LaLiga - souhrn 23. kola

07.02.2020, 22:55, aktualizováno 09.02.2020, 23:00
Komentáře a souhrny
Barcelona zareagovala na odpolední výhru Realu Madrid a po tříbodovém importu ze Sevilly, kde zdolala Real Betis, ztrácí na Merengues opět tři body. Dobrou formu potvrdilo Getafe, které si tentokrát poradilo s Valencií. Atlético Madrid nejtěsnějším poměrem udolalo Granadu, zatímco Sevilla překvapivě nestačila na Celtu Vigo...

Real Betis - FC Barcelona 2:3

09.02.2020 21:00

Góly: 6. Sergio Canales (pen.), 26. Nabil Fekir - 9. Frenkie de Jong, 45+3. Sergio Busquets, 72. Clément Lenglet

Barcelona zvládla těžké utkání na stadionu Benita Villamarín v Seville a domácí Betis po obrátce porazila 3:2. Betis se v průběhu prvního poločasu dostal dvakrát do vedení, ale Katalánci pokaždé odpověděli a po změně stran definitivně rozhodli. Vítěznou branku přitom obstaral stoper Lenglet. V utkání také padly dvě červené karty, po jedné na každé straně.

Zápas na půdě Betisu byl speciálním především pro trenéra Quiqueho Setiéna, jenž Verdiblancos trénoval. Jakmile ale začal první poločas, šli osobní emoce stranou. Barcelona znala výsledek Realu Madrid a dobře věděla, že na Villamarínu nesmí ztratit. Krom toho chtěla odčinit nešťastné vyřazení z Copa del Rey od Athleticu Bilbao.

Clément Lenglet utkání rozhodl, ale celkově můžeme říci, že byl u všeho podstatného. Byl to totiž on, kdo po pár minutách hry zahrál ve vápně rukou a tím daroval domácím pokutový kop. Sergio Canales ho proměnil a Betis vedl nad Barcelonou rychle 1:0. Rychlá ale byla i odpověď. O tři minuty později Messi krásně načechral balón za obranu, kam si seběhl Frenkie de Jong a zblízka překonal brankáře Roblese. Sám Lionel Messi také mohl dát gól, ale v jeho případě Robles výborně zasáhl.

Betis šel v prvním poločase ještě jednou do vedení, ve 27. minutě dostal Nabil Fekir spoustu prostoru, aby si navedl balón do šestnáctky a neomylně zakončil. I na Fekirův gól našla Barcelona odpověď. Před koncem prvního poločasu propadl po dlouhém centru balón v šestnáctce a nejlépe zorientovaný Sergio Busquets zařídil poločasovou plichtu.

To bylo pro Barcelonu stále málo a krátce po změně stran nebezpečně vypálil Messi a Robles s vypětím všech sil vyrazil na rohový kop. Barcelona byla trpělivá a i když se Messi ne a ne prosadit, tři body nakonec získala. V 73. minutě Messi odcentroval a Clément Lenglet vsítil třetí gól Katalánců. Ano, ten Lenglet, který v podstatě svojí rukou zařídil vedoucí gól Betisu. Lenglet sehrál v utkání ještě jednu roli, když v 79. minutě uviděl od sudího druhou žlutou kartu a byl vyloučen. To přišlo krátce po vyloučení Fekira, takže oba celky dohrávaly o jednoho méně v poli, což žádný vliv na konečný výsledek nemělo.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Sevilla FC 2:1

09.02.2020 18:30

Góly: 78. Iago Aspas, 90+1. Pione Sisto - 23. Youssef En-Nesyri

Poprvé od konce listopadu loňského roku slaví Celta Vigo ligové vítězství a pořádně důležité, neboť jí vyneslo mimo sestupové příčky. Celestes nezačali proti Andalusanům dobře a první poločas dokonce prohráli, ale po obrátce se povedlo skórovat Aspasovi a v nastavení i Sistovi.

Pro Sevillu je to komplikace, protože vypadla z první čtyřky, kam se díky tomu vrátilo Atlético. Nutno podotknout, že Celta odehrála dobrý zápas a tři body si zasloužila.

Domácí začali Seville zatápět od úvodních minut, po narážce Beltrána s Aspasem pálil druhý jmenovaný nad branku. Poprvé musel Vaclík zasahovat až v 18. minutě a nešlo o nic vážného. Brais Méndez vyslal na jeho branku technický pokus, který Vaclík nadvakrát ztlumil. Sympatický začátek v podání Celestes k první brance nevedl, a tak udeřilo na druhé straně. Lucas Olaza zle chyboval, Youssef En-Nesyri ho obral o balón a před vyběhnutým Blancem dloubl balón do branky. Sevilla vedla a na konci prvního poločasu měla velkou šanci přidat druhý gól. Lucas Ocampos se řítil sám na Blanca, ale opora Celty tentokrát výborně zasáhla.

Domácí mohli této příležitosti litovat, protože ve druhém dějství už si nic podobného nevytvořili. Celta zareagovala na prohraný poločas střídáním a šanci dostal Sisto. To byl nakonec dobrý tah, ale nepředbíhejme. Celta vyrovnala až v 78. minutě, kdy si seběhl na kolmou přihrávku Iago Aspas, s balónem se sice dostal do úhlu, ale i tak dokázal vstřelit gól. Už remíza byla pro Sevillu ztrátou, na druhou stranu vyhrát potřebovali i domácí, takže závěr zápasu byl ještě hodně napínavý. Strhnout vedení na stranu Rojiblancos se snažil zejména aktivní Lucas Ocampos, ale nepovedlo se a místo toho udeřilo na opačné straně. V první minutě nastavení dokázal překonat Vaclíka přesnou ranou k tyči Pione Sisto a Celta Vigo poprvé od konce listopadu konečně vyhrála.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Real Madrid 1:4

09.02.2020 16:00

Góly: 14. Unai García - 33. Isco, 38. Sergio Ramos, 84. Lucas Vázquez, 90+2. Luka Jović

I po víkendu povede nejvyšší španělskou soutěž Real Madrid. Svěřenci Zinédina Zidana sice na chvíli v Pamploně prohrávali, ale nakonec ještě do poločasu výsledek otočili a celkově svému soupeři nadělili čtyři góly. O ty se podělily Isco, Sergio Ramos, Lucas Vázquez a Luka Jović.

Real Madrid potřeboval zareagovat na nečekané vyřazení z Copa del Rey od Realu Sociedad a jedině výhra by utěšila nespokojené fanoušky. Krom toho "Bílý balet" potřeboval vyhrát, aby se nemusel ohlížet na výsledky svého největšího rivala Barcelony.

Osasuna ale zaskočila slavnější celek velkou aktivitou a během úvodních pěti minutách měla hned dvě gólovky. Nejprve José Arnáiz minul branku a vzápětí proti Rubénu Garcíovi fantasticky zasáhl brankář Courtois. Domácí i přes první rychlé střídání nakonec vstřelili vedoucí gól. Ve 14. minutě rozehrál Rubén García rohový kop a jeho jmenovec Unai nedal belgickému brankáři žádnou šanci. Real se probudil až po inkasované brance, zařadil vyšší rychlostní stupeň a po půlhodině hry srovnal. Do centru z pravé strany se z první položil Isco a Herrera s tím nemohl nic dělat. Následně uběhlo pět minut a Real výsledek otočil. Casemirův centr zatloukl hlavou do sítě Sergio Ramos.

Po změně stran Real kontroloval vývoj a přidal i další góly. Nejprve obrana Osasuny zablokovala střelu Benzemy a poté hodně přestřelil branku domácí Iňigo Pérez. Až do 85. minuty si Real Madrid hýčkal jen jednobrankový náskok, tedy do doby, než přidal pojistku Lucas Vázquez. Benzema přerozdělil balón doprava na Vázqueze, který propálil Herreru. Ve druhé minutě nastavení se "Bílý balet" prosadil po čtvrté. Valverde našel přesnou přihrávkou střídajícího Luku Joviće, jehož parádní rána pod břevno udělala tečku za utkáním.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Athletic Bilbao 2:1

09.02.2020 14:00

Góly: 65. Cristian Portu, 83. Alexander Isak - 71. Iñaki Williams

Tomu se říká mimořádně povedený týden. Porážku od Leganésu minulý víkend Real Sociedad odčinil tuplovaně, nejprve postoupil přes Real Madrid do semifinále Copa del Rey a v neděli vše korunoval výhrou v prestižním "Derbi Vasco" s Athleticem Bilbaem. Real Sociedad zvítězil 2:1 a drží se v kontaktu s Ligou mistrů.

Něco málo přes hodinu se hrálo na Anoetě bez branek, než prolomil gólové mlčení Cristian Portugués, avšak pěkně popořádku...

Derby nemívá favorita a v tomto případě to celkem platilo. Diváci na Anoetě čekali na první gólovou příležitost do 9. minuty, to z dálky napřáhl Portugués a Simón dokázal střelu vytěsnit. Zajímavý pokus, ale méně nebezpečný, vyslal ze své kopačky i Mikel Merino. V tomto případě Simón nemusel zasahovat. Bilbao se dostalo poprvé ke slovu až před koncem prvního poločasu, k odraženému balónu se dostal Ibai Gómez, ovšem v pravý moment podklouzl a Remiro tak mohl střelu snadněji zpacifikovat.

Na Anoetě panovala skvělá atmosféra a zápasu chyběl jen gól, který by hru ještě více rozproudil. V 59. a znovu v 61. minutě střílel těsně vedle Alexander Isak. Tlak domácích se zvyšoval a o čtyři minuty později už to klaplo. Po přihrávce Isaka zůstal ve vápně nikým nehlídaný Cristian Portugués a jeho chladnokrevné zakončení znamenalo vedení.

Bilbao chtělo okamžitě odpovědět a to se také podařilo. Iker Muniain vysunul Iňaki Williamse, který byl sice v tísni, ale dokázal vystřelit a překonat Remira. Ani remíza 1:1 neměla dlouhého trvání. V 83. minutě přišel rozhodující moment zápasu. Portugués krásně patičkou narazil Isakovi, který nadvakrát zakončil do branky. Veškeré snahy na další vyrovnání eliminoval Iker Muniain, který za svůj ostrý zákrok vyfasoval rovnou červenou kartu. Oslabený Athletic už se na nic nezmohl a v derby padl.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - RCD Mallorca 1:0

09.02.2020 12:00

Góly: 58. Raúl de Tomás

Ryze záchranářský duel mezi Espanyolem a Mallorcou zvládl lépe domácí tým. Pro Espanyol to byla velká příležitost, jak se na svého konkurenta v boji o záchranu dotáhnout a díky brance Raúla de Tomáse se to nakonec podařilo.

Výhoda domácího prostředí měla být pro tento duel zásadní. Espanyol sice hraje Evropskou ligu, ale v domácí soutěži se mu vůbec nedaří a s Mallorcou zkrátka potřeboval získat tři body. Kdyby se tak nestalo, nebylo by sice všem dnům konec, ale pozice Katalánců by byla poměrně dost složitá.

Domácí proto vstoupili do zápasu s velkou chutí. Už ve 4. minutě Embarba nabídl loženku Callerimu, ale ten jí nepřesnou koncovkou odmítl. Zahrozila i Mallorca, o pět minut později pálil vedle Ante Budimir. Hosté se dokonce dožadovali odpískání pokutového kopu, ale sudí jejich prosby nevyslyšel. Šlo vidět, že utkání má pro oba celky velkou váhu, ani jeden nechtěl vyrobit zbytečnou chybu, kterou by soupeře posadil do sedla. Vysoké tempo ze začátku utkání postupně opadlo a první poločas skončil bez branek.

Na začátku druhé půle měla Mallorca velkou příležitost ujmout se vedení. Júnior se po pěkné přihrávce objevil sám před Diegem Lópezem, jenomže domácí opora i s defenzivou situaci zvládla. Mallorcu to mohlo mrzet, protože o pár minut později se prosadil Raúl de Tomás. Darder mu posadil na hlavu dobrý centr a De Tomás hlavou k tyči poslal Espanyol do vedení. Mallorca ještě měla čas na vyrovnání a přestože častěji držela balón, směrem dopředu nebezpečná nebyla.

V 78. minutě mohl pojistit výsledek po efektivní patičce Vargase Darder, ale Reina ještě udržel šance Ostrovanů na přijatelnější výsledek. Espanyol těsný náskok ve zbytku ubránil a získal veledůležité tři body.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Granada CF 1:0

08.02.2020 21:00

Góly: 6. Ángel Correa

Atlético Madrid sice nepředvedlo nijak oslnivý výkon, ale důležitější jsou pro něho v tuto chvíli tři body. Jediný gól padl ve španělské metropoli už po šesti minutách a postaral se o něj Ángel Correa.

Granada vyřadila z Copa del Rey Valencii a věřila si i na dalšího pohárového adepta Atlético Madrid. Svěřenci Diega Simeoneho bývají na domácí půdě velmi těžko k poražení a i když se jim letos nedaří, na roli favorita se nic nezměnilo.

Domácí vstoupili do utkání velice aktivně a skóre se na Wanda Metropolitano měnilo již po šesti minutách. Obrana Granady při bránění propadla a Koke tak mohl prostrčit balón na Ángela Correu, který proti Escandellovi nezaváhal. I další minuty patřily Atletům, po čtvrthodině hry vyzkoušel střelecké štěstí Vitolo a stejný hráč se o několik minut později i prosadil, ovšem mělo to háček - jednalo se o ofsajd. Poměrně klíčový moment utkání se odehrál ve 38. minutě, kdy Soldado udeřil rukou do obličeje Correu a jelikož to bylo ve vápně, měla se pískat penalta. Sudí byl vůči Granadě velice milosrdný a rozhodl se nepískat.

Atléticu nebyla souzena druhá branka ani na začátku druhé půle. Saúl přitom zakončoval ve vápně úplně sám, ale Escandell se rychle přemístil a tutovku skvělým zákrokem zpacifikoval. Colchoneros ne a ne přidat další gól a za to byli málem potrestáni. Čtvrthodinu před koncem tečoval Soldado Köybaşıho centr a Oblak měl plné ruce práce. Po hříchu to byla jedna z mála šancí Granady, která jinak nebyla směrem dopředu tolik nebezpečná jako jindy. V závěru už nebyla nebezpečná ani domácí ekipa a Saúlův nepřesný přímák jen potvrdil zmar obou celků v koncovce. Atlety to mrzet nemusí, tři body je zase vrátily na příčky zaručující Ligu mistrů.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Villarreal CF 1:1

08.02.2020 18:30

Góly: 15. Rubén Alcaraz - 54. Gerard Moreno

Villarreal se mohl v případě vítězství dotáhnout na pohárové příčky, ale nakonec veze z Valladolidu jen bod. Po pravdě řečeno na obě strany spravedlivý. Domácí se v prvním poločase ujali vedení, když se trefil Rubén Alcaraz, za hosty po změně stran vyrovnával Gerard Moreno.

Domácí poprvé naznačili své možnosti v 10. minutě, kdy dokonce vstřelili gól, ale veškerá radost Enese Ünala byla zbytečná, neboť se pískal ofsajd. O pět minut už ale průniková přihrávka za obranu vyšla a Sandro Ramírez pak z hranice šestnáctky nacentroval balón na nohu Rubéna Alcaraze, který pěkně z první propálil Asenja.

Valladolidu bylo od vstřelené branky plné hřiště a další pohroma pro Žlutou ponorku mohla přijít po údajné ruce Rubéna Peňi, kterou ale VAR nepotvrdil, stejně jako "faul" na Ünala. Hosté se probrali až pět minut před koncem prvního poločasu, nicméně vyrovnat nestihli.

Villarreal na závěr prvního poločasu navázal a poměrně rychle se dočkal vyrovnání. Po rohovém kopu se z malého vápna prosadil Gerard Moreno. Hosté si na potvrzení branky museli počkat, celý okamžik kontroloval sudí u videa a nakonec dal Villarrealu za pravdu. Zhruba po hodině hry se tak ve Valladolidu začínalo od začátku.

V 63. minutě měla Žlutá ponorka obrovskou šanci ujmout se vedení, ale Paco Alcácer ve vyložené šanci poslal balón těsně vedle. V závěru zápasu ani jedna strana nechtěla příliš riskovat, takže utkání nakonec skončilo spravedlivou dělbou bodu.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Valencia CF 3:0

08.02.2020 16:00

Góly: 58. Jorge Molina, 67. Jorge Molina, 87. Jaime Mata

Přímý souboj o Ligu mistrů nabídl překvapivě jednostrannou záležitost. Getafe si nedělalo s Valencií žádné problémy a nasázelo jí po poločase tři góly. Hostům příliš nepomohla nová akvizice Alessandro Florenzi, který čtvrthodinu před koncem uviděl červenou kartu. Valencia dokonce ani jednou nevystřelila na branku, což se na druhé straně madridskému celku povedlo desetkrát.

V sobotu odpoledne se na Coliseum Alfonsa Péreze hrálo o Ligu mistrů. Jak Getafe, tak i Valencia by rády obsadily některou z pozic v TOP 4, ale ve vzájemném souboji mohl uspět jen jeden. Getafe začalo proti Valencii velmi dobře a svého soupeře k ničemu nepouštělo. Domácí měli několik střeleckých pokusů, většinou i ze střední a větší vzdálenosti, ale gólman Doménech nemusel vážněji zasahovat. Koneckonců to podstatné se stejně odehrálo až po změně stran.

Nerozhodný výsledek vydržel v Madridu až do 58. minuty, než se poprvé prosadili domácí. Doménech ještě vyrazil přízemní střelu Jaimeho Maty, ale s dorážkou Jorgeho Moliny nemohl nic dělat. Po vstřelené brance hra výrazně přitvrdila a sudí musel nejednou tahat z kapsy žlutý kartónek. V 67. minutě dostal Jorge Molina nebývale moc prostoru, dobře se zorientoval ve vápně, umotal valencijskou obranu a chladnokrevně zakončil. O několik minut později svému týmu příliš nepomohl Alessandro Florenzi, italský reprezentant předvedl ostrý faul na Cucurellu a od sudího nemohl vidět nic jiného, než červenou kartu. Zlomenou Valencii pak dorazil třetím gólem Jaime Mata. V 88. minutě zužitkoval provedený brejk a dal výsledku konečnou podobu. Zmar Valencia podtrhuje i fakt, že ani jednou nevystřelila na branku.

Více informací k zápasu

Levante UD - CD Leganés 2:0

08.02.2020 13:00

Góly: 20. Rubén Rochina, 29. Roger

Leganés tentokrát body nezapsal a z Levante odjíždí po brankách Rubéna Rochiny a Rogera poražen. Znamená to tedy, že i po třiadvaceti kolech zůstane v sestupovém pásmu. Levante vyhrálo po čtyřech porážkách v řadě, v novém roce vůbec poprvé.

Hosté se v minulých kolech vytáhli proti Atléticu respektive Realu Sociedad a na body měli zálusk i na půdě Levantě, kde se jim historicky zrovna dvakrát nedařilo.

Levante se chtělo doma vytáhnout a soupeř z nižších pater byl přeci jen hratelný. Od začátku domácí hýřili aktivitou, drželi balón na svých kopačkách a po dvaceti minutách se ujali vedení. Bardhi přihrál pod sebe na Rubéna Rochinu, který přesnou střelou k tyči otevřel skóre. O osm minut později navíc domácí zvýšili na 2:0, když Roger Martí po další zpětné přihrávce překonal Soriana, který se ani nepohnul. V tu chvíli pochopitelně nikdo nevěděl, že žádná branka už nepadne. Hosté se snažili o odpověď marně a dlouho jejich počínání nevedlo ani ke kontaktnímu gólu.

Leganés sice osvěžil začátek druhého poločasu střídáním a Kévin Rodrígues měl na hlavičce snížení, jenomže balón poslal těsně vedle. Na druhé straně zase vynikl Soriano, který v pozici jeden na jednoho vychytal Bardhiho. Čas se Leganésu výrazně krátil a kontaktní branka ne a ne přijít. V nastavení spálil velkou šanci debutant Assalé, když jeho zakončení vyrazil Aitor Fernández a více už se v utkání nestalo.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - SD Eibar 2:1

07.02.2020 21:00

Góly: 46. Lucas, 66. Oliver Burke - 83. Fabián Orellana

Deportivo doma těsně porazilo Eibar, kterému se kromě úvodu utkání mnoho věcí nepovedlo. O vítězství domácích rozhodla druhá polovina, v níž vstřelili dvě branky.

Když se Deportivo s Eibarem utkalo v této sezoně poprvé, radovalo se právě Deportivo, které dvěma góly ze závěru utkání spasil Joselu. Dnes mu Eibar chtěl oplatit stejnou mincí a vyplenění soupeřova stadionu by mu přišlo náramně vhod. Začal velmi dobře, protože úvodní minuty patřily zcela jasně právě hostům. Pedro León dobře narazil míč Expósitovi směrem na střed hřiště, jenže následné zakončení mířilo mimo.

Obdobně dopadly i snahy Fabiana Orellany, který nakonec kombinoval ještě s kapitánem Enrichem. Jeho zakončení rovněž mířilo vedle tyče. Eibar držel míč na kopačkách a domácího Deporu ho v podstatě vůbec nepůjčoval, o čemž svědčilo i držení míče 75% ve prospěch hostí. Šancí ale bylo všeobecně pomálu a domácí svou pasivitou rozhodně k atraktivnosti duelu nijak nepřispívali.

Navíc mohli prohrávat. Na hranici šestnáctky se dostal k míči Pedro León, který ho z první napálil tak půl metru vedle levé tyče! Domácí se na hřišti spíš ploužili bez větší invence a první větší šanci si připravili až na konci prvního poločasu. Pohotovou ránu z první od Navarra musel brankář Dmitrović vyrážet a hodně se u toho zapotil.

O to překvapivější byl začátek druhé půle. Domácí se sice po většinu dosavadního průběhu utkání jen bránili, ale ve 46. minutě se prosadili. Střídající Lucas Pérez byl na hřišti sotva minutu, když Burgos vyrobil obrovskou chybu a pustil za sebe Josela. Ten centroval před bránu, kam si naběhl již zmíněný Lucas Pérez a skóroval.

Nemuselo to být vše, protože po rohovém kopu nakrátko a následném centru hlavičkoval Lisandro Magallán a Dmitrović míč reflexivním zákrokem vyrazil. Další dorážku už nezachytil, jenže Laguardía předtím zahrál rukou a branka proto platit nemohla.

Platila až druhá trefa Deportiva v 66. minutě. Po nákopu na levou stranu se k míči dostal Aleix Vidal a jeho centr za sebe pustil Joselu. Všiml si totiž nabíhajícího křídelníka Olivera Burkea, který se z první nemýlil - 2:0. Hosté sice zdramatizovali utkání, když se v 83. minutě prosadil Fabian Orellana, ale na víc už neměli.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid23157144:1452
2.FC Barcelona23154455:2849
3.Getafe CF23126535:2042
4.Atlético Madrid23109423:1539
5.Sevilla FC23116629:2339
6.Real Sociedad23114839:3137
7.Valencia CF23107633:3237
8.Villarreal CF23105840:3135
9.Athletic Bilbao23710623:1931
10.Granada CF23931127:3030
11.Levante UD23921229:3429
12.CA Osasuna23610730:3228
13.Real Betis2377932:3728
14.Deportivo Alavés23761025:3327
15.Real Valladolid23511719:2526
16.SD Eibar23661122:3224
17.Celta Vigo23481119:3220
18.RCD Mallorca23531522:3918
19.CD Leganés23461318:3618
20.Espanyol Barcelona23461319:4018

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (550)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pri tom čo túto sezónu predvádzajú najväčší giganti (hlavne Barca), tak aby Getafe ešte nešlo na titul.

Reagovat
CHONG

Tak to mi dělá dobře na čuráka

Reagovat
AjaxFans

Popsal by jsi mě styl Getafe?

Reagovat
smazaný uživatel

Když je soupeř lepší, tak začnou prasit.

Reagovat
CHONG

Tyhle soudy po tom, co jsi viděl jeden zápas Getafe

Reagovat
CHONG

Zjednodušeně řečeno, představ si Atlético sice s horším gólmanem, ale zase bez impotentního útoku

Reagovat
Gazdo

Takze Gristo v podstate neklamal

Reagovat
CHONG

Tak je pravda, že proti Realu to Getafe prasilo slušně, ale byl to hlavně Nyom, který prasí pořád a Cucu a to je vaše škola, v žádném jiném letošním zápase tam žádné velké prasení nebylo, takže asi byl jediným letošním lepším soupeřem Real

Reagovat
smazaný uživatel

A s lepším trenérem

Reagovat
CHONG

Tak Pepe je můj nejoblíbenější trenér, takže bych ti klidně mohl dát palec nahoru a dál to neřešit, ale k Cholovi by to asi nebylo úplně fér, letos už sice jeho spojení s Atléticem přestává definitivně fungovat, ale celkově s nimi dokázal neskutečné věci...

Reagovat
smazaný uživatel

A mě jak dobře ti to na něj dělá?Fandím Arsenalu,tak nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Počkat a to někdo považuje Barcu jako favorita? Podle mě jedou dost nad plán, EL maximální cíl..

Reagovat
Mass

Tak dnes Getafe parádní zápas, Valencie bezzubá. Cucurella fantastickej, měl tam asi 10 nebezpečnejch centrů, Florenzi ho vůbec nezvládal a nakonec se mu ještě pokusil přelomit nohy. Veterán Molina krásnej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Ødegaard da gola Realu, beha tam jak blazen, nakonec si urve sval... Nebyl az trosku premotivovanej? A hral fakt dobre do te doby, nez sel kvuli zraneni dolu

Reagovat
valloire
Reagovat
Kokesh

35 let vole, 35...

To už se Iniesta léčil na koronavirus a Xavi trénoval barany.

Reagovat
valloire

Reagovat
Rattlesnake

souvisí nějak obyčejný gól průměrnému týmu italské ligy, druhým nejlepším hráčem poslední půldruhé dekády, a dohrávání kariér dvou vysloužilých top legend španělské ligy v ligách třetího sledu pro "nějaké to euro navíc"?

protože.....ne fakt tam nemůžu najít žádnou spojitost.

Reagovat
valloire

fakt?

Reagovat
Rattlesnake

fakt.

Reagovat
valloire

Ronaldo v 35 letech vytvořil rekord Juventusu v počtu ligových kol se vstřeleným golem. Tady je pár jmen z tý historie : Orsi, Monti, Charles, Sivori, Boniperti, Hansen, Del Sol, Altafini, Haller, Bettega, Causio, Rossi, Boniek, Platini, Laudrup, Schillaci, Baggio, Zidane, Del Piero, Vialli, Nedvěd, Inzaghi, Trezeguet, Ibrahimovič, Pirlo...

takže nechápu čemu se ten blbeček pod tebou směje

Reagovat
smazaný uživatel

máš tam nějak moc záložníků, chlapče

Reagovat
valloire

vážně?

Reagovat
Generalní Gladiator

thuram,cannavaro,buffon..

Reagovat
valloire

Jakou měl šanci dát Buffon v 10 kolech po sobě gol?

Reagovat
icemike

velkou, u každého rohu stojí sám, ale nikdo mu nechce nahrát

Reagovat
Remt

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

0,0028%

Reagovat
adoxx

De Sciglio, Chiellini a Barzagli to nedokázali ani dohromady, měl by jsi to někam napsat

Reagovat
valloire

jinak obyčejný gol podprůměrnýmu týmu laligy v podání Leoše a znamenající nějakej rekord, tak z toho se můžete posrat a vykřikujete tu něco o Goatech

Reagovat
Rattlesnake

jenomže to se týká místního nekonečného messi/ronaldo flame waru. přihřívání cristianovy polívčičky střelbou do xaviho a iniesty prostě nemá šťávu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vás musí hrozně štvát, že Cristianovo jméno se v žádný seriózní diskuzi o nejlepším hráči všech dob neobjevuje. Možná víc než samotnýho Ronalda a to už je co říct.

Reagovat
CHONG

Netvrdím, že je to nejlepší hráč všech dob, ale pokud se jeho jméno neobjevuje, tak je otázka, jak seriózní ty diskuze jsou, ten maník má pět zlatých míčů, pět triumfů v LM, prosadil se ve třech top ligách a pokud se nic nestane, tak z něj brzy bude nejlepší reprezentační střelec všech dob i nejlepší střelec všech dob vůbec.... On a Messi se v takových diskuzích musí objevit vždy.

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
Generalní Gladiator

cris fakt ne, kdo je nejlepší v dnešní době je jasný

Reagovat
valloire

možná tobě

Reagovat
Generalní Gladiator

6 vole

Reagovat
valloire

podvod

Reagovat
Generalní Gladiator

má někdo víc? to bych chtěl moc, tak aspon stejně?

Reagovat
valloire

Jasně že má víc.

Reagovat
Generalní Gladiator

nigdo

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
smazaný uživatel

dos Santosovy jo

Reagovat
Ángel di María 22

A to sis vytáhl od Piqueho z prdele?

Reagovat
Visca el barca

Vždyť to je pravda.

Reagovat
Kokesh

Hristo, ty už prosím o Cristianovi nic nepíš. Stačí, jak ses ztrapnil posledně...a tímhle nesmyslem o seriózní diskuzi to jen korunuješ.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Čeho se to poslední ztrapnění týkalo? Myslet si o tom můžeš cokoliv, ale o Messim, di Stefanovi, Maradonovi či Pelém se mluvilo oslavně celou kariéru. Výjimeční a naprosto geniální hráči, k těm má Cristiano dost daleko. Jediným kritériem, kde jim konkuruje, jsou gólový statistiky.

Reagovat
valloire

o Messim se tak mluví s rozvojem sociálních médií a po golech v lize a nějakejch rekordech, mluví o něm převážně lidi spjatý s Barcelonou. O těch třech cos zmínil se mluvilo především v souvislosti s jejich výkony v případě AdS v klubu, protože to měl složitý z hlediska repre a ty dva po supervýkonech na MS, kde potvrdili svou geniální výkonnost v klubu. Messi nepotvrdil nic. Vždycky bude za nima.

Reagovat
Visca el barca

Nebude no.Možná tak pro tebe a to není fakt měřítko, protože seš zaujatej jako prase

Reagovat
valloire

Já jsem měřítko.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak akorat meritko na sumavsky smrk a borovice

Reagovat
smazaný uživatel

totální pomýlenosti

Reagovat
Hristo Stoichkov

A můžeš mi teda vysvětlit, proč Cristianovi nikdo nevyčítá jeho zoufalý výkony, výsledky a statistiky na Mundialech? Není to náhodou tím, že ho nikdo nesoudí na základě parametrů pro nejlepšího hráče všech dob? Chápu, že je to subjektivní, ale o Messim se ve srovnání s Pelém či Maradonou mluví přes deset let. Tam je to zkrátka podobný jako v tenisu, kde Federer bude vždycky větší legendou než Nadal či Djoković, ačkoliv ho klidně můžou překonat v počtu grandslamů.

Reagovat
valloire

Federer nebude větší legendou díky úspěchům, ale na základě toho, že je elegán, gentleman a líp se na něj kouká. To ale není, stejně jako fotbal, krasobruslení proboha. A zoufalý výkony? K výkonu proti Španělsku se Messi nikdy nepřiblížil.

Reagovat
Visca el barca

a už dost. Bejt fanda Barcelony mluvíš opačně.

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby valloire byl fandou Barcelonu, tak Messi by byl urcite odchovance Realu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlasím s tím, že Federer bude největší legendou i kvůli tomu, jak elegantně všechny věci na kurtu dělá, v tom se mu nikdo rovnat nemůže, povýšil sport na opravdový umění, podobně jako nemnoho dalších sportovních velikánů, včetně Messiho. A není náhoda, že v diskuzi o nejlepším fotbalovým hráči všech dob se převážně objevují geniální playmakeři (“10”), kteří převážně tvoří pro ostatní. A Messi u toho zvládne být produktivnější než Cristiano čekající ve vápně .

Reagovat
valloire

No on Pelé zamlada plejmejkr zrovna nebyl. Po 66 usoudil, že týmu pomůže víc, když se stahne a jelikož byl geniální a uměl fšechno, odhadl to naprosto přesně. Tým vyhrál.

Reagovat
Hristo Stoichkov

A to, že v souvislosti s Cristianem a Mundialy neustále mluvíš pouze o jednom remízovým zápase ve skupině, asi mluví za všechno .

Reagovat
valloire

Cris a jeho Portugalsko bylo vždycky mimo hlavní favority na rozdíl od Argentiny. A přesto ten malej mundial vyhrál. To je daleko víc než předvedl Messi na turnajích. Pamatuju tu vaši paniku, když se Portugalsko blížilo do finále... No pak jste to museli nějak vysvětlit, jak je to vůbec možný...Stejně tak Messiho výkony s tím, že si to nemá s kým dát. Jakoby Maradona něco takovýho potřeboval....

Reagovat
Hristo Stoichkov

Co je malý Mundial? Fotbal se za třicet let změnil natolik, že jeden hráč už nikdy nebude mít takový vliv jako božský Diego.

Reagovat
valloire

Nevíš co je malý mundial? Fotbal se posouvá stejně jako VŠICHNI hráči v něm. A říkáš správně - božský Diego. Právě proto.

Reagovat
Gazdo

Ronaldo ale na Euru predviedol absolutne kulove a dokonca finale ani nehral. Portugalsko bolo najvacsi WTF vitaz od grecka

Reagovat
valloire

jenom potvrzuješ co jsem napsal hore

Reagovat
Gazdo

Vobec. To ze Ronaldo “vyhral” euro ma az tak neserie pretoze tomu moc velku vahu neprikladam a repre futbal mam nejak vo vaznosti iba MS

Reagovat
valloire

ME je MS bez Brazílie s Argentinou.

Reagovat
Gazdo

Ja mam rad aj Uruguay, Pobrezie slonoviny, Kamerun, Mexiko atd

Reagovat
valloire

indyjání a hoši černé pleti

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo týmy, který by si s Portugalskem vytřeli prdel.

Reagovat
valloire

ani boha

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
adoxx

Uruguay by si s Portugalskem vytřela prdel skrz na skrz Tak jako třeba na posledním MS a tak jako si s nima vytře prdel i na tom příštím

Reagovat
smazaný uživatel

Praveze me take stve ten - bozsky Diego, protoze zrovna jedu na brazilsky vlne.

Ale Diego, sakra ten bozsky Diego, je tam jako klin a musim ho milovat... A musim rict, ze Messi ten klin zatim neni.

Reagovat
valloire

mam to stejně

Reagovat
valloire

mimochodem, já radši Nadala

Reagovat
smazaný uživatel

No, fuj.

Reagovat
Kokesh

Tu tvou obecnou nezaujatost ti možná žere zástup fanoušků z vaší strany, ale já už dávno ne. Taky se dost proměňuješ, k horšímu...poslední dobou ti to ujížjdí na všechny strany a vůbec se nestrefuješ do hlavních problémů...mě utkvěly v hlavně tři diskuze, kdy jsi byl úplně mimo - Cristiano v italské sekci a bláboly o marketingu, neprosazení se v talské lize, prosazování v anketách typu GB když nemá výkonnost, atp., bla bla bla. Poté zažil asi svou nejlepší individuální etapu v Juve, góly, rekordy...

Další dvě diskuze si určitě budeš pamatovat, to snad nejsou ani dva týdny. Odvoaný gól Sevilly u faulu Militaa, kde jsi si mermomocí musel prosazovat svoje, i když video ukázalo úplný opak. A naposledy strefování do Viniciuse a Rodryga a konstatování, jak Barca umí dělat věci jinak a nakupovat mladíky za hubičku, aby jste za týden koupili no name vázu z Portugalska za třicet melounů.

A momentálně opět další trefování o nejlepších hráči všech dob...on v těch diskuzích samozřejmě vždy bude, to vůběc nechápu jak něco tak jasného můžeš popírat a uznávat ho snad jen kvůli gólům. Směšnost nad směšnost...

Reagovat
Ángel di María 22

Třeba s tou tvojí narážkou na Iniestu a Xaviho nesouhlasim a myslim, že Hristova reakce byla spíš emoční vůči tomu, co jsi napsal.

Nevěřim, že si si tohle opravdu myslel. U Cristiana to nikdy nebudou jen góly, ale právě jeho stabilní výkonnost, kterou minimálně 10 let předváděl sezónu co sezónu. V tomhle jsou s Messim jediný a dost by mě zajímalo, jak s tou konzistencí na tom byly ty legendy minulosti.

Pro mě budou oba tihle vždy mezi nejlepšími fotbalisty historie a ten, kdo to zpochybňuje, se prostě zaslepenec (ať už na jednu, či druhou stranu.)

Reagovat
valloire

Legendy minulosti takhle konzistentní byli taky. AdS, Pelé, Beckenbauer, Platini, Zico, Maradona...

Reagovat
technecium

Nebyly

Reagovat
valloire

byly

Reagovat
Gazdo

S Maradonom musis zartovat

Reagovat
valloire

Co to? Maradona nebyl jeden z třech nej hráčů minimálně 10 let?

Reagovat
Gazdo

10 rokov asi nie. Rozhodne bol genialny a po messim asi najlepsi futbalista ale tak dlhodobo asi nie

Reagovat
valloire

Jsem v tom vyrůstal v těch 80.letech. Chceš mi říct, že jsem to neviděl?

Reagovat
Gazdo

Pamat nas casto klame nie si prvy ani posledny

Reagovat
valloire

Mně nic neklame. Fšechno si pamatuju. Fšechno !!!

Reagovat
adoxx

A nikdy neodstoupíš. Nikdy!!!

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

tady to vůbec hraje hodně lidí, tu svou jakoby objektivitu (alcantara)...píšu tu už léta, že z podstaty objektivní ani bejt nemůžou. Navíc to pak působí směšně, když se zapomenou. To samozřejmě ale není nějaký útok na Hrista nebo alcyho, ale konstatování faktu.

Reagovat
alcantara

Tak esteze ty to vzdy rozlusknes ako nezaujatost sama

Reagovat
valloire

Já jsem kolego horale ale vždycky psal že nejsem a nemůžu bejt úplně objektivní a že si na to nehraju.

Reagovat
alcantara

Tak to neni nikto samozrejme, takze si tie tvoje vymyslene nalepky strc za klobuk

Reagovat
valloire

Jaký zase nálepky, kde je máš? Pár z vás si tu na objektivitu hraje, možná i se snaží být, vystupujete nekonfliktně, ale hraniční situace tě prozradí. Stejný jako na horách, teprve když jde do tuhýho, ukáže se charakter a hlava. A když mluvim o horách, jak jsi daleko s Orlou Perčí? To je naprostej klenot Tater a kdo tam nebyl, vzdáleně tuší, co to Tatry jsou.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
ADM

Hristo kluuud. Neskáč im na lep.

Reagovat
patas92

Za chvíli mu CHONG začne prodávat gumové prostěradla

Reagovat
CHONG

Potřebuješ nové?

Reagovat
patas92

Máš nějaké za dobrou cenu?

Reagovat
CHONG

Nemůžu ti pomoct, ale zkus strýčka google.

Reagovat
valloire

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak píše CHONG to jsou ty diskuse úplně k ničemu

Reagovat
valloire

No my se nepřesvědčíme navzájem, je ale alespoň sranda, jaký se tu občas vytahnou argumenty, je to diskuze a je zábavná, takže úplně k ničemu to snad není ne?

Reagovat
misinho7

Teba snadn niekto vymenil. A celkovo vam ten Cristiano neda spavat. Snazite sa donho kopnut kedy sa len da a to uz nehra ani za Real Sranda ze zo strany Madristov vobec taky hejt na Messiho nie je(najdu sa vynimky) ale nie v takom pocte ako u vas. Je to ale zabavne ako vas furt ten Cristiano stve.

Reagovat
patas92

Pěkně ignoruješ fakt (jako je u tebe dobrým zvykem), že s kopáním tady začal Kokesh. Kdyby si tu poznámku o Iniestovi s Xavim odpustil, tohle vlákno by tu pravděpodobně nebylo.

Reagovat
CHONG

Paní učitelko, paní učitelko, on si začal

Reagovat
patas92

Já jen, ať není takový pokrytec

Reagovat
Kokesh

Ono není kopání jako kopání. Já se trochu povznesl nad věkem na top úrovní u těch třech jmenovaných. Hristo tu začne rozjíždět vlákno o tom, jak Cristiano není nejlepší a jak ho nikdo seriózní ani nemůže uznávat...

Takže já svým způsobem nikoho neurážím (Iniesta už skončil dříve než v 35, Xavi v té době ohlásil svůj konec, skončil v repre a dosluhoval v Barce) a jen vyzdvihuju Cristiana, Hristo dělá pravý opak...

Reagovat
valloire

Hristo vždycky rozjíždí flame, tedy česky voheň

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ten tvůj příspěvek sloužil stejnou měrou k vychvalování Cristiana, jako k urážení Xaviho a Iniesty. Ke Cristianovi jsem se dlouhý roky nevyjadřoval, ted už to s radostí dělám, když můžete urážet Pepa, Xaviho, Piquého a mnoho dalších, proč bychom se my nemohli vyjádřit k Ronaldovi? Na Ikera či Raúla bych nikdy neřekl nic špatnýho. A to vůbec není o nějaký rivalitě s Messim. Asi nejlíp to vystihuje chování Florentina - dokud byl v Realu, tlačil ho do Zlatých míčů a mediálně z něj dělal nejlepšího hráče světa, ale když ho tak měl i zaplatit, odmítnul .

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
CHONG

Co to vystihuje, že je Pérez moula?

Reagovat
Visca el barca

Že Ronaldo by bez Peréze měl sotva polovinu zlatých míčů?

Reagovat
CHONG

Tyhle konspiračky mě úplně neberou.

Reagovat
misinho7

Jesus...

Reagovat
Gazdo

Ten musi byt nas... radsej ako Lautara

Reagovat
valloire

Zlatý míče má, protože byl nejužitečnější hráč týmu vítěze LM nebo měl o parníček lepší statistiky. Perez by se mohl na hlavu postavit, kdyby Real LM nevyhrával.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Moula opravdu vypadá jinak, nemusíme chodit daleko. Buďte rádi, že máte prezidenta kvalit Florentina. Vystihuje to, že si Peréz opravdu nemyslel, že by Cristiano byl na úrovni Messiho či Neymara a tudíž ho tak odmítal zaplatit.

Reagovat
Kokesh

Dokonce Neymara.

Reagovat
Gazdo

Ale no Neymar je urcite po Messim najlepsi futbalista na svete a keby sa mu vyhybali zranenia a hral v inej lige uz mohol mat aj GB. Ale to je len keby no

Reagovat
valloire

na to ale musíš mít taky hlavu a určitě ne růžovou

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Gazdo

On hlavu co sa tyka sportoveho vykonu ma dobre nastavenu. Fotbalom sa bavi a to je pre mna ako fanusika podstatnejsie ako nejaka trofej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

prerazas dno stale viac a viac

Reagovat
technecium

Jediný, čím Cristiano přesahuje Neymara jsou góly a odolnost vůči zranění, ve všem ostatním je Neymar o level lepší fotbalista. Tečka.

Reagovat
valloire

Co vyhrál? Neymar technicky je lepší i než Messi, ale je mu to přesně k čemu, když tým nedokáže potáhnout k výhře a je pořád zraněnej? On není takovej vítěznej typ a nestrhne hráče okolo. Je ale fakt, že v repre doma měl smůlu a potenciál v repre má taky větší než třeba ten váš idol.

Reagovat
Gazdo

Amen... ten chlapec ani netusi/netusil ako si tym prestupom do francuzskej ligy ublizil

Reagovat
valloire

amen je CHONG pod tebou Gazdo....

Reagovat
CHONG

Ještě jsi zapomněl na vítěznou mentalitu a profesionalitu, což znamená, že když k tomu připočteš tebou zmíněné góly a odolnost vůči zraněním, tak Ronaldo Neymara převyšuje ve všech nejdůležitějších aspektech.

Reagovat
misinho7

a preto Neymar oproti Ronaldov dokazal za karieru prd(akoze oproti inym hracom daco dokazal ale ked sa to porovna s Ronaldom a Messim je to absolutne nic co sa tyka invidualnej stranky) a viac uz ani nedosiahne...

Reagovat
CHONG

Pérez je ve spoustě věcí dobrý prezident a v porovnání s tou vaší bandou je to dar z nebes, ale to, že pustil Ronalda, byla obrovská chyba, která se koneckonců ukázala hned první sezónu po jeho odchodu...

Reagovat
valloire

Nemyslím. Jde tu o peníze, perspektivu. Největší chyba Pereze a to fatální, byla dát takovej kontrakt tomu velšskýmu zmetkovi.

Reagovat
CHONG

Perspektiva by byla, kdybychom za Ronalda měli někoho mladého, kdo by byl schopen ho gólově aspoň trošičku nahradit, to ale nemáme ani náhodou.

Reagovat
valloire

Vsadilo se na Karima. Ono ale není koho koupit mladšího, to bych Flo nevyčítal. Musí k tomu ještě sedět do Realu. Někde v diskuzi jsem četl stesky po hráčích na přelomu tisíciletí, o tom, že jich bylo víc kvalitnějších na jednotlivý posty a musim souhlasit. I když je to taky tím, že vhodný hráče do útoku maj pro Real maj City, PSG a odtud je těžko dostanem.

Reagovat
CHONG

No právě, když nebyl k mání nikdo mladší, kdo by se do Realu hodil, tak se měl udržet Ronaldo až do té doby, než bude k mání ten blbeček z PSG. Sázka na Karima je bláhovost.

Reagovat
Ed_Hazard

Ja ti neviem, z časti máš pravdu a z časti nesúhlasím. S každým ďalším rokom by bola cena CR nižšia a nižšia + by si minimálne ešte raz vypýtal vylepšenie kontraktu. Podľa mňa bol jeho odchod načasovaný dobre. To, že 1?2?3? sezóny budeme trocha tápať by prišl otak či tak, aj keby nastal moment, že v jeden prestupák odíde CR a zároveň príde napríklad Mbappé ako náhrada. Takto po odchode CR prejdeme "detoxom", ZZ si nastavía vybuduje svoju filozofiu a keď to bude ako tak šlapať, vtedy to zaklincujeme Mbappém, ktorý príde už ako čerešnička na torte po ktorej budeme už všetko valcovať

Reagovat
valloire

Ed to vystihl přesně. Karim není tak špatnej, naopak. A šlo i o peníze. Ideální by bylo Mbappe vystřídat CR, ale v ideálnim světě nejsme.

Reagovat
madridcan

Už s odstupom času na to pozerám s chladnejsou hlavou a nemyslím si, že to bola až tak veľká chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní

Reagovat
valloire

Hrista nikdo nevyměnil. Hra na objektivitu skončila.

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu. Když o něm někdo tvrdí jako o nejlepším hráči světa, tak je nejčastěji autorem dos Santos sám.

Reagovat
Generalní Gladiator

štve?naopak dělá radost, dojde do juve,není schopnej vyhrát střelce, porazí ho 36letej frajer, polskej nováček a další bezejmenej..v LM skončí dřív,než na co byli zvyklí.za mě paráda

Reagovat
valloire

No já bych chtěl fakt zažít Messiho v City při vystoupení z jeho komfortní zony. Jak to dopadá, nástin je v repre.

Reagovat
Gazdo

Messi v City by bolo moc pretoze potom by bol zdemolovane fšecko

Reagovat
valloire

ne nebylo

Reagovat
Gazdo

Taky kader a messi do toho. No nadhera

Reagovat
valloire

my jsme tady celkem soudný....

Reagovat
Xavi

Až na to, že Xavi v 35 hrál za Barcu a vyhrál treble mimochodem.

Reagovat
ADM

Reagovat
patas92

Reagovat
Kokesh

Až na to, že v té době žádný koronavirus neexistoval, že...berte to s nadhledem, kucii opálení.

Reagovat
Baronne

Reagovat
technecium

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hristo Stoichkov

A co dělal takový Quagliarella v 36?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Di Natale

Reagovat
misinho7

a co robili predtym? Akoze to ze Cristiano ide na plne obratky aj v 35 treba zhadzovat tym ze to dokazali aj nejake vynimky? Ktore vsak oproti nemu nedokazali ani zo stvrtiny to co on za celu karieru...

Reagovat
valloire

argument úplně vedle

Reagovat
Hristo Stoichkov

To si z toho opravdu vydedukoval? Ten smajl na konci tam opravdu byl z nějakýho důvodu.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak právě Fábio drží rekord spolu s Batistutou v 11 utkání s golem po sobě, Ronaldovi chybi teda jen jeden zapas, aby Quagliu rychle dorovnal

btw rekordmanem celkově není nikdo jiný než samotný Lionel Messi s 21 golovymi zápasy po sobě

Reagovat
smazaný uživatel

21 zápasov po sebe to by bola úctyhodná séria aj na tím nie to ešte na hráča. Tá Messiho strelecká forma z prelomu 2012-13, bola absolútne mimozemská.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=ED-54skD7rE Toto je proste naprosto šialené.

Reagovat
valloire

V lize? Tam má 19, pak nehrál. No ale kolik mu bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

počítají se zápasy, do kterých hráč nastoupil

Reagovat
el Principito

ale valloire to Messimu nepočítá

Reagovat
valloire

aha takže když se v květnu na půl roku zraní a nastoupí až ke konci roku, zahraje 2 zápasy a zranění si obnoví, tak v květnu příštího roku vesele pokračuje v sérce a má rekord jo?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, prostě z pohledu toho hráče jsou ty zápasy po sobě

Reagovat
valloire

takovej rekord si může strčit někam

Reagovat
smazaný uživatel

tak hráč zranění neovlivní a takhle se to prostě všude počítá.. stejně i kdyby těch 19 by jsme brali, tak ani to nepřekoná jen tak někdo

Reagovat
valloire

Zico se směje.

Reagovat
dextroza_m

Ale taky uz meli titul z MS..

Reagovat
boryland

Reagovat
valloire

čemu se směješ čuráku?

Reagovat
Footballer

Že tomu že to nebylo nic úžasného? Po té vaší onanii (viz 35 let, 35 let!!! ) jsem čekal něco velkolepějšího než obyčejný únik, jeho tradiční koloběžku a střelu

Reagovat
Footballer

Tomu, že...

Reagovat
valloire

10 kol po sobě s golem - rekord v historii Juve, o ten gol nejde, tak příště zkus použít mozek než něco střelíš od boku.

Reagovat
Footballer

Kokesh reagoval na ten gól...

Reagovat
valloire

v kontextu toho rekordu nebo myslíš, že to neví?

Reagovat
Gazdo

V historii klubu. Nie celej serie A

Reagovat
valloire

jistě jsi četl můj příspěvek o tom, kdo všechno v tý historii za Juve hrál....

Reagovat
Mass

1) Seš ve špatný sekci 2) stačilo aby do něj Rrahmani trochu strčil ramenem (asi ho zaplatila kosovská mafie, tak to neudělal), a Cristo by se skákel s pláčem na zem

Reagovat
valloire

ale nejsem jak vidíš

Reagovat
Mass

Vlastně by se tahle sekce mohla přejmenovat na Barca vs. Real nebo Messi vs. Ronaldo

Reagovat
valloire

jj

Reagovat
Elliasson

Král je jen jeden. Alexander ze Spartaku.

Reagovat
valloire

toho neznam

Reagovat
adoxx

Věřím ti

Reagovat
valloire

Nehrál von za nějaký šupáky z města, z kterýho bude brzy moře?

Reagovat
adoxx

No tak vidíš že ho znáš

Reagovat
valloire

Tady je sranda.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Visca el barca

Cristiano dokáže nemožné a to, že Juve nevyhraje ligu. Opravdu leader

Reagovat
boryland

ani LM....

Reagovat
Visca el barca

Tak v LM je Juve tradičně bez šance. On přecenil své síly, tak dobrý nikdy nebyl, aby to táhl sám. Je až směšné, že se vůbec porovnává s Messim někdo, kdo nedělá na tom hřišti ani polovinu. Jediné měřítko jsou góly a když se podívám na zlaté kopačky, tak pořád nechápu proč se tak zveličuje

Reagovat
boryland

Reagovat
Visca el barca

Tak ona není asistence jako asistence. Ronaldo toho sám moc nevymyslí. Jako hráč je absolutně nudný.

Reagovat
CHONG

Jsi směšný.

Reagovat
Visca el barca

Směšné je to, že jeho PR tým z něj dělá něco co není.

Reagovat
CHONG

Směšné je to, že z jednoho z nejlepších hráčů všech dob děláte Lorda Bendtnera.

Reagovat
Visca el barca

To není pravda. Cristiano je top. Jen není tak dobrý jako Messi, to je celé.

Reagovat
valloire

Takže najednou není asistence jako asistence? Není ti to blbý? Vaše schopnost si najít berličku, když nejsou čísla s námi, mě nepřestane udivovat. Když má CR víc golů než Messi, vytahnete asistence, když je má srovnatelný, vytahnete cosi jako chance created či key passes...

Reagovat
Gazdo

Tak tu by som zase brzdil. Vacsinou maju viac asistencii hraci co su blizsie brane supera. Xaviho a Iniestu je v tomto tazko znevazovat lebo ich uloha (hlavne Xaviho) nikdy nebola v asistenciach

Reagovat
valloire

Víme. Xaviho úloha byla zajistit Barceloně co největší držení míče a tisíc přihrávek za mač hlavně okolo půlky.

Reagovat
Cizinkx

Škoda že jim to vyneslo jen pár treblů, "pár" titulu. Dominantní repre. Hmm myslím že spousta týmu by chtěla takového přičmrndavače na půlce s tisíci přihrávkami :).

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Messi přecenil své síly, tak dobrý aby to táhl sám na MS a Copě, není. Po odchodu Xaviho s Iniestou nevyhraje ani LM, protože přecenil své síly a tak dobrý, aby to táhl sám není. Že se porovnává s Ronaldem, kterej vystřílel Zlatej hattrick v LM, když v playoff není schopnej pomalu dát gol, to je směšný.

Reagovat
Visca el barca

Loni to netáhl viď

Reagovat
valloire

A další. Messi v City....komfortní zona pryč. Co myslíš?

Reagovat
Visca el barca

V současném City by to měl o dost lehčí než v Barce nemyslíš?

Reagovat
valloire

právě že ne, než by zvyknul na něco, kde nikdy nehrál, bylo by po kariéře

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já jsem moc zvědavý na to, jak budete zpětným pohledem hodnotit jeho angažmá v Juve, pokud nevyhraje Ligu mistrů, čemuž opravdu nevěřím. Jak už jsem psal v době jeho přestupu, Guardiola byl zoufalec, co si šel do Bayernu pro povinný tituly, Cristiano naopak vystupoval z komfortní zóny .

Reagovat
boryland

Reagovat
valloire

Cris šel za další výzvou a na vrcholu jeho působení v Realu. Pepka jsem aspoň já takhle nikdy nehodnotil.

Reagovat
Switchback

Juve je fakt super výzva teda a jestli myslíš výzvu ve formě LM, tak teda nevím jestli na to tenhle Juve má. Teda možná pokud věříš na mýtus o tom jak Cris dokáže vystřílet LM

Reagovat
valloire

Mýtus jo? Posledních pár let jsi byl v jeskyni?

Reagovat
smazaný uživatel

v jeskyni u more *

Reagovat
Generalní Gladiator

tohle nedosere ani von, juve to zvládne i s ním

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Valloire je kokot, konec hlaseni

Reagovat
CHONG

Mně zase přijde jako kokot někdo, kdo o sobě prohlašuje, že je fanda Barcelony a přitom v průběhu prvního zápasu pod novým trenérem radši komentuje Ronalda a jeho góly v italské sekci

Reagovat
misinho7

to je vcelku zaujiamve ze cules maju potrebu viac riesit Ronalda ktory uz ani nehraje za Real ci Real ako svoj tim... u fanusikov od nas to nevidim zeby pocas ich zapasu tu nejak hejtovali

Reagovat
alcantara

A dokaz pre toto tvdrdenie predstavuje Kokeshov prispevok o Xavim a Andresovi.

Reagovat
valloire

Pro pravdu bys mě dřív upálil co?

Reagovat
boryland

Reagovat
Kluivert9

Tak anketu o největšího debila EF nevyhrál 2x náhodou...

Reagovat
ADM

Boze vy sa tu zas pretekate dnes

Reagovat
Gazdo

Boze taketo diskusie mi chybali konecne poriadny shitstorm a hadky donekonecna o nicom milujem to tu toto ina sekcia neponukne a messi ho ma vacsi

Reagovat
valloire

a stačí napsat nevinnej příspěvek o Ronaldovi a jeho rekordu v Itálii

Reagovat
Baronne

Klasická Kokeshova mrdka no

Reagovat
smazaný uživatel

Diskusia

Reagovat
Ed_Hazard

Narovinu, som jediný kto to hore nečítal a vôbec mu tieto spamovačky nechýbali? Cca asi tuším o čo tam ide a preto ani nemám chuť prečítať viac ako 2-3 reakcie..

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu sa obávam aby po tom ako Messi a CR7 skončia tu nebolo toľko komentárov ako pod Eredivisie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
culé

Reagovat
teenz

Reagovat
Gazdo

Na kazdotyzdennej baze by to ani mna nebavilo ale takto raz za pol roka si zablbnut a robit zo seba debila preco nie

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Ed_Hazard

Thibo - Mendy, Ramos, Varane, Carvajal - Modrič, Casemiro, Valverde - Isco - Bale, Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

FC Barcelona has as its primary objective the palace

http://www.fichajes.net/noticias/oferta-prepara-bartomeu-fichar-fabian-ruiz-20200209.html

Kvalitny hrac, reprezentant Spanielska. Nebol by som proti.

Reagovat
Ed_Hazard

Neopakujte

Reagovat
Hristo Stoichkov

Po kom? U nás ho tahal už Robert cca 3 roky zpátky do béčka.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden záložník by sa zišiel, ale rovnako by sa zišli aj hroťák,ľavý krídelník, pravý obranca, a pri sklenenosti Umtitiho aj stopér.

Reagovat
dextroza_m

Pravy obrance na co? Semedo je dost dobry a muze tam naskocit Roberto. Semedo je jeden z mala rychliku v tymu, mozna nejrychlejsi..

Reagovat
smazaný uživatel

Ako je to najlepší pravý obranca v tíme. Lenže by potreboval reálnu konkurenciu tou Sergi Roberto nie je. Je tu síce ešte Wague ktorý je na hosťovaní v Nice, ale ten toho v a-tíme Barcy veľa odohrané, a je veľmi pravdepodobné že sa ho vedenie pokúsi speňažiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá v a-tíme Barcy veľa odohrané, tam malo byť.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pozdě, měl se dotáhnout rovnou z Betisu, teď už to za tu dardu nebude mít smysl, když priority musíme mít jinde (krajní beci, hrot/křídlo, asi i stoper). Radši bych vzal Thiaga s rokem do konce smlouvy za nějakých 20-25, než vystřelit raketu za Fabiána a zbytek opět neřešit. Mnohem víc mě teda ale štve, jestli necháme odejít Desta do Bayernu za nějakých 25 mega, směšná cena. To je neskutečný talent a v budoucnu dá vzpomenout na Alvese.

Reagovat
SaianSupaCrew

A na kolik by vyšel? U Thiaga pochybuju, že by šel pod 40. I navzdory končící smlouvě.

Reagovat
Messiáš

70-100. Setien po něm asi dost touží, ale za tu cenu je to nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

jaky Desto/Desta?

Reagovat
smazaný uživatel

Fanousci barcelony tezce nezvladaji ronalduv golostroj a slaboucke vykony trpasliciho skreta a shitstormuji diskusi jak divi strasni curaci

Reagovat
dextroza_m

Když my nezvládáme, tak co tady potom předvádíš ty?

#nezvladajko

Reagovat
Generalní Gladiator

Nech ho, po šestym zlatym se pořád dává do kopy.

Reagovat
insane

Oba tyhle fanaticky tabory jsou desny curaci. Messi jak Ronaldo jsou naprosto to neskutecny fotbalisti, kazdej jinym zpusobem samozrejme. Ale jak nekdo zacne do jednoho druhyho rejpat stylem Penaldo/Skret, tak ze sebe dela hrozny hovado, sorry jako. Proc je treba neustale treba do extremu vyzvdvihovat jednoho a toho druhyho snizovat na uroven nejakyho regionalniho cutalisty? To pak ma pak mit takhle extremne neobjektivni posudek nejakej kredit?

Ja tomu jsem schopnej rozumet jenom v pripade, ze je dotycnymu maximalne 14 let, popr. ze je to idiot.

Reagovat
PP

souhlas.. Nicméně málokdy se stane, že dotyčný je jak idiot, tak má maximálně 14 let - viz Robik83..

Reagovat
smazaný uživatel

To som zvedavý či sa Espanyolu podarí zachrániť. Čo som bol prekvapený, tak za celú históriu Španielskej ligy, v nej chýbali len 4 sezóny, a nikdy v nej nechýbali 2 alebo viac sezón po sebe. Na druhej strane je ich maximom v La Lige 3.miesto.

Reagovat
Phillipinho

Isak po prichodu na hriste naprosto uzasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Jj...úplnej nesmysl přivést WJ, když můžou zkusit Isaka. Ale Dortmund si ho asi odkoupí zpátky. Dnes jasnej MOTM, i když i slabší výkon od Yeraye a obecně obrany Athleticu.

Reagovat
valloire

co to je zase za píčovinu

Reagovat
ADM

klud

Reagovat
valloire

Já sem klidnej, ale technik ne.

Reagovat
technecium

Messi má za posledních 11 sezón víc gólů než posledních 11 vítězů zlatý kopačky...

Reagovat
valloire

Ptam se co to je za píčovinu a to má jako bejt něco ohromujícího? Protože to samý má i CR.

Reagovat
technecium

Ne

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Povinný 3 body, i když to byla docela bramboračka, hlavně v první půli. Bale ať klidně peníze dostává, ale na trávník bych ho už nestavěl, hrozný se na to jeho "odhodlání" dívat. A teda to, že vedeme ligu v podstatě bez pořádnýho útoku je pro Barcu strašná ostuda

Reagovat
ADM

Štatisticky máte druhý najlepší útok a druhého najlepšieho strelca ligy. Takže neviem, čo sa to tu rozbehlo za diskusie posledné týždne, že máte hrozný útok. Máte slabú útočnú líniu, ale gólov dávate pomerne dosť Také Juve je na tom s gólmi podobne, a pritom tam Ronaldo aktuálne robí rekordy v góloch

Reagovat
Anacron

Že máme hrozný útok snad není žádná novinka.

Reagovat
smazaný uživatel

Statisticky z pohledu celkově vstřelených gólů možná, ale když se člověk podívá na statistiky jednotlivých hráčů, zejména čistě ofenzivních, tak tam vyčnívá jen Benzema a jinak je to strašná bída.

Reagovat
ADM

Jo, ale to je ako nejaká novinka? Po odchode CR bolo uplne jasné, že tie góly sa rozdelia, a mne práve príde úplne dokonalé, keď sa v tíme dokáže presadiť takmer ktokoľvek, ako keď u nás obklúčiš Messiho a môžme si baliť kufre..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti rozdělení gólů mezi víc hráčů samozřejmě nic nemám, jen bych uvítal, kdyby druhý nejlepší střelec nebyl stoper a útočná linie byla opravdu útočná

Reagovat
ADM

S Hazardom bude. Na LM už bude vo forme a oddýchnutý.

Reagovat
LAM

Barcelona vyhrává titul skoro každej rok,takže si to může dovolit

Reagovat
valloire

Real předtím vyhrával furt, takže taky.

Reagovat
Mönchengladbach

Jak to vy z PD sekce vidíte se šancemi Realu a Barcelony v letošní LM? Jak si věříte proti Kloppovu Liverpoolu či Flickovu Bayernu?

Reagovat
Generalní Gladiator

proti poolu bez šance a bayern-okolnosti-forma,zranění, 50:50.

Reagovat
Mönchengladbach

Bez šance? Až tak???

Reagovat
Generalní Gladiator

máme tolik problémů,že náš tým může vypadnout skoro s kýmkoli...

Reagovat
ADM

No čo som zatial videl tak by nás z protiútokov rozniesli na kopytách. Možno keď nám začne fungovať ofenzíva a budeme mať myšlienku pred bránou aj bez Luisa a Dembeleho, tak budeme konkurencie schopný.

Reagovat
Mateo16

Bayern , City pohodicka tam neni co riešit, Liverpool podla kondicky a formy hracov.

Reagovat
ADM

Barcelona podla mna max 1/4 ale Real bude podľa mňa blízko finále, možno zabojuje o pohár.

Reagovat
ADM

Podľa mňa nepoužívam ešte dosť často podľa mňa.

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Rika se ze ofenziva vyhrava zapasy, defenziva vyhrava trofeje. Letos jsme vzadu hodne silny, takze nam verim proti komukoliv.

Reagovat
Mönchengladbach

Je zajímavé, že podle kurzů je největším favoritem MCFC s kurzem 4,75, který má obranu hroznou, Real až sedmý v pořadí @15. Tam vidím value...

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

Jo, jednoznacne bych to vosolil.

Reagovat
smazaný uživatel

Chance ma Real dokonce za 18. Diky za tip, kilecko na to hodim.

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
ADM

To by nebolo špatné ani za kilečko u nás

Reagovat
Ed_Hazard

Aj Tipsport za @18. Tiež skúsim, za 10€.

Reagovat
ADM

Tento rok to bude Live alebo Real..

Nás zabije extrémne úzky káder v ofenzíve, Bayern to klasicky nedá, City to klasicky nejak ukážkovo dojebú vonku a Juve, hm, ak sa CR zase zblázni tak je všetko možné.

Reagovat
Generalní Gladiator

zapomíná se na psg, letos by mohli jít daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Jako každej rok no...

Reagovat
ADM

Blíži sa osemfinále, takže Neymar zranenie a letia..

Reagovat
Generalní Gladiator

uvidíme, tipuju semi a tam ven

Reagovat
Gazdo

Uz je zraneny

Reagovat
Mönchengladbach

Neřekl bych, Tuchel ten tým, zdá se, vůbec nezvládá, stačí vidět ty záběry z různých střídání Mbappého. Vždyť posledně dokázali vyletět s tragickými United domácí prohrou 1:3...

Reagovat
misinho7

tak ako to City pojde urcite nahecovane...sezona prakticky stratena zostava im uz iba LM, ktori este nevyhrali. Tam to bude velmi tazke, skoda ze sme ich dostali hned. Ale ak prejdeme cez nich, tak zacnem verit ze to ZZ znova vyhra on v LM este nevypadol a stale ju vyhral, tak snad to bude pokracovat

Reagovat
misinho7

nie je tam faktor Ronaldo ale naopak je tam paradna obrana, ktoru sme tak silnu nemali roky ZZ vedel ze bez Crisa sa bude treba zamerat na nieco ine a spevnil obranu

Reagovat
Mass

Spíš Mendy je po dlouhý době krajní bek, co umí i bránit.

Reagovat
Mateo16

To sa uvidi v akej forme sa vrati Eden ak to bude + 10 kg tak nas najlepsi hrac v ofenzive , ktory bude tahat cely utok bude Isco

Sam som zvedavy na ten utok Hazard, Benzema, Isco

Reagovat
smazaný uživatel

To by nesmel hrat Marcelo. Citim se blbe, ale Mendy je letos dost dobry. Ja nevim, ale mam tuseni, ze zrovna Marcelo by nemusel hrat proti MCity.

Reagovat
smazaný uživatel

Real asi nesledujes, ale muzu te ujistit, ze Mendy je momentalne levej bek cislo jedna. Pokud bude zdravej, tak bude na 100% hrat on.

Reagovat
smazaný uživatel

Titul, nebo nic

Reagovat
LAM

Nám ani náhodou,jelikož na tři místa v útoku zůstali tři hráči a to je jeden z nich teprve 17 letej kluk.Navíc obrana letos opravdu nic moc.

Pokuď jde o Real,tak tam je šance vyšší,ale ani tak nevěřim,že to dotáhnou do konce.

Reagovat
CHONG

Proti Live vůbec, proti Bayernu dost, každopádně v první řadě nevím, co si myslet o souboji se City....

Reagovat
Mönchengladbach

O dvojzápase se City soudím, že kurzy jsou úplně mimo, a že Real vyhraje doma i venku.

Reagovat
ADM

City bude klasicky tlačiť a nič z toho. Pri ich výkonoch v LM v ročníkoch, keď mali ovela lepšiu formu, im tuto sezonu vobec neverím. Stíha sa im vôbec dať dokopy obrana?

Reagovat
Gazdo

No vracia sa Laporte a Sane. Staci aby presli cez Real nejako, tito dvaja sa dostanu do formy a moze to byt valec

Reagovat
Generalní Gladiator

Sterling 3tejdny out, sané se určitě nestihne rozehrát, tohle musí real využít.

Reagovat
valloire

Máme ZZ, takže nějaká šance tam bude. Barcelona nevim, Suarez bude chybět. Ani jeden nevyhraje. Za mě obhájí Liverpool.

Reagovat
Rothbard

Real semifinále Tipsport kurz 5. Ano, nyní proti nim stojí City (i když tam to není tak na straně City, jak si sázkovky myslí) a pak klidně mohou dostat Tott/Lipsko či Atalanta/Vale, kde by Real byl favorit. Ten kurz mi taky přijde hratelný prostě.

Reagovat
papanegra

Koukám, že Barcelona s Messim už ani nestačí na Real bez Crista

Reagovat
LAM

Co to tu zas bylo za tragickou diskuzi

Reagovat
blaugrana

valloire a Kokesh...take combo môze stvorit len toto

Reagovat
CHONG

Jj a culés v tom klasicky byli zcela nevinně

Reagovat
misinho7

Reagovat
kaja900

Valloire to je prostě klasika, ale co tu psali cules za lejna, to je masakr ty toho Ronalda nemůžou vystát i po tak dlouhý době co odešel z Realu, stačí občas kouknout do italský sekce.. takovej dejdik nevynechá jedinej zápas snad, ani bych se nedivil kdyby dal přednost Juve před Barcou, jen aby si mohl rejpnout do Ronalda

Reagovat
valloire

hele, jak to myslíš s tou klasikou?

Reagovat
The Krupy

Reagovat
CHONG

Madridisti, dotaz do pléna, zdá se to jenom mně, nebo se z nás letos stává Atlético? Propracovaná obrana, impotentní útok a hra na hranici koukatelnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Sice s tou nekoukatelností ještě nejsme na úrovni Atlética, ale pomalu se to blíží. Snad se Hazard vrátí ve formě a jeden z brazilských teenagerů se opravu chytí na pravé straně. Případně teda Asensio, ale to je spíš takový osobní naivní přání

Reagovat
Mateo16

Eden ma 900 min 1 gol to je na tom podobne ako Isco, teda uz horsie. Brazilci su prilis mlady na to aby tahali RM . Asensio je na tuto sezonu out

Reagovat
Mateo16

Impotentni utok jednoznacne nemame lidra ofenzivy

Reagovat
kaja900

Momentálně to tak vypadá, ale ty góly většinou nějak aspoň dáme ono až bude zdravej Hazard, tak to bude snad vypadat jinak.. pak jen počkat na Odegaarda a snad i Mbappeho, na rozjezd alespoň jednoho z dvojice Vini/Rodrygo a mohl by to bejt starej dobrej Real ale musíme si ještě počkat no

Reagovat
misinho7

az tak zle by som to nevidel, urcite hrajeme lepsie ako atleti kedysi....jasne ta hra nie je uplne paradna ale obrana bola stale nasa slabina a teraz sme to zlepsili za co som velmi rad hlavne ked nemame poriadneho utocneho lidra, vela mladikov a potom starsich hracov... pride Eden, postupne sa viac a viac chytia mladici a do buducna Mbappe a bude to fajn... na tie moznosti co mame podla mna hrame dobre

Reagovat
blaugrana
Reagovat
pantondavo

Teď už doopravdy: Pískej konec!

Reagovat
kaja900

Reagovat
dextroza_m

Tak se klepes?

Reagovat
pantondavo

Dneska to bylo blizko

Reagovat
dextroza_m

Nebylo

Reagovat
pantondavo

18 minut

Reagovat
CHONG

No, první šestka ideál, ale sestupující se mi zatím ještě nelíbí...

Reagovat
Mass

Celta pěknej obrat.

Reagovat
Messiáš

Fekira to baví

Reagovat
Mass

Za ty prachy musí, btw bere víc jak Busquets, Isco nebo Rakitić.

Reagovat
Messiáš

Busquets s Vidalem zatím dobře v lese, ale Bus se přichomejtl ke gólu, tak aspoň tak. Byť musím říct, že mi to trochu smrdělo našim faulem v tom vápně..

Reagovat
hornito

Faul? Mně to přišlo jako super let, dávám 9/1.

Reagovat
hornito

9/10

Reagovat
Alan_Shearer

Tipy na nejaky netflixacky filmy? Videl jsem za posledni dobu Uncut gems, The King, Outlaw King a Two popes, vsecko celkem slusny filmy.

Reagovat
Jackmaker1989

Čo hovoríš na Uncut Gems? Ja som bol celkom sklamaný

Reagovat
Alan_Shearer

Mne se to docela libilo, konecne jsem videl Sandlera v mimokomedialni roli. A ten zaver byl hustej

Reagovat
Dody10

Jestli bys chtěl vidět kvalitní film Sandlera v nekomediální rovině, tak doporučuji film Reign Over Me, ale nejedná se o produkci Netflix.

Reagovat
Alan_Shearer

To vypada zajimave, diky za tip!

Reagovat
drussbarb

Nebo Španglicky snadno a rychle

Reagovat
8lampard8

Uncut gems me dostalo tim tempem a nehoraznyma nervama, ktery me pohltily. Celou dobu mi busilo srdce a vcitil se do role Sandlera, ktery zahral paradne. Trochu mi to tou intenzitou pripomenulo Telefonni budku se Sutherlandem a Colinem Ferrelem.

Reagovat
technecium

The King Nejlíp stvárněná středověká bitva, co jsem viděl

Reagovat
Alan_Shearer

Z tech vypsanych filmu za me The King nejlepsi. Bitva fakt super, jen me srala role Dauphina.

Reagovat
smazaný uživatel

Marriage Story. Takova vztahovka, pro nekoho asi nuda, ale mne se to dost libilo. Driver a Scarletka oba naprosto vyborny.

Reagovat
Alan_Shearer

Marriage Story mam v planu no, dej me moc nelaka, ale kvuli Scarlett to dam.

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Dody10

Reagovat
Gazdo

Vcera som videl dobry film, uplny emocny tahac

Reagovat
8lampard8

Irishman, klasika ve stylu Goodfellas a Casina vo me ale zklamalo, byl Laudromat

Reagovat
smazaný uživatel

Průsery: Soupeř nám dá góla z každé šance - dneska měl Betis jednu střelu, dal dva góly, naposled nemělo Bilbao ani jednu střelu a porazili nás. Potřebujeme strašně moc šancí na gól, včetně Lea.

Pozitiva: Po třech letech opět dominujeme, presujeme a hrajeme zkrátka dobře. Klobouk dolů Setienovi, co za tu dobu předvedl, příznivci Valverdeho říkali, že to není možné.Zápas venku kontrolovaný od začátku do konce i přes obdržené góly. Spousta hráčů hraje mnohem líp. Zase se těším na zápasy.

Co je ale totálně k nasrání je nasazování Sergiho Roberta. To, co zase dnes (ne)předvedl je neskutečné, ten borec by nehrál v půlce týmů české ligy a je to nejhorší hráč za 15 let, který hraje pravidelně v základu. Už jeho nasazování v obraně byl průser, v útoku se ale ještě víc ukazuje, že nemá žádnou přednost.

Griezmann je k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli byl tohle byl kontrolovaný zápas od začátku do konce, tak jsi ho musel sledovat po dvaceti pivech

Reagovat
smazaný uživatel

Já to tak beru, byly jsme silní na míči, měli dobré kombinace a pressing, vytvořili si spoustu gólových šancí, všichni běhali... To všechno na venkovním hřišti a s Robertem v sestavě. Skóre neodpovídá předvedené hře, dostali jsme góly z ničeho.

Dva měsíce dozadu by tohle všechno bylo nemyslitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Silní na míči? Víš co to vůbec znamená?! Kolikrát jsi viděl na útočné polovině jejich kombinaci více jak pěti po sobě jdoucích přihrávek, které by vedly k nebezpečí pro soupeřovu bránu? Pokaždé, když Barca rozehrává od vl. brány, tak to smrdí gólem. To už ví skoro všechny mančafty, že tam je Barca nejvíc zranitelná. Tam není nikdo, kdo by uměl spolehlivě rozehrát dopředu, jistota kontroly míče žádná. Ten balon si předávají spíš jen jako že se zbavují zodpovědnosti. Kolik je tam hráčů, co umí s více jak 50ti % úsp. přejít 1 vs.1? Leo a FdJ. Zpracování přihrávky a rychlé vedení míče k soupeově bráně, zas jen ti dva, občas Arthur a Fati, ale stejně to většinou končí u rohového praporku ( středem si troufne jen Leo) a před bránu není komu centrovat. Odebrat míč soupeři aby to nebyl faul, skoro nikdo. Ustát souboj? zas jen Leo, ostatní raději spadnou a doufají ve faul ( Rak, Busq, Alba) Presink? Hráči oproti dřívějšku víc běhají naproti soupeřům, to je fakt, ale zastaví se 3 - 5 m před soupeřem a čekají, co udělá. Dobrý presink vypadá jinak, viz Live a vesměs mužstva PL, Real, Atleti. Griez vypadá, jakoby zapomněl hrát fotbal, ale tak to není, Barca jen prostě hraje jinak, nehraje na rychlé kontry. Kolikrát za zápas správně zabíhá za obranu, ale ten dobrý centr mu tam steně nikdo nedá, jen Leo, když už se na to nemůže dívat a stáhne se do středu pole. Bus, Rak, Umťa, Piq ho vidí, ale raději pošlou míč do strany nebo dozadu a pak zvednou omluvně ruku, protože si nejsou jistí, že by ten kop zvládli. A že i Leo teď potřebuje více šancí na gól? No jasně, nemá tolik sil, vždyť útočí, vytváří šance jiným, jemu je nemá kdo vytvořit, tak chodí i do zoufalých pokusů, soupeři ho pokrývají i třemi hráči a ještě ke všemu není ani fit.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

duo komiku bartra a alena, predci jen roberto-rakitic, cas aby sli o dum dal

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že jsme nekoupili Fekira, který je asi 156165488x lepší, než šmatlavý Dembele.

Reagovat
Mass

Btw ani Fekir nebyl zrovna levnej. 20M za přestup, 10M bonusy a hlavně 60M smlouva. Kde na to Betis vzal?

Reagovat
smazaný uživatel

Z bankomatu

Reagovat
Jordi Alba

Firpo a Lo Celso, btw Betis myslím musel koupit i jeho bratra.

Reagovat
LAM

Tohle je hlavně o hlavě a je vidět že nejsou v pohodě,protože to finální řešení v posledních minutách bylo ultratragický.Nechápu proč se nepískala na konci jasná penalta na Messiho,Bartra si ho normálně přitáhne aby mu neutekl a rozhodčí nic(další z tragickejch výkonů pána s píšťalkou)

Největší problém je jednoznačně v Griezmannovi.Ten hraje v úplný křeči,nedá pořádnou přihrávku,není vůbec nebezpečnej a pak se ty týmy proti nám můžou v pohodě soustředit na Messiho.

To složeí týmu na jaro je prostě špatný a těžko se s tim něco udělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten faul byt mimo 16ku tak piskne, stejne jako de jong proti bilbau. Ale v 16ke na to nemaj koule,nebo jsou navedeni...

Reagovat
smazaný uživatel

To není o žádných koulích, to je naprostá ignorance a výsměch. Celou dobu ho držel oběma rukama, to šlo vidět i z vesmíru.

Reagovat
celeb

Atraktivny zapas, zlepsena hra, ovela viac priamociarejsia, prihravky su prudsie. Stale vela chyb, Roberto = kurvitko. Mat tak niekoho normalneho do utoku, tak uz aj vysledky by boli krajsie.

1 vec nechapem. Pique hrat nemohol, Tobido siel dpc, lebo Araujo je zazracny a uz teraz lepsi nez on. Ale namiesto Piqueho hral praveho stopera Umtiti, ktory hral ako pod vplyvom a aj po vyluceni Lengleta sa tam len stiahol Busq. Cize zazracnemu Araujovi Setien neveri, alebo to zdaleka s nim az take zazracne nie je a odchod (inak vyborne hrajuceho) Tobida je len dalsi fail vedenia.

Mame najviac penazi, napriek tomu nemame koho do utoku a ani namiesto Piqueho. Bravo Bartomeu, bravo Abidal.

Reagovat
Switchback

Kdyby tam nakonci Messi sebou flákl jak Ronaldo tak to zapíská na 100%, jinak rozhodčí úplně marnej opět ... Messi dnes nahrával suprově

Reagovat
LAM

Když mu tam bude někdo nabíhat,tak budou i asistence.Problém je že po zranění Suareze jemu nikdo pořádně nenahraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale notak, měl zase 2/3 gólovky. Má prostě gólově horší období, pár měsíců dozadu by to zavěsil.

Reagovat
MiChaEl

Je to nepochopitelne. Potom volajme po tom,aby sa nepadalo za kazdu sprostost. V dobe VAR to asi bude nevyhnutne. https://mobile.twitter.com/Messi_Vision_/status/1226628064144240640

Reagovat
Majk91

Neskutočný nervák Ale je to tam, svinsky dôležité 3 body. Inak Messi už 6 asistencií za tých pár zápasov pod Setienom.

Reagovat
Smreky

na Griezmanna v Barcelone sa strašne zle pozerá...

Reagovat
Smreky

úplne iný hráč akým bol v Madride

Reagovat
ADM

Pár bodov z dnešného dňa

- Arthur musí hrať

- Frenkie musí hrať ako dnes

- Umtiti nemôže hrať na pravom stopérovi, pravdepodobne už ani na ľavom

- Vidal nemôže hrať na falošnej 9

- Roberto nemôže hrať nikde

- Rakitič nemôže z lavičky ísť na ihrisko, maximálne po finálnom hvizde

- Griezmannovi zakázať hrať všetky lopty z prvej naspäť obrancovi

- Griezmannovi zakázať hrať takto úboho, hneď a navždy

- Griezmanna dať na falošnú 9

Reagovat
smazaný uživatel

Imho umtiti 2.polocas nadstandard, griezz falesna 9??vzdyt nepodrzi mic, jen vraci nazpet hned, vidal mel zapas blbec, ale jako zolik se osvedcuje kdekoliv

Reagovat
ADM

Nepodrží loptu ani 3 sekundy, ale to práve nie je jeho typický prejav hry. Už neviem kde inde ho skúsiť, aby sa nebál hrať a ťahať lopty.

Reagovat
ADM

btw Vidal keby hral normálne hrot za Luisa tak ok, ale až moc sa sťahoval, do toho sa sťahoval aj Leo a Griez, a potom vpredu zase nikto nebol. zvláštna rola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas ten Suaréz Messimu strašně chybí a to tady někteří odborníci kousavce prodávali.

Reagovat
celeb

da sa suhlasit so vsetkym.

Ten Griezmann sa spravi, uz teraz je to ovela lepsie, nez ako hraval so zaciatku. Aj ked teda som si vsimol, ze hra lepsie, ak nehra Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím Griezmann vypadá to,že neumí hrát do plných.Velká škoda Neymara

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Bartokomika je přece Dembele lepší než Neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Možná proto by Barca mohla jednou zkusit hrát rychle a ne na 100 zbytečněj přihrávek dozadu.

Reagovat
Y.N.W.A

súhlas

Reagovat
2miguel1

Griezyho zapasy este pridu..

Reagovat
ADM

Presne toto som čítal aj u Coutsa. Každopádne ja môžem len dúfať, že máš pravdu, lebo vydrbať 3x za sebou +100 mega do vetra to už by bol real shit

Reagovat
2miguel1

je to ale nas najlepsie braniaci utocnik. On hral v Atletiku ci za Francuzov Messiho poziciu. Coutinho hra v Brazilii Messiho poziciu. Griezz ale na rozdiel Coutinha viac inteligentny a on sa do toho dostane.

Reagovat
celeb

presne. Jemu Cholo natlkol do hlavy neustale sa vracat a branit, preto casto nie je tam, kde ma byt. Na 2. strane zaloznici by si mali brat priklad z jeho vracania sa v plnom sprinte. To sa s Coutsom neda ani porovnat. Navyse goly uz ma. Ja mu verim. Navyse kludne by sa mohlo stat, ze by dosiel do Barcy Neymar a aj ten by sa pol roka hladal.

Reagovat
dextroza_m

Kéž by

Reagovat
Salfovic

Barcelona měla během uplynulého přestupového okna zálusk na staronovou posilu. Katalánský celek chtěl z Visselu Kobe na krátkodobé hostování získat Andrése Iniestu, ten však návrat do známého prostředí, kde nastupoval mezi lety 2002 až 2018, odmítl.

Na tom je něco pravdy ?

Reagovat
ADM
Reagovat
pantondavo

Reagovat
ADM

Barça wins their first league game away from home since December 1st, against Atlético Madrid.

Reagovat
2miguel1

Vonku uz hrame vyslovene ťažky zapas len na Villarreale. El Clasico je skôr vyhoda vonku ako doma

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Barcelonu je ťažký každý vonkajší zápas a stratiť body môže hocikto s hocikým.

Reagovat
2miguel1

Ale Valecia Getafe Sociedad Bilbao Atletiko je uz chvalabohu za nami

Reagovat
messi80

FC Sevilla není ťažký super vonku?

Reagovat
Pharrell

Reagovat
2miguel1

Tak aj Real je tazky super vonku no nedal som ho tam. Sevilla hra otvoreny futbal..Villarreal je proste styl Atletiko, Bilbao

Reagovat
blaugrana

Lionel Messi vs. Real Betis (in 90 minutes);

- 95 touches

- 3 assists

- 4 shots (3 on target)

- 6 dribbles completed

- 9 chances created

- 2 clear cut chances created

- 8 duels won

- 58 accurate passes (89% accuracy)

Reagovat
PP

to je mazec no.. Prakticky pro jakéhokoliv hráče na světě to je fantastický výkon. U Messiho nic moc, protože nedal gola..

Reagovat
dextroza_m

Nějak se zastřeluje poslední zápasy, ale to už tady bylo.. on to zlomí a pojede jak pila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Parazit

Reagovat
ADM

*Rakitič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Mass

Reagovat
patas92

Až na Zellweger fajn vítězové. Jsem rád, že Irčan ostrouhal

Reagovat
8lampard8

Zellweger zaslouzene

Reagovat
patas92

Asi jo, ale já Oscary za biografické role nemám moc rád (a přál jsem to Scarlettce). Proto mi moc loni nevoněl ani Malek.

Reagovat
8lampard8

Malek mi prisel loni hrozny hype stejne jako cely Bohemian rapsody. Mel jsem takovy dojem, ze vsechnu tu chvalu si vyslouzili jen proto, ze se jednalo o vseobecne popularni Queeny. Kdyby to byl stejny film o Black Sabbath a Ozzym Osbournovi na stejne urovni, tak se domnivam, ze by takovy ohlas nemel.

Reagovat
technecium

Ircan byl skvělej, radši bych to dal Al Pacinovi než Pittovi

Reagovat
CHONG

Vůbec, Pitt a Phoenix naprosto bezkonkurenční.

Reagovat
technecium

Pitt hrál skvělé, o tom žádná, ale AlPacino v té roli byl v té roli démon. A to nemluvím o De Nirovi, ta scéna u telefonu je na Oscara sama o sobě. Škoda že proti byl Joker

Reagovat
patas92

Tvl však De Niro s tím digitálním ksichtem a tím jedním jeho výrazem byl vyloženě směšný.

Reagovat
technecium

Nekoukal jsi na jiný film?

Reagovat
patas92

Koukal jsem na správný, ale je fakt, že asi jenom hodinu a dvacet minut. Víc jsem nedal...Však to je prostě jen kopírování Mafiánů nebo Casina, navíc furt se stejnýma hercema, akorat o několik úrovní horší úplně ve všem.

Reagovat
ADM

Pacino bol slušný, ale to je tak jediné, čo si mi na tom filme páčilo.

Reagovat
ADM

Inak čo hovoríš na Sex Education S2?

Reagovat
patas92

Docela fajn, ale první řada mi přišla lepší. Nejlepší na tom seriálu jsou společně scény Meave a Otise, které ve druhé řadě v podstatě nebyly

Reagovat
ADM

zobral si moje myšlienky a spísal ich. A tých vzťahových problémov tam bolo na moje gusto až hodne moc a niekedy pri 7epizode, keď Otis (klasicky) jednym opitým monologom všetko posral, som sa týždeň prekonával, či to dopozerám.

Reagovat
Jordi Alba

Vyplatí se to koukat?

Reagovat
ADM

Videl si prvú seriu?

Reagovat
Jordi Alba

No, měl sem na mysli od 1. série.

Reagovat
ADM

Jednoznačne. Pre mňa asi najlepší seriál minulého roka, tú 1. sériu som vcucol za jeden deň a to sa mi rozhodne nestáva.

Reagovat
Dody10

Fantastický seriál. Já osobně hodnotím druhou sérii jako stejně kvalitní jako první, i když jak jste psali výše, chybí tam společné scény Otise s Maeve, a naopak se tam více rozvíjí problémy vedlejších postav.

Reagovat
Jordi Alba

Tak já se na to teda brzo vrhnu.

Reagovat
CHONG

Pacino je mistr nad mistry, ale Pitt mě totálně dostal, takhle cool postavu, navíc zahranou s takovou lehkostí a přirozeností snad ani nepamatuju.

Reagovat
Reggie

Reagovat
smazaný uživatel

ta role jako by mu byla ušitá na míru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
patas92

Nejpřeceňovanější film od Vlka z Wallstreet

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

jo korejske filmy su bomby supy

a ja som toho parazita stale nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani na to nekoukej. Jakmile korejci neco dobreho natoci, tak nekoukat, protoze te to zmeni vnitrne.

Reagovat
pantondavo

Nejsou ty pravidla nejak divne nastaveny, kdyz v hlavni kategorii vyhral cizojazycnej film?

Ja jsem rad za Joaquina.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to tým že úroveň cudzojazyčnej kinematografie obzvlášť mimo EU sa proste zdvihla? Kedysi bol ten rozdiel medzi filmovým svetom v Anglofónnej časti sveta a zvyšku väčší. Aj keď mnoho skvelých najmä Európskych filmov a hercov na Oscaroch nebolo v minulosti oceňovaných aj keď by si to zaslúžili. Je možné aj to to že proste dnešné zloženie filmovej akadémie už nie je tak vyslovene anglofónne orientované.

Reagovat
pantondavo

Asi jo, jen se mi to bije s tou cizojazyčnou kategorií, ale je jasný, že tu berou vážně jen ti nominovaní a není to prostě hlavní kategorie.

Reagovat
smazaný uživatel

Cizojazycna kategorie tam je proto, ze takovy filmy v hlavni kategorii nevyhravaj. Nikdy. Parasite je prvni takovej, kterymu se to povedlo.

Reagovat
Reggie

Já to chápu tak, že je kategorie cizojazyčných filmů + hlavní kategorie za nejlepší film. A letos poprvé byl cizojazyčný taková bomba, že vyhrál obě dvě tyto kategorie. Jestli tohle byl point.

Reagovat
pantondavo

Jo, asi jo, to dava smysl

Reagovat
technecium

Phoenix si zasloužil vyhrát, ale na něj přesně sedí ta hláška Gervaise o political speach.. Vždycky když otevře hubu, tak mám sto chutí mu dát pěstí

Reagovat
CHONG

Na druhou stranu, zrovna u něj věřím tomu, že takový fakt je, že to není ani póza ani pokus o zviditelnění se a v takovém případě to beru.

Reagovat
Ed_Hazard

Nebrala ho polícia pred pár týždňami z nejakého klimatického protestu?

Reagovat
pantondavo

Tak Ricky to cilil na ty, co delaj pro spolecnosti, ktery bohatnou na vykoristovani pracovniku v Asii. Pokud Joaquin pro nikoho takovyho netoci, treba to neni na miste. Ale jeho proslov jsem neslysel, takze resim spis obecne tu kritiku Gervaise, ktera se neda aplikovat obecne.

Reagovat
anonym

Ne, nesedí.

Reagovat
technecium

Vůbec nevíš

Reagovat
anonym

To je síla argumentu, takže jsi vyhrál Já to hlavně neviděl, tak je mi to fuk

Reagovat
technecium

Dík za názor, a teď jdi do prdele

Reagovat
anonym

Ne, já chci klíčenku, tak nebuď píčus.

Reagovat
Gazdo

Ale hej mna len serie ze nebol ani nominovany Christian Bale za rolu vo Ford vs Ferrari. Tam podal zase skvely vykon. Jasne Joaquin bol tento rok zasluzeny vitaz ale aspon nominacia by sa mu mala ujst

Reagovat
Whitemedia

taky mi tam chyběl

Reagovat
technecium

Le Mans bylo fakt super, škoda že to nevyhrálo víc cen.

Za mě letos Parazit > Le Mans > Joker > Once upon a time > Irishman > Jojo > Popes

Reagovat
CHONG

Za mě Hollywood > Joker > Le Mans > Jojo. Na Parazita se podívám dneska a Papežíci mě úplně nelakají.

Reagovat
Gazdo

Papezi ani mna nelakali lebo som defakto antikrist ale vazne prijemny film ktory sa nesnazi nasilu propagovat vieru. Bolo fajn ze cerpali z realnych udalosti (akurat vykreslenie Ratzingera ako de fakto antagonistu - aj ked to v tom filme samozrejme nebolo mozne uplne vykreslit kvoli tomu ze nema v podstate zaporaka, mi prislo nevhodne lebo tak to nebolo) a vcelku fajn to natocili. K tomu je tam stale pritomny nadherny kontrast cervenej a bielej coz ja mam strasne rad

Reagovat
smazaný uživatel

1917? Nevidels? Vsak to byl po Parazitovi druhej nejvetsi favorit na vyhru.

Reagovat
CHONG

Vítěz byl sice jasný, ale nominaci mít měl, no.

Reagovat
patas92

Mi tam chyběl i Chalamet za Kinga. Naprosto skvěle zahrané. Chalamet ty Oscary bude jednou sbírat jak na běžícím páse.

Reagovat
Gazdo

Celkovo tento rok docela silne herecke vykony. Naopak mi prisiel slabsi rok co sa tyka filmov. Jasne su tu dva tri absolutne skvosty ale pride mi ze pominule roky boli lepsie filmy

Reagovat
Majk91

Práve že tento rok bol jeden z najlepších za dosť dlhú dobu čo sa týka filmov.

Reagovat
Gazdo

Ja to mam uplne naopak. Ako hej zaujali ma pociny nejake ale tento rok som vylozene zo ziadneho filmu nepadol na rit. Mozno Le mans

Reagovat
Majk91

No keď to berieme z osobného hľadiska, tak samozrejme, každému sa páči niečo iné. Ale ťažko hľadám rok za poslednú dobu, v ktorom by vyšlo toľko zaujímavých a úspešných filmov aj pre široké publikum.

Reagovat
Gazdo

Tak mozno este zmenim nazor lebo vcera vecer som dopozeral Marriage Story a uz som dlho nevidel film ktory by ma takto emocne vykoristil

Reagovat
Majk91

Mňa tak dostal (možno nie až tak po emočnej stránke) Jojo Rabbit Druhá polka filmu geniálna.

Reagovat
Baronne

Chalamet byl výbornej i v Malých Ženách, což byl teda hroznej film za mě, ale na něj je radost se dívat

Reagovat
CHONG

Jinak, když už to teda vyhrál korejský film, tak si dovolím ze stejné destinace doporučit Vlak do Pusanu a Gangster, polda, ďábel.

Reagovat
Tombull

Jj ty jsou fajn,já bych ještě přidal tyhle - Extreme Job,A Bittersweet Life,Gokseong,Betereng,Bad Guys: The Movie,Saja nebo seriál Kingdom

Reagovat
anonym

Vlak do Pusanu hehe

Reagovat
ADM

Inak keď už sme pri filmoch, nezdá sa vám, že sa tak nejako prestali točiť ikonické akčné kúsky? Už niekoľko týždňov po večeroch vyťahujem staré akčné filmy, len tak námatkovo Skala, Bad Boys, Nebezpečná rýchlosť, Smrtonostná zbraň, Smrtonostná pasca, Heat, Bourne, Armageddon, Face off, Con air, Vyjednávač ..

Nie všetky filmy boli hodné plného hodnotenia, ale vždy mali svoj ikonický soundtrack, pamätné zábery - často na mesto a scenérie, kvalitného záporáka resp charizmatického hrdinu...

Dnes štúdia vsadia na CGI a všetko ostatné ide tak trochu bokom, za posledné roky stojí u mňa za zmienku z tých viacmenej akčných filmov Skyfall, Mission Impossible a John Wick.

Rozmýšlam, či to je mnou a klasickým sentimentom, že všetko čo bolo, bolo lepšie, ale naozaj mi príde že vtedy bolo tých akčňákov na kazete, ktoré si pustím vo voľnom čase aj každý druhý mesiac, oveľa viac.

Reagovat
ADM

Jo, ešte Kingsman bol pomerne originálny.

Reagovat
Gazdo

Kdesi som cital na podobnu temu taky rozbor. Bolo to v podstate o tom ze akcne filmy sa vyvijaju a divakom v kazdom obdobi pride atraktivnejsie cosi ine. Kym zo zaciatku to byvali westernovky, neskor klasicke krvaky cez akcne thrillery az nakoniec sme dospeli k niecomu ako dnes cize Fallout a Wick ked sa snazia ludia hladat co najviac “realnosti” cize suboje fyzika atd. Jediny kto sa vyvijal s casom bol James Bond ktory zacinal ako elegan, pokracoval prestrelenymi blbostami ked bol Bondom Brosnan (nie ze by som nieco proti tomu mal vtedy to proste ficalo) az po realistickejsie vyzerajuceho Craiga v sucasnosti

Reagovat
ADM

No to mi ale moc nesedí, kedže akčný žáner dnes v podstate nahradili Marvelovky. A na tých nič reálne nie je

Reagovat
Gazdo

To akcny zaner nie je. Skor by som povedal ze je to scifi/fantasy akcny zaner je prave Mission Impossible, Bond, Wick. Momentalne akcne filmy zazivaju utlm a je to normalne. Teraz boli na vrchole Marvelovky a u tych sa ocakava trosku prepad kedze vela ludi uz je toho prejedenych. Samozrejme nepojde to z roka na rok ale kludne sa moze stat ze za 10 rokov tu vsetci budeme pozerat zivotopisne dramy, alebo romanticke hatlaniny

Reagovat
ADM

Pozriem, ale zas keď si pozrieš ten prehľad filmov čo som vypísal hore, nenarážam zrovna na Stalloneho a Arnoldove filmy a scenáre na štýl rýmu dom - strom

Reagovat
smazaný uživatel

The Accountant se mi asi líbil nejvíc za poslední dobu. Plus Punisher a Warrior ze seriálů.

Reagovat
smazaný uživatel

To z tebe mluvi nostalgie. Takovyhle oldschool macho filmy se furt tocej, jen proste kolikrat jdou primo na Bluray/DVD, protoze ten zanr uz proste tolik netahne.

Reagovat
ADM

Ok, a majú teda podobnú kvalitu? Keď sa ani nedostanú do kina? Herecké obsadenie, hudbu, kvalitnú réžiu? Lebo v tomto prípade mám pochybnosti. Daj nejaké tip, preverím to.

Reagovat
Reggie

Podle mě to může být i tím, že spousta těch dnešních akčních pecek jsou prostě komiksovky. Jinak moje oblíbený akční jsou třeba 96 hodin, Miami Vice a hlavně Elitní Jednotka 1 a 2, víc mě baví ta dvojka, to je super. Ale určitě tyhle filmy znáš, nejsou nějak zvlášť nový a vlastně asi ani nespadají úplně do tý kategorie, o který jste bavili .

Reagovat
smazaný uživatel

Triologie Bourn je největší top. Obzvláště trojka je masterpiece.

Reagovat
DelPiero137

Elitni Jednotka myslis Brazilsky Tropa de Elite?

Reagovat
Reggie

Jasný, za mě velká pecka. Druhej díl mám radši.

Reagovat
Tombull

Do kina se dostanou,ale jen v omezený době a ještě k tomu hlavně v USA nebo VB.Nevim jak ostatní,ale já můžu doporučit tohle - Accident Man,The Debt Collector,Sinners and Saints,Message Man,Eliminators,Darc,Avengement,série o Boykovi,sérei Ninja - to jsou všechno menší filmy,s dobrým obsazením,kvalitníma bitkama( Adkins) nebo střílením. Nebo zkus Asii The Protector 1,2, Headshot,The Night Comes for US,the Raid 1,2,Ong-bak,Wolf Warrior 1,2,série S.P.L,Operation Red Sea,Kung -fu jungle,Merantau,Flash point,... je toho víc,ale z hlavy si už nevzpomenu........je to spíš styl martial arts,ale pokud máš rád akční žánr,mělo by se to líbit. ohledně kontaktnícj soubojů se tomu nemůže Hollywood vůbec rovnat,všechno bez střihu a krásně přehledný.

Reagovat
patas92

To jsou ale všechno hrozné béčka a ne úplně ty akční blockbustery typu Skály, o kterých ADM mluví

Reagovat
Tombull

Tak moje chyba,špatně jsem to pochopil.Myslel jsem,že chtěl tyhle menší béčka.Mimochodem "proč to jsou hrozný béčka "

Reagovat
patas92

"Béčka" rozpočtem nebo prostě velikostí produkce. Ne přímo kvalitou. Raidy a Ong-bag jsou super (zbytek jsem nejspíš neviděl)

Reagovat
Tombull

To je pravda,možná jim to kupodivu spíš prospěje,protože akce je stará dobrá škola,žádný CGI,což mě u filmu irituje čím dál víc. Jako např u posledního Terminatora,o komiksovkách ani nemluvě.

Reagovat
Tombull

Dobrý oldschool macho je seriál Banshee. Lucas Hood je skvělý antihrdina.

Reagovat
Reggie

Reagovat
Reggie

Já mám kromě Parazita radost i za Joaquína a Pitta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Messiáš

Vyborny. Skvěle jsem se bavil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka na někoho od merengues, jak to je s tím Hazardem? Nikde nic nemůžu najít. Napřed měl být k dispozici pak zase ne. Trénuje? Nebo ho Zizu šetří ať je fit na City či co?

Reagovat
misinho7

Trenuje a ZZ ho setri aby bol úplne fit na City. Proti Celte uz dostane minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Super díky za info.. Snad se zase nezrakví.. Nějak z toho mám špatný pocit ohledně těch jeho absenci

Reagovat
ADM

Samuel Umtiti is not well physically. The defender underwent a knee treatment today, as it was quite swollen.

Reagovat
blaugrana

Boze môj.

Reagovat
smazaný uživatel

Připadá mi že je tam každej druhej psychický labilní.

Reagovat
Mercury

physically

Reagovat
smazaný uživatel

nojo no to je jedno, podle mě není v pohodě ani psychicky.

Reagovat
ADM

100+ successful dribbles in a Liga season since 2009/2010:

09/10: Messi

10/11: Messi

11/12: Messi, Montero

12/13: Messi

13/14: Messi, Brahimi

14/15: Messi, Neymar

15/16: Messi, Neymar

16/17: Messi, Neymar

17/18: Messi

18/19: Messi, Boufal

19/20: Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší driblér všech časů a vesmírů

Reagovat
ADM

Nadherne to ukazuje, ako dokazal Neymar brat aspon cast všetkej tej roboty Leovi

Reagovat
Majk91

Reagovat
Generalní Gladiator

božský,nadpozemský,geniální

Reagovat
smazaný uživatel

20/21: Hazard

Reagovat
valloire

4+ win in a Champions League since 2009/10:

13/14 Real Madrid

15/16 Real Madrid

16/17 Real Madrid

17/18 Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Nejlepsi vyhravaci LM vsech dob.

Reagovat
Mercury

tebe ten Messi musí fakt budit ze spaní...tragikomický komplex, dědo

Reagovat
patas92

To nedává smysl

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
Ed_Hazard

Chapem, pre vas su aj 2 LM po sebe scifi

Reagovat
valloire

prostě neví o čem je řeč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Spanish treble winners since Real Madrid was founded :

2009 Barcelona

2015 Barcelona

Reagovat
blaugrana

Bombarďaci idu po vsetkych moznych tituloch a nie len po LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Players named Cristiano Ronaldo that played for Real Madrid since Barcelona was founded:

2009 Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

2010 Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

2011 Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

2012 Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

2013 Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

2014 Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

2015 Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

2016 Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

2017 Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

2018 Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

Reagovat
ADM

I cannot beat this.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
boryland

2x podvod.....

Reagovat
blaugrana

Coutinho chce ostat v Bavorsku. No to ale mozne nebude, kedze Bayern 80 neda.

Reagovat
ADM

Thiago plus doplatok.

Reagovat
blaugrana

Thiaga mam rad, ale je tiez skleneny.

Reagovat
patas92

To ledaže by ještě doplácela Barca

Reagovat
ADM

Konci mu zmluva.

Reagovat
blaugrana

tak v tom pripade by bola hlupost pouzivat coutinha

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.sport.es/es/noticias/barca/principio-acuerdo-por-willian-jose-7844530

Tak tohto som vazne nechcel, i ked moc na vyber nie je.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele