LaLiga - preview 9. kola

06.11.2020, 10:42, aktualizováno 08.11.2020, 08:46
Previews
Mestalla (© AFP)
Valencia je v krizi a hodně těžký úkol na ní čeká také v neděli večer, to doma nastoupí proti Realu Madrid. Villarreal se představí na půdě Getafe, Real Sociedad poměří síly s Granadou, Levante hostí Alavés a hrát se bude i ve Valladolidu, tam přicestuje Athletic...
Getafe CF - Villarreal CF  (neděle 14:00)
Forma Getafe je v tomto ročníku zatím hodně proměnlivá a jen těžko hledá celek z předměstí Madridu nějaký stálejší projev. A pro další tři body si rozhodně mohl přát mnohem snazšího soupeře. Na Coliseum Alfonso Perez se totiž v neděli ve dvě hodiny odpoledne dostaví Villarreal.

A to není zrovna příjemná zpráva. Villarrealu se totiž poslední dobou skvěle daří prakticky všechno, na co sáhne. Úvod sezony jej sice nezastihl v nejlepší formě a chvíli trvalo, než si nově budovaný tým zvykl a než hráči dostali do hlavy pokyny nového trenéra. Ale teď se ukazuje, že angažmá v Londýně nechtěného Unaie Emeryho byla trefa do černého.

"Žlutá ponorka" v LaLize zatím sídlí na skvělém, třetím místě, ale je fakt, že současná ligová tabulka je dosti zkreslená. Tak suverénní, jak by se na první pohled mohlo snadno zdát, Villarreal rozhodně není. Z osmi dosud odehraných duelů vyhrál jen polovinu a už třikrát se v jeho zápasech urodily remízy.

Jo v Evropské lize, tam je situace mnohem růžovější. Villarreal dosud neztratil ani bod a zůstává stoprocentní i s tím, že dokáže za zápas nasázet průměrně čtyři branky. S utkáním proti Maccabi už Villarreal ve dvou posledních duelech nedostal branku a nehodlá na tom nic měnit ani proti domácímu Getafe.

Do něj nepůjde s trojicí zraněných hráčů, mezi něž patří Moreno, Foyth a Coquelin. Jedinou vážnější absencí Getafe je naopak vykartovaný Damián Suárez.

Getafe zatím prožívá veskrze průměrnou sezonu. Třikrát vyhrálo, ve čtyřech ostatních buď prohrálo, nebo ukořistilo bod. Pokud má Getafe nějakou výhodu, tak je to jeho obrana. Ta totiž dostala jen šest branek, čili o dvě méně než Villarreal.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Nyom, Dakonam, Cabacco, Olivera - Diaby, Maksimović, Arambarri, Cucurella - Mata, Hernández
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, Albiol, Torres, Pedraza - Parejo, Iborra, Trigueros - Moreno, Alcácer, Gómez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.95 - 3.14 - 2.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Sociedad - Granada CF  (neděle 16:15)
Real Sociedad zatím odehrál osm utkání a nemůže být víc spokojený s tím, jak si vede. Baskický celek má totiž po sebou všechny ostatní týmy a je lídrem LaLigy! Zůstane jím ale i po duelu s náročným soupeřem z Granady?

La Real a Granada. Dva týmy, které se snaží zvednout renomé španělského fotbalu v Evropské lize. Ještě před pár lety to byla nemyslitelná věc, ale zdá se, že Granada ani Real Sociedad neplánují ústup ze slávy ještě hodně dlouhou chvílí. Real Sociedad přes léto zajímavě posílil a třeba akvizice Davida Silvy jasně naznačila, že tady existuje seriózní projekt, který láká i tak velké a známé jméno.

A zatím se La Realu daří na všech frontách. V rámci LaLigy prohrál jen jednou a pětkrát se stal vítězem utkání. Získávání bodů umí podpořit i dobrou hrou a zejména velmi solidní obranou. Nejlepší obranou v lize samozřejmě disponuje Atlético, které inkasovalo jen dvakrát. Na to jsme tak nějak zvyklí. Ale že by La Real dostal jen o dvě branky víc, přičemž hrál navíc další dvě utkání na rozdíl od Colchoneros, to už jsme tu dlouho neměli.

Jen za minulá dvě kola španělské elitní soutěže dostal La Real pouze dvě branky, přičemž sám jich měl na svědomí osm. Je pravda, že teď se bude muset obejít bez několik hráčů. Mimo hru jsou zranění Illarramendi, Sangalli a Zubeldia, přičemž otazník visí také nad Gorosabelem.

Granada je jeden z nejpřekvapivějších účastníků Evropské ligy. A nemusí končit jen ve skupině. Doposud totiž ve třech duelech neprohrála a má sedm bodů. LaLiga je pro ni rovněž příjemným místem, neboť Granada tady jen jednu prohrála a je v tuto chvíli na skvělé šesté příčce. Dokáže podruhé v řadě porazit La Real?
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Zaldua, Elustondo, Normand, Muñoz - Silva, Zubimendi, Merino - Portu, José, Oyarzabal
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Silva - Foulquier, Duarte, Sánchez, Neva - Montoro, Milla, Herrera - Suárez, Molina, Kenedy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.38 - 7.41
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Deportivo Alavés  (neděle 18:30)
Alavés se výsledkově zvedá a těžce vydřený bod s Barcelonou bude potvrzovat v Levante. Letos v lednu tam zvítězil a celkově je to soupeř, proti kterému se mu daří. Levante se na začátku sezony stále hledá.

Od startu sezony uběhly takřka dva měsíce a Levante stále nedokázalo chytnout optimální rytmus. Po porážce v derby s Valencií z úvodního kola sice zvítězilo v Pamploně, ale to byla dosud jediná výhra, kterou si připsalo. Přesto tu náznaky zlepšení a optimismu jsou. Levante totiž prohrálo zápasy poměrně těsně, maximálně tedy o dva góly v případě Realu Madrid a Athleticu a v posledních dvou kolech neprohrálo. Remízu získalo jak s Celtou Vigo, tak v Granadě. Tam sice získalo bod, ovšem nesmíme zapomínat, že od 16. minuty hrálo v početní výhodě. Vyloučení Maxima Gonalonse potrestalo jen jedním gólem.

Už je na čase, aby Levante začalo vyhrávat, jinak bude mít vážné problémy. Na Ciutat de Valéncia se to jeden čas dařilo, ovšem v případě Deportiva to nikdy moc neplatilo. Alavés tam prohrál jen jednou v roce 2018.

Hosté jsou na tom v tabulce lépe, ale vyskakovat si nemohou. Katastrofální začátek podchytili až v pátém kole výhrou nad Athleticem (1:0). Poté následovala porážka s Elche (0:2) a pak už zmíněné duely proti Realu Valladolid (2:0) a Barceloně (1:1), ve kterých "Babazorros El Glorioso" neprohráli. Doma s Barcelonou dokonce uhráli bod po více než patnácti letech.

A tak je na Ciutat de Valéncia na čem stavět. Oba týmy od sebe dělí jen tři body a letos by si moc přály vyhnout se záchranářským starostem.

Oba tábory hlásí několik absencí. Na straně domácích to jsou Cheick Doukouré a Jorge Miramón. Ještě o jednu absenci více má Alavés. Vedle Ponse a Xima Navarra chybí potrestaný Jota.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernández - Clerc, Postigo, Vezo, Son - Bardhi, Maisa, Campaňa, Rochina - Martí, Morales
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Aguirregabiria, Lejeune, Laguardia, Duarte - Méndez, Pina, Battaglia, Rioja - Pérez, Joselu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.53 - 3.83
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Valladolid - Athletic Bilbao  (neděle 18:30)
Na posledním místě tabulky stále dřímá Valladolid, s pouhými třemi body na kontě. Domácí ne a ne vyhrát a fanoušci doufají, že právě nedělní podvečer bude jejich chvíle. Bilbao je sice posilněné výhrou nad Sevillou, ale pokud v letošní sezoně vyhrálo, v dalším kole odcházelo s nepořízenou.

Čekání na výhru trvá už osm kol. Během nich Valladolid uzmul tři body za remízy s Realem Sociedad, Celtou Vigo a Huescou. Poslední z nich se odehrála v polovině října a od té doby se na body zase čeká. Pro Valladolid je to svízelná situace, stále jsme sice na začátku sezony, ale usnout na startu se povětšinou nevyplácí.

Athletic začal naplňovat svoje cíle až v uplynulých třech týdnech, kdy doma porazil jak Levante, tak především Sevillu. Zatím se mu ale nedaří bodovat dvakrát po sobě. Po úspěchu následovala vždy porážka a v něco podobného doufají i ve Valladolidu. Bilbao tam hrálo naposledy letos v březnu a byla z toho vysoká výhra 4:1. Valladolid zase nad svým soupeřem zvítězil minulý rok, ale celkově ve vzájemné bilanci zaostává. Tak jako tak Valladolid potřebuje zabrat a začít sbírat body. Kouč Sergio má zatím důvěru vedení, ale na jak dlouho ještě?

Baskové se představili na hřištích soupeřů čtyřikrát a byli úspěšní jen v jednom případě - koncem září zvítězili na Eibaru 2:1 brankami Unaie Lópeze. Bilbao by se rádo pohybovalo někde kolem pozic zaručujících evropské poháry, ale to musí výrazněji přidat. Aktuálně patří Garitánovým svěřencům jedenácté místo, což je shodou okolností umístění z loňské sezony.

Valladolidu bude chybět jen Kiko Olivas, zbytek kádru je připraven. Složitější situace panuje v táboře Basků. Kouč Garitano se bude muset obejít bez Kodra, Gómeze, Nolaskoaina a De Marcose.

Utkání začne v 18:30 na stadionu Josého Zorrily pod vedením sudího Riojana Sota Gara
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Nacho, Yamiq, Fernandez, Pérez - Villa, Emeterio, Alcaraz, Orellana - Guardiola, Weissman
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Capa, Álvarez, Martínez, Yuri - García, López - Berenguer, García, Muniain - Williams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.69 - 2.96 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Real Madrid  (neděle 21:00)
Hráči Valencie se v nedělním šlágru utkají s Realem Madrid a rozhodně mají co napravovat. Los Che nevyhráli už ve čtyřech zápasech po sobě a v tabulce se propadli hluboko do druhé poloviny. Real Madrid se sice drží v popředí LaLigy, ale rozhodně není nezranitelný, zvláště když teď musí hasit požár v Lize mistrů.

Nejprve k Valencii. Pod Javim Graciou to zatím nefunguje tak, jak by mělo, na druhou stranu klub v létě hodně oslabil a sám Gracia na to upozorňoval. Přesto se nečekalo, že by Valencia mohla až tolik klesnout a plácat se ve druhé půlce tabulky. Čtyři zápasy v řadě nedokázala vyhrát a to ještě nehrála s týmy ze špičky tabulky. I když paradoxně jednu z výher urvala na půdě Realu Sociedad, vedoucího týmu LaLigy. Realu Madrid se však "Netopýři" nebojí. "Jsme si vědomi náročnosti zápasu, ale vycházíme ze zkušeností z předchozích zápasů, dle mého názoru máme horší výsledky, než si ve skutečnosti zasloužíme. Vidíme tým s dobrými pocity, s velmi dobrým přístupem," řekl na tiskové konferenci Javi Gracia.

"Podle mého názoru Real hraje hodně zápasů v Evropě a hodně rotuje sestavu, což není jednoduché. Ten program je hodně nabitý a je velmi obtížné udržovat stejnou úroveň ve všech zápasech. A je pravda, že jim některé týmy sebraly body," prozradil kouč Valencie.

Real Madrid si zadělal na problémy především v Lize mistrů, kde v prvních dvou duelech nedokázal zvítězit. Se Šachtarem Doněck prohrál (2:3) a moc nechybělo, aby odjížděl s prázdnou i z Mönchengladbachu (2:2). Vyhrát se podařilo až na třetí pokus v souboji s Interem, ovšem situace ve skupině zůstává pro oba slavné celky nadále složitou.

V lize už je to ze strany "Bílého baletu" v pořádku, tedy až na jednu výjimku - domácí nečekanou porážku 0:1 od Cádizu. Real Madrid ale posledních pět zápasů z šesti vyhrál a okamžitě se natlačil do popředí tabulky, kde stíhá vedoucí Real Sociedad. Na Basky ztrácí jeden bod, ale jedno utkání má k dobru. Nálada je tedy v Madridu pozitivní. "Velmi pozitivní. Nakonec to je to, co moji hráči umí. Když mají věci složitější, ukáží charakter a tím se mohou posouvat. Vždy to tak bylo. V sezoně jsou těžké chvíle a pořád to jsou taky jen lidé. Jsem trenér a vidím, jak jsou mí hráči odhodláni a jak si chtějí vést dobře. Někdy to nevyjde, ale reakce je dobrá. Musíme v tom pokračovat," rozpovídal se Zinédine Zidane.

Los Che se budou muset obejít bez Diakhabyho a Correiry. Podobně je na tom i Real Madrid, takže Zidane musí oželet starty Carvajala, Nacha a Odriozoly.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Cillessen - Gayá, Guillamón, Paulista, Wass - Cheryshev, Račić, Soler, Musah - Gómez, Guedes
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Vázquez, Varane, Ramos, Mendy - Kroos, Casemiro, Valverde - Asensio, Benzema, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.64 - 4.81 - 1.49
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SD Huesca - SD Eibar  (sobota 14:00)
Už odpoledne vyběhnou na trávník stadionu El Alcoraz hráči Huescy a Eibaru. Není si co nalhávat, oba celky potřebují body jako sůl. Huesca pětkrát plichtila, ale na první vítězství v sezoně stále čeká. Eibar se sice nedávno zvedl, ale porážka od Cádizu ho vrátila zpátky na zem.

Osm zápasů, pět bodů. Taková je bilance Huescy na začátku letošní sezony. Není to špatné, nicméně čím déle trvá série bez vítězství, tím se pozice Huescy zhoršuje. Právě tři body potřebují domácí jako sůl. Vždyť třeba od Barcelony jí ony tři body vzdalují.

Huesca má za sebou dva venkovní výjezdy a ani v jednom neuspěla. V Madridu na Realu nebo v Baskicku v San Sebstianu prohrála shodně 1:4. Doma se ale cítí silnější a proti Eibaru by to mohl být klíčový faktor. Eibar na El Alcorazu nikdy nezvítězil.

Na druhou stranu Eibar už v této sezoně venku zvítězil a ne jednou. Tři body bral ve Valladolidu a velmi překvapivě i v Seville. Eibaru patří po osmi kolech patnácté místo, ovšem situace v dolní polovině tabulky je hodně vyrovnaná.

Huesca by měla být kompletní. Pouze nad dvojící Pedro López, Shinji Okazaki se vznáší otazník nejistoty. Na druhé straně Eibar bude s jistotou postrádat Coteho a Pedra Leóna.
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Fernández - Galán, Siovas, Pulido, Maffeo - García, Rico, Mosquera, Ferreiro - Mir, Ramírez
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Pozo, Oliveira, Burgos, Arbilla - Álvarez, Expósito - Rodrigues, Inui, Gil - García
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.27 - 3.16 - 3.74
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Real Betis  (sobota 16:15)
Barcelona má za sebou povedené utkání Ligy mistrů, na které bude chtít navázat také v lize. Sobotní odpoledne jí k tomu připraví ideální šanci, když se na Camp Nou dostaví Real Betis. A jeho výkonnost je hodně zrádná.

Ten pohled na tabulku musí být pro fanoušky culés opravdu srdcervoucí. Slavná Barcelona se v tuto chvíli krčí až na 12. místě! K tomu ty neustálé problémy ve vedení, hádky o to, zda Messi prodlouží, nebo zda bude tohle jeho poslední sezona v katalánském klubu. A situaci nepomáhají ani zvěsti o tom, že by Barcelona mohla být na pokraji bankrotu v případě, že se s hráči nedohodne na snížení jejich platů. No, nejsou to příjemné týdny.

Situace samozřejmě není tak zoufalá. Barcelona odehrála jen šest duelů z osmi, takže tabulka je prozatím hodně zkreslená. I když se fanoušci dočkají dobrých výkonů v nejpopulárnější klubové soutěži světa, Lize mistrů, LaLiga je pro ně zatím velkým zklamáním. Představte si, že Barcelona, dřív mašina na úspěchy, nevyhrála už čtyři ligová klání za sebou!

Připsala si v nich dvě porážky včetně té nejhorší, jakou si fanoušci dokáží představit. Podlehla rivalovi z Madridu na vlastní půdě o dvě branky. Ani minulé kolo pro ni nebylo povedené, protože Barcelona dokázala dát Deportivu Alavés jen jednu branku i přesto, že hrála více než třicet minut v početní výhodě. Takže konečná remíza se dá opět brát jako prohra.

Obránce Clément Lenglet, který s Barcelonou nedávno prodloužil svůj kontrakt, před utkáním s Betisem prozradil: "Věříme, že naši špatnou formu konečně zlomíme. Delší dobu nám trvalo, než jsme načerpali nové síly, jak to ostatně bylo u většiny velkých klubů. Stačí se podívat po dalších ligách, favorité se teď hodně trápí. To není náhoda. Ale dostáváme se postupně do formy, lépe chápeme, co po nás trenér Koeman chce. A jsem si jistý, že brzy se opět rozjedeme."

Blaugranas se stále potýkají s absencemi Coutinha, Araúja, Minguezy a také Umtitiho. Jedinou výraznou absencí u béticos je naopak dlouhodobý marod Camarasa.

S Betisem je to jako na houpačce. Jednu výhru zpravidla následují dvě porážky. Ty už Betis nasbíral čtyři, tedy stejně jako výher. Minulé kolo mu umožnilo se radovat z vítězství a po dvou porážkách se Betis konečně střelecky prosadil. O tři branky se podělilo duo Sanabria - Tello, takže Elche odešlo poraženo.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Roberto, Piqué, Lenglet, Alba - Busquets, De Jong - Pedri, Messi, Fati - Griezmann
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Bravo - Emerson, Mandi, Bartra, Moreno - Carvalho, Rodríguez - Fékir, Canales, Tello - Sanabria
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.53 - 4.92 - 5.82
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - CA Osasuna  (sobota 18:30)
Sevilla zatím ukazuje svou vlídnou tvář vlastním fanouškům jen v rámci evropských pohárů. LaLiga je pro ni v tuto chvíli zakázanou zemí, kde se jí nedaří v podstatě nic. Šestnácté místo se pokusí vylepšit proti Osasuně.

Mnoho velkoklubů má zatím problémy zachytit tempo nové sezony a v kombinaci s enormní únavou a zkráceným létem stačí jeden dva pokažené zápasy, aby se propadly v tabulce hodně hluboko. To je ukázkový příklad Sevilly. Ta má za sebou šest odehraných duelů první ligy, ale prohrála z nich už polovinu.

Její poslední výhra na domácí scéně se datuje až do prvního října, kdy si poradila s Levante. Následovala remíza s Barcelonou, což byl ještě úspěch, ale od té doby dokonce třikrát prohrála. Granadě ani Eibaru dokonce nedala gól. A když v minulém kole přeci jen skórovala do sítě domácího Bilbaa, nebylo jí to nic platné. Bilbao totiž dokonale zvládlo závěr zápasu a během posledních 15 minut dvěma góly otočilo zdánlivě ztracené utkání.

A trenér Julen Lopetegui dobře ví, že jeho celek má na víc. "Liga mistrů nám dává docela zabrat, což v kombinaci s nahuštěným programem a mnoha absencemi z důvodu koronaviru samozřejmě není snadné. Ale víme, že v lize máme co dohánět. Nacházíme se až na spodku tabulky, což je pro nás netypické. Přesto věřím, že to brzy otočíme. Věřím svému týmu a každému hráči v něm. Jsou věci, které musíme zlepšit a jsem si jistý, že se nám to co nejdřív povede."

Osasuna ale rozhodně není nějaký vyjukaný nováček. Celek z Pamplony posbíral v sedmi duelech už deset bodů a v současné chvíli mu patří deváté místo. O body obral třeba právě Bilbao, než v minulém kole narazil na jasně lepší Atlético a dostal od něj tři branky.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Navas, Koundé, Diego Carlos, Acuña - Jordán, Fernando, Rakitić - Ocampos, De Jong, En-Nesyri
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Roncaglia, D. García, U. García, Pérez - Sanjurjo, Moncayola - Torres, R. García, Jony - Budimir
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.33 - 7.71
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Cádiz CF  (sobota 21:00)
Velké překvapení letošní sezony Cádiz čeká ostrá zkouška na Wanda Metropolitano, kde už je nachystané dosud neporažené Atlético Madrid. Colchoneros ztrácejí na první místo tři body, ovšem dvě utkání mají k dobru. Hosté jsou sice ve formě, ale v Madridu budou v roli outsidera.

Atlético určitě nesmí nic podcenit. Výsledky Cádizu budí respekt a své by mohl vyprávět konkurenční Real Madrid. Cádiz vyhrál na stadionu Alfréda di Stefána 1:0 a věří si i na Wanda Metropolitano. Nováček soutěže neprohrál už pět zápasů v řadě a během nich inkasoval pouze jeden gól. V lecčems tak připomíná svého slavnějšího soupeře. I Atlético si zakládá na dobré defenzívě a nedělá mu problémy vyhrávat zápasy nejtěsnějším výsledkem.

Každopádně případná ztráta domácích by byla považována za překvapení. Atlético jako jediný tým LaLigy ještě nenašlo přemožitele. Svojí sérii v rámci španělské ligy natáhlo už na 22 zápasů bez porážky. Jedinou porážku si připsalo letos v Lize mistrů na půdě Bayernu Mnichov, nicméně nemělo problém se rychle vzpamatovat a pokračovat v nastolené cestě. Před týdnem Atleti vyplenili Pamplonu a předtím porazili Betis i Celtu Vigo.

Diego Simeone může být spokojen i v Lize mistrů. Colchoneros porazili Salzburg a remizovali v Moskvě s Lokomotivem. Po třech zápasech tak mají čtyři body a mimo vedoucí Bayern nejlepší výchozí pozici na postup do osmifinále. V týdnu pak Atleti sehrají další zápas, tentokrát přivítají Lokomotiv doma.

"Bude to jiné, než v předchozích zápasech. Věřím, že Atlético je vážným uchazečem na titul. Je to tým, který se nenechá zmást a ví, co má hrát. Myslím si, že tým jako Atlético nemůžeme překvapit, oni vědí, jak hrajeme," prohlásil trenér hostí Álvaro Cervera. Lodivod Cádizu se ani netají tím, že styl Diega Simeoneho je mu blízký. "Chtěl bych, aby se můj tým podobal těm týmům, které vedl Cholo Simeone. Tedy velmi dobrý v obraně se silnými protiútoky," dodal Cervera.

Diego Simeone nemůže počítat s Vršaljkem, Diegem Costou a Yannickem Carrascem. Álvaro Cervera zase nemá k dispozici Luisimiho Quezadu, Josého Mariho a Nana Mesu. Utkání slibuje zajímavou podívanou, vzhledem k charakteristickým vlastnostem obou celků se očekává menší počet branek.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Lodi, Giménez, Savić, Trippier - Koke, Torreira, Ňíguez, Correa - Félix, Suárez
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Akapo, Fali, Cala, Espino - Sánchez, Jonsson, Augusto Fernández, Álex Fernández - Lozano, Negredo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 4.40 - 10.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Elche CF - Celta Vigo  (pátek 21:00)
Ve Španělsku začne už deváté kolo a předehrávky se opět dočkáme už v pátek. Tentokrát na Estadio Manuel Martínez Valero, kde se domácí překvapení Elche pokusí porazit trápící se Celtu Vigo.

Elche zatím velmi příjemně překvapuje. Nováček vstoupil do sezony LaLigy nebojácně a už několikrát naznačil, že tu letos nehodlá být jen do počtu. Má za sebou jen šest duelů, ale přesto mu patří solidní desáté místo. Získal deset bodů, prohrál jen dvakrát a o body obral třeba Alavés nebo Valencii.

V minulém kole už takové štěstí neměl a od Realu Betis dostal tři branky. Teď se ale hodlá oklepat a připsat si další body proti týmu, kterému se v posledních letech rapidně přestalo dařit. Celta Vigo dřív pokukovala po pohárech, ale ty jsou teď hodně daleko. Minule se stěží zachránila a ani letos to zatím nevypadá na to, že by se poučila.

Celta z osmi dosud hraných duelů vyhrála jen jednou a dala jen pět branek. Což je nejnižší číslo v celé elitní lize. V minulém kole si z její obrany udělal Real Sociedad trhací kalendář a nasázel jí čtyři branky. Jak na to tým kolem Iaga Aspase zareaguje?
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Badía - Fernández, Barragan, Verdu, Josema, Fidel - Guti, Marcone, Sánchez - Boye, Milla
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Carreira, Araujo, Aidoo, Olaza - Beltran, Tapia, Suárez - Mina, Aspas, Nolito
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.02 - 3.56 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Sociedad852118:417
2.Real Madrid751113:516
3.Villarreal CF843110:815
4.Atlético Madrid642013:214
5.Cádiz CF84228:614
6.Granada CF74219:914
7.Real Betis840410:1212
8.Getafe CF73227:611
9.CA Osasuna73137:710
10.Elche CF63126:710
11.Athletic Bilbao73046:79
12.FC Barcelona622210:68
13.Valencia CF822411:138
14.Deportivo Alavés82246:98
15.SD Eibar82245:88
16.Sevilla FC62136:67
17.Celta Vigo81345:146
18.Levante UD71247:125
19.SD Huesca80536:145
20.Real Valladolid80355:133

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (481)

Přidat komentář
Billy McClane

Ozaj a co ta Barcelona, uz zbankrotovala?

Reagovat
REPLIKATOR

v lednu

Reagovat
technecium

Chtělo by to vyhrát

Reagovat
netopier

Chcelo by to vyhrať

Reagovat
madridcan

Tak tu uz chyba iba fanusik Trumpa...

Reagovat
RealC.F.

Já mu fandim, tohle může napsat jen někdo, kdo si informace o tom co dělal pro USA hledal na seznamu a Facebooku takže stupidní komentář

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*šéf volebního štábu

Reagovat
CR7RONALDO

Aj ja som jednoznačne jeho podporovateľ, keby bývam v USA (čo sa dúfam čoskoro stane realitou), tak ho volím.

Reagovat
Anacron

Můžu se zeptat jaký máš důvod se teď hrnout do USA?

Reagovat
CR7RONALDO

Jednoducho ma to už v Európe absolútne nebaví. Mám na to veľa dôvodov, čo by bolo na dlho, keby ich tu mám vypisovať. Medzi najdôležitejšie dôvody patrí to, že v USA je viac praktizujúcich kresťanov, kvalita života mne osobne tam stále príde vyššia, aj keď mnohí povedia, že to tam tak už nie je, celkovo mentalita Američanov mi je viac blízka než mentalita Slovákov a ďalšia vec je tá, že ten liberalizmus celkovo v Európe je ešte horší než v USA a je len otázka času, kedy to príde naplno aj na Slovensko, nakoľko sme v EÚ (najradšej by som odtiaľ vystúpil), prvé náznaky tu už sú (Čaputová, PS), ďalšia vec je tá, že v Európe socialistické prvky stále existujú (aj keď Demokrati sa ich snažia presadiť už aj v USA) a ďalšia vec je tá, že USA je asi najmocnejšia krajina na svete. Samozrejme tých dôvodov mám viacej, študoval som to dosť, ale to by bolo na dlho.

Reagovat
CHONG

Mentalita Američanů, to je hodně široký pojem, ne? A ty by ses chtěl upíchnout ve kterém státě?

Reagovat
CR7RONALDO

Asi v Texase.

Reagovat
CHONG

Pak tu mentalitu chápu

Reagovat
CR7RONALDO

A tou mentalitou myslím to, že tam sa stále niečo deje. Myslím si, že u nás sú ľudia strašne veľký flegmatici. V Amerike stále za niečo ľudia bojujú, aj preto sú tam niekedy také nepokoje, ale aspoň vieš, že sa o niečo snažíš, tuto keď niekoho o niečom presviedčaš, tak ti každý povie staraj sa o seba, nechaj ho/ju žiť. V Amerike sú stále nejaké pochody, napr. najväčší pochod býva národný pochod za život (proti potratom), kde bolo tento rok 800 tisíc ľudí, a rozprával tam aj Trump ako prvý prezident v histórii. Niektorí ľudia tam kážu na uliciach a je to v poriadku. To keby robíš u nás, tak si blázon, psychopat, atď. Tiež tam oveľa menej ľudí momentálne fajčí (denne len 11% potom nejakých 5-6%, čo len príležitostne) a to aj tak väčšinou len takí, čo nebývajú v mestách, čiže trochu zaostalí alebo noví imigranti. A na verejnosti si to dovolí už málokto. Čítal som sťažnosti od Európanov, čo tam boli na dovolenke a zapálili si a že Američani im hneď začali nadávať, že nech to okamžite uhasí, že ich ohrozuje, to keby spravíš u nás tak ty si ten, čo je drzý, nie ten, čo fajčí. Tiež sa často Američania, čo boli na dovolenke v Európe sťažujú, že to fajčenie je najhoršia vec v Európe. A aj ten alkohol, veľa Američanov hovorí že tam veľa pijú, ale aj tak je to oproti Európe o dosť menej. Slovensko a Česko sú v pití alkoholu vo svete zhodne na 10. mieste, Amerika je 48. A to je hlavne tým, že 30% u nich sú abstinenti, lebo tam majú aj tak dosť alkoholikov, ale aj tak som čítal od napr. Angličanov, že ked tam dôjdu Američania tak vždy nechápu ako môžu Angličania toľko piť, a to pritom my sme na tom ešte horšie ako Anglicko. Proste v Amerike sú veľké rozdiely medzi ľudmi a všetky robia do extrémov tak ako ja, u nich stredná cesta alebo miera neexistuje a to je tá mentalita o ktorej hovorím.

Reagovat
Kokesh

Právě ty pochody a demonstrace jsou asi nejvtipnější v tom, že naprostá vetsina lidí co protestují nemají o té či té problematice žádnou znalost. Jít si stoupnout někam a protestovat proti něčemu čemu nerozumím prostě nechápu...

Žil jsem tam tři roky a taky mi to tam extrémně sedlo, mít občanství asi bych zůstal. Ale srdce volilo jít domů .)

Reagovat
CR7RONALDO

Ak sa smiem spýtať, ako si sa tam dostal? Cez prácu?

Reagovat
Kokesh

Tak ofiko to samozřejmě nebylo, nejsem žádný vědec ani pro ně důležitý podnikatel. Každý ale musí nějak začít...je to stejné jako v každé jiné zemi.

Reagovat
CR7RONALDO

Ja sa priznám že mám ešte len 19 rokov, takže to ešte môžu byť roky, kým sa tam dostanem. Ale podal som si už tento rok zelenú kartu, kde je veľmi malá šanca na výhru, ale budem sa modliť, aby to vyšlo.

Reagovat
CR7RONALDO

*prihlášku do lotérie o zelenú kartu

Reagovat
Kokesh

Taky jsem to s přítelkyní párkrát zkusil podat, ale šance je fakt malá. Znám lidi, co tam jsou 20/30 let bez GC a žijí normálně. Nejjednodušší cesta pro GC vede přes sňatek a děcko. Ale do toho máš asi ještě daleko .)

Reagovat
CR7RONALDO

Viem, aj keď ja osobne som taký človek, ktorý plánuje mať svadbu najneskôr v tej 25tke, takže uvidíme. Hlavne tam nechcem ísť ilegálne, lebo sám viem, že keby som Američan, tak by som tam nechcel ilegálnych imigrantov. Takže nechcem byť pokrytec.

Reagovat
Kokesh

Tam jsou miliony asiatů, afričanů, evropanů (zejména poláků)...to si myslíš, že všichni měli v rodokmenu indiány? Bez ilegálních imigrantů by Amerika nebyl Amerikou...

Ať má každý volbu žít tam, kde chce. Pokud samozřejmě jen necucá sociální systém, ale normálně pracuje a přispívá do něj...

Reagovat
CR7RONALDO

Máš v niečom pravdu, ale aj tak neviem, či by mi to moje svedomie dovolilo urobiť.

Reagovat
CR7RONALDO

Ale osobne mi vadí to, keď sa imigranti nevedia prispôsobiť Americkému štýlu života a robia všetko tak ako to robili v Európe. Proste mnohí nevedia o Amerike skoro nič, poznajú len New York a LA, a myslia si, že taká je celá Amerika. Potom sa tam preťahujú a sú nespokojní a chcú z Ameriky spraviť novú Európu, a to tým že chcú aby bola viacej socialistická, liberálna, menej nábožná atď. Taký ľudia tam jednoducho idú len za vidinou lepšieho života (platu, práce atď.). Ale absolútne sú proti Americkým ideálom života a nikdy sa nebudú označovať za Američanov.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu ver TEXASSSS !!!! Tam pôjdem byvat, nie do tej špinavej a woke Californie

Reagovat
CR7RONALDO

Osobne si myslím, že California je najkrajší štát v Amerike, ale je škoda, že ho mnohí ľudia a hlavne politici ničia. Takisto je to tam dosť drahé, takže na bývanie sú v Amerike určite lepšie štáty. Aj tak by som ale radšej býval v Californii než ne Slovensku.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak

Reagovat
Anacron

Pro mě by důvod o tom uvažovat byla pouze nabídka zajímavé práce na zajímavém místě. Jinak teda jejich mentalita je přesně to, co by mě naopak totálně odrazovalo A vůbec momentální situace s rasismem, hyperkorektní společnost, rozdělení lidé na dvě části, zbraně, feťáci, bezdomovci (jasný ne všude) atd atd. A to jsou pouze věci které vidíme z venku. Ale jako respekt každému, kdo se do toho vrhne po hlavě.

Reagovat
CR7RONALDO

Toto je presne to, o čom hovorím. Podľa mňa to je takto celkom dobré, aspoň si nájdeš svojich ľudí, svoju komunitu s rovnakými názormi, ideológiou aťď. A čo sa týka feťákov, problém to je, ale aj tak ich ja tam koľko? 3%? A tam sa znovu ukazuje to, že oni nepoznajú mieru, proste buď nedrogujú absolútne vôbec, ale sa na tom stanú závislými, to je ako, ja napr. žiadne drogy vrátane legálnych nikdy v živote nebudem užívať. Lebo sa bojím toho, že by som bol závislým, proste mám takú mentalitu, že keď už niečo robím, tak to robím až moc a naplno.

Reagovat
mayday

Já jsem byl v USA dvakrát po 14 dnech a i když se to nedá srovnávat, když je tam člověk třeba 2 roky, tak i ty krátké návštěvy mě také odradily. Přesto že v Evropě jsou taky obrovský problémy se vším možným, tak zejména ta mentalita Američanů je něco úplně jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
messi80

Liberalizmus.. To. Myslíš ako konkrétne co.. Stala sa z toho nadávka ale sak my žijeme v liberálnej demokracii a môžme byt za to vďační... A ak tým myslíš nejaké homosexuálne manželstva alebo legalizácia marihuany tak vo veľa štátoch v USA to už dávno je... A fakt by ma zaujímalo aký môže mať normálny inteligentný človek problém s caputovou, ako ti konkrétne ona ublížila? Ako ved je sloboda a vďaka nej môžeš ísť kam chceš aj do USA... Ale keď ti tak vadia liberáli tak chod do severnej Kórei za kimom, tam liberáli nie sú neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Liberalizmus sa rozdeľuje na ľavicový(socialistický) a pravicový(kapitalistický)

Reagovat
messi80

No tak mi teda povedz tie rozdiely medzi tým socialistickm a kapitalistickym.caputova je socialistická liberálka?

Reagovat
smazaný uživatel

PS= socialistický

SaS=kapitalistický

Reagovat
messi80

To nie je odpoveď... Ja chcem vedieť v com konkrétne sa líšia.. Pretože žiadne také rozdelenie neexistuje. A nie v com sa líši šáš a ps ale v com sa líši ten liberalizmus. Konkrétne.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
messi80

SAS a sulik určite nie sú libertariani a ánoaj ps tvrdilo že sú určite znevyhodnene skupiny ktorým štát musí pomáhať a na tom nič zlé nie je... Len ľudia ako ty v tom hľadajú socializmus...

Reagovat
smazaný uživatel

Sulík je potom čo? PS sú socialisti tak isto ako aj Smer-SD

Reagovat
alcantara

Smer SD socialisti

Reagovat
smazaný uživatel

áno socialisti

Reagovat
alcantara

Mafianska populisticka partaj riadiaca sa prieskumami. Ked bola rovna dan in, nechali ju tak, ked horelo pod zadkom, tak zacali nesystemovo rozdavat. Ved to boli nesurodi zmrdi, ktorych spajal biznis. Ak by bolo popularne vrazdenie neviniatok, tak by pretlacili aj to.

Reagovat
smazaný uživatel

To že sú skorumpovaný je druhá vec ideologicky sú to ale Socialisti, nesistemove

Reagovat
smazaný uživatel

*nesystémové rozdávanie je charakterovou vlastnosťou lavice nej pravice

Reagovat
CR7RONALDO

Viem, že to už v USA je. Ale aj tak je tam ešte stále dosť ľudí proti tomu a neboja sa proti tomu bojovať na rozdiel od Slovenska. A návštevnosť kostola aspoň raz za týždeň je v USA stále 35-40%, u nás je to približne 25%. 35% ľudí v Amerike číta Bibliu aspoň raz za týždeň, 13% denne, tuším že 18% ju nečítalo nikdy. 66% Američanov si myslí, že Biblia ti k životu stačí aby si žil zmysluplný život. Aké si myslíš, že by boli čísla na Slovensku? Ďalej v Amerike je 43%, čo chce potraty ilegálne (niektorí s výnimkami znásilnenia, incestu a ohrozenia matky - ja osobne chcem aby boli potraty ilegálne úplne), koľko si myslíš, že na Slovensku je ľudí proti potratom? Tá náboženská sloboda je v Európa čím ďalej slabšia, sloboda slova je tiež slabá. Skús ísť s takýmito názormi do Škandinávie. Uvidíme, či to tam bude úplne bez problémov. Pozri si napr. tieto videá z Nemecka a Holandska, veď tí ľudia sú úplne mimo reality. https://www.youtube.com/watch?v=eQkmPYnNbqw https://www.youtube.com/watch?v=wxPcDfCr8eQ A na Čaputovej mi vadí hlavne spojenie so Šorošom, ale aj iné veci. A Severná Kóreu absolútne neschvalujem, tak je to ešte oveľa horšie.

Reagovat
messi80

Neuveriteľné, ako môžeš človek co dokonca chce ísť žiť do Ameriky splietat niečo o caputovej a sorosovi... Je to naozaj smiešne... A bojujú? Takže to co somnapisal ti kazí život? Ze by mal homosexuálny pár svadbu alebo nešli ľudia sedieť na 10 rokov za trochu trávy? Je mi ta ľúto. Co sa týka viery môžeš ju praktizovať kdekoľvek na svete.

Reagovat
CR7RONALDO

Môžeš ju praktizovať, avšak v mnohých štátoch ťa ľudia budú vysmievať, či urážať. Často sa mi to stáva aj u nás. A čo sa týka homosexuálov, tak možno by som dal nejaké zväzky, ale určite nie manželstvo, pretože manželstvo je sviatosť, pochádza z Biblie, kde je napísané, že je medzi mužom a ženou. Bez kresťanstva by manželstvo neexistovalo. Takže hento nie je manželstvo, nech si tomu dajú keď tak nejaký iný názov. A určite som proti tomu, aby si mohli adoptovať deti. Čo sa týka marihuany, tak by som ju povolil maximálne na zdravotné účely, aj to je trochu otázne. A v USA aj napriek tomu, že je legálna v niektorých štátoch, ju fajčí len 12%. Aj keď aspoň raz ju vyskúšalo neviem či nie aj 60%, určite minimálne vyše 60%. A osobne poznám dosť ľudí, čo ju fajčí aj napriek tomu, že je u nás ilegálna, obávam sa, že keby ju spravili legálnu tak by ju fajčilo oveľa viac ako 12%, stačí si pozrieť, koľko ľudí u nás fajčí cigarety. A všetko toto zlegalizovali demokrati, ktorí sú v súčasnosti doslova proti Amerike. Stačí sa pozrieť, na to ako chvália Čínu, ako ich podporovatelia ničia ulice, pália Americké vlajky. Tí ktorí majú napr. pred domom Americké vlajky, väčšinou volia Republikánov. Tam je vidieť, kto ako má rad svoju krajinu. A áno aj Soros podporuje demokratov a je možné, že aj Antifu, ktorí tiež ničia Ameriku. Keby nikdy nebol Obama prezident, tak je Amerika o dosť konzervatívnejšia a Biden a hlavne Harrisová sú ešte horší.

Reagovat
smazaný uživatel

okrem tých náboženských veci súhlasím

Reagovat
CR7RONALDO

V poriadku.

Reagovat
CR7RONALDO

*vyše 50%

Reagovat
messi80

Tak po prvé nie som odborník na sorosov život ale z toho co viem spravil pre svet teda ďaleko viac dobrého ako takítojedinci ako si ty. Po ďalšie ja síce som liberál ale rešpektujem konzervatívne názory. O tom sa dá normálne baviť ale ty to uvádza ako dôvod odchodu do USA a ja hovorím ze je tam v mnohých štátoch legálna tráva a takisto homosexuálne manželstva.. To u nás nebude tak minimálne 100 rokov. Stačilo by aspoň napr. Registrované partnerstva a dekriminalizacia ako je to napr. V ČR lenže na to sme moc bigotny národ.

Reagovat
CR7RONALDO

Kto vie koľko ja toho ešte pre svet spravím A keby sa do vlády dostane PS, tak to máme aj tu. A ako hovorím, Amerika je momentálne absolútne rozdelená. Kebyže chcem, tak idem bývať do Alabamy, ktorá je úplne konzervatívna a dokonca minulý rok tam schválili zákaz potratov, ale ešte to musí schváliť tuším najvyšší súd. A inak áno, tá nová zvolená najvyššia sudkyňa má rovnaké názory ako ja.

Reagovat
messi80

Ja som ps volil a škoda ze tam nie sú, určite lepšie ako trnavský populista

Reagovat
messi80

Inak podla týchto tvojich reakcií sa presťahuje do poľská tam budeš šťastní.. Ja fakt nechápem ako teba ovplyvní koľko percent chodí do kostola a podobne bludy... Véd tebe to nikdo nezakazuje nie.? Stačí napísať chcem ísť žiť žmdo Ameriky lebo ma to láka a nie podobne bludy

Reagovat
CR7RONALDO

Súhlasím, že Poľsko je asi najlepšia krajina v Európe pre mňa. Lenže aj tam návštevnosť kostola klesá viac ako v Amerike a problém je, že tiež sú v EÚ. Rýchlo by mali vystúpiť, lebo to dopadne zle aj s nimi. A inak Matoviča som volil, ale zatiaľ ma dosť sklamal. Ale u nás fakt nie je koho voliť. Ak sa náhodou niekedy nedostanem do tej Ameriky, tak si možno založím stranu ja

Reagovat
messi80

Dúfam že nezalozis...podobnych strašiakov mame v parlamente mraky.

Reagovat
messi80

Neuveriteľné ako sa môžu ľudia starať do toho co robia druhí... Ja napr. Trávu fajčím a absolútne nepotrebujem aby bola legálna aj keď by to podľa mňa nikomu neuškodilo, lebo fajčí sa tak ci tak.. Stačilo by keby nedostávali hulici viac rokov ako vrahovia.

Reagovat
CR7RONALDO

A presne toto je tá mentalita o ktorej hovorím. V USA ťa ľudia stále presviedčajú buď takýto, rob toto, toto nerob a stále dookola. U nás keď niekoho presviedčaš o niečom, tak ti povedia staraj sa o seba. Proste my si zvykneme len užívať život, nerobiť si žiadne starosti atď. Zato v Amerike je to naopak.

Reagovat
alcantara

Ty si fakt strateny? Presviedcas? Nie, nepresviedcas, tymi pomylenymi nazormi pretavenymi do zakonov im diktujes, ako maju zit. Kludne si hlasaj co chces, ale neziadaj to od ostatnych.

Reagovat
CR7RONALDO

Všetci ste rovnaký ako moji rodičia Ale v poriadku, táto diskusia je už moc dlhá, určite som toto neplánoval.

Reagovat
Gazdo

Nechaj ho, nema to cenu

Reagovat
messi80

Ešte by ma fakt zaujímalo ako si prišiel. Na to co v USA robia.. Sak určite sa tam nájdu takí ľudia ale nájdu sa aj u nás ako napr. Chromik... Osobne si inak myslím ze sa v USA žije lepšie aj preto ze to je ďaleko liberálnej sila krajina ako. My... Ale majú tam aj svoje negatíva.. Len ma zaujíma ako si môžeš takto Generalizivat napr. Ľudí z Ameriky a tvrdiť mi zo Slovenska co tam a ako robia.. Ja som tam strávil tri mesiace a páčilo sa mi tam, ale teda to o com píšeš som tam teda nezažil..

Reagovat
CR7RONALDO

Niekedy napr. na Youtube pod úplne náhodné videá píšu nejaká Američania rôzne verše z Biblie, alebo, že sa máme obrátiť k Ježišovi, atď. ďalej aj na FB som v mnohých Amerikých kresťanských skupinách, ďalej si môžeš pozrieť rôzne kresťanské fóra ako napr. : https://forums.catholic.com/ https://www.christianforums.com/ Potom videá na youtube ako napr. https://www.youtube.com/watch?v=FYgc_dIuhYo aj pod Trumpove videá sú samé kresťanské komentáre, aj teraz sa v Nevade pred volebnou miestnosťou Trumpovi voliči modlia, aby vyhral, na pochode za život býva 800 tisíc ľudí, a je toho ešte veľa.

Reagovat
r3

Reagovat
alcantara

Tvl, ked je kazdy 19r. taky dement, tak zbohom Slovensko, ajked niezeby to teraz bola vyhra.

Reagovat
CR7RONALDO

Spomedzi tých, čo poznám, som takýto jediný, avšak v Amerike je takýchto ľudí viac. A demenciu mi nikdy nediagnostifikovali.

Reagovat
alcantara

Ked jediny, tak je to fajn, ale skor tomu neverim.

Reagovat
CR7RONALDO

Keby ich tu bolo takýchto veľa, tak by som tu bol asi spokojný.

Reagovat
smazaný uživatel

Mormoni

Reagovat
Anacron

A to že si 66% Američanů myslí, že jim ke smysluplnému životu stačí bible, bereš jako pozitivum? Jinak svoboda slova u nich už v podstatě neexistuje. Pokud nechceš být vyvrhel. Známá je profesorka na UCLA a i před kolegy se bojí mluvit otevřeně, protože na ní pak hned každý kouká přes prsty, zaškatulkuje si jí a konec. Všichni se na sebe akorát tupě usmívají a hážou naučený bezvýznamný na oko milý fráze. To je další věc co mě osobně by šíleně vytáčela.

Reagovat
CR7RONALDO

Pre mňa to je veľké pozitívum. A to usmievanie je pre mňa osobne ďalšie plus. Celkovo, že sa proste môžeš porozprávať a je to absolútne normálne, u nás je to skoro drzé a každému vadí, že ho otravuješ. A čo sa týka tej slobody slova, tak tu vláda keď niečo na ňu povieš alebo uverejníš na internete dáva hneď skoro na políciu. V USA je "miilión" konšpiračných teórií a nič proti nim nespravia. Tam dokonca môžeš byť otvoreným nacistom, môžeš mať nacistické vlajky, mávať s nimi po ulici a nič sa ti nestane. Ja samozrejme nacizmus absolútne neschvalujem, ale niečo to značí.

Reagovat
Anacron

To že se tam dějí takové věci je spíš důkaz o jejich demenci než svobodě slova. A pokud nechceš žít v té nejspodnější kategorii lidí (kteří to mají na háku), tak platí to co jsem psal. Ale tobě jde očividně především o to náboženství takže je to asi jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Nejsem teda žádný jeho fanatický fanoušek a jako téměř každý neameričan to vidím jenom zvenku a zprostředkovaně, ale kdybych měl volit mezi Trumpem a Bidenem (nebo Clintonovou), tak za mě není o čem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
valloire

Bidena?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda ono skôr kandiduje Harrisova Biden je tam len do počtu

Reagovat
valloire

Tak s tím se počítalo a tak to demokrati mysleli...Až to vezme Kamala, budou se dít věci. Oni si to amíci musí prožít jako my, ale tam pak poteče krev.

Reagovat
smazaný uživatel

musí sa nájsť nejaka bomba na Demokratov lebo s hlasmi v koši alebo na poli veľmi Trump na súde nepochodí

Reagovat
valloire

najde nenajde, to si už vzít nenechaj

Reagovat
smazaný uživatel

když nebudou mít senát, tak se žádná woke party konat nebude, na to nezapomínat

Reagovat
valloire

Reagovat
Gazdo

No ja som z Chongovho prispevku pochopil ze by volil Trumpa ci?

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

mam tam hele....

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

prestaň s týmito "fašistickými" maniermi

Reagovat
valloire

Zde.

Reagovat
smazaný uživatel

Chcelo by to vyhrať

Reagovat
blaugrana

dnes to vidim na 1:2 a koniec Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

a kto na jeho miesto?

Reagovat
blaugrana

Pochettino.

Reagovat
smazaný uživatel

vlhký sen

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard a Casemiro pozitivni na covid...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ona je repre pauza. Tak to nakonec neni tak spatny.

Reagovat
alcantara

Messi lavicka.

Reagovat
LAM

Alba,Lenglet,Pique,Roberto-De jong,Sergio-Fati,Pedri,Dembele-Griezmann

Jako určitě ho měl šetřit v LM kde by jsme to měli zvládnout bez něho a o moc nešlo.V lize tolik ztrát a on ho nechá na další zápas zrovna odpočívat.Tohle smrdí další ztrátou.

Reagovat
Mercury

Koeman a jeho sestavy jsou zatim naprosta tragedie.

Reagovat
LAM

Né zas tak pořád.Problém je,že tu chybí kvalitní hráč k De Jongovi a hroťák.Ale Koeman chtěl v létě hroťáka,záložníka a stopera a nedostal nic

Doufám že mmimo Messiho kterej půjde nahoru asi ve druhym poločase dostane nějaký minuty taky Puig a Trincao.

Reagovat
Mercury

Puiga evidentne odepsal coz mu proste neodpustim. Klidne se o ty minuty mohl delit s Pedrim a tragickym Busem.

Reagovat
LAM

Tak na tý pozici hraje Coutinho,teď Pedri a zkouší tam Messiho.Moc lidí před nim.

Reagovat
2miguel1

Messi na lavicke zle je,

Messi hra, zle je, preco ho nesetri

Clovek vam nevyhovie

Reagovat
Dr. Admess

Ale hovno.

Messi měl odpočívat v LM a tečka.

Reagovat
Kokesh

Po takových výkonech se nedivím.

Reagovat
Greny

On ho setři před repre pauzou?

Reagovat
dextroza_m

Má něco s kotníkem jsem někde četl.

Reagovat
Greny

ok dik

Reagovat
REPLIKATOR

zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Messi lavka, takze Koeman jak dlouho? Do konce podzimu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Dr. Admess

?

Však nic nového, když se vede a je to nedůležitej zápas.

Reagovat
Dr. Admess

Griezz again.

Reagovat
dextroza_m

to je fakt nemehlo... už neví, jak by mu nahráli na gól a on pokaždé selže...

Reagovat
Dr. Admess

Asi tak.

A já nechápu, proč furt hraje. Demence prostě.

Reagovat
dextroza_m

Raději bych tam dal Dána, který se nebojí jít si pro ránu..

Reagovat
Dr. Admess

Taktak. Nebo klidně i Fati na hrot a Trincao na plac. Prostě Griezz by u mě byl poslední možnost na rotaci s Dánem, jak říkáš.

Reagovat
dextroza_m

Ten Griezzman je fakt piča?

Reagovat
dextroza_m

Busq málem první střelec..

Reagovat
dextroza_m

Ti dva kuci vopálení v útoku, ani ten stream mi je nestíhá vykreslovat...

Reagovat
REPLIKATOR

Griezmann stačilo trefit bránu, golman se tam vůbec nenatáhl

Reagovat
smazaný uživatel

trefí Griez někd ytu bránu kurva? Ale i tak zatím hraje nejlepší zápas tak za půl roku.

Reagovat
dextroza_m

Čekám, že leda vlastní

Reagovat
dextroza_m

Možná by to chtělo rotaci Leo - Tonda, když hraje jeden, nehraje druhý. Ale častěji rotovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bus je nový Raketa

Reagovat
sylarko

dakto link na stream?

Reagovat
Dr. Admess

Dembele letos dobré pumelice.

Reagovat
dextroza_m

od 3 nahoru

Reagovat
Murena

Dembs

Reagovat
dextroza_m

to nechceš dostat na nos

Reagovat
dextroza_m

Dembeléééé

Reagovat
smazaný uživatel

DEMBÉLÉÉÉÉÉÉ KRÁSA

Reagovat
dextroza_m

ty zasekávačky má úplně top, snad se ho nebudou snažit prodat.

Reagovat
dextroza_m

Aby VAR nerozhodl, že to byla moc velká rána a neuzná to..

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann první asistence v lize 2020

Reagovat
REPLIKATOR

přepište dějiny

Reagovat
REPLIKATOR

Dembele Obránce mu pěkně skočil na špek

Reagovat
dextroza_m

Vole, ten je jak reklama na hlad, nemáš špek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Pedri fatnasticky...ale mistr G...

Reagovat
dextroza_m

Už mohl mít hattrick

Reagovat
blaugrana

id uz fopice Tono

Reagovat
REPLIKATOR

Griezmann zase Ten už má blok v hlavě.

Reagovat
REPLIKATOR

Joaquin zadýchanej, jako kdyby měl 40. Oh wait

Reagovat
dextroza_m

ty vole, jestli ho to hovado zranilo..

Reagovat
dextroza_m

Dá to Toncek? :D

Reagovat
Greny

Griez

Reagovat
Dr. Admess

Griezz

To je fakt horší komedie jak byl Coutinho. A to jsem si myslel, že nic nepřekoná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kincl

To je dobrej impotent :D normálně průměrák se z něj stal

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Jordi Alba

To je hroznej píčus.

Reagovat
blaugrana

ten je uplne v pi....

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

je mi ho normalne luto, takto v prdeli snad ziadny hrač od Torresa

Reagovat
smazaný uživatel

nebol

Reagovat
Gazdo

Mne ho teda luto nie je ale je mi luto mna ked na to musim pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

tak mna Barcelona nezaujima, Grieza som mal stale rad a je mi luto, ze si isiel znicit karieru do tohto klubu

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

to snad už dělá schválně ne? Mohl a měl mít už 4 góly jak nic. Jestli kvůli němu dnes nevyhrajeme...

Reagovat
smazaný uživatel

typico

Reagovat
dextroza_m

Proč to jde kopat hráč, co je v prdeli?? Jako chtěli mu pomoct?

Reagovat
Diego2

do hrobu ale

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kokesh

Cris takhle nechal kopat trápícího se Karima. Ten ale dal...

Reagovat
Switchback

Neuvěřitelný příběh

Reagovat
Gazdo

No nic ale Griez sa musi predat alebo poslat minimalne na hostovanie lebo to uz ani nie je vtipne

Reagovat
dextroza_m

Kromě nás se všichni velmi baví

Reagovat
Kokesh

My ne. Máme ještě horšího Hazarda.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

toto je zápas ktorý Griezmannovy zavraždi sebavedomie

Reagovat
Rybinho85

Griezze je mi už normálně líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Luisovo pálení šancí je proti tomuto úplné hovno. Dnes by z těch situací dal minimálně dva góly i Michal Škoda tyvole.

Reagovat
dextroza_m

Ale Luis u toho ještě uměl vypadat jak naprosté kopyto..

Reagovat
Jordi Alba

Ale ty góly by stejně dal.

Reagovat
dextroza_m

Hmm ne. Taky uměl neproměnit i nemožné.

Reagovat
Kincl

A Griez nepromění ani možné :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
LAM

Je to čů.ák.Nic jinýho se říct nedá.

O poločse bych tam dal Messiho a Puiga za Griezmanna a Pedriho.

Reagovat
Rattlesnake

braiwurst se rozcvičuje

Reagovat
Gazdo

Ale nech si Deschamps hovori co chce toto nie je tym ze mu Messi zabera poziciu on sa regulerne z toho prestupu k nam posral

Reagovat
blaugrana

toto je problem, ked stijis taku palku....ta tarcha, ktora na tebe je skrz cenovku taka, ze aj ked si svetovy hrac, tak ta to odstreli

Reagovat
dextroza_m

Není to rekord? Dembelé se tak měsíc nezranil..

Reagovat
dextroza_m

ale rohy kope jak šulek.. na zadní, kde není jediný náš

Reagovat
REPLIKATOR

zápas ještě neskončil

Reagovat
dextroza_m

Ale Griezz jako ten tvořivý není vůbec špatný

Reagovat
Rattlesnake

jedno áčko v roce 2020...

Reagovat
ttopi

Doteď tvořivýho nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo jasné...místo 4:1 je to 1:1.

Reagovat
Dr. Admess

Místo 3:0 a pohody je to 1:1.

Krásná práce, Griezz.

Reagovat
Greny

Presne melo byt už rozhodnuto.. Beztak zas ztratí body

Reagovat
blaugrana

klasika...

Reagovat
alcantara

Griezmann nech cez polcas ukonci karieru.

Reagovat
smazaný uživatel

A Lenglet znovu divák

Reagovat
REPLIKATOR

Nedáš dostaneš...

Reagovat
Majk91

Tá obrana je fakt niečo neskutočné.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes docela pěkný svižný fotbal, mohli jsme vést o x gólů. Bohužel Griezmann je naprosto neuvěřitelný. A Lenglet už by se měl taky vzpamatovat, ten je poslední dobou jak solný sloup.

Reagovat
Gazdo

Lenglet je katastrofa tuto sezonu nechapem preco sa kritizuje len Pique ked ma k sebe aj solidneho trageda na kritizovanie

Reagovat
LAM

Letos jsme jasný.Tohle vypadá na celoroční smolný zápasy už od začátku sezony

Hlavně nechci slyšet kritiku na Koemana.Pod nim máme určitě nejvíc šancí za poslední roky ,ale co má dělat když nemá střelce,jen psychicky labilního Griezmanna a Messiho z formy?Není normální co každej zápas nedáme a co nám tam vždy padne

Reagovat
Cizinkx

Jj a proto na běhavý Betis pošle na krok líného Roberta na pravého beka, kde za něj musí bránit pomalu i Dembelé a do zálohy dá Buse který je od začátku Vaší sezony neskutečně mimo. Ale nechci slyšet kritiku :D. Očividně Roberta by neposadil asi ani Alves nebo Maicon v nejlepších letech :D. Prostě nechápu co on na té pravé straně dělá. Do předu vymyslí za sezonu tak jednu přihrávku, a dozadu nestíhá lautr nic . Už jen jeho místo na hřišti snižuje lvl obrany tak o 50% dolu. Všechno ze strany betisu jde po pravé straně. DIVNE.

Reagovat
LAM

Dneska ale v ofenzívě hrajeme 3-5-2 kdy se dopředu vysouvá Alba a Sergi zůstává v zadu.Hlavní průser je průchozí střed hřiště

Reagovat
Ed_Hazard

Hm, Barca sa proste zmenila. Casy kedy prehravala pocas zapasu o 1 alebo 2 goly a proste som bol presvedceny, ze minimalne odidu s remizou vystriedali casy, kedy som presvedceny ze su schopni inkasovat praktickt hocikedy a z hocicoho

Reagovat
LAM

Obrana dělá velký kiksy,ale Betis nám v posledních dvouch domácích zápasech dal 6 golů....

Rozdíl je v útoku.Dneska jsme už mohli v klidu dohrávat

Reagovat
Ed_Hazard

Aj Betis mal velmi slusne sance. Hej obrana je des, ale aj celkove branenie ako tymu je tiez zle.

Reagovat
2miguel1

Musime uz konecne zacat premienat sance, toto malo byt 3 goly za polcas. Hra ako tka pod Koemanom je dobra

Reagovat
celeb

Roberto, Pique, Lenglet ako namalovani. Ten 1. jednoducho nevie zabranit centru - nikdy to nevedel, akurat nie vzdy z toho padne gol. Ten 2. zbytocne vybieha dopredu a straca loptu, Lenglet mozno mohol stihnut zareagovat.

Aspon Dest vie na com je, ze tak ako Semedo bude trpiet a bude uprednostnovany 4. kapitan, odchovanec najodchovanejsi a hrdina odvety s PSG, Ser Roberto, bez ohladu na to, aky vykon poda a ako by potreboval konstatne hravat.

Reagovat
CHONG

Vzhledem k těm šaškárnám okolo přestupu a attention whore videím, tohle fakt Griezmannovi nejde nepřát.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
LAM

Já spíš nechápu proč ho někdo cpal na penaltu.Vždyť to bylo jasný.Ne něho když se teď podíváš,tak uvidíš vyděšenou malou holčičku

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gazdo

Akoze ja mu to prajem nech je taky tragicky len by nemusel zrovna kazdy zaps v Barcelone. Ale napr v PSG to by som si uzik

Reagovat
garruklol

Reagovat
Dr. Admess

Griezz tam zůstal a Fati dolů???!!!

Bože.

Reagovat
dextroza_m

Pique při tom golu taková holubička

Reagovat
REPLIKATOR

Fati zraněný?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Směrem dopředu se mi to líbí, spousta pohybu a dobrých kombinací, ale naprosto tragická obrana v čele s Busqutsem, který někde ztratil nohy, je na takový úrovni neomluvitelná. Proti nám si vypracuje tutovky každý tým, který dokáže přelézt polovinu. Což teda není problém, když ani nedokážeme držet míč a kontrolovat hru. Griezmann s těmi šancemi nakládá tak, že i Messi bez formy by měl minimálně dva góly.

Reagovat
dextroza_m

On fakt nedal dolů Toníka?

Reagovat
celeb

S Griezmannom sa robi presne to, co pred 2 rokmi s Coutinhom, obrovske davky minut, non-stop v zaklade s mizernymi vysledkami. Keby ho poslali na 2 tyzdne na dovolenku niekde k moru, tak by spravili lepsie.

Reagovat
alcantara

WTF

Reagovat
dextroza_m

Bál jsem se, že to zas nedá...

Reagovat
smazaný uživatel

DO PRÁZNNÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
Dr. Admess

Messi neskutečná genialita.

Reagovat
Switchback

Griiiiiiiiiiiiiez

Reagovat
dextroza_m

Messi

Reagovat
Rattlesnake

zas musel přijít šéf

Reagovat
CHONG

Komu v tom zápase vlastně fandíš?

Reagovat
Rattlesnake

leovi.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Messi

Reagovat
REPLIKATOR

Griezmann nechytatelně

Reagovat
dextroza_m

Dle mého názoru to měl déle potáhnout a jít blíže k bráně, raději..

Reagovat
kaja900

taky tam museli dát Messiho zas škoda že to Griez trefil hezky to Messi pustil

Reagovat
Dr. Admess

De Jong má celkem dobrý přehled o nábězích, ale balon nedal dobrej za obranu snad nikdy. To je strašná škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta

Reagovat
dextroza_m

Na Suaréze proti afričanům

Reagovat
smazaný uživatel

co tam řeší vole, jasně zvětšil rukou objem těla

Reagovat
kaja900

červená a ještě k tomu penalta jo ?

Reagovat
dextroza_m

Není snad o čem, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos proti Bosussii

Reagovat
smazaný uživatel

no proto

Reagovat
Al Capone

Za tohle penalta? Kde si tu ruku kurva mel strcit? Dement...

Reagovat
dextroza_m

Vám už z toho fakt hrabe Madridisti?

Reagovat
Al Capone

Tak mi řekni kde ji měl mít? Měl ji u těla? Měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Si slepý? Vystrčil loket proti míči, jasné zabránění gólu rukou.

Reagovat
dextroza_m

Vole rozšířil tělo, to byl jasný gol, prostě tohle je jasná rudá a penalta.

Reagovat
Al Capone

Ale prd. Pak neco rikejte ze Realu se pripiskava...

Reagovat
smazaný uživatel

Zoufalství

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Gazdo

Tak u tela ju mal to nepopieram ale z mojho pohladu urobil pohyb smerom k lopte

Reagovat
patas92

Reagovat
Switchback

to je síla tohle

Reagovat
kaja900

to jsem si řikal taky.. kam ji asi měl dát ale penalta asi jo.. ale červenou mu dávat nemusel..

Reagovat
Gazdo

On mu mozno dal len druhu zltu ci?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
alcantara

Ty si zaspal dobu? Ved teraz sa piskaju uz prakticky vsetky ruky vo vapne( Ze by som s tym suhlasil, sa povedat neda.) V tomto kontexte penalta jasna.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
CHONG

Pessi

Reagovat
dextroza_m

To bylo ták vtipné, za břicho se popadám, nice!

Reagovat
kaja900

podobně vtipné jako Penaldo

Reagovat
CHONG

Vlastní polívka nešmakuje?

Reagovat
Al Capone

ono ani není možný, že se tu takhle ztrapňují. Však to není tak dlouho co takhle Crise nazývali.

Reagovat
patas92

Ty si tady doslova před desíti minutama napsal úplnou píčovinu, ale budeš říkat něco o ztrapňování. Okej

Reagovat
Al Capone

Ticho když dospělý diskutují

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
dextroza_m

Jako maly kluk...

Reagovat
Salfovic

Pessi

Reagovat
kaja900

Messi ten může bejt rád za ty penalty tuhle sezonu

Reagovat
dextroza_m

Někdo za pencle, někdo za VAR

Reagovat
smazaný uživatel

a je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Riqui na plac!

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Al Capone

Ale prdel jak se cules vraci kecy o penadolvi

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, Messi kvůli penaltám nemusí skákat do bazénu.

Reagovat
dextroza_m

Máme teď nové vtipy... ReVAR Madrid

Reagovat
CHONG

To bylo ták vtipné, za břicho se popadám, nice!

Reagovat
Dr. Admess

Sto a jedna. Ale ok.

Reagovat
Al Capone

To je fakt, Ronaldo mel goly i bez penalt

Reagovat
dextroza_m

My mu spíš říkali skákaldo...

Reagovat
Dr. Admess

Ok.

Reagovat
alcantara

Stale lepsie, ako tvrdenie Tebe podobnych, ze Messi nevie kopat penalty

Reagovat
valloire

karma

Reagovat
REPLIKATOR

Pessssiiiiiiii. Golman bez šance

Reagovat
Anacron

Výsměch cules za penalty dostává nový rozměr.

Reagovat
Dr. Admess

Messi.

Přišel, viděl, zvítězil.

Reagovat
smazaný uživatel

goat

Reagovat
kaja900

do italský sekce chodíš psát Penaldo, ale když Messi davá od začátku sezony goly jen z penalt tak to je goat kolik ti je

Reagovat
smazaný uživatel

GOAT, VY MRDKY

Reagovat
smazaný uživatel

Bus hraje otřesně

Reagovat
celeb

Busq dnes absolutne, totalne mimo. Nedari sa mu nic, lopty ho neposluchaju, nahravky idu do ofsajdu, alebo nepresne. Smerom dozadu takisto uplne zle.

Az to cloveka boli, ked ho vidi takto na dne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď měl během pár minut dvě pěkné příhry za obranu, zase nepřehánějme.

Reagovat
smazaný uživatel

kazí naprosto triviální přihrávky, co jiného od něho teda chtět? do obrany je to otřesné už delší dobu, tam nejde už ani nic čekat...

Reagovat
celeb

ano mal, pekne nasiel Trincaa - ale co to meni na tom, ze hra velmi zle?

Reagovat
smazaný uživatel

zas Lenglet...ten je tak stokrát horší než Bus

Reagovat
messi80

Niektorí tu ako. Keby ten futbal nepozerali. Áno griezmann ovi sa v zakončení extrémne nedarí ale herne je dnes vynikajúci.

Reagovat
celeb

tak herne a ochotou bojovat bol vzdy nadpriemerny, akurat v zakonceni vzdy zazmetkuje. Dnes trafil prazdu branu potom, ako mu Messi ten gol dal na zlatom podnose.

Ale bol tam kde mal byt, takze aj tak super. Ci mu to pomoze sa uvidi, ked sa dostane do dalsich zakonceni, kedy medzi nim a brankou bude aj brankar.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jo...ale po velmi dlouhé době byl ve hře opravdu cítit. Bohužel, když nedáš čtyři jasné góly, tak je samozřejmé, že to převáží pozitiva.

Reagovat
Gazdo

Ale dnes Pedri trosku mimo. Klude tam mohol toho Puiga poslat

Reagovat
misinho7

Cules nechutí vlastná medicina. Pritom Ronaldo taku seriu golov z penált ani nemal. Toto je uz naozaj smiesne.

Reagovat
celeb

tak sa smej, je to zdrave.

Snad sa postupne zacneme usmievat aj my, najlepsie ak by sme cez penalty takto predbehli Real v poslednych zapasoch sezony

Reagovat
dextroza_m

Ze se porad potrebujete hadat..

Reagovat
smazaný uživatel

Lengleta by předběhl snad i Zeman omfg

Reagovat
Murena

Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

BŮH

Reagovat
Rattlesnake

roborto

Reagovat
celeb

Lol, teraz uz aj Alba vybuchol, ked mu Roberto ako 2. bek prihral loptu dozadu, a alibisticky sa schoval za protihracov dopredu a Alba musel nahrat MAtSovi.

BTW asi ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto vodí hejtry joga bonitou

Reagovat
celeb

jojo, oba goly Betisu sli cez neho, na 1 nas prihral, ked uz bolo o vsetkom rozhodnute - world class!

Presne takychto hracov potrebujeme do LM, na Anfielde krasne ukazal, ako sa da odignorovat aj roh z kt. padne rozhodujuci gol.

Celkovo si tam Alexandra Arnolda mazal na chleba spolu s Robertsonom asi tak ako zalohu Bayernu o rok neskor.

Ono nie je umenie vyhrat LM s top hracmi, ale s Robertom ci Busquetsom, TO JE UMENIE!

Reagovat
smazaný uživatel

Góly šly hlavně přes Lengleta.

Reagovat
celeb

Pri prvom nemal Lenglet ani sancu zasiahnut, lebo mu to prihral jeho spoluhrac pred Piquem.

BTW ten Pique, ktory celu tu blamaz zalozil svojim vybehnutim a naslednym stratenim lopty.

To, ze vsetky centre cez postihnuteho slimaka Roberta pravidelne letia do sestnastky si su uz asi natolko zvykol, ze sa ti to uz ani nezda nezvycajne.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba góly zavinila hlavně Lengletova pomalost a slabá reakce. Při prvním zasáhnout mohl, byl blízko, teč nebyla tak výrazná, ale než se otočil a vzpamatoval, bylo pozdě. Při druhém gólu se nechal předběhnout jak důchodce a ani pořádně nezabral, aby se aspoň pokusil hráče doběhnout. Svádět všechno na Roberta jenom proto, že šel útok z jeho strany, je nesmysl, oba dva góly byly především individuální nedostatky Lengleta.

Reagovat
sylarko

klokanet: nebyt roberta, tak lenglet nic riesit nemusel... viac ktomu nemusim dodat

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Trincaa skade vyhrabali :DDDDDD to už aj Drevaci VInicius Rodrygo hrajú oproti nemu ako Bohovia.... Messi gól z Hry?????? svet sa zbláznil

Reagovat
smazaný uživatel

Trincao je zatím docela divnej. Měl údajně hrát jako Kaká a místo toho je zatím jenom splašený jak pes.

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto vodí hejtry podruhé

Reagovat
Rattlesnake

tzv. na Raketu - proti deseti za rozhodnutého stavu deset minut před koncem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně. 3:2 není rozhodnutý stav.

Reagovat
Rattlesnake

proti deseti věru ano....

Reagovat
Rattlesnake

je...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi nevíš, že proti deseti velice často hrajeme hůř, než proti 11. Viz. Alavés.

Reagovat
Rattlesnake

alaves nepotřeboval vstřelit branku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc - tohle přece chceme, hrát i při "rozhodnutém" stavu, ne? A najednou to zmiňuješ jako něco, co by mělo dehonestovat Robertovy dvě opravdu pěkné asistence. Naopak bys ho měl pochválit, že i přes "rozhodnutý" stav myslel i na přidávání dalších gólů. Už si vyberte, co chcete kluci.

Reagovat
Rattlesnake

jenomže to je právě ono - on takhle nikdy nehraje, když je to zapotřebí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já prostě nejsem hejtr za každou cenu. Jeho nahrávky na góly se mi líbily, tak nevím, proč bych je měl snižovat. Na Griezmanna už sem byl taky skoro alergický, protože podle mě byl dosud i ve hře a kombinaci trapný (i když mnozí tvrdili opak a chválili ho za hru, přestože na hřišti jakoby nebyl), ale dokážu uznat, že i přes dnešní šílené pálení šancí byl ve hře konečně kvalitní a rozehrával ze středu akce hezky.

Reagovat
patas92

Neříkám, že je to od něj nějaká mega hitparáda, ale přijde mi letos mnohem lepší, než na druhé straně Alba.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem je vlastně Alba dobrej? Lempl jeden!

Reagovat
celeb

Nahral Griezmannovy na gol, ked to bolo vyrovnane, cize samozrejme ovela menej dolezitejsie, nez Robertova asistencia na 5:2.

To, ze oba goly Betisu sli cez Roberta tiez nebudeme ako nejaki puntickari hodnotit, ci kto z nich sa ako vracal do zadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Za projekci.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Celá defenziva je esence neskutečný pomalosti, jak rychlostní, tak i rychlostí reakce na jednotlivý situace. To je strašný průser a není z toho cesty ven. Roberto, Piqué, Lenglet i Busquets jsou neuvěřitelně pomalí, Alba zatím úplně neztratil rychlost, oproti tomu je ale hloupý a slabý v soubojích.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcu len ťažko niekto zastaví...

Reagovat
smazaný uživatel

nevim no, griezovi se to celkem daří

Reagovat
smazaný uživatel

zapomněl jsem zmínit že nejlepší liga světa dvanáctý celek tabulky si povodil tým z pohárových příček

Reagovat
valloire

Leo dal gol ze hry.

Reagovat
bayern987

GOOOOL HERNANDEZ LEWA

Reagovat
bayern987

Hmm vedle

Reagovat
smazaný uživatel

ten Coman je riadne delo

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm ja tiež

Reagovat
Gazdo

Bayern

Reagovat
Gazdo

Ja som sa chcel tiez pomylit

Reagovat
smazaný uživatel

Felix se začíná rozehrávat

Reagovat
mickey mouse

Ponorky 11 španělů v základu, hezky

Reagovat
CHONG

Plus Španěl na lavičce, nádhera

Reagovat
el Principito

plus vítězství proti Getafe, paráda

Reagovat
CHONG

Byli lepší, no

Reagovat
el Principito

neviděl jsem ani vteřinu, ale každá prohra Getafe potěší horší paklub sis vybrat nemohl, sorry

Reagovat
CHONG

Můžu ti říct to samé

Reagovat
el Principito

jenže ty máš ty pakluby z Madridu rovnou 2

Reagovat
CHONG

A ten tvůj vydá za tři

Reagovat
Tommy$

Sociedead hraje už dlouhodobě takhle dobrej fotbal?

Reagovat
Phillipinho

Minulou sezonu uz hrali skvele, ale pak je pribrzdila korona. Letos je to jeste lepsi, protoze Silva hraje jeste lip nez Odegaard. Skvelej tym s 11 hraci s akademie v kadru

Reagovat
Tommy$

Díky

Reagovat
Tommy$

*

Reagovat
zasranej malíř

Courtois - Lucas- Varane - Ramos - Marcelo - Valverde - Modrič - Isco - Vini - Benzema - Asensio

Reagovat
misinho7

des ten Isco a Marcelo

Reagovat
zasranej malíř

No hlavně z Marcela mám obavu

Reagovat
CHONG

Isco mě moc netrápí, ale ten pohled na kraje obrany (když Regui a Hakimi běhají jinde) je fakt smutný

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
CHONG

Real, Geta, Rayo, Plzeň, Real - kvalitně strávená neděle

Reagovat
misinho7

heh Karim zavesil

Reagovat
zasranej malíř

Hezky Karim

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta se nemela opakovat, kdyz tam vbehl hrac kopajiciho tymu.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Ed_Hazard

Nie nemala. A nebol tam ani ziaden hrac Realu.

Reagovat
Jackmaker1989

Nechápem podľa akých pravidiel sa toto opakovalo. Hlavne tam obrana to mala odjebať a nebolo o čom.

Reagovat
CHONG

Byl tam i hráč Realu, těsně, ale byl.

Reagovat
ttopi

To by byla paradoxní situace ne? Valencie dá gól, ale jelikož penalta proměněna nebyla, opakuje se pro vniknutí hráče Realu do vápna

Reagovat
Firkraag

Doprdele WTF, jak to mohl nechat opakovat ?

Reagovat
Jackmaker1989

Ale by zaslúžil facku za tu penaltu, tí obrancovia, jak ho môžu nechať tak dorážať? Pekne sa na to vyjebali.

Na tikete mám 1x

Reagovat
misinho7

To je uz taka klasika. Hraje Isco a hlavne Marcelo a my stratime body....ja nechapem ze ci to ZZ nevidi ale Marcelo uz na to absolutne nema.

Reagovat
Fairplay

Valencia ani netuší, jak se dostala do vedení

Reagovat
kaja900

to vážně uznali gól když byl předtím faul na Asensia ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdemu golu predchadza potencionalne neuznany faul. Na platnost golu to nema vplyv. Tam sa skuma iba platnost golu.

Reagovat
Jackmaker1989

Btw. to by bolo plaču keby sa toto stane Barcelone...Za mňa penalta fajn, aspoň potrestali tých obrancov za to, ako sa na to vysrali pri dobiehaní.

Reagovat
misinho7

no u nas sa asi nebude rozputavat taka vojna ...a chodit za rozhodcovou rodinou

Reagovat
Jackmaker1989

úprimne som prekvapený, že tak málo protestovali

Reagovat
Ed_Hazard

Lol Valencia ani netus jak sa dostali do vedenia

Reagovat
Mateo16

To je bozi dar Varane a Lucas

Reagovat
misinho7

Taka klasika.."nejde o nic" tak sa podme prechadzat. Marcelo, Isco, Lucas, Varane...

Reagovat
zasranej malíř

Jak málo stačí aby soupeř otočil výsledek vždyť ti ani neví jak se dostali do vedení

Reagovat
misinho7

Tento rok by to naozaj mohli dat Atleti alebo dokonca aj niekto dalsi

Reagovat
Ed_Hazard

V druhom polcase zabereme a otocime 2:4.

Reagovat
Jackmaker1989

Kto dá tie goly? ok Ramos a?

Reagovat
Ed_Hazard

Asensio a Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

OMG tak jak zarezal tento polčas Rozhodca Real to už som roki nevidel ..

Reagovat
CHONG

Reagovat
zasranej malíř

Podle mě všechno bylo rozhodnuto správně

Reagovat
kaja900

ta první penalta smolná, ale bohužel byla ten druhej gól nechápu no.. že se nekoukl na ten faul na Asensia

Reagovat
smazaný uživatel

ide oto že sa opakovať nemala ... a gol uznaný byt nemal keďže hrať valencie vbehol skôr do vapna a skóroval

Reagovat
Al Capone

Bohužel góly platí správně.

Reagovat
Israha

Z pohledu VAR ano, ale před gólem na 2:1 se mělo přerušovat za držení Asensia Čeryševem. To je chyba sudích na hřišti.

Reagovat
kaja900

Reagovat
Ed_Hazard

Kto tam vbehol od nas pri penalte? Ja som nikoho nevidel a to sa to opakovalo ale 6 krat

Reagovat
Jackmaker1989

Tu penu dal opakovať akože kvôli Fedemu?

Reagovat
janinho

co spravil fede??? ja som tam videl vbehnut skor len toho hraca co dorazal odrazenu loptu. nema niekto foto alebo video? fede vbehol tiez skor????

Reagovat
Jackmaker1989

Neviem či je to ono, ale ak tak mal naklonené telo smerom do 16tky čo sa akože berie za časť tela ktorou vie ovplyvniť hru. Ak je to ono, tak je to dobrá pičovina.

Reagovat
janinho

tak to je nejaka novinka pre mna. pri ofsajdoch ano, ale pri penaltach sa brali vzdy nohy pokial viem... to je teda pekna picovina. akoze robia tie pravidla cim dalej tym horsie.

Reagovat
Israha

S touhle Valencií nemůžeme prohrát, vždyť dali dva gólyz nula šancí, to už jsem taky dlouho neviděl. Obligátní nekvalitu Marcela a Isca už neřeším, ale je asi načase se zamyslet nad tím, jestli nezapracovávat víc do základu Militaa. Těch gólů, které přímo zavinil svými chybami Varane, je totiž už nezdravě mnoho.

Reagovat
Mateo16

Keby nespravil goly Lucas a Varfane tak teraz vyhrame Inak sme cely zapas o dost lepši ako Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

možes byt lepši ked v utoku impotenti....

Reagovat
Kokesh

Jako ta statistika Mendyho a Marcela v základu v lize je všeříkající. S takovou by Marcelo měl nastupovat maximálně v CdR...

Rapha je od toho loňského kolapsu v LM na facku, kór vedle SR4 vypadá většinou jako žák...

Reagovat
Israha

Souhlas. Spíš jsem chtěl vyjádřit to, jak je Varane i přes několikaměsícový výkonnostní blackout v porovnání třeba právě s tím Marcelem kritizován dosti málo a i jeho pozice v sestavě zůstává neotřesitelná.

Reagovat
Fairplay

Reagovat
misinho7

Snad Mendy a Martin hore.

Reagovat
Jackmaker1989

Barca by to komentovala takto: vymyslená penalta to ruka nie je, predčasne tam náš hráč nebol a ešte to bol faul na Čeryševa, takže to malo byť 0:1 a ani gol by sme nedostali

Reagovat
dextroza_m

Nedame ti spat, ze?

Reagovat
QooBo

Kangin škodaaa

Reagovat
misinho7

tak toto je uplne dno tento zapas..Valencia naozaj netusi ale uz bude 3:1

Reagovat
kaja900

sotva vystřelí na bránu za celej zápas a 3:1 no

Reagovat
Ed_Hazard

Chodte do pice uz dnes. Rovno zist dolu z ihriska, fraska

Reagovat
Firkraag

Jako bránit tak, že si stoupnu na penaltu a dám si ruce na kolena a doufat... to je dost napřesdržku (Modrič style)

Reagovat
smazaný uživatel

bruh wtf, co to je za zapas

Reagovat
dextroza_m

Jedem valeee cmon

Reagovat
misinho7

Zacnem ratat kolko krat Marca vyda clanok po zapase kde bude hejt na Marcela a jasna statistika ze s nim sme proste nevyhravame. ale niekto nie a nie pochopit

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Messiáš

Bude dalsi, kalich horkosti az do dna pro Real

Reagovat
Jackmaker1989

Ty vole

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
Mateo16

Ramos jemu jeblo

Reagovat
kaja900

ještě 8 penalt jim pískněte

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
zasranej malíř

A další

Reagovat
Mateo16

To je obrana

Reagovat
Ed_Hazard

Co ti jebe 3 penalty a vlastny gol Toto je na zrusenie klubu.

Teraz Ramos obrkokot

Reagovat
Jordi Alba

Zápas nesleduju, ale tohle nejde neopalcovat.

Reagovat
misinho7

3 (4) penalty to je masaker...takyto zapas blbec sme snad este nemali... Valencia striela na branu len z penalty

Reagovat
kaja900

snad nejsmolnější zápas co pamatuju, Valencie vůbec nic nehraje a vedou 4:1 mazec

Reagovat
Kluivert9

Netopyré

Reagovat
Ed_Hazard

A hraci Valencia sa smeju jak divi

Reagovat
dextroza_m

Hala Madrid!

Reagovat
Jackmaker1989

Barcelona by to nazvala KAMPAN!!!

Všetky tri úplne jasné

Reagovat
REPLIKATOR

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Ed_Hazard

Isco, Vinicius, Marcelo out.

Reagovat
Fairplay

Out, ale z Realu někam do Valladolidu

Reagovat
Raul=Real

a Asensio este s nimi

Reagovat
Greny

Pérez ani rozhodčího osefovat neumí... To poslal špatnou obálku nebo co?

Reagovat
patas92

DON'T STOP THE COUNT

Reagovat
Ed_Hazard

Ty vole vsak dnes sa ani nehra. 10 min prerusenie, nakopnyta lopta, penalta. A dokolecka dokola

Reagovat
misinho7

a nastavi 2 min...

Reagovat
popltak

Proč by nastavoval víc, zápas rozhodnutý.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman sa vyjadrí k VAR ?

Reagovat
misinho7

A Jovica tam neda ani teraz?

Reagovat
zasranej malíř

Aspoň Mariano přišel

Reagovat
dextroza_m

Manituuu

Reagovat
patas92

Kde byl faul před penaltou na 3:1? Ty Ramosovy sáně? U Marcela jsem tam nějak faul neviděl

Reagovat
misinho7

Marcelo vraj..ale neprislo mi to tak...picovina

Reagovat
LAM

Vždyť ho Marcelo jasně nakopl

Reagovat
smazaný uživatel

To je něco. Proti barceloně pískal 10x hůř a všichni se tu vysmívali, jak si fans Barcy stěžují. Teď se 1 z 50 zápasů pískne něco proti Realu (stejně si to obhájí, ty eskapády Manzána proti Barceloně to je něco jiného). Hoši, váš Manzano vás u jednoho gólu zaříznul, co ten povyk?

Reagovat
Jackmaker1989

Si kokot? Nikto tu nenapísal nič ani na jednu penaltu, až na tu opakovačku.

Reagovat
misinho7

hej hej tak

Reagovat
Jackmaker1989

To by bola topka ešte keby sa zraní niekto

Reagovat
zasranej malíř

Vypadá to na Benzemu

Reagovat
Ed_Hazard

Isca tam necha, Valverdeho stiahne. Ja uz fakt neviem

Reagovat
misinho7

sak nech setri, to uz neotocime...radsej nech sa Valverde nezrani, Isca mame u prdele

Reagovat
misinho7

Benzemu aj tak striedal iba preto ze mal nejaky problem. Alebo to Karim hraje ze ide dole iba kvoli tomu inac plna minutaz

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Panelcia

Reagovat
smazaný uživatel

Penalcia :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Carles Penaler

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Fairplay

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
zasranej malíř

Příští zápas ponorka, to bude taky prdel

Reagovat
Igli

Co to hraje poslední dobou ten Marcelo? Vždyť je úplně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

hraje jako Marcelo-na

Reagovat
smazaný uživatel

proč se ta první penalta opakovala?

Reagovat
dextroza_m

Pekna nedele, Sparta, Real...

Reagovat
boryland

Drtive vitezstvi tymu Valencie...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele