. Leo klasicky bůh, ten tu zlatou kopačku udělá zas a znova. On je úplně jinde, když jsem viděl v úterý Neymara s Mbappem tak ty mu nesahaj ani po kotník. Pokud oba nezdrhnou, maj po karieře.

Reagovat
blaugrana

Leovi chvalabohu nestupla slava do hlavy az tam moc, ako tym dvom. Neymara som chcel s5, ale ked vidim tu jeho labilitu kombinacii s jeho tatikom a vsetkejo okolo neho. Tu sa smeju z Brajtvajta za 18, ale ten vypluje na ihrisku dusu. Tieto superstar, ck zarabaju v 20 milionystoja za ... a to mnozstvl problemov co prinasaju.

Reagovat
CHONG

Pep nevyřadil ani Monaco a Slepice, takže bych úplně nepředbíhal

Reagovat
Generalní Gladiator

city má svých problému taky víc než dost, na stoperu dm, laporte x měsíců mimo,po zranění neodehrál celej zápas, sané out, silva mimo, sterling zraněnej.ikdyž ten by mohl hrát..forma a herní projev není takový,jako předešlé dva roky..

Reagovat
smazaný uživatel

taky že Ney a Mbappe hráli proti ultra těžkému soupeři ale

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatú kopačku? Na Lewu stráca 7 gólov a na Immobileho 9. Obaja hrajú v superforme a neverím, že Messi v tejto sezóne ešte prekoná 30 gólov v lige, čo Lewa a Ciro dajú s prstom v nose. V La Lige bude top strelec, to je jasné, ale celkovo v Európe to tento rok nedá.

Reagovat
ADM

No, pravdepodobne máš pravdu, ale Leo máva pravidelne obdobia, kedy dá zas 3-4 zápasy 10-12 gólov a je späť..

Reagovat
smazaný uživatel

Pravidelne? Veď to by musel sypať hattricky niekoľko zápasov po sebe, čo v súčasnej Barcelone je podľa mňa úplne nereálne, nemá tam nikoho, kto by mu tie góly dokázal pravidelne pripravovať a na všetko je tam sám, v tejto situácii to naozaj na nejakú gólovú explóziu z jeho strany nevidím. A myslím, že to nie je ani jeho priorita, tých zlatých kopačiek už má neskutočné množstvo a Lewa či Ciro si to tentokrát jednoznačne zaslúžia... Messi nech si radšej ide kľudne pre ďalšiu zlatú loptu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

"a na všetko je tam sám"

Sám si si odpovedal

Reagovat
smazaný uživatel

tak 6 zápasů letos nehrál to je u messiho ztráta 6 golů(průměr), kdyby je hrál, tak je jen 3 za cirem,

Reagovat
smazaný uživatel

Messi sa na žiadne tie ocenenia počas sezóny nepozerá. On si iba strieľa góly a prevažne mu ide o tímové úspechy, ale keď už niečo získa, tak prečo by to mal zahodiť. Aj keď si to za tie roky Lewa zaslúži, tak aj keď sa to Messimu vo férovom súboji podarí predbehnúť ho, tak s tým Lewa ani Immobile nemôžu nič robiť.

Reagovat
valloire

Bucha dal včera 3 goly. Znamená to, že je druhej nejlepší hráč historie?

Reagovat
Mercury

Ne, druhej nejlepsi je Vasconcelos.

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se starej jen o tu pe naltovou pomádu

Reagovat
CHONG

Dneska bohužel velký, špatný, Sevilla o parník lepší. Škoda, mohli jsme udělat výrazný krok směrem k LM, takhle to bude až do konce šavlovačka, ze které se obávám, že nevyjdeme úplně vítězně, každopádně i EL dva roky po sobě by bylo super. Teď to hlavně nějak (jakkoliv) ukopat na Ajaxu. Vamos Geta!

Jinak teda Lope na lavičce Realu a Lope na lavičce Sevilly je noc a den, na lavičce Sevilly pořád na nohou, pořád v pohybu a napumpovaný jak blázen, moc mu to přeju, na tohohle démona se dívá o hodně líp, než na toho zlomeného člověka z loňska.

Reagovat
AjaxFans

Hrajem hovno,takže bych se nestrachoval.Prostě Neres a Promes strašně chybí,Babel má nejlepší za sebou.Jinak gratulace do Sevilly

Reagovat
CHONG

Sice je to náš největší soupeř v boji o TOP4, ale díky Lopemu mě ta prohra prostě mrzí o něco méně.

Reagovat
roman1978

Výborný víkend, Barca výhra a slušná hra a návrat na první příčku, , bílé zlo padlo, farma bílého zla dostává dardu, sralta další prohra. No juchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raul=Real

Sevilla

Reagovat
Israha

Valladolid . Espanyol tohle už asi nedá, no. Celta nabírá formu, Mallorca pravidelně sbírá body doma...zatím to vypadá, že půjde Espanyol, Leganés a Eibar .

Reagovat
CHONG

Nejhorší možní sestupující

Reagovat
Israha

Celty by bylo taky škoda, to je zábavný tým s kvalitou v kádru. Chtělo by to spíš nějaký kolaps Alavésu a Valladolidu, no.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Dody10

Reagovat
Majk91

Snáď to tak aj bude

Reagovat
DieFohlenBMG

Proč střídal Vaclík?

Reagovat
Raul=Real

Atletico 3 goly

Reagovat
Phillipinho

Jeden z nejlepsich zapasu od Atletica co jsem v tyhle sezone videl

Reagovat
smazaný uživatel

..jediná škoda, že morata nedal gól..inak najlepší výkon sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zatím hodnotíš Félixe?

Reagovat
Fernando_Torres

Mně zatím herně nezklamal snad ani jednou z těch zápasů, kde jsem ho viděl, hlavně na míči je prostě neskutečně šikovnej... Problém byl často spíš v zoufale sterilní ofenzivě Atlética během první půlky sezony, strašně těžko se celej tým propracovával k nějakým větším šancím... Ale těch změn tam bylo na poměry Atlética fakt hodně a dalo se čekat, že si to bude nějaký čas sedat. Čekám, že nejpozději od příští sezony začne vynikat i statisticky, podobně jako Griezzi

Reagovat
smazaný uživatel

..za mna potrebuje k sebe costu..s ním mu to išlo neskutočne..jediný problém felixa je v hlave..keď sa začalo trápiť atletico bola na ňom vidieť nechuť, dokonca som na ňom videl aj to, že občas akoby ľutoval, že tam prestúpil..ako sa podarilo cholovi moratu (lebo ten sa zmenil neskutočne- bojuje, pomáha aj vzadu) tak by bolo nakaziť tímovym duchom aj felixa

Reagovat
Phillipinho

V podstate souhlas s komentarem Torrese. On proste zatim trpel na tu sterilni ofenzivu a bylo videt, ze je frustrovanej. Navic je treba rict, ze mel letos dve svalovy zraneni, ktery ho vyradily na mesic mimo hru. Vcera nastoupil po mesici a byl hladovej, porad se nabizel, na mici je perfektni, hned nekomu nasadil parky a sel do sance. Pri golu na 2-1 nadhernym pasem na vytvoril prostor pro Trippiera. Na druhou stranu nekolikrat zbytecne hamounil a snazil se vsechno zakoncit sam. Do budoucna mu fakt verim. Lidi by se meli podivat na jeho zapasy nez napisou, jak je overhyped a overrated.

Reagovat
Raul=Real

Este keby tak dokazali vyradit Pool

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid bude v očekávaném střetnutí s Barcelonou postrádat Rodryga. Mladý brazilský křídelník si El Clásico nezahraje z disciplinárních důvodů, neboť ve včerejším utkání rezervního mužstva, kterému jedním gólem pomohl k výhře nad San Sebastian Reyes, se nechal vyloučit.

big brain rodrygo

Reagovat
ADM

Reagovat
Dody10

Reagovat
Gazdo

Wtf za prve nechapem preco golman donho skakal ked dostal gol, za druhe nechapem co sudimu preplo davat za hento zltu a za dalsie sa mi pacilo ako ho mal Rodrygo absolutne na salame

Reagovat
patas92

Ten gólman mu podle mě vyčítal, že nezakopl balón (na začátku tam je vidět ležící hráč soupeře)

Reagovat
Gazdo

Hadam nezastavim hned protiutok len pretoz ze niekto 5 sekund lezi preboha ja neviem ako futbal som hraval ale taketo prkotiny sa asi fakt riesia len vo vrcholovom futbale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Italian newpaper La Gazzetta took an interview of Samuel Eto'o but changed his answer to "Ronaldo" when asked who the best player ever is. He went on twitter to clear things out that he said "Messi".

Reagovat
smazaný uživatel

la gazzetta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Dôveryhodné noviny asi akk marca a as.

Reagovat
CHONG

Nebo Mundo a Sport

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo už ovládá i média

Reagovat
technecium

šašci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

To zas bude fraška

Reagovat
CHONG

Madridisti budou pičovat, že píská pro Barcelonu, culés budou pičovat, že píská pro Real a přitom většinou píská, až na tu občasnou sebestřednost, úplně v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby obcasnou, v posledni dobe je to one man show

Reagovat
ADM

No on práve často stavia svoju osobu nad celý zápas, to na nom neznášam.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
technecium

Reagovat
Israha

Tak zas lepší, než většina ostatních sudích v La Lize, kteří pravidelně podléhají tlaku obecenstva, nechají se zviklat diskutujícími hráči, kompenzují, atd.

Reagovat
ADM

Najhoršia vec čo sa v zápase môže stať je, keď rozhodca púta väčšiu pozornosť než samotný futbal. A v tom je Lahoz s prehladom najlepší na svete. Tam bude zas xy uplne zbytočných hádok a sporov a nie ani tak medzi hráčmi, ale s rozhodcom.

Reagovat
Israha

Zas ber to tak, že lepší být důležitan a egocentrik, než dělat chybné a nekonzistentní verdikty. Je naprosto pochopitelné, že Lahoz je lidem nesympatický, ale zápas pod kontrolou udržet umí, je přesný a nepíská alibisticky. To je pro mě osobně to hlavní. Radši kompetentní kretén, než neschopný sympaťák.

Reagovat
CHONG

Jasná věc

Reagovat
technecium

Ale on si užívá, když někoho poškodí, užívá si pozici toho, kdo to může udělat a nic se mu nestane a dělá to záměrně na obě strany jen aby budil emoce. Z toho fotbalu se pak stává nekoukatelná sračka. Nesnáším ho.

Reagovat
Israha

Já souhlasím s pointou tvého příspěvku, až na jednu věc. Slovo "poškodí". Právěže chyby ve verdiktech mívá zřídka, on spíš důležitansky píská například neúmyslné a přehlédnutelné ruky, dává z ničeho nic první či druhé žluté, i když by stačilo citlivější rozhodování a domluva, atd. Tohle ale nejsou chyby a poškození daných týmů. Jasně, že to dělá, protože může a protože je narcis, ale u něho můžeš dostat druhou žlutou za cokoliv, a proto skoro vždy má zápasy pod kontrolou.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Israha

Reagovat
Kluivert9

Nečekaně.

Reagovat
technecium

Nejdementnější rozhodčí na světě

Reagovat
2miguel1

Reagovat
misinho7

jezis

Reagovat
Gazdo

Boze

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele